Ondrášková ve Zlíně podlehla Grönefeldové

14. 6. 2008, 18:45
Aktuality 1
Finále dvouhry na tenisovém turnaji ITF ve Zlíně bude bez české účasti. Poslední domácí zástupkyně Zuzana Ondrášková prohrála v dnešním semifinále s Němkou Annou-Lenou Grönefeldovou hladce 1:6, 0:6.
Ondrášková Zuzana

Grönefeldová se o prvenství a hlavní podíl z dotace 75.000 dolarů utká v neděli s Chorvatkou Jelenou Kostaničovou-Tošičovou. Ta dnes porazila Švýcarku Stefanii Vögelovou rovněž snadno 6:1, 6:2.

"Grönefeldová hrála výborný tenis. Zejména její podání bylo hodně razantní. Neměla jsem v celém průběhu zápasu síly na zvrat," přiznala osmadvacetiletá Ondrášková po dnešním debaklu. S postupem do semifinále ale byla spokojená. "Byla to pro mě dobrá příprava na kvalifikaci ve Wimbledonu, už v neděli letím do Londýna," dodala Ondrášková.

V čistě českém finále čtyřhry porazily Simona Dobrá a Tereza Hladíková nejvýše nasazený pár Lucie Hradecká, Renata Voráčová 6:4 a 6:3.

Výsledky - Zlín:

Dvouhra - semifinále:
Grönefeldová (Něm.) - Ondrášková (ČR) 6:1, 6:0, Kostaničová-Tošičová (6-Chorv.) - Vögeleová (Švýc.) 6:1, 6:2.

Čtyřhra - finále:
Dobrá, Hladíková (ČR) - Hradecká, Voráčová (1-ČR) 6:4, 6:3.



TenisPortal.cz, ČTK, Václav Navrátil

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist