Novak Djokovič získal olympijský bronz

16. 8. 2008, 14:34
Aktuality 2
Srbský tenista Novak Djokovič získal na olympijských hrách v Pekingu bronzovou medaili ve dvouhře. Po výhře 2:0 na sety nad Američanem Jamesem Blakem dnes potvrdil pozici třetího nasazeného hráče turnaje.
Profily hráčů
Djokovic Novak

K zisku první sady stačil favorizovanému Djokovičovi jeden využitý brejkbol ze čtyř, které si vybojoval. Odskočil tak Blakeovi na 3:1 a sám ho k žádné podobné příležitosti nepustil. V druhém setu pak měli oba hráči jediný brejkbol, na obou stranách však zůstal nevyužit a rozhodnout musela zkrácená hra, kterou zvládl lépe Djokovič poměrem 7:4.

Zklamání z brzkého vyřazení v singlu si podobně jako Švýcar Roger Federer zatím úspěšně vynahrazují v soutěži čtyřher i Venus a Serena Williamsovy. V sesterském souboji proti Ukrajinkám Aloně a Kateryně Bondarenkovým sice ztratily první set, ale poté vyhrály následující dvě sady 6:4, 6:1 a postoupily do nedělního finále. V něm mohou navázat na svůj triumf ze Sydney.

Výsledky - olympijské hry - muži:
Dvouhra - o 3. místo:
Djokovič (3-Srb.) - Blake (8-USA) 6:3, 7:6 (7:4).

Ženy:
Čtyřhra - semifinále:
S. Williamsová, V. Williamsová (2-USA) - A. Bondarenková, K. Bondarenková (6-Ukr.) 4:6, 6:4, 6:1.
ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Gratuluju,ale skoda ze nevyslo to finale,tak priste.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se jen připojuji..Je to velká škoda...Ale včera chybělo to štěstí a i páska hrála proti..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist