Llodra je prvním finalistou v Rotterdamu

23. 2. 2008, 15:51
Aktuality 0
V prvním rotterdamském semifinále dnes uspěl francouzský tenista Michael Llodra. Sedmadvacetiletý tenista dokázal uspět proti Karlovičovi, který své soupeře drtil vynikajícím servisem. Llodra však dokázal Chorvatovi jedno podání prolomit a vyhrál 7-5 7-6(4).
Profily hráčů
Michael Llodra si v Rotterdamu zahraje o druhý letošní titul

Oba tenisté až do 11. gamu naplňovali předzápasové prognózy, že by alespoň jeden set měl dojít do tiebreaku. Karlovič i Llodra mají vynikající servis, který se těžko returnuje. Ovšem jako první zaváhal 205 centimetrů vysoký Chorvat, Ivo Karlovič. Za stavu 5-5 nabídl soupři možnost k prolomení podání a francouzský tenista s ní dokázal poradit. Následně už úvodní set dotáhl do vítězného konce 7-5.

Druhý set měl stejný průběh, jako sada úvodní. S tím rozdílem, že o vítězi druhého setu musela rozhodnout očekávaná zkrácená hra. V ní se více štěstí pousmálo na Llodru, který ji vyhrál 7-4.

Karlovičovi dnes nestačilo ani 16 es, které na druhou stranu kurtu poslal. Hlavním rozdílem mezi hráči byla úspěšnost druhého podání - Karlovič měl pouze 47%, kdežto Llodra 75%.

Michael Llodra tak uspěl i v druhém vzájemném střetnutí a v neděli si zahraje už o druhý letošní titul - začátkem roku nenašel přemožitele v australském Adelaide a dočkal se druhého titulu v kariéře. Svého finálového soupeře v Rotterdamu se dozví z večerního semifinále mezi Söderlingem a Simonem.

ATP Rotterdam - výsledky 6. dne:

Dvouhra - semifinále:
Llodra (Fra) - Karlovič (Cho) 7-5 7-6(4)

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist