Miami: Sebevědomý Berdych přejel Söderlinga! Ve finále ho čeká Roddick

3. 4. 2010, 08:27
Aktuality 53
ATP MIAMI - Rozjetý Tomáš Berdych se v Miami nezastavil ani v semifinále, ve kterém se utkal s neoblíbeným soupeřem Robinem Söderlingem. Český tenista Švéda z kurtu vyprovodil výpraskem a podruhé v kariéře postoupil do finále turnaje Masters. V něm se střetne s Roddickem, který vyřadil Nadala.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych postoupil v Miami podruhé v kariéře do finále turnaje Masters. Po suverénním výkonu porazil pátého nasazeného Švéda Robina Söderlinga dvakrát 6-2.

Berdych potvrdil i v pátek skvělou formu, díky níž na Floridě vyřadil v osmifinále i současného prvního hráče světa Švýcara Rogera Federera. Söderlinga smetl za hodinu a osm minut hlavně díky vynikajícímu servisu, který ani jednou neztratil. Švédský tenista, jenž Berdycha v předchozích čtyřech vzájemných zápasech čtyřikrát porazil, si za celé utkání vypracoval jediný brejkbol, ale nevyužil ho.

"V předchozích duelech byl vždy on ten agresivnější, takže jsem chtěl tentokrát hrát rychleji a nedal mu tolik času. A z toho pramenily všechny (Söderlingovy) chyby," popsal svou taktiku.

Naopak čtyřiadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí prolomil soupeřovo podání čtyřikrát z osmi příležitostí. Při Söderlingově servisu zápas také ukončil. Za stavu 30-30 fantasticky doběhl Švédův volej a skvělým forhendovým prohozem získal první mečbol. Šanci rozhodnout záhy využil, když demoralizovaný soupeř poslal v krátké výměně míč do autu.

"Cítím se na kurtu výborně a moje sebevědomí roste," komentoval jasnou výhru Berdych, který v předchozích zápasech s Federerem a Španělem Fernandem Verdaskem absolvoval třísetové bitvy. "Jsou to maličkosti, které do sebe zapadají a díky tomu mi hra vychází," pochvaloval si povedený výkon.

Dvacátý hráč světa může navázat v nedělním finále na svůj předchozí úspěch z turnaje Masters v Paříži, kde zvítězil před pěti lety. Triumfem v Key Biscayne by toto prvenství přebil, protože floridský podnik je díky svému renomé a vysokým dotacím nazýván pátým grandslamem.

Berdych se může stát jeho první vítězem, jenž nepatří do elitní světové desítky, od roku 1991, kdy na Floridě vyhrál Američan Jim Courier, pozdější světová jednička. Z českých rodáků vyhrál v Miami naposledy Ivan Lendl v roce 1989.

Už postupem do finále si Berdych zajistil prémii 295.500 dolarů (5,5 milionu korun) a 600 bodů do světového žebříčku. V nedělním utkání bude v sázce 605.500 dolarů (11,3 milionu korun) a rovných 1000 bodů.

"Začal jsem se cítit dobře už při Davis Cupu (v březnu proti Belgii), odehrál jsem i pár dobrých zápasů v Indian Wells. A je to také o psychice, která se dá těžko vylepšovat, to přichází s věkem a zkušenostmi," hledal klíč ke své aktuální formě Berdych.

Také Andy Roddick má v poslední době skvělou formu. V prvním semifinále zdolal v souboji bývalých světových jedniček Španěla Rafaela Nadala 4-6 6-3 6-3 a postoupil do druhého finále za sebou. Před dvěma týdny prohrál sedmadvacetiletý Američan v Indian Wells nečekaně s Chorvatem Ivanem Ljubičičem.

Roddick rozhodl utkání s Nadalem šňůrou jedenácti fiftýnů na konci druhého setu. V jejím závěru vyslal na soupeře servis rychlostí 230 km/h, čímž stanovil rekord turnaje. "Ale podání mi to dneska nevyhrálo," tvrdil Roddick navzdory 15 esům a 39 servisům, které Nadal nebyl schopen vrátit.

Americký vítěz turnaje z roku 2004 semifinálový duel rozehrál vlažně a už ve třetím gamu ztratil podání. Tím si vlastně i prohrál první set. Jenže v druhém začal předvádět skvělý výkon, který postupně stupňoval. Nadala tím nevídaně frustroval a utkání ukončil na returnu.

S Roddickem má Berdych podobně negativní bilanci jako se Söderlingem - pět porážek a dvě vítězství. S momentálně osmým tenistou světa prohrál poslední tři vzájemné zápasy včetně letošních dvou duelů v lednu v Brisbane a v únoru v San Jose.

Vítěz US Open z roku 2003 bude usilovat v neděli celkem o 29. titul v kariéře, zatímco Berdych šestý. Naposledy se loňský finalista Davisova poháru radoval z turnajového vítězství loni v květnu v Mnichově.

- ATP MASTERS 1000 MIAMI (USA - Florida, tv. povrch, 4.500.000 dolarů) -
páteční výsledky (02. 04. 2010)

Dvouhra - semifinále:
Berdych (16-ČR) - Söderling (5-Švéd.) 6-2 6-2 Roddick (6-USA) - Nadal (4-Šp.) 4-6 6-3 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

53
Přidat komentář
smazaný uživatel
http://www.nadalnews.com/2010/04/03/miami-thigh-slapping-moment-translated/
Reagovat
Frantz
A mna by zaujimalo,z jakyho duvodu si ten blbec viktor z maroka mysli,ze je nejchytrejsi na svete
Reagovat
smazaný uživatel
Všimni si, že marokánec chodí provokovat a vysírat hlavně když Nadal prohraje! Pokaždé když Nadal prohraje, nebo má nějaký problém, hned tu je s kýblem exkrementů. Ale když lítá elegoun v prvních kolech, jako třeba teď když mu Berdych naložil, tak tady po něm nebyl ani smrad :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujímalo by ma,koľko zápasov za posledný rok prehral Nadal preto,že súper hral lepšie,lebo každá jeho prehra je zrejme dielom únavy(Madrid),kolien a rozvodu rodičov(FO),nenatrénovanosti(Montreal a Cincy),brucha(US Open),dlhej pauzy a straty formy(Londýn),pre zmenu zase kolien(AO),náhody a podcenenia(IW), resp. zase kolien,ktorými ešte v predposlednej hre zápasu vykopáva v radosti po peknom prohoze skoro až k hlave (Miami)...vychádza mi to, že Nadal za posledný rok neprehral vlastne žiaden zápas so súperom ale len sám so sebou...
Reagovat
Matti
mě by zase Vikturku zajímalo kolik zápasu jsi ty viděl, ve kterých Rafa prohrál. Zřejmě ani jeden soudě dle tvých duchaplných komentářů.
Reagovat
Matti
ale jinak mezi námi, tvá poslední věta je pravdivá, aspon něco rozumného na závěr z tebe vypadlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Milý Matti, za posledný rok som videl hódne zápasov,v ktorých Nadalovi súperi vyhrali,zatiaľ čo ty si evidentne videl len veľa zápasov,ktoré Nadal prehral :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Všimnul jsem si toho tady jenom já (až sem tu byl trochu za blázna ;)), on byl tak solidní, že se o tom oficiálně ani nezmínil, čili vychvaloval hru Andyho v druhým a třetím setu, jako by se nechumelilo. Takže jsem to sem hodil spíš kvůli sobě, že mi to tu nikdo nevěřil. On se na nic nevymluvil, tak mi to přijde zbytečný...
Reagovat
smazaný uživatel
robím to preto,lebo napísať,že Nadal tretí set Roddickovi odevzdal,je presne poznámka aké tu padajú po každej Nadalovej prehre a že ich za posledný rok napr.bolo :-)....
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a ani, že máš tady dole na videu důkaz tebou teda nepohlo, pořád si držíš svou...
Jako nestačí, že prohrál, důvod k tvé jedovatější reakci byl teda ten, že neprohrál, tak jak sis myslel, že prohrál.:D I když si myslim, že by si měl bejt rád, protože v tomhle stavu ti alespoň letos Federera nevypráská, což by ovšem, kdyby byl fit tak jako s Tsongou pravděpodobně s momentální formou Rogera stačilo.
Jinými slovy, považuju to pořád za zbytečnou jízlivost. To je všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
jasné,ak za dokaz považuješ naštvané búchanie ručníka a nadávky a nie to ako odohral tretí set tak budiž:-) pre mňa za mňa si odovodnite Nadalov biedny rok ako chcete,nepriazňou parížskeho publika začínajúc a škvrnami na slnku končiac,na porážkach to nebude meniť samozrejme nič,ale ja sa aspoň zatiaľ k zástupu alibistov nepripojím ak dovolíš (resp. aj keby si dovoliť nechcel :-)...pokiaľ ide o mňa,tak Roddick vyhral,ale je mi jasné,že pre teba to skrátka sám Nadal vinou xy (dosaď si tam čo chceš:-) prehral a odovzdal :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Viktore, nikdo si tu nic neomlouvá, pouze jsem si dovolil nesouhlasit s tvrzením o zápasu Nadal - Roddick, že se Roddickova hra koncem druhého a v třetím setu zvedla a deklaroval jsem to tím, že to tak není a uvedl jsem důvod zhoršení hry Nadala - zranění kolen, protože se výrazně omezil v pohybu. Opravdu nám důvody porážek Rafy nejsou nic platné, pořád to jsou porážky, mrzí nás akorát jeho zdraví, protože vidět tenis, jaký byl kolo před tím s Tsongou je lahodící oku. Mimochodem, myslim, že i poslední turnaj v IW, to od nás schytal dostatečně...

Říkáš nadávky, no to jsem byl opravdu naivní, domníval jsem se, že když se potvrdí, že říká "nemůžu.. kolena", tak že to je důkaz toho, že neběhá proto, že nemůže na kolena.
Už je to, jak u blbejch, tohle... ;DDD
Reagovat
smazaný uživatel
ak niekoho bolia kolená a vie že má s nimi problémy,tak buď nehraje,lebo nemože pokračovať resp. nechce riskovať (konieckoncov to urobil Nadal aj na AO kde beztak 2 sety prehral kým problémy nemal) alebo to nie je až tak vážne a pokračuje normálne ďalej,čož bol aj prípad tohto zápasu...to,že niekto skazí ľahký forhend a vyhodí ho pol metra z kurtu,keď pár výmien predtým behal ako zajac a vykopával kolenami v radosti až k hlave mi ozaj nepríde ako že ten set niekomu daroval...ale to je jedno,na prehre či víťazstve to nemení nič...to,že na Nadala sa tu nájde dost kritických poznámok aj z radu jeho fandov,ako napr. po IW je síce pravda,ale len málokedy sa tu po prehranom zápase objaví uznanie kvalít súpera,vačšinou sa nadáva,aky je Nadal blbec že si to prehral sám a podobne...ozaj si nepamatám,kedy naposledy Nadal prehral doležitý zápas a objavil sa tu komentár,že bol súper skrátka lepší a Nadala porazil,bez toho,aby bolo hneď v druhej vete napísané,že ale keby nebolo toho a toho,tak by to tak nedopadlo :-)...Nadal nevyhral 11 mesiacov nič a tak je už načase to doookola ospravedlňovať,lebo je to ozaj alibisticke....začína antuka,tam tie tituly nazbiera a bude relatívny pokoj :-)
Reagovat
smazaný uživatel
" ....je už načase to prestať dookola ospravedlňovať"....
Reagovat
smazaný uživatel
Ne Viktore nenasbírá, protože se nevydrží dlouho hejbat. Vykopávat sice může, ale nemůže nohy tak dlouho zatěžovat. Kvality soupeře, pokud jsou, tady uznáváme vždy.

Víš, co je na tom nejlepší? Raduj se! Blíží se asi kvapem doba, kdy kariéru pravděpodobně ukončí, já jsem měl vyhlídnutýho nadějnýho Bulhara, ale nikde ho nevidim, nikdo mě další z nováčku nezaujal až tak, abych kvůli jeho hře vysedával po nocích u zápasů, jak tak sleduju kolem, spousta lidí to má taky tak, jak jsem se s nima bavil. Takže ty věčný debaty se blíží ke konci.
Reagovat
smazaný uživatel
Dimitrov trpi chronickym zranenim kolene, brzdi to jeho rozlet.
Reagovat
smazaný uživatel
on sa vždy niekto objaví,ak rád sleduješ nejaký šport,tak si tam vždy obľúbenca nájdeš,nehovoriac o tom,že ešte má Nadal pred sebou toho tenisu dosť...
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel jsem to slyšel..;(((
Reagovat
smazaný uživatel
"...nehovoriac o tom,že ešte má Nadal pred sebou toho tenisu dosť..."

já mám obavu, že ti asi nedochochází o čem se tu celou dobu bavíme, co má před sebou? Po dvou měsících, co měl pauzu vydržel hrát 3 tejdny...
Reagovat
smazaný uživatel
ja myslím,že to skor nedochádza jemu,keď si ešte do programu nahádže debla na betónoch...holt,jeho problém a jeho chyba:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak přátelé, už to řeší španělská televize, ve videu, jak se bouchá do kolen říká:

"Podle titulků v 1:21 v tomto videu (tweeted podle Hollyjl), Rafa říká:
Ne pUC! El puta genoll! El puta genoll! Které Google překládá jako: nemůžu! K.urva kolena! K.urva kolena"

http://www.nadalnews.com/2010/04/03/miami-thigh-slapping-moment-translated/

Já to prostě věděl tohle, bohužel.. ;(((((
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa musí něco udělat, něco změnit, protože jinak už to bude jenom horší. Možná změnit kalendář, vynechat některé turnaje i za cenu toho, že nebude bojovat o post světové jedničky.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděla jsem to video, ale jak víš, že Rafa skutečně říkal to, co tam někdo napsal do těch titulků? Vždyť na tom videu není slyšet nic, co tam Rafa říká.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to tam slyšet mám, i když slabě, ale hlavně tam jsou titulky. Který se shodujou s tim, co je nad videem. Tak já nevim, já to viděl, slyšel jsem jak to řikali v angličtině, tak asi je na čase se smířim s tim, že jsem měl tentokrát bohužel v tomhle pravdu.. ale mýlil bych se hodně, hodně rád, to mi věř....
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych ho v klidku da pokud bude dobre podavat a hlavne kdyz bude utocit. Roddick hraje takovou neslanou obranou hru...
Reagovat
smazaný uživatel
V to většina doufáme že Tom vyhraje!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Béda parádně včera! Stěží se dalo uvěřit, že hrál tak famozně a Söderling se na nic nezmohl... od Tomáše to byl tenis jak z pohádky, vše parádně vycházelo, jen tak dál! na top 10 má potenciál, jen ho využít... já jsem věčný pesimista, takže favorizuju Roddicka a když Tomáš vyhraje, budu jedině rád....
Reagovat
smazaný uživatel
Prohraje.
Reagovat
smazaný uživatel
No to je úžasné, konečně zápas bez nervů, ale na užití si krásného tenisového zážitku. Tom by měl prozradit jméno svého psychologa, asi bude fakt dobrej a dát jeho adresu mnoha hráčům z top lo i ostatním. Je opravdu na vítězné vlně a na finále mu věřím. Utkání s Andym jsou často o jednom breaku ve hře nebo tiebreaku. Andy má právo být taky nervozní, protože už konečně chce na domácí půde udělat výsledek, toho by mohl Tom využít. Teď už opravdu nemá co ztratit, asi se nechal inspirovat Ivanem:-),tak podle něj až do konce.Prostě zase ať padá první podání a pak půjde i to osatní.Držím pěsti, co mé síly stačí.Už se těším, jak v neděli zasednu a budu fandit co plíce budou stačit.Konečně ne v noci, ale v rozumnou dobu.
Reagovat
smazaný uživatel
www.mentalcoach.sk
Reagovat
skott
Tak to vypada, ze doba velke ctyrky je minimalne na Masters opravdu pryc.Finale Miami bude opet po 14 dnech bez Fedrera, Nadala, Djokovice i Murrayho a to se do letoska stalo naposledy v Hamburku 06, kde tehdy jeste na tri vitezne porazil Robredo naseho Stepanka.
Andy postoupil zaslouzene a jsem rad, ze od druheho setu to byl opet stary dobry A-Rod jako pred rokem, nez se zacal ucit ten obranny hnus s drzenim se ve vymenach kvuli Wimbledonu.Proti ostatnim mu to sice pomaha, ale na Nadala tohle neplati.Andy to dokazal v prubehu zmenit a razantnim forehandem, castym tlacenim se na sit vyvoj otocil.Samozrejme Nadal uz neni v kritickych chvilich tak silny, jako byval a to mu take na konci pomohlo.Uvidme jak na antuce, ale na hardech uz Nadal pravidelne vyhravat nikdy nebude, rozhodne ne tak, jako pred dvema lety, kdy byl jednu dobu dominantni i tam.Jeho bilance s nejlepsí desitkou je za posledni rok otresna.
Co rict k Tomasovi?Je to nadhera a podobny prubeh jsem necekal, oba hraji podobnym zpusobem, ale Berda to zvladnul lip.Neresil temer zadny problem, svuj servis s prehledem, ve druhem setu navic hrozil pri kazdem Soderlingovo brejkem a bylo otazkou casu, kdy nejaky vyuzije.K tomu nabidnul nekolik paradicek, jako half volej ve stylu Raftera nebo fh prohoz, kterym si pripravil mecbol...Soderling mi prisel lehce nervozni, jako by si uedomoval, ze ma opet velkou sanci na titul bez nejlepsich v pavouku a nezvykle kazil, predevsim pak backhand krizem mu lital porad ven.
No s Andym ma Tomas zapornou h2h, ale vzdy se hrajou tie-breaky a s jeho soucasnym sebevedomim a v rychlosti zvladnutem semi, ma urcite dobre sance, i kdyz favoritem nebude...
Reagovat
a.magerova
skott: Pěkný komentář.
Tomovi moc přeji vítězství, i když by mi bylo Andyho líto podruhé za sebou prohrát finále, ale to se nedá nic dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
No, komentář je to sice hezký, ale co se týče prvního semi, tak bohužel trochu mimo, nevim, jak to komentovala česká televize nebo kde si to viděl, bohužel se stalo něco daleko horšího, Nadalovi se během konce druhýho setu obnovilo zranění levé nohy a třetí set odevzdal. Zahraniční komentátoři si toho všimli. Takže, jak bych byl býval rád, kdyby Andy JENOM VYHRÁL lepší hrou, ale bohužel komentáře na zlepšení jeho hry v třetí třetině zápasu proti včerejšímu Nadalovi jsou bezpředmětné...

Alespoň, že jsem si zlepšil včerejší doslova beznaděj při pohledu na Tomase Berdycha. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som pozerala cely zapas a nic take som tam nevidela a uz vobec nie odovzdany 3. set.Proste Andy bol 2 sety lepsi a Nadal sa musi pozbierat psychicky
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si sa pozerala špatně...
jinak, věř mi, že mám tohoto hráče ve voku opravdu hodně ;)..
Zranil si levou nohu v oblasti stehna - kolena. Řešil to Rafa, řešili to anglicky mluvící komentátoři, řešila to lavička (fyzio, trenér a jeho otec z toho byl špatný rovněž).
Psychicky a výkonostně šel tento turnaj až do prvního setu s Andym nahoru takovým způsobem, že bych to přál každému hráči na okruhu, proto nevidím žádný důvod k tomu, proč by se měl dávat psychicky dohromady, tam problém není.
Reagovat
skott
Tak jelikoz ne vzdycky se soutredim na komentar a nechci kecat, tak jsem si nasel prepis Nadalovo pozapasovky a vicemene rika podobne veci, ktere pisu ja.Ve zkratce to podstatne...

I am playing well. I had very good matches in these two tournaments. That's the positive things. Worst thing I lost two semifinals in three sets. That's it.
Just if you are there, you gonna have your day. You're gonna win one day. I am happy how I am doing.

O zaraneni v celem rozhovoru ani slovo, takze se pres porazku prenes jako Rafa a tes se na Monte Carlo;) Roddick byl lepsi a proto postoupil.Jinak cely prepis tady:
http://www.sonyericssonopen.com/News/Tennis/2010/Interview-Transcripts/Interview-Transcripts/Extra-Column/Rafael-Nadal-SFs.aspx
Reagovat
skott
Taky to mam tak nejak 50/50, ani jednomu sice nejak zvlast nefandim, ale zaroven jim nepreju prohrat.Andy by to nezvladnul podruhy v rade pred domacim publikem nebo Berda by nedotahnul takovou jizdu, oboje by byla skoda...
Reagovat
smazaný uživatel
ty mi ale vůbec NEROZUMÍŠ!
Nemám nejmenší problém s Rafanovou porážkou, víš moc dobře, že jsem netipoval ani jeho postup so semifinále, takže z tohoto pohledu obrovská spokojenost. Pozápasový rozhovor jsem četl, to je Rafan, říkám ti, že čeká ještě jeden, dva turnaje (jako ostatně vždy) jestli to přejde nebo se to zhorší, v případě, že ano, následuje další dlouhá pauza. Jde mi jenom o tohle!!! Mimochodem, ten postup jeho zranění je pořád stejnej, nejen, že to poznám na jeho pohybu, poznali to reportéři, v pauze mezi gamy, kde na internetu neni reklama, jasně ukazoval na levou nohu směrem k lavičce (komentátor komentoval left legs) a začal do ní zuřivě!!! mlátit ručníkem! Do toho se jeho lavička sesypala na jeho fyzioterapeuta, kterej byl nešťastnej.

Opravdu nemám problém s jeho porážkou od ARoda ani nejmenší, věř mi, že pro mě za mě, klidně ať vypadne s dobrým soupeřem i dřív, jenom ať je už konečně zdravej.
Reagovat
smazaný uživatel
...leg
Reagovat
smazaný uživatel
olfessi, nemaluj zase čerta na zeď, já myslím, že kdyby Rafa měl nějaký problém, nechal by se snad na kurtu ošetřit.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne Bary, pokud totiž se mu obnovilo zase to zranění úponu nad kolenem, tak se už ošetřovat nenechává, protože ví, že je to zbytečný. Rafa bude klidně tvrdit, jak je to OK, ostatně dělá to tak vždycky, např. v Madridu ve FI, kde jsem viděl, že už sotva leze, ale doufal jsem, že je jenom unavenej, ještě dojede na FO, kde se od prvních kol špatně ( na jeho poměry) pohybuje, dělá jako že nic a když už to doopravdy nejde a dá pauzu, pak se člověk konečně od něj dozví, že už s tim hraje několik turnajů, a na to já reaguju taky jako vždy - já jsem to říkal. Pořád dokola.

Opakuji, já ho neomlouvám a velice rád bych se mýlil. Rád bych slyšel, že to není nic vážnýho nebo že se mu tak zhoršil pohyb jenom únavou, že fláknul raketou při střídání a mlátil se ručníkem do nohy jen tak. Ale promiň mi, už má nějakou tu stovku hodin sledování jeho hry za sebou a silně mi to připomíná něco jinýho.
Reagovat
smazaný uživatel
To já vím, Rafa vždycky tvrdí, že je OK, v Austrálii dokonce říkal, že kolena jsou perfektní, a víme, jak to dopadlo :(( To mlácení ručníkem do nohy jsem taky viděla, ale nejsem si jistá, co to mělo znamenat, možná byl jen naštvaný z toho, že si prohrál servis? Musíme počkat, za týden v Monte Carlu se ukáže, jak na tom je. Kéž by ses v tom pletl...
Reagovat
smazaný uživatel
To je paráda, to Tomovi přeju, protože je vidět, že na sobě fakt maká! Jak běhá, brání, myslí, zvládá všechny údery, to je tenis, co mám ráda. Ne bum bum prásk,což každému funguje jen určitou dobu, protože, když se jen riskuje, tak to nemůže vydržet napořád. To, co předvádí Tomáš v tomto roce a už v minulém, je práce celého týmu, a já jim všem GRATULUJU!!! Myslím, že Tomáš hraje tenis, který by zasloužil být nejlepší na světě, uvidíme!
Reagovat
Vojtiik
to je trochu prehnane :)
Reagovat
skott
trochu je slabe slovo:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to HODNE prehnane, presto se pripojuju ke gratulaci:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to fakt čumím držím palce.. ikdyž Andy je můj oblíbenec... když Berda vyhraje bude 13. a od TOP 10 ho budou dělit jen 500bodiku... :)
Reagovat
Gulbis
Ty počty ti moc nejdou, Berdych když vyhraje, bude mít 2670. Tsonga na 10. místě 2915. Ale jestliže zaokrouhluješ na 500, tak to je potom ok
Reagovat
smazaný uživatel
sem tam radši zaokrouhlím... :)) ale koukal jsem na 9. Cilice :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm.Tady je někdo ve formě.Andy je doma tak uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
No když bude hrat jak proti Soderlingovi tak možná vyhraje protože hrál fakt dobře a mysel u toho zápasu
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělý zápas! Gratuluju! Teď ještě dostat Andyho a je to!
Reagovat
smazaný uživatel
Super a ty jeho Hot Shots, no prostě nádhera.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist