O porsche si ve Stuttgartu zahrají Petrovová s Jankovičovou

4. 10. 2008, 19:48
Aktuality 7
WTA STUTTGART - O titul a vůz Porsche 911 si na turnaji ve Stuttgartu zahrají Jelena Jankovičová a Ruska Naděžda Petrovová. Srbská tenistka dnes v semifinále porazila Američanku Venus Williamsovou, jejíž mladší sestru Serenu v pondělí sesadí z pozice světové jedničky. Petrovová postoupila přes Bělorusku Viktorii Azarenkovou.
Naďa Petrovová

Jankovičová sice prohrála úvodní set v tie-breaku, ve druhém ale dokázala vyrovnat, přestože ztratila vedení 3-1. Třetí sada byla jasnou záležitostí tenistky, která se na první místo světového žebříčku vrátí po téměř dvouměsíční přestávce.

Petrovová porazila Azarenkovou dvakrát 6-4 a zahraje si o svůj druhý letošní titul. Ruská tenistka může ve Stuttgartu triumfovat podruhé, titul a luxusní sportovní vůz si z Německa odvezla už před dvěma lety.

Finále v Tokiu bude pro obě tenistky už osmýžm vzájemným duelem. Pětkrát uspěla Srbka Jankovičová, která vyhrála i jediný letošní zápas na rychlém povrchu v Los Angeles. Vůbec poprvé však na sebe narazí v boji o titul.

WTA STUTTGART (Německo, tv. povrch - hala, 650.000 dolarů) - sobotní výsledky:

Dvouhra - semifinále:
Jankovičová (2-Srb.) - V. Williamsová (6-USA) 6-7(8) 7-5 6-2
Petrovová (Rus.) - Azarenková (Běl.) 6-4 6-4

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně JJ.. nakonec udolala chybující Venus. Jsem zvědav jak zvládne finále fyzicky, moc času na regeneraci po dlouhém dnešním utkání nemá.
Reagovat
skott
Heh, tak dnes sem videl snad nejodpornejsi zapas od semi AO.Venus musi byt svata, ze se nesnizila k oplaceni a podala te mrse ruku.A exota Sancheze by meli suspendovat minimalne na pul roku!!!
Reagovat
skott
Ano tenis to byl peknej, ale co je to platne, kdyz to zkazi takovy kripl v hledisti, navic kouc.Tenis neni fotbal, ma urcitou uroven a jasne dana pravidla, bohuzel rozhodci tam dnes byla jen na oznamovani vysledku.
Reagovat
smazaný uživatel
no ale takhle to je ale furt....me proste sere treba i to s tim jestrabim okem ona se pul hodiny domlouva s trenerem jestli ho veme nebo ne!tohle mi na jankovicoy strasne vadí ale rozhodcim to nak nevadí
Reagovat
skott
Presne tak, rozhodci ma nejake pravomoce.Koucovani dovolene neni, to jak na ni pokrikuje jestli si ma vzit challenge bylo slyset i u telky, to same tleskani pri zkazenem servisu.Je tam jako obycejny divak, klidne ho muze nechat vyvest... Venus, naopak jestraba vyuziva prilis malo a treba dnes se urcite o nejaky bod pripravila.Ale celkove ve fair play jsou Williamsky na hony daleko od Jankovic.
Reagovat
smazaný uživatel
williamsky sou v chování na kurty fair play to mas pravdu.......ty srbky sou proste jiny :-) :-) :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist