Kvitová: Snažila jsem se více riskovat, ale donekonečna to nešlo

26. 10. 2015, 18:50
Aktuality 101
Petra Kvitová věděla, že se nemůže s Angelique Kerberovou pouštět do dlouhých výměn. Proto se dnes na Turnaji mistryň nutila o to více do riskantnějších úderů. Občas jí to vycházelo a vymetala rohy, ale ne tolik, aby uspěla, a v Singapuru s Němkou prohrála 2-6 6-7.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Kvůli prodělané mononukleóze Kvitová trénuje v omezené míře. I když se testy zlepšují, na kondici zas tolik pracovat nemůže. A v prvním utkání proti ní stála "železná" Kerberová, která letos odehrála nejvíc zápasů na okruhu - už 73.

"Snažila jsem se hrát výměny a přišlo mi, že to nemůžu po fyzické stránce vydržet. Věděla jsem, že ona tam může být sto hodin a nic se jí nestane. Já jsem opravdu kondice moc nemohla dělat, tak jsem věděla, že to tam bude horší. O to víc jsem se snažila riskovat, párkrát to vyšlo, ale to nešlo donekonečna," řekla Češka.

V prvním setu se navíc Kvitová nemohla dostat do tempa. "Bylo to nemastné neslané," řekla a po zápase se snažila kondičnímu trenérovi Davidu Vydrovi popsat svůj stav. "Cítila jsem se divně, ani mi to pořádně nešlo popsat."

Přesto ve druhé sadě diktovala tempo. Trefovala útočně returny a šla do vedení 4:2. "Ale nějak se to zkomplikovalo, což jsem věděla, že se může stát," posteskla si světová pětka.

Ještě za stavu 6:5 měla při podání Němky dva setboly, ale neuspěla. "Tam byla šance aspoň na třetí set, ale ani nevím, jak odvrátila první setbol. Při druhém mi nedala šanci. V tie-breaku jsem tahala za kratší konec," přiznala.

Zatímco loni se cítila na Turnaji mistryň unavená psychicky, letos má hlava do hry chuť. "Přijde mi to tak. Ale potom jde i hlava trošku dolů, když se cítím unaveně. To není, co bych na kurtu chtěla, ale nedá se s tím nic dělat," řekla Kvitová.

Otázkou možná bylo, zda neměla po odhalení prodělané mononukleózy vynechat sezonu. "Tak černě bych to neviděla, testy jsou na dobré úrovni a jdou nahoru," řekla Kvitová. Faktem ale je, že přípravu má už čtyři měsíce limitovanou. "Nechceme to přetížit, abych se najednou neutavila, protože nevíme, jak tělo druhý den zareaguje. Je to těžké ze všech stran. Ale je to lepší a to je důležitý a doufám, že to bude mít vzestupnou tendenci," řekla s vidinou lepších zítřků Kvitová.

Přes složitosti působí na své okolí optimisticky. "Jo, myslím, že taková jsem. Maminka je velmi optimistická a já jsem po ní," usmála se pětadvacetiletá hráčka z Fulneku. "Vím, že s tím nic moc neudělám, tak život beru, jaký je."

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

101
Přidat komentář
patriks
Bohužel ani jedna naše monacká hráčka včera ve dvouhrách neuspěla. U Petry se objevil nový prvek, a to dvojchyby v klíčových okamžicích, které nelze svádět na mononukleózu před 6 měsíci. Propuknutí tohoto jevu pro budoucí turnaje znamená velmi negativní výhled.
Reagovat
George_Renel
Hloupý příspěvek od začátku až do konce. Kdybys četl nebo slyšel její pozápasový rozhovor, věděl bys, že říkala že její kpndice js stále poznamenaná nemoci a proto musí více riskovat, z čehož pramení i ty její dvojchyby.
Reagovat
PetaM
Jasně, někdo se s Mono léčí i několik let, ale Petra to nemůže svádět na Mono na Jaře, geniální. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, jaké svádění ! Od začátku tvrdí , že trénuje omezeně ( od té doby , co jí to zjistili ). Někdy mi připadá, že se tu plodí jenom hora nesmyslů. Nebo zase máme začít debatovat o zákeřnosti mononukléozy ? No to snad ne !
Reagovat
PetaM
Ironie k tomu, co napsal patriks ;)
Reagovat
pepin
Petra hrát tenis umí, to většina z nás asi ví. Jediné s čím má dlouhodobé problémy je hlava, potažmo psychika. Tak pořád nehledejte nějaké omluvy a výmluvy, opakujete to již 3 roky.
Reagovat
Fandina
Ahoj, dlouho jsem tě nečetla. Nevím co máš pořád s Petry psychikou, jasně, že psychika o všem rozhoduje, ale já včera viděla druhý set a nevím, co myslíš, že prohrála hlavou. Nešlo jí to, ale nevím, proč by to mělo být hlavou.
Reagovat
pepin
Ahoj, jestli jsi si všimla tak sem přestalo chodit a psát více lidí, kteří tu dříve diskutovali. V poslední době se tady odehrávají různé nesmysly, spousta lidí si tady léčí různé "neduhy" a je to zde hodně o ničem. K Petře, táhne se to již dlouhou dobu a přečti si co říká Kotyza, který to sám již asi nevydržel. Petra je náladová a v neposlední řadě má ted asi trošku jiné zhájmy a priority, což ji asi všichni přejeme. Ale s tou hlavou se to všeobecně ví, hlavně Ti co nemají růžové brýle a sledují to reálně.
Reagovat
Fandina
Takže Petra je náladová a má jiné zájmy a to je důvod, proč prohrává. Děkuji za vysvětlení.
Reagovat
pepin
Tak Fandino, to, že je Petra náladová, to snad ví každý, kdo se kolem tenisu jen trochu motá a že má v poslední době i jiné zájmy snad ví také každý, ale já jsem nenapsal, že kvůli tomu prohrává.
Reagovat
Fandina
V tom případě nechápu smysl tvého příspěvku, když každý všechno ví. Je náladová a přesto vyhrála nevím co. Nechme to být.
Reagovat
Frick
http://www.osacr.cz/2015/10/26/vitezstvi-prava-a-spravedlnosti-v-polsku-nocni-mura-vsech-pravicove-liberalnich-sekularistu-2/
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jeden z nejlepsich clanku v cestine, ktere jsem cetl...ten chlap celkem vi, o cem hovori...

Toto je celkem vypovidajici:

Ptáte se , koho bych tedy v Polsku volil já? V Polsku skutečně člověk příliš na výběr nemá. Určitě bych nevolil doposud vládnoucí křesťanskodemokratickou Občanskou platformu. Občanská platforma je sice ekonomicky liberálnější, než Právo a spravedlnost, avšak sociálně ultrakonzervativní je podobně jako PiS. Jestliže si tedy Poláci vybírali, která ze dvou sociálně ultrakonzervativních stran bude sestavovat příští vládu, nezbývá, než naše severní sousedy upřímně politovat. Opět jen zkratkovitě: PO se vyslovuje proti potratům, proti stejnopohlavním sňatkům, proti dekriminalizaci měkkých drog, proti eutanazii, proti výzkumu embryonálních kmenových buňek, proti možnosti umělého oplodnění, a dokonce i proti odstraňování křížů a dalších náboženských symbolů ze škol a z veřejného prostranství. PO také podporuje ?náboženské vzdělávání dětí?, tedy, v překladu, náboženskou indoktrinaci dětí ve školách. Mimochodem, dejte si následující informace do kontextu s tím, že Občanská platforma je v českých médiích označovaná jakožto ?liberální strana?.
Reagovat
smazaný uživatel
Nutno jen snad dodat, ze PiS je podoporovana pseudo katolickou cirkvi vedenou Rydzykem, kteri se schovavaji pod tradicni katoliky, ale se kterou ma problem i Vatikan, a to je uz kurde co rict...ale nedivim se, ty jejich ideologicke vyplachy dost neprijmaji ani nekteri tradicni verici v Polsku a kteri uz ani nejsou schopni prijmat tu tzv opozici PO.

No a ti tzv. "tradicni katolici pod PO", to je uplne stejna verbes v konecnem kontextu,...take obe strany byly kdysi jednou stranou. Takze opozice vlastne fachci jen na tom, kdo ma vetsi cirkevni vliv na spolecensky zivot...ktera z tech dvou katolickych verzi...jedna horsi nez druha, jedna za 18, druha bez dvou za dvacet...ale jasne, kdyz uz vybrat, tak to PO...pokud by vyber byl ze dvou...

Obe dve strany nemaji s demokracii a politikou vlastne nic spolecneho. S tim, ze PO jsou "lepsi" pokrytci...nazyvat je pravicove je spis vtip, hlavne PiS, ktery ma vylozene KOMUNISTICKY program, nebot pouze demagog komunistickeho typu naslibuje lidem tisice levnych bytu za cenu, ktera nepokryje ani produkci...nisky duchodovy vek pro zeny, vysoky duchody...no vlastne tohle uz neslibuji dneska ani ti Komuniste...;D)))) Takze opet se jen ukazuje, co dokaze to pseudonabozenstvi v politice....

Zapad tohle neresi, ten s nema obchoduje pochopitelne...nejeden z tech pravicovych stran hlasen v Evrop. Soudu...z Polska...

Ale prachy jako vzdy zaridi vse;)))
Reagovat
blixa
No jo, to je hodně smutný. A je tam teda vůbec koho volit ? Mě to přijde, že to je na to sbalit si svých pět švestek a mazat z Polska pryč. A co by s tím západ mohl dělat ? Napochodovat tam s tanky ? To asi fakt nejde :D Kecat jim do toho ? Jsou formálně "legálně" zvoleni, jak to zdůvodnit. Těžký.
Reagovat
tommr
Západ hlavně není schopnej vyřešit si ani svoje vlastní problémy. To co se děje v Polsku je úplná nicotnost proti tomu co se bude dít na Západě až to tam úplně zaplaví ta muslimská verbež ... :(
Reagovat
slacker
zaplaveni verbezi jako blixa tommr nebo fandina je fakt terno
Reagovat
George_Renel
Ovšem daleko nejhorší je komentář tohoto novináře na iDnes.
http://zpravy.idnes.cz/komentar-k-polskym-volbam-lubos-palata-dyb-/zahranicni.aspx?c=A151026_062521_zahranicni_jj
Reagovat
slacker
Nechapu co ti na polskem katolictvi vadi kdyz se k nim chtel pridat a utect od nas. To je jejich DNA. katolictvi a vojakovani v civilu
Reagovat
Frick
terezamartinec Takovej ten pocit kdyz dostanes brutalne na prdel a vlastne jsi ani nehral ????????????????jelikoz souperka se rozhodla ze do toho bude busit vabank .. Dneska jsem mela roli sberacky micku a divacky ????.. No neva jede se dal .. A gratec Julii za super vykon ????????????????????

https://instagram.com/p/9BKnWmtVZF/?taken-by=terezamartinec

--------------------------------------------------------------------

Je to takovej roztomilej potetovanej ďáblík.
Reagovat
Jan
Petra na té fotce vypadá skoro jako někdo jiný, málem bych ji nepoznal. Asi nejlépe, co jsem zatím viděl.
Reagovat
Frick
http://images4.fanpop.com/image/photos/24300000/Petra-Kvitova-body-2008-2010-petra-kvitova-24395742-2071-1024.jpg
Reagovat
Frick
Ale asi mám z té prohry radost.

Asi na ní strašně žárlim, jak pořád tu Lucku nenechá vyhrát atp.
Reagovat
EllNino
myslím, že Lucku by samotnou netěšilo, kdyby ji Petra nechala vyhrát ;)
Reagovat
George_Renel
Ano, nenávist a závist skryté za slůvkem žárlivost jsou přesně odrazem tvého křivého charakteru a podsukňové morálky a etiky.
Reagovat
Frick
http://abload.de/browseGallery.php?gal=sGpgngfu&img=23200153stg.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ta poražená hráčka je kdo?
Reagovat
smazaný uživatel
Silvia Tabasco, pokud si tenhle Čtyřlístek dobře pamatuju :-)
Reagovat
Frick
je to celá galerie, nejen ta titulka

http://abload.de/gallery.php?key=sGpgngfu
Reagovat
smazaný uživatel
A já si to pamatuju i bez galerie, takovej jsem dobrej :-)
Reagovat
LukasH
Asi takhle. Dneska jsem byl sice nastvanej a fandit Petre je o nervy. Clovek se na ni behem zapasu fakt nasere, hlavne kdyz prokaucuje ty sance. Ale, je treba si uvedomit, jakej je skutecnej stav veci. Petra proste neni fyZicky ok. A je to videt. Udery tam ma a hodne dobry, ale nedostatek kondice ji nuti tak riskovat, i to druhy podani, kdy da pak DF... Skoda je, ze to dneska nevyslo do toho tretaku, kdyz je to TM, kde se to pocita. Jinac neverim, ze by ten treti set dneska Petra dala... A pak...kdy to bylo jednoduchy proti Andele? I v nejlepsi kondici a ns rychlym povrchu to byly boje. Hra Angie je na tomhle zalozena. Vyfrustrovat souperku tim "vratim nemozny" a pak to bude vypadat, ze ty delas laciny chyby. Vzpomenme na W 2014 s Marii. Urcite timto nechci omlouvat Petru. Optimalne nehrala, nicmene nebyla to takova hruza, jak tu bylo prezentovano. Ten jeji tenis tam je a neni nejmensi duvod se obavat, ze by zas nevyhravala turnaje - ty narazovky, jak to ma ve zvyku.:-) A jestli porad nekdo pise, ze do toho jen bezhlave busi, tak tim "bezhlavym busenim" vyhrala vic turnaju nez vsechny jeji konkurentky ve skupine dohromady. Dokonce ani jedna z nich nema GS. Presto je Petra podle nekterych ta nejhorsi z nejhorsich, ktera tam vlastne ani nepatri. Jak se budou vyvijet dalsi zapasy, to nedokazu odhadnout. Na FC se tesim. Tam se nase holky urcite hecnou.,,:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Krásně jsi to shrnul.
Reagovat
lars
s duvodem risku 2. podani nesouhlasim
proc ji moc nefungoval 1. servis ?
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že to naopak Lukáš zdůvodnil celkem dobře - když Petra na druhém servisu zvolnila, okamžitě se jí vrátila dobře umístěná bomba od Anděly, která Petru zatlačila do defenzivy..
Reagovat
LukasH
Petra casto 2. podani riskuje. Pokud vyjde, ziska bod i sebeduveru. Proc ji neslo 1. podani? Z ruznych duvodu zrejme. Jednak jsem psal - nehrala optimalne. Ale vsimam si, ze s Angelikou tam tyhle chvile jsou vzdy. I kdyz jo Petra porazila ve trech, tak to bylo vzdy na vlnach. Angelika ma pro me hrozne podivnej styl, vecne drepi na zemi, ale je to ucinny az beda. Ty jeji obranny "paudery", ktery bere ihned po odskoku jsou hlubokyY casto pristavaji u bl souperky... srovnejme Petriny zapasy s Venus: tam Petra podava skvele a proc? Protoze Venus pulku nevrati. Jsou to vsecho pumelice, ale predvidatelny a pravidelny a to Petre vyhovuje. Treba jsem presvedcenej, ze zapas s Angie na min. FC by kdekoliv na okruhu Petra projela, jenze tam jsou nase holky ochotny pro misu zvracet krev...
Reagovat
LukasH
Tam na FC.:-)
Reagovat
FulnekUltras
navíc povětří ve vysočanské aréně se s dusným polootevřeným šapitó v Singapuru vůbec nedá srovnat...tyhle zvlášť ve spojitosti s Peťou dost zásadní věci si přes obrazovku pořád ještě zdá se málokdo uvědomí...
Reagovat
smazaný uživatel
Opět nemohu jinak než bezvýhradně souhlasit.
Reagovat
FulnekUltras
naprostý souhlas
Reagovat
Herbert_Hoover
Petra Kvitová hrát za Monako? Takže na Hopman Cupu 2017 bude ve dvojici s Benjaminem Balleretem? :))
Reagovat
smazaný uživatel
S Nolem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten debl by byl zajímavej.
Reagovat
peggy
Tva hra to je hruza,vrat se radeji do sveho Monaka a zacni hrat tam.Nerikej,ze hrajes za Cesko.
Reagovat
Frick
Soudružko Peggyová, těší mne, že ti to politicky myslí, ale není nutno být ve svých krocích taková radikálka :o)
Reagovat
PetaM
Byl bych moc rád, kdyby hrála za Mónako.
Reagovat
EllNino
tam by si jí jinak vážili :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to tam vůbec funguje? Převažují mezi tamními obyvateli monačtí "nacionalisti", nebo se většinou cítí jako Francouzi? Teda když odmyslím ty tisíce podvodníků, co tam žijí jen na papíře :D
Reagovat
EllNino
nevím, ale já znám jediného tenistu z Monaka a to je Balleret :) ...a ostatní jsou asi spíš Franťákové ne ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by spíš zajímalo, jestli je taky monacká verze tenisportalu s monackou verzí fricka, který neustále brblá cosi o tom, jak je nemorální využívat daňových výhod Monaka a přitom drze reprezentovat jinou zemi.. :-)
Reagovat
PetaM
Vždy se najde někdo, to se neboj.
Reagovat
slacker
Neni. Monako v tomhle smeru parazituje na francouzkych webech. Takze je francousky tenisportal. S francouzskou fandinou a francouzskym iqem
Reagovat
Cico93
;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A francouzským slackerem..
Reagovat
slacker
pochopitelne. akorat ze on zere zaby a ja ne
Reagovat
Frick
Škoda, že jsem se na to na jaře nezeptal Alize, když šla proti mě :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát, že tam se jmenujete Françoise, l'iqe a le cossard.
Reagovat
freeteepek
Ještě že naše holky hrají ve středu spolu. Jedna z nich určitě vyhraje:-)
Lucka má myslím velkou šanci Petru konečně porazit. I když to pro nás bude smutné, jelikož její další postup nevidím pozitivně. Lucce stačí držet míč ve hře a Petra se vyautuje sama. Její strategie hrát na maximální riziko, protože není fyzicky stoprocentní se mi nelíbí. Daleko více by se mi líbila strategie "hrát chytře". Při přechodu na síť by se vážně měla zamyslet, jak výměnu zakončit. Ona bohužel takovou hru netrénuje a tak jí nezbývá, než do toho pořád jen bušit. Přesně jak Kerberová dnes očekávala...
Reagovat
slacker
a jedna urcite prohraje
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem dneska hrát obě holky a to by Lucka musela zatraceně přidat, aby měla nějakou šanci. Lucka momentálně není ve stavu, kdy by mohla někoho uvracet, ostatně to nikdy nebyl její styl.
Reagovat
freeteepek
Je pravda, že jsem dnes z obou zápasů viděl jen útržky, ale pokud Petra zvolí stejnou strategii jako proti Kerberový a Lucka přijde s dobrým plánem, tak proč ne. Lucka na tom není špatně fyzicky. Jen to nemá ještě v ruce. Je prostě znát tréninkový výpadek. Jenomže v takové situaci se daleko lépe hraje obrana než útok. Petra je v nevýhodě, že je ten povrch pomalý.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud Petra zvolí strategii jako proti Kerberové, tak Lucka nemá šanci - pokud ta strategie celkem slušně fungovala i proti neskutečně fyzicky nadupané Anděle, co asi udělá s fyzicky oslabenou Luckou?

Lucka má prostě do fyzické i herní pohody dost daleko. Dneska servis jalovej, na returnu prakticky neškodná, ve výměnách o půl kroku pozadu.. Není ve stavu, aby mohla zvolit taktiku á la Kerberová.
Reagovat
slacker
Strategie dvojchyb na bigpointy a v TB ta zarucene zabira vzdy.
Reagovat
Frick
Prostě se konečně musí sesypat taky jednou, když hraje s Češkou a neodevzdávat zápasy jen těm cizinkám
Reagovat
smazaný uživatel
A proč?
Reagovat
Frick
Protože by to bylo fér.
Reagovat
EllNino
nevím, co by na tom bylo fér, když je lepší, tak a´t prostě vyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
Fér? Fér bude, když vyhraje ta lepší...
Reagovat
PetaM
Lucka je cizinka.
Reagovat
Frick
Češka fitivně rezidující v daňovém ráji.
Reagovat
PetaM
Cizinka. Pobyt v nemocnici jsem platil já.
Reagovat
smazaný uživatel
Úplný průs.. ten dnešní zápas nebyl, proti Lucce ani proti Mugu se žádné maratony nedají čekat, takže šance na postup tu ještě je. A co je rozhodně pozitivní, je, že po zdravotní stránce se zlepšuješ, to je s ohledem na budoucnost možná nejdůležitější zpráva z celého rozhovoru.

TM si užij a když to nevyjde podle představ, tak je tady zlatá tečka v podobně Fed Cupu a já pevně věřím, že alespoň tenhle úspěch ti vykouzlí na tváři ten tvůj nádherný úsměv. :-)
Reagovat
Frick
FC? To bude v pitchi. Snad Vaněk něco doleje do Káji. Jediná šance.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prd, po třech zápasech budou holky zvedat nad hlavu pohár a Rusky potáhnou s pláčem dom, uvidíš. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já už vidím, jak to nakonec bude zachraňovat Bára - dá 2 singly i debla :) Vážně, proti Marii bych jí teď věřil víc než Lucce nebo Karolíně. A když, tak už spíš Lucce. Karolína toho má dost, navíc pořád neodpočívá a taky je ten tlak FC na ní zatím moc.
Reagovat
LukasH
Nevim, kde beres tu jistotu. Petriny minely na dulezity body byly dneska "napreshubu".:-) Ale s Angie ma spoustu prace vzdy, i ve forme na ultrarychlym povrchu. A ve FC se dokaze vic vyhecovat. Ja ji treba verim porad...
Reagovat
Jan
FC může být náš propadák. Záleží s jakou formou tam přijedou oba týmy.
Reagovat
smazaný uživatel
Simtě, kdy naposledy se stalo, že by se výkon našich holek ve FC dal označit za propadák.
Reagovat
Frick
Itálie 2013
Reagovat
smazaný uživatel
To myslíš ten FC, kdy Petra Saru na antuce vyprovodila kanárem? Ten FC, kdy Lucka do posledního míčku bojovala o srovnání stavu a když to nevyšlo, obrečela to? To bych propadákem fakt nenazval.
Reagovat
Frick
A nehráli jsme finále. Víc mne nezajímá.
Reagovat
Frick
OK - propadák byl v roce 2009, kdy jsme neporazili céčkový američanky a pak taky v roce 2010 v Itálii...
Reagovat
Jan
Dlouho nestalo, ale taky Petra a Lucka mají shodou okolností nejhorší formu za poslední 4 roky. Nemůžou za to, Lucka - nemoc, natažené břicho, Petra - mononukleóza. Ale tak to je. Petra není schopná hrát dlouhé výměny, musí riskovat a Lucka ještě není úplně v pohodě. Když bude Šarapová dobře připravená, nejspíš 2 body urve a pak to bude velmi těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáš pravdu.

Finále 2012 proti Srbsku: Petra byla nemocná, Lucka totálně bez formy, Srbky přivezly Anu s Jelenou, obě špičkové hráčky. Výsledek? 3:1 pro Česko po dvouhrách, kdy Lucka udělala dva body, Petra jeden.

Semifinále 2015 proti Francii: Petra nastoupila po víc než měsíční pauze, její forma byla velká neznámá, Lucka bez výraznější formy, navíc taky nějaké zdravotní trable. Výsledek? 3:0 pro Česko po třech dvouhrách.
Reagovat
Jan
Nechme se překvapit. Já budu rád, když nastane tvá verze :) jinak v minulosti to aspoň jedna zachránila, když to nešlo Lucce, tak Petra byla ve formě a naopak. Teď na tom není dobře ani jedna.
Reagovat
smazaný uživatel
Viz výše - byly případy, kdy ani jedna neoplývala formou a přesto to zvládly. ;-)
Reagovat
Frick
ještě tam máme plechovku
Reagovat
smazaný uživatel
Ta ovšem formou taky neoplývá..
Reagovat
slacker
2012 Lucie TOTALNE bez formy? hmm zase nejaka iqe-fikce
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby fikce, nemůžu za to, že si nepamatuješ, že tehdy na podzim neuhrála ani hovn... prostě nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
slacker
sam ses usvedcil z nepravdy
Reagovat
smazaný uživatel
Co to meleš ty vole? Neumíš číst, nebo co, ty blbečku? Ti ty výsledky snad připadají jako znak formy nebo co?
Reagovat
slacker
Za prve prestat tady zase vyvadet jak vztekle mimino.
Za druhe pokud podzim zacina turnajem v Tokiu tak vyhrala 2 nebo 3 zapasy a ne houvno (nevim jestli je tam jeden w/o nebo skrec). Sarapova, Koukalova. Arvidson, Niculescu v te dobe vsechny hraly dobre.
Reagovat
lars
v 2013 v Italii mely spatnou formu
Reagovat
smazaný uživatel
A přesto nechybělo moc a hrála se rozhodující čtyřhra..
Reagovat
Frick
s Řiťmo Kunďo do sprchy i do postele?
Reagovat
George_Renel
Ty jsi fakt nechutný a nemorální dobytek, co nemá mezi normálními lidmi místo.
Reagovat
slacker
sem zadny normalni lidi nechodi a nepisou
Reagovat
Frick
Ale za se to funguje - nebejt Petry, tak jsem to značku vůbec neznal.

Znám Tissot, Swatch, Prim, Casio, Timex, Seiko, Loginess.... a to asi bude tak všechno.
Reagovat
misa
V minulosti propagovala Petra značku Ulysse Nardin, řekl bych mnohem lepší značku než nějaké Mundo.
Reagovat
misa
http://www.chrono24.cz/ulyssenardin/moonstruck--id3463370.htm

Pěkná cena :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist