Nadal příští týden v Basileji kvůli únavě hrát nebude

18. 10. 2013, 17:00
Aktuality 84
Světová jednička Rafael Nadal se odhlásil z turnaje v Basileji, který se hraje příští týden. Španělský tenista, jenž měl letos nahuštěný program, se omluvil kvůli únavě.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Sedmadvacetiletý Nadal zahájil po zranění kolena sezonu až v únoru a dosud odehrál 74 zápasů. Pouze pětkrát prohrál a vrátil se po více než dvou letech do čela světového žebříčku. 

"Je mi líto, že musím oznámit, že nepojedu do Basileje, ale po mimořádně vyčerpávajících týdnech musím dát tělu čas na odpočinek," napsal na facebooku Nadal, jenž měl být na turnaji nejvýše nasazeným hráčem. 

Na tuto pozici se tak posune obhájce loňského vítězství Juan Martín del Potro z Argentiny, dvojkou bude Tomáš Berdych a trojkou místní rodák Roger Federer.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

84
Přidat komentář
smazaný uživatel
It's okey Rafa!!
PS: Úsměvné komentáře (některé) :))
Reagovat
Roger_Federer
Hod mi čislo učtu do vzkazu, mam učty ve Slovenske sporitelne a J&T, tak ja ti pošlem tech 100 e..souhlas ? A když mi slibiš, že sem přestaneš chodit pod jakym koliv nickem a psat ty blaboli., pošlu ti 1t euro, vezmi přiatelku na vylet, když jsi na tom tedka tak špatne..:)
Reagovat
smazaný uživatel
ked uz davas take ponuky,posli mi 10t euro a prestanem tu chodit aj ja))
Reagovat
smazaný uživatel
Nechaj si ten liter, zdravíčko je vrtkavé, najma to duševné a nikdy nevieš, kedy ho budeš potrebovať..Možno už dnes je neskoro..Nerozmyslas nad preventívkou Domčo? ;)
Reagovat
Roger_Federer
Ja ti ty penize nabizim jen proto, aby si se tady nemusel stresovat, opakovat a ztrapnovat..Řešit, dokola tech 100 euro od Pe3ka...asi ti chybi..
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš..A to je to, že každý z nás je inak nastavený..

Ľudia ako ty vidia peniaze a iní zas princípy a zásady..
Reagovat
smazaný uživatel
Teď si to trefil! :-)
Reagovat
Roger_Federer
Rafaeoli 25, zase se schovavaš za jiny(novy)nick?? Neni ti to už trochu trapne?
Reagovat
smazaný uživatel
Secaa1 a Rafaeoli jedna a totožná osoba?..

Tak snáď aj tvoje pozorovacie schopnosti musia stacit na vylucenie tejto moznosti..Alebo topiaci sa uz slamky chytá?
Reagovat
smazaný uživatel
To si vážně myslíš? :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.atpworldtour.com/posting/2013/328/mds.pdf
Reagovat
tommr
Tomáš má těžkej los - pokud přežije první tři kola proti neoblíbenejm soupeřům tak v semifinále narazí na Federera. To nevypadá na to, že by si v Basileji moh nahrát nějaký body ...
O nic líp na tom není ani Radek, kterej začíná proti babyFedererovi ...
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak, bohužel :-( Nedá se nic dělat, budou se muset o body porvat, zvlášť teda Tomáš. Ale mohl by se vyhecovat, hlavně, jestli má už v pořádku ta záda.
Reagovat
tommr
pro Radka by mohla bejt určitá výhoda, že se Dimitrov ted dostal do finále ve Stockholmu a bude tudíž unavenej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vraj hrať proti 8najlepším na svete, to sa ti stane len na TM?..Prečo nás neustále musíš presviedčať, ako velmi nerozumieš tenisu?..

Na GS od QF hráš proti osmičke najlepších v drvivej vacsine..A hrá sa na tri víťazné, na dva sa sem tam stane, že aj Federer s Rafom vyhrá, na tri je to objektívnejsie..Turnaj majstrov navyše mozes vyhrat aj s dvoma prehrami, to nemá v tenise obdobu..Celý formát turnaja majstrov má skor exhibičný charakter..

A k tým tvojim ďalším drístom sa je škoda vyjadrovať..Federer bol jednooký hegemón medzi slepými..Potom sa kompletne vystriedala TOP 10, zostali tam len Roger s Rafom, prisla nová generácia a Roger len paberkuje..4roky s jedným halovým GS je na takého hráča hanba hanbovitá..
Reagovat
Roger_Federer
zapomínáš..., že loni byl 31 "paběrkující" Federer nejlepším hráčem sezony(nebo stejně dobrým jako o 5 let mladší Djoko.)Kdy kromě zraněného Rafy byla konkurence naprosto stejná jako letos..Dokážeš vysvetlit tuto věc ??
Reagovat
smazaný uživatel
Loni :)

Pán Boh zaplať aspoň za tú jednu lastovičku.

Najlepším hráčom sezóny bol Djokovič samozrejme.
Reagovat
Roger_Federer
k veci... argumenty, bez osobních doměnek..
Reagovat
Pe3k
Jako obvykle jsi ty květákový mozečku mimo. Na gs ve čtvrtfinále nehraješ proti 8 nejlepším, ale proti 8 co se tam probojují...Pokud si např. myslíš, že Južny je mezi 4 nejlepšími v roce 2010 tak pán bůh s tebou...

Turnaj mistrů můžeš teoreticky vyhrát i se 2 prohrami-klasická stupidita co dokola opakují bezmozci z fanklubu dopingového hekala. Fakt: nikdo v historii ještě nevyhrál turnaj mistrů s 2 prohrama. Fakt 2: Federer vyhrál několikrát turnaj mistrů bez jediné prohry. Fakt 3: Nadal nikdy nebyl schopen vyhrát ani s 2 prohrama, protože má obvykle prohry 3 :D

Btw. Pokud bereš finále 2012 jako pabjerkování tak pán bůh s tebou dutohlave.

Btw2. Nadal bude rád, když bude ve 32 ještě chodit, natož aby pomýšlel na tenisový trůn jako jeho pán Federer...
Reagovat
smazaný uživatel
Už Petřík dodržel sázku nebo je to vážně takovej (přizdi)s*áč?
Reagovat
Pe3k
Si piš, že dodržel ty vybanovanej spratku..

Promblém je v tom, že Forehand je tak extrémně bohatý, že to na jeho účtu nejde ani poznat :(
Reagovat
smazaný uživatel
Šoupej nohama když se baví lidi a né zvěř. Mám pocit že jsem se tě na nic neptal.
Reagovat
Pe3k
Jsem si zcela jist, že každého zajímají tvé pocity...
Reagovat
smazaný uživatel
Tá bezduchá existencia samozrejme nič nedodržala..Teraz po novom si dokonca vymýšľa, že prachy poslal..Chápeš to?..Čo to je za človeka, jediná možnosť utratiť..

Petrík, ja sa s tebou o tenise baviť nebudem, zbytočne tu rozvíjaš svoje prostoreké myšlienky..Radšej oscanuj bankový príkaz..Samozrejme, nič také nenastane, lebo si krivák a predal si sa za kilo ty socka..
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak!!! Ale těm fans popotahovače stejně nevysvětlíš :D
Reagovat
Matti
Myslím, žes ho popsal přesně. (Pe3k). Forehand šel kurzově do extrémně nevýhodné sázky, nicméně věřil a vyšlo to. A ten ubožák, nemá ani tolik soudnosti, aby držel ústa a stáhl se, naopak má ještě tolik drzosti, že tvrdí, že sázku vyplatil. Ubožák.
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopil bych kdyby plival na Nadala, každej může mít komplex a někoho nesnáše. Ovšem když někdo nemá v sobě kus cti a poctivosti tak to není člověk ale zvíře.
Reagovat
tito
Přesně tak se jim u nás říká.
Reagovat
tito
18:27
Reagovat
smazaný uživatel
Klasika, Pe3k rozmetá Forehanda a ten už neví jak dál, tak napíše že utratit, jak to někdo může napsat v tenisové diskuzi mi hlava nebere.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty seš asi taky slušně mimo, zkus si to ještě jednou, dvakrát nebo i třikrát celé přečíst.
Reagovat
smazaný uživatel
Obávam sa, že aj štyrikrát bude pre Vencu málo..

Ten je typický príklad toho, že tenisový support je u niektorých jedincov vyššie, než ten ľudský..A to je velmi smutný príbeh..
Reagovat
smazaný uživatel
cože? ty už se asi fakt dočista zešílel.Nevím proč mě zase uražíš. Jestli tu někdo dává tenisový support, před lidský si to ty. Když nevíš jak už pourářet Pe3ka imfo Federera (který je svými úspěchy tvou noční můrou) tak se skloníš k bezduchým urážkám. Petřík píše hovadiny občas, ale teď napsal pravdu, naopak mi přijde směšné jak píšeš o tom, že Turnaj mistrů je spíš exhibice, to potom turnaje Masters 1000 jsou poutě, 500 lidová veselice a 250 jsou nic.
Plus má pravdu, že na Turnaji mistrů hraješ pět zápasů s hráči TOP 10 (pokud chceš vyhrát), což se ti na GS nepovede (hraješ s max 3). Takže hodně mimo jsi ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě je smutné, že Petrik neumí dodržet slovo, byť na TP, ale přece nemusíš kvůli tomu používat invektiva typu utratit. Petriku pošli mu to a budeš mít pokoj a zavřeš jim pusu, to za to stojí ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, či táto debata niekam vedie, ale budiš..

Pokial nevidíš, alebo nechceš vidieť, že práve Petrík je ten, čo tu najviac chrlí oheň a síru, tak si sám zaslepený..Ja Federera nijako neurážam, vystrelil som si z neho v kontexte Bazileja ale inak ho rešpektujem..Ak sa do neho pustím, vždy je to len reakcia na Petríkove provokácie, mal si si viac všímať pôvodcu všetkých konfliktov..Ja toho človeka nijako nerešpektujem, je to zbebra najnižšej úrovne a tu teraz vobec nejde o stávku, ale o princípy a sposob akým sa z toho ten človek snaží vyvliecť..Bohužiaľ platil, že na hovado len vacsie hovado platí, preto tie ostré slová z mojich úst na jeho adresu..

Ja sa inak vzdy chcem bavit predovsetkým o tenise a kludne sa o ňom mozeme bavit..Áno, turnaj majstrov ani náhodou nepokladám za najtazsí na svete..V skupine ti stačí vyhrať jeden zápas a v prípadnom SF, či F narazíš zaručene na svetovú špičku, čo vsak s velkou pravdepodobnostou narazis aj počas Masters 1000, resp. GS..Je vec názoru, čo je náročnejšie, či zviesť 5zápasov s hráčmi s TOP 8 a dovolit si jednu dve prehry alebo prejsť 6-7 zápasmi, z toho dva-tri posledné s hráčmi TOP 8 a nemôcť prehrať..Osobne som za druhú variantu, celkom jednoznačne..

Apropos, Rafa má najlepšiu % úspešnosť s hráčmi TOP 10, takže celá argumentácia o náročnosti turnaja majstrov v kontexte nahlodania Nadalovho tenisovho umenia výrazne pokrivkáva.
Reagovat
Roger_Federer
V hale je Rafa zcela prumerny hrač :), jeho domenou je antuka a zpomaleny hard.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano Petrik je troll, ale tak k němu musíš přistupovat, tím, že na něj reaguješ tak jej krmíš a on sem chodí kvůli tomu, aby si zas mohl přečíst jak si vystřelí z nadalovců a ti to nemůžou vydýchat, ale to ti nemusím psát, si inteligentní a asi ti takové půtky nevadí
Vidíš má nejlepší bilanci s TOP 10 ale Turnaj mistrů nikdy nevyhrál, za což může hala, kde Rafa není nejlepší. Jinak je samozřejmě jasně, že Grand slam je důležitější než TM, o tom se nebavíme, ale Turnaj mistrů je podle mě 5. nejdůležitější událost (po grand slamech). Můžeš zde získat 1500 bodů, tedy druhý nejvyšší počet a i hráči to berou velmi prestižně (viz loňská vypouštěčka v Paříži kvůli Londýnu)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som ani nikdy netvrdil, že je v hale najlepší. No turnaj majstrov vyhrávali aj tí, s ktorými sa moc nerátalo (príklad Davydenko) a som si istý, že ho raz vyhrá aj Nadal..Do svojich 26. tu dvakrát neštartoval pre zranenie a tuším 4krát vypadol práve s Federerom, to neznamená, že by na vitazstvo nemal..Práve naopak, vždy patril a patrí medzi horúcich favoritov..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakoniec Rafa chýbal trikrát..Trikrát ho v PO zastavil Roger a dvakrát nepostúpil zo skupiny..Na to, kolko rokov je Rafa očiach je 5 ucastí extrémne málo..Počkajme si ešte pár ročníkov na definitívne súdy..
Reagovat
smazaný uživatel
když Rafa vyhrával co mohl, tak prý dopuje, teď když je unavený, divíte se. Prohraje 2 zápasy a hned se bojí prohrávat. To snad ne. Nezapomeňte, že je to stále hlavně člověk.
Reagovat
Pe3k
Že Nadal dopuje si napsal ty. Souhlasím s tebou. Nezapomeň na jeho pochroumanou psychiku. Když prohrál s Rosolem, tak se z toho naprosto sesypal a dal si 7 měsíců pauzu. A i když byl následující sezonu 100% fit, stejně prohrál v prvním kole 0:3 s Darcisem...
Reagovat
smazaný uživatel
Napísal expert na "pochroumanú psychiku"...
Reagovat
smazaný uživatel
Vo svojom komente píšeš:

"vy jste jen banda přizdisráčů, co ani nemaj rádi tenis, ale kdo ví proč máte Rádi nadopovanou opičku bez mozku co furt vrací míčky a hrabe se při to víš kde..."

Myslím, že toto o tebe vypvedá dokonale. Mne nejde až tak brutálne o to, že hejtuješ Rafu, ale o princíp (ja tiež nemusím Viktoriu a netapetujem tu pod každým článkom, pretože nie som na rozdiel od jedného diskutéra - snáď aj s tvojim IQ uhádneš, o kom píšem - zakomplexovaný slabomyseľný rýpač)...
Reagovat
Pe3k
No bohužel čobol, jsi nic jiného než hate style koment nepředvedl...Takže nejsi o nic lepší či horší než já...
Reagovat
smazaný uživatel
Petríčku, veď ty za chvílu nevydrzis ani sám so sebou..Toto už nie je o Nadalovcoch a Rogerovcoch..Teba už nemusia ani nezainteresovaní čitetelia, nevidis to?..Si za klauna a svoj primát ešte berieš s hrdosťou, holt klaun..
Reagovat
smazaný uživatel
Ako sa do hory volá, tak sa predsa aj ozýva - ešte aj vyznamenanie by si za tie svoje drísty chcel...
Reagovat
Pe3k
Federer v roce 2006 hrál 100 zápasů s bilancí 95:5 a na únavu se nevymlouval. A to neměl takový luxus, aby mohl před tím 7 měsíců odpočívat a trénovat. Nadal má strach z dalších proher a snaží se nabrat síly na WTF, které se tak zoufale snaží vyhrát už 8 sezonu, ale marně...

Ač absence hekala-Nadala každého fanouška tenisu potěší, Rogerovy šance na titul zas tak moc nevzrostly. V současné formě ho Del Po i Béďa roztřílejí.

Btw. pokud se díváte na nejlepší sezony v open éře tak Nadalová nejlepší sezona 2010 není ani v top 5 sezon, možná by proklouzla do top 10 když přivřu obě oči. Nechápu jak někdo může považovat Nadala za nejlepšího, když se nebyl schopen ani jednu jedinou sezonu dostat do finále všech grandslamů. Federer to dokázal 3 x. Na konkurenci to člověk nemůže nikdy shazovat, protože Nadal vypadává s hráči typu Darcis či Rosol, kdežto Federer prohrával prakticky jen s Nadalem...
Reagovat
smazaný uživatel
Mňa by potešila tvoja absencia na TenisPortali. Komu by chýbali tvoje prízemné komenty-kopance?
Reagovat
smazaný uživatel
Absence Rafy nikoho nepotěš?, krome tebe. Ty jediný si tak neuvěřitelně zakomplexovaný idi.ot, který si myslí, že ví všechno nejlépe. Nadal od roku 2005 každou sezonu vyhral alespon jeden Granslam a to při této obrovské konkurenci, kterou si ty proste neuvedomujes. Když začala tato éra, tak Federer ma obrovske vypadky a už nestiha. Tak si to přeber jak chces. I kdyz vím, že stejne vytahnes nějake argumenty, ktere se tykaji mnohem mene naročne ery servis volej.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal se zoufale snaží vyhrát TM osm let a ty se zase celej život zoufale snažíš najít mozek v hlavě. Rozdíl je jen v tom, že Rafa má šanci na změnu, ty ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásne si to napísal.
Reagovat
smazaný uživatel
to ze Nadal nevyhral TM a bude to mat v nasledujucich rokoch velmi tazke ma niekolko pricin,formu si drzi vlastne od AO az po US OPEN,obcas aj s vypadkami co je prirodzene,nikto nie je stroj,v hale ma proti sebe nesmierne silnych protivnikov,ktorym tato cast sezony vyhovuje ovela lepsie ako jemu,ci to bol Federer alebo v sucasnosti Djokovic,a vlastne aj Del Potro,hra sa na 2 vitazne sety+rychlejsi povrch,zameriava sa na GS,TM nie je priorita priorit,mozno to raz da,ale tohto roku to asi nevyjde(moj nazor),hala sa zda jeho slabinou,ale co by vsak dali ze jeho vysledky iny hraci zo spicky aj tej najuzsej,je to podobne ako s Federerom,ktoreho vraj slabinou bola antuka,v istom obdobi ho na nej porazal vsak iba Rafa,TM je urcite velmi prestizny turnaj,s GS sa to vsak tazko da porovnat,myslim si ze jeden Grand Slam je viac ako 10x vyhrat Turnaj Majstrov
Reagovat
Pe3k
A ty jsi zde na tenisportálu přispěl čím?
Reagovat
Pe3k
To, že nemám rád Nadala a mám k tomu pádné argumenty, neznamená, že jsem zakomplexovaný...Jasně méně náročná éra servis volej, ve které by si Nadal ani nepinkl, vzhledem k jeho žalostnému servisu :D
Reagovat
Pe3k
Urážky by ti šly, podobně jako ostatní Nadal-bezmozkům, ale o tenisu nenapíšeš nic...
Reagovat
Pe3k
Federerova slabina byla antuka? Asi proto byl 4 v řadě ve finále FO :D

Turnaj mistrů je nejtěžší turnaj v historii tenisu. Hraješ proti nejlepším 8 hráčům světa, to se ti jinde nestane. Nadal vyhraje US Open 2x když během celého turnaje potká jen jednoho top hráče-v mizerné formě hrajícího Djokovice. Jaký má takový titul cenu?
Reagovat
smazaný uživatel
ak by cely TenisPortal nenavidel Nadala,tak som si isty,ze v tom pripade by bol tvojim naj hracom vsetkych cias)))
Reagovat
smazaný uživatel
napisal som-vraj slabina-ale s tebou sa neda bavit na akukolvek temu,ty si len taky vseobecny provokater
Reagovat
Pe3k
To určitě ne. Mě je úplně fuk, kdo koho má rád, komu kdo fandí atd. Já se dokonce ani nepaktuju s fanoušky Federera, protože mám své názory a svůj postoj. Kdežto vy jste jen banda přizdisráčů, co ani nemaj rádi tenis, ale kdo ví proč máte Rádi nadopovanou opičku bez mozku co furt vrací míčky a hrabe se při to víš kde...
Reagovat
Pe3k
No když napíšeš o jednom z nejlepších antukářů všech dob, že antuka je jeho slabina, je to jaksi na pováženou...
Reagovat
Mayo
veru akú len môže mať cenu GS titul :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, keď sa chceš baviť o mojich príspevkoch na TP, spýtam sa ťa: Koľko máš vyhraných GS, keď sa stále navážaš do Nadala??? Ja tu určite nehejtujem hráčov v takom fanatickom meradle ako ty...
Reagovat
smazaný uživatel
Najprv sa nauč moje meno písať, môže ti pomôcť aj kláv. skratka CTRL + C a CTRL + V, potom môžeme spolu diskutovať o tenise :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
najhorsi termin ma aj tak Pariz,esteze sa to od buduceho roka zmeni a medzi poslednym masters a atp tour final bude tyzdnova pauza
Reagovat
smazaný uživatel
Vezměte se obě skupiny za ruce a jděte už do pr*ele, tyhle blbosti řešit pořád dokola, vyvolávat hádky, vás to baví? Jednou začnou Nadalovci a aby to nebylo Federerovcům líto, tak si musí taky kopnout a zase naopak, jak malí Jardové. Pište radši něco k tématu nebo nepište vůbec, na tyhle žvásty není nikdo zvědavej.
Reagovat
smazaný uživatel
To je bohužel věčné téma, nezbývá než to ignorovat :)
Reagovat
rod_laver
Je to pořád dokola, skoro pod každým článkem se vyrojí pořád ti samí zakomplexovaní trollové, kteří se stejně nikdy nedoberou konce.. koukám, že Pe3kovi to opět nedalo.. to je taky slušnej magor :))
Reagovat
l00bor
Jen by mě zajímalo,čeho v životě dosáhli ti,kteří tady blijou na Federera.
Reagovat
smazaný uživatel
Četli jste už jste taky ty drby,že je Masha těhotná ? Co myslíte, že je na tom pravdy ? Podala už sama ona k tomu nějaké vyjádření ? Pokud je to pravda tak samozřejmě gratulace .
Reagovat
gigin
Koukni pod článek s Kvítím....
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc ;) :D
Reagovat
smazaný uživatel
No vida, ještě se tak odhlásit Delpo i Béďa a arogantní dědek může bouchnout šáňo, že má alespoň teoretickou šanci na jeden malý titulek :D
Reagovat
r176
došlo zobání a nové není ještě na cestě? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rogerovo šance na další titul...
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa považuje Rogera za dobrého priateľa. A preto mu veľkoryso nechá vztýčiť aspoň tú jednu vlajočku na domovskej základni. Je to charakter.

Pevne verím, že keď raz Roger bude končiť kariéru, tak usporiada v Bazileji exhibíciu s Rafom s vopred dohodnutým výsledkom. Vopred jasný výsledok medzi nimi poznáme už dlhšie, tentokrát by to však bolo v opačnom garde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že Nadalovým odstoupení se vůbec nic nemění, hlavní favorit byl a je Juan Martín Del Potro. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vo svojej časti pavúka určite ;)

Ale inak, veľmi slušne obsadený turnaj. Aj bez Rafu by víťazstvo mohlo Rogera celkom psychicky zdvihnúť. Už je známy žreb?
Reagovat
Roger_Federer
Ja myslim, že vzledem k Rafove nejlepši sezone, forme a veku, nepotřebuje vyhližet (dedu) Federera do vzajemnych zapasu.. svoje ego by si mel posilovat , na hračich jako Rosol, Darcis a Djokovič, potažmo vystoupit ze stinu toho okom se "nemluvi". Mel by se venovat, opravdovym soupeřům....nemysliš Petko?
Reagovat
smazaný uživatel
Máš naprostou pravdu, ono někoho nutit pořád plakat, to není nic hezkého. Navíc Rafa má letos spolněno tak co.
Reagovat
smazaný uživatel
Prídeš mi akýsi namosúrený Dominik, čo sa stalo?..

Uvoľni sa, ide víkend. Tikety nie sú všetko.
Reagovat
Roger_Federer
Nie, Petko..všecko je v pořadku..
Naopak mi přijdeš trochen napjaty ty, pod každym člankem o Rafovy uvolnuješ, svou flustraci nejakou hlubokou myšlenkou na RF..ty jsi Rogeruv zdejši nejvetši fanoušek..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle se Rogera týká pokud ti to zase nedochází...
Reagovat
Pe3k
Bojí se, že by dostal klepec od Rogera, jako vždy když hráli v hale :)
Reagovat
Mayo
veľmi dobrý ťah
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist