Nadal: Přijel jsem vyhrát

31. 8. 2009, 16:29
Aktuality 18
Tak sebevědomá slova už jsme od Rafaela Nadala dlouho neslyšeli. Španěl, který kvůli zraněným kolenům nemohl v létě dva měsíce hrát, nehledá před závěrečným grandslamem sezony žádné výmluvy. Semifinále by byl dobrý výsledek, ale já jsem přijel vyhrát, tvrdí třetí hráč světa.
Profily hráčů
Rafael Nadal

"Nebojím se," řekl třiadvacetiletý tenista španělskému deníku El Pais. "Byl jsem mimo hru dva měsíce a pak jsem se (tenhle měsíc) dostal do čtvrtfinále v Montrealu a do semifinále v Cincinnati. Vím, že čtvrtfinále nebo semifinále by pro mě byl velmi dobrý výsledek, ale já jsem sem přijel vyhrát. Až skončím kariéru, nikdo si nebude pamatovat, jestli jsem tu došel do čtvrtfinále nebo semifinále," dodal hráč, který ještě před nedávnem vyjádřil pochybnosti o tom, jestli se letos stihne vrátit do vítězné formy.

Jako první se světové trojce do cesty postaví Francouz Richard Gasquet, který se vrací na kurty po trestu za pozitivní test na kokain. "Má potenciál být jedním z nejlepších tenistů světa. Pokud bude mít den, tak může porazit kohokoli. Bude to hodně těžký rozjezd," prohlásil Nadal, který ale věří v postup. "Vím, že když budu hrát dobře, mám šanci Gasqueta porazit a potom toho dokázat ještě mnohem víc."

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

18
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, nevim, jsem na nej zvedavej
Reagovat
no1
vamos
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos Rafa!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ano Nadi, ver si! :)
Reagovat
smazaný uživatel
je fakt trapny najprv keca ze ako nie je pripraveny a teraz toto
Reagovat
smazaný uživatel
hádám další přiblblý Rogírek fanatik .))
Reagovat
smazaný uživatel
Drahý Barney! O svých lobotomických obsesích ohledně "Elegána" jsi na tomto portálu již seznámil skutečně všechny poctivé čitatele,nicméně Tvůj marně skrývaný obdiv tomuto fenoménu je občas až obtížný-zkus se podívat na aktuální žebříček ATP,jsou tam i jiní talentovaní hráči,kteří by mohli alespoň částečně ukojit Tvůj neutuchající zájem o světového hráče číslo jedna :-))
Reagovat
smazaný uživatel
prečo niekto kto nemá rad nadala by mal byť rogerov fanúšik? ty po rogerovi vobec nepindáš nie? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Barney taky to nechápu:-)Já třeba fandím Berdychovi a Nadala ani Rogera nemám moc v lásce:-)Takže když tady napíšu něco kritizujícího na adresu Nadala jsem automaticky fanoušek Rogera a naopak???Pochopil jsem to správně?Trošku divný systém:)
Reagovat
smazaný uživatel
Citace:
"Barney taky to nechápu:-)Já třeba fandím Berdychovi a Nadala ani Rogera nemám moc v lásce:-)"

Tak přiznám se, že o podobném případu jsem ještě neslyšel. To musíš mít nervy ze železa s tim Berďou, co?....
Reagovat
smazaný uživatel
Cézete, měls to napsat úplně jinak. Ty totiž fandíš VŠEM z toho našeho Cechrepu, což je mimo jiné stát s bezkonkurenčně nejtrapnějším názvem v Evropě. Nikde jinde totiž deb.lní "Republic" neustále omílat nepotřebujou.
Reagovat
smazaný uživatel
ty si trapnej ty pako víš o něm uplný ho*** tak nesud předem možná nebyl připravenej ale ted je nwm co si o sobě myslíš se prober!!!!!frajere jeden blbej
Reagovat
smazaný uživatel
doufam že Rafa dojde do finale, stejně tak Federer. Rafovi věřím, takže VAMOS RAFA!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
no...tak to se musí cítit už docela dobře,když si věří na vítěztví:)...budu mu držet palce;)VAMOS RAFA!!!
Reagovat
smazaný uživatel
je to milé ako si verí :) dúfam, vo finále Federer-Nadal :) tohto roku ich bolo až príliš málo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Moje řeč.:-):-)
Reagovat
smazaný uživatel
No hergot.:-)
Tak to se máme na co těšit....
...
Gasquet pro Nadala nebude po všem tom humbuku ohledně kokainu žádný pořádný soupeř, podle mne se bude teprve pokoušet vůbec nějak opět začít hrát na úrovni špičkových hráčů (prý si zatím dokonce připsal neúspěch v kvalifikaci), takže nebude pro Nadala těžké si první kolonku odškrtnout.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist