Na Australian Open se startem Venus Williamsové počítají

23. 12. 2011, 11:10
Aktuality 1
I když sedminásobná grandslamová vítězka Venus Williamsová odložila návrat k tenisu a zrušila start na turnaji v Aucklandu od 2. ledna, první grandslam v Melbourne by měla stihnout. Ten začne o dva týdny později 16. ledna.
Profily hráčů
Venus Williamsová

"Nevíme o žádné změně, přijede. Počítáme s ní," reagoval dnes ředitel Australian Open Craig Tiley na nedávné rozhodnutí starší ze sester odhlásit se z Aucklandu. Bývalá světová jednička totiž stále ještě není dostatečně připravena po zdravotních problémech s imunitním systémem.

Letos z Melbourne Venus odstoupila kvůli zranění břišních svalů a do konce roku odehrála už jen tři turnaje. Jednatřicetiletá Američanka naposledy hrála zápas v srpnu na US Open, pak u ní lékaři objevili takzvaný Sjögrenův syndrom. V listopadu se na kurty vrátila, ale zatím odehrála jen exhibice.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist