Murray vyřadil Verdaska, semifinále však jisté nemá

26. 11. 2009, 19:14
Aktuality 125
TURNAJ MISTRŮ - Andy Murray ve svém závěrečném zápase ve skupině Turnaje mistrů udolal Fernanda Verdaska 6-4 6-7 7-6 a připsal si druhý bod. Postup však jistý nemá, musí si počkat na výsledek večerního duelu Federer - Del Potro. Španěl z Londýnu odletí bez jediného vítězství.
Andy Murray

Fernando Verdasco prohrál i svůj třetí zápas na Turnaji mistrů. Šestadvacetiletý hráč, který je ve španělské nominaci na finále Davisova poháru s Českou republikou, dnes v Londýně podlehl domácímu Andymu Murraymu 4-6 7-6 6-7.

"Byl to neuvěřitelný zápas. Pravděpodobně nejdelší, který jsem kdy na tři sety odehrál," řekl Murray bezprostředně po tříhodinovém maratonu.

Dvaadvacetiletý Brit mohl utkání ukončit mnohem dříve, doplatil však na nevyužívání brejkových příležitostí. Za celý zápas si vystačil s jedním proměněným brejkbolem - ze 13 možností.

Dramatický boj musel rozhodnout tie-break třetího setu. V něm udělal za stavu 2-3 Verdasco dvojchybu a Brit už svou šanci nepustil. "Byl to těžký zápas, měl jsem problémy vybrat jeho druhý servis," dodal Murray.

Verdasco tak při premiérovém startu na závěrečném turnaji sezony prohrál všechny zápasy ve třech setech a v tabulce skupiny A skončil poslední.

Naopak o čtyři roky mladší Murray se díky vítězství přiblížil postupu do semifinále. V něm už mohl být, kdyby dnes vyhrál ve dvou setech. Jeho osud však nyní závisí na výsledku večerního zápasu světové jedničky Rogera Federera, který se utká se svým přemožitelem z finále letošního US Open Argentincem Juanem Martínem del Potrem.

Pokud vyhraje Federer, půjde Murray do semfiinále ze druhého místa za vítězným Švýcarem. Pokud zvítězí Del Potro 2:0 na sety, skupinu vyhraje Argentinec před Murraym a Federer skončí třetí.

Prohraje-li Federer, ale získá set, pak budou mít Federer, Del Potro a Murray stejný poměr setů (5-4) a o dvou postupujících rozhodne lepší poměr gamů.

V Londýně se dnes také představí česko-slovenské duo František Čermák a Michal Mertiňák. Ty čeká přímý souboj o postup do semifinále čtyřhry s polskou dvojicí Marcin Matkowski a Mariusz Fyrstenberg.

Nejlepší pár světa Nestor/Zimonjič, který na Turnaji mistrů po dvou porážkách ztratil možnost postoupit, se s Londýnem rozloučil vítězstvím 6-4 7-6 nad již jistými semifinalisty Bhúpathím a Knowlesem.

- TURNAJ MISTRŮ LONDÝN (Velká Británie, tv. povrch / hala, 3.350.000 dolarů) -
čtvrteční výsledky (26. 11. 2009)

Dvouhra - skupina A:
A. Murray (4-Brit.) - Verdasco (7-Šp.) 6-4 6-7(4) 7-6(3)

Tabulka:

1. Federer 2 2 0 4:2 2
2. Murray 3 2 1 5:4 2
3. Del Potro 2 1 1 3:3 1
4. Verdasco 3 0 3 3:6 0

Čtyřhra - skupina A:

Nestor/Zimonjič (1-Kan./Srb.) - Bhúpathí/Knowles (3-Indie/Bah.) 6-4 7-6(9)

Tabulka:

1. Bhúpathí, Knowles 3 2 1 4:3 2
2. Fyrstenberg, Matkowski 2 1 1 3:2 1
3. Čermák, Mertiňák 2 1 1 2:2 1
4. Nestor, Zimonjič 3 1 2 2:4 1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

125
Přidat komentář
smazaný uživatel
Inak sa mi páči čo napísal Simon Reed v svojom stĺpčeku o Djokovičovi,on sa ako expert docela často teda netrafí vo svojich predpovediach,ale dobre sa to číta a dáva to zmysel čo píše povačšinou:-)

tak dnes napísal okrem iného: "Djokovic is telling anyone who'll listen how tired he is and I can understand that..."

resp."Djokovic is always keen to let people know when he is ailing. Whether that's sub-conscious or conscious I'm not sure but we've seen it with his injuries." :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nám to všetko tak krásne dopadlo,Murray vonku,Verdasco vonku,síce bojovali do posledného zápasu(čo by zato iní hráči,teda pardon,iný hráč,dal:-),ale tak skupina A sa vydarila:-) teraz ešte zajtra postup Djokera a bude dobre...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pozerám,že začnem mať možno Muraryho rád:-) konečne sa niekto ozval z aktívnych hráčov aj na túto tému....

http://uk.eurosport.yahoo.com/26112009/58/world-tour-finals-murray-calls-action-slow-play.html
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, vyjadril to presne.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostý souhlas... at už to dělá můj favorit nebo soupeř, ty přehnané pauzy mi hru hodně znechucují. Stane se z toho taková roztahaná sr**a a bohužel často i nuda. Rozhodčí jsou hrozně benevolentní a tenis tím trpí - hlavně u žen je to maras (aspoň často mívám ten pocit).
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já bych si přál aby Federer narazil na Soderlinga s nímž má vzájemnou bilanci 12:0 a aby se mu ten 13. zápas stal už konečně osudným! Ať turnaj vyhraje Soderling nebo Del Potro!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja by som to Soderlingovi aj prial,už by si zaslúžil odmenu zato,že vyhodil na RG Nudala,zatiaľ sa mu Fedex revanšoval len vyradením na Wimbledne a US Open,takže by sa to možno na tomto turnaji hodilo:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taková ohavnost a sportovní ostuda. Takhle vyšachovat ze hry Murryho jenom proto, že z něho má strach, to se nedělá pane Federere. Juan potřeboval vyhrát o 3 gamy a za stavu 4-3 to Federer vypustil a pustil mu to. Hnus velebnosti. Má z Murryho bobky v trenkách.Takhle se otec rodiny nechová, to dává příklady svým dětem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Was? :-O
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavne sú šašci tí organizátori,teraz bola prestávka,počas ktorej sa riešilo ako to je a kto postupuje z ktorého miesta,nakoniec teda vraj Fedex z 1 a Delpo z 2.miesta...fakt bordel...
Reagovat
smazaný uživatel
Tady si ani člověk nemůže srandu udělat, ale je fakt, že to hodně ulehčil ten konec, dvojchyba a dvě zvytečné chyby, prostě má z Andyho strach.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rad, ze to byla ironie. :)

Na semi se strasne tesim, Soderling - Delpo bude maximalne zajimava konfrontace a at uz bude hrat s Rogerem Djok nebo Nikolaj, tak to bude tez boj jak cert!
Reagovat
Mercury
no, nevim nevim, jestli Roger v tu chvili přemýšlel takto a byl v tom kalkul..nemyslím si to..určitě pro něj bylo dulezitejsi a vice motivujici porazit Del Potra a vratit mu porazku z US OPEN nez "riskovat" dalsi setkani s Murraym az v pripadnem finale...navic kdyz ani Andy nehraje idealne a Roger ho porazil...Del Potro byl lepsi a vyhral zaslouzene
Reagovat
Mercury
vajicko: oprav me jestli se mylim, ale pokud Davydenko vyhraje 2-0, tak skonci prvni ve skupine on a druhy Robin, nehlede na vysledek zapasu Djokovic-Nadal...
Reagovat
a.magerova
Na kalkul mi to taky nesedí, to jakože už od prvního podání prvního setu se počítalo, jak to za 2 hodiny dopadne a to jakže i ten TB ve druhém setu byl sehraný (že ho DelPo nakonec Rogerovi pustil?) jen tak pro kalkul?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak myslím,že tá nadsázka bola pochopená,aj keď u niektorých možno človek nikdy nevie,resp bohužiaľ vie:-)ani nemusíme nikoho konkrétne menovať:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze je to tak, ze by Soderling skoncil druhy jen v pripade sve prohry a Nadalovi vyhry - pak by totiz mezi nim a Nikolajem rozhodoval jen vzajemny zapas.
Vyhraje-li Rus 2:0 (jak pises) i Djok, Robina nikdo predbehnout nemuze - rozhoduje pomer setu v procentech a ten by mel Sved neprekonatelny...
Reagovat
smazaný uživatel
4:2 je v kalkulaci lepsi nez 5:3...
Reagovat
Mercury
ale Davydenko by mel pomer setu 5-2 a Soderling 4-2
Reagovat
smazaný uživatel
Sypu si popel na hlavu, mas pochopitelne pravdu. Jdu spat, dobrou noc vsem. :)
Reagovat
Mercury
stane se :) dobrou noc.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím kalkulv prvních dvou setech, ale až v tom třetím na konci za stavu 4-3 udělal Roger pár chyb nevynucených a dvojchybu.
Reagovat
Mercury
urcite to nebyl umysl, tim jsem si jisty, va takove fazi zapasu myslel jiste pouze na vyhru a nepocital gamy
Reagovat
smazaný uživatel
Krasny tenisovy vecer! Pohledna a dramaticka hra, zaslouzene vyhral lepsi a postoupili dva nejlepsi...
Jen bych rad videl Skotakuv protazeny ksicht u televize, kdyz mu doslo, ze nepostoupil! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Protazeny ksicht u Murrayho? Podobny vysledek u nej povede jen k tomu, ze na sobe bude jeste vic makat a pristi rok do toho da jeste vic. On to musel tusit uz po zapase s Verdascem, kterej i podle svych slov nezvladl idealne.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne, ze ho to povzbudi, o tom zadna. To jsem na mysli nemel.

Ale pokud mu nekdo pred vecernim zapasem vypracoval analyzu, za jakych okolnosti nepostoupi, musel byt zklaman - vzdyt to byla extremne nepravdepodobna varianta, presne 2:1 pro Delpa a rozdil gamu 6+...
Reagovat
smazaný uživatel
tak mu to pekne vratil ten tiebrejk a jaki boli spokojni obaja ked sa stretli pri sieti na konci :)))
Reagovat
a.magerova
No jo účel světí prostředky :-))
Reagovat
Mercury
Del Potro postupuje o jeden jediny gem, pokud se nemylim...
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhral lepši, tak to je.Dobrou
Reagovat
urbi
to je masakr, delpo postoupi!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ať vyhraje ten lepší...Dobrou noc všem.
Reagovat
smazaný uživatel
Vítej v semi,Rogere!A na to,že se před Tvým veličenstvem každý sesype jak domeček z karet a ty díky tomu vyhráváš,se historie opravdu ptát nebude.Jen pár joudů to bude donekonečna na netu rozebírat :-D
Reagovat
Mercury
Del Potro postupuje o jeden jediny gem, pokud se nemylim...
Reagovat
Mercury
sorry, to nemela byt reakce
Reagovat
urbi
No jak to popsat, to co se tady denska odehralo - treba ze laska a pravda zvitezila nad lzi a nenavisti:]
Reagovat
smazaný uživatel
Proč na toho Rogera pořád nadáváte? Když umíte zapnout počítač, dokonce i správná (většinou) písmenka napsat..., tak snad úplně hloupí nebudete...jsem z toho zmatený..Nechápu co vám na něm vadí. Nejlepší tenista? Ano..podle granslamových titulů ano, to nezpochybníte...a tady tohle, jak se musí soupeř sesypat...se dá dát i z druhý strany ne? Del Potro to mohl v klidu dopodávat..ale Roger si neřekl...:"tak jo, kašlu na to, jedu domů"....on se nesesypal..a tohle ho podle mě dělá velkým. Na turnaji mistrů hraje určitě Andy, Djoker i Juan moc dobře...ale psychicky jsou slabí..a tenis není jen o síle úderu.
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha, a to se musi sympatizovat s kazdym, kdo je uspesny, respektive nejuspesnejsi?
Reagovat
smazaný uživatel
Sympatizovat? To proboha ne...!...Ale nevidím důvod tady po něm šlapat a nadávat na něj.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz je ti nekdo antipaticky a navic jsi fanda jeho nejvetsiho rivala, tezko ho budes vychvalovat a vynaset do nebes. Ja osobne nejsem fanda ani Rafy, ani Rogera, ale dne kdy Federer skonci se nemuzu dockat, ackoliv nemam potrebu to vyhlasovat. Problem zdejsich diskuzi je v tom, ze tu jsou naprosto kouzelni a smesni zastanci Federera, kteri jsou schopni vest 150 prispevkovou diskuzi proto, ze nejaky jeho odpurce napise, ze ma osklivy obleceni. Problem je tady hlavne v tech lidech, co Rogerovi fandi. Maji proste pocit, ze je Roger dokonaly, ve vsech smerech dokonaly a kazdou kritikou nesou nesnesitelne tezky. Je to komedie. Ja tady cet na Murrayho kritiky desitky a nemam potrebu ho furt obhajovat a nadavat vsem, co ho nemaji radi. Je to smesne, duvod slapat po nem davaji jeho fandove. Alespon zde.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžu mluvit za ostatní, ale za sebe jistě. Fandím Federerovi, přesto ode mě neuslyšíš jediný křivý slovo proti Rafovi. Ano, jeho styl se mi nelíbí, ale to je tak všechno. Dá se říct, že jediný, kdo se mi nelíbí ze špičky, je Rafa, přesto na něj tady nebudu nadávat. A k těm diskuzím...někdo možná Rogera má za dokonalého, rozhodně je ale tady víc takových, co na něj pořád plivou....já si nevšímám, že by fanoušci Rogera jásali, ja Rafa prohrál a nadávali jak se šklebí, nebo cokoli. Já mám rád tenis..a líbí se mi techničtí hráči. Takže Rafa ne. Jen nechápu tu nenávist tady...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tento příspěvek by měl být automaticky zasílán do emailu s každou registrací na tomto webu, protože to absolutně vystihuje zdější poměry! Klobouk dolů...
Reagovat
smazaný uživatel
"přesto ode mě neuslyšíš jediný křivý slovo proti Rafovi."

"ale rozhodně je lepší vypadnout se dvěma výhrama, než jako tenisový virtuoz ze Španělska se dvěma prohrama"

Tohle je ukázkový příklad elegánovské stupidity...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ti rozumim, taky nechapu fanaticky fandy. Ve fotbale ano, do tenisu mi to pasuje stejne hodne jako kdyby si Nadal vzal to ruzovy triko z RG na Wimbledon. Ale nevim proc to resit, nekteri to proste prozivaji, soupereni mezi Nadalem a Federerem berou jako valku, vsak je to jejich vec. A k tomu s fandy Federera, ti co tu nadavaji na Federera a Nadalovi fandi, tak maji trochu rozumu a kdyz jim to nekdo vraci, vetsinou se nenechaji. Naopak fandove Federera se proste neumi nechat vyprovokovat. Spis mi prijde, ze je to bavi. Tak jim to nekaz, kdyz je bavi travit detstvi hadkama o tenise :)) vzdyt je to legracni.. jinak podle me je Nadal svym stylem hry pro dnesni tenis oziveni. Nejak velky cit v ruce nema, ale vynahrazuje to jinyma prednostma. Ver mi, ze kdyby vsichni hraci byli technicti, s ohromnym citem pro hru a chybeli ti poradni bojovnici, bude tenis silena, nepredstavitelna nuda.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezlob se, ale to není křivý slovo. Já bych teda radši vypadl se dvěma výhrama, než prohrama...ty ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja asi spatne čtu , to pise ten pravy, z ktereho vypadlo uz tolik svinstva...hmmm
Reagovat
smazaný uživatel
neumi nenechat vyprovokovat
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Já jen někdy..to tady čtu..a neudržím se...:-).....Jinak ten další příspěvek byl pro Barnyho, upsal jsem se.
Reagovat
smazaný uživatel
na Rogera nadávají akorát závistivci, ostatní to nemají za potřebí. Tot je meritum věci. Víc nic třeba psát.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to zbytecny, stejne s tim nic nenadelas. Obcas je tu plodna diskuze :-) Kdyz prijde Inferior a podobne. Mne se hlavne libi, ze Nadal a Federer se navzajem respektuji, coz dela tenisu cest. At si tady jejich fandove souperi jak chteji, tenis je v tomhle smeru furt vyjimecny.
Reagovat
smazaný uživatel
Kravina dne.
Reagovat
smazaný uživatel
jinak Chazy - Važ si toho že tu Federer je. Až skončí, tak skončí era nejlepsího tennisu co si kdy v životě mohl vidět. Nevím, kdo by chtěl jít od desíti k pěti - snad, a promiň mi ten výraz, jenom malomocný. PS: To se týká všech "rozumných" zde.
Reagovat
smazaný uživatel
Neptal jsem se na nic;)
Reagovat
smazaný uživatel
neptal jsi se, ale máš to na podnose i s digestivem. To aby si lépe usnul :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi hodny, zrovna s tim mivam problemy, tak treba si mi vyresil velkou starost:))) ja vim, ze to nepochopis, ale kdyz hraje Federer, ja si na netu pustim treba min kvalitni zapas, ale takovy, ktery me bude bavit vic. Nepotrebuji nejsvetovejsi a nejlepsi tenis, chci aby me bavil. K Federerovi sem si nikdy cestu nenasel, tezko se to zmeni. Ale kritizovat ho nehodlam. Jen mu nepreju, jeho zapasy nesleduju a jeho konec mi vykouzli na tvari usmev s myslenkou "konecne".
Reagovat
smazaný uživatel
no samozřejmě to tak jak jsi napsal nechápu, ale beru to jako tvé gusto a nemám v tom případě další námitky.
Reagovat
smazaný uživatel
Uplne mi staci, kdyz moji rozumnost nebudes psat do uvozovek :) no ja pro dnes uz koncim, tak dobrou. A naucte se toho Barneyho snaset, je to neco sileneho tady.
Reagovat
smazaný uživatel
hm hm - ok uz to vickrat neudelam. jinak o barneym toho moc nevim, akorat viim, že většinou dokáže pozurážet vše co mu zrovna přijde pod ruku, ale je to jasný, na každého je toho někdy už trochu moc. Dobrou noc.
Reagovat
urbi
Decka, jak jsem psal pred desatou: 2:6, 7:6, a pak treba 2:6 :]
Reagovat
smazaný uživatel
Del Potro to tluče pěkně, ale Féďa je zkrátka jeden, má úžasný nervy!
Reagovat
smazaný uživatel
a už jsou tadyyyyyy, elegoš fanatici, kteří se za vlasy drželi + zaražený prdy, rychle přispěchali si ulevit k pc :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Mr. Lucker opět v akci :-( To už fakt není možné, že se musí soupeř posr.t, aby ten šulin vyhrál alespoň set.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvůj prispevek opet stoji za hov.no
Reagovat
smazaný uživatel
Tomasku, a ja som ta mala tak rada...Dokonca vodnikovo sperma si mi chcel robit, mne a Nicy. Ale ja na teba furt nedokazem zanevriet...
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, já už se těm jeho prasatům jen směju .) Lucky loser, to je nový výstižný nick elegána :DD
Reagovat
smazaný uživatel
další hov.no, kolik asi ještě dneska
Reagovat
smazaný uživatel
Co je na něm za hov*o? Že si Federer neumí sám uhrát set? Nepopírám jjeho nesporné kvality, ale tento turnaj mistrů proplouvá díky psychickým kolapsům svých soupeřů- 1.Verdasco,2.Murray, kterému odešel servis a za třetí Del Potro, který je celý zápas lepší a elegána drží ve hře jen servis a pak to podělá.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, bohužel, já ho prostě nemám rád a navíc fakt je s tou jeho formou bídné a musí mu pomáhat soupeři, mu nejlepšímu tenistovi historie, vždyť to je až k smíchu.
Reagovat
smazaný uživatel
tomi neviem co tolko emocii...:) je tu 8-9 naj hracov sveta o to prave ide, technicky su na tom vsetci nadupani, rozhoduju najmensie detaily.....a to kto sa v klucovych situaciach nepos.rie ako hovoris je jeden z tych najdolezitejsich....a v tom je naj majster rafa a hned za nim roger.....preto su dlhodobo najlepsi dvaja....
Reagovat
smazaný uživatel
dalo se to podat jinak...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja viem, ze ho nemas rad, ale len so stastim sa vyhravat neda, to by potom tenis hral kazdy. My nie sme tiez 2x happy z toho ako hra, ale fandit mu budeme aj tak.
Reagovat
smazaný uživatel
ktovie jak fandi murray a briti ne:) zo zaciatku del potrovi aby siel na 2:0 teraz zas fedexovi aby neprehral jednoznacne 3 set:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já taky nejsem happy z toho, co předvedl včera Novak :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Jo tak o Novaka vobec strach nemam ze by nepostupil :)
Reagovat
smazaný uživatel
Stačí když DAvyděnko vyhraje a je to řiti.
Reagovat
smazaný uživatel
Ted mluvte do pr.dele , tomu rikam vstani z mrtvych, Murray musi umirat u telky
Reagovat
smazaný uživatel
Keby len Murray :) A to sa mam pri tomto ucit :(
Reagovat
a.magerova
Ty vole, uff :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Potro má snad ještě silnější kladiva než dřív :-D pěkně to tluče.
Reagovat
smazaný uživatel
i když je to hubený dlouhán tak Federera utluče :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli takový pracky mají hubení lidi..:)
Reagovat
smazaný uživatel
1. Federer 2 2 0 4:2 32:22 2
2. Murray 3 2 1 5:4 44:43 2
3. Del Potro 2 1 1 3:3 27:31 1
4. Verdasco 3 0 3 3:6 45:52 0
Reagovat
smazaný uživatel
Co tady máte pořád proti Federerovi? Tak třeba vypadne..., ale rozhodně je lepší vypadnout se dvěma výhrama, než jako tenisový virtuoz ze Španělska se dvěma prohrama. Ale já tady na nikoho nechci kydat...všechno jsou to výborní hráči, ale stylem se mi nelíbí Rafa, tak mu zkrátka nefandím...Federer, Djoko, Andy či DelPo jsou mi sympatičtější..ale nebudu tady nadávat na Rafu ne? Moc nechápu ty urážky tady..jak děcka na písku...
Reagovat
a.magerova
Zlo ploďí zlo! A ohnisko zla tady Ti ani snad nemusím jmenovat.
Taky se neoběsím, když Roger nevyhraje, ale ani to, že Rafa 2 zápasy prohrál ve dvou setech mi dobře nedělá. Na turnaji je osmička výborných tenistů, prohrát tady může každý s každým.
Reagovat
smazaný uživatel
Severus, prave hra tvoj najneoblubenejsi ziak del Potter :)
Reagovat
smazaný uživatel
dobře...:D
Reagovat
smazaný uživatel
zatím se mi VELMI líbí ten svůj standart, který si elegán hraje, je to spíš pro něj taková tragikomedie .))) Jen doufejme, že Depolto psychicky nepoleví tak, jako ušklebencovi předchozí soupeři :)
Reagovat
smazaný uživatel
hele Barney kolik ti vlastně je?
Reagovat
smazaný uživatel
Dle urovne vyjadrovani tipuji tak 14...
Reagovat
smazaný uživatel
tak ted se elegán předvedl jako mistr u sítě :DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Paes z něj nebude no...ale zatím celkem dobrý tenis...
Reagovat
urbi
Zato tvůj idol z Mallorky zná pouze tak síť na ryby.
Reagovat
urbi
ale snad postoupí Federer a del Potro (např. 2:6, 7:6, 2:6). A zítra Nikolaj. Aby se zas místním fanouškům hráčů druhé kategorie ze Španělska, Skotska a Srbska trochu protáhly ksichty:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hráčům druhé kategorie? Nevěděl jsem, že fandění Federerocvi způsobuje demenci.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky přeju Koljovi, ne proto aby se někomu protáh ksicht, ale přál bych Djokovičovi ať jede za tu včerejší trapárnu a výpusť druhýho setu domů.
Reagovat
urbi
taky si vážím tvé inteligence:)
Reagovat
smazaný uživatel
pan pííp nám chtěl asi říct, že hráč druhé kategorie si dokázal s mistrovským elegánem z 20 zápasů 13x vytřít prdel :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, on jenom chtěl říct že jsi deb.il ,ale asi věděl že to nepochopiš, smůla
Reagovat
urbi
Když prohraje občas první s druhým, není to taková tragédie, jako když druhý prohraje několikrát za sebou se třetím, pátým, desátým, dvacátým:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak teď už to jistojistě víš, o tom není nejmenších pochyb!
Reagovat
smazaný uživatel
on už je Julien Benneteau světová jednička respektive dvojka? :DDDDDDDD
Reagovat
urbi
Julien Benneteau je kamarád:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé to bude, když vyhraje JMDP 2:1 nad Rogerem, všichni tři stejně bodů, stejný poměr setů a každý porazil někoho =DD Andy Delpa, Roger Andyho a Delpo kdyby porazil Rogera...? Mazec skupina no...
Reagovat
smazaný uživatel
GO FEDERER GO!!!
Reagovat
a.magerova
To je slabý !!! Jestli se chceš dostat do Seznamu, musíš přitvrdit :-))

Rogere DO TOHO !!!
Reagovat
smazaný uživatel
díky za radu... příště to bude lepší :-D
Reagovat
smazaný uživatel
kde se bude dat podivat na fed-dp live? diky
Reagovat
Forsberg.Peter
www.atdhe.net, www.bet365.com
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Juane, potřebujeme výhru 2-0, ať jde dál Andy a Juan, nic by mě dneska nepotěšilo více, než vidět Federerův ksicht po vypadnutí ze skupiny :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak to rozhodně nejsi sám :D
Reagovat
smazaný uživatel
Rád tu vidím zase vaše dva ksichty hoši!
Reagovat
Kox
Hlávně aby se zejtra ksichtil davyděnko
Reagovat
smazaný uživatel
Taky doufam, kdyz vyleti on i Rafa, treba tu bude chvili klid od tech stupidnich diskuzi.
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že největší klid tady bude, až příští rok elegán zase rozmlátí ze zoufalosti nějakou tu raketu, nebo zase vypitchuje rozhodčího :D To tady bude vymeteno :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Omyl , to tady budeš kydat zase sra.čky jako vždy, krutá realita
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, Robin to zvládne, má s Koljou pozitivní bilanci, hlavně aby měl motivaci, i když to on určitě má.
Reagovat
smazaný uživatel
Barney aby tu nedal komentář jako první
Reagovat
Eriksson.Majkl
No Barney je asi blazen,ale co si budeme povidat,Fedex to bude mit dnes s DP tezky...:)
Reagovat
smazaný uživatel
to urcite ...som dost prekvapeny jaky nizky kurz je na fedeho...aj ked povedzme si rovno bilanciu maju dost jasnu...no dp sa poriadne zlepsil za posledny rok...
Reagovat
smazaný uživatel
smeť toho uplakanýho falešnýho mazánka z kurtu .)))
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim s tebou, taky fandim Rogerovi.
Reagovat
smazaný uživatel
určitě to tak dopadne :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Monaco:dobře ty
Reagovat
smazaný uživatel
uplakanej, falesnej, mazanek? To snad ne...
Reagovat
Forsberg.Peter
Ale no tak, pěknej vyrovnanej zápas by přece potěšil víc ne?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist