Kvitovou znovu trápí astma. Vydřená výhra mi snad pomůže, věří

15. 1. 2013, 11:12
Aktuality 134
Petra Kvitová si pochvalovala, že v prvním kole Australian Open přemohla hned tři "soupeře". Astma, které ji u protinožců znovu začalo trápit, menší sebevědomí z nepříliš povedeného startu do sezony i nepříjemně hrající Italku Francesku Schiavoneovou. Kvitová věří, že ji vydřené třísetové vítězství může nastartovat do dalších zápasů.
Profily hráčů
Petra Kvitová

"Myslím, že mi to hodně pomůže. Nehrála jsem úplně špatně i vzhledem k tomu, jaká mám ta první kola. Navíc ještě s Franceskou. Když to sesumíruju, můžu být spokojena," řekla Kvitová Radiožurnálu po zápase, který vyhrála 6-4 2-6 6-2. 

Do souboje s italskou obranářkou vstoupila dobře a první set vyhrála. Pak ji ovšem znovu postihlo astma a začalo se jí hůře dýchat. "První set byl v pořádku, ale na začátku druhého jsem trochu ztrácela dech. Přestala jsem hrát agresivně tak jako předtím a ona se do toho vrátila. To jsem věděla, že je cesta do pekel," poznamenala Kvitová k druhé sadě, kterou prohrála 2:6. 

V třetím dějství ovšem zmobilizovala síly a hned na úvod sebrala soupeřce servis. "Ten první game třetího setu, kdy podávala, byl hrozně důležitý. Tam jsem to zvládla a tím trošku odskočila, takže jsem mohla být trošku klidnější," pochvalovala si aktuálně osmá hráčka světa. 

Těšilo ji, že v důležitých chvílích dokázala zahrát vítězné údery. "Bylo fajn, když jsem to v důležitém momentu zabila. Je fajn, že to tam ve mně pořád ještě někde je. Doufám, že se to bude objevovat častěji," přála si dvaadvacetiletá Kvitová. 

V dalším kole ji čeká skoro o čtyři roky mladší Britka Laura Robsonová. "Zatím jsem s ní nehrála. Je to levačka, takže rotace jsou opačné, což je nepříjemné. Na US Open hrála moc dobře, má talent. Hraje agresivně z obou stran," uvedla Kvitová pro iDnes. "Možná by bylo nejlepší, aby mě nasadili na první zápas. To ještě není takový pařák," dodala.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

134
Přidat komentář
freeteepek
Tak myslím, že organizátoři Petru vyslyšeli a nasadili jí na poslední večerní zápas! Lze jen doufat, že se předchozí utkání mužské dvouhry nebude protahvat na 4 a více hodin. Pak by to bylo super. Pokud jde o teploty a její astma. Je pravda, že s nastupujícíc nocí určitě zase poroste vlhkost vzduchu, ale snad to nebude tak hrozné. Je taky dobře, že si Petra zahraje na největším kurtu. Jestřábí oko bude určitě potřebovat a o diváckou podporu nemusí mít strach:-)
Reagovat
Aresko123
vcera som napisal prispevok o Kvitovej. A div ze ste ma az na par vynimiek neukamenovali. Ja som nevedel ze toto je "oslavna stranka P.K." a ze sa sem mozu pisat iba nazory typu kvitova je super, bola by uz svetovou jednotkou keby ju netrapila ta zakerna astma, je to modelka a je velmi stihla......... Je mi z toho trosku smutno.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřeháníš trochu? A sám všechno víš a podsouváš tady všem hned " názor ", že se Petra vymlouvá na astma. Já bych jen byla ráda, kdyby si se trochu zamyslel, když něco napíšeš... Nikdo tě nenutí psát oslavné příspěvky na Petru. Nikdo to tady nevyžaduje. Proč? Protože opravdu není totalita. To bys koukal, kdybys musel žít v totalitě. Ale vidím, že si totalitu nezažil. K Petře. Ona sama a ti nejbližší jistě vědí, s čím se teď potýká... Z vymlouvání se ( jak říkáš hezky po slovensky - vyhovorky -) bych opravdu nepodezírala. Přečti si dnešní sport, jak to komentuje pan Kotyza.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že se dočkáme avízovaného zlepšení, bylo by to moc pěkné. A teď kritici vidíte, že se něco děje. Teď to chce jen trpělivost i od nás fanoušků. Nefanouškům to stačit nebude, o jejich trpělivosti ani nemluvě.
Reagovat
Heather_Fedex
alice, kdybys sis precetla vsechny prispevky fandiny, tak bys nemohla napsat, ze aresko prehani.
a vubec, kdy aresko napsal, ze vsechno vi a podsouva vsem svuj vlastni nazor?
pri pohledu na nektere kvitiste ma clovek pocit, ze pokud se tady o petre nenapise jen pochvala, je to spatne
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovala jsem na Areskův úlek( viz.výše), že se ocitl v totalitě a že má strach z ukamenování.Ubezpečila jsem ho, že nemusí chválit. Fandinu jsem vůbec nezmiňovala. Jednalo se mi pouze a jenom o jeho výrok, že se Petra vymlouvá na astma. A že by bylo vhodné, kdyby se nejdříve zamyslel než začne něco psát.
Reagovat
gigin
A bude tu klid!! :DDD Vaše královna tp...
Reagovat
Fandina
gigine, jenže ty si zakládáš na královně, ale já neznám královnu muže ty ano?
Reagovat
gigin
to si vyřiď s Oskarem. A zakládám si na tom! A to hodně!
Reagovat
Fandina
jenže proč královna, proč ne král? takhle je to směšné ne?
Reagovat
gigin
Právě proto :)))) Byla to recese, kterou vymyslel Oskar a Forehand. V klidu ;) A navíc, já si opravdu na ničem nezakládám. Je mi to šumák. Chtěl jsem to tu trošku odlehčit, ale evidentně jsem se nesetkal s porozuměním.... Omlouvám se.
Reagovat
Fandina
gigin ... nevím jestli jsi se setkal s porozuměním, to by se museli vyjádřit i ostatní, ale mě na tom zaujalo to, že královna a píše to muž. A také to, že když si na něčem nezakládám, tak ve jménu toho nebudu chtít odlehčovat situaci ... ale každý jsme jiný no ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Špatně vyrozuměla. Vyjadřovat vlastní názory pochopitelně není neslušné. To, co píšeš je trochu demagogické, drahá. Nevím, jak ti to vysvětlit. Snad...jak by se tobě líbilo, kdyby tě někdo nestále napadal, že se vymlouváš na svoji nemoc a přitom s tebou v Melbourne nehrál tenis ve velkých vedrech?
Reagovat
Heather_Fedex
samozrejme ze nee....nic mene, byl by to jeho nazor a s tim bych ja nic neudelala...usmev
jfaktem je, ze pokud petru suzujou zdravotni trable, tak by se na to mela vykaslat a ne hazardovat se zdravim....dalsi vec je, ze nektere nemoci jsou zpusobene psychikou cloveka. proste kdyz si rekne, ze se neciti dobre, tak se to odrazi i po fyzicky strance
a to, ze ma petra momentalne problemy se sebevedomim, je proste fakt. a vyjadreni tohoto nazoru neni napadani, jen pouhe konstatovani

drahousku
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím, přečti si pořádně, co přesně napsal ten, koho tu obhajuješ.
Reagovat
Heather_Fedex
popsal, ze petra je momentalne z formy a ze problem je v hlave...priznala to i petra kvitova sama. ze se ti to nelibi, je vec 2.
co se mne nelibilo, ze fandina napada lide za to, co si mysli a ze vyjadruji svuj vlastni nazor...
pritom na tech prispevcich nebylo nic neslusneho, jak tady hysterci alice a fandina
Reagovat
Fandina
Heather tak se zklidni, kit kat nechceš, co takhle tabulka, kostička čokolády? Jinak v pohodě a chce to úsměv. Na světě je tak krásně a nejlepší je nekritizovat, myslet pozitivně a radovat se s úsměvem ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
A taky napsal, že Petra se nemůže na astma vymlouvat neustále, čili to znamená, že podle něj se na něj vymlouvá. A to je, oč tu běží. S druhou částí jeho příspěvku, čili tou, kterou tady zmiňuješ, tu, pokud vím nikdo problém neměl. A já taky ne.
Reagovat
Heather_Fedex
zatim s astmou mela problemy jen na 3 turnajich...tady uz jde pravdepodobne o slovickareni. pro nekoho to jako vymluva vyzniva, rfever popsal proc, jako duvod uvedl djokovice, kt. je astmatik ale na jeho hre se to nepodepsalo.
co je na tom napadajici?
Reagovat
Heather_Fedex
fandinko, samozrejme, ze to je nejlepsi....
pojd pojd pojd
Reagovat
smazaný uživatel
Drahoušek se ti tedy, vidím, nelíbí. Jen jsem chtěla trochu zklidnit emoce, nebylo to míněno ironicky. Heather, mohu tě uklidnit, že do hysterie mám opravdu daleko. Jsem naprosto klidná. Jen ty nechceš pochopit o co nám vlastně s Fandinou šlo.
Reagovat
Fandina
Heather Petra má problémy s astmatem dávno, jen teď je víc na očích, po tom, co vyhrála Wibml atd. Je víc na očích. Samozřejmě, že každý je na tom jinak. Nole je jiný člověk, Petra je jiný člověk, každá nemoc je jiná. Dovedeš to pochopit?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi se neshodneme, ale to nevadí. Držím palce našim, kteří jsou ještě ve hře. Tak dotoho!
Reagovat
Heather_Fedex
asi ty nechces pochopit, o co mi slo a na co jsem vlastne reagovala
Reagovat
Heather_Fedex
fandina, petra je super clovek, krasna holka, umi dobre tenis....
jen nemusis kritizovat lidi za to, ze si to nemysli. aresko napsal, ze si mysli, ze petra se vymlouva na astma a ze je z formy. neni na tom absolutne nic neslusne. zadna urazka, vulgarni slovo, posmivani atd
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má problémy s astmatem dlouhodobě, někdy se to projeví více, jindy méně, rozhodně to není tak, že by měla problémy jen na třech turnajích. A já osobně nemám pocit, že by se na to vymlouvala, ale holt se jí na to furt někdo ptá, možná proto to tak může vypadat.

Že Djokovič má problémy s astmatem, to, přiznám se, slyším dnes prvně, zajímalo by mě, jestli se k tomu dá někde sehnat nějaká informace.
Reagovat
Fandina
Heather a co kdybys ty respektovala mě, že nesouhlasím s tím, když někdo napíše že se Petra vymlouvá na astma, nebo že je labilní. Můj názor je opačný, tak ho respektuj. Děkuji.
Reagovat
Heather_Fedex
to se da samozrejme hned zjistit...staci zadat do vyhledavace slova djokovic astma a vyhodi ti to desitky odkazu...
Reagovat
Heather_Fedex
kdyz chces, aby lide respektovali tebe, budes muset nejdriv ty respektovat ostatni....a to fakt, ze kazdemu petra by sympaticka nemusi. ovsem pokud je tenhle nazor vyjadereny bez urazek a nadavek tak se nedeje nic hrozneho a tehdy je to normalni diskuze
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, www.vygooglisitovole.cz, to mě taky mohlo napadnout. :-) Ale díky za odpověď.
Reagovat
Fandina
Heather ... jenže ty nerespektuješ můj názor, že mluvit o tom, že se Petra vymlouvá je neslušné. Ty chceš na mě, abych si myslela něco jiného. Ty mě nerespektuješ, protože se mnou nesouhlasíš. Nauč se respektovat druhé, jejich názor, i když máš opačný ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
fandina ale to se ja snazim vysvetlit tobe. to ty nerespektujes nazor areska, ze si mysli, ze petra je z formy, nebo nazor rfevera o vzhledu petry
Reagovat
Fandina
Heather ... jenže je to přesně naopak. Já mám jiný názor než ti dva. Oni podle mě jsou neslušní. Můj názor na ně jsem napsala. V čem je problém. Ty nechápeš, že jejich názor respektuješ, ale můj už ne?
Reagovat
Fandina
Heather ... ty na mě chceš, abych měla stejný názor jako oni. Ale já ho mám jiný. Opačný. Petra se podle mě nevymlouvá a je hezká. Mám jiný názor. Tak to respektuj ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
ja nerespektuju tvuj nazor, ze od lidi chces, aby si mysleli to, co ty
Reagovat
smazaný uživatel
Možná jsem se spletla, snad nás chceš pochopit, ale nějak ti to nejde. Aresko napsal: ironicky - ...v 1. a 3. sete se astma vyparila... a ..je to nezmysel a výhovorka... a rfever reagoval: ...na astma sa nemožno vyhovárať neustále... a ...fyzicky tiež nevyzerá najlepšie... a cosi o tom, že je psychicky dole. Shrňme si to. Ty to považuješ za názor. Já to považuji za velice povrchní úsudek a navíc ovlivněný. To nejsou podle mě názory, ale stále stejná věc opakovaná dokolečka dokola. A pak mi to připadá od pánů hodně negalantní. Smutným faktem je to, že galantnost, vlídnost a jiné podobné vlastnosti se prostě " nenosí ".
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě se kaju, že jsem loni měla " názor " na Viku. Že se vymluví na zranění a skrečuje. Co já vím? Dodatečně se omlouvám a budu se snažit těchto " názorů " vyvarovat.
Reagovat
Heather_Fedex
ja to vnimam jako velmi slusne vyjadreni nazoru, kt. maj a skt. prirozene fanousci petry nebudou souhlasit. jak jinak bys svuj nazor vyjadrila ty?
ja osobne jsem reagovala na fandininu vetu o tom, ze od ostatnich chce, aby psali jen same chvaly a o tom jak se jim vsechno libi a jak je svet krasny....atd
a ze tenhle nazor vnucuje uplne kazdymu
Reagovat
Fandina
Heather ... nejsem Hitler nebo Stalin, abych si myslela, že jen můj názor musí všichni sdílet ... pobavilas mě.

Každý jsme unikátní a každý uvažujeme podle svého. Je to to nejlepší, co může být a tak je to dobře, pokud ti dotyční jsou zdraví, svéprávní a neubližují druhým, neškodí jim. To tady na TP opravdu nehrozí. Takže v pohodě. Každý má právo na svůj názor. Slušný člověk ro ví a na druhé neútočí, nepomlouvá a ozve se, když se mu jeví nespravedlnost u druhých. Nekritizuj, nevíš jestli naubližuješ, nekdřivdíš. Pak je dobře na světě ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
aresko a rfever slusne vyjadrili svuj nazor
utocit jako prvni si zacala ty, kdyz si urcovala ostatnim prava, o cem smeji uvazovat
Reagovat
Fandina
Heather ... to je pořád dokola, podle mě byli neslušní tak jsem jim to řekla a udělám to vždycky, když si budu myslet, že někdo se chová neslušně. Respektuj můj názor ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
A to je právě ten zakopaný pes, tady se nemůžeme shodnout. Jak jsem psala výše, nepovažuju to za názory ( aresko,rfever ). Jsou to jen jejich úsudky, povrchní - nemají dostatečné informace - a negalantní. Navíc tyto " názory " se tu opakují, takže snad není nutné je pořád papouškovat. Ale jak jsem uvedla, prostě se neshodneme.To je fakt a navrhuju jít dále. Jsem už natěšená na třetí den v Melbourne.
Reagovat
Heather_Fedex
takze podle tebe je neslusny kazdy, kto ma opacny nazor nez ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím dobrou. A pilně fanděte, děvčata.
Reagovat
Heather_Fedex
dobrou, alice ;)
Reagovat
Fandina
Heather samozřejmě, že každý kdo má jiný názor než já není neslušný, ale vyjádření těch dvou bylo úskočné a nespravedlivé a proti tomu budu vždycky vystupovat, nic mě to nestojí a mám čisté svědomí. Neubližuj nepomlouvej neškoď a měj radost, když se mají lidi rádi.
Reagovat
Heather_Fedex
alice, jak bys to teda napsala ty, galantnej? jak by to vypadalo?
Reagovat
smazaný uživatel
Víte co já si myslím? Že částečně máte pravdu obě strany. Aresko a rfever z formálního hlediska svoje teze opravdu formulovali slušně, v tom má pravdu Heather. Problém je ale se samotným obsahem - oba pánové Petru obviňují z toho, že se na astma akorát vymlouvá, že to nemůže být takový problém, když to Djokovič zvládá. A obviňovat někoho bez důkazů, to zrovna dvakrát slušné není, čili tady mají pravdu Fandina a Forsterovaalice. Rferer to ještě završil větou, že "fyzicky tiež nevyzerá najlepšie (nielen z mužského pohľadu)," což je mimořádně nešťastná formulace, která opravdu působí urážlivě, nicméně si netroufám posoudit, nakolik to bylo záměrné.

Takže tak.
Reagovat
Heather_Fedex
fandino, podle mne je nespravedlive, kdyz ostatnim vnucujes, o cem maj ostatni uvazovat
Reagovat
Fandina
Heather alici by asi ani nenapadlo psát to, co psali ti dva, proto ti asi nemůže napsat, jak by to bylo galantně.
Ono totiž je známo, že vyjádření jakékoli víc než o obsahu odpovídá rozpoložení pisatele. Je známo, že když máš nějakou starost, myslíš si, že podobnou starost mají i ostatní. Takže například když někdo píše, ona se vymlouvá, vypovídá to spíš o tom člověku, že se také vymlouval a odvozuje to i od jednání druhých. Jako by se nikdy nestalo, že byl nemocen a nemohl to a to konat. Příměr podle sebe soudím tedy je ověřený a pravdivý, tak to v životě chodí. Usuzujeme vždy podle svéhho jednání o druhých.
Reagovat
Heather_Fedex
jenze pak by tady nikdy nikdo nemoh napsat prispevek o tom, co si mysli...v tom pripade, ze by se diskutovalo jen o vecech, o kt. vsichni vedi, protoze to tak podkladaj media
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že žádný spor není o jedné straně, názor proti názoru, jinak by to ani nešlo. Podle mě celý ten příspěvek těch dvou byl neslušný svým obsahem, ale to je můj názor, tak jsem to zase nerozebírala. Mě připadá podlé říkat o někom, a navíc tady je to o konkrétní Petře že se vymlouvá. Jinak souhlas, že každý hájí svůj názor ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Heather, tak dobrá, ještě poslední příspěvek. Galantnost spočí vá mmj. také v tom, že není nutné vždy něco říkat, ale je galantní právě nic neříkat. Nemyslím neupřimnost. Ale chlapci ( Aresko, Rfever) by se měli zamyslet než plácnou nějaký svůj " názor ". Už musím, omlouvám se. Dobrou.
Reagovat
Fandina
Heather a víš že jsi nespravedlivá ke mě, protože já nikomu nic nevnucuji, každý je svéprávný, tak mi to nevkládej do úst. Psala jsem ti o Leninovi, Hitlerovi atd. Nejsem naiva, abych si myslela, že někoho ovlivním. Samozřejmě, že mi vadí, když někdo na někoho útočí a přála bych si, kdyby to nebylo, hlavně v tenisu. Je to asi nejspravedlivější konání, vítěz ten lepší, nic jiného neplatí.
Reagovat
Heather_Fedex
mne pripada mnohem podlejsi psat lidem o tom, jak maj uvazovat
Reagovat
Heather_Fedex
ja si to taky myslim. a myslim si to i o chlapcich i o fandine
Reagovat
Fandina
Heather ... mysli si co chceš, je to tvoje právo ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak to přeci není, každý si může utvořit názor. Nejsme u soudu, aby tu někdo po někom vyžadoval forenzní důkazy, ale každý by si měl umět svůj názor obhájit, říct, jak k němu došel. A obzvlášť to platí u té kategorie, kdy tu někdo Petru obviňuje z vymlouvání se nebo třeba Kotyzu z nekompetence.
Reagovat
smazaný uživatel
Však já s tebou v tomto ohledu naprosto souhlasím.
Reagovat
Heather_Fedex
vazne fandino? to mi odlehlo ;))
dik moc!
Reagovat
Heather_Fedex
s tim souhlasim....ale rfever si svuj nazor obhajil podle mne
Reagovat
Fandina
Heather ... nezapomeň vždy s úsměvem ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Podle některých evidentně ne. A ani já nejsem přesvědčen, že si ho obhájil..
Reagovat
Heather_Fedex
jasne ze jo
;)))))))))))))
Reagovat
Fandina
Heather ... rfever se vyjádřil o Petře nějak a potom se to snažil zmírnit, ale to už jde těžko. Nelze se změnit během jednoho okamžiku. Každá věta tady identifikuje každého z nás, aniž si to uvědomujeme ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
no stejne mi slo o uplne neco jineho, nez prispevek rfevera. slo mi o to, o cem psala fandina niz.
a nezlob se, jak jinak bys takovy odlisny nazor obhajil ty?
Reagovat
Heather_Fedex
to kazdopadne. veta o tom nemas pravo uvazovat, ma take vypovidajici hodnotu ;)
Reagovat
Fandina
Heather ... já psala rfeverovi, že nemá právo se vyjadřovat o Petře, že se vymlouvá a na tom si trvám. Každá má právo mluvit sám o sobě, ne o druhých ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím. Každý má právo uvažovat o kom a o čem chce, tak radikální jako Fandina nejsem. Nicméně před tím, než své úvahy člověk vyřkne nahlas, měl by si to pořádně rozmyslet, tady naopak stejně jako u soudu platí "máte právo nevypovídat, cokoliv řeknete, může být použito proti vám."

A jak bych podobný názor obhájil já? Nijak, já bych ho totiž nevyslovil.
Reagovat
Heather_Fedex
nemame pravo psat o druhych, jen sami o sebe. ok.
good to know ;)
Reagovat
Heather_Fedex
s tou 3. vetou od konce souhlas. ale to plati o kazdem jedom z nas ;)
Reagovat
freeteepek
Nevím jak jste zápas sledovali vy, ale já měl sražený obraz v horizontální rovině. Obdivoval jsem tak nejen Petřin nový outfit, ale i jak je pěkně štíhlá. Moc jí to slušelo:-)
Reagovat
freeteepek
Ten kšilt jí sluší, ale hraje s ním blbě. Na konci druhýho setu si ho sundala a hned se to zlepšilo. Všimli jste si?
Poslední dobou koukám na ženský biatlon a všímám si, jaký ty holky maj pěkný brýle. Jsou odklápěcí (kvůli střelbě), upevněný páskou drží na hlavě jako přibitý. Zajímalo by mě, jak by vnich vypadala Petra. Třeba by je taky mohla nosit. A když by si chtěla otřít obličej ručníkem, tak by je prostě jen odklopila:-)
Reagovat
Fandina
Petra je štíhlá, záleží na oblečení a to u každého, malé bílé světlé opaté triko dělá lidi tlustými, tmavé zeštihluje. Každý kdo viděl Petru ve skutečnosti ví, že je štíhlá, bylo to tu řečeno mockrát. Oblečení jí slušelo a kšilt sundala, potom hrála chvíli bez něj a pak si vzala čelenku. V té se jí dařilo. Ona má také svůj význam v tom, že zadržuje pot na čele hlavě a to dneska bylo opravdu potřeba. Jinak to Petře moc slušelo.
Reagovat
smazaný uživatel
Já její outfit teda moc neobdivovala. Nelíbil se mi. Byl ve stejných barvách jako Serenin, ale provedení bylo v mých očích daleko horší. Každý ať posoudí sám no:-) :
Serena:
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Serena+Williams+2013+Australian+Open+Day+2+9MGzXMt25VIl.jpg
Petra:
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Petra+Kvitova+2013+Australian+Open+Day+2+_EM3152QIj2x.jpg
Reagovat
Fandina
Já už to tu psala, Petra se Serenou mají na AO podobné nebo stejné barvy zatímco u ostatních hlavně vede žlutá a to hlavně u Nike nebo Addidasu. Tak jasně, že by světlé barvy byly hlavně vzhledem k horku hezčí, toto je moc nápadné tvrdé, ale zase Petře to slušelo a to je právě to, co tyhle holky, které jsou plné vhrudníku potřebují a ten střih Petře moc slušel ... ona je ve skutečnosti hodně štíhlá až hubené nohy má i podle tabulek výška váha je na hranici podvýživy a díky vnadám každému připadá v telce silnější a ještě k tomu světlá trika ... tohle jí slušelo
Reagovat
pepin
Já se dívám přes eurosport player, mám to puštěný do televize a obraz byl na všech kurtech, myslím, že jich je 6 velice dobrý. Jen člověk neví co dříve.
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že Petřině postavě by víc lichotily ty šatky, co má Serena. Ony dvě jsou si podobné v tom, že jsou- jak ty říkáš- "plné v hrudníku", ale zatímco u Sereny to podpořily pruhy pod prsy, u Petry to úplně zaniklo...a to je škoda, ne?:-)
Reagovat
Fandina
o Petřiných šatech oblecích toho už bylo řečeno tolik, někdo má raději zvýrazněné vnady, jiný ne, podle mě toto Petře slušelo, nepitvám vnady ... úsměv
Reagovat
freeteepek
Serena má ten obleček pěkný. Petře by ale takový neslušel. Fialová nepatří mezi mé oblíbené barvy, ale i tak působí zajímavě to dělení na vrchní a spodní část. Z fotek, který jsem viděl, jsem si ovšem nemohl udělat celkový názor. Potřeboval bych vidět pár kvalitních TV záběrů z různých úhlů...úsměv
Reagovat
freeteepek
Možná si ho asi zase předplatím. Jenom se bojím, že jakmile to udělám, Petra prohraje. Nechci jí přinést smůlu:-)
Reagovat
Fandina
freeteepek ... Petra se vyjádřila, že se těší, až Nike nabídne fialovou ... má ji ráda ... úsměv
Reagovat
Fandina
přeji, aby astma nezlobilo a držím palce do dalších kol a Petro pojď pojď pojď
Reagovat
Jan
Souhlasím zcela.
Reagovat
Aresko123
preco si vsetci myslite ze za prehrany 2 set moze astma? a v 1 a 3. sete sa astma vyparila? Je to nezmysel a vyhovorka. Jednoducho nema formu a je psychicky dole. Vsetko je hlave, tam je problem.
Reagovat
Fandina
Aresko123 každý si něco myslíme, ale to co tady píšeš ty vypovídá o tom, že tvé myšlení je hodně zlé. Je mi tě líto.
Reagovat
rib
hmmm, ty jsi dole, jen to prostě nevidíš...
Reagovat
smazaný uživatel
Aresko123 má pravdu v tom, že na astmu sa nemožno vyhovárať neustále. Aj Djokovič na to trpel / trpí a je tu a vyhráva. Faktom je, že Kvitová je psychicky dole dlhší čas a fyzicky tiež nevyzerá najlepšie (nielen z mužského pohľadu).
Reagovat
rib
Milý pane, aspoň kdybyste měl tu odvahu říct - mě se Petra nelíbí, ani jak hraje, ani jak vypadá... Že nějak "nevyzerá", to já osobně nemohu potvrdit. Mě se Petra líbí a líbí se mi vetšinou i její hra. Její fyzičku nehodnotím, oceňuji, že ona o sobě ví, že její hra nestojí na dlouhých výměnách. A taky musím říct, že nedostatek dechu v zápase byl viditelný, a když si pak při střídání dýchla z inhalátoru, hned hrála líp. Líbí se mi, že o svém zdraví otevřeně mluví, a kdo není slepý (a viděl zápas), tak taky vidí, že to nejsou "výhovorky", ale prosté konstatování faktu.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jej hra sa mi naozaj páči, v top forme je to výborný útočný tenis ale aj s potrebnou variabilitou :) Momentálne to však nie je ona, dôvody som napísal.
Reagovat
Fandina
rfever, já si vůbec nemyslím, že se Petra na něco vymlouvá. Každé srovnání s kýmkoli kulhá, každý jsme jiný a každá nemoc je jiná. Nehledě na to, že nemáš vůbec právo o komkoli jen uvažovat, že se na něco vymlouvá. Pokud někdo řekne je to tak, hraje se mi těžko, špatně se mi dýchá, je povinnosti každého to vzít na vědomí, respektovat ho. Navíc, nesouhlasím s tebou už vůbec s hodnocením jak kdo vypadá. Opět individuální. Každému se líbí něco jiného. To co se nelíbí tobě se může líbit jiným. Petra je hezká holka, nevím na co koukáš.
Reagovat
Heather_Fedex
znamena to, ze uzivatele na tenisportalu nemaji pravo vyjadrit svuj vlastni nazor? nebo se ma vsem libit vse?
Reagovat
Fandina
tady nejde o Tenisportal, ale o obecný přístup jednoho k druhému.
Reagovat
Heather_Fedex
ale tys napsala, ze nema pravo se k tomu vyjadrovat, dokonce o tom ani uvazovat. tak na co teda pravo ma?
Reagovat
Fandina
Heather má právo mluvit o sobě o druhých jen slušně a s respektem.
Reagovat
tommr
to máš marný ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
a co bylo na prispevku areska/rfevera neslusneho? jen popsal, co si mysli. zminil se o problemech se psychikou, o kt. se mimochodem vyjadrila i petra samotna. co ti na tom pripada bez respektu?
Reagovat
Heather_Fedex
ja vim....jen jsem byla fakt zvedava na tu odpoved ;)))
Reagovat
Fandina
Heather příspěvek rfevera byl do jisté míry netaktní neslušný nevhodný a pokud si to necítila, tak je zbytečné se o tom rozpisovat. Každý jsme jiný. Co je pro tebe normální, pro mě ne. Ale neřeš to, s tím nic nenaděláš ... úsměv
Reagovat
Fandina
Heather a doufám, že jsem tvou zvědavost ukojila, jak jsi o to stála ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
a tvuj prispevek ti nepripada neslusny? ze ostatnim prikazujes, co si maj/nemaj myslet?
Reagovat
Fandina
Heather to tak v životě chodí, že jedni jsou neslušní a druhým se to nelíbí. Doufám, že tobě se také nelíbí, když někdo na někoho útočí a cítíš že neprávem, tak mu to řekneš. Doufám. A už to neřeš, ty jsi úplně někde jinde než já a myslím, že jsme si to tady už několikrát řekly. Je to zbytečné a je lepší sledovat tenis, nebo dělat něco jiného ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
samozerjme, ze by bylo uplne nejlepsi sledovat tenis...a ne permanentne vypisovat ostatnim, co si maj myslet a jak maj psat
s tim souhlasim :)
Reagovat
smazaný uživatel
Paní Rib, jestli máte zájem, mám komentář k vám, v článku Kvitová vydřela... Zdravím a vše dobré.
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, ten článek má název Kvitová zvládla...
Reagovat
Fandina
Heather ... jasňačka, ono tvoje vyptávání se je úplně k ničemu ... takže stačilo ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Fandinko, ty to máš taky marné s Heather. Já s tebou souhlasím. Názory nikdo nikomu nebere, ale neustále někoho osočovat, že se na něco vymlouvá (Petra na astma), to fakt nevhodné, neslušné a už poněkud nudné. Ale my lidé jsme už takoví a jak se přilehavě říká: Podle sebe soudím tebe. Tak si z toho nic nedělej, ono to lepší nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak má můj obdiv jap. tenistka Kimiko...Paráda, v 42 letech výhra na AO.
Reagovat
smazaný uživatel
Už se těším na dnešní zápasy. Všichni mají můj obdiv, že hrají v tom vedru. Já bych to snad nevydržela. Tož buďme pozitivní a snažme se o druhých mluvit dobře a ne je osočovat z různých nepravostí( to směřuji k areskovi a potažmo k rfeverovi).
Reagovat
Heather_Fedex
proc by melo byt vyptavani k nicemu? mne pripada daleko vic k nicemu napadat lidi za to, co si mysli...
Reagovat
Heather_Fedex
z tveho prispevku jsem vyrozumela, ze vyjadrit svuj vlastni nazor se poklada za neslusne....aha tak fajn. budu vedet pro priste....usmev
Reagovat
Fandina
Heather, kdyby rfever neútočil na tenisty, jako například teď na Petru, nekárala bych ho. Jako tebe kárám, že jsi hysterická. Tak se zklidni a dej si kit kat ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
ale ja nejsem hystericka....to ty ;) a to ze proti tomu uzivas kit kat mne v tom jen utvrzujes
co se tyce rfevera, tak ten predci jasne napsal, ze se mu libi utocni tenis petry s potrebnou variabilitou ale ze momentalne je z formy po psychicke a fyzicke strance...neni tam zadny naznak napadani, jen konstatovsni faktu
Reagovat
Fandina
Heather rfever něco napsal, měl názor, já jsem něco napsala, svůj názor. Normální diskuse. Co se ti na tom nelíbí. Proč bych nemohla napsat rfeverovi, co si myslím o tom, jak on útočí na Petru. Nelíbí se mi to a nesouhlasím s jeho názorem. Rozumíš tomu?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak, děvčata! Heather, odpověď jsem omylem poslala na začátek článku, pokud máš zájem. Mě osobně jiné názory nevadí, jen osočování druhých. Zvažuji, co napíšu, protože někdy nemám dost potřebných informací, abych takhle někoho soudila a osočila.
Reagovat
smazaný uživatel
A myslím tím především, že Petru osočují z toho, že se vymlouvá na astma a že je psychicky nevyrovnaná. Podle sebe, soudí ostatní. Musím odskočit.
Reagovat
Heather_Fedex
fandina, jenze tys napsala, ze nema pravo uvazovat...bla bla bla
a to normalni neni ;)
a taky mas tendenci neustale vnucovat ostatnim svuj nazor o tom, jak je vsechno krasne, jak musime vsechno jen chvalit, jak se nam ma vsechno na svete libit....atd
to ma od normalnosti pekne daleko
Reagovat
Fandina
Heather ty se asi ráda hádáš ne? Já vůbec tak jak píšeš neuvažuji, nikomu nic nevnucuji a píši jen ze svého pohledu. Doporučuji abys to nechala být, je to bezpředmětné. Nejednoduší bude, když nebudeš nikdy nikoho kritizovat a potom nikdy nikdo nebude kritizovat tebe. Jinak je opravdu ztráta času se s tebou bavit ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
souhlas....jeste tak to prevest do praxe ze ;)
neni to pravda, ze se rada hadam...spis to tak odhaduju u tebe
Reagovat
Fandina
Heather já vůbec neuvažuji tak, jak ty to popisuješ, psala jsem ti dávno, že jsi jinde a mám jiné názory, jiný pohled na svět. Takže se můžeme na tom takto dohodnout a je to ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
na tom se samozrejme dohodnem...jen by vic lidi ocenilo, kdybys ostatnim nevnucovala sve myslenky a pocity, tak jak to obvykle delas. jenze ty takova zkratka jsi a to uz se nejspis nezmeni
Reagovat
Fandina
Heather a ty si necháš něco vnutit. Myslím, že nenecháš, tak nech mi můj názor, já jiný názor respektuji, jen nerespektuji neslušné útoky na jiné lidi ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
to ze o nekdo o nekom napise, ze ma problemy se sebevedomim je neslusny utok na lidi?
Reagovat
Fandina
Heather to co napsal rfever Petře o celkově bylo velmi neslušné a trapné a nepitvej to, pokud to necítíš, je to pořád dokola. Jsi jinde ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
daleko neslusnejsi je napsat diskutujicimu, ze nema pravo uvazovat...to, nad cim uvazuje, je ciste jeho problem ;)
Reagovat
Fandina
Heather no vidíš, absolutně se neshodneme, co je pro tebe problém, já vůbec za problém nepovažuji. Když někdo na někoho útočí tak se nediv, že se druhý brání. Já nezačala. Psát o někom, že se vymlouvá je napadení. Chápeš?
Reagovat
Heather_Fedex
fandina, pokud je to napsane slusne, tak to napadani neni
je to vyjadreni nazoru
Reagovat
Fandina
Heather ... názor se kterým nesouhlasím, považuji ho za neslušný a reaguji na něj. Ty na mě chceš, abych neměla vlastní názor a abych ho tu nedávala najevo a to jen proto, že ty máš jiný. To je ubohé.
Reagovat
Heather_Fedex
to neni pravda ze nechci, abys mela vlastni nazor. jen nechci, abys ostatnim psala, o cem maj pravo uvazovat...to je vse
Reagovat
Fandina
Heather a víš, že ty vlastně ode mě chceš, abych se chovala podle tebe?
Reagovat
Heather_Fedex
fandina, ty chces, aby se ostatni chovali podle tebe a konali podle tebe.
ja nic takoveho nikdy nechtela, nechci, ani nikdy chtit nebudu
Reagovat
Fandina
Heather ... nejsem naiva, abych si myslela, že se někdo bude chovat tak jak pískám. Je to sice hezká představa, ale podle mě já na to nemám předpoklady a není to mým cílem. Jsi vedle jak ta jedle ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
samozrejme fandinko ;))
udelis mi pravo uvazovat? Prosiiiiiiiim
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist