O titul v Dubaji si zahrají Wozniacká s Kuzněcovovou

19. 2. 2011, 22:16
Aktuality 10
WTA DUBAJ - Dánka Caroline Wozniacká a Ruska Světlana Kuzněcovová si v neděli zahrají o titul na tenisovém turnaji v Dubaji. Wozniacká si v semifinále poradila po setech 7-5 6-3 s Jelenou Jankovičovou, Kuzněcovová rovněž ve dvou setech 6-4 6-4 přehrála Italku Flavii Pennettaovou.
Světlana Kuzněcovová

Dvacetiletá Caroline Wozniacká si už postupem do semifinále zajistila pondělní návrat do čela světového žebříčku. V utkání s Jelenou Jankovičovou prohrála první tři gamy, v klíčové koncovce úvodní sady ale odvrátila čtyři setboly a duel otočila.

"Začala jsem trochu vlažně, ale celkově mám ze zápasu dobrý pocit. Jelena skvěle začala. ale pak udělala pár chyb a já se dostala do hry," řekla Wozniacká.

Její finálová soupeřka Světlana Kuzněcovová měla také několikrát při zápase s Flavií Pennettaovou problémy, v závěru se jí ale vrátila na raketu jistota a několika vítěznými údery nepřipustila možnost třetího setu. Italku porazila i v pátém vzájemném střetnutí.

"Dnes byl zápas velmi vyrovnaný, ale myslím, že v klíčových výměnách jsem hrála o trochu lépe. Získala jsem několik dobrých výměn, Jsem ráda, že jsem dokázala vyhrát," uvedla Kuzněcovová.

Wozniacká i Kuzněcovová si zahrají letos ve finále poprvé, vzájemná bilance hovoří pro Dánku v poměru 3-2.

O titul si zahraje i deblistka Květa Peschkeová, která nastupuje tradičně po boku Slovinky Katariny Srebotnikové.

- WTA PREMIER 5 DUBAJ (Spojené arabská emiráty, tv. povrch, 2.050.000 dolarů) -
sobotní výsledky (19. 02. 2011)

Dvouhra - semifinále:
Wozniacká (1-Dán.) - Jankovičová (6-Srb.) 7-5 6-3
Kuzněcovová (16-Rus.) - Pennettaová (11-It.) 6-4 6-4

Čtyřhra - semifinále:
Peschkeová/Srebotniková (1-ČR/Slovin.) - Azarenková, Kirilenková (4-Běl./Rus.) 6-2 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
Dúfam, že vyhrá už len kvôli tomuto tiketu, čo som si len tak dal aby bol zaujímavejší deň https://www.tipsport.sk/webtip-sandbox/ViewUsersTicketAction.do?idu=-68841784941&idb=1134185&hash=gFMrWV7Ol5anKJXpsKsiXAUxXAQ%3D
Ale inak, je to dobrá hráčka, až na to že je nevyrovnaná vo výkonoch. Zachvíľu možno ukončí kariéru tak nech ma na čo spomínať.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo? Sveta? Vždy jí je tento rok teprve 26 let, proč by končila?
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová se nepřihlásila do Doha.
Reagovat
smazaný uživatel
bůůů, to je fakt tragédie :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tragédie to jistě není, ale asi ani ty bys nebyl rád, kdyby se odhlásila kvůli tomu, že má nějaké vážnější / dlouhodobější zranění.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak možná nějaké drobné zranění nebo nemoc...ale řekl bych, že konec světa to zatím není :D
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle, super zápas. Už se na zítřek těším. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, finále Wozniacká vs. Sveta bude doufám velmi zajímavé, co se týče vítězky, srdce říká sveta, rozum Wozniacká, protože Sveta mj. stále vedle fantastických úderů kupí hromadu hrůzostrašných chyb, a to na Wozniackou asi stačit nebude, nehledě na známou psychickou nevyrovnanost Svety.

Co se týče čtyřhry, nechápu proč Kveta se Srebotnikovou se stejným párem hráli tak zoufale špatně před měsícem na Aus. Open (obzvlášť Květa byla v tom zápase doslova strašlivá).
Reagovat
smazaný uživatel
Ty seš náš srdcař :-) Kuzna je nesympatický studený čumák (bohužel opět vyhrála), v poslední době vyniká akorát tím hlasitým hekáním. Pamatuju si dobře, že tohle dřív nedělala? Spešl chuťovka pro naše uši vznikne kombinací jejího hekání s hýkáním Schiavone.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, tobě je nesympatická, mně je sympatická a celkem se mi líbí i její styl hry. A sympatické je mi i to, že její hlava často putuje kdesi v nebesích, páč má hlava se také leckdy kdesi daleko ocitá na oběžné dráze a v tomto směru s ní tedy soucítím. ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist