Navrátil: O složení deblu se poradím s klukama

6. 3. 2009, 22:31
Aktuality 4
Sestava českých tenistů pro sobotní čtyřhru s Francií je zatím nejasná. Partii, která může mít pro konečný výsledek zápasu prvního kola Davisova poháru klíčový význam, podle všeho odehrají Radek Štěpánek s Tomášem Berdychem nebo Štěpánek v páru s Lukášem Dlouhým.
Jaroslav Navrátil

Jsou to zřejmě jediné dvě varianty, které vyplývají ze slov nehrajícího kapitána Jaroslava Navrátila, přestože na oficiálním losování do deblu nahlásil Dlouhého s Janem Hernychem. "Změna určitě bude. Ještě to ale nemám v hlavě, musím se pobavit s klukama," řekl Navrátil na tiskové konferenci.

Berdych dnes ve vítězném duelu s Gillesem Simonem strávil na kurtu bezmála tři a půl hodiny, ale podle svých slov je připraven hrát. Štěpánek prohrál souboj s Jo-Wilfriedem Tsongou za dvě hodiny. Fyzické dispozice budou mít velkou váhu. "Ideální scénář je, když se oba budou cítit dobře a budou hrát spolu," jasně naznačil Navrátil, jenž musí sestavu ohlásit nejpozději hodinu před utkáním.

Nejisté je i složení francouzského páru. Nehrající kapitán Guy Forget potvrdil, že hledá partnera k Michaelu Llodrovi. "Ten bude hrát určitě, ale kdo s ním, to neprozradím," prohlásil Forget.

Navrátil nevylučuje, že po dnešním galapředstavení dá francouzský stratég přednost Tsongovi. "Llodra je vynikající deblový hráč, ale s Gasquetem toho tolik nenahráli. Může nastoupit Tsonga a my musíme být připraveni na obě alternativy," podotkl Navrátil. "Ale Berdych se Štěpánkem dokážou zahrát taky vynikajícího debla, spolu toho moc neprohráli," upozornil.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Tenista
Jardo Jardo, jak já tě nemám rád...stratég nulovej, hráči poradit nedokážeš...když to řeknu hodně v nadsázce, Krupa za těch pár měsíců stačil u Tomáše udělat minimálně stejný pokrok ať se to už týká hry u sítě či podání, co ty za 4 roky...takticky nedokážeš svěřenci poradit už vůbec...sám to znám...v tomhle jsou týmové soutěže opravdu to pravý, sám na kurtu nezmůžete nic a jen se dotrápíte k prohře, ale rada zvenčí od někoho vám může strašně pomoct...nemáš na DC stolici vůbec co dělat...
Reagovat
smazaný uživatel
tenisto ty tomu nejak rozumis tak si zkus sam
Reagovat
smazaný uživatel
... takticky nedokážeš svěřenci poradit už vůbec...sám to znám.. - máš nějaké osobní zkušenosti? Neber to jako rýpnutí, vážně mě zajímá, jestli se s Navrtátilem znáš osobně.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist