Kvitová: Výhra ve Fed Cupu by byla krásnou tečkou

30. 10. 2011, 21:16
Aktuality 4
Asi jen večeří a skleničkou vína oslaví tenistka Petra Kvitová titul na Turnaji mistryň. Po výhře ve finále v Istanbulu nad Viktorií Azarenkovou jí sezona ještě nekončí. Z Turecka se v pondělí přesune do Moskvy, kde bude hlavní zbraní českého výběru ve finále Fed Cupu proti Rusku.
Profily hráčů
Petra Kvitová

"Teď jsem šťastná, ale už na mě padá únava," řekla Kvitová na tiskové konferenci, ale byla si jistá, že v Moskvě brzy nabere novou sílu a bude připravená týmu pomoci. "Máme výborný realizační tým a doktory, maséry a věřím, že mě dají dohromady." 

Na finále Fed Cupu přiletí Kvitová s nejlepším možným povzbuzujícím prostředkem v těle. Vyhrála deset zápasů v hale, v kapse má tituly z Lince a především z Turnaje mistryň, na kterém navíc porazila ve skupině bez problémů ruskou jedničku Věru Zvonarevovou.

"Je to důležité, určitě. Navíc se těším na výbornou partu, že si to zase užiju jinak a půjdeme do toho," řekla Kvitová. Při zmínce o možné výhře, na kterou český tým čeká od roku 1988, s úsměvem doplnila: "To by byla krásná tečka za sezonou."

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak ještě nedávno vypadaly rusky jako jasné favoritky. Poté co předvedla Petra na konci sezony v hale, si myslím, že už si tak ani ony samy nepřipadají. Do moskevské haly přijede proti nim hrát nejlepší tenistka světa. Je to 50/50.
Ale zabrat musí i ostatní holky, i kdyby se Petře podařilo navýšit halové skore na 21:0, třetí bod nám to nedá. A já pevně věřím a strašně moc bych jí to přál, aby zrovna Lucka byla tou, která to definitivně překlopí na naší stranu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo po tom co Petra předvedla v Istanbulu tak se nemůžu dočkat až jí uvidím o víkendu na živo jako "opravdu nejlepší současnou hráčku":)
Reagovat
Karlicka
Petra je supr, ale Lucka byla v Linci taky šikovná. Mám takový pocit, že co si vyřídili nějaké soukromé nepříjemnosti s Tomem, hrajou oba lépe. Ale nejsem zrovna odborník a možná plácám.
Reagovat
freeteepek
S Ruskama to může být dost těžký. Petra je sice momentálně nejlepší na světě, ale může být dost unavená. Nemyslím ani fyzicky, jako spíš mentálně. Hlava u ní dělá 80% výkonu. A Rusky budou doma. Na druhou stranu bude v partě kamarádek. Holky se budou podporovat navzájem. Týmovou soutěž má Petra ráda a její poslední úspěch určitě pomůže psychicky i ostatním
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist