Na Li na exhibici v thajském Hua Hin porazila Azarenkovou

29. 12. 2012, 23:42
Aktuality 3
Světová jednička Victoria Azarenková prohrála exhibiční zápas s Číňankou Na Li. V thajském Hua Hin běloruská tenistka podlehla po setech 3-6 6-2 7-10.
Profily hráčů
Na Li a Victoria Azarenková

Na Li v exhibičním zápase v thajském Hua Hin zastoupila původně pozvanou Serenu Williamsovou, která se omluvila kvůli operaci palců u nohou. Čínská tenistka se role náhradnice zhostila výborně a připsala si skalp často chybující světové jedničky Victorie Azarenkové. Bělorusku porazila 6-2 3-6 10-7. 

"Dokážu porazit Azarenkovou, tak myslím, že jsme obě na podobné úrovni," žertovala světová sedmička Na Li, kterou v příštím týdnu čeká start na domácím turnaji v Shenzenu.

Třiadvacetiletá Azarenková přiznala, že mohla být na zápas lépe připravená. "Trochu mě zaskočil povrch. Mohla jsem na zápas trochu více potrénovat. Ale jsem ráda, že jsme zpátky na kurtech a už se nemohu startu nové sezony," uvedla Azarenková, jež z Thajska letí na silně obsazený turnaj do australského Brisbane.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Důležité je, že si holky dobře zahrály a připravily se na ostré zápasy... Jinak si Vika a Na Li zahrály v Thajsku taky na modelky a moc jim to slušelo. :) Záběry z té přehlídky byly dokonce i ve Sport expresu na Nova sport...
http://the-slice.com/2012/12/azarenka-li-na-participate-in-thai-fashion-show/
Reagovat
dadaft
nádhera.
je vidět, že Li Na s potítky i spí. ))
Reagovat
Bob
Tak Li, ještě jí poraž na normálním turnaji a bude to fajn :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist