Pála rozmýšlí, zda v neděli postaví Hradeckou místo Šafářové

6. 2. 2010, 17:57
Aktuality 8
Kapitán českých tenistek Petr Pála za nerozhodného stavu zápasu prvního kola Fed Cupu v Brně s Německem uvažuje, že místo jedničky Lucie Šafářové postaví do nedělní dvouhry nováčka Lucii Hradeckou. Na Šafářové byly dnes při hladké prohře s Annou-Lenou Grönefeldovou dvakrát 2-6 znát následky nemoci a chyběly jí síly.
Petr Pála a zklamaná Šafářová

"Neměla potřebnou šťávu, aby na rychlém povrchu soupeřku přetlačila. Byla stále pod tlakem. Měla velice málo možností jak zápas zvrátit. Pořád byla dole. I když dobře podávala a jedinou dvojchybu udělala při mečbolu," řekl Pála. "Potřebuji situaci probrat s lékařem i s Luckou a zjistit, jak na tom je. Porážka více unaví," dodal. 

Podle pátečního losu by měla v neděli hrát Šafářová s Petkovicovou a Kvitová s Grönefeldovou. Do čtyřhry je připravena Květa Peschkeová s Hradeckou. Oba kapitáni však mohou nasazení do nedělních zápasů změnit.

Pála ocenil výkon Petry Kvitové, která porazila Andreu Petkovicovou dvakrát 6-4 a vyrovnala stav zápasu. "Už při rozehrávce působila jistým dojmem a hrála opravdu výborně. Její nejsilnější zbraní bylo přesné a tvrdé podání. Ale i Petkovicová zaslouží uznání za to, jak se probrala za stavu 0-4," uvedl.

Německá kapitánka Barbara Rittnerová nerozhodný výsledek po prvním dnu očekávala. "Grönefeldová hrála proti Šafářové výborně a vůbec ji nepustila do hry. Petkovicová měla ve své premiéře ve Fed Cupu ve dvouhře problémy s nervozitou a také s důrazným podáním soupeřky. Šance obou týmů na postup zůstaly zcela vyrovnané a rozhodnou maličkosti," řekla Rittnerová.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
VerdascoForever
Vetsinou s tebou souhlasim,ale Benesova by nemela co dat.Kdyz mas blok tak pres to nejede vlak.Jeste v zenskym tenise....Zkazila by par micu a uz by opet pochybovala.
Reagovat
skott
Ja si naopak myslim, ze tohle by byla presne ta situace, o ktere jsem psal pred par tydny.Iveta totiz misto a vyuziti v tymu podle me ma a zrovna ted by se hodila.Urcite neni horsi tenistka jak Hradecka nebo Safarova a zaskok za jednicku nebo dvojku v singlu by pro ni byl idealni po psychicke strance.Petra Kvitova tu situaci pravdepodobne zvladne at bude stav zitra pred jejim zapasem jakykoliv a Ivet by mohla jenom dokazat, ze na to ma a zvednout si sebevedomi.Navic do ctyrhry je ke Kvete Peschke nejlepsi.
Reagovat
skott
Tak aby se nakonec opomenuti Ivety nevymstilo.Ted by pro ni byla idealni moznost zazarit, bez tlaku nastoupit za Lucku od ktere se cekal uklidnujici prvni bod, verim, ze by leckoho Ivet prekvapila, ze neni jen uzlicek nervu.
Reagovat
smazaný uživatel
No Šafařovou ani náhodu ta vybouchne určitě , jde vidět že ještě není v pohodě . Tak Hradecká má větší šanci ale když tam dá Šafařovou tak to tam můžeš dát rovnou Vaidišovou ta to dojebe za Lucku sama .
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nejsi Vapet!! Už jeden podobnej tragéd, co si tady na něj hraje, se tu poflakuje. Je trošku, resp. trošku víc ubohý, když se vydáváte za někoho, kým ve skutečnosti nejste.
Reagovat
smazaný uživatel
mighty No musím tě zklamat ale bohužel ten tragéd o kterého myslíš vapta jsem JÁ . Jen sem trošku načas musel ubrzdit bo mě několikrát ten ptákoadmin zablokoval ! Ale jinak jsem to já a nemusím si na někoho hrát .
Reagovat
smazaný uživatel
No dobrá tedy, budu ti věřit. Musím ti od srdce vyjádřit, že mi tvoje cool příspěvky dost chyběly a vlastně pořád chybí a pokud tě za ně admini blokovali, tak bych rád upozornil, že svoboda projevu (slova) je zakotvena např. ve Všeobecné deklaraci lidských práv a také v naší Listině základních práv a svobod, přičemž cenzura jako taková byla na našem území zrušena roku 1848. Protiargumentem může být vhodnost a kultivovanost příspěvku, což uznávám, ale sranda musí být ne?! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mighty Však víš jak to chodí jinak úplný souhlas a dík !!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist