Nadal se chce vrátit na kurty na turnaji v Montrealu

12. 7. 2013, 20:46
Aktuality 23
Španělský tenista Rafael Nadal by se po brzkém vyřazení ve Wimbledonu měl vrátit na kurty na turnaji v Montrealu na začátku srpna. Podle jeho strýce a trenéra je jisté, že dvanáctinásobný grandslamový vítěz stihne US Open.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Nadal, který na Wimbledonu v červnu vůbec poprvé v kariéře vypadl v grandslamu v prvním kole, je momentálně na Mallorce, kde pečuje o kolena. Právě brzké vyřazení se 135. hráčem světa Belgičanem Stevem Darcisem vyvolalo spekulace, že by španělského hráče mohla čekat delší zdravotní přestávka, podobně jako po vyřazení s Lukášem Rosolem před rokem.

"Rafa bude (na US Open) připravený. Nebojí se tvrdého povrchu, nemá co ztratit. V této chvíli trénuje fyzicky, bez rakety. Je důležité, aby si trochu odpočal, hodně toho předtím nahrál," řekl Toni Nadal agentuře SID.

Kromě turnaje v Montrealu by měl Nadal před startem posledního grandslamu sezony stihnout i účast v Cincinnati.

Luboš Zabloudil, ČTK, Petr Pokorný

Komentáře

23
Přidat komentář
Amputace
Mluvíš o zdrojích a informacích, přitom ani nejsi schopný si zjistit, že naposledy hrál Nadal po Wimbledonu jiný turnaj než následující Masters v roce 2007 ve Stuttgartu. Od té doby pokaždé startoval až v Montrealu či Torontu. Věřím, že by sis hrozně moc přál, aby byl Nadal zase zraněný, nicméně to, že ohlásil svoji účast až v Montrealu v jeho případě vůbec nic neprokazuje, ba dokonce vůbec nenaznačuje.
Reagovat
Roger_Federer
Jsi hloupy, jako vždy, už jsem to tady psal nekolikrat, ja z Rafaelem Nadalem nemam a nikdy jsem nemel žadny problem..Takže to že bych si přal že aby byl zranen, nebo vypadl z okruhu je nesmysl..
Ja mam problem z tebou, Forehendem, martym 28 a dalšimi..fanatickymi fanoušky Nadala, kteři dehonestuji, shazuji a znevažuji jednu eru tenisu, a hrače..jen kvuli prosazeni svoji pravdy..
Reagovat
Amputace
V tom případě proč je tvou prognózou, že je opět zraněn, když chce nastoupit po Wimbledonu až v Montrealu? Udělal to tak přece v minulosti již mnohokrát. Mluvíš o mně jako hlupákovi a přitom srovnáváš dvě nesrovnatelné situace - loňský rok a letošní. Zatímco loni Nadal hned po Wimbledonu oznámil zranění, letos se již na tiskové konferenci po skončeném prvním kole vyjádřil, že hrát bude a zraněn není. Z čeho tedy vycházejí tvé choré předpoklady, že Nadal bude svůj návrat na kurty znovu odkládat a v Montrealu tedy nenastoupí? Protože žádný turnaj mezi Wimbledonem a Montrealem-Torontem nehrál ani ve svých vrcholných letech? Je mi jedno, zda tady deklamuješ, že ti Nadal nevadí, to klidně napiš a zopakuj tisíckrát, tvé logiku postrádající příspěvky, které se vztahují k Nadalovi, však často ukazují zcela něco jiného. Je snadné napsat "nevadí mi Nadal" a potom se tady prezentovat takovými žvásty a hloupými nadinterpretacemi. (Reakce na příspěvek: 12.07.2013 22:18)
Reagovat
Roger_Federer
Me tvuj nazor nezajima, jsi otravny, přitom nic neviš a veškera tvoje informovanost nesaha za hranice ČR, je odkazana na internet a ostatni media., co si tam přečteš, nebo uslyšiš je pro tebe svate a udavajici smer.Mysliš, že co Nadal, nebo jeho tym vyhlasi do sveta je vždy svata pravda a ani naznak upraveni informaci od reality??, jsi tak naivni?(stejne jako všichni ostatni hrači poušti do medii co se jim hodi)
Ja narozdil od tebe vim, že ihned po Wimbledonu, podstoupil Nadal serii vyšetřeni a kontrol, že mu po naročne časti antukove sezony koleno opet začalo otekat a bolet..A vubec nebylo jiste, zda nebude nasledovat, dalši delši pauza..
Reagovat
Amputace
Slovy klasika: "To by mohl říci každý." Mluvil jsi snad s Nadalem, znáš se s někým z jeho týmu?
A nevíš o mně nic. Vsadím se s tebou (částku navrhni), že Nadal v Montrealu nastoupí.
Reagovat
Roger_Federer
Ne, mluvim z nekym, kdo ve Španelsku žije, v tenisovem prostředi pracuje, jeho informovanost je asi o 99,5% lepši a duveryhodnejši než tvoje..
Navic nikde jsem nepsal:,"jsem si jisty, že nenastoupi, nebo že bude opet pul roku 100% stat"..

Cela moje diskuze z Forehendem, do ktere si se opet rozhodl vztoupit a nutit svuj nazor je založena na vete stare tyden nebo 14 dni, kdy jsem na nekterou poznamku Forehenda napsal zruba toto:

"moc nevykřikuj, moje zdroje řikaji, že by ta pauza mohla byt opet delši"...Nic vic, nic min..
Načež, dizkuze zde se začala odvijet od rypnuti Forehenda cituji:Tak, že by ťa tvoje zdroje opat
sklamali?..
Takže, jsi opet zcela mimo a reaguješ ani neviš na co..
Reagovat
Amputace
Ne, reagoval jsem konkrétně na tuto větu: "Pokud ti pauza temeř 2 mesice po wimbledonu nepřijde jako dostatecna informace o tom , že neco neni v pořadku..nevim co vice bys chtel.." Které předcházela zcela věcná Forehandova poznámka o tom, že na několikatýdenní pauze mezi Wimbledonem a Montrealem není nic nezvyklého. Rozhodně nejde o žádnou "dostatečnou informaci, že něco není v pořádku".

Pokud vím, není podmínkou reagovat na příspěvky pouze ve vlastním vlákně... Moc dobře jsem věděl, na co reaguji a moc dobře to bylo z mého příspěvku patrné. Pokud si vyprošuješ reakci třetí strany, proč jsi nenapsal Forehandovi do vzkazů? Ale nebudu to už řešit, ty zkrátka pravdu stejně nepřiznáš. Pokud máš zdroj, který ti řekl, že Nadalův start v Montrealu je ohrožen, můžeš ve prospěch všech tenisových fanoušků zveřejnit ony informace, které to podpírají a ne se tady ohánět nesmysly, že pauza mezi Wibmledonem a Montrealem je důkazem toho, že něco není v pořádku. Což zkrátka není pravda. Sám bych ty informace uvítal, ale ty si raději budeš hrát na důležitého.
Reagovat
Roger_Federer
Již jsem to psal pod timto člankem. Loni, kdy ty si sem ješte ani nechodil(nebo pod jinym nickem), jsem si zde dovolil v červenci, po Wimbledonu(na kterem jsem navic byl osobne, cely prvni tyden) nektere informace o delce lečeni Nadalova zraneni napsat..
Odezva o nesmyslech, vymyšlenych zdrojich atd..převažne Forehendem a dalšimi jeho fanatiky :), me jen pobavila..nakonec se ukazalo, že ten muj vymyšleny zdroj mel pravdu..
Navic, smutne loni bylo, jak už od července se ve Španelsku(Nadal a jeho tym) vedelo, že lečeni Nadala bude časove naročne.Přesto, mistifikovali fanoušky, vydavali 4 prohlašeni mesične a posouvali nestale navrat na kurty turnaj od turnaje.
Reagovat
Roger_Federer
"Španělský tenista Rafael Nadal by se
po brzkém vyřazení ve Wimbledonu
"měl" vrátit na kurty na turnaji v
Montrealu na začátku srpna. Podle
jeho strýce a trenéra je jisté, že
dvanáctinásobný grandslamový vítěz stihne US Open."

Pokud ti samotne prohlašeni stryca Toniho nepřijde, jako nechavani otevřenych vratek, pro připadne lečeni a odstoupeni z turnaje/ju..me tedy ano..takže, ok, ta pauza po Wimbledonu je v pořadku, tyto prohlaseni nikoliv.
Reagovat
Amputace
Ok no.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa nema co ztratit? Ja myslim, ze toho muze ztratit strasne moc...
Reagovat
Roger_Federer
No tak tuhle pisnicku už zname, Rafa neni favoritem, nema co stratit a muže jen překvapit a ziskat..
Naprosto standartni vyjadřeni z jeho tymu..
Reagovat
seshitec
jsou hlupáci, věděj že to prostě ty jeho kolena nemůžou zvládat a stejně si naplánujou schedule jako pro 18ti letýho kluka.
Antuka možná setří víc kolena než beton, ale zas se tam člověk víc nadře, tak proč ne dáme si po Miami túru po jižní americe, pak MC Madrid Barca Řím a na závěr Paříž....takovou nalož nevydrží žádný kolena, natož zničená.
Nedokážu to pochopit
Reagovat
Amputace
Ono když se člověk zamyslí, tak je to na pochopení docela snadná záležitost. Antuka je Nadalův povrch = snaží se tam odehrát co možná nejvíce turnajů a dosáhnout co možná nejvíe úspěchů. Jinak nevím, co jsi myslel tou tůrou po Jižní Americe po Miami... V Miami letos zaprvé vůbec nestartoval a ty turnaje v Jižní Americe byly na rozehrání po sedmiměsíčním zranění (nejvyšší z nich byla pětistovka) a turnajím v IW a Miami předcházely. Vůbec jsem nepochopil smysl tvého příspěvku. "Pak si dáme MC, Řím..." Jen z těchto dvou turnajů má více titulů Masters než Djokovič dohromady. To je má vynechávat? Naopak - letos velmi dobře vypustil Miami před začátkem antukové sezóny a pak po unavujícím RG přípravný turnaj na trávě, což se však nakonec ukázalo jako nešťastná volba.
Reagovat
Mayo
vamos Rafa !
Reagovat
tito
Vamos!!!
Reagovat
smazaný uživatel
uvidime, ci sa nakoniec nepokaka...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, že by ťa tvoje zdroje opat sklamali?..
Reagovat
Roger_Federer
Nebud trapny, nouma
informace loni byli naprosto spravne, už na konci července jsem ti tady psal, že to bude na dlouhou dobu z navratem na kurty, no z toho byla nakonec vynechana pulka sezony...
A pokud si vzpomeneš, i loni se neustale vyjadřovali a mlžily a posouvali a posouvali..sva vyjadřeni a realitu..Takže jakakoliv vyjadřeni strejdy Toniho me nechavaji klidnymi..:)
Pokud ti pauza temeř 2 mesice po wimbledonu nepřijde jako dostatecna informace o tom , že neco neni v pořadku..nevim co vice bys chtel..
Reagovat
smazaný uživatel
6 tyzdnova pauza po Wimby je uplne bezná, kedze sa pre elitných hracov nehrá nic zaujímavé..Takze Uplne bezny schedule Rafu..

+ Už netrep..
Reagovat
smazaný uživatel
6 tyzdnova pauza po Wimby je uplne bezná, kedze sa pre elitných hracov nehrá nic zaujímavé..Takze Uplne bezny schedule Rafu..

+ Už netrep..
Reagovat
Roger_Federer
Na tobe se mi libi, jak sam jsi zcela neplodny.v myšlenkach a informovanosti, zdrojich..Ovšem kritizovat, vyrypkavat a popichovat to umiš dostatečne...typicky nabuřelí synek, co mysli že vi, ikdyž nevi vubec niceho..:):)
Reagovat
smazaný uživatel
Teraz si ma proste vyargumentoval..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist