Murray se rozloučil s Dubají

6. 3. 2008, 15:23
Aktuality 0
Přemožitel Rogerera Federera Andy Murray na turnaji v Dubaji dohrál. Nad jeho síly byl Rus Nikolaj Davyděnko, který se na úkor Brita probojoval do semifinále. Mezi nejlepší čtyři se dostal i Feliciano Lopez, který zvítězil nad čtvrtým nasazeným hráčem turnaje Davidem Ferrerem.
Andy Murray

Murray sice v prvním kole dokázal zaskočit světovou jedničku a po dramatické třísetové bitvě porazil i Španěla Verdaska, proti Davyděnkovi dnes ale recept nenašel.

Brit, který Davyděnka v předchozích třech zápasech porazil, na něj vyrukoval se stejnou taktikou, s níž uspěl proti Federerovi. Davyděnko ale předváděl agresivní hru, která na Murrayho platila. Klíčový moment prvního setu přišel za stavu 6-5 pro Rusa. První brejkbol ještě dokázal Murray odvrátit, i díky nízkému procentu prvního podání ale nakonec úvodní sadu ztratil.

Na začátku druhého setu se Murray ještě dokázal zvednout, prolomené podání ale Davyděnko dokázal získat zpátky a utkání už dokázal dotáhnout do vítězného konce.

Damm s Víznerem jsou v semifinále
V semifinále se Davyděnko utká s Felicianem Lopezem, který dnes dokázal zaskočit favorizovaného krajana Davida Ferrera. Čtvrtému nasazenému hráči příliš nevycházelo podání; Lopez mu ho dokázal prolomit dvakrát v každém setu, aby zápas zakončil na podání svým pátým esem.

Do semifinále postoupili ve čtyřhře Martin Damm s Pavlem Víznerem. Třetí nasazený pár ve dvou setech přehrál německo-ruskou dvojici Kohlschreiber/Južnyj 6-4 7-5. 


Výsledky - Dubaj:
Dvouhra - čtvrtfinále:
Lopez (Šp.) - Ferrer (4-Šp.) 6:4, 6:3, Davyděnko (5-Rus.) - A. Murray (Brit.) 7:5, 6:4

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Damm, Vízner (3-ČR) - Kohlschreiber, Južnyj (Něm./Rus.) 6:4, 7:5

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist