Nadal odložil své rozhodnutí na příští týden. Startu na US Open se zatím nevzdal

15. 8. 2014, 20:47
Aktuality 133
Rafael Nadal své rozhodnutí, zda bude od 25. srpna obhajovat titul na US Open, odložil na příští týden. Španělský tenista měl kvůli zranění pravého zápěstí na ruce dva týdny ortézu a musel vynechat poslední dva turnaje Masters 1000. Ve středu se vrátil k plnému tréninku, aby zjistil, co ruka vydrží.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Rafael Nadal si pravé zápěstí poranil koncem července během přípravy na americké betony a druhý den se po sérii vyšetření odhlásil z turnajů Masters 1000 v Torontu a Cincinnati, kde měl obhajovat tituly.

Tento týden v úterý španělský tenista po dvou týdnech klidu z ruky sundal ortézu a v Barceloně absolvoval závěrečné testy. Ty měly odhalit, zda se drobná prasklina v zápěstí zhojila. Nikdo z Nadalova týmu se ale k výsledkům nevyjádřil, samotný druhý hráč světa si dal čas na rozmyšlenou a nejdéle do pátku (do dneška) se chtěl rozhodnout, zda na US Open odletí.

Místo miliony fanoušků očekávaného verdiktu však z Mallorky začala 'prosakovat' zpráva, že Nadal své rozhodnutí odložil až na příští týden. Nadal na rodném ostrově v těchto dnech testuje, co zápěstí vydrží v plné zátěži a zda dokáže být konkurenceschopný na posledním grandslamu sezony.

US Open začíná už za 10 dní a Nadal je obhájcem titulu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

133
Přidat komentář
Amputace
Všechna čest, co Roger v posledních týdnech předvádí. Ten titul by si zasloužil. Moc bych si přál zápas jeho s Nadalem na US. Obávám se však, že Rafa obhajovat nebude. Ta mediální prohlášení dost připomínají rok 2012 a všichni víme, jak to tehdy dopadlo.
Reagovat
a.magerova
Takže Ti mám držet místo v naší fans-lóži? ;-)

Rafovi přeju brzké uzdravení, ale taky mám takový neblahý pocit, že USO letos ne :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Když už vidíme takový propad u Murrayho, třeba si zavzpomínat na jeho nejlepší zápas. Není to ani finále Wimbledonu, ani US Open, ani Olympiády. Ale podle mě je to Australian Open 2013, semifinále s Rogerem a první dva sety s Djokovičem ve finále. To byl úplně jiný hráč, tam byl na vrcholu. Štíhlejší, pohybově parádní, úderově nejlépe, co kdy byl. A hlavně byl sebevědomý, což teď není. Tehdy byla smůla, že mu odešly síly po dvou setech finále, protože zbytečně ztratil v semifinále s Rogerem 2 sety, když herně byl lepší všechny sety.

Ukázka:

https://www.youtube.com/watch?v=kstB7_K8dJs
Reagovat
Cico93
Premna Andy v top forme na Wimbledone minulý rok, hlavne po psychickej stránke bol natom výborne.
Reagovat
smazaný uživatel
kéž by takto zase hrál i Roger, neuvěřitelný, jakej sešup od té doby způsobily problémy se zádama, sama vím, jak je důležitý, aby nebolely :(
Reagovat
smazaný uživatel
A hlavně si podělal vzájemnou bilanci, už letos stihl podělat, co mohl. Jedna z mála věcí, kterou se mohl chlubit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ta ukázka z AO, to byl top Murray. Skvělý tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, pohyb. úderově, sebevědomí. Medotáhl 4. set, ale i psychicky ten duel zvládl, tohle byl jeho strop, dříve by se složil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani se nedivím, že měl ve finále puchýře. Spíš se divím, že se mu nespálily podrážky :))
Reagovat
smazaný uživatel
Mne sa najviac páčil v NY v SF proti Rafovi v semifinále..Tusim 08..Odvtedy lepšie neservoval, minimálne..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasně, ale to byl ojedinělý zápas, kdy neměl co ztratit a Rafa hrál špatně. Proti Rafovi se vždycky uměl hecnout.
Reagovat
Mayo
mne sa páčil na aussie 12 aj 13...ale ja aj tak si myslím, že on ešte GS urve a zase bude vo forme ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdříve příští rok ale.
Reagovat
smazaný uživatel
Achjo, Delpo nebude v New Yorku, už aby se nám vrátil :(
Reagovat
Cico93
:(
Reagovat
smazaný uživatel
neskutečná krize mezi elitou, já jenom doufám, že se vrátí jako hromy blesky a ne jako můra před bouří, ještě že to zachraňuje Féďa :)
Reagovat
Cico93
Tak to súhlasim, dosť veľa tenistov je pred US Open z formy
Reagovat
smazaný uživatel
Federera musím pochváliť, podla mna hral velmi dobre, na hranci svojich moznosti..Rozumne útočil, málo kazil a hlavne bránil dobre, až nad svoje pomery..Samozrejme bolo to sposobené tým, že Murray je tenista, ktorý ho nechá hrať, no aj to predtým zvyklo stacit..

Brit je naozaj na hrane, v sucasnosti si uz dokonca myslim, ze má to najlepsie za sebou..Chýbajú mi tie jeho výnimočné uhly a skvostná defenzíva..Momentalne to nepredvádza a ak k tomu pripája pre neho kvantum netypických chýb, jeho výsledky nemozu byt prekvapením..
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas s Andym. On sám před lety říkal, že svůj nejlepší tenis bude nejspíš předvádět od 23 do 26 let, což je očividně pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě to je tou operací. Nemá bolesti, ale operace je takový zásah do toho těla, že se to projeví. Většina hráčů se nikdy nevrátila do té formy jako předtím, ani mladší Del Potro třeba. A je vidět, že se to všechno snaží dohnat, maká na síle, nabral svaly, ale phoybově je na tom špatně. Teda hůř než býval. To se projevuje meněí úspěšností na returnu, slabšími prohozy hrou zezadu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jestli je to vyloženě tou operací. Přecejen RG a 1. týden ve Wimbledonu už byly dobré.
Chápal jsem, že hrál špatně první měsíce, ale pak to vypadalo, že už se rozehrál, pak ale přišel ten výprask s Dimitrovem a od té doby je psychicky úplně na dně a prohrává vyhrané zápasy a sety + jak říkáš slabší pohyb a return, ale return má špatný celou sezonu, ne až teď po Wimbledonu. Možná by potřeboval naopak vyhrát prohraný zápas, to by mu pomohlo.
Třeba jako měl na USO 2011 s Haasem, kdy musel otáčet už ve 2.kole z 0-2, nebo o rok pozdějí s Čiličem, kde prohrával 0-1 na sety, ve druhém 1-5 a ještě ten set vyhrál v TB, to ale s tím mizerným returnem, jaký má teď asi moc nepůjde.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ten Dimitrov s ním otřásl šíleně. Musí tam být něco víc ale. To není možné prostě, aby po tak dobrém RG úvodních kolech Wimbledonu takhle odešel psychicky. Čistě psychicky je mimo, čekal jsem, že mu výrha nad Izzym pomůže, včerejší by mu pomohla ještě více, ale on se prostě zase zalekl vedení.

A jo, jenom operací to není, ale ten zpackaný Wimbledon se snaží dohnat tvrdým tréninkem, který neprospívá jeho pohybu. US Open ho může zachránit maximálně, ale nevěřím mu ani trošku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja uz jsem poprve po te Andyho operaci videl naznak nejake formy v Miami, hlavne pri zapasu s Novakem. Hlavne na siti a z obrany tam Mura hral vynikajici tenis. Bohuzel pak se na konci setu slozil po tom incidentu Novaka na siti a diskusi s rozhodcim. Pak zase nic az do RG mno a jak pisete, tak po tom Wimbledonu hraje vazne spatne :-( Ale ja doufam, ze GS turnaj je proste neco jinyho a tam ukaze i zkusenosti oproti jinym hracum. Proste si nemyslim, ze by tam vypadl v prvnim tydnu treba...
Reagovat
smazaný uživatel
V tom Miami se nesesypal hned, teda v tom posledním gamu jo. Ale pak za stavu 2:2 brejknul zaslouženě Noleho a místo, aby to dotáhl, tak prohrál pak 4 gamy v řadě a dostal 6:3.
Reagovat
Cico93
Skus to tam daako celé urvať.:)
Reagovat
steve79
Roger hraje tak zvlastni tenis, ale letosi vysledky ma uzasne! Kdyz vyhraje v cincinatti, tak mi ty porazky nebudou vadit.
Reagovat
smazaný uživatel
federer o 3:00? ...to snad nieee, co sa pomiatli, tahat dalsiu sichtu? :/
Reagovat
a.magerova
Co?!!!
A na kdy plánují finále? To zas dopadne jako v Torontu :-/
Reagovat
smazaný uživatel
tak to potěš, to už nedávám, stejnak se na Raoniče dívat nemusím, tak to snad zvládne dobře jako na WB, tam výborně eliminoval jeho zbraně, a měli by se poučit z Toronta a jít si se Stefanem zatrénovat přes den na centr, to zas organizátoři nevychytali :/
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední dobou je ten tenis podivný, žádný zápas není vyloženě pěkný, jde vidět, jak ta současná konkurence až nezdravě stojí na velké čtyřce. Ta si vybrala slabší chvíli a rázem se do závěrečných kol dostávají hráči, kterým by se o tom ani nezdálo. Ferrer v semifinále Cinncinati? Před pár lety naprosto nemyslitelné... Doufám, že aspoň US Open nám vylepší apetit.
Reagovat
Cico93
Súhlasim, ale Ferrer bojuje jak drak a zaslúži si to.
Reagovat
Fandina
Neviděla jsem to, ale mám radost a samozřejmě držím palce dál. Go Rogere go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Připojuju se :-) snad Roger chytí šanci na titul z Masters 1000 pevně za pačesy. Raonič bude těžký soupeř, protože na americkém hardu je hodně silný ale věřím že Fedex využije příležitost na postup.
A jinak Andy mi připadá na tom hodně zle.Promrhat vedení o dva brejky tak to nevím kdy jsem naposledy v mužském tenisu viděl. On se teď snaží hrát aktivněji než před operací, hlavně z forhendu do toho střílí a už se tak nevrhá za každým míčem ale ten styl mu tak nějak nesvědčí. Úspešnější mi přišel se stylem, kdy si trpělivě dokázal si vynutit chybu od soupeře a kdy pod tlakem dokázal ubránit i nemožné. Ale kdo ví jaký může mít dopad na jeho hru ta operace.
Reagovat
smazaný uživatel
Žeby Novak ve finale W? Vedl 5:2 a prohrál 5:7 :)
Reagovat
Roger_Federer
Jestli me pamet neklame vedl 5:2, mel jenom jeden breik a naopak prohral 5 her v rade.
Reagovat
martinek37
Dnes Roger v prvním setu jasně lepší především na podání. Ve druhém už to vypadalo hodně špatně, 4:1 a dva brejky k tomu. Jenže Andy začal dělat zbytečný chyby a Roger toho využil. Konec už jsem čekal, že to Andy neustojí nebo jasně projede TB. Stalo se to první. Velká gratulace Rogerovi, teď přejet Miloše a pokud bude ve finále Julián, je to asi doma.:)
Reagovat
smazaný uživatel
no právě "asi" ale tak to už by ho musel trefit šlak prohrát titul s někým z těch dvou
Reagovat
martinek37
no tak pokud vůbec, tak spíš s Davidem, ale to už by byl opravdu zmar, ty finálový prohry, tady snad už ani větší šance na titul být nemůže, a před USO by ho to mohlo hodně nakopnout, no jdu chrnět, dobrou všem.
Reagovat
smazaný uživatel
Well done Andy. Když se daří, tak se daří.. :)
Už jen čekám, kdy prohraje set ze stavu 5:0 a 40:0 na servisu.
Pro zdárné zkompletování téhle "úžasné" sezony už chybí jen totální krach na GS (konec v 1.týdnu). Tak schválně, jestli Andy nezklame a dočkáme se na USO.
Reagovat
smazaný uživatel
YESSS!! Já to věděla, že to dáš, já to na tobě vidím, jakej máš hlad po titulu, kde je zbytek BigFour, hm? Teď je na řadě Ropušič a pak nevidím důvod, proč nezvednout tu vázu pošestý, díky ti, že můžu jít konečně blaženě spát. Dobrou :)
Reagovat
Denis92
Roger konecne vo dvoch..Gratulacia!
Vykon to bol opat vselijaky - W/UE - 20/32. Vitazstvo sa vsak pocita a podarilo sa mu zrovnat H2H bilanciu.

Co ma prekvapilo este pred zapasom, ze Murray bol povazovany za favorita ci uz tenisovymi komentatormi alebo bookmakermi.
Ja osobne som kurzu 2,1 na Roger proste odolat nemohol.
Rog sice hra vselijako, ale oproti Andymu hra ovela vyrovnanejsie po celu sezonu a aj posledne tyzdne na hardoch hra lepsie ako Murray.

Andy to dost nezvladol v druhom sete. Mal to rozohrane na pohodlny set a napokon ho stratil 5-7. Psychika robi velke veci a Murray bude musiet tuto sezonu nejak pretrpiet..

Pokial Nadal pojde na USO, tak Murray nebude nasadeny v TOP8, co prenho moze byt dost velky problem.
Reagovat
Denis92
A hlavne Cincy je proste Rogerov turnaj. Teraz Raonic na ktoreho to celkom vie. Ja verim, ze v nedelu by tu trofej mohol konecne ziskat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jedině Raonic může zazlobit, Ferrer/Benneteau nemůžou být soupeři pro něho v Cincy.
Reagovat
J.M.
Pokud Roger zvládne Raonice (což není jisté, Milos je docela ve formě), skoro by nebylo divné, kdyby prohrál ve finále s Davidem. Vzhledem k Rogerově letošní sezóně, i k jejich poslednímu zápasu v Torontu, kde to bylo hodně vratké, by to dávalo smysl.
Reagovat
Denis92
No, s Johnsonom sa potrapil viac ako dost. Ale to pripadne finale s Ferrerom a bilancia 15:0..tak to mi nahana hrozu uz teraz. Ale to moc predbieham.
Reagovat
a.magerova
Přesně tak , NEPŘEDBÍHAT, NEZAKŘIKNOUT....
Reagovat
J.M.
Tak já jsem tedy slyšel komentátory na bristkém Sky Sports mírně favorizovat Federera, a bookmakeři staví kurzy tak, aby vydělali, ne tak, kdo je podle nich favorit.

Ale co tam Andy vyváděl, to je opravdu zvláštní. Tolik bekhendů (hlavně těch po lajně) do půlky sítě, to bývaly u něj dřív spolehlivé údery.
Reagovat
Denis92
Prave na Sky Sports favorizovali Andyho - dokonca 2:0 na sety nad cim som sa len pousmial.
Tie kurzy boli podla mna zvlastne a postupne sa zacali menit v prospech Rogera :
http://www.evysledky.com/zapas/2HpXnQeD/#porovnanie-kurzov;home-away;zakladny-cas
Reagovat
a.magerova
Já viděla večer kurz 1,9 na oba.
Reagovat
smazaný uživatel
A kašlu i na počítání bodů a Race, Murray si nezaslouží TM prostě, takže klidně, ať je finále Ferrer-Raonic, kašlat fakt na body, tohle by chtělo po US Open pauzu, odkopnutí Amelie pořádnou přípravu na novou sezonu s psychologem nebo zkušeným koučem.
Reagovat
J.M.
Uf, tak zaplaťpánbůh.

Ale myslím, že největší Rogerovou zbraní byly dnes Andyho kiksy. :-) Roger už v závěru zápasu cíleně využíval toho, že ve výměnách odzadu si prostě počká na Andyho chybu, která skoro vždycky spolehlivě přijde.

Snad to Rogerovi dodá sebevědomí. Sil snad moc neztratil, to je dobře.
Reagovat
Mayo
Murray by sa mal nato vysrať už...Fedex grats, nech vyhrá celý turnaj
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď se teprve ukáže, kdo je na tom hůř :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to už je na ručník. Já to prostě nechápu, totéž, co v Torontu, tam to byl 1 brej, tady dva. Roger pochopil, že stačí přehodit míč přes pásku slajzem a Murray se vyhází. Ne, nechápu to prostě, tohle prostě není ten hráč, kterého jsem si oblíbil. Být stabilně takový, ok. Ale vídat takhle hráče, který hrával na top úrovni, fakt bolí.
Reagovat
Denis92
Toto je najma o psychike. Rogerovia fanusikovia by o tom mohli tiez dlho rozpravat..
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle ale neměl do Wimbledonu. RG zvládl v pohodě, první kola tam taky, ale ta porážka s Dimitrovem s ním otřásla. Tohle je prostě nedůstojné a jsem rád, že nedošlo to TB, nezasloužil si ani to za to, co předvedl. Je to ostuda, co předvádí, neporazit za 8 měsíců jediného top 10 hráče a neudělat rok a půl SF na Masters? To ne, to nejde už omlouvat ničím. A před US Open změním klidně svoje předpovědi a nevěřím, že dá vůbec do čtvrtfinále.
Reagovat
Denis92
Viem ako to vnimas..ja som bral minulu sezonu uplne rovnako.
Roger hral katastrofalne, nedokazal porazit hracov z TOP10, klesal rebrickom..prehraval s hracmi, ktorych by inokedy dal s jednou rukou.

Na Andyho prisla kriza. Po zraneni to nebolo dlho ono, ale postupne sa do toho dostal. Na RG spravil najlepsi vysledok na GS v tejto sezone co je trocha paradox.
Wimbledon mu nevysiel a to ho dost zrazilo..podobne ako Rogera pred rokom. Turnaj na ktory si najviac veri a potom pride taka facka..

Ja v tom vidim dost podobnosti s tou Rogerovou minulou sezonou. Tiez sa nato zle pozeralo, fanusikovia boli sklamani a nastvani..
Murray musi len makat a zlomit to nejakym dobrym vysledkom. Mozno sa nakopne prave na USO alebo po nom v halach ako sa to podarilo Rogerovi. Ten takisto na tom neni najlepsie a potreboval by turnajovy triumf.
Zase dnes neprehral s nejakym priemernym hracom..hoci ten druhy set spackal ako sa dalo. On sam je urcite najviac nahnevany a vie co musi teraz robit.
Reagovat
smazaný uživatel
věř mi, že vidět v poslední době hrát ten tzv. "Federerův stín" bolí daleko víc a to jsem s ním celou loňskou sezonu vydržela
Reagovat
Denis92
Murray to slusne nezvladol. Cudujem sa ze castejsie nevyuziva BH po lajne.
Roger by to mohol dokoncit vo dvoch. Ma to dobre rozohrate.
Reagovat
Mayo
stratiť dablbrejk to už áno :D
Reagovat
J.M.
Tak ta Murrayho psychika taky nic moc. To, co poslední gemy předvádí, je sebedestrukce.
Reagovat
smazaný uživatel
v tom si můžou s Rogerem plácnout, proto je to tak dobrej mač :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Klasika posledních měsíců, dostat se do vedení a pak si ho ukázkově podělat. Zrovna on, který nejelepší výkony většinou podával po brejcích, když vedl, víc si věřil. Teď úplně naopak, nevěří si vůbec, to je fakt hrůza.
Reagovat
smazaný uživatel
Rogi, koukej to otočit, inspiruj se na Grandstandu, tam je to docela rachot, to musej slyšet :) normálně přeju Máše, ale nemůžu si pomoct, Simona je borkyně :)
Reagovat
Denis92
3 hlupe UE a zase vracia supera do zapasu..
Reagovat
smazaný uživatel
děs běs, budem si muset zvykat na tříseťáky, teď se musí hecnout!
Reagovat
Denis92
Dame mu novu prezyvku - Rog3r
Reagovat
smazaný uživatel
jako P3tra no, teď by se měl naštvat jako proti Monfilsovi a začít vracet běsnění, já tu nechci čumákovat do 4
Reagovat
Denis92
Tak dlho to nebude. Je to pomerne rychly zapas. Zachvilku pojde treti set.
Reagovat
smazaný uživatel
vida, on se hecnul :D
Reagovat
smazaný uživatel
Come on, 6:3 s dablbrejkem, konečně využívá brejkboly, tohle nejen že na Můru stačí, ale je to čím dál lepší, nepokaž nám to :)) jo a ještě jsem zapomněla pojď pojď pojď :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tragédie, nedůraz, čitelnost a k tomu chyby. Úvod hrozný, o brejk si to říkalo a zaslouženě pak přišel. Když pak měl 2x šanci na brejk Andy, tak Roger vytáhl super servis. Ten je velkým klíčem k úspěchu zatím, 1. trefuje daleko častěji. Pokud chce Murray otočit a nepokazit si pozitivní bilanci s Federerem, tak musí zabrat. Zas mi přijdou ty nohy prostě pomalé, return hrozný.
Reagovat
Mayo
teraz sa rozreturnoval
Reagovat
Mayo
Murray katastrofa, toľko brejkbolov ponúknuť v jednom sete
Reagovat
Denis92
Q. Now that you've been playing with this racquet for like eight months, do you have a sense of how it's helped refine or, you know, improve your game? Also, is there any area where you feel like you're still trying to find your path with it?
ROGER FEDERER: Yeah, I mean, it sure takes some time, you know, there's no doubt about that.
I definitely think I'm serving higher first?serve percentage and I'm finding easier power. From that standpoint I think that's a big help, to be honest.
With the slice, in the beginning I did feel the older racquet did feel better on the slice, so I worked on that, as well. But now I feel like I have control on it. I feel like I'm hitting slices on it, so I feel like that's improved.
The backhand I think overall has been better just every day. You know, I feel like I have easier control on the backhand.
On the topspin also finding easier angle. But then again, you don't want to overdo it now just because the racquet does help you and you start playing the wrong way and now you want to go backhand to backhand on every point. That would be a mistake for me to do as well for me all the time.
And then on the forehand, I think the flat one I think I was doing a bit better with the old one. I think that one still requires a little bit of practice, but that's why I think I was so particularly happy with today's match.
I did hit a lot of flat forehands and also key forehands on crucial moments, which gave me the win at the end and I kept moving forward. So that's why I really do believe every week, every month that goes by I'll get even more comfortable with the racquet.
Reagovat
J.M.
Zajáímavé. V podstatě to potvrzuje dojem, který lidi mají. Není to úplně jasná výhra, ale musí se doufat, že se to časem usadí.
Reagovat
Denis92
Len toho casu moc nebude.
Ked si to vezmeme tak stratil na FH, ale ziskal na BH aj servise. Takze ma to viac vyhod ako nevyhod, inak by to zrejme nemalo moc vyznam.
Az na ten zvyseny pocet DF, co je takisto sposobene novou raketou. Casto sa mu stava, ze 2.servis prepali tak ako sa mu to obcas stane z FH, co je sposobene prave tou vacsou razanciou rakety, ktora mu zase dava vyhodu na 1.servise.
Reagovat
J.M.
Přesně tak. Ale přepaluje i jiné údery, někdy i bekhend, někdy i ten volej. Ta raketa má větší palebnou sílu, a s jeho bleskovým, razantním švihem, který si s tou starou raketou vypěstoval, to je problém hrát do kurtu, aby to nebyl aut. Musí prostě hrát opatrněji, což je ve spoustě výměn vidět.
Reagovat
Denis92
Roger nechal voleje v Toronte..co to stvara preboha? :)
Reagovat
smazaný uživatel
je to přesně naopak, voleje na dvě věci, odzadu dobrý, ale ta grimasa stála za to :DD
Reagovat
Denis92
Strasne ich kazi..aj on si to sam uvedomuje a zrejme tomu moc nechape.
Reagovat
smazaný uživatel
no to snad...on si chce dát vyloženě zase tříseťák a to jsem před chviličkou chtěla napsat, že aspoň jeden prvotřídní volej se povedl, to by ho mělo nakopnout a ne shodit :/
Reagovat
J.M.
Na posledních dvou turnajích jdou jeho voleje od hrozných k ještě horším. Je to dost nepochopitelné. Stefan by mu s tím měl pomoct.
Reagovat
smazaný uživatel
nejspíš s tím má co dělat nová raketa, viz nahoře
Reagovat
J.M.
Myslím, že zrovna s voleji moc ne. Ta mu dělá problémy na forhendu (ten prostě má s tou novou raketou horší), částečně na bekhendu (na kterém mu ale celkově spíš pomáhá), ale voleje měl s tou raketou hlavně v první části sezóny úplně skvělé. V Austrálii hrál na síti jako Paganini (ne Pierre, ten tenis nehraje). To až teď v poslední době mu to záhadně odešlo. Na mě to působí tak, že je u těch zkažených volejů trošku pozdě, prostě nepůsobí tak svěží v tom pohybu.
Reagovat
Denis92
V Toronte to nebolo tak zle. Co si pamatam tak vo finale sa drzal len vdaka hre na sieti okrem servisu. Kedze od zakl.ciary prehraval 90% vymien, tak jedine mu zostavalo chodit na siet. Uspesnost mal slusnu. Neviem teraz najst nikde statistiky, ale pokial si pamatam tak bilanciu mal 22/26.
Reagovat
Denis92
Roger sa pri BP zase meni na rozklepaneho ziacika..to je az zalostne co on premrha..
Potom ponukne jednu sancu Murraymu, ten ju vyuzije a zrazu pojde jeho psychika a cely zapas do haja..
Reagovat
Mayo
no už to pôjde za pár minút konečne...nehneval by som sa za intergalaktický zápas
Reagovat
smazaný uživatel
kurňa, tomu teprve říkám shotmaking, ještě proměňování BP :)
Reagovat
J.M.
Rogerova (ne)schopnost proměňování brejkbolů, to už je námět na román.
Reagovat
smazaný uživatel
to jo, takových šancí :/ jestli nějakej promění, tak budu jásat :D
Reagovat
J.M.
Kdyby to bylo jen dnes, ale to je chronická věc. Na AO už si z toho v rozhovoru dělal srandu.
Reagovat
smazaný uživatel
je to tristní no, ale hra mu zatím celkem šlape, to mám jenom já blbě nastavenej zvuk, nebo tam ty lidi ani nedutají?
Reagovat
J.M.
No je tam nějak mrtvěji. Už na Davidovi to bylo skoro jak bez publika.

A zázrak, konečně...
Reagovat
spaniel
Jestli budou oba hrat jak doted, tak Murray ve dvou :/
Reagovat
smazaný uživatel
Roger ví, že musí hrát ještě líp než včera a jestli to vůbec půjde, to se teprve pozná
Reagovat
spaniel
Mnohem lip, Monfils je klaun, jen o chlup mensi nez Fognini.
Reagovat
smazaný uživatel
jo, Fogna se dneska zas ukázal :D
Reagovat
smazaný uživatel
To čekání je nekonečné. My chceme Můru s Arogantem!
Reagovat
Mayo
včera odvrátil mečbole ako pánes :D som neveril až
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně se do nich dostal sám v tom gamu, vedl 30:0 a udělal 2 dvojchyby. Ale jsem rád, že to zvládl, snad mu to pomůže, v poslední době ty těsné zápasy nezvládal.
Reagovat
smazaný uživatel
to je doba, to je doba, už aby horská koza spásla ten otravnej hmyz
Reagovat
Denis92
Cas zrovnat H2H..
Reagovat
smazaný uživatel
Komu se stejská po Rafánkovi, tady máte na dobrou noc ;)

https://www.youtube.com/watch?v=UflcFVpA58Y
Reagovat
smazaný uživatel
I kdyz jsem fanda Noleho, tak preji Rafovi at se co nejdrive hodi dohromady a stihne i US. Musim rict, ze turnaje nemaji takovy naboj, kdyz je Rafa nepritomen. Navic by snad jeho navrat pomohl i Nolemu, ktery absolutne vypadl z rytmu. Zacala by opet konkurence dvou nej hracu poslednich let.
Snad to vyjde.
Reagovat
smazaný uživatel
radsej nech uz nabehne del potro...
Reagovat
Sonja
Fanda Noleho? Píšu si do seznamu Djokolandu:-P

Jinak souhlas s tvým příspěvkem!
Reagovat
smazaný uživatel
JJ, jsem fanda Noleho:D
do jakého Djokolandu?
Reagovat
smazaný uživatel
Djokoland = Nolefam ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, dobře
Reagovat
Mayo
prečo komentuje zápasy p. HavrilA :/ , to je utrpenie počúvať
Reagovat
Mayo
Jasné, že nebude hrať ... ale aj tak vamos Býk !
Reagovat
smazaný uživatel
... abych moh vést dlouhé diskuze s jeho fanatickým obdivovatelem, Rafaeolim25! Jeho komenty dávají panoptiku TP zvláštní říz!!!
Reagovat
Alois_Mlok
Backhand už prý je v pořádku, ale při drápacím rituálu to ještě pobolívá.
Reagovat
smazaný uživatel
To jako mělo bejt vtipný nebo co to mělo znamenat?
Reagovat
jackiec
však to je smutná pravda a realita, jedině souhlas s aloisem
Reagovat
smazaný uživatel
Zjistil, že ruka je v pr...., ale sám si ještě naivne mysli, že se nějak zázračně da do kupy.
Reagovat
babolat.cz
věřím, že je to jen taktika a že USO dotáhne do finále.
Reagovat
Sonja
Hm, kéž by, ale nezdá se mi to...
Pokud to je taktika, tak strýček Toni znovu dokazuje svou genialitu:-D
Reagovat
babolat.cz
tío toni je muž na svém místě a rafa by bez něj nebyl tím čím je.
Reagovat
Roger_Federer
Svata pravda..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevidím význam v taktizovaní ohladom natahovania konečného rozhodnutia..Súperom moze byt jedno, či sa o ucasti/neucasti rozhodne v piatok alebo v pondelok..

To ze sa este nevyjadril pravdepodobne znamená to, že momentálne nie je pripravený hrat, ale dufa, ze sa to este cez vikend zlepší natolko, ze bude moct cestovat do NY..Nemyslim si to vsak a ako poznáme Rafu, ak to nebude stopercentné, tak GS radsej vynechá..
Reagovat
babolat.cz
třeba Fedex čeká se zatajeným dechem a se psychikou to udělá dost. I Nole si oddychne, i když mu asi Rafa chybí,proto hraje takbídně, bez náboje, chybí mu prostě jemu rovný hráč.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Fedex je samozrejme myslienkami na Mallorce a nie v Cinnci, to je jas..:)
Reagovat
Roger_Federer
No tak uplne stejnou taktiku pouzivali v roce 2012, kdy vydavali prohlaseni co 20 dni..Porad Vas Rafovi fanousky lakovali, drzeli v nadeji, pritom dobre vedeli ze nebude hrat drive nez v lednu 2014..
Reagovat
Sonja
A nemusej náhodou lakovat kvůli sponzorům?
Reagovat
Roger_Federer
Tak to fakt nevim, ale co by se tim vyresilo? Pokud je zraneny tak sponzor snad chape, ze nemuze hrat.
Reagovat
Cico93
Reagovat
Sonja
Vamos:-)
Reagovat
Fandina
Přeji brzké uzdravení ... pojď pojď pojď!
Reagovat
babolat.cz
ty se uzdrav!
Reagovat
Fandina
Kdo se neumí srovnat se sebou, těžko může radit druhým. Pojď pojď pojď!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist