Nejcennější vítězství? Nad Roddickem, vzpomíná Serena

22. 1. 2009, 12:47
Aktuality 2
Serena Williamsová sice nasbírala během své kariéry devět grandslamových titulů, když ale měla vybrat, jakého vítězství si nejvíce cení, nezvolila ani jeden z těchto úspěchů. Za svůj největší triumf označila v Melbourne výhru nad Andym Roddickem z doby, když jí bylo jedenáct let.
Profily hráčů
Serena Williamsová (© australianopen.com)

"Trochu se hádáme o skóre. Já říkám, že to bylo 6-1, on tvrdí, že 6-4. Vždycky říkal, že je připravený na odvetu, ale to není potřeba," vyprávěla druhá hráčka světového žebříčku s úsměvem a vůbec jí nevadilo, že ji bude Roddick "za vyzrazení tajemství nenávidět".

Mladší ze sester Williamsových prý o jedenáct měsíců mladšího krajana porazila při tréninku na Floridě. Stáří výhry v souboji pohlaví podle ní ale vůbec nic neubírá na její ceně. "Nepřímo jsem tak vlastně porazila spoustu lidí na mužském okruhu. Nepřímo mám vlastně na svém kontě výhry nad Federerem a Nadalem. To je vzrušující," vypočítala některé cenné skalpy svého krajana z okruhu ATP.

Ve vážnějším tónu pak mezi významná vítězství své kariéry nominovala duely se svou sestrou Venus, včetně šesti vzájemných zápasů v grandslamových finále.

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak tenhle článek mě pobavil :D
Reagovat
smazaný uživatel
no dneska v noci jí to pěkná dávalka ta Dulková, to byl souboj na ostří nože - v osmém gamu druhého setu bylo pri podání dulkové 12 shod - myslel jsem ze si hráčky vyškrábou oči. krásný zápas.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist