Nadal získal cenu Stefana Edberga, Federer vyhrál u fanoušků

21. 11. 2010, 09:11
Aktuality 3
V Londýně došlo před zahájením Turnaje mistrů k vyhlášení cen asociace ATP. Cenu Stefana Ederga za sportovní chování poprvé získal Rafael Nadal, hlasování fanoušků o nejpopulárnějšího tenistu vyhrál poosmé v řadě Federer.
Profily hráčů
Rafael Nadal

První hráč světového žebříčku Španěl Rafael Nadal získal poprvé v kariéře Cenu Stefana Edberga za sportovní chování, o které rozhodují tenisté na okruhu ATP. Ukončil tak sérii svého předchůdce na tenisovém trůnu Švýcara Rogera Federera, který toto ocenění obdržel šestkrát za sebou.

Federer vítěze tří letošních grandslamových turnajů porazil alespoň v hlasování fanoušků o nejpopulárnějšího tenistu, které vyhrál poosmé v řadě. Podle ATP získal od příznivců 47 procent hlasů, zatímco jeho španělský rival o pět procent méně.

Nejoblíbenějším deblovým párem jsou pošesté za sebou Američané Bob a Mike Bryanové, kteří vyhráli se 44 procenty hlasů.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Souhlasím s tímto oceněním. Nadala jsem viděla pouze jednou se rozčilovat a to si ten vztek vybíjel na sobě, kdežto Federer mě poslední dobou připadá, že se rozčiluje častěji :)
Reagovat
a.magerova
Jo Rafovi tu cenu přeji. A jsem ráda, že můj hlas pro Rogera byl tak klíčový :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavní důvod, proč se Federer začíná často rozčilovat je to, že se nemůže smířit se svojí "pouhou" nadprůměrností. Už to není jako dřív, kdy trefil všechno co mu přišlo do cesty... Oboum to moc přeju a je hezké, že fanoušci na Rogera nezapomněli. Rafa je sice teď lepší, ale Fedex je oblíbenější.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist