Kvitová získala Diamond Aces za propagaci ženského tenisu

23. 10. 2014, 21:48
Aktuality 31
Petra Kvitová byla organizací WTA oceněna za důslednou propagaci ženského tenisu v aktivitách mimo kurty. Z rukou šéfky WTA Stacey Allasterové dnes v Singapuru převzala jako první Češka cenu The Diamond Aces 2014.
Profily hráčů
Stacey Allasterová a Petra Kvitová

"Jsem velmi hrdá na to, že jsem v tomto roce poprvé získala Diamond Aces," řekla Kvitová. "Uvědomuju si, jak důležité je podporovat ženský tenis i mimo kurty. Jsem ráda, že mohu dělat tento skvělý sport a mohu mu dát na oplátku něco zpátky. Díky WTA za tuto skvělou cenu."

Čtyřiadvacetiletá Češka letos v rámci propagace WTA pomáhala s otevřením nového stadionu v Indian Wells, navštívila dětskou nemocnici Medical Center v Cincinnati, v lednu v Sydney se svým tehdejším přítelem Radkem Štěpánkem prošla po Sydney Tower Sky Deck, často se objevuje v sérii klipů All Access Hours nebo měla při nedávné rozlučce s Na Li děkovnou řeč za všechny hráčky.

"Petra má úžasnou sezonu na kurtech i mimo ně. Ona je skvělým ambasadorem našeho sportu a vždy ochotně uvítá příležitost podpořit ženský tenis po celém světě," pochválila šéfka WTA Stacey Allasterová vítězku letošního Wimbledonu.

The Diamond Aces se hráčkám uděluje od roku 1995 a dosud toto ocenění získalo 14 tenistek: Arantxa Sánchezová-Vicariová, Gabriela Sabatini, Amanda Coetzerová, Lindsay Davenportová, Martina Hingisová, Anastasia Myškinová, Světlana Kuzněcovová, Jelena Jankovičová, Ana Ivanovičová, Jelena Dementěvová, Samantha Stosurová, Caroline Wozniacká, Viktoria Azarenková a dnes Kvitová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

31
Přidat komentář
smazaný uživatel
taky se letos jednou prošla po Praze, na to nezapomínat!
Reagovat
smazaný uživatel
To se tedy nechápu,jakou cenu za to šklebení se na kurtu ...?Do nemocnice za dětmi nešla určitě ze své vlastní vůle...to jsou věci,které se moc přecenují a dávají zbytečně na obdiv ,pomáhá spousty lidí a nemusí se u toho fotit...
Myslím si že dost bylo Kvitové,už by měla frčet domů,aby se dalo v klidu dívat na tenistky,které hrají a ne pinkají...!
Reagovat
Fandina
Že by nějaká organizace dávala nějaké ocenění někomu, kdo si to nezaslouží? Od toho jsou anticeny a to tahle není ... úsměv
Reagovat
misa
Nechceš si na pár let od těch trapných komentářů odpočinout?
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám že myslíš Fandinu....)))?
Reagovat
Fandina
Fandina je nejhodnější na světě, tu nemyslí ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem si také myslela)))...tak o co jí jde vid...?)))
Reagovat
Fandina
Nediv se, kdo píše nesmyslné komentáře, vždycky sklidí úsměv. Znáš to ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci se hádat,je to názor a nemusí být hned nesmyslný,musíš to vidět méně jednostranně, že někomu fandíš,neznamená že je bez chyby...!
Reagovat
Fandina
Podle mě nikdo nedává nikomu žádné ocenění pro nic za nic. Takže to zpochybňovat je přinejmenším podivné. Jinak souhlasím s tebou, že žádný člověk není bez chyby. Takový se ještě nenarodil. A nevidět dobré stránky na ostatních, pozitiva je stejný nesmysl jako vypichovat to, co se nám nelíbí. Každý jsme v něčem dobrý v něčem horší, tak proč to nevzít na vědomí a neuznat to.
Reagovat
Fandina
Rýt do druhého umí každý, ale prokázat pokoru nad klady druhých, to se tady nevidí.
Reagovat
smazaný uživatel
se znovu vynořila a dokonce ukázala své pravé barvy, tentokrát.... Tedy tvé " názory " jsou skutečně dosti nesmyslné, bohužel. A víš proč ? Protože jsou ovlivněny osobní antipatií k Petře Kvitové. Proto nemohou mít smysl a být objektivní . Pá pá.
Reagovat
smazaný uživatel
dlouze se s ní nezabejvej a nenech se od ní vytočit. Vždyť je to Gábina. Občas zaprudí, zatetelí se, že nás naštvala a zmizí a naše názory jsou jí uplně ukradené, natož, aby o nich přemýšlela. A o tom, že by uznala svoji chybu ani nemluvím...
Reagovat
Fandina
V pohodě. Není to jen o gabině, psala jsem to obecně ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Proč osobní..neznám jí a jenom sleduji tenis a ona mě tam vůbec nezapadá,jenom se divým,že se tak přecenuje...Ale zase chápu ty bláznivé fanoušky,ty jsou na celém světě a v dnešní době mohou být ještě více radikální,díky různým diskusím...
jinak existovaly a jsou neustále v ženském tenisu osobnosti,ale tahle nikdy nebude,tak to prostě je..je pravda,že měla také trochu štěstí,že začala hrát v době,kdy ty opravdové hvězdy jsou v útlumu,nebo prostě zatím nejsou..
Reagovat
misa
Nauč se alespoň trochu pravopis, když chceš kritizovat.
Reagovat
smazaný uživatel
kolik ti je let ? Že máš už takový rozhled, zkušenosti a moudrost na takové soudy ? Hádám, že kolem dvaceti... Tedy, omlouvá tě jen a pouze tvé nezralé mádí.
Reagovat
smazaný uživatel
Mládí...
Reagovat
smazaný uživatel
Mládí v před...)))nediskutuji...,jen sleduji podrobně tenis a globálně..ne jednostranným pohledem..
Reagovat
smazaný uživatel
A to myslíš fakt vážně ? Globálně, podrobně a ne jednostranně ? S tím věkem jsem se asi fakt trefila....Neznám důvod, proč chceš uplatňovat zde tyto své názory, ale právě proto, že Petru posuzuješ jednostranně budeš předmětem zdejší kritiky...
Reagovat
misa
Spíše jednostranně nenávistným pohledem.
Reagovat
misa
Abych byl upřímný, nikdy jsem tady od tebe neviděl nic jiného, než kritiku Kvitové. Zejména toho, jak se tváří a vypadá. Proto jsem napsal něco o trapnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
To bude tím, že právě globálně a podrobně sleduje jen Petru, protože o nikom jiném tu nepíše. Ale i nenávist nebo nesympatie jsou cit. :)
Reagovat
Fandina
super ocenění a také hezký spot. Nádhera Peti, jen tak dál. Gratulka!
Reagovat
FulnekUltras
a už jen pro své přirozené charizma, které jakoby ve vývoji ženského tenisu dávalo definitivní stop dlouhá léta protěžovanému povrchnímu kurnikovovství, si ho plně zaslouží.
A fakticky i obdobnou - byť zatím neexistující - cenu za propagaci a popularizaci tenisu vůbec také v Česku.
Reagovat
smazaný uživatel
No a u nás by dostala za vyhrání Wimbledonu jedním z našich politiků odebrání občanství :)
Ať žije sport v ČR
Reagovat
J1mmy88
To nebylo za vyhru na Wibledonu ty klaune ! Ale za obcanstvi v Monacu, kde maj jiny system, tak si neplet pojmy s dojmy :-)
Reagovat
J1mmy88
Oprava: Myslel jsem samozrejme bydliste v Monacu kvuli jinemu danovemu systemu :)
Reagovat
mrafe
máš sice pravdu, ale soudruh Vuml, co začal přetřásat, až kdy vyhrála Wimbledon
Reagovat
blixa
Občanství ? Jaký občanství ? Bože, když už hulíte, tak ne hned ráno, počkejte aspoň na desátou ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sám jsi klaun, vím moc dobře, že to bylo za změnu bydliště ty občane, jen jsem nalomil, že u nás se dostává úplně jiného vděku
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist