Macháč i Menšík jsou na Masters v Šanghaji ve čtvrtfinále, budou čelit Alcarazovi a Djokovičovi

9. 10., 11:33
Aktuality 126
ATP ŠANGHAJ - Do čtvrtfinále prestižního turnaje Masters 1000 v Šanghaji postoupili dva čeští tenisté. Tomáš Macháč (23) znovu po 11 dnech otočil souboj se světovou třináctkou Tommym Paulem (27) a zajistil si premiérový posun do TOP 30. V Číně dokonce prohrával 3:6 a 1:2 s mankem brejku, nakonec ale zvítězil 3:6, 6:4, 6:3, na třetím turnaji po sobě vyřadil tři soupeře a postupem do čtvrtfinále vyrovnal své maximum na akcích této kategorie. O jeho překonání si zahraje se světovou dvojkou Carlosem Alcarazem. Jakub Menšík (19) ve svém největším osmifinále porazil 6:3, 3:6. 6:4 světovou desítku Grigoru Dimitrovovi (33) z Bulharska, i čtvrtého soupeře v Číně přetlačil ve třech setech a počtvrté v řadě porazil člena TOP 10. O místo v semifinále si český teenager zahraje poprvé se svým srbským idolem Novakem Djokovičem.
Tomáš Macháč (© KOJI WATANABE / GETTY IMAGES ASIA / PAC / Getty Images via AFP)

Paul – Macháč 6:3, 4:6, 3:6

Tomáš Macháč otočil z 0:1 na sety první vzájemný zápas s Tommym Paulem před dvěma týdny cestou do semifinále v Tokiu a nyní podobný obrat předvedl i v Šanghaji.

Český tenista v úvodu zápasu za stavu 2:2 nevyužil dva brejkboly a začal se trápit na podání. Dvakrát o něj přišel a byť další dva servisy po boji udržel, prohrával po necelé hodině hry 3:6 a 1:2 s mankem brejku.

"Tohle je zoufalý. Vůbec se nemůžu dostat do rytmu, nedám dva stejný údery po sobě," stěžoval si Macháč svému trenérovi Danielu Vackovi sedícímu na tribuně.

Pak ovšem získal osm z devíti míčků a po potvrzení prvního brejku byl rázem nejen zpátky ve hře, ale převzal i aktivitu a otěže zápasu. Za stavu 5:4 proměnil čtvrtý setbol a byl čím dál lepším hráčem na kurtu.

V rozhodující sadě český tenista pokračoval ve zlepšeném výkonu. Mečbol na returnu ještě nevyužil, ale po servisu vyhrál 21 z 26 bodů a obrat dokonal.

Statistiky zápasu Tommy Paul – Tomáš MacháčStatistiky zápasu Tommy Paul – Tomáš Macháč (@ Livesport)

"Hodně štěstí, chlape. Vyhraj ten turnaj," popřál Paul svému přemožiteli při podání rukou u sítě. "Jen jsem se snažil hrát to nejlepší a postupně jsem začal trefovat čím dál lepší údery. Jsem rád, že jsem našel rytmus a zápas otočil," pochvaloval si Macháč v pozápasovém rozhovoru.

Macháč v Šanghaji smazal manko setu a brejku už podruhé, v úvodním vystoupení otočil vývoj 3:6 a 1:3 proti Španělu Alejandru Davidovichovi a následně si poradil ve dvou setech s Aleksandarem Vukicem.

Tři zápasy po sobě vyhrál již na třetím turnaji po sobě. Na US Open pak skončil v osmifinále po debaklu s Jackem Draperem a v Tokiu podlehl ve třech setech Ugu Humbertovi.

Alcaraz – Monfils 6:4, 7:5

V Šanghaji, kde vyrovnal své maximum na turnajích Masters 1000 z letošního Miami, se pokusí přidat čtvrtou výhru proti 12 zápasů neporažené světové dvojce a čerstvému šampionovi z Pekingu Carlosi Alcarazovi. Se španělskou hvězdou se utkal poprvé před měsícem v Davis Cupu a za stavu 1:1 na sety mu kvůli křečím vzdal.

Jednavacetiletý Alcaraz v Šanghaji pokračuje bez ztráty setu. V osmifinále porazil 6:4, 7:5 francouzského veterána Gaëla Monfilse, oplatil mu srpnovou porážku ze Cincinnati a překonal loňský výsledek.

Menšík – Dimitrov 6:3, 3:6, 6:4

Jakub Menšík v Šanghaji přetlačil i čtvrtého soupeře po třísetovém boji. Po Pedru Martínezovi, světové šestce Andreji Rubljovovi a Alexanderu Ševčenkovi našel recept i na světovou desítku Grigora Dimitrova. Bulharského semifinalistu loňského ročníku porazil ve svém největším osmifinále 6:3, 3:6, 6:4 a po květnovém úspěchu na antuce v Madridu vyhrál i druhý vzájemný duel.

Menšík se v úvodu ujal vedení 3:0 a náskok si bez problémů pohlídal. Ve druhé sadě ale naopak sám prohrával 0:3 a byť měl ve dvou různých gamech celkem šest šancí na brejk, manko nesmazal.

V rozhodujícím dějství za stavu 1:1 o čtrnáct let mladší Menšík zlikvidoval brejkbol a za stavu 4:1 měl další dvě příležitosti na brejk. Zápas si ale ještě zkomplikoval. Šanci pravděpodobně definitivně zlomit soupeřův odpor nevyužil a za stavu 5:3 nedokázal zápas ukončit při svém podání. Nicméně povedlo se mu to hned v následné hře na returnu.

Statistiky zápasu Jakub Menšík – Grigor DimitrovStatistiky zápasu Jakub Menšík – Grigor Dimitrov (@ Livesport)

Devatenáctiletý Menšík se s hráčem TOP 10 utkal pošesté v kariéře a zatímco loni na US Open utrpěl debakl s Taylorem Fritzem a letos na Australian Open podlehl v pěti setech Hubertu Hurkaczovi, další čtyři zápasy už vyhrál. Dvakrát uspěl proti Rubljovovi (Dauhá a Šanghaj) a dvakrát proti Dimitrovovi (Madrid a Šanghaj). Vůbec poprvé porazil dva členy elitní desítky během jednoho turnaje.

Od roku 2000 se stal teprve šestým teenagerem, který porazil hráče TOP 10 čtyřikrát po sobě. Zařadil se do společnosti Lleytona Hewitta, Rafaela Nadala, Stefanose Tsitsipase, Carlose Alcaraze a Holgera Runeho.

Čtyři zápasy po sobě na takto velkém turnaji Menšík vyhrál poprvé v kariéře, dosud byla jeho maximem dvě vítězství. V Šanghaji už dvakrát překonal nejlepší výsledek z grandslamů (US Open 2023 a 2024) i akcí Masters (Madridu 2024).

65. hráč světa Menšík si letos odbývá debut na podzimní asijské tour a zápasovou bilanci má šest výher a jednu porážku. Minulý týden na pětistovce v Pekingu prošel kvalifikací, ale na úvod hlavní soutěže nestačil na Francisca Cerúndola. V žebříčku si zajistil posun na 51. místo, čímž o 13 příček překoná své maximum.

Ve čtvrtfinále Menšík vyzve v prvním vzájemném souboji svého o 18 let staršího srbského idola Novaka Djokoviče, od něhož už několikrát čerpal rady a zkušenosti během společných tréninků.

"Jsem víc než nadšený. Nadšení je ještě slabé slovo. Je to jako splněný sen," řekl pro ATP Menšík. "Kvůli němu jsem začal hrát tenis. Když jsem byl mladý a začínal jsem hrát tenis, už byl na vrcholu. A právě teď, když je mi 19 a on stále hraje, mám šanci si proti němu zahrát. V pátek uvidíme, na jaké jsem úrovni," dodal.

Safiulin – Djokovič 3:6, 2:6

Čtyřnásobný srbský šampion Djokovič v osmifinále přehrál 6:3, 6:2 Rusa Romana Safiulina a vyhrál 17. z posledních 19 zápasů.

Výsledky turnaje ATP Masters 1000 v Šanghaji


Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

126
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
Pls, nejsou někde HL Toma delší než 4min?
Reagovat
EllNino
Reagovat
Tomas_Smid_fan
díky!
Reagovat
makro99
Reagovat
muster
reinkarnace Goffina na starý kolena
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Asi našel toho správného maséra
Reagovat
Trojchyba_Mat
Snad ne z Itálie
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To nevím, ale určitě to bude nějaký mastičkář
Reagovat
annah
Kluci dostanou zítra asi nakladacku, ale to nevadí. Zkušenost to bude pro oba veliká. Kdyby vyhráli set, byla by to bomba!
Reagovat
Petr_Fisk
Kuba hraje až v pátek.
Reagovat
annah
No jo, ted jsem se teprve podívala na program. Tak zitra po poledni Tomáš!
Reagovat
Petr_Fisk
Bohužel o to přijdu.
Reagovat
muster
snad to bude důstojný a aspoň jeden favorita potrápí
Reagovat
Krisboy
Kuba vyhraje!
Reagovat
elsky
Koukám kluci jsou už ve vybrané společnosti
Reagovat
Trojchyba_Mat
Stačí, aby Kuba u sítě pozdravoval Novaka od J1rky a má vyhráno
Reagovat
muster
Reagovat
Ela-fon-isi
No, kdyby hrál tak jak dneska...
Reagovat
frenkie57
Novakovi okamžitě naskáčou po těle pupeny jak pralinky a je po zápase.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat
Blondie
Reagovat
Dovodo6
Co se týká českých tenistů, tak jednoznačně dnesšní zprávou číslo 1 je postup Jirky Veselého na turnaji v Roanne
Reagovat
muster
chytnul šanci za pačesy a restartuje kariéru zpět do top 50, Nole už se třese
Reagovat
com
GOAT no smile
Reagovat
gocii
Stale to tam je a pomalu se blizi top 300, pristi rok je zpet na gs
Reagovat
vavrinec
Kuba Menšík stále jedlý, chutný, slaný a mastný!
Reagovat
EllNino
Nevim, ale při pohledu na Tomášovu úvodní fotku nahoře si vzpomenu na Strašidla z vikýře
Reagovat
Kandinsky1
Někdo už tu psal něco o pohádce
Reagovat
Trojchyba_Mat
Letošek:
Lehy: čtvrtfinále Indian Wells, semifinále Madrid
Tom: čtvrtfinále Miami, (minimálně) čtvrtfinále Šanghaj
Kuba: (minimálně) čtvrtfinále Šanghaj
To vůbec není špatné
Reagovat
aligo
Ještě by to chtělo ty GS úspěchy
Reagovat
Trojchyba_Mat
Ty přijdou příští rok
Reagovat
Ondra979
presne tak, ale snad se dockame taky, u Mensi to ale vidim na vetsi uspech, tedy aspon QF na GS asi az od sezony 2026, nicmene rad se spletu
Reagovat
frenkie57
Tak tak, jen ať zraje, všechno má svůj čas. Ale něco menšího(250,500) může urvat už příští sezónu, zlobit se nebudu. To samé platí i pro Tomáše.
Reagovat
Ondra979
jj ma jeste dost casu, tak aby se mu z toho nezamotala hlava :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jakože 2x GS?
Reagovat
1semi1
Jak to jde s holkama dolů, tak kluci se slušně zvedají - hlavně, ať už aspoň oni jsou zdraví
Reagovat
muster
kluci naši šikovní
Reagovat
Walda58
Dnes velmi dobře chlapci. smile očekával jsem to.
Reagovat
GaelM
Tak tohle české představení na Masters je fakt extratřída A zvlášť pro Kubu Menšíka určitě splněný sen, zahraje si s Djokerem. Asi bude mít i větší šance na nějaké překvapení, než Tomáš proti Alcarazovi...
Reagovat
Walda58
je to dobrý.
Reagovat
Kandinsky1
Pokud se z toho neposere, ale naopak ho to maximálně vyhecuje a vyhne se mu případný strach z vítězství, tak může klidně vyhrát.
Reagovat
Kandinsky1
Myšleno Menšík.
Reagovat
Ondra979
jo mozna, ale spis cekam, ze to nakonec prohraje...nicmene bez sance uplne neni, hlavne pokud si Djoko vybere trochu slabsi den coz se mu ted stava casteji nez driv, ale tady zatim vypada velmi dobre..no hlavne do toho je treba jit naplno a bez respektu, pak se muze stat cokoliv. a Tom asi prohraje, ale bude to urcite hezky zapas, uz tak je to super
Reagovat
alcaraz.dva
Tak Djoko tam dorazil s vlastnim stylistou, a nataci same tik toky..Je tam toho hodne..Na Kubu nebude mit cas
Reagovat
Marduch
Djokovič sice sem tam na turnaje ještě přijede, ale ten Djokovič, který se téměř na každý turnaj připravoval na 100% a neponechal náhodě jediný detail, už podle všeho defakto skončil.
Reagovat
alcaraz.dva
tenis porad umi ale na mladsi generace uz pochopitelne stacit nebude...Rekl,ze ho moc bavi vyrabet zabavny kontent... a treba to od nej bude stejne dobry jako kdysi jeho hra.. Preji mu to..
Reagovat
Marduch
To šoumenství, interakce s lidma, to vždycky bylo jednou z jeho nejvýraznější stránek, ale do značný míry potlačenou tou top profi vrcholovou kariérou. Možná kdyby se tehdy nedostal až na úplný vrchol, tak možná imituje ostatní hráče dodnes. Myslim, že se od něj máme ještě na co těšit.
Reagovat
turista
Nepodceňoval bych Novaka Djokoviče. Půjde za tím stým titulem. Kdyby víc hrál turnaje tak už ho dávno má.
Reagovat
alcaraz.dva
porad je to hodne kvalitny top hrac.. Jak on sam tvrdi, ma ale jine priority..A ted dokazuje, ze nekeca..Titul by asi neotmitl, ale musi zaplatit mnohem vyssi cenu, nez pred lety(vic trenovat, jit do vetsiho rizika co se zraneni tyce).. Samozrejme jsou tam hrace, ktery s nim prohrajou v satne a nebo na nej momentalne nemaji..Ale jsou tam i mladi hladovi zraloci..Dle meho nazoru dalsi titul pro nej nehraje velkou roli..I tak zustava nebespecny..
Reagovat
turista
Tak Novak Djokovič rozhodně nejel do Šanghaje s motivem si tam jen zahrát a nechat se vyřadit.
Reagovat
alcaraz.dva
Ja to netvrdim, rozhodne mu drzim pesti tady jako nikomu jinemu..Jen sdilim muj osobni dojem..Vim, ze dokonce nekteri experti mu ten titul predpovidaji.. Mezi nimi v tomto pripade proste nepatrim
Reagovat
alcaraz.dva
a to nejsem ani expert
Reagovat
lvicek
Tik tok? A není tam 3x starší než všichni ostatní uživatelé?
Reagovat
alcaraz.dva
tik toky..to jsem zobecnila.. Nataci videa, urcene k rychle konzumaci...Jsou i jine podobne platformy.. Moje mladsi generace ho zpatrila prave na Tit Toku..
Reagovat
lvicek
Aha, tak to zdravim dalsi generaci! Ja TikTok v zivote nevidela .
Reagovat
alcaraz.dva
Tak ja jsem Tik Tok videla, a muzu ujistit..o nic jsi neprisla..Ten obsah pro mne je cesta k silenstvi..Ale nesmim to rikat nahlas
Reagovat
diskuse
Blahoslaven budiž nový veliký slovanský princ Sv. Jakub!

Tam, kde jeho kolegové z DC týmu rozhodují vypjaté okamžiky ve 23 letech, tak tam Menšík předvádí podobné kvalitní výkony v pouhých 19 letech! Jakub Menšík se rychle stává další velkou věcí ve světovém tenisu a je to po dlouhé době český hráč, který má šanci stát se globální ikonou.

Co říct k jeho dalšímu zápasu? Bude čelit svému mentorovi, idolu, učiteli... slovanskému králi Nolemu, nespornému nejlepšímu tenistu světa zasloužilé legendě a mistru sportu. Nebyl by nádherný příběh, kdyby žák sv. Jakub porazil svého učitele Noleho? Jenom by to potvrdilo tu úžasnou romantickou představu o Nolem... Muži, který se nikdy nebál vystavit zranitelnosti v cestě za zlepšením mladých hráčů na okruhu. Tam, kde falešný Federer ponižoval mladé hráče s házel jim klacky pod nohy... Tam, kde Nadal dusil mladé hráče a nechtěl jim dát recept na úspěch... Tam by Novak Djokovic ukázal, že není jenom lepším tenistou, ale je hlavně mnohem lepším člověkem.

Pojďme si dát ve čtvrtfinále řež, krev a pot ... Zlomené rakety a brutální třísetové drama. Vamos Djoko a Sv. Jakub!

PS Djokovic napsal na kameru "miluju vás" v čínštině. Další věc, co máme společnou, je tento jazyk? Moje ex byla čínská učitelka.... Můj level je HSK 2... Čína 4ever. Nole máš vkus!
Reagovat
Walda58
Reagovat
aape
Reagovat
Pe3k
za to, že to vůbec čteš
Reagovat
Mony
Chlapi dneska válejí, teď se přidal i Veselka
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat
Mony
Na té fotce mi Tom připomíná nějakou pohádkovou bytost, ale nevzpomenu si jakou
Reagovat
Marduch
Mně Pučmelouda.
Reagovat
muster
samý sádlo
Reagovat
turista
Žádný sádlo nepozoruji. Doporučuji oční vyšetření a brýle.
Reagovat
Krisboy
Bože ty seš fakt neuvěřitelně tupej a natvrdlej člověk.
Reagovat
makro99
https://www.youtube.com/watch?v=EF21-Gl6rQ8
ale radši si pusť celej díl :)
Reagovat
lvicek
Reagovat
makro99
:) a výš, že trochu jo!
Reagovat
Blondie
Kubík skvěle, tak teď Noleho! :)
Reagovat
Ondra979
jojo, mohl by pokracovat, je rozjetej jak lavina...hlavne at tam necha vse
Reagovat
Pe3k
Makáč 28. v race
Nenša 48.
Reagovat
Kandinsky1
Parádně M&M's To že oba porazí hráče kolem desítky je pro mě hodně příjemné překvápko.
Reagovat
lvicek
A pritom oba uz opakovane .
Reagovat
Walda58
Reagovat
EllNino
Fantazie :)

Tajně jsem doufal, že by to mohlo vyjít u obou, protože oba už dokázali své soupeře porazit ... a že se to povedlo oběma, to je fakt bomba :))

Dva Češi ve čtvrtfinále Masters, to jsem snad ještě nezažil, neví, kdy se to stalo naposledy ...

Čekají je zápasy s giganty tohoto sportu, Kuba si zahraje s Novakem, Tomáš s Carlosem
Reagovat
Kandinsky1
Podle mě se to od zavedení kategorie masters teď stalo poprvé.
Reagovat
Krisboy
Co Berdychova slavná Paříž 2005? Nebyl tam i Štěpec?
Reagovat
Krisboy
Jasně že byl, prohrál s Berďou dokonce v semi.
Reagovat
Trojchyba_Mat
Šanghaj 2012 - Berďa + Radek
Reagovat
frenkie57
Ty 3BH winnery na konci byly mazácké. Kuba i Tom nádhera, moc jsem nevěřil. Dva hráči v QF Masteru1000. Kdy tohle bylo naposledy?! To už bude pěkně fousatá historie.
Reagovat
com
Jeden z Alkacem, druhej s Djokobitchem.. Ti to teda vyfasovali
Reagovat
Mony
To je na Dovolenou...nebo vstáváni se slepicema
Reagovat
PaYaB
Tak je to čtvrtfinále Masters, tam to bude skoro vždycky top hráč.
Reagovat
Trojchyba_Mat
Kuba vítězí Sice zase menší blikanec, ale to je teď úplně jedno. Tak, a teď na Novaka.
Reagovat
Ondra979
no ty blaho, nechapu...ale moc dobre, a ted Djoka'
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kuba zatím jasně vede.
Na prohraný BP.
Reagovat
Kandinsky1
3/15 je tedy šílená statistika.
Reagovat
Mri
Tak teď ještě Kuba Kubikula! Pome!
Reagovat
Mony
Je to těžké, když už se nemůže spolehnout na svůj servis. To zná dobře třeba Plíšková , Kvitová ap.
Reagovat
Mony
Když to ale vylepšíš od BL, tak to taky jde
Reagovat
Pe3k
smile Czech number 1
Reagovat
Krisboy
Woe, ten se pěkně rozjíždí. Nakoplo ho zlato z OH, nebo rozchod Kateřinou?
Každopádně moc gratuluji!!
Reagovat
Petr_Fisk
Možná i něco jiného.
Tomáš to má v sobě, jen to potřebuje "prodat".
Reagovat
Pe3k
Doufám, že se k té namyšlené na půl Ruské krávě nevrátí.
Reagovat
Krisboy
Napůl Ruska ano, ale proč namyšlená a proč kráva?
Reagovat
Pe3k
Viděl jsem s ní celý rozhovor na ČT a víc namyšlená už být nemůže, ale osobně mi vadí jak se chovala k Tomášovi. Veřejně ho ponižovala, že se chová jako malá holka atd. Macháč by jí snesl modré z nebe a ona ho brala jako nechtěného mladšího bráchu.
Reagovat
lvicek
Rozhovor na CT? Muzes sem poslat odkaz? Nebo alespon kdy se to vysilalo?
Reagovat
Pe3k
Hledal jsem, ale na netu ten rozhovor není.
Reagovat
lvicek
To je dost divne, CT vsechnu svoji puvodni tvorbu ma na ivysilani.
Reagovat
makro99
no, to mi připomíná jeden článek, co se hledal a nebyl :)
Reagovat
Krisboy
Já si pamatuji zcela přesně, že byl vpravo dole
Reagovat
Pe3k
Mě připadá divné platit poplatky za ČT jen proto, že vlastním "chytrý" telefon.
Reagovat
Walda58
????
Reagovat
Krisboy
Hm, to jsem neviděl. Ale o Tomovi mluvila divně, to je pravda. Nu což, pozvat ji o víkendu na chatu se nechystám, tak ať se chová jak chce.
Jen doufám, že to není ta russká povaha, ale sláva stouplá do hlavy. To se dá změnit, russácká národní povaha ne.
Reagovat
lvicek
A co o nem rikala?
Reagovat
Krisboy
Já už si to přesně nepamatuju, ale trochu povýšené to bylo.
Reagovat
hanka.ulrychova@seznam.cz
Jednou o něm mluvila v rozhovoru na turnaji v Praze, kde říkala, že se rozešli. A taky říkala, že se musí pochlapit, a pak to vysvětlila, že v mixu ve vztahu k ženským, že se nesmí bát hrát tvrdě na soupeřky a nesmí je šetřit. Tak možná je myšlený tento rozhovor.
Reagovat
Ela-fon-isi
A taky, že je nesocializovatelný. To mě jako majitelku psů zaujalo. On na to, že je to pravda, má rád své pohodlí a zvyky a nebude se přizpůsobovat. Oba to říkali trochu jako pošťuchování, s nadsázkou. Přišlo mi to že Tom je ještě kluk a Katka už potřebuje muže.
Reagovat
hanka.ulrychova@seznam.cz
Tu poslední větu podepíšu. Ona taky někde mluvila o tom, že by chtěla rodinu a dítě, až skončí kariéru. Takže už má takové myšlenky a na je Tomáše moc mladý. Tak možná proto se rozešli, ale asi v dobrém. Jako pár se mi moc líbili
Reagovat
lvicek
No to jsem slyšela, ale to bylo úplně normální...
Reagovat
turista
Tak namachrovaná Siniaková teda je a ne že ne.
Reagovat
makro99
tahle věta vypovídá hodně o autorovi, nic o Katce...
Reagovat
Pe3k
Tvoje věta s malým písmenkem na začátku nevypovídává nic o mě, za to vše o autorovi...
Reagovat
Drzymalski
Smíšená čtyřhra těžko někoho nakopne. Má s tenisem společné jenom počítání fiftýnů...
Reagovat
GaelM
Olympijská medaile dodá sebevědomí, i kdyby byla ze soutěže aquabell
Reagovat
Drzymalski
Zní to hezky. Artistův vzestup je ale založen na něčem úplně jiném.
Reagovat
diskuse
Tohle byl dobrý výkon od Macháče.... To se musí nechat.
Reagovat
Ereinion
Mačamp celkem válí
Reagovat
com
Ale v pristim kole proti Vámosakovi uz bez sance smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tobě to Kvítí očividně chybísmile
Reagovat
Petr_Fisk
Jemu chybí Hanz, tak se ho snaží nahradit, co to jde...smile
Reagovat
Krisboy
Spíš zapomněl, jak se jako Hanz přihlašoval, tak je nevrlý.
Reagovat
com
Hanzlicka sem tu videl tak pred dvema dny.. Ale uz tu chodi malo no
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist