Lístky na Fed Cup jdou do prodeje, nejlevnější stojí 450

26. 3. 2012, 10:59
Aktuality 7
Poprvé po dvou letech se české tenistky představí ve Fed Cupu doma. Úřadující vítězky týmové soutěže budou v dubnovém semifinále hostit Itálii a dnes v poledne začíná předprodej lístků na duel v ostravské ČEZ aréně.
Profily hráčů
Petr Pála, Šafářová a Kvitová

Dvoudenní vstupenky stojí 790 a 690 korun, jednodenní přijdou na 450 korun. Kapacita arény ve Vítkovicích je pro potřeby Fed Cupu 6.500 míst. Zápas českého týmu v čele se světovou trojkou Petrou Kvitovou se uskuteční 21. a 22. dubna.

"Do Ostravy už se strašně moc těším, hrát zase před domácím publikem bude úžasné. Věřím, že bude stejně rychle vyprodáno, jako se vyprodal Davis Cup v Praze," uvedla Petra Kvitová v tiskové zprávě. Lístky na čtvrtfinále Davis Cupu proti Srbům, které se hraje příští týden v O2 aréně, byly vyprodány za třicet hodin.

Kvitová ve Fed Cupu vyhrála už osm dvouher za sebou a byla hlavní strůjkyní triumfu týmu kapitána Petra Pály v loňském ročníku. Naposledy prohrála předloni s Italkou Flavií Pennettaovou v semifinále v Římě, odkud Češky odlétaly s porážkou 0:5.

"Vím, že ostravské publikum je úžasné, navíc přijedou i nějaké autobusy z Fulneku, a tak nepochybuji, že atmosféra bude parádní,“ věří Kvitová.

"Ostrava byla dosud považována za daviscupové město, ale je to město sportu, kde diváci umějí fandit a dokážou vytvořit skvělou atmosféru pro jakoukoli zajímavou událost. Semifinále Fed Cupu s obhájkyněmi trofeje v čele s Kvitovou takovou událostí bezpochyby je,“ nastínil očekávanou atmosféru nadcházejícího semifinále majitel pořádající agentury Česká sportovní Miroslav Černošek.

Fedcupová mísa, kterou české hráčky vybojovaly vloni v Moskvě, bude během zápasu vystavena v hale.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Vstupenky jsou opět v nabídce ticketportalu.Na sobotu i neděli i permanentky...
Reagovat
smazaný uživatel
Moc děkuju za info.
Reagovat
petrulinka
No tak jsem si chtěla koupit lístky, večer, když jsem konečně měla chvíli čas, jsem sedla k počítači a najela na prodej vstupenek a už nebyla ani jedna. Bezva!
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou jsem se koukla později a bohužel. Mrzí mě to,ale co se dá dělat budem muset sedět u televize.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo, kdy bude přesně spuštěný prodej lístků?Děkuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych vzal Petu ta je jasna pak Lucku Š. ta na Italky umi a pak nevim ale spis H+H
Reagovat
smazaný uživatel
Docela by mně zajímalo jak bude vypadat sestava, kdybych vybíral já tak bych asi do Ostravy vzal: Do singlu Petrú a Lucku Š. a do debla Lucku H. s Andreou...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist