Nadal po prohře s Raonicem nesmutnil. Užil jsem si to, řekl po utkání Španěl

21. 3. 2015, 16:54
Aktuality 122
Rafaela Nadala ve druhé polovině loňského roku brzdily zdravotní problémy. V posledních týdnech se ale pomalu znovu dostává do formy. Včera sice prohrál čtvrtfinálovou bitvu s Milosem Raonicem, i po ní ale myslel spíše pozitivně. Užil jsem si to a dokázal jsem si, že zase může konkurovat těm nejlepším, řekl Nadal po utkání.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Rafael Nadal prohrál na turnaji v Indian Wells čtvrtfinálovou bitvu s Kanaďanem Milosem Raonicem, proti němuž neproměnil tři mečboly. "Myslím, že jsem hrál dobře. Užíval jsem si chvíle, že se na kurtu cítím dobře a že jsem zase sám sebou. Jsem zase konkurenceschopný, cítím se být silný a mám energii."

"Zápas jsem prohrál, ale odnáším si z něj více pozitivních věcí, než těch negativních," uvedl po utkání Španěl, jenž měl v druhé polovině loňské sezony zdravotní problémy a deset měsíců čekal na finále, než v únoru triumfoval na antuce v Buenos Aires.

"Mám za sebou povedený týden a cítím na sobě, že jsem zase o kus dál, což je pro mě teď úplně nejdůležitější. Prohrál jsem v letošní sezoně už hodně zápasů, ale už jsem získal i jeden titul. Každý týden se teď cítím lépe a lépe a i moje hra se postupně zlepšuje, což je pozitivní," řekl Nadal na tiskové konferenci.

S Raonicem prohrál Nadal poprvé v kariéře, v předchozích pěti duelech ho pokaždé porazil. "I když jsem prohrál, tak musím říct, že jsem si ten zápas užil. Snažil jsem se být co nejvíce koncentrovaný na svůj servis. Užíval jsem si ten boj s jeho podáním. Servis je jeho největší zbraní, která mu může pomoci k výhrám nad těmi nejlepšími," chválil Kanaďana čtrnáctinásobný grandslamový šampion.

"Když se Milosovi daří podání, tak může pomýšlet na velké výhry a na velké tituly. Je mladý, talentovaný a pracovitý, což je základ pro budoucí úspěch. Určitě toho může hodně dokázat, má na to," dodal Nadal na adresu Raonice, jemuž momentálně v žebříčku ATP patří šestá příčka.

Třetí hráč světa se vyjádřil i k semifinálovému utkání, v němž čtyřiadvacetiletý Raonic vyzve čtyřnásobného vítěze turnaje Rogera Federera. "Viděl jsem kus zápasu Rogera s Berdychem a musím říct, že Roger hrál skvělý tenis. Předvedl opravdu velmi dobrý výkon a určitě je ve velké herní pohodě."

"Raonic má šanci vyhrát, ale favoritem je určitě Roger, protože tu hraje opravdu skvěle. Sedí mu zdejší podmínky a výborně podává, což bude asi i klíč k vítězství. Raonic má dobré podání, to ano, ale Roger také a řekl bych, že na returnu je lepší on. Stát se ale může všechno, sám jsem zvědavý, jak to dopadne." Raonic má s Federerem bilanci 1-8.

TenisPortal.cz, atpworldtour.com

Komentáře

122
Přidat komentář
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/RafaNadalSKCZ?fref=nf
Reagovat
PetaM
Fantasy Masters - Miami

Link k pravidlům a tabulku najdete na stránkách Fantasy.

Systém je podobný, jako v IW, leč byly !provedeny změny!:

1/ Každý musí stvořit 2 týmy hráčů, ATP 5 hráčů a WTA 5 hráček
2/ Pravidla výběru hráčů:

ZAKÁZANÍ HRÁČI:
a) Hráči Top 10 (do OF)
b) Hráči, se kterými hrajete v bonusové 5ce

V týmu mohou být pouze hráči:
a) pouze 1 hráč/ka z top 11. - 20.
b) 4 hráči/ky výše než 21. místo
Povinní hráči:
a) 1 povinný hráč nad Top 50 (50. - nekonečno)

OSMIFINÁLE
Od OF si můžete zvolit hráče a hráčku z Top 10, podmínkou je, abyste v týmu měli dosud hrajícího hráče/hráčku. Dosud hrající hráč bude přepsán a nahrazen hráčem Top 10 (dosud nasbírané body za přepsaného hráče zůstávají).

* vybírá se dle rankingu, který byl vydán 9. března 2015
Ranking bude viset v záložce s názvem: Ranking ATP/WTA.

---

Organizátor turnaje: PetaM

Paralelně se pojede H2H, jako v IW :)

Své týmy mi (PetaM) napište do chatu ve Fantasy. Pokud se vám nechce chodit tam, můžete i sem do Vzkazů!!!!! Uzávěrka týmů je před prvním zápasem hlavního pavouka. (Rozhodující je čas, kdy mi vzkaz přijde. Takže když mi ho napíšete 5 minut před zápasem, budiž, ale jste zodpovědní a IW jste hlásili skvěle :) )
Reagovat
PetaM
Přihlášky pište do Fantasy, nebo mně do vzkazníku!!!!! :)
Reagovat
PH94
Raonic se od té základní čáry neustále zlepšuje :) 2 roky zpět nebyl pomalu schopen udržet 2 míče v kurtu :) Velký kus práce je na jeho hře vidět :)
Reagovat
mahycek
Murray mě sere, je ale zajímavé, proč Roger dostane pod tlak Novaka, ale Murray ne. No to, je zajímavé.
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak to je jasné, proč. Andy je jen taková horší kopie Novaka, zatímco Roger hraje úplně jiný tenis.
Reagovat
Mayo
Djokovič rýchlo sprcha a fandiť Raoničovi :D
Reagovat
VlS
s tím moc nemazal teda. Tak na Fedexe, nebo na Miloška? Jsem na druhý SF zvědavej.
Reagovat
PH94
Miloš mohl chytnout včerejším vítězstvím velkou slinu :)
Reagovat
tommr
a nezmoh se přitom ani na jeho tradiční fuckování. Opět se ukázalo, že žádná "big four" neexistuje a že je to jen výmysl médií protěžujících nejpřeceňovanějšího hráče historie ...
Reagovat
Pe3k
+1
Reagovat
PH94
existuje jen velká trojka :) Andy je taková spojka..:D
Reagovat
Mayo
jestvuje Big 2 , R+R ktorý diktovali už dávno potom srb a brit :D
Reagovat
Mayo
í
Reagovat
Kozoroh
Do roku 2011 existovala velká dvojka Federer+Nadal, roku 2011 se přetvořila na velkou trojku Federer+Nadal+Djokovič, která existuje doteď. Velká čtyřka je mýtus, podsunovaný britskými médii.
Reagovat
PH94
Přesně tak :) Snad budou vzájemné zápasy pokračovat ještě alespon 2-3 roky :)
Reagovat
Mayo
veľká 4 je to aj pre mňa napríklad
Reagovat
Cico93
aj pre mňa.
Reagovat
smazaný uživatel
A v čem konkrétně je Murray přeceňovaný? Všude pořád píšou, že na ty 3 nemá, dříve, že nikdy nevyhraje GS, potom, že ty GS vyhrál jen díky okolnostem, že Del Potro, kdyby byl zdravý, tak je dlouhodobě v žebříčku před tím atd. Tohle je podle tebe přeceňování? Ano, je označován za člena big four, i když je výsledkově mnohem slabší, než ti 3 ostatní. Dá se namítnout, že je spíš takový mezičlánek mezi nimi a ostatními. Ale kdo jiný ze současných tenistů (vyjma top 3) má na kontě 2 GS, dalších 6 finále na GS a 9 titulů z turnajů Masters? Murray jako jediný dokázal občas narušit jejich hegemonii na velkých turnajích a dlouhodobě byl v žebříčku v top 4, sem tam i někoho z nich přeskočil. Takže se tě ptám, v čem je tak strašně přeceňovaný? A zkus taky jednou odpovědět a ne dělat mrtvého brouka, jako vždy.
Reagovat
tommr
Murray byl do "velký čtyřky" dotlačenej hlavně díky kampani britských médií, protože Britové těžce nesli, že strašně dlouho neměli svého GS vítěze a tlačili ho co to šlo. Je sice o chlup lepší než skoro všichni ostatní ze současný špičky, ale není ani zdaleka tak dobrej jako Federer, Nadal a Djokovic, aby byl s nima uváděnej v jedný řadě. Proč se třeba něco podobnýho nikdy netvrdilo o Hewittovi i když toho dosáh víc než Murray?
Reagovat
smazaný uživatel
Hewitt po roce 2005 prakticky nic neuhrál, takže těžko mohl být dáván do jakéhokoli "spolku" s Rafou a Novakem ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba protože Hewitt už byl v té době dávno za zenitem. Ale Ok beru to, chytře si počkal až ti Kozoroh napíše nápovědu a pak si dokonce i odepsal, což bych od tebe nečekal. Takže si příjemně překvapil.
Reagovat
smazaný uživatel
A prý o chlup lepší. :) Vždyť má víc velkých titulů (GS a Masters) než ostatní hráči ze současné špičky dohromady. (kromě top 3 samozřejmě)
Reagovat
tommr
Murray se už taky zdá být za zenitem - rozhodně to nevypadá na to, že by s tou jeho hrou moh ještě někdy vyhrát GS ...
Jinak děkuju za velkou blahosklonnost kterou si ke mě projevil ... :)
Reagovat
spaniel
Dneska ma holt kousavou.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky teď už žádná big four rozhodně není. Poslední dva roky už na to Murray zdá se opravdu nemá, v tom souhlasím.
Nemáš zač no. :) Ale uznej, xkrát si se po nějakém prohlášení a následných výtkách od ostatních rozplynul jako pára nad hrncem, tentokrát si po 3/4 hodiny odpověděl, ale to si víceméně jen zopakoval, to co napsal Kozoroh + si vytáhnul naprosto nesmyslný argument s Hewittem. Tak co bys za to jako čekal? Radši se věnuj počítání žebříčků, v tom jsi výbornej. Spaniel má aspoň věcné argumenty.
Reagovat
tommr
od Kozoroha jsem nic neopisoval - jen máme na spoustu věcí podobný názory ...
A to, že nereaguju na každou připomínku nebo opačnej názor snad není nic neobvyklýho nebo dokonce trestnýho. Prostě se jen nechci do krve hádat o každou maličkost jak tady bývá často zvykem ...
Reagovat
smazaný uživatel
To samozřejmě trestné není, ale pak se nesmíš divit, že na tebe někdo má takovýhle názor.
Jinak, já dokážu přijmout kritiku na sebe, nebo svého oblíbence, ale když je to podložené rozumnými argumenty, když je to jen nenávistné plivání, jako v tvém případě, tak s tím mám problém, aby sis nemyslel, že se vztekám jen protože si se obul do Murrayho.
Reagovat
smazaný uživatel
Obzvlášť, když to napíše jinak celkem solidní uživatel. Což ty jinak jsi, ale jak jde o Murrayho, tak ti totálně přepne, máš rudo před očima a stává se z tebe agresivní bestie. (není myšleno jako urážka)
Reagovat
Mayo
asi preto lebo Andyho snúbenica fakovala na jeho Berdycha
Reagovat
smazaný uživatel
No lol, co kromě jedničky v nejslabší době, kdy byl Federer ještě pískle, Sampras dědek a Agassi nadopovaný dědek, dokázal? Má stejně tak 2 GS jako Murray a má pouhé 3 finále na GS, to je proti 9 kurevsky málo teda. Masters taky nemá 9, kdyby hrál Hewitt v dnešní době v té svojí top formě, tak je to techničtější Ferrer a na ty top 4 by nestačil.

A jasně, že Murray za těmi 3 zaostává, ale top 4 se prostě říkalo, že ačkoliv zaostával v GS, bodově jim tak daleko nebyl nikdy a měl velký náskok i na páté místo. Proto, že od titulu Safina na AO 2005 a Del Potra nevyhrál do loňska GS žádný jiný hráč kromě těchhle čtyř. Pravidelně až do roku 2012 měl úspěchy na Masters. Nenech se ovlivnit jenom dementní (sorry Vlčku) averzí k němu a zkus se taky někdy na něco podívat trošičku ze širší perspektivy.

Protože hláška nejpřeceňovanější hráč je to nejdementnější, co jsem tady za dlouhou dobu četl. A to je co říct v záplavě těch trollů tady.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
No taky by sis mohl vzit priklad z Muta a pouzit neco z navrhovaneho seznamu;D) treba v tomhle pripade nejvymastenejsi...nejvypatlanejsi....nebo kvalitni emtepecko....ja nevim sakra co uz s vama;D))))))...
Pochopitelne si delam srandu, ale ne jednou jsem si precetl, ze pry jsem na portalu zakazal slovo dement;D) Coz mne prekvapilo, nebot to byla nabidka pro Muta, abychom se za chvilu v tech dementech jeste orientovali, bo to je furt dement tam, dement sem....;D)...neco jak No1e;D)
---
Nic konec srandy a k tematu...
Nejprecenovanejsi hrac historie...Andy a top4ka.
...vymysl 4ky neni uplne britsky....
...tohle dost podepreli amici s tim svym marketingem...dokonce ESPN sla az tak daleko, ze na USOpen podle nich nazvali ctvrtky v pavouku...jako pochopitelne by mne z tech Americanu mohl trefit slak;D)))) Take to je produkt samotne ATP atd. Jako tady to svadet na Brity...no nevim...to asi tommr neni uplne v tematu...a uniklo mu dost veci...
Jestli jde o to napsat, ze to je nejprecenovanejsi hrac, tak napsat to pochopitelne muze....a je to jen vysledek te nemoci B4;D)
...ve vysledku je to celkem katastrofa, nejsem zadny nadsenec do 4ky, takze pro mne vetsi katastrofa, ponevaz to znamena, ze takovi hraci jak DelPo, Wawrinka jsou uplni nymandi ...a zbytek je v tenisu uplne zbytecny...jde mi o ty vysledky, ktere vzhledem k tem aktualnim hracum Andy dosahl...
...a jestli jde o historii, tak treba takovy Kuerten, kam si ted mam jako tu byvalou svetovou jednicku zaradit...s temi 3mi GS na antuce....to je pak dost tezke ...a to nechci hovorit ani o Yannickovi....ktery tu jednicku ani nedal...a fenomen to byl, a ne ze ne....
Takze je jasne, ze se podle toho neda vubec orientovat, a lepsi se bude asi soustredit u prispevku tommra na zebrik;) nez na tema 4ka a kdo je precenovany, neprecenovany....mne spis zere, ze vubec nekdo to pojeti vymyslel a zpropagoval;D)
Vidis jake to potom dela problemy....potom i Mura muze byt precenovany....proste pro mne dost hruza...;)
Reagovat
Amputace
Jsem jediný, kdo Vlkovi vůbec nerozumí, co píše? Někdy mi připadá, že píše v úplně jiném jazyce, než jakým je čeština... Jinak samozřejmě souhlasím s Mutem a Tomasinhem. Vůči Murraymu mám obrovskou averzi, nicméně musím uznat, že zařazení do TOP4 mu posledních několik sezón patřilo naprosto právem. Především ten počet GS finále se hrubě podceňuje. Dokazuje především obrovskou konzistentnost, kdy kromě FO dosahuje na GS výborných výsledků. Například ve Wimbledonu od roku 2009 po současnost jen jednou dosáhl horšího výsledku než semifinále a to bylo loňské čtvrtfinále. Také je pak třeba přihlédnout k tomu, s kým ty zápasy prohrává - nejčastěji právě s Nadalem, Djokovičem a Federerem. Nebýt jich, kolik mohl mít titulů? Dá se to samé říci o Berdychovi, Wawrinkovi a jim podobným? Pochybuji, vždyť Berdych, Del Potro atd. jsou schopni vypadávat s hráči druhého sledu, kdy se (vyjímaje FO) něco takového stalo Murraymu? Takřka pokaždé padne s někým ze zmiňované trojice. Nikdo netvrdí, že je na jejich úrovni, ovšem - jak dobře napsal Tomasinho - tvoří mezičlánek prvního a druhého sledu tenistů. Je dalece za prvními třemi, ale zároveň dalece před zbytkem špičky, takže podle mě označení člena Big Four rozhodně zasluhuje.
Reagovat
Amputace
Pardon - to s tím mezičlánkem napsal Mutademus :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Pritom mi nepríde Noleho tenis neprekonateľný...Bohuzial Murray sa ho zlakol viac ako Ramos a to je na zamyslenie..
Reagovat
Pe3k
Máš pravdu. Federer pořád dokola dokazuje jak lehce jde Djokovic překonat...Ale na okruhu je jediný kdo to dokáže.
Reagovat
Kozoroh
Lekl.. V zápase s Ramosem Novak na úvod působil ospalým dojmem, ale zabral, získal první sadu a ta druhá byla v jeho režii. Ale dnes s Murraym jel naplno celý zápas. Ono to je i o tom namotivovat se na duel.
Reagovat
George_Renel
Skoro stejně jednoznačné jako včerejší QF Federer Berdych.
Reagovat
tommr
což může být pro Tomáše aspoň částečná útěcha - ukazuje se, že Murray na tom není zase o tolik líp než on ... :)
Reagovat
Mayo
Andy na tom bude vždy lepšie ako Berdych
Reagovat
tommr
víš jaký mají vzájemný H2H? :)
Reagovat
Mayo
je to lepší a úspešnejší tenista
Reagovat
PH94
Potrápí Raonic Fedexe? :)
Reagovat
spaniel
Podle toho co myslis tím potrapi. Jestli těsný výsledek, tak nejspíš ano. Záleží jak mu pujde servis. Ale to se proti němu da čekat, par šanci, které se musi využit. Roger musi dobre podávat a byt koncentrovany.
Reagovat
smazaný uživatel
"Nebyl to duel, na který bychom vzpomínali dlouho"
No ale to sis dovolil moc, Bidrmane :-)))
Reagovat
PH94
No1eee :) Andy ale zklamal :/
Reagovat
Mayo
tak si teraz pozriem El Maestra celého
Reagovat
Kozoroh
Dnes Můru přehrál rozdílem třídy!!
Reagovat
spaniel
Tak nakonec bylo skutečně přání otcem myšlenky...
Reagovat
Mayo
ja som bol v tom, že začínajú o ôsmej, tak som videl od stavu 3-0 pre srba...každopádne druhý servis a forehand má o level lepší srbský tenista...taký rozdiel
Reagovat
PH94
Sice fandím Nolemu, ale doufal jsem ve větší bitvu :/
Reagovat
PH94
Tohle už se pomalu nedá nazvat ani komplexem..:D
Reagovat
Kozoroh
Mě se to naopak líbí. :) Čím dřív bude No1e ve finále, tím líp!
Reagovat
mahycek
Měl jsem vnoučka na klíně, chodil s ním, zpíval mu, ale ptám se, Andy, co to děláš??? Nebo je Djoko, tak dobrej?? Samozřejmě si to vrátím a zhodnotím, ale rěkněte mi, má to cenu se tím zaobírat? Zhodnoťte mi zápas, dvěma větami. Dík, na Rogera už budu v pohodě.
Reagovat
spaniel
Nole hraje dobre, Murray špatně. Skoro žádné winnery a spousty chyb, ale hlavne žádný servis.
Reagovat
spaniel
Tak dneska bych to zrovna nenapsal, žádný zapas totiž neni, Murray hraje příšerně, Nole si ho vodí jak žáčka, je jen otázka času, nez Murray pokazí. Nole je jak zeď, umí to co Murray, ale ve všem ho převyšuje: pohyb, obrana, bekhend ale zejména servis a forehand.
Reagovat
Roger_Federer
Murray si jde pro dalsiho kanarka?
Reagovat
smazaný uživatel
by mala byť vyhodená
Reagovat
gigin
já už su tak zblblý zase, že čtu vyholená...
Reagovat
Fandina
:-)))))))
Reagovat
duhove_hovinko
Otřesný tenis
Reagovat
Kozoroh
Doufám, že podobně bude probíhat i druhý set :))
Reagovat
ipko
Andy po svojom servise viac ako hrôza.. to musím prepnúť.. 4 nevynúténé chyby v jednom game.. on ten set Nolemu daroval.. po svojom servise len 8/22 fiftýnov.. :/
Reagovat
Kozoroh
Čelí nejlepšímu returnérovi na okruhu, ale i tak je Andyho servis dnes nic moc.
Reagovat
ipko
a prasa k tomu a jeden brejk je späť.. :)
Reagovat
ipko
Nole teraz zaklaunil :D
Reagovat
ipko
toto si Andy nezaslúži, ale Nole zatiaľ úplne bez chýb.. :/
Reagovat
Kozoroh
Jen tak dál!!!
Reagovat
smazaný uživatel
konecne profesionalni komentar od vojty
Reagovat
smazaný uživatel
V ktorom game No2e začne filmovať, že už nemôže?
A v ktorom potom zapne?

17 vypne
19 zapne
Reagovat
Kozoroh
Idemo No1e!
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem, jsem zvědavý, kolik uplakaných příspěvků, jak je to strašnej tenis se opět dočkáme od spaniela.
Reagovat
spaniel
Záleží jestli bude tak strašný jako na AO. A sorry, ale to ze to nevidíš, vypovídá spis neco o tobě a zaslepenosti tím, ze hraje tvůj hrac. Rad se podívám na oba, ale kdyz hraji s někým s odlišným stylem.
Reagovat
smazaný uživatel
Plácáš kraviny. Už jsem ti několikrát psal, že taky nemám rád jejich zápasy.
Mě spíš vadí to tvoje neustálé stěžování pořád dokola, jak je to hrozný (to prostě nemám rád) a opovrhování a vysmívání se těm, kdo si dovolí napsat, že se mu ten tenis líbí. Ale ty víš asi všechno nejlíp no.
Reagovat
spaniel
Neustále stezovani pořad dokola??? To ze jsem to par krát napsal v průběhu jejich zapasu? Nepsal jsem to predtim, ani jsem se k tomu nevracel. Dokonce ani před tímto zápasem, tak nevim co mas za problém.
Reagovat
r.Fever
veď ten tenis je fakt nič moc, keď hrajú títo dvaja, taký ideálny na podmaz v obývaku, a potom poriadnejši tenis v podaní Federera s Raoničom. písal som už vo štvrtok že sa teším na Roger - Rafa, to by bol vrchol turnaja a oproti tomuto zápasu čo je momentálne estetický everest, ale to že Nadal sa nevedel do semi dostať ma v konečnom dôsledku ani neprekvapilo..
Reagovat
r.Fever
sorry za trochu chaotický slovosled, in a hurry :)
Reagovat
smazaný uživatel
Píšeš to při každém jejich zápase. Na Ao si něco v tom smyslu napsal minimálně 5x.
Reagovat
spaniel
Djokomurarna tady byla rozebíraná mockrát, ten název jsem nevymyslel. Jejich zapasy vyhráli nejméně atraktivni matchup na MTF, i teď je tam toho plna diskuse. Nic jsem nenapsal, protože zatim mne to tak hrozné nepřijde.
Nepíšu to při každém jejich zápase, ale chápu, ze se snažíš ten tvůj nesmysl teď obhájit. A jak jsem přiznal, napsal jsem to několikrát během zapasu AO, protože mne z toho krvaceli oči. Nechápu proc to vytahujes, zjevně ti takovy komentář chyběl.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, tak při skoro každém. Minimálně každém na GS. Zase mě nechytej za slovíčka. Ne, opravdu mi takový komentář nechyběl, spíš jsem ti chtěl ukázat, jak jsi otravný, ale vypadá to, že mě máš přečteného líp, než já sám. Tak si to mysli dál.
Reagovat
spaniel
Mel sis počkat, az to napisu, mohl si mit vic munice. Ale to je jedno, je to můj názor a je vic nez rozšířený. Nikdo te nenutí souhlasit.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mi to přijde od tebe jako zbytečný koment. Já mu rozumím, on ten tenis fakt žere nejvíc ze všech, co znám. Sleduje i hodně zápasů z těch menších turnajů. A pak přijde největší zápas za půlroku a co nevidí? Dva pinkálisty v plné polní. Proto ho chápu, že jako tenisový fanoušek je zklamaný a ventiluji si to tady. Šak od toho je Tenisportal, ne? Radši si přečtu jeho koment djokomurárny, než to, jestli Forucade trefil tři nebo čtyři terče při třetí střelbě. A aspoň vyvážil hlas nějakého borce, co tu vyhlašoval, jak je to parádní zápas. A těch nicků bylo víc.To pak člověka dopálí ještě víc...
Reagovat
spaniel
Nech tak. Kdyz to napisu, je zle, kdyz nenapisu nic, je taky zle. Tak mam pocit, ze to neni o názoru, ale o mne. Jakoby to snižovalo kvality těch hracu, přitom vůbec. Oba jsou špičkoví hraci, jen bohužel hraji podobný styl, pričemž Nole je v poslední době o úroveň výš.
Reagovat
babolat.cz
spaniel by nejlépe seděl u TV a koukal na Beckera a Edberga. max 2 relay.
Reagovat
spaniel
Je, nekdo si rypl, tak rychle toho využit! Protože kdyz to děláš sam, vždycky dopadas špatně. Posledně ses omluvil a ja to přijal, ale vidím, zes to nemyslel upřímně.
Reagovat
babolat.cz
omluvil jsem se za chybu, to neznamená, že stáhnu prd.el a budu přitávat tvým nesmyslům a hloupým komentářům
Reagovat
spaniel
A na jaký hloupý komentář reagujes? Napiš s čím nesouhlasíš a proc, ja nejsem odpůrce debaty. Ale těžko se neco rozebírá, kdyz napíšeš neco jako toto.
Reagovat
babolat.cz
každému se líbí něco jiného...
Reagovat
spaniel
A? To bychom pak nemohli nic psát, jen respektovat názory ostatních. Nevšiml jsem si ze bys šel příkladem.
Reagovat
Pe3k
Hned tu máš jeden :D neměl ses raději ptát... Murray nemeškal a nechal se rozhodit prolétajícím ptákem, aby mohl zahrát dvojchybu :D
2:0 pro No2eho. Zase ho bude muset smáznout Roger :ú
Reagovat
Fandina
Na Nova Sport už Nole s Andym.
Reagovat
Fandina
Myslím si, že vyhraje Nole. Ale dneska budu fandit Andymu. Andy go go go!
Reagovat
ipko
práve som si spomenul na minuloročné semifinále Rogera s Dolgom.. tam mu Roger nedal šancu, od začiatku až dokonca jasne lepší.. dnes to bude s Milošom určite ťažšie, dúfam že neuvidíme tb, pretože tam by mal Raonič veľkú šancu.. hot shot Roger zápase s Dolgom bol naozaj monsterózny.. :)
Reagovat
Alois_Mlok
Prohrál tak prohrál.
Reagovat
PH94
Dnes budou oba zápasy naprostou lahůdkou :D
Reagovat
smazaný uživatel
no nevím, čekám celkem jasnou výhru Federera.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer i Djokovič ve dvou.
Reagovat
ipko
nenene.. Andy min. set pre tomasinha urve.. :)
Reagovat
Kozoroh
A když neurve?
Reagovat
ipko
tak prehrá 2:0 .. ale to by snáď neurobil.. :(
Reagovat
PH94
Oba zápasy budou na 3.sety :)
Reagovat
PH94
Raonic pořádně Rogerovi zatopí, to se spolehni :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fanděte dneska za mě Andymu, neuvidím to.
Reagovat
ipko
Andy lets go! :)
Reagovat
Pe3k
"Rafael has won more titles than Novak Djokovic, but speaking merely about tennis and about the game, Rafa has to be considered slightly lower than Djokovic. The Serb is such a good player that he is as close as you can get to Roger Federer".

"With all the titles he has won, there is no doubt that Federer is the greatest".

http://www.tennisworldusa.org/Toni-Novak-Djokovic-a-Better-Player-Than-Rafael-Nadal-And-Federer-articolo21423.html
Reagovat
smazaný uživatel
Federer celkově nejlepší, bych řekl bez debat. Prototyp tenisty. A hned po něm Berdych.
Reagovat
Pe3k
No Federer je jasně nejlepší o tom nemá cenu ani psát, ale Djokovic se už pomalu, ale jistě dostává před Nadala a už to registruje i jeho strýček Toni. Berdych je nejlepší v Česku :)
Reagovat
Cico93
Najlepší Tenista a to a veľkým T je Rafaelo Nadal.!!!
Reagovat
Kozoroh
Bejvávalo, Cico, bejvávalo :)
Reagovat
smazaný uživatel
To hovoris, akoby mal Rafa 34, mal na krku 4 deti a bol za zenitom..

Rafa este bude "zlobit", o tom som presvedčený..:)
Reagovat
Cico93
gigin by napisal: to je jas, len musí byť Rafa čajk.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, že je nejlepší Nadal a může nám bejt úplně jedno, že to nějakej Petřík nebo disR_F neuznávaj :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ono zase bude neboj, možná ne první místo, ale grandslamy budou, dočkáš se, ale snad Nolemu sem tam nějakej nechá, on je hodnej :)
Reagovat
Pe3k
Nadal je nejlepší leda tak na Majorce...
Reagovat
smazaný uživatel
Zalez ty stupidní posměváčku, nic jinýho než posmívat se neumíš, jenže to není vůbec vtipný, ty chudáku.
Reagovat
smazaný uživatel
Djoko, ze se dostava pred Nadala??? Tak toto muze napsat jen clovek absolutne neznaly tenisovemu deni. Cim jako - tituly na masters, pocty vyhranych zapasu, nebo dokonce GS?????? A ted prosim argument. To driv peklo zamrzne.....
Reagovat
Roger_Federer
Rafaeoli25
A co se ti na tom nezda? Vzdyt Djokovic je 3 ze 4 poslednich sezon nejlepsim hracem na okruhu..
Reagovat
smazaný uživatel
Nereaguj na me pls, pokud me hodlas oslovovat cizim nickem.
Reagovat
smazaný uživatel
Na toho blba nemá cenu vůbec reagovat, to ti ještě nedošlo?
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, Nadal je horší i než Murray, i kdyby vyhrál dvacet slamů ty Blbe, přesvědčuj si koho chceš, pro nás je stejně nejlepší Rafa a nepřetlačíš nás, tak zalez do díry ty trapáku.
Reagovat
smazaný uživatel
Bez debat pro tebe, nemluv laskavě za ostatní, každý to vidí jinak..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist