Monfils věří, že na Wimbledon bude zcela fit

6. 6. 2009, 15:20
Aktuality 0
Problém s kolenem, který trápil Gaela Monfilse v úvodu French Open, nebyl na kurtu znát a i přes tuto obtíž se francouzský tenista dokázal probojovat až do čtvrtfinále turnaje, kde nestačil na Rogera Federera. Vyřešit problém s kolenem by měl nyní Monfilsovi pomoci speciální přístroj původně navržený pro léčbu koní.
Profily hráčů

Speciální zařízení napomáhá k lepšímu prokrvení, zrychluje hojení a působí i jako prevence proti svalovým i jiným zraněním. Používají ho dokonce i někteří fotbalisté v anglické Premier league. Francouzský tenista se tento víkend přesouvá do Londýna, kde ho čeká turnaj v Queensu.

„Roger mi řekl, že pro mě má velice zajímavou léčbu. Nejdříve chce, abych si odpočinul, a myslí si, že ví, jak vyřešit můj problém. Pokud ho budu poslouchat, budeme mít velice vydařený Wimbledon,“ říká na adresu bývalého kouče Lleytona Hewitta Rogera Rasheeda aktuální světová desítka.

„Za tři týdny budu mít příležitost předvést svou formu na dalším grandslamu. Na to se nyní soustředím nejvíc,“ poodhaluje své další plány juniorský vítěz Wimbledonu z roku 2004, který na velké turnajové vítězství zatím stále čeká, když triumfoval pouze v roce 2005 na turnaji v polských Sopotech.

TenisPortal.cz, Adam Bárta

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist