Murray smetl Golubjova a v Petrohradu obhájil titul

26. 10. 2008, 15:50
Aktuality 1
Brit Andy Murray obhájil v Petrohradu svůj loňský titul a připsal si druhé turnajové prvenství v řadě. Jednadvacetiletý Skot deklasoval v dnešním finále svého kazašského vrstevníka Andreje Golubjova za 58 minut dvakrát 6:1.
Profily hráčů
Murray Andy

Čtvrtý hráč světa Murray navázal na svůj triumf z minulého týdne na turnaji série Masters v Madridu a získal svůj pátý letošní titul, za nějž dostal šek na 171.000 dolarů. Během turnaje neztratil ani set a dnes si připsal včetně Davis Cupu dvanáctý vítězný zápas za sebou.

I přes krutou porážku ve finále prožil nejúspěšnější týden v životě 150. hráč světa Golubjov, jenž před tímto turnajem nikdy nehrál na okruhu ATP ani čtvrtfinále.

ATP PETROHRAD (Rusko, hala, 1.049.000 dolarů) -  výsledky:

Dvouhra - finále:
Murray (1-Brit.) - Golubjov (Kaz.) 6:1, 6:1.
Čtyřhra - finále:
Parrott, Polášek (USA/SR) - Bopanna, Mirnyj (Indie/Běl.) 3:6, 7:6 (7:4), 10:8.

ATP LYON (Francie, hala, 713.000 eur) - páteční výsle

ČTK, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Andy parada, sice tento turnaj nebyl nijak hvezdne obsazen, ale je dobre ze jsi potvrdil uspech z Madridu. Turnaj Mistru i bude lezet u nohou!!! Lets go Andy lets go!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist