Na Štěpánka v Austrálii bude dohlížet Pála

19. 12. 2008, 19:55
Aktuality 0
Českého tenistu Radka Štěpánka bude na lednových turnajích v Austrálii včetně grandslamového Australian Open doprovázet Petr Pála. V tiskovém prohlášení daviscupový reprezentant zdůraznil, že jeho koučem ale stejně jako v předchozích sedmi letech zůstává Petr Korda.
Profily hráčů
Radek Štepánek

"Petr Pála se nestává mým koučem na plný úvazek, jde pouze o časově omezenou výpomoc," uvedl třicetiletý tenista. Pála se do Austrálie vydá sledovat především české tenistky, jež mají šanci se dostat do fecupového týmu, a současně bude dočasně zastávat stejnou roli jako Tomáš Krupa, který Štěpánka doprovázel na turnajích v poslední době. Spolupráci už ale ukončili a Krupa se stal trenérem české jedničky Tomáše Berdycha, jenž si od nově navázané spolupráce slibuje posun v žebříčku zpět do elitní desítky.

Zimní přípravu absolvoval Štěpánek vedle Kordy také s Markem Všetíčkem a manažerem Tomášem Krčmou. Na tento realizační tým, který ho dovedl k největším úspěchům kariéry včetně wimbledonského čtvrtfinále v roce 2006, hodlá Štěpánek sázet i nadále.

Někdejší osmý hráč světa zahájí novou sezonu 11. ledna v Sydney, kde letos uhrál semifinále. O týden později ho čeká první grandslam sezony Australian Open.

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist