Navrátil dnes nominuje na zápas s Argentinou

1. 7. 2009, 07:10
Aktuality 3
Kapitán Jaroslav Navrátil dnes oznámí nominaci českých tenistů na čtvrtfinále Davisova poháru proti Argentině. Zápas se uskuteční 10. až 12. července v Ostravě a v domácím kvartetu by neměli chybět osmifinalisté letošního Wimbledonu Tomáš Berdych ani Radek Štěpánek, i když ten má zdravotní problémy.
Jaroslav Navrátil

V nominaci se vedle Štěpánka s Berdychem objeví jako třetí singlista buď Jan Hernych (67. hráč žebříčku ATP), nebo Ivo Minář (78.). Jako deblista by měl být v sestavě Lukáš Dlouhý.

Štěpánek ve Wimbledonu znovu pocítil bolest v koleně, které ho trápilo i před Roland Garros. "Uvidím, jak se budu cítit. Budu se snažit, abych Davis Cup hrál," řekl českým novinářům. Navrátil s ním mluvil telefonicky a tenista mu předběžně potvrdil účast. "Nedovedu si představit, že by Radek nehrál," řekl kapitán pro tn.cz.

Argentinský tým oznámil nominaci již před Wimbledonem. Jedničkou by měl být pátý hráč světa Juan Martin del Potro, kterého doplňují Juan Monaco, José Acasuso a Leonard Mayer. Ten v nominaci nahradil Davida Nalbandiana, jenž se zotavuje z operace kyčle.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Mně se strašně líbí, že všichni ví, že Lukáš Dlouhý je v deblu světová extratřída, přesto v Davis Cupu nehraje a přednost dostávají Štěpec s Berdychem - snad se to teď změní, protože nechat hrát zraněného Radka dvouhry i čtyřhru by bylo krajně nerozumné - v deblu by měl nastoupit Dlouhý s Berdychem...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím:-)Ale nesouhlasím stím že by měl hrát za každé situace:-)Pokud bude Radek OK tak at hraje v deblu s Berdou:-)Nekolikrat to tak uz hrali a vyslo to:-)Dokazou se nahecovat tak proc ne:-)Pokud se však nebude citit 100% v pohodě at tam neleze a soustredi se aby udelal aspon bod ve 2hře:-)Jinac moje tipy:Radek 1vyhra,4hru vyhrajem,Berda 1 bod jisty a popripade jeden zápas boj(samozřejmě s Del Potrem).
Reagovat
Chandler
Hernych to snad ne!!! Ivo je desetkrát lepší, to snad vidí každý...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist