Kvitová v Prostějově začíná s přípravou na kurtech

12. 12. 2011, 11:09
Aktuality 0
Druhá hráčka světa Petra Kvitová dnes začíná ostrý trénink s tenisovou raketou v ruce. Po kondiční přípravě se dočkala pilování úderů, které bude ladit v prostějovské hale.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Petra Kvitová v posledních dnech nabírala fyzickou kondici již na tradičním místě v Nízkých Tatrách. Méně oblíbenou část zimní přípravy už má však za sebou a nyní ji čekají dva týdny na tenisových kurtech v Prostějově.

"Zdravím z Prostějova, v sobotu jsme dorazili a ode dneška začínám pilně trénovat tenis. Snad jsem to za to volno nezapomněla, jak se to hraje :)," píše světová dvojka na Facebooku.

Kvitovou dnes odpoledne čeká beseda ve Fulneku, kde by se podruhé po svém červencovém triumfu ve Wimbledonu a poprvé jako vítězka Turnaje mistryň a Fed Cupu měla setkat se svými nejvěrnějšími fanoušky.

O víkendu 17. - 18. prosince by si jednadvacetiletá Kvitová měla zpestřit přípravu startem v domácí extralize, ve které bude společně s Tomášem Berdychem největší hvězdou týmu TK Agrofert Prostějov.

Tandem Kvitová a Berdych se na konci roku vydá společně také do Austrálie, kde je v Perthu čeká start na Hopman Cupu.

Sezonu na okruhu WTA zahájí poprvé na turnaji v Sydney, kde soutěž začíná 8. ledna. O týden později už startuje Australian Open, na němž může Kvitová atakovat post světové jedničky.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist