Kvitovou nezastavil déšť ani Číňanka Peng, je ve 3. kole

30. 5. 2013, 18:16
Aktuality 109
Na svůj dnešní zápas si kvůli dešti musela počkat, ale nepříznivým počasím se Petra Kvitová nenechala rozhodit a v Paříži dnes postoupila do třetího kola. Česká tenistka i ve svém čtvrtém vzájemném duelu zdolala Číňanku Shuai Peng, tentokrát 6-4 a 6-3. O osmifinále se Kvitová utká s Američankou Jamie Hamptonovou.
Petra Kvitová

Dnešní duel se Shuai Peng měl být už čtvrtý během posledního roku, který Petra Kvitová s Číňankou odehrála. Ve všech dosavadních duelech se radovala česká hráčka, která svou převahu potvrdila poprvé také na antuce.

Lehké to ale Kvitová neměla ani dnes, především v prvním setu. Dvakrát sice soupeřce sebrala podání, Shuai Peng však od stavu 1-3 získala tři hry v řadě a dvěma brejkboly dostala světovou sedmičku při jejím servisu znovu pod tlak. Tentokrát českou tenistku podání nezradilo, a od té chvíle už tenistka z Fulneku na kurtu dominovala.

Kvitová v prostřední části vyhrála 20 výměn z 24 a získala sedm her v řadě. Za stavu 4-0 ve druhé sadě si ještě situaci trochu zkomplikovala, ale po hodině a třinácti minutách díky dvojchybě Číňanky proměnila svůj druhý mečbol.

"Pokud chce být úspěšná, tak musí hrát svůj tenis a o to se pokoušet. To rozhodlo. Kdyby to jen 'nahazovala' jako s Rezaiovou, tak by to mohla jen posbírat a jet domů," citoval kouče Kvitové Davida Kotyzu Radiožurnál.

O osmifinále si třiadvacetiletá Kvitová zahraje s Američankou Jamie Hamptonovou. Čtyřiapadesátá hráčka žebříčku v prvním kole vyřadila Lucii Šafářovou a dnes si poradila se Slovenkou Annou Karolínou Schmiedlovou.

Na Li a Bethanie Matteková-SandsováNa Li odvrátila 'kanára', porážku ne
Pro čínské tenisové fanoušky v Paříži bylo vyřazení Shuai Peng už druhou nepříjemnou zprávou v dnešním programu. V té době už byla nečekaně ze hry také vítězka Roland Garros z roku 2011 Na Li, která nestačila na Bethanii Mattekovou-Sandsovou.

Zápas se přitom dlouho vyvíjel ve prospěch favorizované Na Li. Nasazená šestká sice v chladné Paříži ztratila vedení 4-0, závěr prvního setu ale znovu patřil jí.

Ve zbytku utkání, které dvakrát přerušil déšť nad areálem Rolanda Garrose, už ale byla lepší Američanka. Ta mohla předloňskou šampionku z Paříže dokonce vyprovodit 'kanárem'; Na Li v rozhodujícím setu ještě snížila z 0-5 na 2-5, ale poté už její soupeřka zápas ukončila.

"Kdybych věděla, co bylo špatně, neprohrála bych sedm her v řadě," krčila rameny Číňanka. "Šly jsme na kurt třikrát, takové podmínky jsou hodně těžké. To jsou ale pro obě hráčky, takže bych měla zjistit, co se stalo, popřemýšlet nad tím a promluvit si o tom se svým týmem," dodala Na Li.

Ve druhém kole dohrála také Dominika Cibulková, která nestačila na Marinu Erakovicovou z Nového Zélandu. Po prohraném prvním setu se 16. nasazená hráčka dokázala vrátit do zápasu, v rozhodující sadě si ale jen jednou udržela podání a s French Open se rozloučila porážkou 2-6 6-2 a 4-6.

"Je to pro mě velké zklamání, že se s Roland Garros loučím tak brzy," řekla Cibulková po svém vyřazení slovenským médiím. "Erakovičová dnes hrála velmi dobře a v prvním setě mě zaskočila. Dělala minimum nevynucených chyb, dokázala si vytvářet tlak z forhendu. ... Velká škoda, že zápas podruhé přerušili kvůli dešti, ale pro obě to bylo stejné. Na začátku třetího setu jsem dvakrát měla brejk k dobru, ale nepodržel mě servis. Odešlo mi první podání a Erakovičová toho díky agresivním returnům využila," dodala Slovenka.

Samantha StosurováStosurová: V 15 jsem antuku nenáviděla
Bez větších problémů si dnes postup vybojovala devítka v pavouku Samantha Stosurová. Finalistka turnaje z roku 2010 sice byla mezi těmi, kdo musel kvůli dešti do šatny, před druhým přerušením ale stihla utkání s domácí Kristinou Mladenovicovou dotáhnout do vítězného konce.

Australanka po svém postupu prozradila, že přestože je nyní antuka jejím silným povrchem, vždycky to tak nebylo. "Do svých patnácti jsem na antuce nehrála ani jednou. Jako juniorka jsem vyrazila do Evropy, kde jsem na ní hrála snad pět týdnů v kuse. Nevyhrála jsem ani jeden zápas, nenáviděla jsem každou vteřinu, kdy jsem na ní stála," zavzpomínala Stosurová. "Tehdy jsem ji tedy určitě ráda neměla, protože jsem zkrátka nevěděla, co dělám. A taky jsem nehrála tak konzistentně jako dnes. Ale posledních pět let mě to na ní baví," dodala.

Její formu nyní prověří soupeřka, na kterou světová devítka nemá nejlepší vzpomínky - Jelena Jankovičová totiž vyhrála poslední tři vzájemné duely a ve vzájemné bilanci vede 6:2.

Srbka zvládla svůj dnešní zápas s Garbine Muguruzaovou s přehledem. Španělka sice vyhrála úvodní tři hry, zbylých dvanáct gamů ale patřilo bývalé světové jedničce, která tak zvítězila 6-3 6-0.

V soutěži deblistek dobře vstoupily do turnaje stříbrné olympijské medailistky Lucie Hradecká a Andrea Hlaváčková. Vítězky debla v Paříži z roku 2011 a loňské semifinalistky porazily v úvodním kole domácí pár Alizé Limová/Aravane Rezaiová suverénně 6-0 a 6-3.

Výsledky - French Open - ženy (antuka, dotace 21.017.000 eur):
Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (7-ČR) - Peng (Čína) 6:4, 6:3, Azarenková (3-Běl.) - Becková (Něm.) 6:4, 6:3, Matteková-Sandsová (USA) - Na Li (6-Čína) 5:7, 6:3, 6:2, Stosurová (9-Austr.) - Mladenovicová (Fr.) 6:4, 6:3, Erakovicová (N. Zél.) - Cibulková (16-SR) 6:2, 2:6, 6:4, Stephensová (17-USA) - Kingová (USA) 6:1, 6:3, Jankovičová (18-Srb.) - Muguruzaová (Šp.) 6:3, 6:0, Ormaecheaová (Arg.) - Švedovová (27-Kaz.) 6:4, 7:6 (8:6), Hamptonová (USA) - Schmiedlová (SR) 7:5, 6:2, Zheng (Čína) - Oudinová (USA) 6:3, 6:1, Cornetová (31-Fr.) - Solerová Espinosaová (Šp.) 6:1, 6:3.

Čtyřhra - 1. kolo:
Hlaváčková/Hradecká (2-ČR) - Limová/Rezaiová (obě Fr.) 6:0, 6:3, Bratčikovová/Tanasugarnová (Rus/Thaj.) - Kar. Plíšková/Čepelová (ČR/SR) 6:4, 7:5, Castaňová/Marosiová (Kol./Maď.) - Zakopalová/Voráčová (ČR) 1:6, 6:3, 7:6 (7:5).
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

109
Přidat komentář
smazaný uživatel
http://www.rolandgarros.com/en_FR/news/galleries/2013-05-30/20130530.html najděte se v tý galerii 35. fotku a koukněte na popisek.. :)
Reagovat
gedzitka
http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/kvitove-na-roland-garros-pomaha-sledovani-svych-utkani-na-videu--1218645 . Dobrý nápad!
Reagovat
slacker
V rozhovoru s Bollettierim co jsme cetl v MF Dnes rikal ze by se Petra mela podivat na videu svoje utkani bez ciziho a trenerova komentare a chtit po ni at sama rekne co vidi. Ale myslel tim jeji soucastne utkani a ne se opajet historii.
Reagovat
gedzitka
no pokud se Petra bude tou hrou inspirovat a bude se snažit hrát tak jako před dvěma lety, tak na tom nevidím nic špatného.
Reagovat
slacker
Vtip je v tom ze koukani na sousastne zapasy musi byt sebetryzneni a hlavne by se ji mohlo v hlave rozsvitit
Reagovat
smazaný uživatel
Jaké rozsvěcování? Z toho článku i z jiných rozhovorů je jasně patrné, že Petra ví, že nehraje nic moc. Naopak si myslím, že ji to může psychicky povzbudit, připomenout si jak dobře tenis umí. Na rozebírání mizérie špatnvých zápasů jsou období mezi turnaji, kdy je čas to řešit. Uprostřed grandslamu už steně moc nenatrénuje, ale naladit se na vítěznou vlnu je stejně důležité a to se jí právě tímhle může povést. A doufám, že povede, protože Petra je moje láska.
Reagovat
slacker
vedet a muset trpet pri pohledu na tu hruzu kdy ji vypne mozek je velky rozdil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo, nečekal bych, že to na tenisové stránce bude takhle žít. TenisPortal jsem objevil už dříve, ale teprve v poslední době jej začal navštěvovat. Čekal jsem spíš něco typu FotbalPortal, ale tohle je spíše tenisová obdoba Eurofotbalu. :-D

Každopádně Petra dnes s přehledem, a to jsem se trochu bál, že Číňanka bude kousat více, než předvedla. Smutné je, že Berdych, Štěpánek i Rosol jsou venku, a tak musí pochodeň držet pouze Petra a pár dalších statečných holek... Držím palce!
Reagovat
smazaný uživatel
No to žije, máš pravdu. Taky koukám jak blázen. Nepochopil jsem jednu věc. Jak mohou v prvním kole na sebe narazit dvě nasazené hráčky-Klára Z. a Kenepi? Může mě to někdo zasvěcený vysvětlit? Jinak, nejlepší mužské a ženské týmy světa mají ve 3. kole pouhé dvě hráčky? No to je mazec. Tak ty naše Petry snad půjdou dál. Kvitka snad zvládne, a Cetka ta překvapí. Podruhé.....
Reagovat
smazaný uživatel
Kanepi nebola nasadenou..Bola dlhodobo zranená, takže sa dosť vyrazne prepadla rebričkom..Výkonostne však určite hráčka top 20, hlavne na antuke..
Reagovat
dadaft
jj, taky jsem sem kvůli toho před rokem a něco přišel - drtivá většina diskutérů tenis skutečně dlouhodobě sleduje (včetně menších turnajů a nižších okruhů), což je paráda a dá se tady pokecat. ))
Reagovat
dadaft
hm, spíš asi "kvůli tomu".
Reagovat
smazaný uživatel
Roger si založil aplikaci, kde odpovídá na otázky a tato je zajímavá:
What was your toughest match ever?
iamrogerfederer:
? Hewitt in Davis Cup 03.
? Del Potro in Olympics 2012.
? Roddick Wimbledon 09.
? Nalbandian 05 World Tour Finals, final.
? Rafa Wimbledon 2008. One of the great matches I've been apart of.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/index.html
Tak zítra to bude kvůli dešti zase nabité. Osobně se nejvíc těším z WTA na zápas Sara x Sabča a taky na Bojana x Sveta, z ATP pak jednoznačně na francouzský souboj JW x Jeremy :))
Reagovat
dadaft
přidal bych zápas Cetkovská - Vinci.
Petřina forma je asi trošku jak se říká falešná, člověk je po takové době bez tenisu tak natěšený, že podvědomí šlape jako hodinky a neháže klacky pod nohy, a nedostatek herní praxe a fyzické zátěže se neprojevuje - - - což nevydrží věčně (ale třeba jo)))))............
................. ale to je fuk, forma jako forma.
Roberta je k poražení (snad).
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně jsi to vystih s tou formou.
U mě je to to samý. Jednou jsem nehrál skoro rok. A pak jsem hrál 4hru a nikdo včetně mě nechápal, co to hraju, na mé poměry, za špičkový tenis. Další týden jsem už hrál normálně, jako po roční pauze.
Reagovat
smazaný uživatel
Už zase prší...
Reagovat
smazaný uživatel
To mělo vážně cenu, že před hodinou všechny nahnali na kurty... Organizátoři jsou fakt amatéři!
Reagovat
smazaný uživatel
Na Mashu sice nemá, ale moc se mi líbí, jak hraje...Myslím, že je to další z mladých nadějí a že z ní jednou něco bude..:D
Reagovat
Mayo
nebude...ale pekne sa na ňu díva :)
Reagovat
smazaný uživatel
prohrály ve čtyřhře první set, ach jo. Doufám, že to ještě otočí.
Reagovat
dadaft
hej Bušičko
potěš mi srdíčko
a pěkně zavař Marfušce.
Reagovat
Mayo
výborne Petra...hlavne vyradiť v prípadnom štvrťfinále šarapku
Reagovat
misa
dneska pžedvedla nejlepší grandslamový zápas letošního roku. Doufám, že ještě přidá pár výher, nejlépe 5 :-D
Reagovat
smazaný uživatel
to doufá snad každý, kdo jí fandí.. už jen ten výraz na kurtu svědčil o tom, že je fakt v poho :-) dokonce popoháněla rozhodčího, aby nepřerušovat zápas a hrálo se a občas se i usmála...
Reagovat
smazaný uživatel
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/174035/kvitova-se-na-kurtu-uz-i-smala-rekla-jsem-ze-do-toho-jdu.html
Petra vypadá v poho plná pozitivní energie..
Reagovat
PetaM
Moc hezký rozhovor :) Petra vypadá opravdu po dlouhé době spokojeně :) Tak snad jí to vydrží delší dobu :D
Reagovat
smazaný uživatel
dneska Šarapka ňák divně heká nemyslíte??
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem tady psal, že Masha má teďka nějaký vyšší tón... Asi už od Stuttgartu. :)
Reagovat
tommr
a zdá se, že ještě pár zápasů dneska uvidíme. Na centrkurtu se už rozpinkávají Sharapovová a Bouchardová ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Původně jsem se chtěl dívat na Pekelnou výzvu na Prima Cool a místo toho se dnes už nečekaně koukám na tenis... :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/483329-federer-a-nadal-strasna-nuda-chce-to-valku-krev-a-emoce-jako-v-boxu-nabada-gulbis.html on je fakt mega dement zkrátka rozmazlený fracek
Reagovat
gigin
To si poznal z toho článku?
Reagovat
Roger_Federer
Ernest je požitkař, je mlady, nechutne bohaty, ma v paži a řika co si mysli..
Proč by nemohl ??
Reagovat
Nola
Gulba sa mi začína páčiť, čo na srdci, to na jazyku... mimochodom hovorí mi z duše, dík za super článok
Reagovat
spaniel
Jedine s cim souhlasim je, ze by ty rozhovory nemuseli byt jak pres kopirak a o nicem. Zavadet ale nejake hadky, lamani raket a jine manyry na kurt je blbost. Az mrhac dosahne alespon 1% toho, co ctyrka, do ktere se navazi, tak muze kecat. Zatim je to jen velka huba. A mimochodem je mnohem tezsi nekam zavest gentlemantsvi a respekt nez sprostotu, to dokaze kazdy hnup.
Reagovat
VlS
100%souhlas
Reagovat
gigin
Hlavně, aby to Rožérkovo gentlemanství bylo upřímné...
Reagovat
smazaný uživatel
podle mě by neuškodilo více emocí :)
Reagovat
smazaný uživatel
nebudeme nikdy spokojny,aj keby sme boli vsetci bohaty,zdravy a neviemaky perfektny tak by sme nadavali,ze je to nuda(ja sa nudim rad,len to ostatne chyba)
Reagovat
smazaný uživatel
mne je viacmenej ukradnute kto co povie pred a po zapase,ked chcem vidiet talkschov tak prepnem na iny program
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, to je přece jedno jestli je slušný doopravdy, hlavní je, že tak působí a chová se jako vzor pro mladé a aj kdyby jenom na třeba 10 lidí způsobil tak, že se budou chovat gentlemansky, tak to má svůj význam.
A je blbost, aby každý říkal, co si myslí, tomu se říká anarchie. :))
Reagovat
spaniel
vencape: tak tak, souhlas..
gigin: ogare, s Nolem to tak být nemůže? není to tak dávno, co chtěl, aby mu jej diváci ***** :) Jasně, že to není tak dokonalé, jak to prezentují, ale důležité je, že se snaží. Mně v tenise hráči typu Koellerer teda nechybí...
Reagovat
gigin
Ale jo ogaři, však já se nehádám :)) Nole vytekl v Madridu, Roger myslím loni na RG taky něco křikl na lidi, Andy fakuje po každé výměně. Akorát Rafa je myslím čistý :DDD Ale zase se škrábe na řiti, tak aspoň něco :))
Jak už jsem řekl vedle. Oni si musí dávat majzla, co říkají. Já to chápu. Jsou to ti nej představitelé, sledováni tou nejširší tenisovou veřejností. Gulba není, tak mele, co chce....
Reagovat
VlS
Háčka celkem přesvědc?ivě, tak snad to bude holky fungovat
Reagovat
Titan
Dívali jste se na statistiky?
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/stats/day10/2225ms.html
Co mě zaujalo je poslední karta "Momentum" kde je vývoj setu nebo zápasu podle statistik (kliknout na položky), možná to tam bylo už dřív, ale vidím to poprvé. :-) A je to moc hezké... Je to skoro jako policejní rekonstrukce...
Reagovat
smazaný uživatel
super statistiky. Petru musím pochválit zy výbornou práci u sítě 9/11 a zatím to vychází 2dvojchyby na set dnes 4 včera 6 :D Ale ten 1.servis musí zlepšit hodně by si tím pomohla :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Mashu sice nemá, ale moc se mi líbí, jak hraje...Myslím, že je to další z mladých nadějí a že z ní jednou něco bude..:D
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, měl to být komentář hned nahoru
Reagovat
BooOoo
Kolik máte kdo zhruba bodů (celkově)? já 239
Reagovat
smazaný uživatel
Včetně dnešních odehraných zápasů mám celkem 260 bodů. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dáte mi prosím odkaz na fantasy?
Reagovat
smazaný uživatel
Odkaz bych ti dal, ale v průběhu grandslamu se už nedá registrovat do ligy... Zkus to, až bude třeba Wimbledon. :) Pokud se to teda zase bude hrát. Myslím, že to organizuje tomasinho.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo tak to jo,i tak díky :)
Reagovat
BooOoo
dnešní zápasy budou započítaný až zítra (nebo jak je to s deštěm) ? mám tam totiž Marušku, tak aspoň ještě něco navrch .. jinak jsem tam bohužel měl Vesninu, a po losu jsem si nějak nevšiml s kým hraje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, dnešní zápasy (dohrané) budou započítány zítra. Ty nedohrané (včetně Mashy) asi až pozítří... To mi povídej, já mám Marušku jako kapitánku. :)
Reagovat
tmora
Gratulace, Jen tak dál. Mate nějakou bilanci mezi Petrou K. vs J. Hampton? Jeste Petra s Hampton nehrála?
Reagovat
smazaný uživatel
Dle statistik co jsem našel spolu ještě nehrály...
Reagovat
smazaný uživatel
Co takhle, kdyby sis to našel sám, oficiální stránky WTA kupodivu umoňují vyhledat vzájemná srovnání všech hráček na okruhu. Ale ono je jednodušší se zeptat, žejo? :-)

http://www.wtatennis.com/head2head/player1/13403/player2/11956
Reagovat
tommr
a proč by se nemoh zeptat? Vždyt tě nikdo nenutí, aby si na to odpovídal ...
Reagovat
Administrator
Dobrý den, u nás ji najdete taky :-).

http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1079425
Reagovat
smazaný uživatel
Klídek, to byl jenom takový rejp. Kdybych nechtěl odpovídat, tak neodpovím ani nebudu dávat odkaz. ;-)
Reagovat
Frick
Pokud tam dojde, byla by šance proti Šarapce větší než malá?
Reagovat
smazaný uživatel
ha ha ha nechtej nas rozesmat PEtra bohzel zkonci uz v dalsim kole
Reagovat
George_Renel
měla skončit už v tom předminulém. Začínáš mít úspěšnost jako Lančík s Vízkem dohromady. :-)
Reagovat
PetaM
Petra se dokáže nahecovat proti Top hráčkám. Pokud se do toho ČF dostane, nepatrnou šanci bych viděl :) Mnohem lepší pozici má ale Mária, daří se jí, její hra je konstantní, a tak dále :D Není důvod předbíhat ... :) Ještě 2 kola Petra musí zvládnout :)
Reagovat
VlS
Neblbněte, Multipé je jen přejmenovanej trol Lopata 23, jediná šance je nereagovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Já Petře samozřejmě fandím, v Dubaji taky nikdo nevěřil, že Petra vyhraje, sice chybovala, ale ta její bojovnost se zase ukázala.. doufám, že ji ani tady neztratí.
Reagovat
smazaný uživatel
Petře gratulace, po delší době hezky ve dvou setech a ušetřené síly..tak ještě zapracovat na dvojchybách a na podání by taky mohla přitvrdit, i malá Peng dala v zápase větší perdu jak Kvítí...hodně štěstí proti Jamie,já v to čtvrtfinále věřím :)
Reagovat
tommr
výhra nad Pengovou ve dvou setech je slušnej počin. Pengová je v žebříčku momentálně na 23.místě a na FO nebyla nasazená jen shodou okolností ... :)
I dneska se ale Petra nevyvarovala pro ní tak typickejch slabších vlnek v obou setech, který by jí proti silnější soupeřce nemusely tak lehko projít. Pokud chce dojít aspon do čtvrtfinále musí ještě trochu přidat ... :)
Reagovat
Bob
Podle mě je strašně pomalá. Pomaleji se pohybuje, často ty míčky nestíhá, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Pohyb ma Petra ok. Nejvetsi slabinu bych videla v podani i na Eurosportu to rikali.....
Reagovat
smazaný uživatel
Neprovokuj ho a radši si užívej, že výjimečně moc nekritizuje :-D
Reagovat
pepin
Pohyb má pomalejší, to máš pravdu, ale když ji píše první servis tak jako dnes v určitých chvílích, tak to tím docela smazává. Ale s tím pohybem jsme neobjevili nic nového, to již říkala Martina.
Reagovat
tommr
ta tvoje ironie není na místě. Petra má opravdu velice špatnej pohyb což bylo jasně vidět i dneska i když nakonec vyhrála. Čet si ten rozhovor s Mečířem kde vytýká Tomášovi špatnej pohyb? A to ho má Tomáš oproti Petře nesrovnatelně lepší ... :)
Reagovat
Bob
Jaká ironie? Vždyť já to myslel vážně. Nečetl, ale slyšel jsem o tom. Petra často míčky nestíhá a má problém ten míček vrátit zpět.
Reagovat
smazaný uživatel
Netvrdím, že pohyb je Petřina přednost, včera ani dneska s ním ale žádné problémy neměla.
Reagovat
George_Renel
Ještě větší vlny dnes předváděla Běloruska, která mi připadá celkově nějaká širší. A Li ukázala dokonce tsunami. :-) Holt - to je obrázek ženského tenisu.
Petra dnes hrála lépe, než jsem čekal. Jestli udělá ještě jedno kolo, může ji to hodně nastartovat.
Reagovat
pepin
S Mečířem to byl hezký článek a jak píšeš, speciélně o těch nohách.Přesně napsal, že Tomáš nemá špatné nohy, ale aby došel výš, měl by to zlepšit. A to samé platí směrem k Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
v pár výměnách to byla stará dobrá Petra ala rok 2011, ještě zlepšit podání a top 4 strachuj se!
Reagovat
tommr
ted zrovna koukám na opakování zápasu Li vs. Mattek-Sands a nestačím se divit. Je ale třeba taky uznat, že Mattek-Sandsová hrála opravdu dobře ... .)
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik bodů obhajovala LiNa? A obhájila 2. kolem? Kam by Petra musela dojít, aby se min. udržela na 7. místě?
Reagovat
smazaný uživatel
Li Na obhajovala osmifinále, takže něco odepíše. Pokud chce Petra udržet sedmé místo, musí dojít dál než Kerberová a zároveň alespoň do semifinále. Tommr mě kdyžtak opraví a případně dodá přesná čísla. ;-)
Reagovat
tommr
Li Na obhajovala osmifinále a ztratí proto 180 bodů. Petře bude stačit na to, aby se před ní v žebříčku dostala obhájit lonský semifinále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže pohoda.. :) no budu fandit.. díky pánové...
Reagovat
tommr
no že by to byla zrovna pohoda to se říct nedá. Nějak si momentálně neumím představit jak by se Petra mohla do toho semifinále přes Sharapovovou dostat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To chce trochu fantazie a představivosti. ;-)
Reagovat
pepin
Tak já si to umím docela představit, ale základem by muselo být hodně zlepšené první podání. Pak ano.
Reagovat
smazaný uživatel
já bych se na zápas Šarapovova vs Petra těšila, i bych Petře věřila.. ale nejdřív tam dojít! POJĎ!
Reagovat
VlS
může další zápas klidně snadno vyhrát jako prohrát a stejně každý další. Vzpomeňte si na Fedcup se Sárou a 3. set. Když se rozjede, tak jí nezastaví nic, jde o to, jestli se rozjede.
Reagovat
smazaný uživatel
ten 3. set se Sarou byl fakt bomba!
Reagovat
Jan
Kdyby se Petra rozjela jak v tom 3. setu se Sárou a dojela až do finále, to by byla bomba !!! Superatomová.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petře k postupu. A další kolo si zahraje s Jamie, to jsem si přál a těším se na to. Doufám, že to bude pořádná řežba!:)
Reagovat
pepin
Tak určitě si gratulaci zaslouží, dnes to bylo určitě lepší než včera i když v určitých pasážích to ještě nebylo ono. Tak věřme, že se pomalu rozehrává.
Reagovat
tommr
já se teda na ten zápas moc netěším a bojím se, aby to pro Petru nedopadlo podobně jako zápas s Robsonovou na AO. Hamptonová bude proti Petře nejspíš hrát bez přílišnýho respektu a pokud Petra nebude pořádně podávat tak jí může pořádně zavařit. Jediný co mi trochu dává naději je to, že Hamptonová měla namále už s Luckou, která je přece jen o něco slabší než Petra ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je fajn, že to už bylo lepší. Tak snad se už rozehrává....
Reagovat
smazaný uživatel
Já dnešní zápas až na poslední gam neviděl, ale četl jsem, že už to bylo mnohem lepší než včera. A taky výhra 2:0 na sety se počítá. Abych řekl pravdu, čekal jsem tříseťák, takže to vypadá docela dobře.
Tvou obavu z nadcházejícího zápasu ale chápu. Jamie je nebojácná a proti Petře nebude mít co ztratit. Bude důležité, aby si Petra dokázala hodně pomáhat prvním servisem a na soupeřku tlačila. Já očekávám (snad) kvalitní zápas.:)
Reagovat
tommr
jj Hamptonová je nebojácná hráčka a půjde do toho po hlavě. Pokud jí dá Petra příliš mnoho prostoru tak by to s ní mohlo dopadnout špatně. Viděl jsem Hamptonovou nedávno v Bruselu proti Flipkensový a Vinciový což jsou hráčky, který letos Petru přehrály a Hamptonová si s nima dokázala poradit. Pro Petru to bude určitě těžší zápas než byl ten dnešní proti Pengový ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra určitě vyhraje, pokud ti ustřihnu elektřinu, svážu tě do skříně a zamknu :)))))))) Pak má velkou šanci. :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, ten zápas bude asi těžší než dnes, ale bude záležet na Petře a jejím rozpoložení. A taky na Jamie, může se stát, že Petru zatlačí a ta si rychle přestane věřit. Ale spíš věřím Petře, že vyhraje. Měla by si to ohlídat.
A taky souhlasím s tím, co píše někde nahoře VIS. Petra může lehce vyhrát a stejně tak prohrát po děsivým výkonu. U ní se prostě nedá nic předvídat. Už kolikrát jsme toho byli svědky.
Ale já mám takový vnitřní pocit, že min. do ČF dojde.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká si v zatím dost nepovedené sezoně příliš radosti neudělaly a nyní budou pod tlakem obhajovat loňský triumf na Roland Garros..
Vyhrály v r.2011, ne? :D
Reagovat
PetaM
Je to tak, vyhrály v roce 2011, minulý rok došly do Semi :) V Expres zprávách je chybka no :D I když titul bych jim přál :D
Reagovat
freeteepek
Tak snad to vyjde letos:-)
Reagovat
Administrator
máte samozřejmě pravdu, opraveno :-).
Reagovat
smazaný uživatel
rosol predvedl spatny vykon co si budem povidat tech nevynucenejch chybt bylo strasne moc a tomas prakticky nemel sanci.

drazi pratele tragicky rolland gaross pro ceske tenisty pokracuje

nesbyva nez fandit petre cetkovske
Reagovat
smazaný uživatel
seš naprostej id*ot!! už ti to někdo řek?
Reagovat
smazaný uživatel
ale proc tolik steku? dyt jsme preci tenisovi pratele
Reagovat
smazaný uživatel
možná budu když ale nebudeš tak pesimistickej a protivnej!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
dneska to vypadalo celkem dobře, pěkná hra
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist