Nemocný Gasquet nenastoupil. Finále v Métách obstarají Simon a Zverev

25. 9. 2010, 16:42
Aktuality 0
O titul na tenisovém turnaji v Metách se v neděli utkají domácí Gilles Simon a překvapivě Mischa Zverev. Třiadvacetiletý Němec dnes postoupil do svého prvního finále bez boje, neboť francouzského favorita Richarda Gasqueta skolila nemoc.
Gilles Simon

Prvním finalistou se stal domácí Gilles Simon, který se do finále dostal poprvé od loňského triumfu v Bangkoku. V dnešním semifinále porazil 6-3 6-2 Němce Kohlschreibera.

"Dnes jsem hrál svůj nejlepší tenis, od začátku do konce," pochvaloval si Simon. "A porazit hráče jako je Philipp takovým výsledkem jen ukazuje, že jsem si věřil. Znovu jsem dobře podával a musím být spokojený," dodal bývalý šestý hráč světa.

Druhého francouzsko-německého semifinále se diváci v Métách nedočkali. Favorizovaný Richard Gasquet totiž proti Mischovi Zverevovi kvůli nemoci nenastoupil. "Bolí mě v krku a mám horečku. Mám za sebou příšernou noc a nebyl bych schopen hrát. Jsem hrozně zklamaný," omluvil se čtvrtý nasazený Gasquet.

Zverev je tak vůbec prvním hráčem, který letos na okruhu ATP prošel z kvalifikace až do finále. V žebříčku mu patří až 155. místo.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist