Navrátilová: Se sestrami Williamsovými se musí pořád počítat

2. 7. 2011, 09:58
Aktuality 9
Těsně po svém návratu sice sestry Williamsovy ve Wimbledonu neuspěly, podle bývalé wimbledonské šampionky Martiny Navrátilové se s nimi ale i nadále musí počítat. Přestože obě Američanky letos opustily travnaté londýnské kurty dříve, než si představovaly, na dalších turnajích už prý budou silnější.
Profily hráčů
Serena Williamsová (© wimbledon.org)

Obhájkyně titulu Serena Williamsová vypadla ve čtvrtém kole s Francouzkou Marion Bartoliovou po porážce 3-6 a 6-7. Ve stejné fázi turnaje ztroskotala i pětinásobná wimbledonská vítězka Venus, která prohrála hladce 2-6 a 3-6 s Bulharkou Cvetanou Pironkovovou.

"Jsem si jistá, že na US Open už budou znovu silou, se kterou se musí počítat," uvedla Navrátilová v londýnském All England Clubu. "U Sereny je úžasné, že tu vůbec je, v žádném případě bych ji neodepisovala," řekla Navrátilová na adresu mladší ze sester.

Devětadvacetiletá Serena se na kurty vrátila krátce před turnajem po téměř roční pauze kvůli pořezané noze a následné plicní embolii. O dva roky starší Venus zase marodila pět měsíců s bokem.

"Venus je o dva roky starší a po třicítce už to začíná být těžké, znám to. Ale Serena určitě bude zpátky. Vzhledem k tomu, kolik toho letos odehrály, vypadaly velice dobře. Dokud nenarazily na výborné hráčky, které nemohly zvládnout," řekla čtyřiapadesátiletá tenisová legenda.

Navrátilová zároveň odmítla, že by současný ženský tenis měl slabou úroveň, když se Američanky po dlouhé pauze vracejí jako jedny z favoritek na titul. "Kdyby se Rafael Nadal vrátil po ročním zranění, taky by patřil k uchazečům o vítězství. Čekali byste, že se dostane přinejmenším do čtvrtfinále nebo semifinále. Zdá se mi, že v tomhle mají lidé trošku dvojí metr," konstatovala.

pva, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
a CO ? že to řekne naká stará lesba tak se má počítat , no tak se bude počítat .
Reagovat
a.magerova
Grandslamové tituly:
18 titulů ve dvouhře
31 titulů v ženské čtyřhře
10 titulů ve smíšené čtyřhře
Reagovat
vendulkabendulka
Dobry boze, do cehos' to dusi dal..?
Reagovat
smazaný uživatel
vím co dokázala zdrhnout na západ a to mi stačí .
Reagovat
smazaný uživatel
víš co važ slova...
Reagovat
smazaný uživatel
Moje spolužačka vždycky říkala - Utři si čelo... Potíš pi*oviny
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby na zapad neutekla, tak by nejspise nemela moznost dosahnout takovych uspechu. Neemigrovala jen tak pro srandu kraliku. Musis brat objektivne v potaz tyto skutecnosti k tomu fakt, ze je to nejlepsi hracka v historii zenskeho tenisu. Jeji slova maji vahu.
Reagovat
kejv2
trochu OT: myslis, ze Navratilova byla lepsi nez treba Grafova?
Reagovat
smazaný uživatel
Podle me byla mirne lepsi. Grafova je ale hned za ni.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist