Nadal má zanícené ucho, v Madridu začne až ve středu

8. 5. 2017, 21:22
Aktuality 4
Rafaela Nadala trápí zanícené ucho a organizátoři v Madridu kvůli tomu posunuli jeho úvodní zápas na turnaji až na středu. Čtyřnásobný madridský šampion měl původně vstoupit do turnaje v úterý, jeho soupeřem v druhém kole bude Ital Fabio Fognini.
Profily hráčů
Rafael Nadal

"Není to nic vážného. Dnes je to lepší, než včera, ale pořád to trochu bolí," řekl Nadal k zánětu, který ho trápí od pátku. Včera proto zrušil i tiskovou konferenci, trénuje však bez omezení.

Pátý nasazený Španěl měl v prvním kole volno a v Madridu se pokusí prodloužit svou aktuální vítěznou sérii. V dubnu vyhrál antukové turnaje v Monte Carlu a Barceloně.

V Madridu třicetiletý Nadal triumfoval naposledy v roce 2014. V posledních dvou letech skončil vždy na raketě Andyho Murrayho - loni v semifinále, předloni ve finále.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
slacker
to ma z tech jeho "ritualu"
Reagovat
Matti
Jo. To ousko dostane zabrat. :-)
Reagovat
peggy
Moc drzim palce Rafivi,je to velice neprijemne,ale snad jej lekari daji doporadku.
Reagovat
turista
Je dobře, že mu zápas odložili na středu. Kdyby 2 dny netrénoval tak se zánět zevního zvukovodu zahojí rychleji.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist