Malekové šlo v Indian Wells o život

10. 4. 2008, 12:28
Aktuality 0
Německé tenistce Tatjaně Malekové šlo při nedávném turnaji v Indian Wells o život. Dvacetiletou fedcupovou reprezentantku postihla žilní trombóza v noze spojená s plicní embolií. Hráčku zachránil rychlý převoz do nemocnice.
Profily hráčů
Tatiana Maleková

"Nemohla jsem dýchat, strašně to bolelo," vylíčila dramatické chvíle listu Die Welt Maleková, která si nejprve stěžovala svému otci na bolesti břicha. Lékaři jí zakázali nejméně tři měsíce sportovat, takže německému týmu nepomůže na konci dubna v zápase s Argentinou.

Po návratu z USA pobývala Maleková na klinice v Rakousku, ale teď už je doma. "Jsem ráda, že jsem ve známém prostředí. Už je mi dobře. Uvidíme, jak na tom budu po té dlouhé pauze," prohlásila.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist