Nieminen má nového trenéra

9. 4. 2008, 09:49
Aktuality 0
Finský tenista Jarkko Nieminen si vyzkouší služby nového kouče. Šestadvacátý hráč světa začne podle deníku Helsingin Sanomat spolupracovat s Joakimem Nyströmem, trenérem švédského daviscupového týmu.
Profily hráčů
Jarkko Nieminen

Nieminen začal letošní sezonu velmi slušně. V Adelaide došel do finále a na Australian Open ho až ve čtvrtfinále vyřadil Rafael Nadal. Od té doby ale prohrál šest zápasů za sebou a po porážce od Nicolase Kiefera v Miami se rozhodl najmout si nového trenéra, se kterým začne spolupracovat na turnaji v Barceloně.

Joakim Nyström slavil tenisové úspěchy už jako aktivní hráč. Je trojnásobným vítězem Davis Cupu z let 1984, 1985 a 1987. Na svém kontě má 8 turnajových titulů ve dvouhře a 13 ve čtyřhře, na světovém žebříčku byl nejvýše na sedmém místě.

V současnosti trénuje spolu s Matsem Wilanderem švédský daviscupový tým, mimo to se věnuje také Rakušanovi Jürgenu Melzerovi.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist