Lisické bude pomáhat Hingisová, ale jen v Melbourne

12. 1. 2014, 16:54
Aktuality 5
Bývalá světová jednička Martina Hingisová bude během Australian Open pomáhat jako trenérka Sabině Lisické. Švýcarka ale uvedla, že to dělá jen jako laskavost pro svou kamarádku, pokračovat v trénování i po Melbourne prý v plánu nemá.
Martina Hingisová

Martina Hingisová v minulé sezoně trénovala Anastasii Pavljučenkovovou a v létě se po šesti letech na okruh WTA vrátila dokonce i jako hráčka. Odehrála několik turnajů ve čtyřhře, se Slovenkou Danielou Hantuchovou ale vyhrály jen zři z osmi utkání a po US Open se už třiatřicetiletá Švýcarka na kurtu z osobních důvodů neobjevila.

Nyní má bývalá světová jednička rozjetý další krátkodobý projekt. Během Australian Open bude trénovat finalistku loňského Wimbledonu Sabinu Lisickou, půjde však jen 'o laskavou výpomoc kamarádce'. Po Melbourne, alespoň v tutou chvíli, prý Hingisová nemá žádnou další trenérskou spolupráci domluvenou.

Lídé kolem Lisické řekli, že o budoucnosti týmu kolem čtyřiadvacetileté Němky se bude diskutovat po skončení Australian Open.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
Mayo
do toho Sabine ... aj keď nečakám žiadnu dieru do sveta
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Sabine to je určitě fajn, ale mnohem radši bych viděl Martinu ještě hrát (aspoň v deblu nebo mixu).
Reagovat
smazaný uživatel
Juu, díky za článek..:)
Martina jí určitě nějaký postřehy nabídne a Sabči by to mohlo pomoct po psychické stránce...
Už se těším, Sabi hraje první zápas už zítra ráno...já budu ve škole bohužel sledovat jenom čísílka...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to pěkně blbý čas. Proč nemůže zahajovat v 1 ráno?! :D Jinak se mi to všeobecně moc nelíbí, když se bývalé hvězdné hráčky motají kolem těch současných, obzvlášť na takový jakýsi chvilkový, poloviční úvazek. Nepomohlo to Vice (Mauresmo) a nemyslím si, že by to mělo nějak prospět i Sabine, maximálně v té otázce psychiky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, 1 ráno by byla uplně nejlepší, ale klidně bych vstala i ve 4...:D Do školy prostě musím...:/ Tak snad aspon druhý kolo, do kterýho se Sabča jak jinak než dostane :D, bude dřív...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist