Kvitová vyprovodila Hantuchovou, čeká ji Ivanovičová. Šafářová končí

19. 2. 2013, 15:46
Aktuality 290
Petra Kvitová i v Dubaji potvrzuje svou rostoucí formu. Na turnaji, na kterém nikdy nepřešla přes úvodní kolo, dnes česká tenistka porazila Danielu Hantuchovou hladce 6-2 6-1 a se Srbkou Ivanovičovou si zahraje o čtvrtfinále.
Petra Kvitová

Daniela Hantuchová patří mezi oblíbené soupeřky Petry Kvitové: česká jednička porazila slovenskou soupeřku v pěti dosavadních duelech bez ztráty jediného setu a svou dominanci potvrdila i v Dubaji.

Šestá nasazená Kvitová měla utkání prakticky od začátku pod kontrolou. Poté, co při svém prvním servisu odvrátila brejkbol, už Hantuchovou jasně převyšovala tvrdší a přesnější hrou. Slovenské hráčce sebrala dvě podání v řadě a první set bez problémů dotáhla do vítězného konce. Hantuchová pak proti světové osmičce nic nevymyslela ani v další sadě. Za stavu 2-0 pro Kvitovou si uhrála podání, ovšem další čtyři hry patřily české tenistce, která po výhře 6-2 6-1 postoupila do osmifinále.

"Nejsem člověk, který kouká na výsledek - vypadá velmi snadný a rychlý, ale některé hry byly velmi těsné. Z mé strany to však byl dobrý zápas. Jsem spokojená s tím, jak jsem hrála," komentovala světová osmička Kvitová.

O další kolo se Kvitová utká se Srbkou Anou Ivanovičovou, s níž má na rozdíl od Hantuchové negativní bilanci. Z pěti duelů proti bývalé světové jedničce vyhrála jediný, naposledy jí podlehla v listopadovém finále Fed Cupu. Navzdory porážce české jedničky se však z celkového triumfu v Praze radovaly domácí tenistky.

Hned v úvodu se naopak s turnajem rozloučila další fedcupová reprezentantka Lucie Šafářová. V prvním kole prohrála s bývalou světovou jedničkou a vítězkou dubajského turnaje z roku 2011 Caroline Wozniackou dvakrát 2-6.

Zanedlouho šestadvacetiletá rodačka z Brna dnes příliš chybovala a proti trpělivě hrající Dánce se prakticky porazila sama. Wozniacká dnes srovnala bilanci vzájemných zápasů na 2-2.

"Dělala jsem příliš mnoho chyb, nedokázala jsem se vůbec dostat do rytmu. Caroline mi vše vracela, já chybovala," stručně shrnula Šafářová utkání.

"Lucie je velmi těžká soupeřka - míčky trefuje brzy po odskoku, hraje rychle a je to levačka, což je vždy složité. Jsem ráda, že jdu dál," řekla Wozniacká.

V Dubaji nebude startovat sesazená světová jednička Viktoria Azarenková z Běloruska, jež se odhlásila kvůli zranění nohy. Tu si podle svého prohlášení poranila minulý týden na cestě do finále v Dauhá, kde porazila Serenu Williamsovou.
Výsledky - Dubaj (tvrdý povrch, dotace 2,000.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Kvitová (6-ČR) - Hantuchová (SR) 6:2, 6:1, Wozniacká (8-Dán.) - Šafářová (ČR) 6:2, 6:2, Erraniová (5-It.) - Görgesová (Něm.) 6:3, 4:6, 6:4, Stosurová (7-Austr.) - Makarovová (Rus.) 6:3, 6:1, Petrovová (Rus.) - Cibulková (SR) 5:7, 6:3, 6:2, Jie Zheng (Čína) - U. Radwaňská (Pol.) 6:2, 2:6, 7:5, Vinciová (It.) - Kuzněcovová (Rus.) 6:3, 6:2.

Čtyřhra - 1. kolo:
Juraková/Marosiová (Chorv./Maď.) - Duševinová/Zakopalová (Rus./ČR) 4:6, 6:4, 10:7.
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

290
Přidat komentář
George_Renel
se asi rozhodla toho pavouka trošku vyvážit, aby to bylo po útěku Bělorusky více fér :-)))
Reagovat
Frick
Proč tenistky nehrajeou v šortkách i zápasy (tedy až na vyjímky typu Li-Na...)? Při tréninku člověk tenistku v sukni skoro nevidí...
Reagovat
freeteepek
Já myslím, že poslední skutečnou překážkou pro Petru v Dubaji bude Aga. Petra potřebuje potvrdit formu posledních dní. Naposled s Radwaňskou prohrála. Ta má letos úžasnou bilanci vyhraných zápasů. Samozřejmě. Jejich tenisové kvality jsou neporovnatelné. Když jsem dnes viděl Agu pinkat s Putintsevovou, přišla mi hodně slabá. Jenomže ona je velmi silná mentálně a proto je taky v žebříku o pár míst nad Petrou!
Reagovat
smazaný uživatel
Já souhlasím, právě ta její mentální síla je myslím její nejsilnější stránka. A taky se jí nejvíc obávám na zítra. Uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona Aga nejen, ze je mentalne silna, ale hlavne cerka na tom kurtu fakt i mysli...tohle mozna tolik divak neoceni, ale ji to dava v nekterych dulezitych vymenach prevahu...
...pokud Aga flinka, tak je to hned videt...
...ale pochybuji, ze si zitra dovoli, co dnes...

Ale protoze petra neni uplne agresivni shooterka stylu Marus - ikdyz dnes tam par takovych bezhlavych micu na siti predvedla - tak urcite papirove a teoreticky by mela vyhrat:)...
...ale rozhodne se nakonec na kurtu:)
Reagovat
dappe
Radwanska je lepší hráčka než Kvitová.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč a v čem lepší? Podle dnešního zápasu s hráčkou, ehm na kterém místě žebříčku?, bych to ta kneviděla.
Reagovat
dappe
V tom, že svou kvalitu potvrzuje dlouhodobě a už dlouho dobu hraje kvalitní tenis, který jí přináší výsledky.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to prostě mrzí, že se ty holky odhlásily...Že tak, na poslední chvíli...Není to fér...k divákům...
Reagovat
smazaný uživatel
Není. Ale to je tak, když jsou dva takhle náročné turnaje po sobě..
Reagovat
freeteepek
A budou mít v žebříčkovém hodnocení dvě nenahraditelné nuly! 00:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je, k divákům, kteří se na to těší. Mohly a snad i měly se odhlásit kapku dřív. Jinak to vidím z jejich strany jako taktizování.
Reagovat
George_Renel
v úvahu vzájemnou bilanci, tak je ten výsledek nejenže dobrý, ale i důležitý. Byly tam sice "vlnky", ale u takového zápasu dvou ranařek se to i dá očekávat. Hlavně to však bylo o 1. servisu. Jakmile se Petře jenom trošku dařil, jasně dominovala. Jediný velký nedostatek byla ta 3-4 zaváhání při jasně nahraných míčích. Na druhou stranu to, co jí před měsícem létalo jasně mimo kurt teď většinou končí uvnitř či na lajně.
Reagovat
tommr
jj tohle je pro Petru hodně důležitý vítězství. Kdyby s Ivanovicovou prohrála i popátý tak by už hrozilo, že z ní bude mít podobnej komplex jako má třeba Hantuchová z Petry ... :)
Reagovat
VlS
Je potřeba se na H2H podívat trochu v kontextu času. První prohra byla v roce 2008, kdy se Peťa propracovávala z druhé stovky do první stovky (rok končila jako 44, začínala za 150). 2. a 3. prohra byly v roce 2009, kterou Petra končila na pozici 62.
Ana začínala rok 2008 na pozici 5 a končila na pozici 22. 4. prohra na FC , Petra z formy a napůl nemocná.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Sereny,

i přes její silné prohlášení jsem si říkal, že si potřebuje orazit.
Tajně jsem doufal, že to Marion pustí v treninku. Kurz 11 byl krásný, takový si Mary nezaslouží.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
freeteepek
Serena, Vika, Kerberová už nestojí Petře v cestě. Petra má v Dubaji velkou šanci!
Reagovat
PetaM
Šance je obrovská, teď jí využít .. :D To samé si bude říkat Aga, jako obhájkyně titulu ...
Reagovat
tommr
ale má tam pořád Agu, Caro a Marion což jsou pro ní v její současný formě hodně těžký soupeřky - postup Petry do finále by mě proto velice příjemně překvapil. Pokud by se ale do toho finále dostala tak bych jí viděl jako favoritku na titul - ve druhý polovině pavouka jsou ted už jen samý lehčí soupeřky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
prosím, ať je zítra příjemně překvapen....a také pozítří a popozítří...prostě, Peťo, do toho!
Reagovat
smazaný uživatel
Aga, Marion ani Caro v současnosti žádnou extra formu nemají, rozhodně jsou pro Petru hratelné. ;-)
Reagovat
dadaft
Stosurová včera smetla Makarovovou a dnes taky nadělovala kanára, myslím, že ji dubajské kurty sedí...
Reagovat
PetaM
Tak nezbývá, než doufat, že Peťa se dobře vyspí a další 3 dny jí tam bude padat úplně všechno :) Titul bych jí moc přál :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
A to zase jo:) Sam to tady vubec sedi....
....zato Karlicka...ten jeden dnesni gem....to bylo na mne moc...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ano.
Reagovat
tommr
Caro se tady v Dubaji tradičně daří - svoje dosavadní soupeřky doslova smetla - říct, že nehraje nic moc je hodně troufalý ...
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba Šafářovou včera nesmetla. Ta se smetla sama. A pokud Caro narazí na hráčku, co je ofenzivní a trefí se do kurtu, tak je to s ní tradičně nepříliš dobré, což jistě sám víš moc dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Heleme, Serena nenastoupila proti Marion...tak to se Petře pěkně otevřela cesta...Agu by snad dát mohla...
Reagovat
Michaelus
Serena se odhlásila!!
Reagovat
Bob
teď to čtu na Twitter, hustý..
Reagovat
smazaný uživatel
No, to snad ne!!!
Reagovat
Jabadu
Aha! ... aha! Proč asi? Jinak, zahlédl jsem novou značku: " \o/ " ani nevím, co mi to připomíná. :-)
Reagovat
vendulkabendulka
Nijak oslnive to nebylo. Hlavne ty dva gemy kdy Petre stocilo dopodavat a prohrala je 0:40, 15:40 jsou varujici. Nebylo to uplne spatne ale na Agu tohle stacit nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
varující možná, ale...soupeřky jsou různé a je ještě mnoho parametrů, které se mění...Pokud vím, tak Aněžka Rad. taky nebyla oslnivá. Petra se zvedá, a já jí držím palce na zítra velice silně!
Reagovat
Jabadu
Ana je lepší hráčka , než Aga. Aga je vynikající hráčka (něco jako v minulosti Chris Evert-Lloyd - uspávačka hadů), ale na agresivní pojetí hry ranařky Petry by to nemělo stačit. (široký úsměv)
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm, a proto si Aga vzdy Anu uplne vpohode povodi:)))) jasneee:)))
Reagovat
vendulkabendulka
Byls rychlejsi, chtela jsem napsat to same :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, ono pojetí hry hráček se liší..A chápu, že každému z nás divákům se může líbit jiný styl. Někdo má rád dlouhé, zajímavé výměny, jiný preferuje bum eso, bum eso, servis, return, a tak dále...Já bych ráda taky široký úsměv jako Jabadu...ale každý den je jiný, každý zápas také a různé hráčky si různě "sedí". Petra má podle mě velkou šanci. Proč se ta Williams odhlásila? Těšila jsem se, že Petra na ní zase narazí a třeba bude odveta...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych Petru proti Aguš rozhodně neodepisoval. Ana si dneska spoustu bodů musela aktivně vybojovat, s pasivním čekáním na to, že se soupeřka vyhází by těžko dneska byla Petře vyrovnanou soupeřkou.
Reagovat
tommr
to si asi žertoval? Aga je momentálně o třídu lepší než Ana. Petra to proti ní bude mít strašně těžký, protože od ní nedostane jedinej míček zadarmo. Doufám, že to bude trochu vyrovnanější zápas než v Istanbulu, ale favoritkou pro mě je jednoznačně Aga ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim proc se odhlasila...

...ano hracky si ruzne sedi, posledni souboj aga vs petra vyznel spis pro Agu...krom toho, obe se potkaly na trave, a byl z toho dramaticky trisetak ---> jen 3 tydny pred vitezstvim Petry ve Wimbledonu...

Radwanska se prilis bagatelizuje...ale rozhodne bych ji nepodcenoval, finale Wimbledonu 2012 necht je tim zajimavym prikladem:))

Obecne si myslim, ze Petra na ni ma...ale tohle si mysli hodne hracek...:))) kdyz proti Agnieszce jdou hrat...

Pokud bude Petra hrat o neco lepe nez dnes, tak by mela vyhrat - mozna i vpohode, pokud ne...muze to byt klidne slusny dramo:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud si dobře vzpomínám, Petra má s Agou kladnou bilanci, prohrála akorát v Istanbulu, ale to prohrála spíš s nachlazením než s Agou..
Neříkám, že to bude jednoduché, ale tak, jako se dá čekat, že Aga nebude body rozdávat po chybách, tak se dá předpokládat, že bude mít problém bod získat jinak než po chybě soupeřky..
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle, co pises u Agy v druhe polovine roku 2011 samozrejme vubec, ale vubec neplatilo...
...ja cekam, kdy se Aga opet probere (uz rok), takze kdyz Aga prohraje, jen lip pro tenis, nebot treba to s ni vic pohne k tomu, co dokaze zahrat.

Aga je nejlepsi defensivni hracka na okruhu, de-facto jina opravdova podobna a dobra neexistuje. A samozrejme neni to styl, kdy jen cekas na chybu:)...je v tom mnohem vic:) A ona si to muze dovolit, nebot na to ma techniku, kterou jine proste nemaj:)))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, druhá polovina roku 2011, to už je dávná minulost. Dneska hraje podstatně pasivněji (ostatně nebyls to náhodou ty, co se tu do ní právě pro její pasivní hru nedávno pustil? ;-) )

Defenzivní pojetí hry je jaksi už z principu pasivnější než ofenzivní, to je prostě fakt. A že je Aga skvělá technička, to z ní ještě nedělá aktivní hráčku..
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takze kdyz napisu, ze ma Lucka pontencial na GS, tak je to OK.
Ale kdyz napisu, ze Aga muze hrat styl 2011, tak je to spatne...:)

Ty ses vazne bavic:)))

Ale nejvic si mne pobavil minuly rok tvrzenim, ze Aga v zivote nemuze byt vyse v zebriku nez Petra:D)))

Si spocitej tydny:D))) Kvitisto:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Proč mi vkládáš pod klávesnici něco, co jsem nenapsal? Samozřejmě, že Aga může hrát styl 2011. Ale sám píšeš, že už na to víc než rok čekáš.. a jaká je asi šance, že se na to přes noc rozvzpomene a bude ho zítra proti Petře aplikovat?

A připomeň mi, kdy jsem psal, že Aga nemůže být v žebříčku před Petrou. Buď si to nepamatuju nebo sis to vymyslel. Důkazní břímě je na tobě.
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu to je naposled, co s tebou takhle ztracim cas:))) abych neco jeste dohledaval...myslim, ze staci ric, jo neco takoveho jsem rikal. Kazdy muzem rict nazor:))) jednoduche, ze....:)))

Nebudu dohledavat fakt vsechno, nejsem strelenej...do Agy ses trefoval vzdy...a rad....a nejses sam:)))

http://www.tenisportal.cz/zpravy/kvitova-se-pres-sarapovovou-do-finale-nedostala-rusku-ceka-azarenkova-10044/

Koment k Serene
Od: quesh Re: Tommr
Ani jedna toho moc nenahraje a přesto jsou obě pořád zraněný, Venus má navíc nějaké revma či co. A ani jedna už nemá tu výkonnost, co kdysi..

koment k petre
Od: quesh Re: tommr
Z top 5 nevypadne, není, kdo by jí předběhl. ;-)

Od: quesh Re: Tommr
Ještě ani zdaleka není. Bartoli, Sam a Caro stagnují a Li obhajuje FO, ty jí teď neohrožují., Serena by musela hrát podstatně víc, aby j4 ohrozila.

Od: quesh Re: Tommr
Aguš před ní dočasně patrně půjde, ostatní na to v současnosti výkonnost nemají.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkné, ale nějak tam nevidím nic o tom, že by Aga nemohla Petru v žebříčku předběhnout, naopak jsem to sám v posledním tebou uvedeném příspěvku připustil. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace, dobojováno, ubojováno. Zdá se, že zkrácené hry Peťě jdou. Mě to připadá, že to ukazuje pevnější nervy než mají soupeřky. Výborně, Peťo!
Reagovat
tommr
Petra dneska nebyla opakovaně schopná dopodávat na vítězství v setu/zápasu takže to s těma jejíma pevnejma nervama nebude tak slavný - spíš bych řek, že v tom TB Ivanovicová selhala a petře pomohla ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty najdeš mouchy i na zlatém setu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra měla pevnější psychiku ve zkrácené hře než Ana, proto vyhrála. Ano, někdo si najde i na vyhraném zápase mouchy.A protože Ana hrála dobře, tak Petra snad taky, když nad ní vyhrála.A myslím si, že muži tu ženskou psychiku, těžko můžou pochopit, protože..no, jsou to muži a mají ji jinou, ale jsou výjimky potvrzující pravidlo, že? A propos, ženy také těžko chápou mužskou psychiku...
Reagovat
tommr
já bych ty rozdíly v ženský a mužský psychice moc nepřecenoval. Petře nejde servis a proto si když má podávat na set/zápas moc nevěří - nic víc bych v tom nehledal ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je právě to, o čem mluvím, ale to nevadí, těžko se to vysvětluje...
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, to bylo na tommra. Jsem myslel, že je to jasné.
Reagovat
dadaft
všechny hráčky by měly chodit na pohovor k Světlaně Kuzněcovové - ta loni při Fed Cupu měla mečbol na příjmu, proměnila ho...........
.......... a pak si šla pro míčky, že bude dál podávat. ))))))
to je ono!!!
když netušíš, že hraješ mečbol, logicky nemůžeš být pod tlakem. ))
***********
když se mluví o ženské duši, vybaví se mi Jane Austenová - její romány se mi opravdu líbily (je to ale dávno, co jsem je četl )).
nicméně jsem nedávno viděl film "Pýcha a předsudek" na motivy její knihy s Keirou Knightley v hlavní roli - a byla to naprostá fantazie.........
skvělý film.
Reagovat
smazaný uživatel
psala krásně. Zrovna jsem dočetl Pride and Prejudice, tam má člověk ženskou psychiku krásně ukázanou.
Reagovat
smazaný uživatel
Áááá, několik mečbolů...
Reagovat
rib
tak opravdu už JEN udržet servis... není to v tomto utkání moc jednoduché...
Reagovat
smazaný uživatel
No ano...
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou nervy, musím si říkat...je to jen tenis, tenisák je kulatý...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zkrácená hra.
Reagovat
smazaný uživatel
Už mám zkrácené ty nervy.
Reagovat
Frozen99
Tak, 5 matchbalů :)
Reagovat
Frozen99
YES!! Super :)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda!
Reagovat
Bob
Já ten konec nechci vidět, Péťa jde podávat na vítězství :D
Reagovat
smazaný uživatel
5:4, Peťo, do servíruj...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale, ale...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, nervy do konce...
Reagovat
Frozen99
Co by Péťa neudělal pro diváky, že :) Věřím jí ale!
Reagovat
Frozen99
Tak už jen udržet servis a bude to v pohodě :)
Reagovat
smazaný uživatel
7 eso, dotáhni, Peťo!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, 5:3. snad už nepřijdou nervy...Tedy, myslím ty naše nervy...
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím 3:3, dobrý.
Reagovat
Jabadu
4:3! Petra opět přepíná na mód "RoboCop". Já ji prostě miluju! :-)
Reagovat
dadaft
uvidíme, jak hráčky zvládnou přechod na umělé osvětlení.
Reagovat
smazaný uživatel
Dělá to ta Petra schálně, že jo? Aby si dýl zahrála a aby se její fanoušci náhodou nenudili, kdyby to bylo rychle a bez komplikací. :-) Ale set dala holka moje šikovná.
Reagovat
Bob
Vem si jak je ohleduplná nejen pro fanoušky, ale myslí na na diváky. Takhle by museli odejít za hodinu a půl a neměli by z toho nic, takhle si to ještě víc užijou, když už si za to zaplatili ;) Je to prostě holka šikovná a chytrá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nač ta ironie?
Reagovat
smazaný uživatel
Co se s tou Peťou děje, vždyť začátek byl famózní, 4:0?
Reagovat
smazaný uživatel
A teď 5:5.
Reagovat
Frozen99
Je to o nervy, nejdřív paráda (4:0), pak hrůza (5:5), a teď jí znova bejkla. Vážně doufám, že to doservíruje :)
Reagovat
Jabadu
6:5. To přijde. Ale sledovat souboj takových ranařek je paráda. I když myslím, že Petra ji tlačí víc.
Reagovat
dadaft
tak uznejme - 2x 6:0 se nedalo čekat a Ana nehraje vůbec špatně.
a je to sv.13.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou tedy nervy!
Reagovat
Frozen99
Uff 7:5 :)
Reagovat
smazaný uživatel
měls pravdu, uf!
Reagovat
Frozen99
Já se teda přiznám, že když Petra jela tu spanilou jízdu 4:0, řikal jsem si, že asi Aně zazpívá kanárek :) Ale je to zatim skvělej zápas! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, vlastně Frozen měl pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Petře to nějak nejde...Tak, Peťo do toho!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 2:2,sláva, snad se Peťa chytne.
Reagovat
Bob
z pravé stran kurtu, vůbec jí to nejde..
Reagovat
smazaný uživatel
Kerber je mi s teba zle
Reagovat
Jabadu
Petra v módu "Robbocop", teď to chce klid, dát si pauzu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach Kerber dpc co sa deje
Reagovat
Bob
Kde sledujete Petru? nikde nic neběží, na slovak je Vinci s Kerber!!!
Reagovat
Frozen99
http://88.80.5.80/w00t/20130218/vv5121f682d52fb815354573-527937.html
Zatím je to překrásná jízda, 4:0 pro Petru :)
Reagovat
dadaft
bohužel stream
http://www.streamhunter.eu/tennis-live-streaming-video.html
Reagovat
Bob
Mě to nefunguje :(
Reagovat
dadaft
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/135855952330810.html

- tohle jede
Reagovat
Bob
už jí díky
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim to je drsnej narez.
Petra se prezentovala na svem servisu velmi dobre - cista hra na uvod...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak zaradis petro ty slyjasiky, hned mam usmev na tvari:))

Zatim si Anicka urvala body spis diky Petre.
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, Petra ji doslovne drti.
Aspon jsme mohli videt jeden vystavni return Anicky...jeden urvany bod, a tak hezky se musi ocenit...vzhledem k tomu brutalnimu servisu, ktery dnes Petra predvadi...
Reagovat
dadaft
doufejme v klidné dotažení setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se konecne Anicka chytla. Petra trosku kazila, ale Ana zacla lepe hrat., aspon na vlastnim servisu:)
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo crazy...Petra...uf...
Smec na siti primo na raketu Any, to mne malem polilo, potom Anicka uz nemela problem. Jeden servis sel az k zadni lajne....uf tak to Petre opravdu trochu uliiitlo:D

Anicka pekne zacla returnovat, uz se otrepala z doho demolicniho zacatku:)))
Reagovat
smazaný uživatel
uf, tak jeste ze tak. Jinak Anicka - kraaaasne skoleni Petry - v tom jak se hraje na siti a jak se pouziva volej:)))
Asi nej moment gemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ana pekne zahrala na svem servisu. Mnohem lepe uz ted hraje, tim lepe, aspon to bude vice zajimave:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Petra si vylozene o tu ztratu podani rekla...
...Ana to dokazala pekne vyuzit...:))
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutne paradni gem...bych rekl gem turnaje:)
Skvele returny Petry, za ktere by se nemusela stydet ani Serena:)
Skvely forhand Any....
...No a Anicka z FH strany zkousi i na servisu pekne ven z kurtu, a tady Petru dostava slusne, pokud se trefi:)))
Je tady videt rozdil Petra vs Aga....Petra vubec nemysli...na tom kurte...a proto je to tak jak to je, a zapas ma prubeh takovy jaky ma:))) neni to o tom, ze by ted nechodil jen servis:))), ze jo Petrus:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Petra dostala na svym servisu Anu pekne do zapasu:)
...jinak se to snad ani neda risct:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Petra mne vyslysela, a zacla myslet:)))
Pekne se ted podivala, kam smecovat:)))

Takze brejk, a Petra zkusi servirovat opet na vitezstvi v setu...do tretice vseho nej...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra predvedla v tomto gemu akci Lucka Safarova na siti cili zdravice tribun, ---> totalni ulitla divocina:D))))
tim si to hodne podelala...a skomplikovala...a to Petra hodne rada:)))
-------------------------------------------------------------
prvni set za nami, ale spis to vypada, ze Ana klidne muze otocit...
...hodne pozde se Anicka chytla, je fakt, ze ji Petra hodne pomohla...ale i tak Ana se hodne zlepsila, a opravdu hraje dobre.

Pokud bude Petra tak dal pokracovat, tak tezko muze urvat zapas, a jestli nejak po haluzi urve, tak s takovou akci myslim zitra moc uspet nemuze, tohle by Aga trestala mnohem lepe...i s henou na ruce:)))

Jinak 9. gem byl uplne vystavni:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra opet predvedla par povedenych akci alisa Lucy...
...nejak se mi to nelibi...
...Anicka ted hraje lepe, a Petru zacina obcas i prohanet. Pomalu se zacina obraz hry menit...pokud Petra bude dale panikarit...
...zajisti nam urcite jeste jeden set navic:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Anicka na svem servu jista, velmi dobra prace:) Celkem v pohode si ho podrzela, nepotrebovala, ani aby Petra chybovala...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zato Petra se dost nadrela, ale byl z toho opet krsany gem...:))) pekna zalezitost...
...Sonja muze byt opravdu smutna, ze nemohla videt par vystavnich FH Any, a par extremnich winnru Petry na lajnu:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Opet pekna prace Anicky na servisu...rychle, technicky, kvalitne:)))
...hodne pekny 2nd serv u Any...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak petra trosku obcihla Anicku, a uz si lepe s tim servisem poradila:)
A posledni bod si pekne zajistala slajsem:))) opet tim vyvolala u mne krasny usmev...:)) dekuji Petro:))) tech slajsu vic, prosim, a treba i vic do bh:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, že jsem se vetřela. Anička sem, Anička tam, Peťa ať vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jí "brejkla", 4:3. Hlavně udržet podání!
Reagovat
dadaft
zatím skvělý mač.
Reagovat
smazaný uživatel
Anicka se tam rehce na tom svem servisu, a pak to tak dopada...
Petra se uklidnila tim svym podarenym servisem, a pekne brejkuje, no ikdyz ta lajna:)))) uf....
Anicka ale predvedla opet pekny FH....
....pekne momenty....
Reagovat
smazaný uživatel
Paradni esa, a servis je udrzenej...je videt, ze se Petra minulym servisem uklidnila, uz je klidnejsi...tim to je pro Anu horsi, ale bojuje, a je to jasne paradni zapas:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Anicka skvele zabojovala pri svem podani...opravdu si muze hodne nadavat, za ten moment, kdy se sama rozhodila...

...Petra pujde servirovat na win v zapase a ja doufam, ze ted to zvladne, a nepokazi to, jak v sete nr1...ted uz 3 pokusy nema:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ana prvni dva mice skvele vybojovala, Petra asi znervoznela a projela svuj servis totalne:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nevyuziva 3 nabidnute brejky Any :-O
Reagovat
smazaný uživatel
oprava:D))) nakonec vyuziva:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak holkám ty jejich servisy nějak nesedí...6:5 Petra má šanci dotáhnout, uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Ana ted zahrala paradne, a zaslouzene si vybojovala TB:)))

Sonju slahne:))) takovy zapas:)))
Reagovat
smazaný uživatel
3:0 >>> tak zacatek pro Petru velmi dobry:)
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm vybrala si holka chvilku :D) 4:0
Reagovat
smazaný uživatel
5:1 >>> v TB Ana moc chybuje...Petra ji muze jen dekovat:)
Reagovat
smazaný uživatel
6:1 Ana kazi...
Reagovat
smazaný uživatel
a opet kazi:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoznacne zaps turnaje:))
Velka pochvala Anicce, opravdu hrala pekne...
....no Petra....jen doufam, ze nebude tak blbnout na siti zitra jak dnes...Aga uz neni Ana, ze obcas aktivnim tenisem pomuze...
...:)))
Reagovat
dadaft
díky za parádní on-line reportáž. ))
Reagovat
smazaný uživatel
No snad se bude Sonje hodit:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já zas jednoznačně chválím Petru za vyhrané zkrácené hry. Je vidět, že psychiku má má lepší než většina soupeřek. Četla jsem, še dnes Aněžka moc oslnivá nebyla, že? Uvidíme zítra.
Reagovat
smazaný uživatel
Toz co predvedla dnes Aga, to byla uplna hruuuza:))) jasne, ale ono je celkem rozdil, kdo proti tobe na kurtu stoji...
...zitra to bude uz jiny den, a jiny zapas...Aga se hodne podcenuje...
Reagovat
dadaft
kdyby se z Petry stala hráčka,
která se soupeřkami mimo desítku neztrácí čas,
tož to by bylo něco!
Reagovat
dadaft
je prostě vynikající.
Reagovat
smazaný uživatel
http://i.huffpost.com/gen/976893/thumbs/o-LAURA-ROBSON-570.jpg?6

Nemůžu se vynadívat :-) ??
Reagovat
smazaný uživatel
Laura je hezké děvče. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To bezpochyby, navíc tak fajně roztomilá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Super challange:) a super obhoz:)))
Malicka hraje pekne odvazne:) Jen tu Agu pekne prozen, potrap a pekne poradne....a nejlepe ji vychovne vyrad:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Super drop, a nasledne pekny winner. A pekny brejk. :D))))
Reagovat
dadaft
malinka Julie už od prvního gemu bojovně zatíná pěst. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Jen na tom servise bude mit trochu starosti:)))
Reagovat
smazaný uživatel
ji jdou dobre :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Aga ma nejaky novy tetovani na tom predlokti, nebo co?
Reagovat
smazaný uživatel
cista brejkovana:D)))
Reagovat
dadaft
zatím vinr za vinrem.
Reagovat
dadaft
zato Karlička dostává náklep.

tatínek Julie doporučil trpělivost...
Reagovat
smazaný uživatel
Aga dnes slusne trapna:)
Stoji jak pecka na zadni lajne - Yulia smecuje na telo - a ona si stoji jak princezna, nastavi raketu, a jako nic....

...ovsem zacina trochu poprchavat....takze preruseni...:(
Reagovat
smazaný uživatel
"Radwanska, the defending champion in Dubai, also took some time out for some henna body painting."
http://www.wtatennis.com/javaImages/c4/19/0,,12781~11672004,00.jpg

To asi mnohé vysvětluje... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Yulia x Aga
5 :0
Reagovat
smazaný uživatel
Aha tak hena:) No, to mnohe vysvetluje:D)))
Blbinky, blbinky, a ted na kurte pinka priserne:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
tak ten stop na siti Yulie...hmmm pekne:)))
Reagovat
dadaft
na konci setu měla Julie přece jen víc riskovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, tak nam to holky dopinkaly...jeste, ze ta Yulia se snazi jinak by to byl hodne nudne az priserne...

...Wiktorowski u Agy...na kolenou ji prosi:) o vic aktivni tenis, a aktivni rychle zakonceni vymeny...moc dekujeme Tomku, trebe Te poslechne, a mozna uvidime neco lepsiho ve druhem sete:)))

...Klasicka Aga...."no ale mohu ztracet body...::D)
...a Wiktorowski na to: "No a co ma bejt...:D)))"
Reagovat
smazaný uživatel
Yulia x Aga
24 x 14
Reagovat
smazaný uživatel
Win / UE
12 / 25

---> Tak to vypada, kdyz nejsme zvykle hrat vic aktivne..., ze Agus...chudak Tomek...:( Velka pochvala malicke Yulii, jinak by jsme se asi dnes tenisu nedockali...
Reagovat
dadaft
tak to nakonec Aga, jako většinou, tak nějak zvládla.
je fakt, že mladá Putincevová může být nepříjemná - je plná elánu, na svou výšku macatě svalnatá, vyhecovaná, její forhend nepříjemně odskakuje a i jiné typy úderů mají svou kvalitu, nedělá moc chyb...
čest poražené.
Reagovat
Nancy_z
Doufám, že v dalším článku o Petře použijete nějakou hezčí fotku. Tahle je vážně hrozná a nejsem jediná, kdo si to myslí.
Reagovat
smazaný uživatel
> Centre Court
11:00 Putintseva Yulia (KAZ) [101] < Radwanska Agnieszka (POL) [4]

12:30 Kerber Angelique (GER) [6] < Vinci Roberta (ITA) [17]

16:00 Bartoli Marion (FRA) [11] < Williams Serena (USA) [1]

17:30 Cirstea Sorana (ROU) [30] < Errani Sara (ITA) [7]

> Court 1
11:00 Suarez Navarro Carla (ESP) [28] > Petrova Nadia (RUS) [12]

12:30 Wozniacki Caroline (DEN) [10] > Zheng Jie (CHN) [44]

14:00 Kvitova Petra (CZE) [8] > Ivanovic Ana (SRB) [13]

> Court 3
12:30 Hsieh Su-Wei (TPE) [25] < Stosur Samantha (AUS) [9]
Reagovat
dadaft
trochu mě mrzí, že Sam a Su-Wei hrají na kurtu bez kamer.
tipy:))
1/ Aga, Angie, Serena, Sara
2/ Carla, Caro, Petra
3/ Sam
Reagovat
dadaft
vzkaz pro Sam - tenhle turnaj je dobrá příležitost.
Jelena Jankovič, která tě na tomhle turnaji pravidelně ničí, tu letos není,
tož davaj do finále bejby. ))
Reagovat
smazaný uživatel
dadaft :)

vzkaz pro Petru: vsechno to tam sejmi bez ztraty setu, bejby:)))

vzkaz pro Karlicku: Tak Karlicko, kdyz uz jsi dostala tu LL sanci, tak sa proboha aspon nejak pekne predved, ne jak minule:))
Reagovat
VlS
Aga , Angie, Serena, Sorana
Naďa, Caro, Petra
Sam (snad)
Reagovat
VlS
On getting to No.1 herself...
"I hope I can be No.1. I'm working on it. Being No.4 in the world is close, but it's also far - there are a lot of players playing great tennis right now. One of the most important things is doing well at the Grand Slams - there are a lot of points there. I think I can do it. We'll see when it will happen."
Reagovat
tommr
nechápu kde tam vidíš nějaký vyhrožování? Aga chce bejt nejlepší a dělá pro to všechno a tak je to správný. A že si věří, že na to má? Na tom není vůbec nic špatnýho nebo přehnanýho - má to podložený velice dobrejma výsledkama ...
Reagovat
VlS
Safarova had a very simple summary of the match. "I was making way too many mistakes, and I couldn't get into the rhythm," the Czech said. "Caroline was bringing the balls back. I was missing."

Střízlivé a pravdivé, není co dodat
Reagovat
tommr
proti Ivanovicový je sázkovkama považovaná za favoritku což se mi moc nezdá, ale vůbec se nebudu zlobit pokud se to potvrdí. Má jí co vracet ... :)

Jinak bych měl dotaz na redakci pokud to tady někdo čte: to opravdu nemáte nějakou lepší fotku Petry? Co vás vede k tomu neustále jí takhle zbytečně shazovat?
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas s tím druhým odstavcem...a nejen Petru, u spousty hráčů/hráček se vybírají dost "nevhodné" fotky. Přijde mi to fakt jak naschvál...asi aby se tu ještě víc diskutovalo?
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba tato je hezká: http://www.rds.ca/polopoly_fs/1.586702.1361300100!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/landscape_760/image.jpg

Jo a k tomu 1.odstavci: Já mírně favorizuju Anu, navzdory tomu, že tu monty po jejím zápase s Pavlju psal o tom, že nevypadala fyzicky úplně v pohodě, i navzdory tomu, že Petřin výsledek proti Daniele vypadá strašidelně:-))) Ale zítra (respektive už dnes) se uvidí, moc mě mrzí, že se nebudu moct dívat:-(
Reagovat
smazaný uživatel
NEBO TAHLE: http://images5.fanpop.com/image/photos/31200000/Petra-Kvitova-Wimbledon-2012-petra-kvitova-31238944-1151-1024.jpg
Reagovat
Nancy_z
Když je Petra v dobré formě, tak na Ivanovičovou má. A vypadá to, že už se dostává do pohody, tak věřím, že Anu porazí. Doufám jen, že ty tejpy neznačí nějaké zranění a jsou jen prevence...
Reagovat
tommr
Petra podle těch tejpů taky není úplně stoprocentně fit a výsledek proti Hantuchový se musí brát s velkou rezervou - Petra by jí zřejmě porazila i se zlomenou rukou ... :)
Myslím si, že to dneska bude hodně vyrovnanej souboj a že rozhodne momentální psychická pohoda, která by měla mírně favorizovat Petru. Pokud by ale Petra nezačala dobře a posadila hned zkraje zápasu Anu na koně tak by zápas proti ní asi jen těžko otáčela ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Monty, zítra chci velmi dopodrobna vylíčený mač Petra-Ana, protože ho s největší pravděpodobností nebudu moct sledovat, což mě teda pěkně mrzí:-((((
Děkuji!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
i ja prosím :))
Reagovat
smazaný uživatel
Snad bude co líčit... Nějaký komentář určitě napíšu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ste videli čo spravil Gasquet vedie 1:0 na sety v 2 ma 7 breakbalov neda ani jeden Muller vyuzije hned 1 a je 1:1 na sety.
Ale v 3 sete vedie Gaquet 5:3 a 30:0 na podani a nakoniec tiebreak v nom vedie Gasquet 3:1 a zase nič

To je vol!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
On why she feels better in Dubai this week than in Doha last week...
"I was really, really, really sick last week. I wasn't at my best. I couldn't train. I practiced like one or two days before playing because I had the ankle problems, but I thought at least I could show up and play my way into shape and just compete, and that's what I did. I feel so much better this week already - I feel like a completely different athlete and a completely different person compared to last week."

Takže Serena se narozdíl od Azarenky asi neodhlásí :) Jestli Petra postoupí do semifinále, má se na co těšit :)
Reagovat
tommr
tak to pro Petru nevěstí nic dobrýho. Mě bylo hned divný, že se Serenou hrála v Doha tak vyrovnanej zápas a tohle leccos vysvětluje ...
Reagovat
smazaný uživatel
ale tak zatím sou to jenom řeči, uvidí se až na kurtu, jak na tom Serena opravdu je.
Hlavně doufám, že se Petra nenechá moc tím hladkým vítězstvím nad Danielou ukolébat. Pokud dneska vyhrá, věřím, že bude i důstojnou soupeřkou pro Radwanskou a třeba ji i porazí.
Reagovat
smazaný uživatel
češky maj zas dneska svůj den až na Petru tak vypadla sand každá až na Andreu ta bude hrát to je konec :((
Reagovat
smazaný uživatel
ááá tak Andrea už hraje a první set 64 tak Andy PojĎ!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes jsem PEtru neviděl jak jí to šlo?? :)
Reagovat
dadaft
hrála dobře.
nějaké komenty i pod článkem o odstoupení Azarenkové.
Reagovat
Fandina
Petře to šlo moc dobře. Hodně winerů, málo UE, dobré podání a výborný return. Radost se dívat, pěkné odražené rány a dost stylem podání return winer. Petra byla výborná a byla rodst se na ní dívat.
Reagovat
PetaM
Petra byla hodně dobrá :) Podání na jistotu, myslím, že do toho občas ani nedávala takové pecky :) Byla to stará dobrá Petra, pohyb pohoda a rány byly přesně na čáry. Jeden return se otřel o čáru asi půl milimetrem, fakt boží, jak jsem viděl Jestřábí oko. Je to v ní a chce to ven :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
vítězné míče: 24
nev.chyby: 12
body u sítě: 5/6
esa: 4
df: 2
brekbally: 5/9
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že Katka Siniaková prohrála... Ale ono to přijde, až nabere více zkušeností. :)
Reagovat
spaniel
Tak bude trochu kratsi blog :) Snad se dockame i delsich.
Reagovat
smazaný uživatel
No, bylo to jednodušší, než jsem čekal. Pro Caro to byl spíš takový trénink. Hrála dobře takticky, víc nepotřebovala. :) Lucka opravdu zkazila, co mohla. Asi je to u ní běžné, že zahraje buď skvěle nebo takhle... Možná už vím, proč si tak rozumí s Nasťou. Včera jsem viděl Nasťu proti Aně a ona je fakt stejný typ hráčky jako Lucka. Hraje stylem "buď a nebo". Lucka i Nasťa mají slušný potenciál, ale když to tam zrovna nepadá, tak je to problém... 45 nevynucených chyb během hodinového zápasu je opravdu hodně vysoké číslo. Caro naopak hrála prakticky bez chyb. Udělala jich devět a řekl bych, že z toho byla většina v posledních dvou gemech 1. setu. Tam mi na chvilku přišlo, jako by se "nakazila" od Lucky, ale pak ji Lucka zase trumfla. :D

Předpokládám, že Jie Zheng ve 2. kole bude houževnatější soupeřkou. Caro má za sebou dobrý turnaj v Dauhá, kde napravila loňské zaváhání, když ji v 1. kole vyřadila právě Lucka Šafářová (7:6 ve třetím). V Dubaji se Caroline obvykle daří (loni semifinále, předloni titul), tak snad to bude pokračovat. Držím palce, Caro! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a je to tady
Reagovat
smazaný uživatel
:-)...
Reagovat
dadaft
vypadá to na velmi tuhý boj.
Sam zatím dost zalezlá...
Reagovat
dadaft
Sam se zřejmě rozhodla pro těžkou frajeřinu - odehrát zápas rámem rakety...
Reagovat
dadaft
teď pro změnu ultimátní gem na servisu. ))
Reagovat
dadaft
v závěru setu Sam nechala promluvit své zbraně...

zdravím Anastázii Myškinovou. ))
Reagovat
dadaft
na začátku druhého setu Samantha dominantní jako za starých časů - Jekatěrina lítala jako hadr naholi a stejně ji to bylo mňouk platné...
Reagovat
dadaft
na konci zápasu se Jekaterina rozpadla na kousky.
byla povolána úklidová četa a zápas ukončen.
Reagovat
Mayo
Hantuchová ide na top 10
Reagovat
VlS
dneska Caro prosím chval jen s citem, v tom vítězství je úplně nevinně, Lucka jí nedala šanci ukázat že to umí a vše obstarala sama.
Reagovat
Titan
Wozniacki ukázala, že umí dát 4 winnery za 16 setů. Čímž atakovala dánský rekord...
Reagovat
smazaný uživatel
:) Neboj se, to bude takovy chvalozpev, ze na to do smrti oba nezapomenem:D)))
Tipuji, ze k tomu bude dnes i vers...
..., dnes si nejen na nas smlsne:)))

Proto balim, a prectu si to az s odstupem a poklidu, nebot tech tezkych ran, nejprve Ula, Pak Lucy, za tu hodinku - to bylo trosku na mne moc:)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že monty není slepý ani nesoudný, aby neuznal, že si to dnes Lucka projela sama...45 UE je maso.
Reagovat
pepin
Vlčku tak to nečti, šetři zdraví, vždyt je to pořád stejný. A ještě něco, nedávno tu někdo psal, že Lucka do 30 vyhraje GS. Tak to tedy nevím, mám vsazeno s Fandinou a řekl bych, že asi vyhraji.
Reagovat
smazaný uživatel
U Lucky je možný, že do konce sezony neprohraje zápas a taky je možný, že ani jeden nevyhraje. U ní člověk nikdy neví(ani co bude za minutu).
Reagovat
Fandina
Sonja ... tak si přečti co pak monty napíše ... úsměv
Reagovat
pepin
Jak jste na to paní přišla? Ze by jste o tom něco věděla?
Reagovat
Fandina
Jak tu někdo psal, Lucka jednou zahraje super a pak se vyhází, tak to bude muset nastat vhodná konstalace hvězd, ale já jí věřím, Lucině, do 30 ještě hodně dlouhá doba ... úsměv
Reagovat
Fandina
pepin ... ještě jednou, k tomu dotazu jak jsem na to přišla, na co to mělo být? Jestli myslíš na montyho, tak přece umím číst ... úsměv
Reagovat
pepin
Já se také těším, slibuji dodám jahody i kdyby to bylo v Austrálii a musel jsem pro ně do lesa za 12 měsíčky.
Reagovat
smazaný uživatel
VIS: No jo, a pak že nebudu pod palbou... :D

Titan: 4 winnery za 16 setů? Co to je za sport, to neznám. :D

Sonja: Jsem rád, že aspoň ty mě nepovažuješ za exota. :)

Vlk: Chceš báseň? No, původně jsem neměl nic takového v plánu, ale řekl sis o to. :D Teď jsem narychlo něco vymyslel, takže na přání Vlka báseň o Karolínce... :)

Karolínko, Karolínko,
vyhrála jsi hladce,
Karolínko, Karolínko,
můžeš spáti sladce,
Karolínko, Karolínko,
můžeš jít s Rorym na vínko. :)

Tak co, spokojen? :D
Reagovat
pepin
Vidíš jak jsi chytrá ani jsem Ti nemusel napovědět. Inu vím, koho chráním.
Reagovat
dadaft
já Lucce na GS moc nevěřím - ona je trošku dřevo, jako Šarapovová (ale zdaleka nemá tak zarputilou psychiku jako Máša)
Reagovat
Fandina
Doufám, že ty jahody dodáš k té lahvince, kterou zařídí Lucka svým vítězstvím. Přece jí taky držíš palce ne, je to modrooká pistolnice, co umí hezky střílet a vyhrávat, když na to přijde ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Masha a dřevo? To odvoláš! :D
Reagovat
Fandina
dadaft ... Lucka se musí naučít touhy po vítězství a jít si za tím.
Reagovat
Fandina
oprava ... Lucka se musí naučit toužit po vítězství a jít si za tím
Reagovat
pepin
To si piš, že přijdou k šánu, jen uvidíme kdo jej bude pořizovat.
Reagovat
dadaft
Vika bude mnohem lepší tanečnice než Máša, bych řekl.
Reagovat
Fandina
pepin ... tak dobře no, ale kvůli loku té holce nepřestávej fandit. Víš jak super zahrála ve fedu a to bylo radosti až dojemné ... úsměv
Reagovat
pepin
Tak to víš, že ji fandím a přeju úspěchy, je to přece naše holka a i tu flanděru klidně koupím, pokud by to dokázala. A i ty jahody.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je jasné, když má Vika za přítele hudebníka... :)

Ale Mashy taky umí... :)
http://www.youtube.com/watch?v=CZKyVSs7B5o
Reagovat
Titan
I to se jí klidně podaří, rozhodně dříve, než se dostane do finále grandslamu.
Měl jsem na mysli 16 gamů, ale možná už tak nějak tušíte, že 16 setů v tenise znamená toliko to, že jde o více zápasů.
Karolajn je schopná vyhrát bez jediného winneru...
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že pán je znalec... US Open 2009 ti nic neříká? :)
Reagovat
Titan
Cestování časem mi nic neříká. Když píši, až se dostane do finále GS, tak tím míním, to co píši. Dostane je čas budoucí, jako znalec češtiny mohu potvrdit, že vy mluvíte o "dostala" času minulém... Znalče :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, ale mně to přišlo tak, jako bys nevěděl, že už tam jednou byla...
Reagovat
Titan
Jo, a proto jsem tu předvčerem psal, že holky z polských rodin na víc, než jedno finále GS nemají...
Reagovat
VlS
běž se dobře vyspat a na tenhle zápas honem zapomeň (snad). W/UE 9/45, to je hrůůůůůůůůůůůza, na síti 4 z 11, to je taky hrůza. Tak to byl teda opravdu den blbec. Snad aspoň ta noc na dnešek za něco stála °-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D) V poho, nahodou naslehat takovych 45 UE, to taky neni zadna sranda...

...mne teda prislo, ze dneska jako hrat proste nebude:)))
...ale co uz...
...treba bude v USA lip. ikdyz...spis uz cekam na antuku:)))
Reagovat
dadaft
zdá se, že jsem o nic nepřišel.
Reagovat
pepin
Ty myslíš, že si byla užívat?
Reagovat
VlS
Nemyslím, po tom se snad ani nedá myslet. Jak tonoucí stébla se snažím fabulovat nějakej objektivní důvod :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Piotr byl u Karoliny, nadeje zije:)))
Reagovat
VlS
Tak že by naděje? Piotr byl poradit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
smazaný uživatel
No, ono to - tu Karolinu trochu opravdu pribrzdilo...
...ale Lucy bezpecne sleha tou raketou kolem sebe...
...:)))) good girl....:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka 9 winneru
Karoline stacily 4 winnery:))))

Good Job Lucy:)
Reagovat
smazaný uživatel
co má Piotr zas za problém?:-D
Reagovat
smazaný uživatel
...teraz odpoczywaj...ted odpocivej...:)))
...nevim, co tim teda myslel...
Reagovat
Fandina
měl velký problém, vyčítal jí asi, že vyhrává, ale hlavně jsem slyšela, že musí hrát jinak na Lucku, protože je levačka, ale všemu jsem nerozuměla, snad Vlk napíše víc.
Reagovat
smazaný uživatel
bohuzel, ja mel dnes reklamy :))))
takze opravdu jen posledni dve slova:))))
Reagovat
smazaný uživatel
"měl velký problém, vyčítal jí asi, že vyhrává" :-D....asi máš pravdu
Reagovat
Titan
Karolajn se může příležitostně živit jako uspávačka hadů. Dánský tenis bez vítězných míčků. Chraň tenisový bůh tuhle děvenku od druhého finále na GS...
Jé, teď zahrála winner, noste šampaňské...
Reagovat
Fandina
Začni prosím hrát, umíš to, ne tyto vystřelovačky. Pujde to ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, zitra Kvitko proti Aně neuvidim...tak snad nějaka dobra duše rozebere zapas :D
Reagovat
tommr
Petra hraje proti Ivanovicový takže nemusíš mít obavy - bude tu podrobnej referát od montyho ... :)
Reagovat
pepin
Já Ti to nezaujatě popíši.
Reagovat
gigin
Super, Mrhači!! Jarkko hraje poslední dobou v solidní formě a ty s ním zameteš ve dvou. Tak hurá na Berďu!! :)))))
Reagovat
Fandina
Neviděla jsem to. Hrál tak dobře? Doufám, že ho Berda dá.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Reagovat
tommr
taky se těším i když z přesně opačnýho důvodu ... :)
Reagovat
Titan
No, zatím se musí uznat, že Wozniacki hraje dobře. A jako klasicky odpinkává a čeká na chybu...
Čekám, co zase vymyslí Piotr :-)))
Reagovat
VlS
Pane Zabloudil, nemáte nějakou hezčí fotku, tahle je hrozná. Prosím
Reagovat
smazaný uživatel
Moje slová. Resp. prvá myšlienka, čo ma napadla pri vzhliadnutí článku.
Reagovat
smazaný uživatel
toto rodici se ceskoslovenske hnuti za vymenu fotky PK.:)
Reagovat
Fandina
tak nejjednoduší cesta bude to dát do vzkazů ... ještě také ... úsměv
Reagovat
VlS
Lucko tak pojď, když bude zle, tak pomůže Piotr :-)
Reagovat
VlS
Zatím se Lucka spolehlivě likviduje, Caro by si mohla skočit na kafe.
Reagovat
Titan
Spíš by si měla skočit pro winnery. 5 gamů a 1 dánský winner :-)))
Reagovat
Fandina
Doufám, že Lucka začne od druhého setu hrát. Toto je exibice Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
ted jsem utekl z jedne male tragedie:)) - Urszula nakonec padla...abych videl prozatimni vysledek 1:5...to nejak rychle? ne?
co sa tam proboha deje?
Reagovat
smazaný uživatel
Toz ale je videt, ze jsem ji moc chybel:)))

...jen co jsem presel na jeji kurt, tak tu Karolinu brejkla:)))
Reagovat
VlS
Lucka střídá metrový auty, třímetrový outy, homeruny a síť
Reagovat
VlS
1. set win/UE 4/22, víc asi říkat netřeba. Lucino, vstávat
Reagovat
smazaný uživatel
jeeezis maaarjaaa:)

Noooo, vstavat, ale teda hodne rychle!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ooo, to bude zápas:-)))
Reagovat
tommr
zdá se, že Hantuchová je pro ní opravdu ideální soupeřka ... :)
Výhra nad Hantuchovou je první výhra Petry na tomhle turnaji vůbec. Předchozí dva zápasy v roce 2009 a 2011 prohrála (oba s níže postavenejma kvalifikantkama) a loni musela odstoupit ze zdravotních důvodů ... :)
Dnešní vítězství taky znamená, že se Petra zbavila i druhý penalizační nuly a že si do žebříčku připíše minimálně 175 bodů bez ohledu na to kam na turnaji dojde - pokud postoupí aspon do semifinále tak i víc ... :)
Reagovat
pepin
Vezmi si ale, proti komu ta Petra hrála. Snadnějšího a lehčího soupeře si nemohla přát. Daniela byla naprosto neškodná.
Reagovat
Fandina
Petra hrála proti Dance, tenistce, která byla usazena v první desítce a která umí dobře hrát a Petra jí porazila. Po několikáté a hrála dobře. Pokud bude pokračovat tímto stylem, nebojím se o ní a těším se na její vítězné super rány, šlajsy, zatáčky a petardy. Držím palce a příště zase Peťo ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Tak malem padl cistej DING DONG:)
U x J
2:6 / 6:2 / 3:5

Ale Jie nezvladla dopodavat, a Ula brejkla. Doufam, ze to Ula jeste otoci. Jie ma u mne cerny puntik, ze nechala Urszulu ztuhnout mezi druhem a tretim setem...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Prvni odvraceny matchball, a Urszula uz stahla na 4;5, ovsem ted potrebuje jeste brejk:) ale jinak hezka podivana:)
Reagovat
smazaný uživatel
Parada:) Ula si to zaslouzila, hraje skvele aktivne...uf...:)

Jen by to te Jie mohla smecovat vic duvtipneji:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Mne picne...5:6...takze zase treba uhrat brejk:)))
Reagovat
smazaný uživatel
:-D:-D
Reagovat
smazaný uživatel
A je po zapase....to snad neni mozny...
...Jie nema u mne cerny puntik, ale vroubek jak hroch...
tu prestavku mezi 2. a 3.setem ji nezapomenu:)...

Toz, co uz...
Reagovat
smazaný uživatel
Vlčku, nevím sice vůbec, o co šlo, ale to se Ula nemohla rozehřívat, aby neztuhla?
Reagovat
smazaný uživatel
No a Ty si myslis, ze sa ta nasa cerka nerozhrivala, nebo co?:D) Toz ta tam skakala jak postrelena zaba na tom kurtu, nez sa ta cinanka z tu svoju igelitku dohrabala zpatky...
...toz jestli to nebylo takticke,...toz to nevim....:)))

...frajda jedna:))))
Reagovat
smazaný uživatel
No já to neviděla:-)...podle toho, co říkáš, tak děsně ztuhnout nemohla...navíc to ve 3.setu bylo o fous, žádná ostuda:-)
Reagovat
smazaný uživatel
no, ale to jsou takovy maly veci, hned prvni prohrane podani, Ula zacinala podavat...atd...kdo vi...nez sa cerka obudila, uz bylo 2:5 :))) Gdybys ju videla, jak mela slzicky, tez by ti ji bylo lito...a jeste ji neuznali jeden dobry mic!!!

No dobre, hroch ne, ale maly cerny puntik si u te cinske cerky Jie zapisu:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě by mi jí líto bylo, to jo...nedivím se ti.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam,ze uz konecne rozjedes.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dufam ze Ivanovic je uz pobalena na cestu domov:DDDD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist