Nervy jsem měla až v poslední hře, přiznala Zahlavová-Strýcová

22. 6. 2010, 23:47
Aktuality 0
Barbora Zahlavová-Strýcová je přesvědčená, že v prvním kole Wimbledonu hrála dnes při vítězství nad Ruskou Jelenou Vesninovou dobře a nervy si prožila jen v poslední hře. "Cítím se dobře a věřím si," prohlásila ke svým vyhlídkám v druhém kole slavného turnaje.
Profily hráčů
Barbora Zahlavová-Strýcová

"Hrála jsem dobře. Akorát poslední hra byly docela nervy," zbilancovala zápas, který vyhrála hladce 6-1 6-3. "Vždycky jsem odpověděla při její šanci na brejk esem, takže celkem dobrý." 

Ve druhém kole čtyřiadvacetiletou tenistku čeká buď Slovenka Daniela Hantuchová, nebo Američanka Vania Kingová. Jejich utkání bylo přerušeno za stavu 1-1 na sety a bude se dohrávat zítra. 

"Já si věřím. Cítím se dobře a hraju dobře," uvedla Zahlavová-Strýcová. "Nehrála jsem ani s jednou, takže uvidíme." 

Temperamentní tenistka také hájila svůj projev na kurtu. "Takový je prostě můj charakter. Potřebuju se hecovat nahlas, potřebuju se nějak projevit. Být jako (Roger) Federer je úžasný, ale já taková nejsem," dodala.

"Samozřejmě někdy je to moc a mému tenisu to nepomáhá," připustila "Musí to být v nějaké míře a já už vím, kdy mi to začne škodit," dodala.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist