Nadal? Zhubnul a jenom brání, upozorňuje Berdych

3. 12. 2009, 17:27
Aktuality 114
Až půjde Tomáš Berdych v pátek ve čtyři hodiny na kurt, bude o svém soupeři vědět jednu věc: Rafael Nadal ztratil auru neporazitelnosti. Druhému hráči světa navíc chybí dřívější síla zakončovat výměny, čehož zkusí Berdych v první dvouhře finále Davis Cupu využít.
Profily hráčů
Rafael Nadal a Tomáš Berdych (© daviscup.com)

"Nadal se v posledních zápasech jenom bránil. V tom je rozdíl od předchozích let, kdy dokázal rovněž zatlačit a ukončit balon. To nahrává mojí hře," řekl Berdych po dnešním losování.

"Nehrál jsem nejlépe (na Turnaji mistrů), ale vždycky nelze být perfektní. Tady jsem stoprocentní. Budu hrát o něco lépe, doufám. Jsem připraven a navíc, Davis CUp je speciální," řekl Nadal.

Nadal ztratil svalovou hmotu
Čtyřiadvacetiletý Berdych dokázal v minulosti Nadala třikrát porazit, jenomže naposledy to dokázal před třemi lety. Další čtyři zápasy prohrál a nezískal ani set. Jako například letos v Cincinnati. "Třeba přišel čas to zase změnit," nadhodil český tenista.

Šanci by měl mít. Nadalovi se nevydařila druhá půlka sezony. Po vyřazení na Roland Garros měl zdravotní problémy. Kvůli nim mimo jiné zhubl. "Svalové hmoty má daleko méně," všiml si další český hráč Radek Štěpánek a ukázal na Nadalovu fotku v hale: "Tam vypadá silnější."

Pro Nadalovu hru se zdají být chybějící kilogramy problémem. Jak řekl Berdych, bývalé světové jedničce chybí energie na zahrání vítězného úderu. "Vyběhat hodně míčů je hezký, ale aby mu to víc letělo, tak na to mu chybí síla. Teď evidentně ztratil, a tím se trápí," uvažoval Berdych.

Čeští tenisté vědí, že je Nadal v horší formě než v minulé sezoně, ale kvality čtyřnásobného vítěze Roland Garros si uvědomují. "Hraje doma, na své antuce a to je úplně jiná situace," upozornil Berdych. "Očekáváme Rafu ve stoprocentní formě," doplnil Štěpánek.

Taktika? Nejdřív trpělivě, pak agresivně
Do zápasu s Nadalem nastoupí Berdych s jasnou taktikou. Zpočátku soupeře otestuje, bude hrát trpělivěji. "Dlouhé výměny ale nemůže připustit. Musí to hrát kratší a jít do toho razantněji," podotkl kapitán Jaroslav Navrátil. Agresivní styl chce Berdych spustit postupem času. "Vydám se i k síti, když prohodí, ať prohodí, ale bude pod tlakem a třeba udělá chybu jako bonus," plánoval Berdych.

Inspirací v hledání receptu na Nadala byl pro tenisty letos Robin Söderling. Švéd šokoval výhrou nad Španělem na French Open a svůj triumf dokázal zopakovat i na Turnaji mistrů. "Hrál (Söderling) agresivně a Rafu k ničemu nepustil. Když je člověk schopen hrát něco podobného, tak si z toho něco může vzít," uvažoval Berdych.

K souboji Berdycha s Nadalem se váže ještě jedna spojitost. V roce 2006 český hráč porazil Španěla na turnaji v Madridu a svými gesty naštval domácího hráče i publikum. "To je minulost. Od té doby nemáme mezi sebou s Rafaelem problémy. Tato maličkost tady nebude hrát žádnou roli, protože je to dávno," mávl nad tím Berdych rukou.

pva, ČTK

Komentáře

114
Přidat komentář
smazaný uživatel
a to rek Milan Kdo? Prosimte takovyhle slinty, tady snad nikdo vazne nebere...
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se chcete nekdo pobavit tak si prectete tohle:-DDD,

http://deniksport.blesk.cz/clanek/tenis-davis-cup/84513/nadaluv-pritel-spanele-jsou-zvadle-kvetiny.html
Reagovat
smazaný uživatel
jseš jako obvykle úplně mimo, protože všichni už se tu dávno pobavili, ale na elegánův účet :DDDD

-------------------------------------

http://deniksport.blesk.cz/clanek/tenis-davis-cup/84513/nadaluv-pritel-spanele-jsou-zvadle-kvetiny.html
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa nejni nebezpecnej, Tomik mu da:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Čo sa týka tej svadby, tak tam nepozvali takmer nikoho, takže to bolo trochu neobjektívne, a ten zvyšok, neviem. Roger občas naozaj posobí dosť arogantne, ale myslím, že to ten pán Šterba trochu prehnal..
Reagovat
a.magerova
No jo ale vedle v článku "manhoef" uvedl správnou info: svatba byla 11.4.09 a Wawrinka ho porazil 16.4.09, takže tady p. Štěrba úmyslně zkreslil fakta :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prosím ťa,veď k takému človeku sa snáď nemá ani zmysel vyjadrovať:-)silne pripomína futbalového "odborníka" Vízka a jeho hospodské reči a "zaručené informácie" :-)

ad Nudal : "Dost zhubnul, sice má pořád hezké tělo, ale už ne takové svaly"...tak neviem,ja by som s takým človekom mojho syna samého nenechal v šatni :-)))
Reagovat
a.magerova
Já bych s Rafou samotná v šatně určitě byla ráda, jde o to jak by se to líbilo jemu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ježirmarjá......Roger je taky jenom člověk jako všichni...máme chyby a třeba zrovna nemáme náladu. Jenže v čem já Barneyho naprosto chápu je, že někteří fans Rogera si myslí, že je bezchybný a naprosto bez chyb,ale není tak jako my všichni.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli o něco v této debatě nejde, tak je to Roger a Rafa. Tady se zcela zbytečně rozebírají osobní názory nějakého pána. Je to jen záminka k házení hnoje z jedné na druhou stranu.
Reagovat
Mercury
tomasinho, Barney: z vás ta nenávist a komplex z úspěchů někoho, kdo vám není po chuti, přímo čiší..nechápu o co vám jde, strkat pod články o DC stupidní rozhovory z Blesku s pochybnou vypovidajici hodnotou...a překvapuje mě, že olfess, který se mi dosud jevil jako poměrně rozumný "odpůrce Rogera" hraje tuhle pitomou hru s váma...koho to tady zajímá? s koncem sezony, jakoby vám docházely temáta, Roger odehrál poslední zápas a vy jako byste ztratily smysl své existence na tomto foru, do koho ted rýt? tak rychle najdete článek coby "důkaz" o tom, jak7 je Roger padouch..mimochodem odpovědi toho člověka jsou na úrovni lihem nasáklých rozumů Ládi Vízka..dost smutné a hlavně tak dětinské, jako byste pořád měli potřebu znovu a znovu něco vytahovat a provokovat fanoušky RF slabší povahy, kteří se do vás pustí a zasere se tím další celá diskuze..že vás to baví chlapi, fakt by mě zajimalo, kolik vám je, protože to jediné by mohlo vysvětlit neustálou potřebu revolty a vyvolávání sporů, o které aspon ja vubec nestojim...zkuste se jednou bavit věcně..ne jen o tenistech, ale i o tenisu..
Reagovat
smazaný uživatel
Mercury,
já se Ti divím, že na to duševní bahno reaguješ. Ti lidé se o tenise dokáží bavit podobně jako fotbaloví hooligans o fotbale. Tenis je prostě nezajímá, zajímá je jen ta "nenávist a komplex z úspěchů někoho, kdo jim není po chuti", jak si vtipně poznamenal. Proč na ně reagovat, proč se rozčilovat? Psal jsem to tu již opakovaně: Jediné, co odradí duševně nemocného Barneyho a spol., je ignorování jejich "příspěvků" do diskuse.
Reagovat
Mercury
asi máš pravdu...
Reagovat
Cenda1
Vážení přátelé, co to tady prosim Vás pořád předvádíte?! Kolik Vám je, 12? Koho tady zajímají ty vaše trapně nesmyslný hádky?? Mě teda rozhodně ne a ostatní čtenáře určitě taky ne! Akorát to tady kurvíte.. Tak už se trochu zamyslete a zkuste tady ten server udělat kvalitnější, ale vhodnými příspěvky a ne těma Vašema sračkama! Jestli Vás baví tady to nesmyslný žvatlání, tak si jděte "popovídat" třeba na chat FB, ale tady to tim nezasírejte prosim Vás. ;) Omlouvám se za ty nevhodný slova, ale když to tady tak vidim tak nemůžu jinak. Gl dnes chlapci v Barce!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mas recht, mohly by tu mit ke kazdemu clanku dve diskuze, jednu pro fandy tenisu a jednu pro lidi co se potrebuji vykecat a pozurazet.
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutni souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
S vámi oběma... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem to ale rozpoutal diskuzi jedním odkazem :D Jinač jsemn straně Barneyho a Olfesse. Nemusím ani RAfu ani Rogera, ale Štěrba to prostředí zná a asi nejlíps z nás všech tady vidí, co se jak děje a kdo se jak chová. Odstrčit děti a hrát si na primadonu a bydlet v jiném hotelu je hnus. Snaží se na lidi působit jemným elegantním dojmem a pak toto. A vy fanoušci Federera je třeba si přiznat, že váš miláček není pánbůh, za kterého ho všichni máte. Nemusíte ho obhajovat jenom proto, že je to elegán. Toť vše a zítra všichni společně fanďme našim.
Reagovat
smazaný uživatel
tak co tomasinho, kolik let vězetní mu za to napaříš? kluci, je mi Vás líto, a myslím to upřímně.
Reagovat
smazaný uživatel
"odstrčit děti", "bydlet v jiném hotelu je hnus" - Tys ho viděl? Byls přitom? Víš, jak to bylo? Když je to v novinách, tak je to pravda? Štěrba žil dlouho ve Švýcarsku, no třeba mu od Federerů nekápl žádnej kšeft. Třeba je to tenisový odborník, ale taky zamindrákovanej blb. Nemůžu uvěřit tomu, že vůbec někdo bere za bernou minci tvrzení bez důkazů.
Reagovat
smazaný uživatel
Bydlel v jiném hotelu, to není tajemství, odstrčil děti? Vůbec bych se nedivil, když jsem viděl, jakým způsobem jim "podával" letos v Miami prázdné Pet lahve z lavičky, po rozmlácení rakety. Bylo to hodem za sebe a stylem doběhni si pro ni pejsku...
To jsou prostě fakta, my vám ho neberem, ale radost jsme měli z toho, že nám někdo z tenisového prostředí potvrdil to, co z něho cítíme už dávno, že jako člověk, .... není vzor ctností. Nutno dodat, že zatim, třeba se to v budoucnu změní( po kariéře), teď je pod obrovským tlakem. Ale pořád zůstává, že je nejúspěšnější tenista, i když tuším, že bude překonán dřív, než si sám myslí...
Reagovat
Mercury
a kým? momentálně skomírajícím Rafou? to by mě zajímalo, kdo je podle Tebe schopen vyhrát minimálně 15 GS a být stejně dlouho světovou jedničkou ze současné garnitury...Del Potro? možná. Murray? možná...Djoker? možná...spíš bych si ale tipl, že těch 15 posbírají dohromady, pokud vubec :) nebo máš jiného favorita?

*já například už dva roky fandím mladému Bulharovi Grigoru Dimitrovovi, vidim v nem obrovsky potencial, leč bohužel, zatím se v žebříčku příliš nahoru neposunuje :o(
Reagovat
smazaný uživatel
Heh,pozerám,že šulín a spol. už objavili článok resp.interview pána Štěrbu v Sporte:-) dotyčnému"priateľovi rodiny Nadalových" je asi ľúto,že mu vstupenky na finálove zápasy Grandslamov neposkytuje zdarma aj Roger,takto sa na finále dostane len občas,kdežto s Federerom v rukáve by tam bol pečený-varený :-)

no nevadí,možno sa mu niekedy v budúcnosti prihovorí sám od seba aj Roger a nebude musieť lákať pozornosť médií vymýšľaním historiek:-)
Reagovat
smazaný uživatel
to se nám tady najednou roztrhnul pytel s advokáty v žoldu egoistickýho hajzlíka :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co Barney, připomeneme jim to ještě v lednu, co myslíš ;))) ???
Reagovat
smazaný uživatel
Ale my všichni víme, že Tvůj oblíbenec je ten milionářskej prosťáček z Mallorky, jehož přítelkyně lahvičky se dívají na každej jeho servis. :) Jen doufám, že Nadal se dostane znovu do formy, protože pohled na směšnýho chlapce, kterýmu to ještě ke všemu nejde, je tristní. Já chápu, že si to nějak musíš vykompenzovat, tak hledej další články v bulváru, hledej, Barníku, hledej :)
Reagovat
smazaný uživatel
o tom nepochybuj .)) Pod každým mým příspěvkem bude odkaz ke článku jako podpis :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
".. odkaz ke článku jako podpis".
Není nad to, když sám sebe hňup usvědčí z hňupství. :))
Reagovat
smazaný uživatel
dej si studenou sprchu a vychladni, elegoši :DD

-------------------------------------------------------
http://deniksport.blesk.cz/clanek/tenis-davis-cup/84513/nadaluv-pritel-spanele-jsou-zvadle-kvetiny.html
Reagovat
smazaný uživatel
Až po Tobě, řiťoškrabe! :))
Máš inovovaný seznam, hňupe? Ne? Tak koukej makat!)
Reagovat
smazaný uživatel
a pak že elegánovi fandí jen inteligentní lidé :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pocit, že to začínáš malinko nezvládat....;)
Najednou se z tebe dere taková "láska" a porozumění k ostatím tenistům, že žasnu, kdo by to do tebe byl řekl!? Viď?
Reagovat
smazaný uživatel
No, Tys mě rozesmál :) Jenom postupuju podle hesla "jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá". Já nezačal, já ne. Protože hesla "nejsme jako oni" a "kdo do tebe kamenem, ty do něho chlebem" jsou na nic. Protože kamenoházeči se tomu vždycky jenom smějou a těží z toho. A o mně se neboj, já jsem v naprostém klidu, chlapče. Mně je to v podstatě úplně jedno. Federer nebo Nadal, vždyť je to jenom vrcholovej sport. A na ten mám svůj názor. Tady se jen tak bavím. Zdar :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tvle fakt tohleto je horší jak na utkání sparta baník...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak nejaci trotlove z toho maj vanoce :) pritom chudak Kuerten ma o dva clanky vejs jen dva komenty :) typicky pro tenhle pubos portal.
Reagovat
a.magerova
No a u článku z 28.11. "Davis Cup? Pro mě obrovská motivace, hlásí Nadal" není ani jeden. Prostě jednostranná nenávist a žádná láska.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ale, ne ne, jenom se něco provalilo na co jsme upozorňovali už dřív, nic víc nic míň.
Reagovat
smazaný uživatel
a.magerova: :) njn snad aspon zejtra to tu bude jen o DC :) jak to vidis?
Reagovat
a.magerova
Ať se provalilo co se provalilo, i kdyby to byla pravda (je to taky jen chlap) kolik myslíš, že musí dát denně podpisů dětem, dospělým, tenistům, sportovcům, novinářům ...
Reagovat
smazaný uživatel
A taky tam zapoměli napsat, že federer se někdy i dvakrát denně uprdne. Tak to aby si měl a tobě podobní ještě větší radost.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, mě zajímá tenis ne "pravda" v životě tenistů. Ale aspoň se tu dá pěkně nenávistně s některýma zadiskutovat.
Reagovat
a.magerova
manhoef: NEBUDE !!!
I když mám Rafu ráda, přesto přeju Tomášovi výhru, no a Radkovi taky. 2 : 0 pro nás je dost odvážné přání, ale nemáme mít malých cílů !!!
Reagovat
smazaný uživatel
a.magerova: to se mi libi :D zadny porazenecky kecy :) ja bych bral aby to po druhym dnu bylo 2:1 pro nas, to by slo :) dobrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, ale asi to nezvládá. Jak vidíš, tak James a Rafa to zvládaj. Prostě tu srdečnost asi nemá v sobě, ale to nic, zase je dobrej tenista ;). Akorát nebude asi ten skoro dokonalej, no ale to vám tvrdíme už dlouho, no ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ale, nač ta hrubost, mimochodem, myslim, že i víckrát. Ale je mi to jasný, nezáleží na tom, jak to my blázni vidíme, ale jak to vy vidíte, ne ? ;))
Reagovat
a.magerova
Rafa má zatím jazykovou barieru, sám to teď přiznal, že nemá mezi tenisty moc kamarádů, protože neumí dobře anglicky, takže nemůže si nadělat ani moc nepřátel, neber to jako můj výsměch jemu, neumím ani to co on a proto vím, že když nerozumím tak se jen usmívám a jsem milá. Ovšem klobouk smekám přede všemi co něco dokázali (ať už sportem či jazykově) a pokud je tady kopeme do zadku, tak to znamená, že jsou vpředu :-)) a já jim ten úspěch přeju i Murraymu, kterého právě moc nemusím.
Reagovat
smazaný uživatel
TAK NA TOHLE JSEM SE TĚŠIL!!!
Co vymyslíte, že to jako nemůže bejt pravda. ;)
Pouze upozorňuju, že Rafa se Rogera neustále zastává a tvrdí, jaký jsou kamarádi. Tedy Rafa a rodina v tom nejedou. Pan Štěrba se bavil o DC, Federera zmínil jen mimochodem. Ani není sezóna (ALE NEJLEPŠÍ ČAS, KDY ŘÍCT PRAVDU, KDYŽ ROGER NEHRAJE a nemůže mu to uškodit), dále co všechno asi na něj musí vědět, když si to dovolí prohlásit veřejně a ještě se pod to podepsat! Rogerovo veřejné chování minimálně v posledním roce tato tvrzení podporuje...
Já to z něj cejtil prostě vždycky :(
Reagovat
smazaný uživatel
Pan Štěrba patří k hojně citovaným osobám sportovních komentátorů tenisových přenosů. Tedy, žádný strejda od vedle... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
přesně přesně tak! Ale ti pošahaní fanatici si vůbec nepřipustí, že by z toho ani procento mohla být pravda!! Je to zábavné, číst ty zhrzené hysterky :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
"Dovolí si to říct veřejně a ještě se pod to podepsat", no to je fakt důkaz - bulvární plátek berou vážně jenom naprostý vypatlanci.
Reagovat
Martinac
Barney, jedinej fanatik an tomhle protále, jsi Ty.:):) Vážím si Rogera a stejně tak si vážím Rafy, tohle tě nenapadlo, viď? Končím diskuzi, nemá to smysl.
Reagovat
Martinac
na tomhle portále
Reagovat
smazaný uživatel
jj hezká pohádka, jenom toho Rogírka asi tak 1000x víc, že? A vo tom to jeeee :DDDD

Tak pofoukat bolístku, vyčůrat a spát :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle není titulní strana, to sportovní rubrika ;). Pouze se zmínil několika větama o Federerovi nic víc, nic míň.
Reagovat
smazaný uživatel
TO JE MAZEC TOHLE ;)))). To jsem než.al :)))!!!
Jejejej
Reagovat
smazaný uživatel
a zasloužil by ukřižovat za to, že řekl pár pravdivých slov o panu dokonalém :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu poprosit o číslo na pana Štěrbu? předem díky:-D
Reagovat
smazaný uživatel
proč chceš ho dát do vězení za to že se nebojí říct svůj názor? Ne díky, tahle doba už do díkybohu za námi :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sice sem ten článek nepatří, ale nevím co tak hrozného Federer udělal? Myslím, že nic neukradl, nikoho nezmlátil, neublížil nikomu na zdraví, respektive abych to shrnul, tak myslím, že neporušil žádný zákon ani se neprovinil proti listině základních práv a svobod jakéhokoliv občana této planety, tak nevím, co tady vy dětičky řešíte za kraviny... Je mi to opravdu záhada všech záhad. Radši si běžte zaběhat na ovál a vyčistit si ty Vaše ťumpachový hlavičky ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, chtěl bych se ho zeptat jak se můžu dostat domů k Nadalovým, mít vstupenky zadarmo, dovolenku taky atd...samé maličkosti
Reagovat
smazaný uživatel
k Nadalům mají ale elegánští lůzři vstup zakázán :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za info, vzkážu jim to...a mimochodem jsem slyšel že i Ostravské srágory tam nemají co smrdět..jenom pro info:-D čau
Reagovat
smazaný uživatel
Stačila jedna věta, která mi dosvědčila že ten chlap je idiot a totální vzleprde.lka: A taky se mi nelíbí, že Federer na French Open neřekl, že vyhrál trochu zásluhou Rafova zranění. Kdyby byl Rafael zdravý, v životě by v Paříži nevyhrál.........Nezlobte se na mně ale tohle má říct tenista po vyhrání trojefe? A nebo ji má rovnou odevzdat protože Rafu vyřadil lepší Soderling? To by normální člověk nikdy neřekl. Ostatní je mi jedno, nečtu blesk, aha, ani super a tohle je na stejné bázi sra.čky, myslím že kdyby to četl samotný Rafa tak by hned přehodnotil s kým se to kamarádí:-D
Reagovat
a.magerova
No tak na pódiu neřekl, že vyhrál, protože Rafa byl poražen, ale na tiskové konferenci to říkal i to, že mu bylo Rafy líto, když vypadl o týden dřív. No já být přítel rodiny Nadalových, tak si přečtu veškeré rozhovory či si je poslechnu, co říká to největší "tenisové pako" na adresu mého miláčka :-))
Reagovat
smazaný uživatel
no vida, trochu pravdy a hned tady pár zhrzených elegánovců chytá infarkt :DDD Já to říkám celou dobu, že rádoby elegán a gentleman je jenom vychcanej, falešnej a arogantní hajzlík, ale ono na každý prase se vaří voda .))))
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhovor z Blesku, to je vskutku důkaz, jak noha, hňupe.
Reagovat
smazaný uživatel
Znovu to ctu :) a jak federera nemusim, tak ten rozhovor je jednostrana pi*ovina :D starej pan je udelanej do rafovy rodinky, tak si zapomlouval a namlel tunu nesmyslu. a proc se tu k*rva furt resi federer? je DC, ne? :D je zvlastni ze rogerportal tu z toho delaj jeho odpurci..
Reagovat
smazaný uživatel
a taky je zvlastni ze na rozumne zpravy nereagujou.. tohle o necem svedci :)
Reagovat
a.magerova
Moje řeč !!!
A že by ladili formu pro zítřejší fandění ani vidu ani slechu, to už je mi milejší ten co zítra bude fandit Španělům, než furt tady čelit útokům jen proto, že fandíme nejlepšímu tenistovi letošní sezóny. A kdyby to i byla pravda, tak co nám dává právo ho tu soudit ?!
Reagovat
smazaný uživatel
Žádný sousezení, jenom dát taky občas za pravdu těm, kdo tvrdili něco jiného a né je jenom napadat... Prostě si alespoň připustit, že v jeho osobě nemáte vždy pravdu, jenom připustit, že je to možné ... nic víc.
Reagovat
a.magerova
Hele měla jsem souseda, výborný chlap gentleman co se věnoval svým dětem, záviděli jsme ho jeho ženě.... A pak se provalilo, že doma manželku přivazuje k radiátoru a před dětma ji mlátí a nadává do kur.ev, a s dětmi chodil ven, ale jen do vzdálené hospody a tam chlastal. To jsem jen chtěla napsat, že pokud s tím člověkem nežijeme, nemůžeme vědět jaký doopravdy je. A že já tu proti Rafovi nenapsala křivého slova to je taky pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že jseš ta z těch férovějších. Nás jenom zajímalo, co to s váma udělá :)? Tví kolegové nezklamali.
K zejtřku :
Mag. - doufám, že to kluci nepokazej zbytečnejma nervama, protože šance pro nás podle mne JSOU. Kdyby jsme zítra uhráli alespoň jeden bodík, tak žijem! No a kdyby pak víc..!!!
Reagovat
a.magerova
Tak OK pro zítřek vlastně už dnešek jsme jen MY (co fandíme našim) a ONI (co fandí Španělům) a jiné věci do toho tu tahat pro příští 3 dny nebudeme :-))
Reagovat
Martinac
Mé níže uvedené příspěvky rozebírají tuhletu nechutnost, na kterou poprvé upozornil Barney.

http://deniksport.blesk.cz/clanek/tenis-davis-cup/84513/nadaluv-pritel-spanele-jsou-zvadle-kvetiny.html
Reagovat
smazaný uživatel
copak copak, nezvládají to snad nervičky? Ono za pravdu se každý zlobí :DDDDDDDDD
Reagovat
Martinac
Nevím, jestli se mám nad Milanem Štěrbou smát nebo plakat, každopádně tak hloupé pomluvy jsem už hodně dlouho nečetl. Ale pojďme po pořádku.
"?Víte, žiji ve Švýcarsku a znám jeho povahu, která se mi vůbec nelíbí." Na to máš, Štěrbo, plné právo.

"?On třeba stále zůstává mezi Švýcary a nikdy si nejde sednout s ostatními hráči. V Šanghaji zase nebylo jemu a jeho Mirce dost dobré, že by měli bydlet v hotelu Hilton s ostatními hráči a organizátory a museli se odstěhovat pryč." Já z rukávu můžu vysypat 20 hypotéz proč tomu tak bylo. Co když se jen Roger potřeboval koncentrovat, být o samotě v klidu a nepotkávat se ve foyer s jinými hráči za blesku fotografů paparazziů??
"Švýcarský olympijský výbor rozhodl, že ponese vlajku někdo jiný, kdo si to zaslouží, protože on ji už nesl v minulosti. Federer vyvolal takovou kauzu, když proti tomu protestoval, zvrátil to rozhodnutí a nakonec ji nesl on. A víte, co je ještě zajímavý?" Tak o téhle "kauze" přiznám se, nevím nic, zcela určitě to bylo ale úplně jinak. Poslední věta kmeta Štěrby- A víte co je ještě zajímavý? mi přijde, jak když stará Blažková na balkóně prdolí se sousedkou. Ostatně novinářova odpověď "povídejte" mě hodně rozesmála:):)
?Když hrál letos Federer v Monte Carlu, jelikož mu Rolex nasypal balík peněz, vyřadil ho Wawrinka. Loni spolu vyhráli ti dva olympiádu, na které Wawrinka podával výborné výkony. A víte, co Federer udělal? Za to Monte Carlo ho pak nepozval na svatbu. To je zajímavý, co? Mně se nelíbí to jeho egoistický chování. Ale to z něj udělala Mirka, protože ta se kouká jen na peníze."
Tohle je ale masakr největší,jak ví, že ho Roger nepozval na svatbu?? Jenom díky tomu, že tam Wawrinka nebyl?? To jako Štěrba u Federerů spí pod gaučem, nebo co?? Kde to jsme?? Nebo to Wawrinka snad někde říkal?? Že jsem si nevšim. Mirka kouká jen na peníze?? Tohle je ale klasická pomluva člověka s IQ 90. Paris Hilton a možná ty, Štěrbo, koukáte na peníze. Myslím, že kdyby Mirka koukala jen peníze, tak nemá potřebu otěhotnět a může si do smrti užívat free stylu života.
Reagovat
Martinac
Zato jsem viděl Federera, jak odstrčil děti a nepodepsal se jim. A taky se mi nelíbí, že Federer na French Open neřekl, že vyhrál trochu zásluhou Rafova zranění.

ÓÓ, jaký je Roger ale necitlivý surovec.:):) Vono vidět hordu neodbytných děcek a podepsat se jenom pár, by pro ty dotyčná dítka nemuselo dopadnout dobře, víme jaký jsou děti, že? Na výchdoním Slovensku jsme byl sám obtěžován hordou 30 romských ratolestí a řeknu vám, nebylo to nic příjemného... Kdyby Roger řekl, že vyhrál kvůli Rafově zranění, tak by to byl děsnej trapas, už kvůli Robinu Soderlingovi.

Jasně, nehraje Davis Cup, což je opravdu škoda, ale necítím se být povolaný ho za to kritizovat.

Štěrbo, Štěrbo, už jsi dost starý, abys došel k rozumu.
Reagovat
smazaný uživatel
ááááá první elegánovci už začínájí hysterčit a vydávají se tu za advokáty toho arogatního hajzlíka :DDD Můžeš snad vyvrátit to, že Wawrinka nebyl na jeho svatbě? Ono když někdo řekne ve finále rozhodčímu: "JAAAA SI MUUZU RIKAT CO CHCI? PROTOZE JAA JSEM PAN FEDERER DO PRDELE!!!" tak to o něčem vypovídá a není důvod Štěrbovi nevěřit! Anebo jinak . na každým špochu je pravdy trochu, to asi taky přesně vystihuje ten článek, tak buď zdráv a hlavně nespáchej rituální sebevraždu :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
ty si fakt kok0t.. tady jde absolutne videt jak moc chces aby to pravda byla nez aby ses dival jestli to pravda opravdu je :)
Reagovat
Martinac
Ale já vím, Barney, co řekl. Bylo to trochu jinak Federer k rozhodčímu. Dont say me be quiet. When i have to talk i talk.. Nadávku shit, nebo co to řekl, neadresoval rozhodčímu..l Když se srazíš v davu s někým, rozbiješ si hlavu a řekneš do prdele, taky to neadresuješ tomu druhému...
Reagovat
Martinac
"Na každým šprochu je pravdy trochu" je asi nejhnusnější přísloví, co vůbec existuje. Povím ti jiné, jestli ho pochopíš. "Stokrát opakovaná lež se stává pravdou."
Reagovat
Martinac
Tohle je přesné.
Reagovat
smazaný uživatel
já tě chápu, že ty jako fanatický elegánovec to nemůžeš unést a že se ti to nelíbí, ale pochop, že Fedouš není takovej kladňáček a neviňátko, kterým by sis tak strašně přál aby byl :DDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
TAK NA TOHLE JSEM SE TĚŠIL!!!
Co vymyslíte, že to jako nemůže bejt pravda. ;)
Pouze upozorňuju, že Rafa se Rogera neustále zastává a tvrdí, jaký jsou kamarádi. Tedy Rafa a rodina v tom nejedou. Pan Štěrba se bavil o DC, Federera zmínil jen mimochodem. Ani není sezóna (ALE NEJLEPŠÍ ČAS, KDY ŘÍCT PRAVDU, KDYŽ ROGER NEHRAJE a nemůže mu to uškodit), dále co všechno asi na něj musí vědět, když si to dovolí prohlásit veřejně a ještě se pod to podepsat! Rogerovo veřejné chování minimálně v posledním roce tato tvrzení podporuje...
Já to z něj cejtil prostě vždycky :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli bylo půl rozhovoru jenom "mimochodem" to fakt nevím. Článek byl o Rafovi a DC, dědek má zjevně mindráček. Jestli je to pravda to nikdo neví a já nebudu říkat že není.
Reagovat
smazaný uživatel
Oli ja som to tiež vedela už hneď, že ten Federer neni žádný môj typ :-) tá arogantnosť typu "ja som boss" tam proste bola je a pravdepodobne aj vždy bude.... my psychologici tomu rozumíme :D Ja tomu článku verím..
Reagovat
smazaný uživatel
http://deniksport.blesk.cz/clanek/tenis-davis-cup/84513/nadaluv-pritel-spanele-jsou-zvadle-kvetiny.html

díky .)
Reagovat
smazaný uživatel
Barney,
já mám vánoce. Počkej, teď jdu mučit jeho fans v mém okolí Rozesílám hromadné emaily. :)))
Reagovat
smazaný uživatel
zaujimave veci starky porozpraval a tak tez mi vadilo ze roger nespomenul ze keby bol rafa zdravy tak mozno RG nikdy nevyhra zvlast potom ked mu to rafa prial , tomu ako sa zachoval niekde k detom sa vyjadrovat nebudem mozno nemal zrovna naladu v dalsich 100vkach pripadoch detom velmi pomohol hlavne v afrike ale tie prejavy arogancie zacinaju byt coraz zretelnejsie chovanie k rozhodcom k inym tenistom a podobne
Reagovat
smazaný uživatel
Drby... koho ted zajima Federer, jde o DC.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sa nebudem vyjadrovat k zapasu Berdych Rafa lebo narozdiel od neho mu velke sance nedavam skor si dovolim upozornit ze Stepanek tiez asi prehra- Ferer hra doma na antuke a Stepanek je vyslovene halovy typ jeho servis volej je tiez znamy a neviem ak to bude 2:0 hned tak to bude game over. Mozno Ferer bude tazsi super ako Verdasco lebo je vyslovene antukar je oddychnuty bude sa chcet ukazat naopak Verdasco ak nema svoj den tak sa sam vyhadze a psychicky nezvladne cize Verdasco by bol prijatelnejsi super mozno na antuke
Reagovat
smazaný uživatel
http://deniksport.blesk.cz/clanek/tenis-davis-cup/84513/nadaluv-pritel-spanele-jsou-zvadle-kvetiny.html
A hurá na elegána, Barney, máem zajímavé info, jaký je náš elegán trotl, a nikdo nám nevěří :D
Reagovat
smazaný uživatel
co tu celou dobu říkám na elegána jak je falešný arogantní atd. ? Tohle to jen potvrzuje jakej je to hnusák!
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapi, já to věděl, já to z něj vždycky cejtil skrz TV, že je takovej! Já měl pravdůůůů !!!! :))))
Tohle je nejšťastnější den na tenisportal.cz. Díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, taky mi to udělalo radost.
Reagovat
smazaný uživatel
Navrhuju,
teď je DC, to budeme s Roger ´Fans na jedné lodi, pak se do konce roku nehraje, uložit odkaz, a hned 2. ledna 2010 jak se začne hrát, tak připomínat, připomínat, připomínat. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kde jsou Rogerovo fans zalezlí teď že na to nikdo nereaguje,nebo asi reagovat nechce :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Holky vite v kolika rozhovorech s podobnymi lidmi na federera "kydaji" ( ted me nenapadlo jine slovo ) jenom chvalu a podobne blbosti.. a vy z tohohle jednoho rozhovoru mate Vanoce protoze jde videt ze si dany rozhodci s federerm proste " nesednul" a nadal je jeho oblibenec ... jinac podobny rozhovor se stejnym clovekem sem cetl nekdy v davnejsi dobe ( rok a dale) a bylo tam neco podobneho alá federer je parchant a vsechno hraje a rafík je tady ten skvely hodny kluk ktery je s kazdym kamarad ( coz nepopiram ze neni pravda :) ) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem fanda Nalbandiana, Federer ani Nadal me moc neberou, ale ten stary pan v tom rozhovoru proste chtel bejt dulezitej, tak pomlouval a nakydal hnuj. A ze tu z toho nekdo ma druhy vanoce..to je docela uchylny :).
Reagovat
smazaný uživatel
A este zabudol povedat, ze nepodava rozhodcom ruku. Vacsiu hovadinu som uz dlho necitala a to citam aj Barneyho prispevky.
Reagovat
a.magerova
Secaa: B je správně
Dobrý marketingový tah pro zviditelnění se, taky napíšu do blesku, že mě v Londýně nepodali ruku ani jeden z první světové čtyřky a budu stejně populární jako Šmajda, yavanna ten jede co ?!
Reagovat
majjkaa
Ten rozhovor je divny, alebo ten pan je pripeceny alebo je to trosku prifarbene....vyjadruje sa tam jak primitiv, pripada mi jak taka stara tetka co ide z kostola a JEDINE co ma na praci ohovarat a kydat! :)) ja som este nepocula necitala nikoho od federera aby takto ohovaral a kydal na rafu. A este ide jeho manzelku urazat noooo uzasneee. Ten clovek musi byt ale paraadny primitiv, rafik toto rafik tamto rafik hento a federer je diabol hotovy podla jeho slov....no cista jasna nezaujatost ako ta ktoru tu prejavuju nasi mili rafankovci, necudujem ze sa s tym blbcom zhoduju :))) ako nech sa nikto nehneva ale je to dost detinske. Vyznieva to viac trapne ako v slavnom sowbiznise....ze hu hu hu :))) niekto chcel byt zaujimavy No pobavila som aspon sa DIK za link :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tos mě teda převez, že jseš tak jednoduchej, jsem neměl ani tušení. Hodnej a správnej Nadal versus hnusnej padouch Federer. A to všechno v Blesku. Kydy bez jedinýho důkazu. To čteš taky Aha a Rytmus života, že jo? Děláš dobře. Tam je svět mnohem jednodušší.
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě, vylej si to na mě. Hlavně dostaň ten vztek ven. Já ti odkývu cokoliv ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDD máš bod .))
Reagovat
smazaný uživatel
Líná huba, hotový neštěstí, dobře, Tome, jen do něj!!!!:-)))
Reagovat
Matti
v tvém případě je opak pravdou. Ty by ses měl raději držet pořekadla- Mluviti stříbro mlčet zlato.
Reagovat
Matti
zajímavé,že ho s tím bráněním,ale už sekl na rychlém a to už po svém zranění. Trochu pokory Tomiku by neškodilo a úcty, uvidíme co ukážeš. Vamooooos Rafa za ty kecy ho sestřel z kurtu frajírka.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal sice není Čilič, ale když v šel Tomáš v Poreči na kurt tak nějak jsem byl smířený se stavem 1:1 po prvním dnu, a ejhle , Tomáš nám defakto zajistil důležitý bod z pozice outsidera, uvidíme jak to dopadne teď.
Reagovat
smazaný uživatel
zase plná huba keců tomáši, aby to nedopadlo, že tě zase nadal vystřelí z kurtu ani nebudeš vědět jak :-) trošku více skromnosti by ti neuškodilo, hraješ super tenis když chceš, tak si to nekaž, pokaždé když něco takového prohlásíš, tak tvoje maximum je druhé kolo v turnaji, takže pozor na to tome :-)
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak pred ich kazdym zapasom sa tu vyprava ako to tomas vie na rafu ake maju vzajomne zapasy a podobne ale vseci zabudaju ze tie zapasy s rafom vyhral este za cias ked rafa nevedel riadne podavat a na betone sa to prejavilo ako tomas tak aj jeho fans by uz mali prestat zit minulostou tie casy su prec rafa je uplne inde sance vam neupieram cez davida sanca urcite je 4hru asi vyhrate to uz som nalozil ale vypravat o sanciach proti rafovi je smiesne tomas by musel byt aspon taky bojovnik ako radko a abyt pripraveny tam aj zomriet lebo rafa tam ak bude treba tak za spanielsko aj dusu necha tomas ani zdaleka neni taky bojovnik a preto ak uhra set cez skratenu hru bude rad
Reagovat
smazaný uživatel
chlapci, velmi silný slova máte, jen abyste se po zápasech nedrželi za hubu....
Reagovat
smazaný uživatel
Aby se za ni nedržel spíš kokosek Bárný...:-)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
A to jsou, prý, hoši, docela už kamarádi...:-)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist