Maradona se Staracemu omluvil

18. 3. 2008, 11:04
Aktuality 0
Italský tenista Potito Starace se dočkal od Diega Maradony omluvy za urážky, kterými ho fotbalová legenda častovala při turnaji v Buenos Aires. Argentinský mistr světa z roku 1986 a někdejší hvězda Neapole poslal 34. hráči světa podepsaný dres.
Profily hráčů
Italský tenista Potito Starace se od Maradony dočkal omluvy

"To, co udělal, bylo velmi špatné. Takhle sprostě by se neměl chovat nikdo a už vůbec ne Maradona," řekl Starace listu Gazzetta dello Sport. "Doufám, že tímhle ten hnusný příběh definitivně skončil," dodal.

Starace se do konfliktu s Maradonou dostal při únorovém turnaji v Buenos Aires. Někdejší fotbalový idol hlasitě urážel italského hráče při utkání s domácím Davidem Nalbandianem, což Staraceho vytočilo natolik, že požádal rozhodčího, ať Maradonu nechá vyvést, nebo ho umlčí ránou raketou do zubů.

"Vždycky jsem byl velký fanoušek Neapole a Maradony. Dokonce jsem před zápasem novinářům řekl, že bych se s ním rád setkal. Ale jeho chování mě velmi zklamalo," uvedl tehdy Starace, který nakonec s Nalbandianem prohrál 6-4 6-7 4-6.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist