Legenda Berdycha trénovat nebude. Lendl je časově strašně vytíženej, oznámil tenista

13. 10. 2014, 18:47
Aktuality 1057
Tomáš Berdych se nedohodl na spolupráci s Ivanem Lendlem a bývalý první hráč světa se jeho trenérem nestane. Nejlepší český hráč současnosti to oznámil po dnešní schůzce s Lendlem na kurtech pražské Sparty ve Stromovce.
Profily hráčů
Tomáš Berdych a Ivan Lendl

"Dnes jsem se potkal s Ivanem Lendlem a řešili jsme spolupráci. Ivan by rád pomohl, ale chlapsky odmítl, protože je časově strašně vytíženej," napsal Berdych na sociálních sítích.

Devětadvacetiletý tenista oslovil Lendla, který úspěšně koučoval Brita Andyho Murrayho, letos, protože touží posunout svoji kariéru dál a získat grandslamový titul.

S Berdychem dnes Lendl mluvil o současném tenise, o jeho hře a probírali možnosti spolupráce. Strávili také hodinu na kurtu při společném tréninku. "Mrzí mě, že nemohu věnovat Tomášovi dostatečné množství času tak, abych efektivně pomohl jeho kariéře," uvedl Lendl v tiskové zprávě.

Murrayho dokázal Lendl vytáhnout k metám nejvyšším. Osminásobný grandslamový vítěz vedl britského hráče od prosince 2011 a skotský rodák získal olympijské zlato, vyhrál US Open a především Wimbledon. Letos v březnu ale Lendl spolupráci s Murraym ukončil, následně dostal několik nabídek k trénování.

Berdychovým koučem je už šest let Tomáš Krupa. V realizačním týmu je dále kondiční trenér David Vvdra a na turnaje si český hráč vozí také vlastního fyzioterapeuta.

"Teď mě čeká turnaj ve Švédsku a soustředím se na cíl postoupit na Turnaj mistrů. Případné rozšíření týmu budu řešit po skončení sezony," oznámil Berdych.

Minimálně prozatím se nepřipojí k současné elitě, které pomáhají legendy světového tenisu. První hráč světa Srb Novak Djokovič má ve svém týmu Němce Borise Beckera a Švéd Stefan Edberg vede Švýcara Rogera Federera.

Někdejší esový král Goran Ivaniševič dovedl chorvatského krajana Marina Čiliče k titulu na US Open a Japonec Kei Nišikori stoupá vzhůru za pomoci Michaela Changa.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1057
Přidat komentář
Lina
To už je tady síla, co tady zase probíhalo, díky bohu za návrat k tématu.

Souhlasím, že Tomáš impulz potřebuje a je jedno s kým, hlavně když to bude pro něj pozitivní, ale změně v týmu moc nevěřím. Lendl mu mohl pomoct, ale i nemusel a že by ho trénoval, tomu jsem taky moc nevěřila, kvůli jeho již dříve deklarované časové vytíženosti, i když jsem si to přála.
Reagovat
smazaný uživatel
Mělo mě hned napadnout, že přes 1000 komentářů tu asi nebude jen o Lendlovi a Berdychovi a po zběžném pročtení hlavně noční diskuze se řadím k těm, kteří se jen smějou a kroutí hlavou nad tím, že někdo zjevně nemá v noci nic jiného na práci, než se nesmyslně dohadovat a osočovat druhé na internetovém fóru, místo spánku a normálních aktivit běžného života samozřejmě. Vzhledem k tomu, že nepatřím mezi zdejší starousedlíky a neznám podrobnosti z dávno archivovaných diskuzí, nebudu se do vašich sporů s Fandinou vměšovat a už vůbec se stavět na něčí stranu, evidentně tu "něco" není v pořádku, ale to ať si vyřeší jiní, jestli chtějí, já si budu dál přispívat a reagovat jen na to, co mě skutečně zajímá a to je tenis :))
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas, i když sama taky dneska cancám, ale už se na to peču a jdu se věnovat tomu, co mě baví a to je tenis a plky okolo něj :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lunejko, tak jsme se vzájemně lajkly, a jdem se vrátit k tenisu :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, už jsem zde psala, že bych si za to nafackovala a omluvila se. Víc udělat nemůžu. Nechala jsem se unést a dostala se prostě do ráže.
Reagovat
smazaný uživatel
tobě jsem taky dala like, nafackuju si klidně solidárně taky, hlavně je super, že jsme tu konečně taky tři ženský pohromadě, proto se nejlíp domluvíme :D
Reagovat
smazaný uživatel
jsme jen lidé, čarodějko, někdy se necháme unést a nerozpoznáme únosnou míru a někdo se tím dobře baví
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte, že se Rebel i přes Lendlovo odmítnutí ho trénovat, pokusí o nějakou změnu ve svém týmu?
Já osobně si myslím, že změna by mu mohla pomoct, i když tohle samozřejmě by měl on sám cítit nejlépe. Nejde o Ivana, jde o impuls. Zrovna včera jsem četla jedno indiánské přísloví: "Když jedeš na mrtvém koni, sesedni!" Podle mě jede Tomáš na mrtvém koni už nějaký ten rok.
Reagovat
Fanda67
já spíš mám svoji teorii že každý máme nějakou hranici na kterou se můžeme dostat (a výš už to prostě nejde za žádných okolností), a obávám se , že tomášova hranice je ta top5-6...
Reagovat
Fanda67
ted jsem si uvedomil, že jsem neodpověděl na tvoji otázku :)
tak tedy myslím že tomáš změny dělat nebude ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tuhle teorii mám taky. Ostatně jsem si to vyzkoušela sama na sobě, ale tak na to jsem se neptala. Třeba Petra před třemi roky obrovsky těžila z toho, že ji soupeřky moc neznaly. Tomášovi chybí plán B a soupeři ho mají přečteného. Neříkám, že se změnou vyhraje GS, ale na druhou stranu, proč ne. Kdo by před rokem řekl, že tento titul přibude na kontě Wawrinkovi nebo dokonce Čiličovi? Nic není nemožné, ale s mrtvým koněm se do cíle dobíhá těžko.
Reagovat
Fanda67
tak petře určitě pomohlo zapojení kondičního trénera, výměna Kotyzy by podle mě byl chybný krok - tvoří spolu dobrý tandem a věří mu, což si myslím je víc než tréner s "vyšší kvalitou" s kterým by si třeba nesedla ....
Reagovat
smazaný uživatel
To určitě, já netvrdím měnit za každou cenu něco, co funguje a ani nechci říct, že to u Berdi nefunguje. Dosáhl mnoha úspěchů, ale určitě jsou věci, kterých by ještě dosáhnout mohl.
Reagovat
misa
Pamatuju si, že po loňském US Open se Berdych vyjádřil, že v jeho věku je už velký risk měnit hlavního trenéra a začínat vlastně znova. Že už nemá 20, aby si mohl dovolit velké změny, taky by to mohlo skončit špatně. Teď chtěl ale vyzkoušet Lendla, takže kdo ví, jestli neosloví ještě někoho jiného.
Reagovat
smazaný uživatel
O tom, že by to byl obrovský risk, nepochybuju :)
Reagovat
gigin
Tak ale Roger taky loni udělal změnu v trenérovi. Jako Berďa není žádný zajíček, ale změnu by klidně ještě mohl udělat.
Reagovat
Roger_Federer
Fedex to risknul a pomohlo mu to.
Reagovat
Fanda67
carodejko
tak čekalo se že by mohl mít úspěchy jako Ivan, ale sportovně musíme přiznat, že prostě Novak, Rafa a Roger jsou lepší. Letos sice dva grandslamy pustili, ale zájemců je nejmíň dva tucty a na tomáše se nedostalo ....
Reagovat
smazaný uživatel
To, co píšeš, jsem rozhodně nikdy nepopírala. Do Berdi byly vkládány obrovské ideály a naděje, že naváže na Lendla. A podle mě by bylo vůči Tomášovi dost nefér tvrdit, že se mu to nepovedlo. Ano, sice nedosáhl takových met, jakých dosáhl Ivan, ale je to on, díky komu se o českém mužském tenisu ví a mluví. Přebral nesmírně těžkou štafetu a dovoluji si tvrdit, že ji nese se ctí.
Reagovat
Fanda67
pod to se také mohu podepsat :)
Reagovat
pockerface
myslím,že když nevyšel Lendl,tak ne.Navíc já si nějak ani nikoho "známého,slavného" neumím k Tomášovi přiřadit.Já ani nevím jestli vlastně Tomáš potřebuje trenéra chápajícího a udělujícího rady např.Navrátil nebo řvoucího např.Mcenroe.Každý hráč potřebuje něco jiného.Někdo bič někdo cukr,někdo kombinaci obojího.
Reagovat
George_Renel
Myslím, že nějaká změna přijde. Ale jinak, Tomáš přepřáhl kobylky již před cca 2 lety. A Lucce to prospďlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako že by si měl najít novýho chlapa? :D ;)
Reagovat
Fanda67
mě se zdá že už je to věčnost, pokud myslíme na to samé :)
Reagovat
George_Renel
Oprava, tak je to právě 3 roky.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by zajímalo, když třeba Tomáš hraje dva zápasy jako z partesu jako třeba s Lopézem, vypadá nabuzeně a pak se Simonem je to bída, co mu Krupa řekne, nebo co se v Tomášovi odehrává, protože Tomáš je zkušený hráč a trenér už ho musí znát jako svoje boty, co je tou příčinou, že najednou je to všechno jinak. Právě to má Tomáše podle mě nabudit, ta vidina dalšího postupu, on kolikrát první zápasy hraje skvěla a v tom rozhodujícím pak vyhoří.
Reagovat
smazaný uživatel
Jop, to by mě taky zajímalo.
Reagovat
pockerface
mně někdy přijde,že když má téměř "umetenou" cestičku dojít na turnaji daleko,tak jako kdyby na něj dolehla tíha okamžiku,svázala mu ruce,nohy,zablokovala mozek a prostě Tomáš to projede a třeba nedojde ani do čtvrfinále.A když má los těžký a tipuje se,že nedojde ani do třetího kola,tak většinou jede jako drak a buď vypadne ve Q nebo SF,ale většinou s hráčem,který je žebříčkově na tom lépe než Tomáš.
Reagovat
pockerface
přijde mi trochu jako Petra.Role favorita mu nesedí.Ve většině případů zahraje o hodně lépe v zápase,kde se mu moc nevěří.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, taky mám ten dojem :)
Reagovat
Roger_Federer
Stejne, co myslite ze by Lendl mohl Berdychovy dat??, aby ho to posunulo vykonostne dopredu?
Reagovat
pockerface
nevím.Možná radu: dřít,dřít,dřít a pořád dřít :-) Těžko už Tomáš změní údery,ty už má zafixovaný to už nejde.Změnit myšlení na kurtu,to by mu spíš pomohl psycholog než Lendl.Jak chutnají vítězství Tomáš ví,jak prohry taky.Takže fakt nevím co objevného by mu mohl poradit nebo v čem pomoc.
Reagovat
smazaný uživatel
já si ale myslím, že Tomáš dře, zlepšil si pohyb, údery má dobré, podání když šlape je taky v poho, spíš mu dát větší vůli nebo schopnost ustát i špatný průběh, něco jako Mašena, která najednou přepne do jiných obrátek. A to nevím, jestli by mu Ivan dal, Andy byl taky kolikrát cvrček a to Ivan je stoicky ledový muž.
Reagovat
pockerface
no právě.Ono je dřít a dřít.Tomáš už může být ve stádiu,že může trénovat 4 hod nebo 12 hod.a je to jedno.Už to nemá ten efekt,jako když mu bylo 20 let.Navíc už se více ohlašuje tělo a ona přetrénovanost taky není nic dobrého.Takže máš pravdu asi opravdu nainstalovat do hlavy modus Serena,Maria,když si myslíš,že už to nejde,tak to ještě pořád jde.Ještě víc být agresivní,rychlý,šikovný :-) Ale někdo to v sobě má někdo ne.Ono se to hezky píše od PC,ale stejně je Tomáš borec,že už se pár let drží v top10.Někdy bych řekl,že je Tomáš nedoceněný,že ho někteří pořád tlačí do top5 a jak tam není je to neúspěch.
Reagovat
smazaný uživatel
No, včera jsem poslouchala víc jak hodinovou tiskovku s Lendlem. On by toho mohl Berďovi předat hodně. Netvrdím, že by to stopro vedlo k nějakému posunu kupředu, ale předat by mohl.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš potřebuje nějak restarovat mysl, protože když hrál třeba s Lopézem, tak jsem měla pocit, že už ho Ivan začal trénovat :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to jednoduche , na "cloveka" jako je ona lze jen z vesela kliknout na to cervene kolecko ignorace , hodit ji do chlivecku , a tam at ma klidne ty svoje nocni zachvaty , kdy evidentne dosli drogy ..

Kazdopadne , jestli je to pravda a je tim cim tu pise ze je zacina mi ji byt spise lito ... Pokud je v pokrocilem veku , meli by se kontaktovat jeji deti a postarat se o klidne presunuti do pecovatelskeho ustavu .. Takze az ze dne na den Frndina zmizi z TP , je mezi svymi v duchodaku :)
Reagovat
Fandina
Až budeš ty v důchodu, budeš psát jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
az budu v duchodu ja Frndino , budu ho travit s rodinou , cestovanim , ale rozhodne nebudu brat drogy a pres noc vysedavat u PC
Reagovat
Fandina
Já drogy neberu a když tady na mě někdo útočí, jako od včerejška, tak se ozvu. Nikdo nemá právo druhého urážet. A až budeš v důchodu, budeš mít také nějaké koníčky, kterým se budeš věnovat. Já mám tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona je taková od přírody :)
Reagovat
pepin
Fakt je s podivem, že Vás to všechno baví. Tady je 700 příspěvků, které se vůbec netýkají tenisu, jen se pořád někdo obvinuje. Založte si dohadovací portál a tam to provozujte a neotravujte tady. Vrattese a každý si pečlivě přečtěte co tu vytváříte a myslím si, že budete žasnout co jste vytvořili. Opravdu úroven.
Reagovat
Fandina
Také to nechápu. misa teď našel mojí poznámku včera v 15:05 nebo kolik hodin, kdy jsem pod příspěve RF napsala pobavils a to toho okamžiku se napsalo o mně cca 700 příspěvku a věř, že všechny moje nebyly. Ale o tom, jak lžu, jsem dementní atd., to byly. Bohužel.
Reagovat
slacker
Nemuzeme si zalozit dohadovaci portal. jednak je to moc prace a casu a druhak tady se to uvarilo tak tady se to taky sni.
Knizeci rady ma kazdy rad
Reagovat
pepin
Knížecí, neknížecí, když jste si to tady uvařili tak si to běžte sníst někam jinam, drtivou většinu lidí tu s tím otravujete. To aby měl člověk půl dne zde něco najít. 700 příspěvků za sebou a samé slinty a cinty, nic neříkající a nic neřešící.
Reagovat
slacker
Identifikuj prapricinu a s tou neco delej. Alibismus ucitelek typu nezajima kdo zacal vsichni budete potrestani, jsem nemel rad uz ve skole
Reagovat
Roger_Federer
Nabizim ti vyreseni problemu, navrhuji abychom ty a ja od dnesni pulnoci na dobu 2 mesicu prestali na tenisportal.czpsat jakekoliv komentare, vubec nereagovat, naximalne to cist...Kvuli tomu aby se to tady dalo do poradku a vratili se sem lidi, kterym tvoje, nebo moje chovani vadi.

Souhlasis??
Reagovat
Fandina
Nic ti nebrání, abys dělal to co navrhuješ. Já nemám k tobě žádné povinnosti ani vztah a tudíš žádný důvod se na čemkoli s tebou domlouvat.

Kromě jedné věci a to je přehled tvých urážek na mou osobu. To si dělal. Nic jiného mě k tobě nezvazuje. Tvoje urážky vůči mě jsou dostatečným důvodem se s tebou na ničem nedohadovat. Stačilo, co už si tady o mně napsal za nesmysly.
Reagovat
Roger_Federer
Tak ja myslim, ze po teto tvoji rychle odpovedi, si mnoho udela predstavu Oco ti vezkutecnosti jde.
Reagovat
Fandina
A o co mi jde?
Reagovat
Roger_Federer
Sedis tady cele dny, delas problemi, utocis a nejsi ochotna udelat nic, abys tady lidi neotravovala, svymi nesmyslnymi komentari.
Reagovat
Fandina
Ne to nedělám. Neurážej.
Reagovat
gigin
: Fandina
Nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu
nelžu
A NIKDY NEUDU, NEMmám to zapotřebí. Nemám, nemám, nemám, nemám, nemám, nemám, nemám nemám, nemám.
nelžu
[ Reagovat ]
Reagovat
Fandina
ano, nelžu
Reagovat
smazaný uživatel
Nabízím ti taky řešení, stačí, když 2 měsíce nebudeš na Fandinu reagovat i kdyby tě svrběly prsty, létaly kolem tebe klávesnice, myši a jiné vybavení. Jinak si piš co chceš, ale jejímu nicku a reakcím ostatních na ni se vyhni. Když to vydržíš, dám ti nějakou odměnu :)
Reagovat
misa
Když budou jiní hodní, můžou taky dostat nějakou odměnu? :-)
Reagovat
Roger_Federer
Tady jde prece oto, ze ona to vsecko dela uplne umyslne..jeste si to nepochooila?
Reagovat
Fandina
Co dělám úmyslně?
Reagovat
smazaný uživatel
No, vidím o mém myšlení nemáš moc vysoké mínění, ale to přežiju :) Ano vím, já chci zase ukázat, že kde nic není, ani smrt nebere chápeš zase ty? :)

misa - ale to se týká Fandinobijců, což ty nejsi, takže nedostaneš nic :D
Reagovat
pepin
A prosím, já bych nemohl také něco dostat?
Reagovat
misa
Už jsem se těšil a nic z toho nebude :-(
Reagovat
Fanda67
když se přidáš na zprávnou stranu budeš také odměněn :)))
Reagovat
blixa
Já ci taky odměnu, posííííííím !!!! ;-)
Reagovat
Fanda67
ta bys mohl dostat odměnu za tisící příspěvek v diskuzi - opravdu, krásně jsi to zarovnal :)
Reagovat
blixa
Snažil jsem se ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem přesně věděla, člověk podá prst.. a to ještě se ozývají ti nepraví :D I když Fanda67 už se může mezi ně zařadit, když jemu a ostatním přenechal slacker prapor.
Reagovat
Fanda67
Lunejko
Nevím zda takovou poctu mohu prijmout :) a jinak najdi prosím jediny příspěvek kdy jsem fandince nadával nebo ji urážel (to ti pak odpustim i tu odměnu). Ano dělám si z ni srandu, to je druha možnost k nereagovat, ostatní vedou do pekel ;)
Reagovat
slacker
Nadavat Fandine byla vyhodnocena jako druha nejlepsi moznost. Prvni je jen absolutni ticho. Vsechnu dalsi pristupy jsou az na dalsich mistech
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde o nadávání, ale o to, že i ty na ni reaguješ a to vyvolává další a další Fandiny reakce a pak je k nezastavení. Každý si musí sám vybrat, proč sem chodí. Ale myslet si, že na veřejném portále se musí všíchni chovat stejně, tzn. všichni být proti Fandině, je prostě naivní. Nikdo se tu neznáme, až na pár výjimek, a dohadovat se tu pořád dokola je prostě zhovadilost. Když ti bude někdo v reálu tvrdit, že nebe je červené a pořád dokola, tak tě to prostě přestane bavit se s ním dohadovat, protože to k ničemu nevede. Já sem chodím kvůli tenisu, ne kvůli tomu, abych byla v nějakém válečném tažení. Normální člověk to pochopí, že když není reakce, není protireakce, třeba to není hned, ale časem to přestane dotyčného bavit. Nevím, co je na tom tak těžkého k pochopení, navíc když tu někteří Fandinu znají tak dlouho. Asi je to jejich hlavní náplň dne.
Reagovat
Fanda67
respektuji co jsi psala výše že plkáního dnes už bylo dost a jde se fandit. Dovolím si k vám třema přisednout a už budu jako myška :)
Reagovat
ptpc
Písal som to už dole ale asi si si to nevšimla... Mám na teba jednu otázku - myslíš, že keď niekto úmyselne provokuje, že ostaní nemajú právo sa voči tomu ohradiť?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já ti tam dole odepsala, tak se jukni, ať to nemusím psát znova :)
Reagovat
smazaný uživatel
Viete preco lend netrenuje berdycha? pretoze berdych je babrak auz nikdy nic z neho nebude.jeho roky su uz nenavratne prec
Reagovat
slacker
Kdy budes tocit s Jennou Haze?
Reagovat
SubOptikT
Podle mě ho odmítl proto, že ho přeplatil perspektivní Lacko ;)
Reagovat
misa
Nevyznám se, ale asi budeš vyznavačem lesbického péčka.
Reagovat
slacker
Slovy mistra VISe, nebud nechutny :-))
Reagovat
Fandina
na těch všech útocích a urážkách, které se tu na moji hlavu objevují, je shoda několika nicků, že Fandina je duševně nemocný člověk.
Reagovat
misa
Fandinko, včera/dnes už toho bylo dost. Nemáš potřebu si odpočinout?
Reagovat
slacker
Je nakrmena energii co tady vytahuje z lidi, ta ma dobite baterky.
Reagovat
Fandina
Neustále se to opakuje. Útoky na mě. O to je to horší, že někteří to dělají proto, že se domnívají, že jsem duševně nemocná.
Reagovat
Roger_Federer
A si?
Reagovat
Fandina
A ty?
Reagovat
Roger_Federer
Ja se tak neprojevuji, ty ano..Mohl bych ti zaridit konzultace.
Reagovat
Fandina
Já je nepotřebuji, vím jak na tom jsem. Ale mám dojem, že ty to nevíš.
Reagovat
misa
Tak si dej na čas od Tenisportálu volno, jinak ti poradit neumím.
Reagovat
Fandina
Jsi hodný. Kdyby mě tady nikdo neurážel, budu psát jen o tenise. V podstatě ani nejde o mně, jde o přístup těch, kteří tady na mě útočí a chovají se k druhému urážlivě, jak se to tady děje. A nic jim není svaté.
Reagovat
Roger_Federer
A proc to delaji?
Reagovat
Fandina
Zeptej se sám sebe, proč mě urážíš. Ty to musíš vědět, proč to děláš.
Reagovat
misa
Projel jsem celou nesmyslnou diskuzi a bohužel ji odstartovala tvá zbytečná poznámka "pobavils" na adresu R_F v čase 15:52 včerejšího dne.
Reagovat
Fandina
Ano. To jsem napsala. A pak následovalo x urážek na mě.
Reagovat
misa
Někteří lidé jsou už na tebe prostě alergičtí...
Reagovat
Fandina
Ale to přece není důvod k urážkám vůči mně.
Reagovat
Roger_Federer
Hodne dobra rada, klidne po dohode do toho pujdu z Fandinou take..At se tady procisti vzduch.
Reagovat
Fandina
Ten vzduch tu kalíš ty, svým pronásledováním Fandiny a svými urážkami, které tu permanentně na mě aplikuješ.
Reagovat
SubOptikT
Myslím, že pasáž zhruba od 3:42 do 5:05 o lecčems vypovídá ;)
Reagovat
Fandina
Jsi psychiatr nebo psycholog?
Reagovat
SubOptikT
Na to nemusím být ani jedno, ani druhé, abych poznal, že nikdo jiný tu netrpí takovou obsesí psaním, jako ty :-)
Reagovat
Fandina
Psát na webu není duševní nemoc, ani obscese.
Reagovat
SubOptikT
Obsedantně kompulzivní porucha (OCD - Obsessive-compulsive disorder) patří k úzkostným poruchám a jde o poruchu chronickou. Pacient má nutkání vykonávat určitý soubor činností, kompulze, které jsou také běžně nazývány rituály. Člověk, který trpí obsedantně kompulzivní poruchou, bude mít pocit nesnesitelné úzkosti (např. že se jeho blízkým nebo jemu něco hrozného stane), dokud nevykoná kompulzi. Tyto kompulze mohou být patrné navenek nebo se mohou odehrávat v mysli. Začátek poruchy nastává většinou mezi 18. a 25. rokem. Její průběh je dlouhodobý a po zhoršení do určitého stádia intenzita kolísá.
Reagovat
Fandina
A jak to přirovnáváš ke mně? Máš dojem, že je to můj případ? Zklamu tě, to není důvod, proč tady píši.
Reagovat
SubOptikT
Tak mi ten důvod řekni, jsem strašně zvědavý ;)
Reagovat
Fandina
Fandím tenisu a před nějakým časem se na mě začalo útočit a urážet mě. Kdyby na mě nebyly útoky, psala bych jen o tenise a ne o tom, jak mě tady kdekdo uráží.
Reagovat
SubOptikT
Otázka je, proč došlo k nějakým útokům ;-)
Reagovat
Fandina
To se zeptej útočníků. Proč mi začali psát že lžu, jsem hajzl. Zeptej se jich na ten důvod.
Reagovat
SubOptikT
Příčina nejspíš bude v tobě, nikdo jiný se tu takhle neřeší ;-)
Reagovat
Fandina
Ano, nikomu se tu tak nenadává, jako mně. Souhlasím.
Reagovat
George_Renel
Tak to už by to měl mít Nadal skoro za sebou, ne? :-)))
Reagovat
Fandina
To ano, a já už vzhledem k mému věku hodně dlouho ... úsměv
Reagovat
SubOptikT
Tak Nadal je úplně jasný případ ;)
Reagovat
Vojtiik
to je začátek poruchy... a u Bejka už propukla dost značně bych řekl.. Jinak, Rafa má už na FB více lajků než GOAT, gratz :-)
Reagovat
spaniel
To se dá čekat...
Španělsko 46,7milionu lidi, Švýcarsko 8milionu lidi...
Nadal ma skoro 9,2% vsech svych fandu ze Španělska, Federer 2,8% ze Švýcarska.
Spanelsko je tesne druhé za Indií v počtu fandů Nadala, Švýcarsko je až sedmé u Federera.

To je celý důvod. Jinak každý 20 Švýcar je fandou Federera na FB, ale až každý 36 Spanel je fandou Nadala na FB. I tak je mezi nimi rozdíl 953tisíc ve prospěch Nadala.
Reagovat
spaniel
Jinak Nole má nejvíc 14,2% fandů ze Srbska, s velkým náskokem před Indií. Srbsko má 7,2 miliona obyvatel, takže každý 10 Srb je fandou Novaka na FB.

Vypadá to, že čím menší země, tím větší procento fanoušků, ale v celkovém počtu to pak nestačí. Jinak Novak hodně zaostává v mezinárodním měřítku, Indie, USA atd.
Reagovat
Vojtiik
930 zpráv :D:D Frndina neskutečně trestá:D
Reagovat
Fandina
nikdo vás nenutí psát o mně a urážet mě. Pokud to děláte, uvědomte si, že to není slušné a nedělá se to. Diskutujte o tenise a neurážejte druhé.
Reagovat
FulnekUltras
a nenechte se vytáčet postpubertálními výrony místních pseudošikanistů...nestojí to vůbec za to.
Reagovat
smazaný uživatel
ooo)))myslela jsem že je tolik příspěvků na článek..)))
Tak to je docela síla a tyhle všechny paka sem píší,to se fakt nedivím že mají některé tenistky takový fan klub.."jaký pán,takový pes"...)))
Reagovat
smazaný uživatel
by měli mít na TP zákaz vstupu včetně mě. Nikde jinde se nenechám strhnout k něčemu tak trapnému a nedůstojnému jako tady. Dneska bych si za ten včerejší výstup zase nafackovala, jenže v tu chvíli to nikdy nějak nejde utnout.
Reagovat
Cico93
Presne, Fandina dokáže vyprovokovať neskutočne.
Reagovat
Fandina
nikdo vás nenutí psát o mně a urážet mě. Pokud to děláte, uvědomte si, že to není slušné a nedělá se to. Diskutujte o tenise a neurážejte druhé.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono to není jen o ní, ale i o mně. Na hádku jsou potřeba dva. Moje chyba je zase ta, že se vyprovokovat nechám.
Reagovat
smazaný uživatel
Tím jsem chtěla napsat hlavně, že se omlouvám.
Reagovat
Cico93
Ja za tie nadávky na Fandinu tiež. Už nanu nikdy nebudem reagovať to prisahám:)aj keď sa to nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám tě tu za jednu z rozumných diskutujících, tak se přiznám, že mě překvapilo, že ses nechala strhnout k těm diskusím, ale i já někdy reaguju a přitom vím, že bych neměla. Hlavní je, že si to člověk uvědomí a dokáže veřejně přiznat, že udělal něco, co ho mrzí. Uznat někdy vlastní chybu spousta lidí neumí a já si toho vážím a to myslím vážně. Za mě máš LIKE :)
Reagovat
Fandina
to je to oč tu jde. Nesnášenlivost, netolerance, neúcta k druhému.
Reagovat
Roger_Federer
Koukam, ze se tady zveda nesouhlasna vlna. Vzhledem k tomu, ze me nikdy neslo o nejaky nesmyslny hon na Fandina, ale jen pouze o pravdu..
Muj nick je tady jeden z nejstarsich a chodim sem uz pres 5 let, necham se klidne od ADMINA ZABANOVAT, pokud semnou dostane ban i pani Fandina..Pro ukonceni tech nekoncicich debat..
Reagovat
Cico93
O pravdu s Fandinou tu nemáš šancu :)
Reagovat
gigin
Dominiku neděle to. Počkej ještě chvilku.
Reagovat
Fandina
... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Naco?, 1,5 roku tady nici diskuze, utoci na nas,urazi, lze.. vychutnava si nas, vodi si nas jak ovce..:(.Pravda je ze se tady posledni mesice diskutuje vice o tomto nemocnem cloveku, nez o tenise.
Postupne si dotahla nejake ovecky, ktere ji maji "jakoze" branit, normalne planovane.
Pokud jste si toho vazeni nevsimli, Fandina brutalne zvysila obratky a utoky na "starousedliky" potom co odesel Quesh.
Zdrejme forma pomsty, od te doby jsem tady nevidel, nebo uplne minimalbe Vlka, J.M, Janekdu, Carolyn, Stan_Borowics...atd..
vyhnala spostu lidi, kteri meli narizdil od ni znalosti a schopnosti tady neco dat.
Reagovat
Fandina
Absolní nesmysl a nařčení. Nic takového jsem tu nedělala. Neurážej.
Reagovat
Fandina
A jaká je pravda?
Reagovat
smazaný uživatel
bože, to jsou taková zbytečná gesta, nemyslíš? Budeš místním mučitelem a čemu to pomůže? To je tak těžký si myslet něco o zádeli a nereagovat? Dělá se tady z toho pomalá TP sága a úplně zbytečně.
Reagovat
Roger_Federer
Jaky mucitel?, vzhledem k tomubze jsem castym puvodcem diskuzi z Fandinou, nabizim pro klid ostatnich, tvuj, Fulnekultras, Berdych99 a a dalsich..tuto moznost, ale jsem uplne v klidu, vim ze se nic nestane a nikoho to tady nezajima.:)
Reagovat
blixa
:D :D Mučitelem ? Snad mučedníkem, ne ? :D Nechte toho včas než to na vás zanechá trvalé následky ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
už píšu fakt kraviny, samozřejmě myslím mučedník, opět mám prsty rychlejší než myšlenky :D Dominiku, nech toho, nepiš o nějakých svých banech a podobné kraviny jako Vlk, nevede to k ničemu. Nikdo, včetně mě, tady po tobě nechce abys tohle dělal. Vloni si Fandinu ignoroval, tak dělej to samý, klidně zase rýpej do Petry, naštveš Kvitovce, ale pořád lepší než se prát s větrnými mlýny. :)
Reagovat
Cico93
Fandina tvoj život je TP???
To ťa baví tu sedieť celé dni a takto zo seba robiť piču?
Reagovat
Cico93
môj posledný koment ta tu piču!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Nebaví mě to. Ale ty zřejmě máš potřebu o mně psát. Já o sobě nepíši. Ty to děláš.
Reagovat
Cico93
Fandina potrebuje súrne lekára
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
Cico93
To nieje urážka toje fakt.
Reagovat
Fandina
je to urážka, urážíš
Reagovat
Cico93
Fandina neboj daju ti lieky a bude dobre.
Reagovat
Fandina
Nejde o lékaře, ale o tvůj přístup k druhému. O to co mu píšeš a jestli je to taktní. Proto urážíš.
Reagovat
Fandina
aby o mně psal. Věřim, že to dodržíte a nebudete to dělat. Záleží na každém z vás, jak je silný, jakou má vůli. Na mě ne. Já o vás nepíši. Vy o mně.
Reagovat
Fandina
na mně ne ... oprava
Reagovat
Roger_Federer
Zacni se tim sama ridit a reaguj pouze na ty kteri o to stoji.., nevstupuj do cizich diskuzi, nenut nam svoje nazory a poznamky, a nikdo si te nebude vsimat.
Reagovat
Fandina
Na nic jsem se tě neptala. Nepiš mi.
Reagovat
Roger_Federer
neurazej
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
SubOptikT
http://www.psychotesty.psyx.cz/texty/narcisticka-porucha-osobnosti.htm
Reagovat
Fandina
piš o sobě
Reagovat
SubOptikT
Není třeba, mé projevy tady na TP jsou ojedinělé a nelze z nich vyvodit žádné známky duševní poruchy ;)
Reagovat
Fandina
a proto tu o duševních poruchách píšeš, že. Aby bylo jasno i ostatním. Ne?
Reagovat
SubOptikT
Protoze jsem ok, tak nemám potřebu tu sedět 24 hodin denně a vypisovat ;-)
Reagovat
Fandina
Děláš zase jiné věci. Někdo píše v diskusi, druhý dělá něco jiného. To neznamená, že není OK.
Reagovat
gigin
To je přesně ono.
Reagovat
Fandina
gigin ... na tom je to nejsmutnější, co tu provozuješ. Že jsi přesvdčen o duševní poruše a přesto urážíš.
Reagovat
Bob
Hele o co tady jde :D Hoďte echo pro ty, co sem nechodí dennodenně :D
Reagovat
Fandina
Jde o to, že se jistá skupina nicků na TP dohodla, že Fandina je blázen a že je potřeba to o ní psát a urážet mě. A to také dělají. Permanentně mě uráží. Píší, že lžu, jsem hajzl a další věci. A neustále se to opakuje.
Reagovat
Roger_Federer
Joj, usnul jsem moc brzo..;), nechapu ale jeji vydrz, sedi tady 7dni/12-23 hodin.Kdy pracuje, ji, stara se o rodinku.
Reagovat
SubOptikT
Možná jsou jednovaječná dvojčata. To by leccos vysvětlovalo ;)
Reagovat
Cico93
Jej posledný koment bol o 5, keby nanho niekto reagoval tak doteraz je Fandina tu.
Reagovat
Fanda67
roger
tak nejdéle to vydržela čarodějka - zřejmě pohádkové bytosti mají přece jen větší výdrž než my obyčejní lidé :)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, ze nekdy na tp zavedou tlacitka like a dislike. To by Fandina svitila cervene po cele diskusi asi. Mno, co k tomuto vystoupeni zase dodat. Ehm...
Reagovat
VlS
Za mě není Fandina jedinej viník, evidentně se v tom vyžívají další tři, čtyři
Reagovat
smazaný uživatel
mám stejný názor, takže už jsem ochejchovaná.
Reagovat
smazaný uživatel
co to píšu za blbost, ocejchovaná :D
Reagovat
Fanda67
s takovým cejchem to budeš mít věru v životě těžké :)
Reagovat
smazaný uživatel
S tim souhlasim ale ostatni jsou aspon schopni diskuse na urovni, ikdyz pri techto hadkach ta uroven dost upada.
Reagovat
slacker
Predne je nutne odmitnout teze ze fandina je obet. Je vinik a to vinik hlavni.
Reagovat
Fandina
umíš psát o něčem jiném než o mně. Já myslím, že neumíš.
Reagovat
slacker
Umim, tisice dukazu kde pisi o necem jinem jsou zde na TP. dalsi desitisice dukazu jsou mimo TP
Reagovat
VlS
Slackere, já Fandinu nepovažuju za oběť, ale v trolování na TP jsi úplně rovnocenej škůdce.
Reagovat
poutnik
Všichni kdo tyhle diskuse živí jsou "jsou tak zvanými viníky(viník je opravdu blbé slovo tak se omlouvám :-) ). Prostě je to baví jinak by nereagovali a nic by se nedělo. Ctím ženy i slušné vyjadřování a chování, a proto mne hrubost a vulgarita těchto diskusi mrzí. Děkuji za pozornost :-).
Reagovat
poutnik
Jinak mi to úrovní připomíná diskuse Rafaelovci versus Federerovci.
Reagovat
slacker
Tak tam je taky jasny kde je zlo. V Rafaelovcich
Reagovat
slacker
Od: poutnik
slackere ty seš hovado

Takze ty ctis slusne vyjadrovani? Zajimave ze ma to "vyjadrovani" vyjimky. Bud se vyjadruj bez vyjimek nebo prestan druhym pokrytecky neco vycitat.
Reagovat
FulnekUltras
Poutník jasně mluvil o slušném vyjadřování k ženám - tady by nějaká hranice rozhodně být měla.
Reagovat
Roger_Federer
Ty vis jiste, ze Fandina je zena?
Reagovat
slacker
Poutnik takhle jasne nemluvil, to jsi si ucelove zuzil. Mluvil obecneji
Reagovat
FulnekUltras
Mně to z jeho příspěvku výš přesně takhle vyznívá.
Reagovat
slacker
Semanticky rozbor vet nebude tvoje silna stranka
Reagovat
FulnekUltras
Budeš se muset smířit s tím, že mj. i tohle vnímáme každý jinak.
Reagovat
ptpc
Tu nejde o to ako to kto vníma ale ako to je.
Reagovat
spaniel
Presne. Vubec to z toho neplyne, ale blbecek si to ucelove spojil dohromady.
Reagovat
FulnekUltras
Baryku lehni !!! ;-)))
Reagovat
spaniel
Wow, argument hodný postiženého cikána. Bezne u hlupáků zahnanych do kouta.
Reagovat
FulnekUltras
že by sebereflexe ??? ;-)))
Reagovat
spaniel
Ty ani nevíš, co znamená sebereflexe :D Ty jsi fakt tupounek chlapče.
Reagovat
FulnekUltras
Přecenil jsem tě - chápání psaného textu je zatím ještě evidentně nad tvoje síly...
Reagovat
kada.tom
předpokládám, že až se vrátí, tak zase pod každej příspěvek napíše něco ve stylu "Neurážej. Já nelžu, ty lžeš. Neurážej." :-DDDDDDDD
Reagovat
Cico93
Jeto pi*a!!!
Reagovat
Fanda67
mýlíš se, teď už píše "pobavils", zřejmě nové české synonymum k "neurážej" :)
Reagovat
Cico93
Fandina si fakt dement. Spaniel má pravdu.
Reagovat
spaniel
Zda se, ze kolem čtvrté ji definitivne jeblo v makovici a po hodině ve zkratu ji to vyplo.
Reagovat
Cico93
Čítam noo, ta už je mimo totálne.
Reagovat
Fanda67
Tipování
Tak nás Fandinka opustila (alespoň pod tímto článkem) v 5.05 hod. Věřím že to není na dlouho , že se brzy vrátí. Proto se vás ptám: v kolik hodin zde bude mít svůj další příspěvek? Vítězem se stane ten, kdo bude svým tipem nejblíže. Můj tip je 12:00 hod. Hlavní cenou bude společné foto s Fandinkou. Doufám že vás hlavní cena neodradí a zúčastníte se v hojném počtu :)
P.S. Hlavní cena není právně vymahatelná :)
Reagovat
kada.tom
těžko říct, teď snad spí a snad bude spát dlouho
Reagovat
Fanda67
tak si tipni, nebo se bojíš hlavní výhry :)
Reagovat
SubOptikT
Záhlavová-Strýcová dneska po desáté, pak Šafářová a Blecha. Kolem 11 očekávám "Báro pojď"!
Reagovat
Fanda67
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
K diskuzi jsou vždy potřeba nejméně dva ne?
Reagovat
Fanda67
na mě?
Reagovat
smazaný uživatel
na všechny, kteří se bohužel snižují na její úroveň, hlásí o ní, že je dement, ale pokračují s ní v dementských diskusích. Smutné.
Reagovat
slacker
A zase se poustis jen do kritiky tech druhych a ne do kritiky toho vredu.
Reagovat
smazaný uživatel
co to zase plácáš? Jí jsem to napsala několikrát, ale od ostatních bych čekala, že pochopí, že jí to jen posiluje a že teda mají vyšší úroveň než ten, koho kritizují. Ale marně, je to plácání slámy, konkrétně ty a ostatní už bez toho nemůžete být a než si přiznat, že se chovám stejně trapně jako ona, tak to raději prezentuju jako záslužný čin. A čeho jsi tím docílil? Ničeho. Když se na ni nereaguje, je tady pár komentů, když jste jak vosy, vypadá to taky jak vypadá. A opět jsem taky kráva, že reaguju. Kašlu na to.
Reagovat
slacker
Tak hlavne ty predpoklada dispicplinu od VSECH ostatnich. A to je naprosto neralni predpoklad
Ja treba ke vcejsimu tocu s fandinou prispel mimimalne. Spise sem se poustel do malych sarvatek s jinymi nicky ktery pro zmenu za hlavni vred TP povazuji me :-)). Nejsme strujce sarvatek s fandinou, jen sem na pred nejakym casem prevzal prapor a pak ho zase po case predal dalsim.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, máš pravdu, že jsi ubral, jsem zvědavá, jak ti to dlouho vydrží. Pokud vím, tak disciplínu má většina, protože v nesmyslných diskusích s Fandinou je jen pár stále stejných jmen.
Reagovat
slacker
Tak nevim, Pred casem pribila carodejka, ted Fanda 67. Urcite tu tajne dorustaji dalsi F-bijci :-). Nektery stari unaveni se mozna stahli do zalohy ale kdyz dostanou sanci tak ji tu posledni ranu do vazu nebudou vahat dat. A pritom staci vyhodit z kola jen jednu osobu, na druhe starne misek je kolektivni disciplina bez vyjimek.
Reagovat
spaniel
To jsem si myslel taky...ale jak ji chceš ignorovat, když se ti vetře do vlákna? U mě to začalo tak, že kdykoliv jsem něco napsal, tak tam začala odepisovat ty její nesmysly. Nejdřív jsem ji slušně žádal, aby na mě nereagovala a to dlouhou dobu. Myslíš že to udělala? Jistěže ne. Právě naopak, nabudilo ji to a začala mě otravovat ještě víc. Vrchol pak byl, když mně začala psát, abych na ní nereagoval, že mě o to žádá...ve vláknu, kde ona začala reagovat na mě.

Ty to klidně přehlížej, nikdo tě nenutí to číst. Takže se řiď svou radou. Dej si nás do ignoru a nemusí to ani přeskakovat. Jednoduché, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
a proč si ji nedáš do ignoru ty, když ti tak pije krev? Navíc s tebou i ostatními občas něco prohodím a navíc když je to tak nastavené, že pak nemůžeš číst nic, tak to není řešení. Navíc já reaguju po delší době, že jsem si dovolila napsat svůj názor. Vy si taky jedete po svým a máte jen svoji pravdu. Mně taky někdy vlezla do vlákna, tak si ji nevšímám, když je to o ničem. Navíc když víte, že ji nepředěláte, nevyženete, jen ji pěkně krmíte, tak má to cenu? Pro vás asi jo, já v tom nic pozitivního nevidím.
Reagovat
Fandina
Vážně ti lezu do vlákna?
Reagovat
smazaný uživatel
píšu, že jsi mi někdy vlezla do vlákna a že když je to o ničem, tak nereaguju. Nic jiného tam číst nemusíš, protože v tom nic jiného není.já s tím problém nemám.
Reagovat
mrafe
Fandino, udělala jsi to Lunejce minulý týden, ale nechce se mi to hledat, pod článkem je 1143 komentářů
Reagovat
ptpc
Stále si myslíš, že F. neprovokuje a nepíše nezmysly?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tohle jsem nikdy neřekla, já vím, že umí provokovat, taky jsem to tady napsala i jí, že je vina na obou stranách, nevím, proč mě někteří škatulkujou, že jsem její zastánkyně, když to není pravda. Jen proto, že jí nenadávám a nevedu s ní naprosto bezpředmětné diskuse a nelíbí se mi urážky u nikoho neznamená, že s ní souhlasím.
Reagovat
ptpc
A myslíš, že keď niekto úmyselne provokuje, že ostaní nemajú právo sa voči tomu ohradiť?
Reagovat
spaniel
Kdyby to bylo jen párkrát, tak to určitě neřeším.
A nejsem zastánce filtru, protože jak se ti vetře do vlákna, což je často, tak pak nevidíš ostatní. Pkus vidíš, že přibyly komenty a ztatíš přehled o těch, které tě zajímají.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to je právě blbý, takže ten filtr toho stejně moc neřeší a navíc já nemám důvod tam nikoho dávat. Právě proto, že víš, že je to často a k ničemu, ta se divím, že nejsi obrněný. Vím, že někdy člověk vstane zádelí a prudí ho všechno, ale v tomto případě je to jen ztráta energie a času podle mě. I já někdy prudím, tak si dám voraz, zklidním se a jedu dál.
Reagovat
slacker
A ucel snizovani na uroven dementnich diskuzi vidim za sebe tohle .... zoufaly cin jak definitivne vyhrotit situaci a pritahnout pozornost nekoho kdo to muze zarazit. Adminu.
Reagovat
poutnik
Aby admin nakonec nezarazil vás všechny.
Reagovat
spaniel
Kdyz se podíváš niž na úsek 4:00 az 5:00, tak to vypada ze ne.
Reagovat
Cico93
O 5 si už pisala sama so sebou.
Reagovat
kada.tom
bojim, no :-) ale očekávám tak .... 11:24
Reagovat
Fanda67
vítězem dnešní "tipovačky" se stal nick suboptikt. Ostatní byli příliš optimističtí :). O datu předání hlavní výhry bude ještě informován...
Reagovat
Fandina
hezky ... úsměv
Reagovat
slacker
Viteze si vybrala podle tipu Fandina sama :-)) ... cihala na 10:00
Reagovat
Fanda67
kdyby ses místo blbostí taky zůčastnil, vybrala by si určitě tebe :)
Reagovat
panzer.dragon
jaká škoda, že těch cca 200 nových komentů nejsou fanatický (myšleno v dobrym) odkazy na Fedexovi úspěchy, videa s nim a články o něm
Reagovat
SubOptikT
Takových je tady minimálně miliarda. Takže žádná škoda ;)
Reagovat
SubOptikT
Ty vole, Chocholoušek by se zaradoval ... to děvče opravdu patří pod dohled statného ošetřovatele, něco tak zakomplexovaného a zároveň narcistického se opravdu málokdy vidí ...
Reagovat
kada.tom
Hmm ... to už je na diagnózu od psychiatrické léčebny, mám ten dojem, že by hned při příjmu doktoři navrhli doživotní separaci od normálních lidí. Tohle se totiž fakt málokdy vidí.

Taky by stálo za to tyhle diskuze ukázat někomu z psychologů, zajímalo by mě, co by na to tak řekli. Ale asi to samý co psychiatrové - že Fandina je vážně nemocná a patří do léčebny.

A v případě (NEDEJ BOŽE!!!), že je Fandina normální, tak je toto její chování ještě mnohem závažnější a fakt nevím co s tím ...
Reagovat
Fanda67
dobrá otázka, podobnou řešil už Neruda ve slavném fejetonu .....:)
Reagovat
ptpc
Toto ja už tvrdím dlho... A zdá sa, že dnes v noci mala F zasa záchvat...
Reagovat
VlS
nereagovat, neodpovídat - klasickej antitrolling
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže to je právě to, co se ostatním nechce, je tady asi soutěž, kdo si bude připadat vtipnější v reakcích trolla až se sám trollem stane.
Reagovat
Fandina
to je důležité v rámci diskuse. Pojď pojď pojď!
Reagovat
Fandina
To je princip každé diskuse. Diskutujte ... pojď pojď pojď a úsměv
Reagovat
Fandina
To je princip každé diskuse. Diskutujte ... pojď pojď pojď a úsměv
Reagovat
Fandina
To je princip každé diskuse. Diskutujte ... pojď pojď pojď a úsměv
Reagovat
Fandina
To je princip každé diskuse.
Reagovat
Fandina
to je princi každé diskuse.
Reagovat
Fandina
to je princip každé diskuse. Neurážet, chovat se slušně a ctít, že druhý má jiný pohled, názor na svět kolem nás. To je potřeba si denně uvědomovag a podle toho žít. To je tolerance a uvědomění si svého já a hranice, kde je ten druhý se svým já v rámici vzájemné diskuse.
Reagovat
Fandina
je hodný a nic jiného nám nebráni se takto k druhým CHOVAT.
Reagovat
Fandina
Postav se na hlavu. Nelžu, nelžu, nelžu. To jen ty to tvrdíš, ale já nelžu nelžu nelžu a nikdo mě to nedokáže. Nikdy.
Reagovat
Fandina
Já nelžu a nikdy jsem to nedělala. Nelžu nelžu nelžu. Nikdy. Nikdy. Nikdy. Nelžu, nelžu, nelžu, nelžu, nelžu, nelžu, nelžu a nikdy to nebudu dělat!!!"
Reagovat
Fandina
Nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu nelžu
nelžu
nelžu
nelžu
nelžu
nelžu
nelžu
A NIKDY NEUDU, NEMmám to zapotřebí. Nemám, nemám, nemám, nemám, nemám, nemám, nemám nemám, nemám.
nelžu
nelžu
nelžu
nelžu
Reagovat
Fandina
i kdyby ses stokrát na hlavu postavila. Existuje x důkazů, kde o mně píšeš, že lžu. Nepiš to, Nelžu. Urážíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, stejně tak existuje x důkazů, že jsi skutečně lhala. A stejně tak existuje x důkazů, kde ze lži obviňuješ ty mě. Urážíš.
Reagovat
Fandina
Ano, ty píšeš, že lžu. Já nelžu. Ty to o mně píšeš. Ty urážíš permanentně. Já ne.
Reagovat
smazaný uživatel
ale ano
Reagovat
Fandina
Já nelžu. Ty urážíš. Permmanentně. Několik měsíců. Ty urážíš. Já nelžu. Ty urážíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš si, že když to napíšeš 20x, bude to mít větší váhu? Dneska jsi mě tu několikrát obvinila z toho, že nemám pravdu, ač jsem ji měla, tedy ze lži, několikrát jsi mě urazila. To je fakt, tak to prostě je. Ale máš pravdu v tom, že já jsem to udělala taky. Jsme si kvit.
Reagovat
Fandina
Problém je v tom, že ty mě urážíš několik měsíců a píšeš o mně, že lžu. Neni to pravda a nikdy nebyla. Nelžu a nikdy jsem to nedělala. Ty to píšeš porád a já nelžu. Nikdy. Urážíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsme si naprosto kvit, Fandino. Naše rozpravy vedeme spolu obě úplně stejně dlouho. To, že mě tvoje hysterický výlevy neuráží, ovšem neznamená, že to neděláš.
Reagovat
Fandina
Promiň, ale napsala jsi tady na adresu mé osoby dost dehonestjujících věcí. Nejsi hodná ani slušná. Promiň.
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě, však ty taky ne.
Reagovat
Fandina
Já ano. Promiň.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, promiň.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo víš co? Mám super nápad. Budeme si obě o sobě myslet, že jsme hodné a slušné a o té druhé opak a ono se to zneguje a bude to úplně v pohodě :)
Reagovat
Fandina
Já jsem v pohodě. A vždycky jsem byla. Jsem hodná a předpokládám to u jinýzch. To že ty o mně píšeš něco jiného, je tvůj problém. Já taková nejsem.
Reagovat
mrafe
Dobré ráno děvčata, Vy teda máte výdrž. Klobouk dolů.
Reagovat
Fanda67
zdá se že padli únavou, tyhle noční jim fakt nezávidím :)
Reagovat
smazaný uživatel
A stejně tak existuje x důkazů, díky kterým nás můžou obě zabanovat. Byl by klid.
Reagovat
Fandina
To samozřejmě. Ale že lžu píšeš ty. A urážíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Přestaň se vztekat jak malý děcko.
Reagovat
Fandina
Děcko? To opravdu ne. O tom řeč nebyla. Sorry. Promiň, nejsi dospělá.
Reagovat
Frick
Tu máme vypadnutí Hlaváčkový v 2. kole Tianjinu vol. 2?
Reagovat
FulnekUltras
Od 5.00 začíná v Bangkoku osmifinále 10ITF Tereza Mrdeza (Chorv., 290.) vs. Sabina Sharipova (Uzbek., 300.) - a to bude teprvá bitva... ;-)))
Reagovat
Fandina
To, že mě tady urážíte několik měsíců, ty a další tobě podbní je pravda pravdoucí a je na to x důkazů. Stačí vygooglovat. Máš smůlu, neurážej a pak budeš mít klid.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že jsem tě urazila, pravda je. To, že tě urážím, pravda není.
Reagovat
Fandina
V podstatě je jedno, kolikrát to bylo. O tom nebyla řeč.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak ono je to najednou jedno. Podle mě je teda zásadní rozdíl mezi pojmy urazit a urážet.
Reagovat
Fandina
Ani bych neřekla. Slušný člověk neuráží. Ani jedno ani víckrát. Nebo si myslíš něco jiného?
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě záleží na situaci. I slušnému člověku můžou v různých momentech rupnout nervy. Rozhodně si nebudu hned o někom myslet, že je neslušný jen proto, že zařval na cyklistu "deb.le" poté, co mu málem vlítnul pod auto.
Reagovat
Fandina
Jenže ty tu o mně opakovaně píšeš urážlivě. Nebylo to jednou. Nejsi slušná, sorry. Neustále tu o mnqě píšeš, že lžu a podobně. Urážíš a ne jedenou. To je rozdíl
Reagovat
smazaný uživatel
Se prober. Ty tu o mně píšeš úplně stejně. Pokud trváš na tom, že tebe uráží má sdělení, pak musím já trvat na tom, že mě zase uráží ta tvá.
Reagovat
Fandina
Ano, ty urážíš, píšeš o mně, že lžu. Nelžu. Ty urážíš, já ne.
Reagovat
Fandina
Kdo si chcete kopnout, je tady Fandina. Zlá, hloupá, nesvéprávná a každý nechť si kopne, Fandina je tad o toho. Proč si nekopnout, že, nic nás to nestojí.
Reagovat
FulnekUltras
Posílám polibek na dobrou noc... ;-)
Reagovat
Fandina
Také dobrou noc. Na Eurosportu 2 opakuji LucHra s Cornet, škoda, že to Lucka nedala. Moc nechybělo ... úsměv.
Reagovat
FulnekUltras
V deblu s Andy to vylepší. Dobrou... ;-)
Reagovat
Fandina
Všimla jsem si, že rád vypisuješ ankety. A co takhle o tobě. Nechtěl bys také takovou vypsat. Jak si důvěryhodný nebo něco podobného. Ne? A dát to pod každý článek. Nezazajímalo by tě to, jak působíš na druhé? Vypiš to také. Alespoň to nebudu považovat za útok na mě. Díky moc. Jsi fér, tak se předveď. Slovo chlapa platí. Povyšovat se na druhé umí každý. Ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Vítej v první řadě :)
Reagovat
Fandina
Urážet umíte oba, na to vás užije.
Reagovat
smazaný uživatel
Brzdi. Tohle nebyla urážka ani náhodou.
Reagovat
Fandina
A co to bylo?
Reagovat
smazaný uživatel
Vzkaz pro Fandu. To, že tu z tebe mají mnozí srandu kvůli těm tvým výhrůžkám žalobami, za to si, milá zlatá, můžeš sama.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, nestačí urátžet, ještě k tomu máš z toho legraci. Tak neurážej, legrace to není.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty sama jsi psala, že z nás máš legraci. Takže ty ji z nás mít můžeš, ale my z tebe ne?
Reagovat
Fandina
Ano legraci z vás mám. Ale že urážíte je pravda, s legrací to nesouvisí.
Reagovat
smazaný uživatel
No, vždyť píšu, ty můžeš, my nesmíme. To je ten tvůj pohled na respektování názoru jiných.
Reagovat
Fandina
Ano, jenže ty urážáš sama, mluvím s tebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Pak ale ty urážíš úplně stejně.
Reagovat
Fandina
Já neurážím. Ty jsi začala s urážkami. Ty urážíš a dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to uráží, co o mně píšeš a že mi neustále tvrdíš, že lžu.
Reagovat
Fandina
Ty píšeš, že lžu, já ne. Ty urážíš. Já ne.
Reagovat
Fandina
Je to tvůj problém, že urážíš, ne můj, já to nedělám.
Reagovat
smazaný uživatel
Děláš, před chviličkou jsi mě urážela. Jsem ti psala, ať si to zapamatuješ!
Reagovat
Fandina
Ale jdi ty, vždyť ty pořád urážíš. A pořád dokola.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co, to tvoje nesmyslné obviňování mě vážně uráží. Urážíš mě pořád dokola. Co s tím?
Reagovat
Fandina
Já ne, ty jsi začala urážet a psát tu o mně, že lžu, začni u sebe. Ty jsio začala, ty jsi původcem.
Reagovat
FulnekUltras
Dámy...já si dneska v noci s vámi asi začnu... ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
Napsala jsem, že lžeš pouze v okamžiku, kdy jsi prokazatelně lhala. To přece není urážka.
Reagovat
Fandina
Nelhala jsem. Pokud to tvrdíš, urážíš. I teď urážíš. Neustále. Ńelžu. Takže urážíš.
Reagovat
Cico93
Idem dole sa napiť vody, čeknem na TP a ten Boží trest je stále online.
Reagovat
smazaný uživatel
:D to nebolo pekne :D
je to len Fandina :D :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=i3Fz8S8ehpY

Je to highlights z roku 2013 niektore zapasy
je tam aj zapas s Petrou v Doha. Videa tu obvykle nedávam ale toto sa mi strašne zapačilo aj s tym vstupom kde Serena hovorí ale aj s tou hudbou. :)

mimochodom - neviete čo je to za pesnička? :) :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš to pod tím videem napsaný :)
Reagovat
smazaný uživatel
ježíš :D som slepý :D vdaka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou jsem byla svědkem dotazu, v němž se jedna holčina ptala (volně parafrázuji, dokonale přesně si nepamatuju):
Ahoj, strašně se mi líbí jedna písnička, ale nevím, jak se jmenuje. Zpívá ji černoška a v klipu se pohybuje hlavně na pláži. Refrén je nějak doo doo doo lá lá lá doo doo. Neví někdo, co by to mohlo být za písničku?
Reagovat
Fandina
Ano, mám legraci z toho, jak se tady pár nicků snaží dokázat, že je Fandina nesvéprávná a zároveň mi je líto, že takoví lidé jsou a že se tohle děje. Ale je to realita a každý ať si sahne do svého svědomí, kolikrát a koho nesnášel, byť se jedná o veřený web a internetovou diskusi, kde je potřeba respekt k názoru druhých, i když je jiný než ten můj, tvůj, váš. Respektovat názor druhých, to je smyslem diskuse. Nepovyšovat se na ostatními, ale ani se neponižovat. A stát si za svým. Potom je všechno jak má být. Nelhat a nekrást. Pravda a láska. To je to nejdůležitější pro svobodného člověka. Pojď, pojď, pojď a úsměv, moji milí.
Reagovat
smazaný uživatel
Napsala jsi to krásně. Doufám, že se tím i ty sama budeš řídit. Pak nebudeme mít mezi sebou žádné spory.
Reagovat
Fandina
Já to nejsem, kdo na mě utočí. Uvědomuješ si to?
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, že sama na sebe asi budeš útočit jen těžko. Nechápu, kam tím zase míříš.
Reagovat
Fandina
Nechápeš nic, máš jen vlastní názor a tím to končí ne?
Reagovat
smazaný uživatel
To přece není pravda. Celou dobu se s tebou snažím diskutovat, pochopit tě, respektovat tě. Teď jsem tě pochválila a ty jsi zase hnusná.
Reagovat
Fandina
Ano, ty se snažíš diskutovat a pochopit mě. Ale nechápeš mě vůbec. Jen urážíš. Sorry. Nejsi dospělá, promiň, musela jsem ti to říci. Nemáš přehled, jsi hádavá a trochu hloupá. Nezlob se na mě, ale jinak to nešlo. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáš pravdu.
Reagovat
Fandina
A jak to víš, že nemám pravdu?
Reagovat
smazaný uživatel
Dovolím si tvrdit, že se znám trochu líp a déle než mě znáš ty.
"Ano, ty se snažíš diskutovat a pochopit mě." - to je pravda
"Ale nechápeš mě vůbec." - to je taky pravda
"Jen urážíš." - to vůbec není pravda
"Nejsi dospělá." - to taky není pravda
"Nemáš přehled," - absolutní nesmysl, na této své vlastnosti jsem vystavěla celá svá studia
"jsi hádavá" - ano, pravda
"trochu hloupá" - totální blbost
Reagovat
Fandina
Nerespekuješ názor druhých? Zvláštní. Tak se to nauč. Není to takový problém snad. Sama tu o mě píšeš, jak lžu a najednou se ti nelíbí, že druhý si o tobě nemyslí nic dobrého. Nejsi hvězda, sorry.
Reagovat
Fandina
oprava hrubka ... o mně ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Nerespektuji lži o mně. Ale to ti přece nemusím vysvětlovat.
Reagovat
Fandina
Problém je, že ty si o mně nic jiného než lži nepsala.
Reagovat
Fandina
Urážek umíš, teď jen to přiznat. Ale to ti nejde, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Urážek umím, no. To přiznávám. Ale na tobě jsem jich moc nevystřídala.
Reagovat
Fandina
Tak neurážej. Nic tě to nestojíů
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, a ještě dvě věci.
1. Jsi to hlavně ty, kdo se zde velmi rád ohání slovy "vůbec mě neznáš", ale obráceně to zjevně asi neplatí.
2. To, co jsi napsala, jsou celkem závažná obvinění a urážky mé osoby. Vzpomeň si na to, až se zase budeš do krve hádat, že ty to neděláš.
Reagovat
Fandina
jenže ty jsi mě nazvala lhářkou a já nelžu, to jen ty to tvrdíš a nemáš důkaz a pořád dokola urážíš a ještě další vulgarity, pořád dokola. Já to nejsem, kdo je vulgární a uráží mě neuvěřitelně. Jsi to ty a vždycky jsi byla.
Reagovat
smazaný uživatel
Důkazů mám hafo a mnoho jsem ti jich předložila. Ty mě taky permanentně urážíš, jenže já kolem sebe nekopu jako malý děcko. Neboli když to píší jiní o tobě, jsou to lži a urážky, když to píšeš ty o jiných je to nerespektování tvého názoru.
Reagovat
Fandina
Ale jdi ty. Vždyť ty tady nic jiného než urážky o mně nepíšeš odjakživa. Urážíš, pišeš, jak lžu a tvrdíš, že je to pravda. A pořád dokola. Nic jiného tu nepíšeš, že lžu, zapírám a podobně. Urážíš a nic jiného neznáš.
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, Fandino, jenže to, že lžeš a zapíráš, to je pravda. Vždyť i tenhle tvůj poslední příspěvek obsahuje lživé informace.
Reagovat
Fandina
Jsi přesvědčená, že lžu? To bys musela dokázat a to nelze, protože nelžu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusím nic dokazovat. Dokazuješ to sama každým svým příspěvkem. Navíc máš zřejmě omezenou slovní zásobu, protože se na nic nového nezmůžeš. Meleš dokola furt to samý.
Reagovat
Fandina
Jistě, ještě nějakou urážku znáš?
Reagovat
smazaný uživatel
To nebyla urážka.
Reagovat
Fandina
Proč to tedy píšeš. Proč urážíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Btw. tohle je přesně ta situace, na kterou se ta tvoje nová replika hodí.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě. Proto jsem to psala, že.
Reagovat
FulnekUltras
Sociologicky se tady v některých případech jedná o klasické manipulování kolektivu - byť "jen" virtuálního - na principu stáda s tím, že mnozí jedinci se nechají zmanipulovat velmi snadno, a pro jiné je zase příslušnost ke zdánlivé "silné většině" pohodlnější formou zdejší existence.
Reagovat
Fanda67
Tak už i admin to zabalil, zřejmě ho čeká perný den :)
Reagovat
slacker
Myslis ze tu zustal aby si pocetl jak se rozviji dnesni diskuze?
Reagovat
Fanda67
Myslím az stížnosti dojdou k majiteli domény TP tak bude konat, nic jiného mu nezbyde :)
Reagovat
Fandina
A co udělá majitel domény podle tebe?
Reagovat
Fanda67
Nech se prekvapit fandinko :)
Reagovat
slacker
Majitel domeny = fandina
Reagovat
Fandina
To myslíš vážně?
Reagovat
Fandina
To samozřejmě nechám, ale zajímá mě tvůj názor.
Reagovat
Fandina
To bylo na Fandu67 ... úsměv
Reagovat
fera
...proboha, co se to tady děje? Tady je nějaká válka? To nestačí Ukrajina? Tak kdo, s kým a proti komu?
...omlouvám se všem, že to zlehčuji... :)))
Reagovat
Fandina
tak nějak ... Fandina versus někteří vybraní na TP. Těžce nesou, že prohrávají ... co s tím naděláš ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
To je jen takový místní evergreen. Jmenuje se "Jeden za všechny, všichni na Fandinu" :)
Reagovat
Fandina
samozřejmě a pořád jste poražení na hlavu, i když je vás víc ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
smazaný uživatel
Podle čeho soudíš?
Reagovat
Fandina
podle toho, jak se chováte, nemám pravdu?
Reagovat
smazaný uživatel
Nepochybuju o tom, že ty si určitě myslíš, že máš.
Reagovat
Fandina
já ne, to ty tu pořád každého přesvědčuješ, jak máš pravdu, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo, už zase smyčka
Reagovat
Fandina
že by?
Reagovat
smazaný uživatel
Uveď mi jeden jediný případ z dnešní sáhodlouhé diskuze, kdy jsem někoho přesvědčovala, že mám pravdu!
Reagovat
Fandina
To musíš vědět ty, jestli jsi někoho přesvědčovala. Já jen vím, že co píšeš o mně jsou nesmysly. Takže tě neberu vážně. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak počkej, ty mi tu celý večer předhazuješ, jak pořád někoho o něčem přesvědčuju a pak nejsi schopná uvést jediný příklad? Není to divné? Skoro to vypadá, jakobys ho neměla.
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu. Nepsala jsem o tobě ani slovo. Nedělám to. Považuji to za neslušné mluvit o druhých. Ať si o nich myslím, co chci, nepíši to. Je každého věc, jaký je a co tu píše. Nepřísluší mi se k tomu vyjadřovat. Reaguji jen na urážky na mě. To ano, ale jinak mlčím. Je to slušnost.
Reagovat
smazaný uživatel
wtf
Reagovat
Fandina
... úsměv
Reagovat
slacker
Wsak si zpomen na J.M. Ten to popisoval vzdy dokonale. Tohle je ten moment kdy kazdemu poklesne celist.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nějak.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, kopat to to jde, že.
Reagovat
Fandina
a hlavně z vás mám legraci a to je to nejdůležitější ... úsměv za každé situace ... pojď pojď pojď ... jooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Reagovat
FulnekUltras
;-)
Reagovat
fera
...a vzniklo to z nějakého konkrétního sporu nebo jen tak setrvačností? 8)
Reagovat
smazaný uživatel
To vzniká průběžně. Fandina je provokatérka, která vyvolává hádky a pár lidí (včetně mě) tu na to už reaguje jako bejk na červenej hadr. Sem tam přibude někdo nový, když ho Fandina dostatečně vyprudí.
Reagovat
Fandina
samozřejmě a pořád se najdou ti, kdo na Fandinu reagují pořád dokola. A nezapomenou urážet na entou. Fandina je vyvrhel, vyvolává hádky, je zlá a hloupá, že čarodějko. Super pro tebe tohle nezvednout, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Že jsi hloupá jsem nikdy nenapsala, protože si myslím, že jsi bohužel velmi inteligentní.
Reagovat
Fandina
Inteligentní je dobré, ale pokud píšeš bohužel, tak zřejmě z toho nemáš radost a to není moc pozitivní, nemyslíš?
Reagovat
smazaný uživatel
No, ono v souvislosti s tebou se pozitivně myslí dost těžko.
Reagovat
Fandina
rozumím, podle sebe soudím tebe, že?
Reagovat
smazaný uživatel
To ses naučila teď nějak nově, že to furt používáš? Možná by ještě stálo naučit se, kdy je vhodné to použít. Tady na tu situaci se to moc nehodí.
Reagovat
Fandina
a seš si jistá, že jsem se to teď naučila? Je to přece známá věc, tahle poučka. Nemyslíš?
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá to tak
Reagovat
Fandina
Nemáš pravdu, neurážej.
Reagovat
Fandina
to by mě také zajímalo ... úsměv. Prý jsem arogantní, lžu atd. A pořád dokola. Podle nich jsem největší vyvrhel na TP a je potřeba mě odstranit. Kdo by se tím nebavil, že? Jen hlupák by z toho neprofitoval, aby se těmi argumenty nebavil.
Reagovat
spaniel
Skoro nemuzu verit, jak ses ji zastávala, kdyz jsi byla nova a neznala si ji.
Reagovat
Fandina
tak co, jak to je jsem dement nebo ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky ne. Ale tak nějak jsem se k tomu stavěla podobně, jak jsem to viděla dneska v jednom příspěvku od anakina, že mi nevadí a fandí našim, a tudíž máme společné koně.
Reagovat
Fanda67
I me chvíli trvalo než jsem prozrel :)
Reagovat
Fandina
hlavně, že jsi prozřel. Horší by bylo, kdybys neprozřel. Co potom?
Reagovat
smazaný uživatel
Ono asi stačí zkusit s ní jednou navázat nějakou konverzaci. Jednou mě málem rozbrečela, jak jsem byla zoufalá. To bylo ještě v době, kdy jsem ji brala vážně a myslela si, že to s ní půjde po dobrým.
Reagovat
Fandina
Chtěla jsi brečet kvůli nicku na veřejném webu? Promiň, ale to není normální. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nechtěla.
Reagovat
Fandina
To je dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
úsměv
Reagovat
slacker
Pobavilas
Reagovat
Fandina
ty ne ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Opět mě předeběhla. Jak ona to dělá? :D
Reagovat
Fanda67
Nemame na ni, priznejme si to:)
Reagovat
Fandina
Obávám se, že máš pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče rychlosti a stupidity komentářů, tak určitě ne.
Reagovat
Fandina
v tomhle na tebe nemám, to je fakt ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ta tvoje reakce je trochu nelogická, ale co se od tebe dá čekat, že :/
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, napíšeš "čarodějko" a než stihnu odpovědět, už tam máš první příspěvek od Fandiny :D
Reagovat
Davor1
Máš toto za potreby? Radšej si pospi, vynakladať energiu na Fandinu, to je viac zbytočné ako prehadzovať piesok z jednej kopy na druhú ;)
Reagovat
spaniel
Držím to na urovni, kdy me to nevysiluje, ani nerozciluje. Je to vpoho od doby, co mne doslo, ze je dement. Ale mas pravdu, smysl to nema, I kdybych napsal jen jeden jediny prispevek. Nic, pro vcera to balim :) Tak sportu zdar a Fedexovi zvlast :)
Reagovat
Fandina
dobrou noc. Hlavně, že už víš, že jsem dement, sice jsi mi to psal dávno, ale to je fuk. Víš to. A to je pro tebe podstatné. Pobavils ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrou, nechť se ti zdá o tom, žes vyhrál Wimbledon :)
Reagovat
spaniel
Dik, to by nebylo vubec spatne :)
Reagovat
Davor1
mňa to vysáva len keď to čítam, fakt ma to neuveriteľne znechucuje a aj by som niečo na túto tému napísal, ale absolútne nemám chuť hádzať hrach na stenu...

Ostáva mi len dúfať, že budeme mať v budúcnosti čo najviac zmysluplných tém na debatu a čo najmenej Fandiny, aj keď to vidím dosť skepticky :(

Športu aj Rogerovi zdar, a mojim koňom (Nishimu a Simone) tiež :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je enuvěřitelné, že i v noci se tu budete hádat:DD
Reagovat
FulnekUltras
Neuvěřitelné, kolik "chlapů" tady musí mít po ženské poslední slovo... ;-)
Reagovat
Fandina
napiště žádost o vyloučení druhého. Je to to nejlepší, co můžete udělat, abyste se cítili svobodně a je to vaše právo. Otázkou je, jestli je to správné a tolerantní a není to každého z vás problém, neschopnost, vyrovnat se s druhými v diskusi.
Reagovat
Roger_Federer
Tomu kdo nas te definitivne zbavi, rad osobne potresu pravici a budu mu rikat muj bratre:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, v tvém případě je to správné, protože v tvém případě není jiné cesty. Domluvit se tu s tebou zkoušel kdekdo. Pokud chceš ukázat na někoho opravdu netolerantního, ukaž v prvé řadě sama na sebe. Kolikrát jsem ti napsala, že tvé názory akceptuju a že bych ocenila, kdybys ty akceptovala mé? Nikdy jsem se z tvé strany ovšem nedočkala ani kouska respektu.
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že ty ukazuješ na chyby druhého. A chceš od něj, aby ti dal zapravdu. Aby napsal, že je lhář a hajzl. A to je je tvůj problém. Ty mě urážíš, tady nejde o respekt tvého názoru, ale o urážku druhého.
Reagovat
smazaný uživatel
To je furt dokola. Je těžké neurazit někoho, kdo vidí urážku za každým slovem, které se mu tak úplně nelíbí.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě. Urážíš každým slovem, píšeš o mně neuvěřitelné věci. Tvůj problém, já to nedělám.
Reagovat
spaniel
Pise uvěřitelné veci
Reagovat
Fandina
právě že ne, jsou to nesmysly.
Reagovat
smazaný uživatel
Když ti 3x napíšu, že tvůj názor akceptuju, ale mám jiný a doufám, že ho budeš zase akceptovat ty a ty mi na to 3x odpovíš, že se mýlím a že jen ten tvůj názor je správný, tak ti počtvrtý napíšu, že jsi kráva, no.
Reagovat
Fandina
Ne, ty jen urážíš, nic jiného neděláš, píšeš o mně že lžu a nic jiného neumíš. A pořád dokola. Urážíš i teď. Nic jiného než urážky a urážky. A pořád dokola.
Reagovat
smazaný uživatel
To, co jsem napsala, je pravda. K tomu rozhovoru mezi námi došlo tak před týdnem. Rozhodně jen neurážím. Navázat s tebou normální dialog jsem zkoušela snad tisíckrát. Obvykle se ale okamžitě dočkáš kyselého prskání a obviňování z něčeho, co jsem třeba ani neudělala nebo udělala jen v určitý míře.
Reagovat
smazaný uživatel
*dočkám
Reagovat
Fandina
Dám ti radu. Než někoho začneš urážet, jako ty mě, tak si to mockrát rozmysli. Moje rada. Píšeš tady o mně urážlivě a pořád to opakuješ. Pořád dokola. Uvědom si to. Slušný člověk tohle nedělá.
Reagovat
Roger_Federer
Ty si slusny clovek? Lhani je velmi neslusne.
Reagovat
Fandina
Já nelžu, ale zřejmě ty ano, jinak bys to nepsal o druhých, nepředpokládal bys to u nich. Ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Já si ani dneska nejsem vědoma, že bych tě něčím urážela. Naopak jsem se s tebou snažila jednat slušně, ale na slušné otázky jsi mi ty neodpovídala, protože se ti asi nelíbily.
Reagovat
Fandina
vážně, tak urážíš mě permanentně. Bohužel, tvůj problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, ty se tu furt oháníš tím "tvůj problém", ale největší problém s tím tady evidentně máš ty.
Reagovat
Fandina
Já neurážím, ty urážíš, já ne.
Reagovat
FulnekUltras
K té neschopnosti bych přidal ještě impotenci - doufám, že snad opravdu jen vyjadřovací...
Reagovat
Roger_Federer
Realita je takova, ze velka cast lidi tady te ma tak akorad dost..Jsi arogantni, bezcharakterni lharka a to se nekde casem muselo projevit.
Reagovat
Fandina
Problém je, že nejsem ani arogantní ani bezcharakterní. A ty mě jen urážíš. Chápeš to vůbec, co děláš?
Reagovat
Roger_Federer
Podle meho nazoru si..dokaz ze sr pletu.
Reagovat
Fandina
Podívej, ty jen urážíš, to není otázka dokazování, to je otázka slušnosti a přístupu k druhým. Ty jsi vinen. Ty urážíš a popisuješ mě tady negativně a neslušně. Ty jsi problém. Ty urážíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nás neustále obviňuješ z toho, že tě pomlouváme. A co děláš ty? Tvrzení, že tě jen urážíme, rozhodně není pravdivé. Zameť si před vlastním prahem.
Reagovat
Fandina
Urážíte mě, ne já vás. To je rozdíl. Ty urážíš, píšeš o mně urážlivé věci a pořád to prohlubuješ. Pořád dokola.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska konkrétně?
Reagovat
Fandina
pořád každé tvoje slovo je urážka a byla i ta neslušná pořád dokola.
Reagovat
smazaný uživatel
Každé moje slovo tě uráží? To ale není můj problém. Na příspěvku, který právě teď píšu, není nic urážlivého, stejně jako na mnoha dalších.
Reagovat
spaniel
Každé slovo :D koťata, růže, dítě, samet, láska, mír... Co slovo, to urážka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, na tohle už reagovat nebude, tady už je v úzkých. Začne stejnou diskuzi o urážení o kus výš.
Reagovat
Fandina
myslíte? zase jste mě pobavili, ani nevíte jak ... úsměgv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je dobře, že tě dokáže pobavit vlastní hloupost :)
Reagovat
Fandina
Vlastní hloupost? ... pobavilas
Reagovat
smazaný uživatel
Neschází nic jiného, než překročit k radikálnímu kroku. Radikální doba si žádá radikální činy. Musíme se zkrátka dohodnout a všichni do jednoho určitý den napsat Administratorovi nebo přímo Zabloudilovi, nebo někomu kompetentnímu, stížnost na paní Frndinu a žádost o její zabanování.
Asi se vám to zdá jako blbost, ale když každý, koho tady ta, jejimž nickem si již nechci prznit klávesnici ani mysl, takže ho nenapíšu, vytáčí, investuje těch pár minut a napíše krátkou zprávu zde do vzkazu někomu kompetentnímu, tak je jasné, že už zkrátka nebudou muset nějak zakročit. Všichni si přece přejeme, aby tady byl konečně čistý vzduch oproštěný od toho tenisportálového Voldemorta.
Ten den se zapíše zlatým písmem do historie Tenisportálu.
Gigin bude slavit jako by právě Gulbis vyhrál Wimbledon, spaniel bude tak naměkko, že by v tu chvíli dopřál Nadalovi kariérní Grandslam a Forehand definitivně přestoupí na tu správnou stranu, co se týče otázky GOAT.
Reagovat
smazaný uživatel
BUDOU MUSET ZAKROČIT. :D
Reagovat
spaniel
:) uz to běží pokud vim
Reagovat
Roger_Federer
Tak rozhodne to blbost neni.
Reagovat
FulnekUltras
V čele každé inkvizice stáli odjakživa iniciativní blbci... :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Rád se přidám k dílu.
Reagovat
poutnik
To už vypadá jako veřejný lynč, smutné...
Reagovat
slacker
Vubec ale vubec nevis o co tady jde. Takovych rozumbradu uz tu bylo a vetsina casem obratila a uznala ze se mylila
Reagovat
Fandina
máš dojem, že ty víš o co jde?
Reagovat
poutnik
Slackere sleduji Tě co jsi tady přišel a akce Fandina je z velké části tvým dílem a několika dalších, které to strašně baví. Co by jste tady bez Fandiny dělali?
Reagovat
slacker
tak schvalne, kdy jsme sem prisel?
Reagovat
poutnik
TP sleduju asi 3 roky a ty tu chodíš pár měsíců.
Reagovat
slacker
No chodim sem psat mnohem dele nez par mesicu. a o hodne dyl jsem chodim cist. A hadky s fandinou tu byly uz za me faze pouheho cteni. Pravda jeste ne tak kaloricke jako dneska.
Reagovat
Roger_Federer
Diskutovalo se tady davno predtim nez Fandina dosla a bude i potom..
Reagovat
FulnekUltras
jenže ten páchnoucí hlen vytéká úplně odjinud, než jistá zdejší "kvalifikovaná většina" pořád a pořád dokola rádoby suverénně tvrdí... ;-)
Reagovat
Roger_Federer
A proto by ti bylo lepe tam, od kud si prisel.:)
Reagovat
slacker
Ve Fulneku?
Reagovat
spaniel
Co to je za blba?
Reagovat
slacker
nejaky novy Queshista :-)
Reagovat
Roger_Federer
Sam pan Quesh
Reagovat
spaniel
Aha, to by dávalo smysl. To byl taky strašný blb.
Reagovat
Roger_Federer
Zajimalo by me, tvoje rodina a pratele vy kolik tady travis casu, pod jakym nickem tady vystupujes?
Reagovat
Fandina
Já jsem si všimla, že kdykoli to něco napíši, tak reaguješ. Tak musíš vědět, kolik tu tráváš času.
Reagovat
Roger_Federer
ale, ja jsem se ptal, zda to vy tvoje rodina..manzel, deti, vnuci..
Reagovat
Fandina
já se ale na nic neptala, jesti mi rozumíš, také se tě neptávám. Není to vhodné ani slušné. Chápeš?
Reagovat
Roger_Federer
co je natom nevhodneho, nebo neslusneho?
Reagovat
Fandina
vyptávat se na soukromé věci, to se mi nelíbí, proto to nedělám a nepovažuji to za vhodné dělat.
Reagovat
Roger_Federer
Myslim, ze nikde zde nejsou zakonem urcene pravidla ocem muzeme mluvit..takze je to v pohode.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že se můžeš ptát na co chceš, ale podle úrovně otázky dostaneš odpověď.
Reagovat
Roger_Federer
No tak u tebe je to v podstate jedno, ty nekodpovidas nikdy..vzdy odpovidas otazkou..Takzr diskuze z tebou jsou problem.
Reagovat
Fandina
Je právo každého zvolit styl odpovědi. Je na tobě, jak se s tím srovnáš. Ale nutit někoho k odpovědi nemáš právo. Je to každého věc, jak odpoví.
Reagovat
spaniel
Demeeent
Reagovat
Fandina
a seš si jistý?
Reagovat
Roger_Federer
Ptam se te, protoze bys jim to mela uz rict, ze mas problem..
Reagovat
Fandina
Zjevně máš problém ty, proto se vyptáváš. Já se neptám. Nemám problém.
Reagovat
Roger_Federer
Ano mam problem, muzes mi dat kontakt na tveho manzela? Je na case aby mu nekdo milosrdne upozornil, ze neco beni v poradku..
Reagovat
Fandina
Pobavils.
Reagovat
Cico93
Fandina ty si tu 24/7?
Reagovat
Fandina
A ty?
Reagovat
smazaný uživatel
že to Rebelovi nestřílí stejně jako nám tady.
Reagovat
spaniel
Mozna ze se za nickem Fandina skrývá Lendl. Proto Tomáše odmítl, protoze je strasne časove vytizeny. Nezbyl by mu cas na TP.
Reagovat
Cico93
Zajtra hra Lendl v BA, uvidíme či bude Fandina tu počas exibicie.
Reagovat
Fandina
Pobavils. Ale na obranu pana Lendla, Fandina je přecen dement, ne?
Reagovat
Roger_Federer
je dobre, ze si zacinas uvedomovat ze neco z tebou neni vporadku.
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo vůči Ivanovi krutý :D Co jsem ho slyšela mluvit, zdálo se mi vždy, že mají jeho názory hlavu a patu.
Reagovat
Fandina
souhlas, je to sympaťák a moudrá hlava. O jiných se to říci nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Je fajn, že si to uvědomuješ.
Reagovat
Fandina
a seš si jistá, že si to uvědomuji?
Reagovat
smazaný uživatel
fajn pokus
Reagovat
Fandina
o co?
Reagovat
smazaný uživatel
Odvést pozornost od toho, žes dojela na vlastní potřebu všechno komentovat.
Reagovat
Fandina
myslíš, podle sebe soudím tebe?
Reagovat
smazaný uživatel
ne
Reagovat
Fandina
tak sis odpověděla. Uvažuji jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já jsem se na nic neptala.
Reagovat
Fandina
Já také ne.
Reagovat
smazaný uživatel
během tohoto vlákna 3x
Reagovat
Fandina
vážně, tak to se omlouvám, ale pořád reaguješ, považuji za slušnost odpovědět
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že tuto slušnost nemáš, když se tě skutečně na něco zeptám. Reaguješ jen na to, co se ti hodí.
Reagovat
Fandina
Souhlas. Nebudu reagovat na něco, co mi nevyhovuje.
Reagovat
Fanda67
diskuze na téma vhodnosti přezdívky rebel už tu proběhla v minulých dnech, ale můžeš si ji střihnout ještě jednou :)
Reagovat
Fandina
tak samozřejmě, přezdívka Rebel je pro někoho svatá, i když je nelogická ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Nelogická je pro tebe a určitě bude i pro někoho jiného, řadě jiným ale logická připadá a líbí se nám, tak už to laskavě akceptuj a přestaň do nás pořád rejt.
Reagovat
Fandina
Neuznáváš názor druhých. Tvůj problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Uznávat není v tomto smyslu vhodně zvolené sloveso. Lépe se sem hodí akceptovat. A s tím problém nemám. Napsala jsem ti už aspoň 10x, že tvůj názor akceptuju. To ty máš problém s tím akceptovat, že to někdo může vidět jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
O její vhodnosti nehodlám diskutovat. Nevím, proč bych nemohla užívat nějakou přezdívku jen proto, že se zrovna Fandině nelíbí.
Reagovat
Fandina
samozřejmě, nikdo ti nebrání užívat cokoli a je na tobě, jak se srovnáš s tím, že druhý to považuje za nesmysl. Tvůj problém. Nebo jak to nazvat. Tvoje věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasně, s tím tu máš nejvíc zkušeností ty. Akorát nevím, proč mi to píšeš.
Reagovat
Fandina
Napsala jsem svůj názor. Nic jiného za tím nehledej.
Reagovat
smazaný uživatel
muzes me osvetlit tu prezdivku Rebel? ptam se ptz tomu opravdu nerozumim proc je berdych nazyvan rebelem
Reagovat
smazaný uživatel
Měla jsem před 10 dny stejný dotaz a asi bych to nenapsala lépe neý Vlk-v-zimě. Příjemný pokec byl bohužel později totálně zdevastován, ale i tak Vlkova odpověď stojí za přečtení. Čas 21:19, je to asi v půlce stránky:
http://www.tenisportal.cz/zpravy/berdych-si-domluvil-schuzku-s-lendlem-sejit-se-maji-po-turnaji-v-sanghaji-15214/
Reagovat
Cico93
Už si to tu Celé úplne DOJEBALA!!!!
Reagovat
Fandina
Já, ale jdi ty, Já jsem v pohodě. To ty tady šílíš.
Reagovat
Cico93
Si diabol priamo z pekla.
Reagovat
Fandina
nejsem, jsem obyčená Fandina
Reagovat
smazaný uživatel
To je jak červenej hadr na bejka :D Ale jsem na tom stejně.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina

a tenis.
Reagovat
Fandina
A přitom já o to vůbec nestojím, aby se tady o mně psalo. Je to paradox ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
no jo no.. možná by nebylo naškodu vytvořit zde speciální diskuzi.. něco jako "Fandina koutek". Tam by se řešilo toto téma a člověk by pak nebyl překvapený, že pod článekm o Berdychovi najde 200 příspěvků o Fandině.

Nebo vytvořit úpně novou stránku tzv "fandinaportal.cz"
Reagovat
mrafe
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTOGTbH8sUnPaCx1PYVup7Ga5jZxtuPUyPI-JR8x33F7zzBbJ6neA
Reagovat
gigin
Tak pojď!! Co máš na duši?
Reagovat
spaniel
Ze se tim blbeckem zapodivas...
Reagovat
rod_laver
Zajímavý článek

http://www1.skysports.com/tennis/news/17136/9515496/roger-federer-barry-cowan-says-swiss-is-in-the-best-form-of-his-tennis-career
Reagovat
spaniel
Jdu precist, ale podle nazvu - lol :)
Reagovat
rod_laver
Název je přestřelený, ale ta snaha Rogera změnit styl ve fázi jeho kariéry atd., což autor vyzdvihuje, je opravdu obdivuhodné :)

As a result, Federer has had to reinvent his game and for a player who has won 17 Majors to sit back, take stock and say ?I need to do something different? is true testament to his character.
Reagovat
spaniel
Jj, s vetsinou souhlasim, ale nazev a uvod je mimo. Fed 2004-2007 by tomu z poslednich 3 let pekne nalozil.
Reagovat
panzer.dragon
taky přidam jeden celkem zajímavej článek

http://ftw.usatoday.com/2014/10/roger-federer-number-one-atp-ranking-novak-djokovic-2014-no-1
Reagovat
panzer.dragon
5 finále masters za jeden rok hrál Fedex naposled v roce 2007 a to je ještě jeden turnaj před náma
Reagovat
spaniel
Neda se to srovnávat. Vyhral 8 titulu, mezi nima AO, W, USO a v RG byl ve finale. K tomu TM. Byla to mnohem lepsi sezona celkove nez letos.
Reagovat
r.Fever
zaujímaví hráči na tohtoročnom Ritre :

Veselý, Lacko, Dodig, Sela, Melzer, Troicki, Krajinovic, Kubot
Reagovat
r.Fever
+ Sijsling, Gojowczyk, Gombos...
Reagovat
Fandina
super a díky za info. Letos se tam zase chystám.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jedu taky, Fandinko potkáme se?? :)
Reagovat
Fandina
Proč by? Co tě k tomu vede se se mnou setkat?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že jsi inspirující osobnost, spoustu lidí inspiruješ k tomu, aby na internetu trávili méně času.
Reagovat
smazaný uživatel
Zláátej středověk...Když měl někdo s někým problém, vyzval ho na souboj a bylo. Nejlíp, když se zastřelili navzájem...
Reagovat
Fanda67
:)))))
Reagovat
PetaM
Co bych získal tím, že bych zabil nějakého s průkazkou ZTP? Leda tak odsouzení ostatních ...
Reagovat
Jan
Ve středověku se zabíjeli mečem či jinými zbraněmi (sekera atd). Střílelo se až v 19. století, to už nebyl středověk.
Reagovat
spaniel
Neurazej
Reagovat
Fandina
on neuráží narozdíl od tebe, který píšeš druhým do vzkazníku, aby na tebe nereagovali a nazýváš je dementy
Reagovat
spaniel
Nelži. Ja to nepíšu druhým, napsal jsem to jen jedne osobě a to tobe. Protoze jsi dement. Jeden by nevěřil, ze jsi babka. To je mozna i světový rekord, nejstarší mezi trollama. Dementní babka, parada.
Reagovat
Fandina
Ano, napsal si mi to, proto to vím. Jinak bych to netvrdila, že to děláš. A je jedno, jestli jednou nebo víckrát. Mě si to napsal, proto jsem to uvedla. Tvůj problém. Ty urážíš.
Reagovat
spaniel
Jak to snaseji vnoucata, ze maji babku dementa?
Reagovat
Fandina
máš dojem, že dementi mají vnoučata?
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by nemohli mít?
Reagovat
Fandina
Možná mají, ale není to asi obvyklé.
Reagovat
spaniel
Podle me chodi kanalama. Takova ostuda...
Reagovat
Fandina
pobavils
Reagovat
smazaný uživatel
Fandinko, že ty sis nepřečetla ten odkaz, který jsem ti vygooglila?
Reagovat
Fandina
pobavilas
Reagovat
smazaný uživatel
Já se ptám vážně. Kdybys ho četla, tak nemůžeš napsat ten nesmysl o pár řádků výš.
Reagovat
Fandina
Máš pravdu, nečetla.
Reagovat
smazaný uživatel
supr poučka... sice máš pravdu, že už nebyl středověk, ale to co jsem tím chtěl říct, se tak nijak nemění.
Reagovat
slacker
Kdo jsou podle vas queshisti?
Reagovat
Roger_Federer
uz jsem to tady psal jednou...
Je to tvrde jadro Kvitovcu. Vedene fanatickym guru queshem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je klidně vyjmenuj, když je teda hra na pravdu.
Reagovat
slacker
Dekuji nacelniku ze jsi vyvratil ze jsem si ten pojem nevymyslel sam abych se necitil tak zoufale sam jako jejich mistopredseda PetaM.
Reagovat
PetaM
To, co napsal RF vůbec nic nevyvracuje ... Přečti si to ještě párkrát a třeba to pochopíš taky ...
Reagovat
PetaM
* nevyvrací ... :D :D
Reagovat
PetaM
Promiň, ale kým že jsme vedeni? :D :D :D Sorry, ale já nejsem veden nikým. V dětství jsem byl veden rodiči, aby se ze mě stal slušný chlapec. Ale jinak mě nemá právo někdo vést ... :D :D
Reagovat
slacker
Mormon taky o sobe nerika ze je mormon ale ze je clen Cirkve svatych poslednich dnu Jezise krista
Reagovat
PetaM
Mluvíš z cesty, přestaň chlastat. Akorát se tady zesměšňuješ do neuvěřitelných rozměrů. Jediný, kdo ti tady odpověděl, je RF - což se ale dalo čekat. Ostatní sami už dávno poznali, jak hodně ubohý jsi ...
Reagovat
gigin
Ale tvl, Kveš byl sice specifický, ale dokázal například říct, že by se kolikrát střelil za příspěvky, které napsal v afektu. Ale ta zrůda Fandina?
Reagovat
Fandina
Zrůda .... och, to je urážka na entou ... proč tolik nenávisti gigine?
Reagovat
gigin
Protože jsi zrůda. Duševní mrzák. Hajzl. Jdu si pro ban. Pičo jedna blbá, vyleštěná, nevymrdaná.. Nazdar.
Reagovat
Fandina
Hlavně když se ti ulevilo, člověče. Kde se v tobě bere tolik nenávisti k druhé, aniž někoho znáš osobně, nechápu. Promiň, ale tvůj problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Evidentně tu hodně lidí má jeden společný problém. Tebe!
Reagovat
Fandina
A co navrhuješ?
Reagovat
smazaný uživatel
Co bych měla navrhovat? Jen konstatuju starou dobrou pravdu, že nejhorší je srážka s blbcem.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, srážka z blbcem je známé rčení. Ptám se tě, proč se tedy srážíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Páč i přes mé úhybné manévry mě vždycky doženeš.
Reagovat
Fandina
asi něco děláš špatně
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, uhýbám málo. Otázka je, jestli se té srážce v tvém případě vůbec vyhnout lze. Dokážeš bejt vytrvalá.
Reagovat
Fanda67
oceňuji že ještě bojuješ, do roztrhání těla jak říkával švejk :)
Reagovat
smazaný uživatel
Řekněme, že mám jisté důvody, proč nedokážu přestat.
Reagovat
spaniel
Správně je srážka S blbcem, ne Z blbcem. Jsi dement nebo co?
Reagovat
Fandina
byla tam chyba, s kým čím, sedmý pád. Máš s tím problém, že lidi jsou chybující nebo jak to je?
Reagovat
spaniel
Pobavilas. Svou demenci.
Reagovat
Fandina
Ty jsi také pobavil, jak demenci spojuješ s pravopisem
Reagovat
Fanda67
fandinko ty jsi přiznala chybu, my snad ještě budeme kamarádi :))
Reagovat
Roger_Federer
Ale houby ona to zas vzapeni popre..
Reagovat
Fandina
Myslíš? Já jsem zásadová. Co řeknu, platí.
Reagovat
smazaný uživatel
... aspoň pár vteřin.
Reagovat
spaniel
:) upřímnost vnáší světlo i do tech nejčtenějších koutu TP. Ted je tady světla jak v Hirošimě.
Reagovat
smazaný uživatel
ale postradam: "Ach Boze, co jsme to ucinili!"
Reagovat
Cico93
gigin ;)))))
Reagovat
Roger_Federer
zo myslis vazne?

"On píše, že se mnou má osobní zkušenost. To mě pobavilo. Vůbec nevím o koho se jedná a ani si nepamatuji, že bych s ním někdy tady diskutovala o čemkoli. Takže proto ten dotaz o co mu jde ... úsměv"
Reagovat
Fandina
Ano, myslím to vážně. Nikdy jsem se s tebou osobně nesetkala. Neznám tě a sám si začal před několika měsíci do mě rýt. Nikdy jsi mě nezajímal a ani nezajímáš dnes. Jsi mi k smíchu.
Reagovat
Roger_Federer
Neuveritelna lez..
Cely rok 2013 si me pronasledovala, lezla si mi do vsech diskuzi, umravnovala, opravovala, nutila svoje nazory, byla si jako osina v zadku..od te doby si se vubec nezmenila, jen si to lidi uz nenechaji libit.
Chodim jsem uz dlouhe roky a nikdy tady nebyly takove problemi a hadky, az si se obevila ty.
Reagovat
Fandina
Nedělala jsem nic takového, tvůj problém, že si to myslíš. Nikdy jsem to nedělala, nezajímáš mě a jsi mi ukradený. Chápeš to vůbec?
Reagovat
gigin
Jsi prolhaná, falešná. Že tě huba nebolí. Mor. Mor TP. Zahubilas tu tolik nicků. Vlka, janekdu, Oskara, J.M a dalších x odešlo kvůli tobě.
Reagovat
Fandina
Já je zahubila? Co jsem jim napsala, že jsem je zahubila? Ano, jestli jsem jim napsala něco, co se jim nelíbilo, jejich problém, že se s tím neuměli srovnat. Ne můj. Ale jejich věc, kde a co píši.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím.. Jsem jediný, komu Fandina vůbec nevadí? Ba naopak, já si s ní troufám tvrdit rozumím. I když se neshodnem, snad se nemusíme hádat ne? Jak malý děti tady-.
Reagovat
PetaM
Budeš od teď lynčován. Tvůj nick si zapamatují "velikáni" tohoto portálu. Zničil sis budoucnost. Navždy budeš ten, kterému Fandina nevadí a běda ti, abys někdy tvrdil něco jiného ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já se jim jen směju :D Mě tady ti "velikáni" jsou totálně u zadku :)
Reagovat
PetaM
Zrovna teď tu někdo napsal, že Fandina je cvičená opička ... A přitom oni na ni stále reagují, jako cvičené opičky ... Člověk si někdy říká, jestli to Fandina nemá promyšlené a schválně z nich nedělá id.ioty :D Což evidentně není zase tak těžký úkol :D Stačí si jen dát nick Fandina :D :D
Reagovat
slacker
nebo PetaM.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejtrapnější je tady slacker:))
Reagovat
PetaM
Z tebe se dá tak lehce udělat idi.ot, že na to není třeba vytvářet žádný speciální nick.
Reagovat
Roger_Federer
Vzhledem k tvemu mladi chapu, ze nevnimas ty a tobe vekove podobni jak sarkastickou a falesnou hru, kterou Fandina dlouhodobe hraje.Jiste ona presne potrebu je tebe a dalsi, jako podporu..
Uz jsem to tady psal mnohorat, nam jiny nazor , protoze ctu mezi radky a protoze mam osobni zkusenost z doby minule z Fandinou.
Reagovat
PetaM
Problém je ale v tom, že já jí nepodporuji. Spíše si ji ani nevšímám. Když fandí, fandím taky, když tady vede sáhodlouhé diskuze, tak je ani nečtu. To je rozdíl. Já jsem Fandinu nikdy nezažil z té stránky, jako ty, protože si to nenechám vnutit ... V tom je ten rozdíl ...
Reagovat
Roger_Federer
Ja chapu ze pokud po tobe Fandina nevystartovala v jejim stylu asi to nemaji potrebu resit..
Jak jsem mnohokrat psal, chodim sem x let a z Fandinou jsem nemel problemi, az do doby nez na me zacala reagovat , temer neustale, opravovat, umravnovat, nutit svoje nazory, v kladat se do vsech diskuzi, trpel jsem ji to dost dlouho, nez me dosla trpelivost.
Reagovat
Fandina
Vážně jsem začala na tebe reagovat já? Jsi směšný, není tomu tak. Začal si ty sám a to před několika měsíci. Jak jsem psala. Vůbec mě nezajímáš. Kdybys na mě nereagoval, ani bych se tě nevšimla.
Reagovat
Fandina
Tos mě pobavil. Máš osobní zkušenost se mnou? Porazila jsem tě v diskusi, nebo jak to myslíš?
Reagovat
smazaný uživatel
To je na koho? :O :D
Reagovat
Fandina
to bylo na Roger_Federer, sorry. On píše, že se mnou má osobní zkušenost. To mě pobavilo. Vůbec nevím o koho se jedná a ani si nepamatuji, že bych s ním někdy tady diskutovala o čemkoli. Takže proto ten dotaz o co mu jde ... úsměv
Reagovat
gigin
Vůbec nevím o koho se jedná a ani si nepamatuji, že bych s ním někdy tady diskutovala o čemkoli.
Reagovat
Fandina
Ano, než před časem začal do mě rýt a urážet mě. Jinak mě tenhle nick nikdy ničím nezaujal, nebyl důvod. To samé jako ty. Začal si sám. Já se tě před x lety na nic neptala.
Reagovat
Fandina
A byl si to ty, kdo mi napsal do vzkazníku. Já to nebyla.
Reagovat
gigin
Co to meleš!! Tys začal mlít mi do vzkazníku. Do vzazníku ty stalkuješ x lidí. Tito, Oskar a x dalších... kluci, sorry...
Reagovat
Fandina
Napsal si mi sám do vzkazníku první. Neodvolávej se na Oskara nebo tita. Je moje a jejich věc o čem jsme si psali. Neurážej.
Reagovat
slacker
Koho jste pomlouvali ve vzkazniku?
Reagovat
Fandina
Já nikoho. Nepomlouvám, nemám to zapotřebí.
Reagovat
gigin
Fandino, ty lhářko. Tys mi psala do vzazníku první. A bylo to ohledně Štěpce a jeho prostředníčku Tipsovi. Nejen že si vyleštěná, ale navíc ztrácíš paměť.
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu. Ty jsi mi napsal jako první a to, že máš rád holky nebo něco v tomhle smyslu a že to nemůžeš psát veřejně. To jsi u mě tedy klesnul, že máš dvě míry, jednu veřejně a druhou ve vzkazníku. Sorry. Byl si to ty.
Reagovat
gigin
Ok. Tak budem dokazovat. Vyhrabu se ve vzkazníku a šupnu to sem. Souhlasíš, megero?
Reagovat
Fandina
gigin ... ano, napsal si ty první a mám dojem, že to bylo i první vzkaz, který jsem dostala do vzkazníku vůbec. Dej si sem co chceš. To je tvoje věc. Ale mě si napsal první ty.
Reagovat
FulnekUltras
To se to snadno zbaběle ťuká do klávesnice co, chudáčku ?
Reagovat
gigin
?? co máš konkrétně na mysli? Povídej...
Reagovat
FulnekUltras
V tvým případě se vůbec nedivím, že to nevíš...
Reagovat
gigin
Bud konkrétní.. čeho se bojíš?
Reagovat
FulnekUltras
Klasická fobie čpí z tebe, ale já ji rozhodně řešit nehodlám... ;-)))
Reagovat
spaniel
Nesmyslne smajliky ukazuji na nízké sebevedomi.
Reagovat
gigin
Páč nemáš co řešit. Napiš kontrétně, co tě na mne sere. Udělej to. Bud rovina... nebo co?
Reagovat
Roger_Federer
uz jednoh si stadyma utikal jako spraskany pes, ani tolik hrdosti nemas, aby ses vratol pod puvodnim nickem..a chces kazat.
Reagovat
FulnekUltras
Asi trochu tuším, koho máš na mysli, ale můžu celý portál naprosto uklidnit - jsi vskutku paranoidní... :-D
Reagovat
slacker
Kdybys napsal ze mas rad kluky tak jsi nemusel u fandiny klesnout :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D
Reagovat
gigin
Ty si fakt šulín.
Reagovat
Fandina
Tak to bych neřekla. Ale to je tvůj problém.
Reagovat
slacker
Budoucnost si uz znicil opakovanym postovanim stranek Denisy Alertove a zadostmi o lajk :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já nežebral. Já psal, aby lidi věděli, že nějaký Fanclub Denisy vůbec je-.. A na tebe reagovat nebudu.. S ubohýma lidma si nepíšu..
Reagovat
slacker
takze spammer, chranici Fandinu a bratickujici se s queshistama. No slusne podelany profil :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti říkám, nech mě být! Já na takové fracky nemám čas ani náladu.. Jsi jen rozmazlenej a nevíš, co dělat nudou, tak provokuješ tady.. To je daleko horší profil :)))
Reagovat
PetaM
Co jsou to ti ... ti na Q. Neznám nic takového. To je tvůj výmysl? Tvoje imaginární skupina? Božínku, ty jsi ták osamělý ... Mají tě ti lidé z Tvé skupiny aspoň rádi? Asi taky ne, že ... I když jsou imaginární ...
Reagovat
slacker
Potrefena husa zahejkala :-) queshisto c.2
Reagovat
PetaM
Nevím, kdo je tady potrefený ... :D Ale já to nebudu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je nás víc, co jsou už odsouzeni, mně je to šumák, vždyt přece spousta lidí netem nežije a mají svůj reálný život, jen že teda občas dělají opak. Mně je Fandina tak nějak volná, nevadí mi, když mi něčím vadí, napíšu jí to a nebo si jí nevšímám, když vidím, že to nemá cenu. Není mojí životní náplní zrovna ji řešit a nejsem velikán tohoto portálu.
Reagovat
PetaM
Pro mě jsi velikánem tohoto portálu! :) /a to myslím vážně/
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi pako :D:D:D a touhle větou jsi hodně lidem zkazil náladu :D
Reagovat
PetaM
Klidně ať propláčou večer.
Reagovat
FulnekUltras
Mně ne !!! ;-)
Reagovat
Fanda67
lunejko
sice nevím kolik měříš cm, ale také tě považuji za "velikána" portálu nebo skromněji "rozumnou" diskutující, proto tě odpovím na tvůj níže umístěný dotaz "co jsem tou anketou dokázal?"
Samozřejmě že přímo nic. Jen jsem chtěl Fandině, která tu několika nickům znepříjemňuje život a nenechá se s ní vykomunikovat aby to nedělala, také trochu znepříjemnit život. Pokud jde o to spamování tak se omlouvám, ale tato diskuze uz byla stejně "zaneřáděná" :)
Rád bych ti slíbil že to bylo naposledy, ale nezávisí to než na mě :))
Reagovat
smazaný uživatel
Měřím 180 cm. Podívej, nemá cenu to pořád omílat dokola, Fandinu to diskutování baví, takže těžko ji můžeš něco něčím znepříjemnit. Já nevím, co komu psala, je mi to jedno, umí tak prudit, takže ona a její kritici jsou úplně stejní, každý se dovolává své pravdy, která ale ostatní nezajímá, jen ty zainteresované. A nutit ostatní, aby věřili její nebo jejich pravdě, je naivní.
Reagovat
slacker
Jeji kritici nejsou uplne stejni. Ani nejsou horsi jak si psala drive.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám svůj názor a tím to pro mě končí, nebudu se tady dohadovat zbytečně dalších sto let. Konkrétně tebe to baví od jisté doby, jdeš tu po ni jak slepice po flusu, holt jsi bojovník v přední linii, odhodlaný a přesvědčený, že jen jeho názor je ten správný, čím se lišíš od fanatika Queshe, Fandiny a spol.? Jen škatulkuješ lidi, jakým právem? Pokud tobě a ostatním TP patří, napište stanovy, za jakých podmínek tu vůbec ostatní můžou fungovat, pokud vůbec můžou. Pokud je TP veřejný web, tak tu přestaň pořád napadat lidi jen proto, že nedělají to co ty. Chováš se jak diktátor. Už mě to nebaví, dám si facana, že jsem se to téhle blbý diskuse zapojila. Howgh
Reagovat
slacker
Pravem svobodne uvazujiciho jedince. Inklinujici k tomu ze pravda neni ryze subjektivni zalezitost ale objektivni
Reagovat
blixa
Od kdy anarchisté věří v boha ? ;-)
Reagovat
slacker
Buh jako equivalent objektivni pravdy? nebo mi unika jak byla tato poznamka myslena.
Reagovat
blixa
No většinou to tak lidé mají. Objektivní pravda je buď bůh (bohové), nebo věda. U některých i obojí. Já zastávám názor, že "pravda" je sociologická kategorie. Pravda je dohoda nějaké skupiny lidí (různě velké, od malé tlupy až po velké národy či skupiny národů) na tom co je pravda. S objektivní realitou to může , ale také vůbec nemusí mít cokoliv společného.
Reagovat
slacker
Tak takhle nahlizeno pravda jasne v tom prirodne vedeckem pohledu. Boha nemam spojeneho s zadnou pravdou natoz s objetivni. Mam ho spojeneho spise dogmaty a patentem na pravdu a jejimi vykladaci
Reagovat
slacker
Pravda ve smyslu ze 2+2 jsou 4. A pokud nekdo trvdi ze 2+2=11 tak musi dodat ze mysli zapis v trojkove soustave. S timhle ":bozi pravda" nijak nesouvisi
Reagovat
ptpc
Vidím to rovnako...
Reagovat
Fanda67
tak to tedy Errani je podle tebe trpaslík:)
tak určitě ji to baví, ale pokud se drbe o ní tak to příjemné být nemusí
a pokud jde o výsledek tak je to cca 5 ku 5 při stovkách kterým je to fuk - takže vojska jsou zhruba vyrovnaná :)
Reagovat
Fandina
Nebylo to na mě, ale pokud máš dojem, že tu někomu znepříjemňuji život, tak si na omylu, je to jejich problém, že si ho nechají znepříjemnit.
A co se týká toho, že si ho chtěl znepříjemnit mně, tak z toho vyplývá, že si mi nic neznepříjemnil, protože nemíním nikomu nic znepříjemňovat, což se o tobě říci nedá.
Reagovat
Fanda67
fandinko tvá poslední věta mi nějak nedává smysl, ale možná už jsem přepracovanej :)
Reagovat
spaniel
Vitej ve svete nesmyslu a mozkovych kolotocu...
Reagovat
mrafe
Fando, to nejsi sám, já taky potřebuji překladatele do ČJ
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi, mně taky vůbec nevadí. Naopak vzhledem k tomu, že podporuje snad všechny Čechy, máme společné koně. Takže když napíše Berdo pojď (3x) tak s tím nemám problém :) Mnohem víc mi vadí, když hraje nějaký hráč třeba s Tomášem nebo s Kvítím, jak se najendou vyrojí milion fanoušků jejich oponentů.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě nejsi jediný. Ani mně dlouho nevadila. Problém nastal v okamžiku, kdy jsem se s ní pokusila navázat konverzaci a ona jakoukoli otázku vnímala jako útok proti své osobě. Co mě nejvíc naštvalo, že jsem se nikdy nedočkala odpovědi na svou otázku. Nikdy! Vše bylo okamžitě otočeno proti mně, byly mi vnuceny názory, které jsem nikdy nevypustila do světa atd. Až mě otrávila natolik, že jsem začala dělat to, co dělám. Proč to dělám, vím, ale nehodlám to tu rozebírat.
Reagovat
Roger_Federer
Za poslednich dobu jsem nabil presvedceni ze puvodne si Fandinu administrator vydrzoval jako cvicenou opicku, ktera mela bavit cely tenisportal, ale bouzel se jim utrhla ze retezu a oni ted nevy jak ji zastavit.
Reagovat
Fandina
V čem mě mají zastavit? Nechtěl bys to objasnit?
Reagovat
Roger_Federer
Co presne nechapes natom, co ti x lidi vysvetluje uz nekolik mesicu furt dokola?
Reagovat
Fandina
Ano, x lidí mě tu uráží a píše o mně nesmysly. Tomu se mám podřídit? Nejsi směšný?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak letos už se Juan nevrátí :-((( Tak snad pořádně zregeneruje a vlítne na to příští rok...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky doufám, docela mi chybí.
Reagovat
smazaný uživatel
achjooooooooo, Delpo vrať se miiii, doufám v návrat s kulisou hromů a blesků :D bude to těžký, snad dělá správnou věc a vyplatí se :)
Reagovat
smazaný uživatel
:'(((
Reagovat
Cico93
Nebuď smutná bude dobre ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Až se vrátí Juan a až bude konec školního roku, tak bude dobře. Do tý doby ne... :'( Doufala jsem, že stihne aspoň nějaký turnaj v Evropě, ale zdraví je přednější, to je jasný.
Reagovat
Roger_Federer
Kazdy normalni clovek by po 2 letech pochopil, ze neco nedela dobre..Jenom tobe to neni jasne.
Nebo a to nechapu vubec, kdyz je ti tak ublizovano a krivdeno, proc si tady?, proc sem chodis, je mnoho jinych tenisovych diskuzi(mutes treba za queshem), kde by si mels ci rict..Z toho me jasne vyplyva, ze to delas umyslne, provokujes, urazis, vyvolavas spory.
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu, neurážím, nevyvolávám spory a nikdy to nebylo mým úmyslem, ani to nedělám. Pokud to takhle píšeš, urážíš a je to dost závažné obvinění. Tvůj problém.
Reagovat
Fanda67
účstníci ankety si myslí něco jiného fandinko :))
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, zažaluje nás všechny.
Reagovat
Fandina
účastníci ankety mě uráží.
Reagovat
smazaný uživatel
A co si tou nesmyslnou anketou jako dokázal? Že se tu bude zase spamovat, koukám, že i tebe to začalo bavit.
Reagovat
slacker
Dokazal ze ankety nikoho nevyzenou z TP
Reagovat
Fandina
queshe jste vyhnali
Reagovat
slacker
A tebe jsme nevyhnali. Takze ankety zrejme nefungujou
Reagovat
Fandina
ano, nevyhnali, protože já na rozdíl od queshe si dovedu s vašimi urážkami poradit
Reagovat
Roger_Federer
ty si daleko horsi nez quesh, to je cisty fanatik, ktery si to neudomuje, ale ty to delas umysl a vedome.
Reagovat
Fandina
Co k tomu dodat. Zklamu tě. Nejsem fanatik, jsem normální důchodkyně, která sleduje tenis. Jsou takových mraky. Tvůj problém, že tomu nevěříš.
Reagovat
Fandina
Tak pardon. To jsem nepochopila. Fanatik bylo na queshe. Jinak všechno platí.
Reagovat
Roger_Federer
Tak normalni nejsi urcite, to by ses snazila chovat jinak.
Reagovat
Fandina
Jsem normální až moc. A tvůj problém je, že to nechápeš.
Reagovat
FulnekUltras
On na to zjevně ani nemá... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To se můžeme tady vyhazovat navzájem jen proto, že je jeden druhýmu nesympatický. To je účel TP?
Reagovat
slacker
Ucel TP je takovy jaky mu kazdy da. Takze u me zdroj informaci a drbu o tesnistech a teniskach. Komentani prubehu zapasu hlaseni vysledku mene vyzmnych turnaji se zajimavou ucasti. Vzajemne postuchovani fandu.
A pro me navic ryti do postizenych jedincu.
Reagovat
Fandina
slacker ... reješ do někoho o kom se domníváš, že je postižený? Tak to jsi tedy humanista, to ti povím.
Reagovat
slacker
Nejsem humanista, jsem anarchista :-))
Reagovat
mrafe
Tak to možná s tebou bude jednou Fandina souhlasit
Reagovat
slacker
To tezko. Ja rikam ze jsem anarchista ona ze jsem humanista
Reagovat
George_Renel
Tak už rozumím proč do sebe reješ........
Reagovat
slacker
Pan se snazil o bonmot ale uniklo mu ze do sebe nereju :-))
Reagovat
George_Renel
Pán je tak všeobecně pomalejší (mimo buranského hulvátství) tudíž nemůže pochopit.
Reagovat
FulnekUltras
na jejichž "diagnózu" si samozřejmě vyhrazuješ patent...
Reagovat
slacker
U kterych jsem se s diagnozou spletl?
Reagovat
FulnekUltras
Zatím - jak jsem to tady pozoroval - skoro u každýho...ale podařilo se ti trefit audiovizuální instituci z Kavčích hor nejmíň od roku 2000, a to se cení... ;-)
Reagovat
slacker
Fajn, tak ja po tobe chci par dukazu ze jsem se u vetsiny spletl. Udelej tabulku kde bude jmeno, diagnoza jak se domnivas ze jsem ji urcil, "prava" diagnoza. Pak to radek po radce rozebereme ;-)). Jinak je to jen tvuj chaby pokus pomerit si "pindiky".
Reagovat
FulnekUltras
Na tabulky a kontroly řádek po řádku jsou tady jiní "experti". Mně stačí, co za pár měsíců vidím. A jestli tě někdy v útlém mládí znásilnila nějaká domovní důvěrnice, tak už si z toho nic nedělej a zkus si i po letech vzít z toho drastickýho zážitku spíš něco pozitivního - takový zaškolení zralou dámou je přece k nezaplacení... ;-)))
Reagovat
misa
doufám, že si podobné radovánky odpustíte pod články o úspěších Petry v Singapuru!
Reagovat
slacker
Musis slibit ze nam budes drzet Fandinu v O2 Arene kde ji ritualne podrizneme hrdlo. doufam ze na stribrne kulky nebude muset dojit
Reagovat
Fandina
Uvažuji že na finále FEDu půjdu, ale TP na to nemá vliv a nikdy mít nebude ... úsměv
Reagovat
PetaM
Já doufám, že ti rituálně odletí koule ...
Reagovat
misa
Proč? Já proti Fandině nic nemám a v O2 nebudu.
Reagovat
slacker
No prece chces aby radovanky zmizely, mozna se tomu na par dni zabrani silou vule ale trvale reseni spociva jen v jedinnem.
Reagovat
misa
Nedomyslel jsi, že Fed cup je až po TM a já chci klid pro Singapur.
Reagovat
Fanda67
tak ji zaplať letenky do singapuru a budeš mít klid :))
Reagovat
misa
Letěl bych sám :-)
Reagovat
Fanda67
no vidíš, máš vyřešeno :) , teď ještě kde sebrat prachy a dovcu co? :)
Reagovat
slacker
Ty jsi nedomyslel ze abych jsme silou vule vydrzeli pres Singapur musi nas drzet vidina na konecne reseni :-))
Reagovat
misa
Stačí, když v době TM nebude psát slacker, R_F a carodejka.
Reagovat
slacker
nestaci. Pohadaji se dalsi. Musi se vyriznout nador
Reagovat
misa
Raději končím debatu na tohle téma.
Reagovat
FulnekUltras
zatím se tady projevuješ jako absolutní vřed ty sám...
Reagovat
slacker
Zacinas mi nekoho pripominat, ale nejsem R_F ktery vsude vidi alter ega :-))
Reagovat
slacker
A propo Misa zadal hned 3 nicky, takze hlavni problem opravdu ale opravdu neni a nemuze byt v moji malickosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Já psát budu takřka jistě. Nevím, proč bych neměla.
Reagovat
a.magerova
misa. To určitě nemyslíš vážně?!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dopřej Fandině toho jednoho fanouška :)
Reagovat
Fandina
pobavilas
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, ale ty mě s tím svým "pobavilas" už nebavíš.
Reagovat
Fandina
To jsem si všimla, že ti kdeco vadí. Tvůj problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Nenapsala jsem vadí, napsala jsem nebavíš. To, že mi něco vadí, mi neustále podsouváš. Hlavně že se pak strašně oháníš, že to neděláš.
Reagovat
Fandina
Tak promiň, nebaví tě kde co. Tvůj problém.
Reagovat
Fanda67
carodejko
to je synonymum k "neurážej", to bys měla znát jestli učíš češtinu :)))
Reagovat
slacker
Covece ty budes asi staly fandinobijec nakonec :-)
Reagovat
Fandina
Já myslím, že neurážej je výzva k druhému, aby neurážel. Nic víc, nic méně.
Reagovat
Fanda67
no ona má dva , až se večer vrátí fulnekultras z práce tak nás taky zdrbe :)
Reagovat
slacker
Mezi ty dva uz si zapocetl PetuM?
Reagovat
Fanda67
no a ještě berdych, ale to už je fakt všechno ne?
Reagovat
slacker
Tazke tebe odecitame :-)))
Reagovat
FulnekUltras
jako správného sociálního demokrata... ;-)))
Reagovat
mrafe
Fulnek - tak ještě politiku tady budeme řešit, to tu tady opravdu chybělo ?
Reagovat
FulnekUltras
podobně jako různé rádoby odborné psychiatrické a jiné "posudky"...
Reagovat
poutnik
slackere ty seš hovado
Reagovat
Fandina
jak bude krásně na světě a na TP, až tu nebude psát Fandina ... všechno bude ok, všichni se budou milovat a ctít. Jen ta Fandina, kdyby tu nebyla. Lže, vyvolává hádky, uráží. Je děsná. Kéž by tu nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
Tos napsala krásně. To je první tvůj příspěvek, se kterým 100% souhlasím.
Reagovat
Fandina
A seš jistá, že to není ironie?
Reagovat
smazaný uživatel
A ty?
Reagovat
Fandina
Já ano. Je to ironie.
Reagovat
smazaný uživatel
No, vidíš, tak to už je podruhé v rámci jednoho vlákna, kdy se shodujeme. To je pomalu na vyvěšení práporu.
Reagovat
spaniel
Zajimalo by me, kdy uz se velevazeny pan Zabloudil vzbudí a pošle milou Fandinu nekam. Kolik lidi jeste musi napsat? Jak dlouho to musime tolerovat? Tento portál je fakt na hlavu.
Reagovat
PetaM
Správně! A spolu s Fandinou zablokovat dalších pár nicků.
Reagovat
Fandina
Jasně, na Fandině se všichni shodnou, ale koho myslíš toho dalšího?
Reagovat
PetaM
Minimálně pana Slackera. A klidně se nechám bloknout i já, pokud tady nebude on, tak tady rád nebudu i já.
Reagovat
Fandina
Takže pokud bloknou mě a slackera, tak spokojenost?
Reagovat
PetaM
Já budu spokojen klidně i se Slackerem :D Já s tebou hádky nevyvolávám, málokdy na tebe reaguji a když, tak si občas zafandíme nebo tak, ale nemám potřebu se hádat :D Neujíždím na tom, jako někteří tady :D
Reagovat
Fandina
Tak já se také nehádám. Pleteš si pojmy a dojmy. Když mě někdo uráží, tak se ozvu. Já to nejsem, kdo se hádá.
Reagovat
blixa
A jak si to bloknutí technicky představuješ ?
Reagovat
PetaM
Minimálně tak, že kdyby se někde chtěli připojit na TP, z monitoru by "vystřelily" ruce a trochu je profackali :D :D A jak říkám, rád se připojím :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tak to bych potřebovala taky :D
Reagovat
PetaM
Ono je blbý profackat sám sebe :D Člověk to strašně šulí a těsně před koncem zpomalí a je to pak nuda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle dělá jedna moje známá v MŠ. Když dítě něco provede, tak mu řekne, aby se pláclo přes ruku. Nikdy si samozřejmě nedá takovou ránu, aby ho to bolelo :D
Reagovat
PetaM
:D :D :D Jo jo ... :D
Reagovat
Fanda67
Anketa
Možná jste si někteří už všimli, nick Fandina se opět dostává do "formy" tak jak ji známe :). Protože ji "běžnými prostředky" nelze přesvědčit, že to její chování většině vadí, chtěl bych se vás zeptat:

Souhlasíte s jejím tvrzením (viz. kopie jejího diskuzního příspěvku níže) že tady nevyvolává hádky , nelže a neuráží?

ještě bych chtěl upozornit že vyjadřujete na vlastní nebezpečí :)

předem díky za vaše příspěvky

Fanda

-----------------------------------------------------------------

Od: Fandina 14.10.2014 16:34
Re: čarodějka
Neuraž se, ale ani jedno co píšeš o mně nedělám. Není mým smyslem tady vyvolávat hádky, nelžu a neurážím. Pokud si to o mně myslíš, tvůj problém a známé heslo, podle sebe soudím tebe. Kdyby to tak totiže nebylo, nehledala bys to u druhých a věřila jim, co říkají. A to ty zřejmě neděláš, neumíš a nejsi. Sorry.
---------------------------------------------------------------------
Reagovat
ptpc
Nie.
Reagovat
slacker
hrde nesouhlasim :-))
Reagovat
Fandina
jak chceš dokázat, že vyvolávám hádky, lžu a urážím?
Reagovat
Roger_Federer
jiste ze to delas, navic te kryji admini..kazdy kdo si umi dat 2a2 dohromady na to uz dosel.
Reagovat
Fandina
Nelžu, neurážím a nevyvolávám hádky. Já to nedělám. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoduše. Stačí předložit pár tvých příspěvků.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandinu nepřesvědčíš. Ale to, že tu s ní mívám spory, je asi všem známo. Netvrdím, že já jsem v tom nevinně. I když jsem se několikrát pokoušela ji ignorovat nebo ukončit debatu hned v počátku, nešlo to. Provokuje tak dlouho, dokud se nechytím, protože ví, že se chytím.
Reagovat
Fandina
Jenže ty nechápeš, že já neprovokuji. Nepíši nic za účelem hádek. To je jen tvoje doměnka. A to je právě to, čím mě urážíš. Neprovokuji a ty to o mně píšeš. Urážíš mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, je to pár dní, kdy jsem tě fakt 3x suše odbyla, protože jsem se s tebou nechtěla dohadovat. Nenechalas toho. Pokud to není provokace a snaha vyvolat hádku, tak co to je?
Reagovat
smazaný uživatel
Na inteligentní přímý dotaz se odpovědi nedočkám :( Hlavně že se se*e do diskuzí, v nichž nemá co dělat.
Reagovat
Fandina
Víš co je tvůj problém, že pořád urážíš. A to permanentně. Píšeš, že lžu, provokuji, nejsem inteligentní. Uvědomuješ si to vůbec, že to děláš?
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš mi odpovědět na slušně položený dotaz, aniž bys začala útočit?
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že mě neustále urážíš, píšeš o mně, že lžu, vstupuji do diskusí, provokuji a druhé urážím. Uvědomuješ si to vůbec, že to děláš. A pořád dokola?
Reagovat
smazaný uživatel
Teď zrovna jsem se ti slušně položila otázku, na kterou jsem odpověď nedostala. Místo toho jsem se dočkala tvého křiku zcela nesouvisejícím s tématem. Uvědomuješ si to vůbec?!
Reagovat
Fandina
Všechno co tu o mně píšeš je urážka mé osoby. Nejsem povinna ti odpovídat na otázky. A ty nemáš právo druhého za to urážet, jak to děláš ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Co konkrétně tě v mé otázce urazilo? Ptám se, abych se toho příště vyvarovala.
Reagovat
slacker
Od: carodejka_s.r.o. ... tohle :-)
Reagovat
Fandina
obecně, tím jak o mně píšeš, to je urážlivé
Reagovat
slacker
Jak pises je urazlive
Reagovat
smazaný uživatel
Já se neptám obecně. Já se ptám na otázku, kterou jsem ti položila. Je to tu opět. Když se s tebou pokusím normálně bavit a postavím tě před něco, na co nedokážeš odpovědět, protože mám pravdu a ty bys to musela přiznat, začneš kopat kolem sebe, začneš mě obviňovat, vytahovat staré věci, jen abys to celé obrátila pokud možno proti mně. Proč to děláš? Proč prostě nemůžeš připustit, že i ty se můžeš někdy mýlit, že i ty můžeš někdy napsat něco, co jiným vadí? Proč si myslíš, že jen ty jsi z nás všech ta svatá?
Reagovat
spaniel
Protoze je dement? Trva to, ale nakonec vam to vsem dojde.
Reagovat
Fandina
Kdybych byla dement, tak nejsem schopná napsat ani ť.
Reagovat
Fandina
Něco ti poradím. Nejsem svatá, ale na rozdíl od tebe druhému nepíši, že lže, provokuje a další urážky. Až to přestaneš dělat, možná se ti dočká i normální odpovědi od druhého. Tvůj problém.
Reagovat
smazaný uživatel
To, cos teď napsala, není pravda. Děláš to taky, jen si to nechceš přiznat. Na slušnou otázku jsi mi neodpověděla ještě nikdy, to zase jako urážku vnímám já, protože to je podle mě velmi vulgární gesto.
Reagovat
Fandina
Jenže to je to co už jsem ti psala. Neprovokuji, nelžu, to ty jen si to o mně myslíš. To je tvoje vidění světa, já to nedělám.
Reagovat
smazaný uživatel
To si tu myslí většina stálých diskutérů. Zřejmě tu ve svém prazvláštním světě žije někdo jiný.
Reagovat
Fandina
Myslet nestačí, musíš vědět.
Reagovat
slacker
Ja vim, Ona vi, My vime. Jen ty tu siris zle vlny
Reagovat
Fandina
pobavils
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že diskuze, do kterých ty nevstupuješ, nikdy nekončí nekonečnou hádkou. A je úplně jedno, jestli do nich přispívám já, Roger, slacker, a.magerova nebo všichni společně. Probíhají v klidu a věcně.
Reagovat
FulnekUltras
Většina vypadá úplně jinak... ;-)))
Reagovat
Fanda67
carodejko
nevím jaký ročník jsi učila, ale myslím že i v první třídě máš šanci, když žáček řekne že tráva je modrá, přesvědčit ho že je zelená. U některých nicků na TP je to ale nemožné. Uvědom si to :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na SŠ. I s těma puberťákama je lepší pořízení ;)
Ale o to nejde. Mě samotný je tohle nepříjemný. Chodím do více diskuzí a všude patřím mezi nejoblíbenější diskutéry, jejichž názory jsou ceněny. Sama sobě nadávám, že se tady nechávám strhávat k takto nedůstojným hádkám, ale vím, proč to tak je a tím pádem i že nemám vůli to utnout.
Reagovat
Fanda67
to jsem tě nekáral, to byla jen parodie na jeden nejmenovaný nick :)
Ty puberťáky ti teda nezávidím, ale pokud si umíš zjednat respekt tak se asi i s nima dá vyjít :)
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě, já jsem to pochopila :) Já nejsem tak nechápavá jako jeden nejmenovaný nick a ani se tak snadno neurazím :D
Na tý SŠ je super sledovat, jak se ti studenti mění člověku před očima. Přichází jako pubertou postižení jedinci, odchází jako dospělí lidé.
Reagovat
Fanda67
to jsi napsala hezky :) a pokud to ve svém věku takhle vidíš je to také hezké. No alespoň nějaké positivum z dnešní debaty :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když takhle člověk třeba nečekaně dostal nějaký suplování, neměl nic připraveného a nevěděl coby, tak jsem s nimi hrála třeba takové komunikační hry na způsob Partičky, ale slušné. Dostali třeba v pětici za úkol vymyslet příběh, který si budou po větách předávat. Tak v prváku to bylo hlavně o tom, udělat z toho co největší srandu za každou cenu, aniž by to dávalo smysl, ale čím byli starší, tím víc se snažili dostat do toho ten humor nenápadněji, ale o to účinněji. Musím říct, že třeba u takových třeťáků jsem se kolikrát sama velmi dobře bavila.
Reagovat
Fanda67
no tak to je asi cesta jak si je získat na svoji stranu :) a proniknout do jejich uvažování. Ale přiznám se že tohle je povolání který bych asi dělat nemohl....
Reagovat
Fanda67
plně chápu co píšeš a protože tu byl klid 4 dny, tak byla vyhladovělá a tos tedy neměla žádnou šanci :)
Reagovat
Fanda67
carodejce :)
Reagovat
Fandina
pobavils
Reagovat
Roger_Federer
Kur-va ted si na to kap, dement (jak rika spaniel) vyl odminuleho tydne vyhladovelu, tak musel dneska zabojovat.
Reagovat
Fandina
proč dement? Jsem přece zlá Fandina. Dementi jsou hodní, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Já, ani google nesouhlasíme. Dement je člověk postižený demencí. O tom, jestli je hodnej nebo zlej se tam nic nepíše.
Reagovat
Fandina
to se obecně ví, že dementi jsou hodní, na to nepotřebuješ Google.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že tohle tvrzení nemyslíš vážně. Demence na tohle nemá vliv.
Reagovat
Fandina
A co je tedy podle tebe demence?
Reagovat
smazaný uživatel
http://lmgtfy.com/?q=demence
Reagovat
Roger_Federer
V klidu, Fandina se na to ptala tech samych odborniku co ji radili z temi satelity, tudiz je jasne ze je opet mimo.:)
Reagovat
Fandina
pobavils
Reagovat
smazaný uživatel
Už mi to pobavils začíná lézt na nervy, což je nepochybně účel. Auuuuu!
Reagovat
a.magerova
Nesouhlasím.
Reagovat
gedzitka
Je mi úplně jedno jestli se jedná o Fandinu nebo kohokoliv jiného, ale lezou mi krkem ty sáhodlouhé hádky. Chodím sem kvůli tenisu a občas mám pocit, že je tady slovo tenis sprosté slovo.
Reagovat
poutnik
Prostě na ni nereagujte a nebudete mít problémy, ale je par lidí, kteří jsou celí nesví když se tu chvíli neobjeví a začnou do ni rýpat, ona reaguje a všichni jsou šťastni, že mohou pokračovat.
Reagovat
FulnekUltras
Ano.
Reagovat
Fandina
OT gratulka Katce porazila Vesninu dvakrát 6:2 a hrála super. Gratulka!
Reagovat
Mayo
Berďa nemá na GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle tvůj názor už tu každý zná. Nemusíš ho furt opakovat.
Reagovat
Mayo
ako tradične neunášaš
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, tebe s těmi nenávistnými kecy opravdu ne.
Reagovat
Cico93
Ale aj napriek tomu ho mohol vyhrať, šance nato mal a nie malé.
Reagovat
smazaný uživatel
Minimálně 2x stál těsně před ním. No, třeba dostane ještě třetí šanci.
Reagovat
Roger_Federer
Berda hral jedno finale wimbl.2010, bouzel, proti Nadalovi, kdyz predtim porazil 2 hrace top 5..To byla jeho nejvetsi sance.
Osobbe si myslim, ze nema na 7 konzistentnich zapasu v rade zahranych za sebou..v nich musi porazit min 2-3 hrace top 10..A Berdych je schopny bouzel prohrat i z hraci daleko zanim..
Reagovat
smazaný uživatel
To ano, ale za tu druhou velkou šanci (dokonce možná ještě větší) považuju letošní AO. Ano, vypadl v SF, ale všichni víme, jak vypadalo F.
Reagovat
a.magerova
Ale přece ho Stan porazil 3:1, oni se netahali o rozhodující míčky v pátém setu a i ty TB byly jednoznačnější pro Stana, pokud nepočítám ten jediný co získal Tomáš.
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle jsem to taky nemyslela. Jasně, Stan si zasloužil postup, spíš to bylo myšleno, že Tomáš byl v podstatě jednu výhru od titulu, protože ve finále se Nadal trápil a nebýt to finále GS, tak by možná i vzdal. Ono to finále Wimbledonu taky bylo pro Rafu jasný. Nikdy nebyl Tomáš od GS titulu pár míčků, to ne.
Reagovat
a.magerova
OK :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Na Andyho cas mel...v tom je nejaka certovina, nebo vymluva?
Reagovat
smazaný uživatel
Spolupráci s Andym ukončil kvůli... chvilka napětí... nedostatku času. Spíš by bylo divný, kdyby ho teď najednou měl.
Před chvílí jsem doposlouchala tiskovku s Ivanem Lendlem někdy z léta. Měli by ji slyšet všichni, než tady začnou rozumovat. Hodinu a půl tam mluvil převážně o spolupráci s Andym a o svých trenérských zkušenostech. Mnoho se tam objasňuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to skoda. Kde vubec Ivan trvale zije? Treba by Tomovi stacila priprava tak dva mesice pred nekterym GS. Otazka je ale prave pred kterym...ktery ma nejvetsi potencial vyhrat???
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si, že tohle by byla cesta, kterou by se chtěli vydat, ale třeba se mýlím.
Reagovat
ptpc
Funguje vám stream na Katkin zápas?
Reagovat
ptpc
Už nič, už funguje aj mne...
Reagovat
Fandina
Tenhle mi jde
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/246367871367620.html
Reagovat
smazaný uživatel
že Rebel s Ivanem udělali to nejlepší, co udělat mohli. Rázně tím utnuli (nebo se o to aspoň pokusili) spekulace o spolupráci. Vždyť to tu půl roku byl HON NA LENDLA. Jakmile Tomáš někde prohrál, hned se objevily desítky vzkazů, ať najme Lendla a že bez něj je marnej. A ani jsem neměla z Toma pocit, že by o to nějak extra stál. Lendl prohlásil, že je to už otravný, jak se ho na to furt někdo ptá. Sešli se, dohodli se, že ne a možná to brali za uzavřený, ale to by se nesměli narodit do tohodle státu, kde okamžitě každý začne spekulovat nad tím, co v tom vlastně bylo. A co když v tom prostě nebylo NIC!
Reagovat
VlS
Proč by se scházeli, kdyby v tom nebylo nic? Sešli se a dohodli se, že nic nebude. Tečka.
Lidi si o tom něco myslí a píší o tom. Normálka. Za dva dni po tom neštěkne ani pes, tak se zbytečně nerozčiluj a nesnaž se diktovat, co si nikdo nesmí myslet. Nevšiml jsem si, že by někdo z někoho kvůli tomu dělal darebáka.
Reagovat
smazaný uživatel
Pak asi čteme oba dva zcela jinou diskuzi. Těch urážek na konto Ivana i Tomáše je zde nepřeberné množství.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslet si každý může, co chce, ale tady to není o myšlenkách, ale urážkách.
Reagovat
VlS
Tak. kritizuj ty urážky, tady nahoře kritizuješ myšlenky.
Reagovat
smazaný uživatel
Čti to jako celek a pak kritizuj!
Reagovat
VlS
Nerozumím - kde tam píšeš něco o urážkách? Píšeš tam o spekulacích, tedy myšlenkách a snažíš se navodit ideu, že oba už předtím žádnou spilupráci nechtěli a sešli se jen proto, aby fandům řekli, že nic. To sice neodpovídá prohlášením obou stran před schůzkou, ale dobře, je to tvá idea a nebudu se s tebou prát, že je pochybná.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic takovýho nepíšu. Vyčítáš mi to, co sám děláš! Vnucuješ mi, co si mám myslet!
Reagovat
Pavol
Na Berdycha si vsetci hraci z prvej 10-tky veria. Takze Lendl vie ze hore uz asi nepojde. Teraz je v podstate na vrchole svojich moznosti ako Cibulkova, uz ho caka len cesta dole.
Reagovat
smazaný uživatel
Lendl ví, že nahoru už asi nepůjde, a proto říká opak. Sorry, ale zrovna Lendl obvykle říká, co si myslí a nebere si servítky.
Reagovat
MartinPa
Tomášovým problémem je to, že všechny údery má na špičkové úrovni, ale tuto úroveň si udrží pouze krátce a málokdy se mu sejdou na vrcholu v jednom čase. Namísto investice do trenéra by se měl tedy zaměřit na dril jednotlivých úderů, aby je zahrál i poslepu s ucpanýma ušima, měl by angažovat kvalitní sparing (servismana, pinkálistu, síťaře) a s nimi pilovat od rána do večera, měl by zvyšovat svoji psychickou odolnost (meditace, hra při puštěné neoblíbené hudbě na plné pecky), měl by se přestat věnovat módním přehlídkám a vykecáváním na sociálních sítích - zkrátka je toho dost, co by měl dělat, aby se posunul dál. Otázkou však je - Je ochoten Tomáš Berdych toto všechno podstoupit?
Reagovat
blixa
Na nás Češích je úžasné to, jak vždycky naprosto dokonale víme, co by měli přesně udělat ti druzí ....
Reagovat
MartinPa
No právě takto bych to udělal já, proto tyto rady dávám sem, doufaje, že je sociálně síťově aktivní Tomáš nalezne a třeba půjde do sebe, případně i pustí nějaké to euro na můj palmární účet :-)
Reagovat
blixa
Pak se nemohu než nezeptat , aplikoval jsi to už na sobě ? Pokud ne, proč, pokud ano, s jakými výsledky ?
Reagovat
MartinPa
No jinak bych nic takového nepsal přeci. Třeba v tenise, chodím hrávat s přáteli a největší bolestí bylo u mě podání, buď jsem podával spodem nebo vrchem, kdy to bylo buď síť nebo aut, zkrátka jenom hraním zápasů nebylo možno se naučit podávat = začal jsem studovat podání z videí, atd., vzal sadu míčků a chodil jenom bouchat podání až jsem se dopracoval k slušnému WTA plácání. To samé jednotlivé údery - se soupeřem stejně pochybných kvalit se prostě nelze nic naučit - takže zase bouchání o zeď kontrola postavení a úderu...To tě pak i ta hra jinak baví - už to není jenom o přehození míčku na druhou stranu, ale už začneš přemýšlet o dalších věcech, kde je soupeř, kam to umístit, jaký úder zvolit, atd.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně takhle taky postupuju od píky :))
Reagovat
MartinPa
Zkrátka u Tomáše, po těch letech co ho sleduju, nevidím tu vůli tomu dát vše i za cenu mnoha rizik, které to sebou nese. Rafa, aby mohl hrát TM, riskuje zdraví, Roger mění rakety a trenéra, atd. příklady dalších šílenců by mohli pokračovat. Ale na druhou stranu to dělá dobře a z hlediska stálých příjmů je to dobrá strategie - moc nezískat = moc neztratit = držet se vysoko.
Reagovat
misa
Jak ke slušnému WTA plácání??? Snad si nemyslíš, že máš podání jako některá profesionálka na okruhu WTA... Nebo tví kamarádi dělají sparing pro WTA hráčky, že ti vráti podání na úrovni Petry, Lucky nebo Genie?
Reagovat
LukasH
Já třeba podávám tak rychle jako Errani, akorát ona má úspěšnost toho prvního kolem 90%, já tak 10% a taky se mi to tolik netočí.:D:D:D
Reagovat
MartinPa
:-) vy samozřejmě hned vidíte ty hráčky v horní polovině žebříčku = to bych si nedovolil tvrdit, že mám takové podání a ani to netvrdím, ale ty ve spodní polovině hm...
Reagovat
blixa
No, nechci tě ranit, ale přijde mi fakt hodně komický, když někdo, kdo rekreačně plácá tenis udílí císařké rady hráči první desítky :D :D
Reagovat
Fanda67
positivní je že alespoň rekreačně pinká. Trenerů fotbalové reprezentace kteří ani neviděli fotbalový míč v reálu máme plné hospody :)
Reagovat
smazaný uživatel
s tím servisem naprostý souhlas. Bez tréninku to nikdy nepůjde. Sampras taky,aby vydržel dobře servírovat celých 5 setů, denně 2h tréninku věnoval jen servisu.Z vlastní zkušenosti vím, že bez podávání se to nidky nezlepší(přesnost, rychlost, rotace)
Reagovat
a.magerova
No mně se ten návrh líbí hodně a celý, zvláště mě zaujala ta poznámka o hře při neoblíbené hudbě na plné pecky. A i hra na "hlucho", to už Navrátilová, říkala, že sluch je pro tenistu hodně důležitý.
Určitě by to vše stálo za vyzkoušení !!!
Reagovat
Jan
No, představa, že by hrál x hodin např. při dechovce ... Já bych to nedokázal. A bylo by to opravdu velké trápení. Jestli by ho to spíš nezničilo ...
Reagovat
a.magerova
Anebo zdravě naštvalo ;-)

Tak vyzkoušet se má vše...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se ten návrh taky líbí, pokud někdo chce dosáhnout víc, musí pro to hodně dřít i za cenu utrpení, a myslím, že utrpení při poslouchání neoblíbené hudby je nic ve srovnání např. s utrpením Nadala, kterej je schopnej udělat cokoli, dokonce hrát v bolestech, myslím, že v mládí měl problémy s nohama a sám řekl "I learned during all my career to enjoy suffering." Ono to asi docela dost naučí a zocelí, a Tomáš by se měl naučit mentálně se obrnit a nenechat se rozházet zbytečnýma hádkama se všema okolo, myslet si může během zápasu co chce, ale mentální titáni to nedávají najevo nebo jen přiměřeně a proto jsou tam, kde jsou.
Reagovat
pockerface
no to by se právě musel umět od toho odpoutat,vůbec nevnímat a soustředit se jen na údery.Pokud by to dokázal,tak by ho nemělo téměř nic rozházet.Mám to vyzkoušené na sobě někdo mi pustí jednu písničku a ta může hrát třeba 5 hod. pořád do kola.Já jí vnímám po tak,prvních 15 min.,pak vnitřně vypnu a začnu jí vnímat až opravdu za těch 5 hod.
Reagovat
smazaný uživatel
nebo někdo nastupuje na kurt se sluchátky, nabudí se tou správnou hudbou a pak se uzavře do vlastního světa, kde se soustředí pouze na míček a všechno okolo mu je putna, vidím to třeba na Sereně, navenek vypadá, jakoby chtěla vraždit pohledem, ale ta vnitřní síla je něco, to samý Federer, kdo ho nezná jinak, myslel by si, že je to arogant, co se tam prochází jako machýrek, Rafa by zase cestou ze šatny klidně porazil někoho, kdo by se mu připletl do cesty, protože už prostě přepnul na mód zápasu a nic jinýho ho nezajímá, ale on je vůbec zvláštní případ :D
Reagovat
a.magerova
Ono to bylo onehdá dobře vidět na Tsongovi, který byl na nějakém zápase jako divák a tam zrovna jela akce "kiss cam" a on vůbec nevěděl která bije. Je vidět, že i o přestávkách se soustředí jen sám na sebe a nelelkuje co se kde šustne....
Reagovat
smazaný uživatel
nebyl tak zažrán do zápasu, že si vůbec nevšímal obrazovky? :))
Reagovat
a.magerova
Ale všiml si obrazovky, zamával a usmíval se, pak prý kdesi řekl, že tu "tradici či zvyklost" vůbec nezná.
Zažrán je jen při svých zápasech :-))
Reagovat
smazaný uživatel
taky si myslím, že pokud se chce Tomáš ukázat v lepším světle, měl by víc zapracovat na svém vystupování na kurtech, ukázat tu žádanou "class", občas nějakou srandičku (třeba proti Djoukovi se mi líbilo, jak to vzal ty málem dva kanáry) je hezký, že mu stoupla popularita na sociálních sítích a že budí rozruch svojí módou, ale tím podle mě ještě víc "změknul", spoustě lidem je to spíš pro smích a jeho chování v zápasech se moc nezměnilo, on na to má údery, ale problém je stále to myšlení, vítězná mentalita...
Reagovat
VlS
Jenže s tou vítěznou mentalitou se buď narodíš, nebo ne. To je dar z nebes a ten se úplně naučit nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
máš pravdu, že s tím se narodí málokdo a proto je rozložení na špici takový, jaký je, ale určitě se dá nějakou technikou zlepšit psychická odolnost, zklidnit se, nenechat se rozházet a vybodnout se na nějaký hádky a stěžování si
Reagovat
MartinPa
Lendl pouze dodržel svoje slova, že v současné době již nikoho trénovat nechce a bude se soustředit na svou tenisovo-golfovou kariéru. Dokazuje to tedy, že je to spíše zásadový člověk než bezpáteřní loupežník prahnoucí po zisku. Podle mě se Lendl i Berdych stali obětí novinářského honu, kdy se jim podsouvaly věty, které ani jeden z nich neřekl. V TV byl rozhovor s Lendlem, na kterého se hned při příletu do Prahy sesypali novináři s nesmyslnými dotazy zda přiletěl "zachránit" Tomáše Berdycha, a ten jenom slušně řekl, že jsou pro něj takové žádosti otravné a s Tomášem si sjednali schůzku, aby si to vyříkali. Takže na schůzce si určitě pouze ujasnili, že vlastně Tomáš žádného spasitele nepotřebuje a domluvili si způsob jak to kulantně obalit do konverzační vaty a tím se zbavit, jednou provždy, těch otravných novinářů a spekulací :-)
Reagovat
mrafe
konečně komentář na úrovni
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu ale už to že spolu strávili nějaký čas na kurtu mi připomnělo jaký je Ivan velký trenér. Moc dobře ví kolik času by musel věnovat Tomášovi aby ho posunul tam kam by chtěl. Tím nechci říct, že se tam bez něj nedostane, ale perfektně dokážou odhadnout situaci a vědí že občasné popíchnutí prostě nestačí.
Reagovat
smazaný uživatel
naprostý souhlas
Reagovat
Marduch
Tak minimálně jako signál do světa "konečně bych rád zkusil jinýho kouče, zájemci hlaste se mi" to bylo od Berdi docela šikovné.
Snad se zanedlouho dočkáme. Sice by to u Toma bylo, řekl bych, hop nebo trop, ale vo tom to přece v jeho situaci je.
Reagovat
smazaný uživatel
Našel sem video ze Stockholmu, kde povídá Thomas Johansson( ředitel turnaje a jakejsi poradce v tenisové kolekci pro HM) o Tomášové nové koleci, kterou asi oblíkne ve Stockholmu a která je vidět v pozadí!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Jv2Fn_sOXxI&feature=youtu.be
Reagovat
Vojtiik
to je krásné sledovat, jak se tady pro některé lidi točí svět jen okolo prachů a když legendární Ivánek odmítne z určitých svých důvodů (do kterých je vám povětšinou houno) trénovat Berdicka, tak za to můžou jedině prachy :))) o to víc mě mrzí, že takový názor má i třeba tito :-/
Reagovat
tito
Nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat, jen jsem reagoval na liboriusovo příspěvek. Ve stejném duchu jako VlS. Já to nevnímám emočně jako někteří zde, kdož jsou zklamáni tím, že to nevyšlo. Beru to tak, že se sešli dva profesionálové, pohybující se v tenisovém byznysu léta a zvažovali a diskutovali o možné spolupráci. A priori se taková možnost nezavrhuje a určitě jí alespoň částečně Ivan nakloněn byl. Součástí jednání byly pochopitelně nejen peníze, ale i třeba možnost stěhování (Tomáše k Ivanovi předpokládám), dostupnosti jednoho pro druhého. Viz odkaz Denise92 na rozhovor s Ivanem níže. Z pohledu tréninků měl Andy vzhledem k vzdálenosti bydliště od Lendla nespornou výhodu. Celá problematika může být neskonale složitější, než se nám jeví. To že se nedohodli pro mne neznamená, že je Ivan sketa, nebo Tomáš lakomec. Prostě se nesešla nabídka s poptávkou. Jinak řečeno třeba Ivan nebyl za poptávané peníze schopen nabídnout Tomášovi takový servis, jaký Tomáš požadoval. Nic víc. Diplomatické vyjádření o zaneprázdněnosti Lendla je určitě lepší, než nějaké pro českou veřejnost špatně pochopitelné vyjádření o penězích. To bylo podstatou mého krátkého příspěvku. Jinak si myslím i to, že Andy nemá na Ivana výsadní právo a že pokud bude někoho Lendl v budoucnu trénovat, tak je to jen jeho vlastní volba, do které nikomu nic není. Moralizování o zradě bych nechal do diskusí o Foglarových knihách, nikoliv o profesionálním sport. Asi tak :-)
Reagovat
Vojtiik
:)) tohle zní už jak odpověď od tita s mozkem :))
Reagovat
Vojtiik
myšleno v dobrém samozřejmě B-)
Reagovat
SwissMaestro
GS je velká věc, to nej co jde v tenise dosáhnout. Ale chtělo by to vyhrávat i ty mnesší turnaje. Aspoň 500. Ve 29 letech mít jenom 9 titulů je opravdu málo na to bejt zařazenej k lepším hráčům. Já vím, Benetka může závidět i těch 9, ale tak s tím se snad nechce Tom měřit :/
Reagovat
Davor1
Nemyslím si, že to bude pre Berdycha nejaký veľký rozdiel, či ho bude trénovať Krupa alebo Lendel. Príde mi, že Lendl je dosť preceňovaný ako tréner. Andyho hru prakticky nezmenil, Andy vyhrával Masters a bol v niekoľkých GS finále aj pred Lendlom...akurát pod jeho vedením tie GS vyhral, čo mohlo byť aj tým, že už bol skúsenejší a proste keď ste vo finále 5-ty alebo 6-ty krát, tak sa pravdepodobnosť výhry stále zvyšuje...možno by to vyhral aj bez Ivana...

Berdych má tesne pred 3O a to už je vek, kedy tenisti zvyknú herne odchádzať, videli sme to aj u Rogera, kde nastal značný pokles...
Tomáš by sa potreboval posunúť nie len psychicky, ale aj herne, ak by chcel tej špičke na GS konkurovať a myslím, že v tomto by mu už ani Lendl nepomohol... jeho šanca na GS je naozaj len pri kombinácii top formy (alebo skôr hry nad hranicou jeho možností) a súčasne vypadnutia celej špičky pred zápasom s ním, ak by mal cestu vymetenú podobne ako v Shanghaji a dokázal to využiť...to sa ale podľa mňa už dlho nebude opakovať a zvlášť na GS...
Reagovat
FulnekUltras
se "nedohodl" s jedním současným, který mu v neoblíbenosti u nás i ve světě řádně šlape na paty. A svět peněz a od nich odvozených rádoby lidských vztahů se klidně točí dál, aniž by se jeho osa vychýlila od běžného wallstreetského normálu byť o pouhou úhlovou pikovteřinu...
Reagovat
standa_p
Zajímavě napsáno... ale kvituji.
Reagovat
Chrenda
Myslím že Ivan Hrozný pochopil, že Tomáš bohužel není vítězný typ a že s ním dosáhnout na GS není možné. Šanghaj mu to ukázala, Tom neumí čapnout příležitost za pačesy ani když má dokonale umetenou cestičku. Kdyby byl aspoň ve finále s RF, tak by jednání bylo o něčem jiném, ale Tomáš nedokáže vyhrát velký turnaj ani v případě absence prvních 20 hráčů žebříčku. To je to smutné a limitující. Žádnou radost z toho samozřejmě nemám a když vidím, jak se zasekl talentovaný Veselý, tak asi jen tak brzy vítězse mužského GS mít nebudeme. Bohužel.
Reagovat
Patri.k
občas to chvíli trvá než hráč dozraje, jen stačí kouknout na Rosola, Šafářovou, jak krásně věkem dozráli s věkem. U Plíškové ten růst je též takovej pozvolnej, chvíli to vypadalo, že se zastavila a teď najednou roste dál. I když nejlepší je, když přejdou z juniorů a attacují desítku hned, protože tohle jsou nejčastěji šampióni a né každej dozraje, občas to jde i opačným směrem.
Reagovat
Patri.k
Jinak jednou ten GM vyhrát může, ale jinak souhlasím, vážně to není vítězný typ. Tak ona v mužském tenisu ty karty jsou dány mnohem jasněji než v ženském tenise, ty výkonostní rozdíly jsou v top10 jasné a proto top 3 je tak stabilní.
Reagovat
Patri.k
Nepsali novináři o tom, jak Lend chce trénovat? Tak to zas byla trošku nafouklá bublina.
Reagovat
FulnekUltras
jsou to od něj spíš jen takové mediální hrátky - nic víc...
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatuji si, ze rikal na zacatku, kdy trenova murrayho, ze pokud bude mit andy zajem, bude ho trenovat do konce jeho kariery. Pak musel na operaci, po ni mu to neslo. Lendla to nebavilo, tak ho poslal do prdele a vymyslel si ten pribeh, ze nema cas.

Ted zase udelal habaduru ne cesky tenisovy svet
Reagovat
Denis92
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/216720/trenovat-berdycha-tomas-musi-verit-ze-mu-muzu-pomoct-rika-lendl.html
Rozhovor s Lendlom..neviem ci to tu uz bolo..ak hej tak sorry.

ALe zaujimave, ze uz tam sa dopredu prakticky vyjadril ze nema cas a nepojde trenovat nikoho ineho kedze odisiel od Murrayho s tym, ze chce mat viac casu pre seba a nie stale cestovat.. o com to potom cele bolo s Berdychom?
Reagovat
smazaný uživatel
a ja si myslim, ze to Berdu nakopne! :-))
Reagovat
freeteepek
Už ho to nakoplo. Do zadku!
Reagovat
Fandina
Dneska se nedohodli, ale třeba to ještě přehodnotí. V každém případě by mohl Tomáš ještě pouvažovat o jiném trenérovi z řad těch bývalých a úspěšných. Ostatně i Marin měl letos v zádech Gorana a Nišimu jde spolupráce s Maiklem také k duhu. Škoda, ale třeba se ještě dohodnou.
Reagovat
FulnekUltras
Pravdou je, že upínání se na Lendla nemá za současné situace pro T.B. žádný smysl - v podstatě stejnou praktickou službu mu mohou poskytnout desítky zkušených bývalých hráčů - i našich a trvale žijících v Česku.
Reagovat
Fandina
Berďa má dobrého trenéra a úspěchy jsou, ale samozřejmě, zkusit to s někým jiným, ještě k tomu stávajícího, nějakou nadstavbu, nový impulz. Podle mě by to stálo za to.
Reagovat
FulnekUltras
Taky by to asi už konečně chtělo nějaký pořádný impuls výsledkový - nejlépe na GS a třeba i trochu s pomocí štěstí. To vážně Berďovi na kurtech dost chybí...
Reagovat
spaniel
Zmena trenéra jeste stejne neznamena automaticky uspech. Kdovi jak to bylo s Murraym. Chci rict, ze Andy byl pred ziskem GS 4 krat ve finale, byla velka sance, ze to casem prolomi. Tomas byl jednou. Takze treba to bylo Lendlem, nebo mozna to, ze cestou k titulu nepotkal ani Nadala, ani Federera. Každopádně za pokus by to stalo, casu ubývá.
Reagovat
smazaný uživatel
Otázkou zostáva, či sa Berdychovi za tie prachy Lendl ozaj oplatí?..Neviem aké má ročné príjmy, len tak z brucha vystrelím z tenisu ročne tak 2-4milióna pred zdanením, plus z reklamy okolo dvojky?..(nechce sa mi to hľadať)..Čo ja viem, len hádam...Určite má aj svoje výdavky chlapec, priateľka má rada isto značkové..Ak teda opomeniem príjmy z reklamy, a bavíme sa len o tenise..Tak mi Lendlova cena príde v kontexte jeho reálnej hodnoty v zmysle zlepšenia Berdychovej výkonnosti celkom premrštená..Ak to je okolo pol mil. ročne + bonusy, co može kludne ďalší štvrť, pol melón..Každý tenista bude mať problém vzdať sa tretiny úspor v prospech neistého zisku..Hoci, Andymu to vyšlo..
Reagovat
rod_laver
Vidím to stejně - Price Money je posledních pár let u Berdycha ve stejné výši a pohybuje se okolo 2,9 mil USD. Co se týče reklam, tak jsem našel, že od HM inkasuje cca 1 mil USD + má i další sponzory. Jak jsem psal níže, nevím, jestli by se to oběma stranám vyplatilo, Andy byl už na jiné úrovni předtím a byl v nejlepších letech, rozhodně na spolupráci vydělal. Jak luxusním životem top tenisté žijí, málokdo ví, jelikož si tyhle věci chrání, zatímco Tomáš se tohle na instagramu nebojí ukázat :-)
Reagovat
spaniel
Souhlas s oběma. Murray je finančně uplne jinde nez Tomas. Za 2013 mel pres 30milionu USD a v 2011 to bylo mezi 12-15milionu, takze pro nej to bylo v pohode zvládnutelné, i pri riziku neúspěchu.
Reagovat
Roger_Federer
Jeden kamarad (trener) rikal..Jsou Nadal, Federer, Djokovic, Murray..dlouho nic a pak zbytek top 10.
Co si nehen vykonosti a miznosti tyka..
Naprosto souhlasim, ze spojeni Murray-Lendl a Berdych - Lednl jsou 2 uplne jine veci..a neni to Lendlem.
Reagovat
Fandina
pobavils
Reagovat
Roger_Federer
bud tak hodna a nereaguj na me.;)., navic ve vecech kterym nerozumis.
Reagovat
Fandina
neurážej
Reagovat
slacker
uhyn
Reagovat
Fandina
Je to zábavné tě sledovat, jak reaguješ na moje příspěvky. Jen tak dál ... pojď pojď pojď
Reagovat
Roger_Federer
Jak typycke, hodna Fandina se opet snazi vyvolat hadku za kazdou cenu.
Reagovat
Fandina
Pokud vím, tak si zaútočil a začal urážet ty. Já to nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud vidím, tak jsi zaútočila ty. Jdi do háje, Fandino. Jen vyvoláváš hádky.
Reagovat
Fandina
čarodějko, jestli se tady někdo hádá, tak si to ty a to permanentně, nejen dnes. A že na mě útočíš a poučuješ mě permanentně. Nejsem tvoje žačka, aby ses tak k druhým chovala. Neurážej.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem tě pouze opravila v okamžiku, kdy jsi opět vypouštěla mezi nás ty své jedovaté lži, kterými TY podněcuješ hádky. Já se tu s nikým jiným pravidelně nehádám (občas s Mayo), když se s někým dostanu do křížku, tak si to většinou hned vyjasníme, ty se tu hádáš skoro s každým.
Reagovat
Fandina
Neuraž se, ale ani jedno co píšeš o mně nedělám. Není mým smyslem tady vyvolávat hádky, nelžu a neurážím. Pokud si to o mně myslíš, tvůj problém a známé heslo, podle sebe soudím tebe. Kdyby to tak totiže nebylo, nehledala bys to u druhých a věřila jim, co říkají. A to ty zřejmě neděláš, neumíš a nejsi. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, tohle snad ani nemůžeš myslet vážně. Roger do tohoto vlákna napsal příspěvek, který se tě nijak netýkal. Dokonce bych řekla, že je naprosto věcný a s jeho obsahem souhlasím. Ty jsi na to reagovala svým "pobavils", což, jak už tu všichni víme, znamená z tvé strany pohrdání a nesouhlas. A o pár řádků níž mu vytkneš, že to byl on, kdo zaútočil. Nezaútočil ani jednou, ty hned několikrát. A pokud nejsi schopná tohle pochopit, tak jsi úplně blbá. To není urážka, ale konstatování, v němž si prosím nezapomeň všimnout podmiňovacího způsobu.
Reagovat
slacker
Neni blba je ZLAAAAAAA
Reagovat
Fandina
Napsala jsem pobavils. Ale ty sama předjímáš, že to byla provokace. Pokud tohle budeš dělat, tak se nikdy nikam nedostaneš. Moje rada. Není to tak. Nebylo mým smyslem vyvolat hádku. To je tvoje mylná přestava a nepravdivý výklad. Tvůj problém je, že ty připouštíš existenci příspěvků jen podle svého vidění, ale tak to není.
Reagovat
Cico93
Neuražej
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, tvoje "pobavils" už jsem viděla mockrát na to, abych chápala jeho pravý význam. To za prvé. A za druhé, ani druhá a třetí Rogerova poznámka nebyla útok, jak tvrdíš. Prostě jsem se jen chtěla Rogera zastat proti těm tvým lžím.
Reagovat
Fandina
Není to tak jak píšeš. Ano pobavils někomu píši, ale smyslem není vyvolávat hádku. Tvůj problém je, že nevěříš, že existuje jiná možnost než tvůj pohled. Až to pochopíš, nebudeš tak útočná a nebudeš druhé obviňovat jak to děláš. A netýká se to jen mě. Už si to tu udělala víckrát. Vkládáš lidem do hlavy myšlenky, které nepíší nebo by je nenapadly.
Reagovat
smazaný uživatel
No, právě jsi skvěle popsala sama sebe.
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že ty útočíš na mně, ne já na tebe, takže to bylo o tobě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, máš pravdu v tom, že jsem tentokrát začala já, protože jsem se dovolila zastat se Rogera. A to je asi tak vše, s čím souhlasím. Zbytek jsou nehorázné lži.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale abys neřekla, v jedný věci máš pravdu. Věřit v tvém případě, že bys něco mohla myslet jinak než zle a hádavě, s tím už mám po zkušenostech s tebou opravdu problém.
Reagovat
Fandina
Tak to tě lituji, jestli takhle posuzuješ každého, tvůj problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Buď v pohodě. Tohle se týká pouze tebe.
Reagovat
Fandina
Svět je takový, jaký ho chceme vidět. Když chceš vidět čerty, tvoje věc, ale neurážej druhé.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikoho neurážím.
Reagovat
Fandina
Mě permanentně o tom jak o mně píšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
To je ale tvůj problém, že to vnímáš jako urážky, ne můj.
Reagovat
Fandina
Ano vnímám to jako urážky a od tebe jich tu byly mraky.
Reagovat
smazaný uživatel
Co si pamatuju, tak naposledy jsem urazila krávu, když jsem to nebohé zvíře nedopatřením přirovnala k tobě.
Reagovat
Cico93
Fandina už strašne sračky píšeš !!!
Reagovat
Fandina
Ani ne. Každý by si měl být vědom co a o kom píše. A neurážet.
Reagovat
Roger_Federer
no muj pohled je uplne stejny, jako carodejky a minimalne dalsich 20 uzivatelu.
Reagovat
Fandina
Váš pohled je mylný a urážlivý. Váš problém.
Reagovat
Roger_Federer
urcite? nekolik lidi se plete, tezko, spis uz te precetly.
Reagovat
Fandina
Ano, mýliti se je lidské. Ještě se nerodil neomylný člověk.
Reagovat
Roger_Federer
klidne si pis dal ty lzi a nesmysli..Lhar zustane lharem.
Reagovat
Fandina
Souhlas. Lhát se nemá. A proto já to nedělám a nikdy dělat nebudu.
Reagovat
Roger_Federer
na kazde prase se vari voda.
Reagovat
slacker
Smejd smejdem a zlo jen vetsim zlem :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, všichni se mýlíme, jen Fandina má pravdu, ale jsem to já, kdo všem vnucuje svůj názor. Aneb do Bohnic s námi.
Reagovat
Fandina
Ale pobavilas. Prý se tu hádám skoro s každým ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
A ne?
Reagovat
Fandina
Ne, ale to je zbytečné ti vysvětlovat. Ty zase napíšeš, že lžu a pořád dokola. Jsi hádavá a vnucuješ druhým své názory. Permanentně.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem o svých názorech ochotná diskutovat nebo je vysvětlit. Ty ne. A řekni mi, s kým jsi se tu ještě nedostala do křížku, komu tu nepiješ krev.
Reagovat
Fandina
Já se s nikým nepohádala? Ty o někom víš?
Reagovat
smazaný uživatel
Já spíš nevím o nikom, minimálně z toho stálého zdejšího osazenstva, u koho by to bylo jinak.
Reagovat
Fandina
Já se s nikým nepohádala. O nikom takovém nevím.
Reagovat
Fanda67
Fandinko vypiseme anketu co rikas? :) myslím ze už mam nějaké zkušenosti :)))
Reagovat
Fandina
Anketu o čem? S kým jsem se pohádala? Já myslím, že každý kdo čte, tak ví, že já se nehádám, jen do mě každý šije. Nebo si myslíš něco jiného?
Reagovat
Fanda67
Nezáleží co si myslis ty ale co si mysli ostatní vis? A dobře vis ze já nezertuju a jak to asi dopadne je ti jasné ne?
Reagovat
Fandina
pobavils
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsi ji pobavil, ale kdybys tu anketu fakt vypsal, tak bys měl v mžiku na krku žalobu, tak bacha :D
Reagovat
Fanda67
To já vim, ty také sedis v jedné řadě s roderem a spol. ?
Reagovat
Fandina
Je tam každý, kdo uráží druhé.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby mě tam náhodou Fandina nechtěla, tak si tam sednu dobrovolně :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D
Reagovat
Fanda67
Zda se ze fandinka vyjela z garáže a nabírá rychlost :) a pak ze moje teorie nefunguje :)))
Reagovat
Fandina
Pobavils
Reagovat
smazaný uživatel
Mohl mu tedy Ivan ještě dohodit Tony Roche...,Češi nejsou asi stavěný na cizí trenéry...,jedou si to svoje a stačím jim to..
Tony byl pro Lendla v té době kdy byl na vrcholu určitě přínosný,ale Wimbledon mu vyhrát nepomohl...No i později když trénoval Raftra,tak Patrika přivedl dvakrát do finále a stejně ho nevyhrál.Tony byl na trávu specialista,ale na kurtu nestojí..,jen Federer chtěl jeho radu pro hru na antuce.
Tak možná i kdyby trénoval Lendl Berdycha,nemuselo by se stát vůbec nic,ale každopádně by mohl na něho přenést právě to co dostával od Toniho a to ví jenom Ivan sám...
Reagovat
gigin
https://twitter.com/novoreq/status/521702753819975681/photo/1
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem typickej tenisovej fanatik :D servis - napadne mě ihned podání, kanár - napadne mě ten co je 6:0...:D Pak mi ta věta nedávala smysl, musím si dát přestávku :D
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dlouho jsem se tak nenasmál, díky..
Reagovat
gedzitka
Mně ale taky v první chvíli napadlo, že jede trénovat servis na Kanáry...jsem si říkala, proč zrovna tam :-D

Na druhý přečtení už jsem to pobrala správně :-D
Reagovat
smazaný uživatel
každý má asi hranice černého humoru posunuty někde jinde, ale tohle je moc. To přebije všechny co tvrdí, že Lendlovi jde jen o reklamu a prachy.
Reagovat
smazaný uživatel
Lendl mockrát uvedl, že má Berdycha i celý jeho tým rád, že si ho váží a že v něm vidí potenciál. Je to tak týden, co zcela vážně řekl, že Berdych stále ještě má šanci vyhrát GS, ale najednou je tu spousta chytrolínů, kteří přesně vědí, co si dneska Lendl myslel na schůzce. Vážení, pokud si budu někoho vážit, pak věc, která by mu měla změnit život, s ním nebudu řešit formou smsky ve stylu "Sorry, kámo, nemám čas." Pokud si vážně někdo myslí, že tohle měl Ivan udělat a s Tomášem se radši vůbec nescházet, když nemá čas ho trénovat, pak bych vás za přátelé skutečně nechtěla.
Reagovat
smazaný uživatel
100% souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
nerozčiluj se, já chápu, že některé komenty jsou hodně scestné, ale co naděláš, nekaž si večer. :) Hele, Tomík bude zase co nevidět na scéně, takže budeme zase držet palce, stejně nám nic jiného nezbývá ")
Reagovat
smazaný uživatel
to myslis vazne? to ti prijde nejak super skvela omluva ze se s nim sice sejde ale rekne ze jen nema cas? zvlaste kdyz pred rokem dvema si ten cas na tenistu udelal? to ho musi mit ohromne rad jak rikas
Reagovat
smazaný uživatel
deb.le
Reagovat
smazaný uživatel
co je? :D muzes me rict bez toho aniz bys me nazyvala deb.lem jakou mohl rict horsi vymluvu Lendl?
Reagovat
smazaný uživatel
Já si nemyslím, že je to výmluva.
Reagovat
smazaný uživatel
Několikrát se nadechni a zkus se zamyslet trochu hlouběji.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ale kvůli nedostatku času toho tenistu také nechal.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono se da i zavolat, skypovat, ne do novin a tv davat rozhovory, ktere navozuji ze ma zajem a pak rekne ze nema cas. Pro me je to arogantni fracek
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/Bzl1eLyCEAIcQ8n.jpg:large
Reagovat
smazaný uživatel
giginku, co to ale vypovida konkretne o Berdovi? Naznacujes snad, ze pokud neni uspech predem statisticky podepreny, je kazda lidska snaha marna? :-o
Reagovat
gigin
Né... to je prostě OT. Přišel mi ten graf zajímavý, porovnání věku WTA a ATP v první stovce. Jestli tě to ovšem obtěžuje, požádám admina, aby tu glosku smazal.
Reagovat
smazaný uživatel
ale nijak me rozhodne neobtezuje, hned jsem si dokonce graf zabudovala do pameti, ale jako ultraberdovec jsem si ho trochu i vztahla, protoze jsi ho hodil zrovna ted a zrovna sem.. :-)
Reagovat
gigin
Paranoia? ;))
Reagovat
smazaný uživatel
ne, jen cekam, jaka pitomost sem jeste prileti, debata je misty az neuveritelna.. ;-)))
Reagovat
gigin
Celkem by mne zajímal tvůj pohled ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle meho se casovymi a financnimi naroky zaskocili navzajem.. ;-)
Reagovat
gigin
:))
Reagovat
VlS
To vypadá hodně realisticky
Reagovat
lars
neni tam zahrnuta Kimiko Date Krumm :))
Reagovat
gigin
Jde o graf hráčů, hráček první stovky.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechapu,jak tady lidi premysli.To vas treba nenapadne,ze casova vitizenost muze pro kazdyho byt uplne jinej casovej usek???Lendl celou tu dobu napriklad vedel,ze mu muze dat cas na masters a GS,to je,kdyz to prezenu,pulka sezony.Berdych si treba predstavoval dennodenni spolupraci a tim padem je pro nej Lendl casove nedostupnej...oba si dnes rekli,jak by si to predstavovali,jeden povazuje za casovou nedostupnost mesic behem sezony,druhej 4 mesice....
To jsou hrozny zvasty od nekterych z vas...
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že Lendl to chtěl dělat buď pořádně anebo vůbec. Jen gs a masters by neměly smysl.
Reagovat
Alois_Mlok
Tak ono by bylo divný, kdyby kvůli vytíženosti ukončil spolupráci se Skotem a vzápětí začal trénovat Berdycha... To by ze sebe akorát udělal šaška.
Reagovat
fera
Jasně, že to Lendl věděl už dopředu, že s Tomášem spolupracovat nebude.
Pokud by o to měl zájem, tak se za ten rok, co se o tom mluví mohli sejít mnohokrát. To by se prostě domluvili a potom se slávou přišli s oznámením: "dohodli jsme se na spolupráci" a ne takové tanečky, ...až na to bude správná doba, ...uvidíme jestli můžeme najít nějakou formu spolupráce, ...musíme se sejít a probrat možnosti a bla bla bla.
Myslím, že Lendl si teď užívá postavení zázračného trenéra, který "vytáhl chudáčka Andyho odněkud ze smetiště ke zlatu na OH a ke grandslamovým vítězstvím" Je to super reklama pro něj a jeho akademii. No a co kdyby se to s Tomášem zcela tak nepovedlo??? ...prostě míň dolárku...
Lendl nikdy nebyl a nikdy nebude člověk, který by byl ochoten byť jen minimálně riskovat pro někoho jiného.
...prostě se mu spolupráce s Tomášem "nevyplatí"!
Reagovat
smazaný uživatel
Není každej jako každej, a na tohle téma zrovna Ivan řekl, že otázka toho, že kdyby se to nepovedlo, pokazilo by se to "kouzlo", které kolem jeho osobnosti teď je díky tomu, co dokázal s Andym, ho vůbec netrápí. Naopak řekl, že neví, proč by jeho dobré jméno mělo nějak ztratit na tom, že by se snažil někomu pomoct.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikde nic nebylo tutový, jen o se o tom psalo a už si někteří udělali sami závěr, jako teď, všichni už vědí, že Tomáš nemá potenciál, že mu nechtěl dát prachy, že se Lendlovi nevyplatí, my jsme fakt skvělý národ, když všechno ví předem. Petru už spojovali s Martinou, přitom to byly jen spekulace, Kotyzu pomalu všichni vyhazovali a ejhle, Petra vyhrála Wimbl, pak další tituly a najednou už ho nikdo nevyhazuje co? Lendl opustil Andyho, kterého někam dotáhl, kvůli tomu, že nemá čas, tak se dalo čekat, že s Tomášem to není žádná jasná zpráva. A navíc se neví, že by z Berdi byla rázem Nr.1.
Reagovat
smazaný uživatel
před us open by asi většina lidí taky řekla, že Cilic nemá na to vyhrát grandslam a hele... Jde o to zahrát dva týdny skvělý tenis, Berdych je takového tenisu schopen, jen ho zahrát v těch posledních zápasech. Berdych má na to vyhrát grandslam, ale s dávkou štěstí. Možná ho nikdy nevyhraje, ale co. Jen nevím proč ho odepisovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Já Berďu vůbec neodepisuju, naopak, jen se mi líbí, že si někdo něco přečte v novinách, neví vůbec podstatu, ale už si dělá závěry sám. Ano, Marin zazářil, já ho tipovala, ale že vyhraje GS ne, o to víc mě potěšil. Tomáš teď hrál skvěle, ale najednou se Simonem stopka, je to škoda, ale nedá se říct, že by Tomáš na sobě nemakal. Jako jsem vůbec nebrala vážně řeči o Martině a Petře, tak i tady mě to nechávalo klidnou, dokud by se to někde oficiálně nepotvrdilo.
Reagovat
smazaný uživatel
neříkám, že ho odepisuješ. No Tomáš dokáže podávat skvělé výkony v průběhu turnaje, ale pak najednou přijde ta stopka, den blbec, najednou je úplně jak vyměněnej a ani si neškrtne, viz. Simon, FO Gulbis apod.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, sama to někdy nechápu, protože válcuje a najednou haluz. Nechci Tomáše vůbec omlouvat, ale i únava třeba hrála roli, špatná psychika, nevím, to by musel říct on sám. Vylítli i jiní další, i když Tomáš to máš teď nějak často. No, sláva, že má letos aspoň jeden titul, vloni neměl nic.
Reagovat
fera
proboha, ale takhle to nebylo vůbec myšleno, naopak, já Tomášovi věřím, fandím, a rozhodně si nemyslím, že by byl odepsaný...
asi by to nějakou změnu chtělo, ale Lendl přece není jediný "spasitel na světě" :)
Reagovat
rod_laver
Odhaduji, že v tom bude jiný faktor, jinak by si ani nedávali schůzku.
Reagovat
smazaný uživatel
Lendlova taxa je půl milionu dolarů za sezonu plus prémie. Berďa mu tolik dát nechtěl
Reagovat
rod_laver
Někde jsem četl, že za rok (včetně prémií) naúčtoval Andymu 2 mil. USD, což mi přijde reálné. Berdych už je ve věku, kdy pravděpodobně GS nevyhraje a myslím, že oba porovnávali, jestli se jim spolupráce vůbec vyplatí.
Reagovat
fera
no pro Lendla je to přece zase super reklama "zoufalý Tomáš ho prosí o záchranu" a on by moc chtěl, ale protože je tak šíleně žádaný, tak na to fakt nemá čas...
z toho úplně čiší, jak ho to hrozně mrzí ;)
Reagovat
smazaný uživatel
to je vážně zábavné, jak si někteří lidé myslí, že ostatní přemýšlí stejně jako oni.
Reagovat
smazaný uživatel
Vrcholový sport je vždy o penězích. Za každým špičkovým sportovcem stojí celé týmy a agentury manažerů. Domnívat se, že vyjednávání Lendla s Berdychem stálo jenom na jakýchsi ušlechtilých ideích je hodně naivní....
Reagovat
smazaný uživatel
to je sice pravda, ale to já se vůbec nedomnívám. Jen pochybuji, že to Ivan bere jako reklamu "Zoufalý Tomáš mě prosí o záchranu, jsem borec, pojďte ke mně"
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle to určitě nebere. Lendl je reklama sama o sobě. Tenistů co by ho z prize money finančně utáhli je na okruhu jen pár. Berdych je jedním z nich. Berdych ale podmínky neakceptoval a Lendl jít po cenu nechtěl, to je asi tak celý příběh.
Reagovat
smazaný uživatel
možná ano, možná ne, spekulace.
Reagovat
George_Renel
Kdo říkal?
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě se nedohodli na prachách. Ostatní je jen diplomatická omáčka pro média......
Reagovat
VlS
Nechtěl bych to tvrdit, ale možné to je.
Reagovat
tito
asi tak
Reagovat
Fandina
také mě to napadlo
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt jděte s tímhle do p*dele.
Reagovat
VlS
Nebuď sprostá, to je normální, že se obchod nedohodne na ceně, to není nic amorálního.
Reagovat
smazaný uživatel
Budu, protože mě tohle tady se*e. Kdo z těch dvou řekl, že se nedohodli na penězích? Fakt bych ráda četla tohle jejich prohlášení. Dost pochybuju, že někdo ze zde přítomných byl na té schůzce, aby mohl pronášet tato zaručená moudra.
Reagovat
VlS
No, vím, že jsem tak dva tři týdny zpátky četl, že je především potřeba dohodnout finance.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že sa niekto nedohodol na peniazoch sa predsa nehovorí..

Občas sa to zabalí do diplomatického "nedohodli sme sa na podmienkach spolupráce", no pracovná vyťaženosť znie pre konzervatívneho českého, či slovenského diváka ešte lepšie..
Reagovat
Kozoroh
Ti dva by se mohli dohodnout! :-) Oba nerváci, John chce trénovat a Tom mít za kouče velkého šampiona a legendu tenisu. Kéž by to Tomovi s Bigmacem klaplo, když se s Ivanem Hrozným nedohodl...
Reagovat
smazaný uživatel
nesrovnavej nervaky a labily
Reagovat
smazaný uživatel
cele je to strasne divne...daji si schuzku a lendl pri te schuzce zjisti ze je casove vytizenEJ? proste ho trenovat nechce, tecka
Reagovat
a.magerova
No po zlatu z OH a dvou GS Andyho, si Ivan mooooc dobře rozmyslí, koho si vezme pod svá křídla, to bude muset být jooo talent a dříč.
Reagovat
smazaný uživatel
taky si myslím, že lendl udělal neprofesionální tanečky. přeci už na začátku musel vědět, že nebude mít čás, nebo si představoval koučing přes telefon???
Reagovat
smazaný uživatel
věděl to, ale přesto se s Tomášem sešel, a neodbyl ho.
Reagovat
vrabejka
Berďo už to zabal :D
Reagovat
smazaný uživatel
... toho fanouškovskýho snění. Já jsem to psala několikrát, že tý spolupráci moc nevěřím. Ani Berdych, ani Lendl se do toho nijak nehrnuli a zprávy o schůzce podávali velmi opatrně a oba upozorňovali na to, že jde pouze o schůzku, na které by mohli případnou spolupráci zvážit. Jenže spousta lidí už to viděla tak, že je to jasná věc. Já naopak oceňuju, že Lendl neodbyl Toma nějakou smskou, sednul si s ním a určitě s ním i daleko víc probral důvody svého odmítnutí. Je zbytečné spekulovat nad zda nám říkají všechno nebo ne, prostě Ivan Rebela trénovat nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
je jedno, jestli je člověk předtím skeptický nebo má nasazené růžové brýle. Já jsem si alespoň užil tu možnost, že by ho Lendl mohl trénovat a jsem tak radši, než kdybych si celou dobu říkal, že to nevyjde a teď oslavoval, že jsem měl pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já rozhodně neoslavuju.
Reagovat
smazaný uživatel
není mířeno proti tobě
Reagovat
smazaný uživatel
Zaprvý, nadpis je takovej, jak ho napsal sám Berdych na svým FB, zadruhý, nenapadlo vás, že poslední dobou dost vtipkuje? Třeba si z nás střílí a na něčem se dohodli :DD
Reagovat
smazaný uživatel
pardon, k Tomovi by mi to sedělo, ale až teď jsem si přečetla vyjádření Ivana, a ten zas až tak nevtipkuje, no potom teda taky nechápu ten povyk okolo
Reagovat
Alois_Mlok
A co Bjorn Borg? Ten by tolik vytíženej být neměl.
Reagovat
VlS
A co Rod Laver?
Reagovat
rod_laver
Teď mi to moc nesedí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo Elena Baltacha?
Reagovat
smazaný uživatel
To je dost deb*lní pokus o vtip.
Reagovat
smazaný uživatel
Říká se tomu černej humor, neboj, dorosteš do toho :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu se říká deb*ilita, ne černý humor.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedokážeš si ani představit, z čeho všeho si to utahuješ a přál bych ti, aby ses dostal do rukou jejích příbuzných, těm bys to do očí asi neřek. Její smrt hluboce poznamenala lidi, kteří k ní měli blízko a tyhle rány se jen tak nezahojí. Asi netušíš, kolik bolesti tohle sebou přineslo, a utahovat si z toho je ubohost.
Reagovat
misa
už dávno předem (nedostatek času). Spíše si uvědomil, že s Berdychem žádný zázrak neudělá.
Reagovat
rosm
Presne tak, nema zadny potencial
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, že je vytíženej věděl, ale že s Berdychem nic nesvede nevěděl. On ho neměl šanci sledovat x let. Se nejdřív zamysli, než něco plácneš.
Reagovat
smazaný uživatel
věděl, že do toho nepůjde, ale sešel se s Tomem osobně, aby mu to osobně mohl sdělit.
Reagovat
smazaný uživatel
To ne, jen nevěděl, co Tomáš chce. Pokud by chtěl občasnou konzultaci, tak by do toho asi i šel, na plný úvazek no trénovat nechce.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že je Lendl vyťažený je pravda, 15.10 hrá napríklad exhibíciu v Bratislave s Johnom Mc...
Reagovat
smazaný uživatel
Btw. co je to za nadpis??? :D:D
Reagovat
aligo
jako by to psalo dítě....:D
Reagovat
darek.vrana
Jo, ten je:)
Reagovat
Kozoroh
Nadpis se povedl ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
hnus
Reagovat
smazaný uživatel
:((((((((( Škoda...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že si Ivan nenasral do huby a své stanovisko dodržel.
Reagovat
slacker
Neser anticechu
Reagovat
Fandina
To je škoda. Co se dá dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem to čekala. Sice jsem tajně doufala, ale bylo mi to celkem jasné.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist