Nadal byl jmenován čestným občanem rodné Mallorky

2. 9. 2014, 19:28
Aktuality 289
Rafael Nadal byl jmenován čestným občanem rodné Mallorky. Druhý hráč světového žebříčku, jenž kvůli zranění zápěstí nemůže obhajovat titul na US Open v New Yorku, tak letos ve své vlasti získá další ocenění, od května je čestným občanem Madridu.
Profily hráčů
Rafael Nadal

O vyznamenání slavného rodáka dnes rozhodla na mimořádném zasedání regionální vláda Baleárských ostrovů. Osmadvacetiletý Nadal pochází z Manacoru, města na východě Mallorky, a podle předsedkyně místního parlamentu Marie Salomové se mimořádně zasloužil o celosvětové zviditelnění ostrova.

"Tímto oceněním by měl být vyznamenán jeden z nejlepších a nejúspěšnějších sportovců, které náš ostrov zplodil," uvádí se v oficiálním zdůvodnění.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

289
Přidat komentář
Roger_Federer
www.tenisportal.cz/podminky-pouziti/

Nevim kolik z Vas to kdy cetlo, ale dle meho nazoru je tam i odpoved zda je mozne podat zalobu, kterou tady jedna uzivatelka vyhrozuje.
Reagovat
Roger_Federer
m.novinky.cz/articleDetails?aId=346696&sId=&mId=
Reagovat
smazaný uživatel
No konecne;)
Ty divoky prasata se premnozuji nejen na Kokorinsku;)
Reagovat
spaniel
Ale toto jsou vlci v lete, takze smůla.
Reagovat
Cico93
Reagovat
smazaný uživatel
noo, nevim na kolik se tady v noci nekteri sjeli, ale admini portalu TP jsou sjeti na beton;D)))) A jejich hloupost opravdu nezna mezi..... Jinak by ty pitomosti tady byly davno vycistene...;) Ale jim se to jednou vsechno vymsti a vrati....a pod clanky za rok-dva budou mit 1000ce nicku jak fandinturbo, fandinsister, fandinschwester, fandinmasa (masa je sestra lotyssky), a plno psychodementnich vpisu....a nakonec nebudou mit ani cas to cistit, a pekne z toho zcvokati...;)
Reagovat
Cico93
admin a vedenie stránky to maju vieš kde? ani to nečítaju!
Reagovat
slacker
Admini si mmou ruce. kdyz jsou ty doby kdy diskuze o 777 prispevcim byla rekordni. Ted uz mozna ani neni mezi v top 10. Tech reloadu a hitu.
Reagovat
babolat.cz
přesně tak, co by zato jiné webky dali, kdyby měli tolik příspěvků...a celý den, minutu po minutě. Nechápu jak Fandina může toho tolik napsat a zároveň koukat i na tenis...
Reagovat
gigin
Ještě hraje golf, skypuje s vnoučaty, hraje s něma tenis, vaří manželovi, jezdí rally, pinká s Klausem, dělá webovky, má obchod se spodním prádlem atd. atd...
Reagovat
Roger_Federer
Nesmysl, cely ten vytvoreny profila veci kolem je vymysleny, lez..dela si znas normalne kozy, troluje..Zadna 40-50 leta zena by tohle nepredvadela, nechovala by se jako nedospele decko bez zabran a zivotniho nadhledu..
Reagovat
gigin
Tvl, tak ty toho o babách fakt víš málo.. ;))
Reagovat
Roger_Federer
No o 40-50 letych ano..:)..
Reagovat
a.magerova
Přesně tak, já to tvrdím už dávno, že Fandina je pro Admina zlatý důl..... ten si ji hýčká a třeba i platí.....
Reagovat
smazaný uživatel
...v naturaliich...
Reagovat
slacker
Banan za melouny?
Reagovat
Roger_Federer
Ano, samozdrejme me to taky napadlo, cena reklamy na techto strankach samozdrejme jejim pusobenim roste..
Reagovat
a.magerova
Správně, vše je jen a jen o penězích, důležitá je kvantita né kvalita diskuzí....
Reagovat
Roger_Federer
Si dovolim rict ze je to kontraproduktivni, kolik tady jeste zustalo stabilnich diskutujicich, kteri zde prizpivaji dele nez 2 roky? 10-15?
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim...je to kontraproduktivni...nakonec zustane jen ta kaluz...takze mozna silna position, ale image - > necist nic pod clanky, asi podobna image, jako mistni tzv. diskuse...kde to je jen o jednom,...sazeni...a je celkem necitelna...na kratkodoby efekt.
Reagovat
a.magerova
Na TP prý denně chodí tak 60 tisíc lidí (a to je info tak dva roky staré, teď už to může být o hodně víc).... hodně lidí sem určitě nakouknou jen proto, aby se podívali jestli ta pipina zase mela svůj den (prostě bulvár).... to že tu zůstalo jen 10-15 lidí z minula je pro admina nedůležité, on potřebuje ty desítky tísíc jiných.....
Reagovat
Roger_Federer
Kdyby ona sama byla "Fandina" adminem nebo zpravcem site, uz jen to kolik hodin je on-line.., kolik komentu..a co vsecko ji zde proslo.
V neposledni rade neustale vyhrozuje zalobou, a kdo jiny nez admin by se mohl dostat k meilu a jmenu realneho cloveka za nickem.??
Reagovat
misa
Třeba z mého mailu nejde zjistit jméno. Na okolnosti registrace si už nepamatuju, ale pochybuju, že jsem tady psal celé jméno.
Reagovat
slacker
U me ji to opravdu neproslo a neprochazi :-)) Nyni uz vime co znamena "delam weby" = staram se o ruch na webu TP.
A Admini maji totalne na haku co si tady plkame. Jen je mi divny proc dostali ban kafe nebo Cico? Cim adminum stoupli na malicek ze zasahli zrovna proti nim?
Reagovat
Cico93
ja už das 4 :)
Reagovat
carolyn
..... a z toho se dá krásně poznat i charakter admina :-( je to smutné, ale je to tak.
Nesčetněkrát se tu psalo, jak to zde admini vedou, jak jim je u zadku co se na jejich webu děje, a jaký to tu má směr. Kolikrát se tu lidi snažili dovolat, aby se tu s tím něco dělalo, aby to tu bylo kvalitní, a odpověd od admina??? ŽÁDNÁ! Ani jsme Adminovi nestáli za reakci nebo jakoukoli odpověd, když se to řešilo takto veřejně v debatách. Už i to o něčem ukazuje jaký admin má zájem
Reagovat
J.M.
Tak charakter admina je zpravidla takový, jaký je charakter serveru.

To je potom otázka - kdo je TenisPortal.cz? Už to, že běžný smrtelník na tuhle otázku odpověď nemá, je něco, co může člověka přimět zbystřit pozornost. Běžný solidní web netají, co je zač. Běžný český web neprovozuje tajemná společnost se sídlem na Maltě. Běžný web se netají, jací lidé za ním stojí, co jsou zač ti, kdo se na něm podílejí.

Co se týče komunikace s administrátorem - pokud se jedná o problém se spammerem nebo hulvátem, je celkem bezproblémová. Administrátor reaguje, příspěvky promaže, viníkům zablokuje přístup. Pokud se jedná o Fandinu, lidé mu dál a dál píší, aby se situací zabýval, a administrátor mlčí. Nejen že odmítá cokoli konat, ale odmítá i jakékoli vyjádření.

Čili pokud existuje nějaká možnost jak jít zase o krok vpřed, je to podle mě "otevřený dopis redakci a administrátorům ohledně kauzy Fandina" se žádostí o stanovisko k této situaci. Všichni zúčastnění by měli buď sepsat něco takového pod článek v diskusi, někde, kde to nelze přehlédnout (protože i redakce ty diskuse prokazatelně čte, obzvlášť pod určitými články po určitou dobu), nebo poslat žádost administrátorovi, ať už společně za všechny nebo každý za sebe. Nebo ještě lépe obojí současně. Aby bylo jisté, že "zásilka byla doručena" a nelze ji přehlídnout. Pokud by i pak reakcí bylo mlčení, kompletní ignorace a mrtvý brouk, pak by bylo celkem jisté, že tu skutečně něco smrdí. Takto to můžeme pouze tušit.
Reagovat
slacker
No konecne nekdo potrdil ze "tema" fandina je pro admini tabu a hraji mrtveho brouka. Dotaz/Zadost bez reakce, to mohu potvrdit z vlastni zkusenosti
Reagovat
J.M.
Problém je, že to posílají jednotlivci na vlastní pěst. A ještě roztahaně, jednou za x dní jeden... Tady je snadné se vymluvit, že to jsou okrajové věci, kterými se nemá cenu zabývat.

Pokud půjde o sjednocenou akci podstatné části diskusní komunity, která společně, hromadně, jednotně nějakou nepřehlédnutelnou formou požádá tento server o jasnou reakci, a tato žádost bude oslyšena, potom bude jasno jak se věci mají. A pak už bude na každém, jak s takovou informací naloží. Jestli mu i s jasným vědomím jak to je stojí za to tento server dále navštěvovat.
Reagovat
J.M.
A samozřejmě to platí i z druhé strany - pokud podstatná část zdejší komunity dá jasně najevo, že si žádá jasný postoj k této kauze, tak potom je na tajemných tvůrcích těchto stránek, jestli jim tahle hra opravdu stojí za to, aby ji hráli dál, a tím o tyto návštěvníky přišli.
Reagovat
slacker
No nedelam si zadne iluze jestli je nejak 100 aktivne diskutujicich uzivatelu z tisicu anunymmnich ctenaru a navstevniku nejak zajima co z pohledu modelu financovani tohoto portalu. Nejsem profik ale hadam ze to zivy reklamy a provize od sazkovek.
Reagovat
J.M.
Myslím, že anonymní čtenáře, kteří do diskusí nepřispívají, často zajímají diskuse pod články. Kdyby byly pro čtenáře neatraktivní, tak by se je tam ani neobtěžovali dávat. Pro spoustu čtenářů jsou diskuse zajímavější než samotné články. A troufám si tvrdit, že podstatnou část atraktivity tohoto serveru z hlediska čtenosti dělají i ty diskuse. A to i díky tomu, že tam jsou věci k věci.

Alternativa? Kvůli tomu, že někomu ve vedení stojí za to tady chránit svoji chráněnkyni, odejdou ti lidé, kteří tvoří zajímavou část diskuse. V diskusi zbydou jen sračky. Diskuse ztratí hodnotu, čtenost klesne, protože se zhorší obsah, jehož součástí kvalitní diskuse prostě jsou. Návštěvnost se tím zhorší, tím i výnosy z reklamy. Ostatně i ti sázkaži z těch sázkových diskusí sledují co se děje v diskusi pod články, mají tam pořád ještě lidi, kteří o tenise něco vědí, což jim taky pomáhá.

Za druhé, a hlavně, byznys je jedna věc, ale tady jde především o problém lidský, morální. Byznys je proti tomu prkotina.
Reagovat
slacker
V pripade personalniho nebo profesniho spojeni provoaovatelu a Fandiny nenadelame nic. Jen bych to rad vedel jak to vlatne je.
Nejaky exodus diskuteru bez exilu mimo partnerke weby taky nebude zadna masovka
Reagovat
J.M.
V tom prvním bych nesouhlasil. Pokud ona není přímo tou, kdo to řídí, ale je jen jednou ze soukolí nebo je s tím, kdo to vede, spřízněna, pak tu šance pořád je. Prostě jí domluví nebo zakážou poškozovat jejich byznys. Protože i personální spřízněnost má hranice, pokud jsou ohroženy zájmy.

Co se týče exilu - server jako TP rozhodně nenahraditelný není. Je řada jiných možností. V zásadě tedy tři kategorie - odejít a nenahrazovat ničím (jsou i jiné zábavy než diskuse o tenise), nahradit něčím jiným (u nás i ve světě je na internetu řada míst, kde se dá o tenise bavit), a nebo si vytvořit vlastní alternativu. To samozřejmě není jen tak, je otázka, jestli někdo něco takového vykoná, ale zcela reálná možnost to je. Nebylo by to poprvé, kdy
z tvrdohlavé arogance jednoho projektu vzešel projekt nový, který ten původní odeslal na smetiště dějin.
Reagovat
slacker
Hehe, zrovna me napadl exil. Presuneme se na Labilni ceske tenistky (LCT)
Reagovat
J.M.
Chytrá volba. Ta "poetika" té stránky mi přijde kompatibilní s verbálním projevem odborníka na satelitní techniku. Takže budeme jako doma.
Reagovat
a.magerova
No jo..... jenže je FB Labilní české tenistky i FB Labilní čeští tenisté.... tak a teď babo raď či spíše chlapi poraďte: KAM VLASTNĚ ?!!! :-P
Reagovat
J.M.
Ta druhá mi přijde hodně málo aktualizovaná. Já bych dal přednost té první, kde má člověk aktuální informace. Je potřeba být v obraze.
Reagovat
a.magerova
Jj není nic horšího než včerejší noviny :-)))
Reagovat
a.magerova
Já si taky myslím, že je buď jedním z Adminů nebo jejich velmi dobrá spolupracovnice, protože vždy tady hlásá, že pokud ji někdo ve svém příspěvku jmenuje nebo o ní dokonce píše lži, tak se musí ozvat, že je to její občanská povinnost!!!
A teď o ní píšeme celé odpoledne a ona přestože je celé odpoledne online, tak se těm našim lžím nebrání čili nechce se v tom evidentně hrabat!!!
Reagovat
J.M.
Tak když už jsme u konspiračních teorií, už dlouhou dobu si nějak v mysli přehrávám, jak jsem se vůbec o tomto webu dozvěděl, snad z nějakého spamování (proto mi byl před lety nesympatický), snad od nějakého odborníka přes satelity, který doporučoval na něj přejít... Přehrávám si momenty, kde dotyčná mluvila o konzultaci s nějakým odborníkem na satelity, momenty, kdy ji tu zdejší propagátor satelitů hájil se stejnou razancí, s jakou se ohrazuje vůči všem(u) ostatním(u). V neposlední řadě vidím jisté společné osobnostní rysy, které možná k plnému zdraví mají dál než je norma. A samozřejmě mě napadá, jestli ten trojúhelník, tedy TP, ona a on, nemají nějaké styčné body. Už proto, že kdyby neměli, je jejich chování něčím, co dlouhodobě může bez povšimnutí administrátora procházet snad jen při velké dávce štěstí.

Ale samozřejmě jsou to jen takové zábavné spekulace, když už jsme v tom. Asi jako když spekulujeme, kdo vyhraje US Open.
Reagovat
slacker
Toto bude zalovano .. a ta castka take nesouhlasi
Reagovat
a.magerova
Pěkná zábavná trojúhelníková spekulace (aby Ti/nám ve výsledku nevydonesla ban).... jj taky si vybavuju postřehy mnoha ostatních, kteří na TP byli nasměrováni satelitním náhončím..... dotyčný na TP působí od začátku, vždy vybočoval z řady, všem soustavně a neurvale veřejně nadával ať již za to, že nepíšou správně česky či že jsou socky z důvodu nevlastnění satelitu... vždy veřejně vyvolával spory..... po letech jeho záměrně prudící taktiku postupně přebrala a zdokonalila ona..... a všechny stížnosti adminovi na jeho a její chování, zůstávají bez jakéhokoli reakce, je víc než jasné, že je to promyšlený tah a psychologická hra, která slouží jedině ke zvýšení příspěvkovosti na TP..... jde jen a jen o prachy a každá i negativní reklama je víc než fajn.
Reagovat
slacker
Jaky to je pocit byt takhle zneuzita a vydelavat na zivobiti tandemu Broz-Fadina? :-))
Reagovat
a.magerova
No.... nenazvala bych to zneužitím v pravém slova smyslu.... chodím sem dobrovolně, dokonce jsem sem ani nebyla přetáhlá z jiného diskuzního webu.... přišla jsem tu náhodně díky Rogerovi (tomu švýcarskému)...... co jsem potřebovala, to mi tu kluci vždy poradili.... svou "úchylku" moc nepomlouvat za zády (vzkazy), ale většinou říkat lidem do očí (komenty), co si myslím, tu uplatňuji ve velkém, takže nemám ani potřebu hrát si na přehnaně hodnou v komentech a pomlouvat o 106 ve vzkazech, proto ani nemusím v každém vzkazu psát kouzelnou větu: "Ale zůstane to jen mezi náma, protože TP je drbárna!".... minule jsem se zaposlouchala do písně "Cesta" moc se mi líbí, zvláště věta: "A přes zkroucená záda být součástí stáda.".... né opravdu toto není má přirozenost....
A zmíněný tandem? No co k němu ještě říct?! Každý se živí jak umí....

http://www.youtube.com/watch?v=mZjNfOF1Pbk
Reagovat
J.M.
Taková věc, která mě napadla už dřív, je to, že kvalitní komunita může mít sama o sobě hodnotu i na nekvalitním místě.
Reagovat
a.magerova
A já se opět utvrdila v tom, že netrpím na lásku na první pohled (první přečtení)..... ale když TO po letech přijde, tak je to pak nafurt ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
60.000 ľudí alebo klikov na stránku?...Mne sa ten počet naozaj nezdá, neverím tomu..
Reagovat
a.magerova
Se Ti to zdá málo nebo hodně?

Já do toho tolik nevidím, ale vem si:
- 10 miliónů Čechů v ČR
- 5 miliónů Slováků v SR
- a teď kolik tu chodí našich i vašich co trvale žijí mimo naše hranice - co jen já vím, tak sem chodí z Polska, Itálie, Rakouska, Kanady, USA
- takže ve výsledku se mi to číslo zdá i malé, netvrdím, že milión, ale 100 tisíc hravě :-)
Reagovat
carolyn
Magerko, a zapoměla si - co sem chodí cizinců, co mluví/píší (i když né uplně dobře) česky, žejo :-*
Reagovat
Roger_Federer
: Fandina
Re: Roger_Federer
Jestli máš představu, že tu nikdo nečte a že si neudělá obrázek o zdejších pisatelích, tak jsi naiva. Neuraž se. Návštěvnost webu je obrovská. Slyšela jsem na x turnajích o tom, že si spolu lidi o TP povídali. Moje zkušenost. Jinak si mě opět pobavil, jsi úsměvný se svými názory a to jsem si myslela, že jsi jiný formát. Tak člověk se pořád učí. Úsměv na entou.
Reagovat
Roger_Federer
www.tenisportal.cz/zpravy/safarova-v-parizi-porazila-ivanovicovou-a-je-v-osmifinale-kvitova-po-boji-konci-14334/
Reagovat
a.magerova
Tak třeba nám Fandina někdy řekne přesná čísla denní docházky lídi (né svoje) na TP...
Anebo nám to tu hodí v souhrnu, třeba od roku 2010 až po dnešek po rocích, abychom viděli, jak to tu díky ní rozkvetlo....
Reagovat
spaniel
Taky si myslim ze to cislo je blbost. 60000 lidi jsem urcite nechodi
Reagovat
Roger_Federer
Tak logicky 60t zaregistrovanych tady neni urcite a pokud pohyby podle ip.adres tak myslim ze 60t je mozna priztupu za mesic z ruznych adres..
Reagovat
spaniel
Jj, znam spousty lidi co hraji a sleduji tenis a o TP v životě neslyšeli.
Reagovat
Fandin
Taky bych to tak viděl.
Reagovat
J.M.
Taky myslím, že 60 tisíc je nesmysl. Co znám třeba některé přední české zájmové weby o populárnějších věcech než je tenis, mají čísla o řád níž. Možná v tom jsou započítané jiné věci. Ale takhle slavný určitě TP není.
Reagovat
George_Renel
Přitom by možná stačilo s nicky uvádět i ID No. a mnohé by se projasnilo.
Reagovat
slacker
Jake ID no? Rozved tuto hlubokou myslenku
Reagovat
PetaM
Promiň, ale ztrácet svůj drahocenný čas mazáním milionů příspěvků za den, jen proto, že jsou lidé hloupí ... To bych teda rozhodně neobětoval. A nedivím se jim.

Spíše doživotní ban na danou IP adresu by pomohl ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim Vas vy lidi prestante sem tu skatulu segru moju tahat do diskuzi, ona se z toho uplne slozila, v hlave ji preskocilo, ja a marka musim dojet k nim do osady a pujdema snou na Bohnice kontrola.Jeji stary uz nevy co snou, ona rano sedne k pocaku, tady se zaloguje a ceka a ceka kdo se chytne do diskuze..Je cele dny jak v deliriu,jenom mluvi tady, nestara se o decka, rodinu nic.Vsecko co Vam tady pise jsou sprostosti a lzi, ona uz nezije v realite ale tady a facebooku.
Reagovat
VlS
aby se aktéři diskuse dole stali občany Malorky a zaneřáďovali španělskej TP a tenhle aby nechali na pokoji.
Reagovat
slacker
Dam ti plonkovou radu. Tak to necti :-)))
Reagovat
Roger_Federer
Zcela vazne ti rikam, cela tvoje rodina vcetne psa a se za tebe musi neuveritelne stydet( pokudvteda vubec tusi co tady predvadis) a meli by ti pomoct, podle meho si nemocna a zavysla..na drogach nebo lecich.Kdo jiny nez clovek na drogach by vydrzel sedet tady 3 dny v kuse, psat furt to same, uplne z cesty veci, furz dokola a mezitim spat 2-3 hodiny.?
Reagovat
spaniel
Vidim, ze dement mel noční záchvat.
Reagovat
slacker
Ty jsi fanousek Nadala? :-)
Reagovat
gigin
spaniel je FFF jak vyšitý!
Reagovat
slacker
Ja s tim jeho nikem si fakt nejsem moc jisty. A proc je vlastne Spanel kdyz neni fanousek Nadala? :-))
Reagovat
gigin
To ti musí už říct spaniel. Fakt netuším..
Reagovat
a.magerova
V ČR je k lednu 2014 evidováno 113 mužů s příjmením Španěl, tak třeba je zde jeden z nich ;-)
Reagovat
slacker
KoLik je podle toho tveho pramene v CR muzu se jmenem Slacker? :-)
Reagovat
a.magerova
Slacker - v ČR oficiálně není :-/

Ale Federer je jeden v Brně a 4 v Praze.... a Nadal je jeden ve Vyškově :-))
Reagovat
a.magerova
Murray 27
Berdych 108
Ferrer 8
Djokovič 0
Gulbis 4 a všichni v Praze - to jen aby gigin věděl, kam na návštěvu :-))
Reagovat
spaniel
Pepa Federer, Lojza Nadal, Zdeněk Murray, Ctirad Gulbis...paráda.
Reagovat
slacker
Rafael Spaniel
Reagovat
a.magerova
Rafael 232
Roger 28
Andy 24
Ernest (bez s na konci) 636
Reagovat
gigin
Magu, kde to bereš? :DDDD Jedu do Prahy na Kabáty, tak zrovna bych zašel za některým Gulbů...
Reagovat
slacker
No vetsina bude na stejne adrese
Reagovat
spaniel
V jedné garzonce :D
Dežo Gulbis, Demeter Gulbis, Jolana Gulbis...
Reagovat
gigin
A ten čtvrtý? Magu psala o 4 :)
Reagovat
slacker
Ten ma docasne bydliste na Borech
Reagovat
spaniel
Byonce Gulbis
Reagovat
spaniel
Anebo http://en.wikipedia.org/wiki/Spaniel
Reagovat
a.magerova
Jo a teď koukám, že mužů s jménem Španiel je v ČR 69..... což je suprové, pěkně to navazuje na diskuzi dole o první ženě Adamově :-))))
Reagovat
Roger_Federer
A Fandin?
Reagovat
Cico93
1 ta je len jedna jediná na svete.
Reagovat
a.magerova
Ten je tu asi načerno, ofiprameny ho neevidují :-/
Reagovat
a.magerova
Ona taky oficiálně neexistuje, ale to my tu víme už dávno :-)))
Reagovat
Cico93
:)
Reagovat
Roger_Federer
To bylo jasne, ze je to nejaka naplava.
Reagovat
Cico93
Keď som prišiel prvýkrat na TP, som myslel, že to bude daaky veľký fanda Nadala a ono toje presne naopak:)
Reagovat
spaniel
Brrrr, to ne. Ale je proste bez pochyb nej sportovcem Mallorky a dost mozna i Spanelska. Navic, je to tenista, takze u me ma vzdy prednost pred jinymi sportovci, i kdyz ho nemam rad.
Reagovat
Roger_Federer
Gratuluji, dal jsem si praci filtrova a na teto strance(mysleno vsechny clanky pod sebou)mas aktualne 383 komentu za poslednich 24-30 hodin, odhadem..
Nemam sajn, kdy jis, spis, chodis na zachod, PRACUJES, staras se o msnzela a rodinu...
Reagovat
Fandina
A představ si, že mám dvě vnoučata. A to s nimi ještě stihnu skypovat. To je divné co?
Reagovat
Roger_Federer
No ja nevim..zena 50 +..dve vnoucata, vytvari webove stranky..Z tak podivnou mentalitou, z potrebou sedet tady 25 hodin v kuse.
Tezko verit..ze je to pravda.
Reagovat
Fandina
Až budeš v důchodu, jako já, budeš mít také spoustu času. A webové stránky budeš dělat třeba zadarmo, pro potěšení. Chápeš?
Reagovat
Fandina
Slíbila jsem vnoučkovi, že příští rok se mnou pojede na Wibledon. Už se těší a já také. Pojď pojď pojď!
Reagovat
Roger_Federer
Uz to zacinas vsecko zbytecne prehravat..Me je nekde kdo si a jak zijes..Zamysli se nad sebou, co tady uz roky predvadis..znen se.
Reagovat
Fandina
Dobře tedy. Čeká tě žaloba, za urážky mé osoby, neustále mě urážíš.
Reagovat
Roger_Federer
Jak si zjistila mou totoznost?Jiste, zpochybnuji cele tve pusobeni zde.
Reagovat
Fandina
O to se nestarej, je to veřejný web, každý si to tu přečetl. To samé o mně. Napsala jsem jenom pravdu, ty jen útoky a lež o mně. Tvůj problém.
Reagovat
Roger_Federer
Jeste jednou te zadam, bud prestan mlet hovadiny a zesmesnovat se, co se tyka te fiktivni zaloby, nebo se mi uz konecne ozvy at to muzem rozjet, , at si muze muj pravnik vydelat na tvuj ucet.
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že si neuvědomuješ rozsah svých činů. Dočkáš se. Neboj. Co jsi provedl je nezpochybnitelné, nemáš šanci. Zpytuj svědomí a třeba se ti uleví. Jinou radu nemám.
Reagovat
Fandina
Jsi svéprávný, tak konej a zodpovídej za své činy. Tvůj problém.
Reagovat
Roger_Federer
Hm, musim konstatovat ze jsi opravdu dost mimo, nebo si permanetne sjeta.
Reagovat
Roger_Federer
Jak vis, ze jsem svepravny, co kdyz mam papiry na hlavu, nebo mi jeste nebylo 18..?
Reagovat
Fandina
Je mi jedno, kdo jsi, to co si tu napsal na mou adresu stačilo. Je to veřeně přístupné a každý si to přečetl. Bylo toho dost. A pokračuje to. Neustále se to prohlubuje. Tvůj problém.
Reagovat
Roger_Federer
Jsi ozrala nebo nasnupana?
Reagovat
Fandina
Ani jedno, ale ty jsi hloupý, že nechápeš, co jsi udělal.
Reagovat
Roger_Federer
Nechapu, muzes mi to vysvezlit prosim.?
Reagovat
Fandina
Urážíš, zesměšňuješ, zpochybňuješ druhé, jsi tak hloupý, že to nechápeš?
Reagovat
slacker
nechapu to. muzes jeste jednou?
Reagovat
Fandina
Zpochybňuješ druhé, urážíš, zesměšňuješ.
Reagovat
slacker
Vic do detailu prosim
Reagovat
Fandina
Urážky, zesměšňování, zpochybňování druhých.
Reagovat
slacker
Nerikam zvopakovat rikam rozvest vice do hloubky. Argumentuj ty na to mas ja ti verim.
Reagovat
Fandina
Není co rozvádět. Ty věci se staly a teď už je to na jiných, kteří budou konat a vést k zodpovědnosti. Každý ví, co dělá a není co řešit. Došlo k újmě a teď je to na jiných.
Reagovat
slacker
A co moje ujma? Budes platit ty me a jeste budu trvat na omluve a verejnych pracech
Reagovat
Fandina
Měl sis rozmyslet, co píšeš. Není to žádný problém promyslet si, co kdo napíše.
Reagovat
slacker
Ty si rozmysli co pises. Moje ujma je vic nez tvoje
Reagovat
Fandina
To je tvůj problém. Nemáš urážet druhé. Tvůje věc a zodpovědnost. Tvůj problém.
Reagovat
slacker
Ty urazis me a nejen me. Vyhrozujes mi zalobou
Reagovat
Fandina
Problém je v tom, že to co si napsal na mou adresu je žalovatelné. Nejde o výhrůžky, ale realitu. Je to veřeně přístupné a tys to dělal opakovaně a je to nezpochybnitelné. Měl si dostatek času to vzít zpět, neudělal si to. Je to tvůj problém a tvoje zodpovědnost. Nesváděj nic na druhé. Pokud tě někdo nutil shazovat mě a útočit na mě, vyřid si to s ním, tys to dělal. Tvůj problém.
Reagovat
slacker
Zalobu podavas ty, nesvadej nic na me. Kde to vazne? Uz to chceme mit vsichni za sebou.
Reagovat
Fandina
Dočkáš se. Neboj. Spravedlnost sice bývá slepá, ale dostihne tě, aniž se naděješ.
Reagovat
slacker
jen aby ti do toho neco nevlezlo.
Reagovat
Roger_Federer
To je v poradku, bouzel ale toto je verejny web, ja nic nedelam, jen diskuji, nikoho nezesmesnuji, ani nenapadam.jen diskutuji, nevim proc na me furt utocis.
Reagovat
Fandina
Zesměšňoval si druhé, urážel, zpochybňoval identitu druhých na veřejném webu, děláš to opakovaně a neustále. Tvůj problém.
Reagovat
Roger_Federer
Ja nic nedelam, nemuzu za to ze si neco namlouvas a vymyslis..Jsi normalni? Ja sem vubec nechodim delat problemi, ty si to namlouvas, mas nejaky problem, mel by se ti manzel vic venovat..mate jedte sex?
Reagovat
Fandina
Urážíš, vysmíváš se, zpochybňuješ identitu druhých, je to tvůj problém. Kdybys to nedělal, nikdo by tě nežaloval.
Reagovat
Roger_Federer
Jsi nemocna a lzes..nemas to v hlave v poradku, vymyslis si imaginarni zalobu, vem si xanax bez si konecne lehnout..diky
Reagovat
Fandina
Neděkuj. Nic kromě urážek si mi nedal. Nemáš nárok na nic jiného než odsouzení. Jak si kdo ustele, tak si lehne. Tvoj problém.
Reagovat
Fandina
A zbytečně se snažíš to snižovat. Neměl si to dělat a nestále to opakovat. Teď si to sežer se vším všudy. Tvoje volba, tvoje rozhodnutí, tvoje konání. Ty jsi to udělal. Tvoje věc a zodpovědnost. Tvůj problém. A neomlouvej se, nemusel si to dělat.
Reagovat
ptpc
Tu už končí sranda - Fandina je vážne duševne chorá.
Reagovat
Fandina
Každý, kdo uráží druhé musí nést zodpovědnost. Nikdo nemá právo dehonestovat jiné, snižovat jejich já a zesměšňovat je. A ten kdo to dělá, bude povolán k zodpovědnosti. Jsme v právním státě. A to, co se tady děje na andresu druhého diskutujícího je snižování jeho osoby. A je to trestné.
Reagovat
Fandina
A neustále v tom pokračuješ.
Reagovat
slacker
Uz to neprotahuj. Nemuzeme se mimosoudne s tebou vyrovnat?
Reagovat
Fandina
Těžko. Morální újma je veliká. Mimosoudní vyrovnání nepřipadá v úvahu. Jsi svéprávný a víš co děláš. Tvůj problém. Nes zodpovědnost za své činy.
Reagovat
slacker
Dneska mas vetsi delirium nez obvykle.
Reagovat
Fandina
jasně, také si to píši. Jsi na sebe pyšný za své příspěvky. Tvůj problém.
Reagovat
Fandina
RF ... kdybych ti řekla cokoli, zpochybňuješ to. Jdi se bodnout chlapče. Stačilo.
Reagovat
Fandina
Moje děti se mnou také když byly malé jezdily chodily na tenis. Tak proč ne vnoučata. Navíc, když vezmeme rakety a jdem si pinknout. Dcera i vnučka jsou na to šikovné. Syn je víc na golf a manžel také.
Reagovat
Roger_Federer
Zacinas obtezovat sama sebe, citim to z tvych komentu..Zacinas byt vice nez smesna, trapna, muzu ti doporucit dobreho doktora, ale musis sama chtit se lecit....
Reagovat
ptpc
Súhlasím s Tebou. Len sa obávam, že F. sama k doktorovi nepôjde. Dnešné extempore svedčí o tom, že duševný stav F. sa zhoršuje...
Reagovat
Fandina
Naopak. Jsou tu jedinci, kteří uráží a zesměšnují druhé a proto budou za své jednání povoláni k zodpovědnosti. Nesouvisí to mým zdravím, ale s jednáním těch, kteří uráželi, dehonestovali druhé.
Reagovat
Amputace
Vy jste si s tou od F. neměli začínat. Ona vás zničí, ji nelze porazit.
Reagovat
Fandin
Je s ní legrace. A hlavně, je tady jediná normální přece.
Reagovat
Fandina
Vážně myslíš, že jsem normální? Tak to jsi jediná. Aby tě kámoši nezatratili pozor ....
Reagovat
Fandin
Nemyslím, ale řídím se pokyny z odborné literatury.
Reagovat
Fandina
aha, tak to chce trochu vlastního citu a vrozené inteligence a vzdělání a všechno dohromady a pak je to hned jiné. A literatura ještě k tomu. Ale zatím, co předvádíš je tedy k ničemu. Nic se neshoduje s realitou.
Reagovat
Fandin
Určitě máš pravdu, protože ty jsi tady jediná normální. Máš prostě těžký život mezi všemi těmi nenormálními. Asi jako ten jediný normální řidič na dálnici, který nechápe, proč jedou všichni ostatní v protisměru.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě proti davu se jede těžko, ale pokud je to bezpečné, tak proč ne? Je to každého věc, kam jede. Nesmí ohrožovat jiné, že a nabourat. Potom je konečná.
Reagovat
gigin
Na dálnici to není nějaká hitparáda jet proti všem.
Reagovat
Fandina
A ty tu vidíš dálnici?
Reagovat
gigin
Ano.
Reagovat
Fandina
Kdyby tu byla dálnice, skutečná, tak pojedu v jejím směru v zájmu sebezáchovy. Ale není tu, nemám co ztratit. A nic horšího, než útoky slovní na mě, které se tu odehrály mě nečeká. A kdyby, tak co tě nezabije, to tě posílí, známá pravda. A nejde tu o život. Tomu doufám rozumíš. Kdyby šlo o skutečnou dálnici, tak by zafungoval pud sebezáchovy.
Reagovat
gigin
Tam byl příměr v tom jeho příspěvku , dálnice. To je fuk ale asi.
Reagovat
Fandin
Je to fuk, pokud to nevnímáš jako legraci, tak je to ztráta času.
Reagovat
Fandina
Tak nějak. Je potřeba diskutovat a přitom se bavit, i když na vážné tema.
Reagovat
a.magerova
gigin: když už je řeč o hitparádě :-)
http://www.youtube.com/watch?v=roJIledv1r4
Reagovat
Fandin
Samozřejmě, přesně takhle funguje od nepaměti lidská společnost. Jak jinak. Naštěstí je těch jediných normálních celkem málo, takže až tak neškodí, pokud se nešťastnou shodou okolností nedostanou k nějaké větší moci.
Reagovat
Fandina
Tak hlavně, tady je diskusní forum. O nic nejde. Je možné někoho naštvat, urazit, to už mi tu udělalo moc lidí, ale jinak tu o nic jiného nejde. Diskuse. Nic víc, nic méně.
Reagovat
Fandina
... Pssssssssssssst. Neměl jsi jim to říkat, oni to ještě nepochopili ... boj boj boj
Reagovat
Amputace
Tady jednoznačně souhlasím se spanielem. Nadal je bezkonkurenčně nejlepším sportovcem pocházejícím z Mallorky. Tady by se spíše dalo diskutovat, není-li nejlepším španělským sportovcem. Nicméně jak tady někdo poznamenal: je to celé o zachování jakési korektnosti. Tato falešná skromnost se mi příčí - a to kolikrát i u Nadala.
Reagovat
spaniel
Byl zvoleny nejlepsim španělským sportovcem vsech dob, takze kdyz mu doma daji oceněni s přívlastkem jeden z nejlepsich z Mallorky, je to trochu zvlastni. Klidne by to mohli rict naplno a nikdo by nemohl rict ani ň.
Reagovat
Amputace
Tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně, v tomhle případě je lepší použít jisté korektní vyjádření, než říct: "Sice Rafovi dáváme stejné ocenění jako pár úplným nulám před ním, ale co se dá dělat, větší nemáme" :)

Je fakt, že jediný sportovec, o kterém jsem věděl, že se narodil na Mallorce, je Nadalův strýc Miguel (dá se říct legenda FC Barcelona i RCD Mallorca).

Trochu mi vrtá hlavou dole zmíněný Jorge Martínez, jediný toho jména mě napadá Aspar, ale ten má 4 tituly už z 80. let (je možné, že ty zmíněné 2010 nebo 2012 má jako majitel stáje, tam mám už bordel). Takže úplně bych ty úspěchy jeho předchůdců nebagatelizoval, i když je jasné, že Rafa je nejúspěšnějším sportovcem z Mallorky.
Reagovat
spaniel
Tak mohli rict treba dáváme mu to, za to, co dokazal a jak zviditelnil Mallorku ve svete. Vyklouzli by se srovnání a skatulkovani. Ono je to stejny problem, jako kdyz mas neco ohodnotit od 1 do 10. Začneš a ďas treba 8 a pak zjistíš, ze vsechno dalsi bylo mnohem lepsi a lepsi a uz nemas jak hodnotit.
Reagovat
a.magerova
Když už to tu pitváte, tak se taky připojím a..... já myslela, že člověka může zplodit zas jen člověk.... :-))
Reagovat
spaniel
Pak je otazka, kdo zplodil prvniho cloveka...
Reagovat
a.magerova
První dva lidi stvořili bohové ze stejného materiálu - jmenovali se Adam a Lilith..... ale jelikož si Adam nedokázal tuto samostatně myslící ženu udržet, musela mu pak být z jeho těla vytvořena žena druhá a to velmi poddajná čili Eva.... ;-)
Reagovat
spaniel
Takze zastánkyně kreacionismu?
Reagovat
a.magerova
No to zas ne, ale líbí se ten příběh:
Adam s Lilith nedokázal žít v míru, protože Lilith odmítala zaujmout při souloži polohu, při níž byla nucena ležet pod Adamem. Na jeho naléhání mu zlostně odvětila: "Proč bych měla ležet pod tebou? I já jsem byla stvořena z prachu a jsem ti rovnocenná."

Tak se stalo, že se jí Adam chtěl zmocnit násilím. Po nějaké době Lilith pochopila, že s ní Adam nikdy nebude zacházet jako s rovnocennou bytostí. V záchvatu zoufalství vyslovila nevyslovitelné jméno Boží, vznesla se do oblak a zmizela. Adam úpěnlivě prosil Boha, aby mu pomohl ji najít a přivést zpátky. Bůh proto vyslal tři anděly, kteří ji měli vypátrat. Objevili Lilith v blízkosti Rudého moře, kde se mezitím stala nevěstou démonů žijících v těchto končinách. Dopouštěla se s nimi necudností a denně počala nespočet démonických dětí.
Reagovat
spaniel
:-) co to je? Chudák Adam, doma mu nedala ani na misionáře a v peklu pak dělala vsechno.
Reagovat
gigin
A pak při jízdě na koni upadla a rozbila si hlavu o noční stolek...
Reagovat
Amputace
Tak mohla být ona na něm. S čím měl Adam problém?
Reagovat
spaniel
Mas recht :D Adam byl nouma a pravdepodobne latentní homosexuál. Dobre udělala.
Reagovat
Fandin
Poloh je spousta, nejspíš šlo o to, že Adam byl nudný slušňák a ona snila o úplně jiný lize.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky znám jeden příběh z Bible.

Adam byl v ráji, sám. Nudil se (a možná ho už bolela ruka). Tak jednou poprosil Boha, aby mu stvořil ještě jednu bytost, s kterou by si mohl povídat. Bůh mu řekl: "Dobře, vytvořím ti společnici. Bude tě ve všem poslouchat, starat se o tebe, připravovat ti jídlo, nikdy ti v ničem nebude odmlouvat, bude ti k dispozici na loži, kdykoli si řekneš. Ale bude tě to stát ruku a nohu." Adam se zamyslí a pak se ptá: "A co bych dostal za žebro?"
Reagovat
spaniel
:)
Kdyby se zeptal, co dostane za žluté z ucha, tak by dostal Fandinu.
Reagovat
Fandina
až tak, do bible s Fandinou?
Reagovat
Fandin
No tak ona je tam spousta magorů, namátkou Abrahám, který by pro víru klidně podřezal syna. Ale řeč samozřejmě není o tobě, jediné normální na tomto serveru.
Reagovat
Fandina
já si nemyslím, že jsem jediná normální na tomhle serveru, to píšeš ty. Sorry. Já to nepsala ... úsměv
Reagovat
Fandin
Od: Fandina

Forehand přiznal provokaci? To jsou věci. Takže jediná normální jsem tu já. Jinak samí provokatéři. Super.
Reagovat
Fandina
Aha, pořád slovíčkaření. A co takhle vzít to globálně, to vás ve škole neučili, že je někdy dobré se zamyslet nad celkem a ne pitvat jednotlivosti.
Reagovat
Fandin
Právě že u tebe se nelze nezamýšlet nad celkem.
Reagovat
Fandina
Nejde o mně. Jde o tebe, ty se zamýšlej. Já si poradím se sebou. Ty se musíš zamýšlet, to je tvoje myšlení, ne moje. Já vím, na co myslím. Ty se nauč myslet za sebe, ne za mě.
Reagovat
Fandin
Fakt máš nějaký problém se čtením nebo co. Vždyť tam píšu, že se zamýšlím, dokonce nad celkem, jak doporučuješ. Od tebe bych si to zamýšlení rozhodně netroufal očekávat či vyžadovat.
Reagovat
Fandina
Ale proč bys měl ode mě něco vyžadovat. Já píši svůj pohled, ty svůj. Jsme svobodní občané. Ty i já. Na veřejném webu a bavíme se spolu.
Reagovat
Fandin
Ne, že bych byl kreacionista, chraň Bůh, ale stejně. Jak klasičtí evolucionisté (náhodné mutace) vlastně vysvětlují to, že se vývoj v průběhu historie zrychloval, tj. že vývoj nesrovnatelně složitějších organismů trval řádově kratší dobu než vývoj organismů primitivních?
Reagovat
Fandina
Nesouvisí to s tímhle, ale tvůj problém je ten, psalas to už tady, že neznáš protivníka. Píšeš o mně, že si myslím, že jsem jediná normální. Chyba, to si nemyslím. Pak nemůžeš uspět ve své logice. Neznáš totiž proti čemu bojuješ. Tvůj cíl je totiž nesmyslný. Neexistuje. Já ho nebráním. Je na vodě.
Reagovat
Fandin
Když to s tím nesouvisí, proč to sem píšeš? To byla seriózní otázka. To se opravdu musíš nacpat do každého vlákna, i když k tématu nemáš co říct? Je to nutkání tak obsesivní?
Reagovat
Fandina
Protože ty pořád odpovídáš na moje příspěvky a já jsem slušná, tak nechci neodpovědět. Chápeš to?
Reagovat
smazaný uživatel
Na Mallorce je to jinak, tam lidi rostou na palmách. Ta Rafova byla zřejmě obzvlášť dobře živena.
Reagovat
Patri.k
Tenis je skvělej sport, ale nemělo by se to přehánět, není to věda. Španělům to leze na mozek.
Reagovat
Fandin
Klasická politicky korektní formulace, aby se náhodou někdo neurazil. Holt daň době, v níž se ani o černochovi nemůže bez rizika soudní pře říct, že je černý.

Docela jim ale trvalo, než se k tomu rozhoupali. Nečekal jsem, že mu dají čestné občanství až na sklonku kariéry.
Reagovat
Fandina
ahojky. Představ si, že Forehand tě nazval samečkem od Fandiny. Taky mě to pobavilo. Co tomu říkáš?
Reagovat
Fandin
Nic.
Reagovat
Fandina
Ale měl by si. Nějaký důvod pro nick Fandin tady byl. To mi nevymluvíš.
Reagovat
Fandin
Jasně. Tak za prvé je F moje oblíbené písmeno. Pak jsou tam dvě samohlásky, to je vždycky dobré, aby se slovo dobře vyslovovalo. N a d je šťastná kombinace, protože ondatra je sympatické zvíře, standard je norma a standarta vlajka prezidenta. A dvě n tu šťastnou auru zdvojnásobují. Toť vše.
Reagovat
Fandina
V pořádku a jak se to slučuje s psychopaty, které tu propaguješ. Také to má souvislost s F?
Reagovat
Fandin
Ano, souvisí to s F :-) Ale tebe se to přece netýká, ty jsi tady jediná normální, tak proč se ptáš?
Reagovat
Fandina
Kde píši, že jsem jediná normální? Ty to někde čteš?
Reagovat
Fandin
Od: Fandina
Forehand přiznal provokaci? To jsou věci. Takže jediná normální jsem tu já. Jinak samí provokatéři. Super.
Reagovat
Fandina
neslovíčkař. Inteligentní přece pochopí smysl, není potřeba trvat na jednotlivostech.
Reagovat
Fandin
Přesně tak. Inteligentní pochopí smysl. Odborník pozná i diagnózu.
Reagovat
Fandina
Až na to, že tvoje diagnoza je nesmysl.
Reagovat
ptpc
Čo je to podľa Teba za odbornú diagnózu(teda ak sa naozaj pohybuješ v tejto oblasti)?
Reagovat
spaniel
To je zase to lhaní. Myslis ze je vic lhář nebo dement?
Reagovat
Fandin
Myslím, že nejvíc ze všeho je "jediná normální". V tom je zakopaný pes.
Reagovat
Fandina
spaniel a co myslíš ty? Existuje jiné řešení než dement nebo lhář? Znáš něco jiného nebo jen tohle. Asi ne, že? Tak to v životě nechodí. Není to tak, že jsme jen blbci a jen lháři. Bývá to kombinace všeho. Nikdo není jen černý a jen bílý. Měl bys to vědět.
Reagovat
Fandin
Ano, napsala jsi to přesně s tou kombinací.
Reagovat
Fandina
Ano, je to kombinace a tak to má být.
Reagovat
spaniel
"Tímto oceněním by měl být vyznamenán jeden z nejlepších a nejúspěšnějších sportovců, které náš ostrov zplodil,"

Zajimalo by me, kdo jsou ti ostatni na jeho urovni.
Reagovat
Cico93
tak daaky futbalisti
Reagovat
spaniel
Aby byli ve stejne kategorii, tak by to musel byt nekdo na urovni Ronalda. Pochybuji.
Reagovat
Cico93
tak maju dobrých cyklistov aj basketbalistov presne nwm kto je z Mallorky.
Reagovat
spaniel
Co nechapes na slove uroven, kategorie? Rekne se to slovensky jinak?
Reagovat
Cico93
ja ale chápem:)
Reagovat
gigin
Taky mne to zaujalo, tak jsem se podíval:
Carlos Moya, Jorgé Martinez - motorky (titul 2010,2012), Rudy Fernández, basket repre a Real.
Reagovat
Cico93
diky gigin, :)
Reagovat
spaniel
To je o cem mluvim, nikdo se mu ani neblíží. Je suverénně nejlepsim a nejúspěšnějším sportovcem z Mallorky.
Reagovat
gigin
Tečka.
Reagovat
Fandina
a že by byl úspěšným sportovcem celosvětově to tě nenapadá?
Reagovat
spaniel
Dmnt
Reagovat
Fandina
Asi mluvíš o sobě, proto to tak často užíváš. Super. Myslela jsem si to už dávno. Jen to potvrzuješ.
Reagovat
spaniel
Ou, takze ted argumentace školka styl. Ovšemže v tvem pripade to zas musi byt školka pro dementy.
Reagovat
Fandina
Vážně školka, proč se pořád ohrazuješ. Vždyť já si z tebe dělám legraci a ty pořád odpovídáš. To jsi nepoznal?
Reagovat
spaniel
Ja dementum a lhářům nerozumím a ani nechci.
Reagovat
Fandina
Tak také se tě nikdo na ně neptal. Začal si sám tvoje věc.
Reagovat
spaniel
V tomto vláknu ses me ptala 2x. Takze zase, lhář a dement.
Reagovat
Fandina
Já se tě na nic neptala, ale útočíš a pořád dokola. Proč o druhém píšeš, že je dement a lhář. Myslíš si to, nebo jen provokuješ. Obojí je ubohé, to doufám chápeš. Nebo jak to je?
Reagovat
spaniel
Nebe je modré.
Trava zelena.
Ty jsi dement a lhář.
Reagovat
Fandina
jasně, a ty jsi ten vyvolení a spravedlivý a chytrý který to tomu dementovi a lháři sdělil a teď jsi šťasný a máš z toho radost ... amen
Reagovat
Fandina
vyvolený ... oprava
spaniel, jsi hvězda, která objevila Ameriku a sdělila nicku Fandina pravu o ní a kdyby tě nebylo, kdo jiný by jí to řekl popravdě a tak, aby si to uvědomila a změnila se ... amen
Reagovat
spaniel
Kdo jiny? Uz to udělala spousta uzivatelu, takze rozhodne nejsem jediny. Proste jen chci, aby jsi věděla, co jsi zač. Nemas zač.
Reagovat
Fandina
Já vím, že jsi to proto napsal. Znáš ten případ, že popravili člověka a pak zjistili, že byl nevinný? Ale to s tím nesouvisí. Jasně, všichni to říkají, že jsem nenormální, tak to tak bude. Já to beru. Podle tebe jsem dement a lhář ne? Takže jsi v pohodě a máš radost, že mi to můžeš sdělit. Ostatní mi to ještě neřekli, že? Musíš ty, co? Abych to věděla, že?
Reagovat
spaniel
Nemam radost. Je spousta veci, co clovek dela, i kdyz z toho nema radost. Toto je povinnost. Ja si nemyslim, ze pochopíš, ze jsi dement (protoze jsi dement). Jen doufam, ze kdyz to budes dost casto číst, tak si to automaticky zapamatujes. Neco jako Pavlovuv reflex. Akorát ne se psem, ale s dementem.
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je ten, že věříš, že jsem dement a proto jsi nikdy nemůžeš uspět ve svém snažení a proto jsi směšný, protože trváš na něčem co není. Ale to ty ve své pýše nemůžeš připustit, že se mýlíš, že nemáš pravdu takže je to zbytečně ti něco vysvětlovat. Nejsi natolik inteligentní, abys rozlišil, kdo je a není dement. A je to tvůj problém. Takhle zůstává jen to, že útočíš a já z tebe mám srandu.
Reagovat
spaniel
Ale ja neutocim demente. Ja ti to jen oznamuju. A ze jsi dement, neni otazka viry, je to fakt, mnohokrát doložený tvými komenty tady.
Reagovat
Vojtiik
:DDDDDDDDDD
Reagovat
Fandina
spaniel ... jasně, jsem dement a ty jsi to objevil
Reagovat
Fandin
Už do toho nevrtej, prosím tě. Ber to jako dobrou radu od přítele, který má podobný nick.
Reagovat
Fandina
Vážně, nemám do toho vrtat? A proč bych neměla? Já se s psychopaaty bavím ráda. Obvzlášť s těmi, co mají podobný nick jako já.
Reagovat
Fandin
Jasně, v pohodě. Jednou z výhod demokracie je, že každý ze sebe může svobodně dělat idi ota.

Samozřejmě nemyslím tebe, ty jsi tady jediná normální. To jen aby nedošlo k nedorozumění. Blbci jsou pochopitelně všichni ostatní.
Reagovat
Fandina
Ale no tak. Piš si co chceš, ale ten nick prostě nezdůvodníš a tvoji misi tady také ne. Mám ráda diskusi s psychopaty a ty?
Reagovat
Fandin
Nick je zdůvodněn výše. Ještě se chceš na něco zeptat?
Reagovat
Fandina
Ani ne, to stačilo. Už jen existence Fandina na TP je zajímavá. Asi tě to hodně interesovalo, si takový nick dát že?
Reagovat
Fandin
Viz výše.
Reagovat
Fandina
Tam není napsáno, že jeden z nejlepších a nejúspěšnějších sportovců u nich na ostrově. Smysl může být i obecně. Nejen těch, které ostrov zplodil. Kdo chce a je si vqdom souvislostí, ví, o čem je řeč.
Reagovat
spaniel
Co to meleš demente? Je to tam primo napsané.
Reagovat
Fandina
Vážně a co takhle přečíst si výklad smyslu třeba na internetu? Máš vůbec pojem, co je to smysl věty, nebo je pro tebe rozhodující ano ano ne ne? Podle toho co tu čtu, tak je to to druhé. Co není napsáno rovnou, tak nebereš. Ale ono je to jinak. Záleží na okolnostech a významu co se píše. Je k tomu potřeba jistá dávka inteligence a schopnosti se orientovat v situaci. Ty to zjevně neznáš. Pro tebe je jednoduší napsat je to dement a hodit to za hlavu. Ale realita je jiná. Vyhledej si smysl vět na internetu. Pak to pochopíš. Nebo možná ne, ale to už je tvoje věc. Sorry. Já se snažila.
Reagovat
gigin
Tady se ale fakt jedná pouze o sportovce, rodáky z Malorky. Ano působí po celém světě, ale narodili se tam. Proto to ocenění. Jinak by to nedávalo smysl.
Reagovat
spaniel
Nebudu ztracet cas s dementem, co nechape ani zakladni veci, ktere poberou i petilete (normalni) deti. Uz jsem videl az moc diskusi s dementem Fandina.
Reagovat
smazaný uživatel
Segra kdyz byla mala spadla do septiku a naglgala se, od te doby je trochu pomatena, nemoze za to.
Reagovat
Fandina
máš pravdu ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Tak toto uz je moc, ty popred aj to co je jasne napsane v clanku na teto strance..diskuze z cvicenou opici by mela vetsi smysl a uroven
Reagovat
Fandin
primitivní úskok v debatě, popsaný už Schopenhauerem. Aneb, když se ti nedaří obhájit tvrzení, že 1+1=3, začni tvrdit, že tě vlastně protistrana nepochopila, že nechápe ducha toho příkladu.
Reagovat
Fandina
Jasně, hlavně zdraví, to ostatní se dostaví ... úsměv
Reagovat
Fandin
Hele, už i samotný Forehand přiznal, že to myslel jako provokaci, takže pláčeš možná dobře, ale na špatným hrobě.

Někdy je holt dobrý uznat chybu a třeba se potichu ztratit, zkus se to naučit, dost ti to pomůže.
Reagovat
Fandina
Forehand přiznal provokaci? To jsou věci. Takže jediná normální jsem tu já. Jinak samí provokatéři. Super.
Reagovat
Fandin
Odpovím ti přesně tak, jak se píše v manuálu pro personál psychiatrických léčeben: Ano, ty jsi tady jediná normální.
Reagovat
Fandina
A to jsi přečetl právě teď nebo už jsi přišel připravený předem. Je to důležité, rozmysli si odpověď. Jinak pro zajímavost, neberu tě vážně co píšeš, takže se podle toho zařiď. Aby ses hodně neztrapnil. Stačilo, co tu píšeš. Opravdu jsi inteligentní psychopat.
Reagovat
Fandin
To je taky celkem běžný symptom, pacient se snaží diagnostikovat lékaře.

Ale teď vážně, provozuji soukromou praxi, nechceš se ke mně objednat? Dám ti slevu, že se zajímáš o tenis.
Reagovat
Fandina
To ale odvádíš dost mizernou práci, pokud chceš mě diagnostikovat? Kdo je tvůj zaměstnavatel, že bych na tebe upozornila. Zatím všechno co píšeš jsou kraviny.
Reagovat
gigin
Má soukromou praxi, nemá zaměstnavatele
Reagovat
Fandina
O to je to horší. Absolutní propad. Zřejmě je v tom zainteresovaná, aby bylo podle ní, ale skutek utek. Absolutní propadák.
Reagovat
Fandin
Nějak jsi se zavařila, nebo co? Zkus studenou sprchu.
Reagovat
Fandina
Já ani ne. To ty máš problém, ani o tom nevíš, ne?
Reagovat
Fandin
Ano, ty jsi tady přece jediná normální. Ale jen tak na okraj, o kom to píšeš v tom ženském rodě?
Reagovat
Fandina
O tobě přece, já nepsala, že jsem jediná normální, to říkáš ty, já ne.
Reagovat
Fandin
Aha, teď už to všechno dává smysl. I to, že jsi tady dle svých vlastních slov jediná normální.
Reagovat
Fandina
Představ si, že ty bys odvedl takovou práci. Popsal bys někoho jako psychouše a on jím nebyl. Co bys pak dělal? Vrátil bys honorář nebo co?
Reagovat
gigin
Já nic nedělám a míním v tom pokračovat. A psýčka jsou mi fuk.
Reagovat
Fandina
Já nepsala, že něco děláš, vysvětlil si, že nemá zaměstnavatele, tak jsem se ozvala. Jinak si dělej co chceš, to je tvoje věc.
Reagovat
a.magerova
http://vera-tydlitatova.eblog.cz/wp-content/uploads/eblog.cz/vera-tydlitatova/medvedi.jpg
Reagovat
gigin
Tak tak, magu :-*
Reagovat
Fandina
Napíši to rovnou, kdybys měl jiný nick, tak bych tě brala vážně. Takhle jsi jen směšný a provokatér. Sorry.
Reagovat
Fandin
Nemusíš se omlouvat, mně je úplně jedno, jak mne bereš.
Reagovat
Fandina
Neomlouvám se, není důvod. Jsi na omylu.
Reagovat
Fandin
Nemusíš svou omluvu brát zpět.
Reagovat
smazaný uživatel
Pod uz dom, tady ze sebe delas debi-la, strapnujes nasu rodinu.
Reagovat
elda
Jeho strýc Miguel, španělský fotbalový reprezentant a hráč Barcelony
Reagovat
Alfonzo
Moyá?
Reagovat
Mayo
Najlepší esp športovec (: vamos Býk
Reagovat
Roger_Federer
Zaslouzene Rafa, dela Mallorce dobrou reklamu.
Reagovat
Cico93
veľmi chýbaš:(
Reagovat
Mayo
otázka, že kedy...ale hádam na najbližší turnaj po USO
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist