Nadal: Mám rád noční atmosféru, ale tohle bylo příliš

4. 9. 2008, 12:04
Aktuality 10
V New Yorku už byly dvě hodiny po půlnoci a Španěl Rafael Nadal stále ještě válčil s domácím Mardym Fishem o postup do semifinále tenisového US Open. Po výhře ve čtyřech setech si postěžoval, že by program měl mít nějaký limit.
Profily hráčů
Rafael Nadal

"Noční atmosféra je tady vždycky úžasná, ale přece jen bych raději končil o něco dříve. Teď se půjdu najíst a než usnu, bude pět ráno," povzdechla si světová jednička.

Středeční program se hodně protáhl a Nadal s Fishem nastoupili na kurt až půl hodiny před půlnocí. "To nejsou ideální podmínky pro tenis, Už se dlouho mluví o tom, že by poslední začátek měl mít nějaký limit. Ale asi se s tím nedá nic dělat kvůli televizi," řekl Nadal a poděkoval všem, kteří v hledišti vydrželi až do konce.

Nebyl sám, komu se půlnoční program nelíbil. Čtyřnásobný vítěz US Open John McEnroe v roli televizního komentátora svým typickým způsobem vyjádřil pochybnosti o zdravém rozumu organizátorů. Zápas skončil ve dvě hodiny a deset minut místního času, jednou se hrálo ještě o 16 minut později.

Nadal měl pomalý rozjezd, ale po prvním prohraném setu už byl jasným pánem na dvorci. Jen ve čtvrtém setu ho za stavu 3:2 vyvedl z míry neukázněný fanoušek, který hlasitě křičel při jeho servisu. Fish hru sportovně přerušil a několik minut se nehrálo, než ochranka výtržníka vyvedla z hlediště. Nadal pak už zápas rychle dokončil a po setech 3-6 6-1 6-4 a 6-2 se poprvé na US Open probojoval mezi nejlepší čtyři.

ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se musim jen smát, fakt nádherné příspěvky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Úchvatná úroveň diskuze..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale proč si stěžuješ? Když rozehraju diskuzi, která by měla smysl, tak se nikdo nepřidá (pochopitelně u jiných článků, zde je to bezpředmětné). Dětem tyhle bláboly o ničem (kdo je lepší a kdo vyhraje) ohromně vyhovují. Snad ani jediný faktický údaj se nikde najít nedá. Ti puberťáci blábolí o právě aktuálním turnaji, nějaký přehled nebo postřehy z celé sezóny jsou viditelně nad jejich duševní možnosti. Navíc to tu začíná být sprosté.
Reagovat
smazaný uživatel
Nestěžuju si, jen konstatuju :-) a máš pravdu, docela tu to hrubne.. Jinak já se snažím do nějaké zajímavé diskuze vždy přispět, tedy pokud mám čím.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa je prostě král,kéž by porazil Rafa Federera ve finále,né kvůli Rogerovi,ale kvůli jeko tupým fanoušků!Jinak pozdrav Mariovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě, Federer má tupé fanoušky, ale Nadal má jen ty moudré :-D Trochu nadhledu by to chtělo..
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jich je 90% mimo,bylo to myšleno pro ty co tu uráží Rafu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli já mám vysolíno tak to mě pak nenapadá výraz pro tvou inteligenci :D:D:D přesně tyhle fans jsem myslel.Dík za názornej příklad ;)
Reagovat
smazaný uživatel
prej jestli bude hrat rafa s rogerem ze se nemusí bát:D:D:D:Dno tak tj VTIP!!!mario ty mas dost!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist