Kvitová si po zdařilých turnajích v Číně pochvaluje psychickou odolnost

5. 10. 2014, 16:55
Aktuality 128
Trošku smutná po prohraném finále v Pekingu, ale jinak spokojená odletí Petra Kvitová z Asie. Před týdnem si tam díky titulu ve Wuhanu zajistila účast na Turnaji mistryň a prohrála jen jeden zápas. Dnes po boji s Marií Šarapovovou.
Profily hráčů
Petra Kvitová

"Smutek samozřejmě trošku je, přeci jen to bylo finále, a to se nerado prohrává, ale na druhou stranu mám za sebou výborných čtrnáct dnů. Trošku se to ale bije," řekla Kvitová po prohře v Pekingu s Ruskou Marií Šarapovovou 4-6 6-2 3-6. "Chtěla jsem vyhrát, dala jsem tam všechno, co jsem v sobě ještě měla. Ale na druhou stranu můžu být ráda, jak jsem tady výborně hrála celých čtrnáct dnů," řekla.

Kvitová ve Wuhanu i v Pekingu působila vyrovnaně, odhodlaně a hrála podle svého zvyku rychle a agresivně. "Jsem spokojená, že jsem odehrála spoustu zápasů, což je skvělé na sebedůvěru. Těší mě, že jsem vydržela soustředěná," uvedla.

Petra Kvitová a Maria Šarapovová s trofejemi po finále v PekinguV Číně Kvitová ukázala psychickou odolnost. V důležitých okamžicích získávala body. "V obou turnajích mi mentální stránka opravdu hodně pomohla," přitakala. Byla ráda, že si hned ve Wuhanu zajistila Turnaj mistryň. "To byl cíl tady v Asii. Vyšlo to hned v prvním turnaji a o to to bylo v Pekingu uvolněnější," řekla tenistka.

S přibývajícími zápasy trošku ztrácel na razanci její servis, kterým získávala dost bodů. "Což je trochu příčinou únavy. Když tam není energie, tak to tolik nesviští a rozhodně proti Marii ve třetím setu bych ho potřebovala," řekla Kvitová.

Po horší první půlce roku má Kvitová druhou část sezony vynikající. Na turnajích po French Open má bilanci 28 výher a pět porážek, z toho tři vyhrané tituly (Wimbledon, New Haven a Wuchan). Už předtím v Paříži ale cítila obrat k lepšímu.

"Cítila jsem tam (v Paříži), že se vracím zpátky do formy a užívám si víc tenis. Měla jsem čistší hlavu a všechno bylo jednodušší. Měla jsem ze všeho, co dělám, radost, a to je to nejdůležitější. Na začátku roku to bylo v křeči a nedokázala jsem se uvolnit, to bylo přitěžující," řekla svěřenkyně kouče Davida Kotyzy.

Start v Moskvě Kvitová ještě zvažuje
Za čtrnáct dnů začne v Singapuru Turnaj mistryň a Kvitová musí zvážit svůj program do vrcholu sezony. "Teď cítím úplně celé tělo, rozhodně budu potřebovat nějaké dny volna, to na sto procent. Uvidíme, jak se rozhodneme. Ještě nevím, teď skončil turnaj a do budoucnosti moc nevidím," řekla Kvitová, jež je před Turnajem mistryň přihlášena ještě na halový turnaj v Moskvě.

V případě titulu v Pekingu se mohla Kvitová znovu po třech letech dostat na druhé místo světa. "Vnímala jsem to, někde jsem to četla, ale během zápasu jsem si na to nevzpomněla, to vůbec," řekla tenistka. "Světovou dvojkou už jsem byla a je to super, to neříkám, že ne. Sezona ještě pokračuje, takže můžu ještě udělat nějaké body."

Žebříčkové postavení čtyřiadvacetiletá Kvitová nesleduje. "Já na tohle moc nehraju. Jsem ráda, že se mi daří a hraju dobře na turnajích. Číslo před jménem je odraz toho, co předvedete během celé sezony, takže já tohle neřeším," dodala.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

128
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo aspon funkční stream na Strýcovou?
Reagovat
sprchon
Funkční sice je, ale kvalita je hrozná...
http://live.drakulastream.eu/index1.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=244953&tv_id=1602&tid=37536&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=335
Reagovat
sprchon
Jinak na tipsportu je docela slušná kvalita
Reagovat
smazaný uživatel
Prosímvás stream na Strýcovou je na shiftu?
Reagovat
tommr
program na centru zahajuje od 12:30 utkání Karolíny Plíškový s Flipkensovou ...
Dobrá zpráva je že zápas bude přenášet Eurosport ... :)
Špatná zpráva je, že souběžně se zápasem Karolíny se bude hrát i český derby mezi Klárou Koukalovou a Katkou Siniakovou ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Špatná zpráva pro mě je , že nejdříve budu doma o hodinu později :(
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna co jsem si nepřál se stalo Siniaková je přesně tam kde Koukalová .
Reagovat
tommr
jj to je nepříjemný - obě hráčky by už potřebovaly nějakej úspěch jako sůl a takhle je jedna předem určená k neúspěchu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
a jedna k úspěchu! :-)
Reagovat
Frick
Pro některé je zkrátka poloprázdná sklenice vždy poloplná :o)
Reagovat
smazaný uživatel
jsem tady nový a když to tu už asi 2, možná víc let čtu, tak jsem si řek, že taky přispěji svou troškou do mlýna. Moje nejoblíbenější hráčka byla, je a bude Lucka Šafářová a potom mám rád Alizé Cornet, Báru Strýcovou, Petru Cetkovskou, Lucku Hradeckou, Kláru Zakopalovou, Terezu Smitkovou, Sabine L., Garbine M., Káťu Makarovovou, Nasťu Pav., nejspíš jsem asi na někoho zapomněl. A u chlapů by to bude asi Tsonga a Monfils, jinak žádnýho vyloženě oblíbenýho nemám. Spíš mám blíž k těm ženským no:)
Reagovat
Michaelus
A co Petra? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
to je ta, na kterou nejspíš zapomněl :D
Reagovat
smazaný uživatel
No nezapomněl:) nevím, ta mi nějak k srdci nepřirostla. Snad mi to prominete:D
Reagovat
smazaný uživatel
já ti to promíjím :D
Máš tam celkově sympatické kočky, takže u mě bez problémů :D
Reagovat
Fanda67
Já s tím problém nemám, Lucku mám také nejraději. Máš tam hodně češek takže možná ani tvrdé jádro kvitovců nebude mít problém - češky totiž Petře povinně odevzdávají body :))
Reagovat
FulnekUltras
s těžkým srdcem jo...ale hlavně žes vynechal Mařenu... ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
čaaau leonardo :D
Reagovat
Frick
Já ti tedy tu Lůcu taky schvaluju, no...
Reagovat
Frick
Lucka je milá, no....
http://instagram.com/p/t0RMSKO7h4/
Reagovat
Frick
Jen aby nechtěla nějak brzy založit rodinu, no...

Aspoň 4 sezóny ještě, Lucko...
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji za prominutí a přijetí:). A Fricku, k tý Lucce, v nějakým rozhovoru říkala, že hrát chce asi do 29, ale ten rozhovor už je myslím pěkně starý tak nevím:/
Reagovat
Frick
A jak mohl bejt starej? Více jak pět let?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to opravdu nevim, ale nějakej pátek to už bude:)
Reagovat
tommr
29 bude Lucce v olympijským roce 2016. Doufejme, že tak brzo neskončí zvlášt když se pořád ještě zlepšuje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tipuji , ale když pujde všechno dobře tak skončí ve věku 32
Reagovat
FulnekUltras
Zdravím - fanoušek Lucky je vždy naším přítelem... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem sledoval jenom přes čísla na mobilu. Na mobilní verzi livesportu sice není uvedeno, kdo právě podává, ale z toho průběhu se to dalo celkem dobře rozpoznat. :D V 1. setu mě mrzelo, že když už Katka srovnala na 5:5, tak to nedokázala otočit. Ve druhém se jí to povedlo, když chytla za pačesy svou poslední šanci na returnu za stavu 4:5. Když dotáhla ten 2. set, tak už jsem věřil, že psychická výhoda bude na její straně. Co vím, tak Tereza má občas problémy dotáhnout zápas a něco podobného se jí nestalo poprvé... Před zápasem jsem si tak trochu kladl otázku, jestli v souboji dvou nadějných Češek (a taky dvou holek z Hradce Králové, což je docela zajímavé :)) vyhraje větší zkušenost Terezy nebo větší bojovnost Katky. Jsem rád, že úspěch slavila Katka a její obrovská zarputilost, díky které se nevzdává za žádného stavu. To se mi hodně líbí a jak se tady celkem často píše o jejích nedostatcích, tak tohle je určitě její přednost. :) Mám z toho velkou radost, protože Katka po trochu slabším období už potřebovala něco uhrát a postup do hlavní soutěže v Linci (přes velmi solidní soupeřky) je pro Katku určitě hodně povzbuzující. Zároveň si Katka tímto vítězstvím asi vylepšila svůj "osobák" ohledně toho, jak vysoko postavenou hráčku ve své kariéře porazila. Johanna Larsson byla 86. (v novém vydání žebříčku 85.) a Tereza je ještě o dvě místa výš.

Takže koho si přát do hlavní soutěže? Samozřejmě si nepřeju, aby Katka hrála proti Donně. Potom se tam nabízí ještě Klára, Dominika, Mona nebo Begu. Ani jedna z těchto soupeřek není snadná, ale zároveň si myslím, že mezi nimi není žádná, kterou by Katka nemohla porazit... Tak hlavně, ať si to Katka užije. Byla by pecka, kdyby se povedlo vyhrát nějaký zápas i v hlavní soutěži. :)

No a tady jsem ještě našel pár akčních fotek... :D
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=454226&page=36
Reagovat
Roger_Federer
Zitra jedu do Linze, podivat se na Bouchard z blizka :)..
Mel bys ji zaradit aspon do kvalifikacniho tymu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám žádný kvalifikační tým. :D Ale můžu ti slíbit, že v letošním žebříčku tenisových krásek bude někde nedaleko za tou první osmičkou. :) Jinak kolik turnajů WTA takhle za rok navštívíš?
Reagovat
Roger_Federer
Covece, ted uz strasne malo, drive to byvalo 4-7 turnaju v roce, prevazne Evropa..Letos jsem dal jen Wimbledon a dam ted na 2dny Linz, je to jen 380 KM.
Samozdrejme nepocitam male turnaje, ktere mam od bydliste kousek.Prerov, Olomouc, Prostejov..atd
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, ptal jsem se jenom na WTA. :) To já byl taky na Sparta Prague Open a v Plzni. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ach, jo !
Reagovat
Roger_Federer
co se ti stalo?
Reagovat
smazaný uživatel
...je pro mě nefanditelná hráčka. Viděl jsem jí asi v pěti zápasech, a pokaždé tam několikrát bulila jako želva... Prvně mi jí bylo líto, ale teď už je mi spíš pro smích. Asi to neumím pochopit, ale proč se takhle dobrovolně sebetrízní??? Pocit sebelítosti? Terezo, přeji ti v kariéře jen to nejlepší, ale dívat se na tvé zápasy již nebudu, protože tě lituji a to si jistě nepřeješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Tereza už to ví, že jí nebudeš sledovat, a chudák se z toho rozbrečela...
Reagovat
smazaný uživatel
nejsmutnější na tom je, že by takto nejspíš reagovala... :-(
Reagovat
blixa
No mě přijde fascinující, že ona brečí ale hraje !! (dneska to teda nebyl ten případ) Jiná holka , kdyby se rozbrečela tak se sesype, ale ona to mydlí a mydlí. Neuvěřitelné ! To by stálo za bližší psychiatrické zkoumání ;-)
Reagovat
sprchon
Třeba jí dojímá, že hraje tenis. Mě jakožto diváka některé výměny taky dojímají a občas mi nějaká ta slza ukápne. :D
Reagovat
Cico93
zajtrajší program Linz nemaš?
Reagovat
tommr
v souboji dvou našich labilek vyhrála ta vzteklejší nad tou ubrečenější i když to dlouho vypadalo na vítězství Terky. Herně ovšem nepřesvědčila ani jedna ... :)
Tereza má pořád ještě naději, že si v hlavní soutěži zahraje aspoň jako LL, ale to by musela Bertensová porazit Jabeurovou a zatím to na to nevypadá ... :(
Reagovat
blixa
:D :D :D To je komentář ... vzteklejší nad tou ubrečenější ...
Reagovat
VlS
Bohužel trefnej a přesnej :-((
Reagovat
Cico93
labilek :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ale, no tak ! Vžyť jsou ještě mladý, dej jim čas...Někdo holt brečí, někdo se vzteká, někdo vrhá ledové pohledy, někdo řve... Důležité je najít se a to, jak se projevuju mě musí povzbudit k výhře a ne k prohře, že ?
Reagovat
Frick
No, ani jedné bysme asi nepřáli, aby se nepodívala do hlavní soutěže WTA 280, tak nakonec to ke Katka. Neříkám to prvně a asi to ještě párkrát vyslovím - věčná škoda, že ty holky neletěly do Asie.

Ale tedy celkově nic moc. Jeden postup do hlavní souteže ze 4 možných. Nejvíce asi zklamala Kristýna, jenž se trápí, trápí a trápí...
Reagovat
Frick
Zrovna Plíščata mohly zůstat / vrátit se do Asie. Evidentně jim to tam svědčí a Karolína se třeba mohla pokusit o další velký úspěch na WTA 280 a společně zase si vzít do parády deblíka....
Reagovat
Frick
Chápu, že cestování apod., ale když Kristýna neměla problém se sebrat a vydat se jaře na trávu do Korei?
Reagovat
blixa
Neměl by těm holkám dělat TP program ? :D
Reagovat
Frick
Měl. My jsme ti nejchytřejší a všechno víme od kompu nejlépe. :-P
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu do hlavní soutěže na turnaji v Linci. Katko pojď ! ! ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
A Katka postoupila do hlavní soutěže!!! :-)) Super, tak teď jen by to chtělo dobrý los, aby chytla nějakou lehčí soupeřku.. :D

Viděl jsem jen 3. set, ale teda to musel být zápas.. Katka se rozčilovala, Terka brečela.. :D
Reagovat
blixa
To je u obou běžný standard ;-)
Reagovat
tommr
dostat dobrej los v takový konkurenci jako je v Linci je téměř nemožný. Hlavně aby Katka nenarazila na Kláru nebo na Cibuli ... :)
Reagovat
pepin
Tak velká gratulka k úspěšnému vystoupení a ke dvěma finálovým účastem. Je dobře, že si Petra před časem uvědomila, že je potřeba ledacos změnit, aby dosahovala lepších, stabilnějších výkonů včetně psychické odolnosti. Je potřeba, aby v nastoupené cestě pokračovala a pracovala na vylepšování jednotlivých detailů. V zápase s marfušou, jak sama napsala, ji scházel ve 3 setu servis. Ano, psala, že to bylo způsobeno únavou a ten servis neměl razanci jakou je potřeba v zápasech s Top hráčkami mít a který třeba rozhodne o vítězství. V otázce servisu má Petra ještě dost co zlepšovat tak, aby ji servis držel i ve chvílích, kdy se ji až tak nedaří bud při hře nebo na příjmu podání. Tady je zářným příkladem Serena, kterou servis většinou drží a ona čeká na příležitost, kdy soupeřce naopak podání nepůjde a tam to zlomí ve svůj prospěch. Doufejme, že si Petra odpočine, do Moskvy nepojede a na TM pojede v dobré pohodě a odpočatá. K tomu ji většina z nás, až na některé vyjímky, bude držet palce.
Reagovat
tommr
já osobně účast v Moskvě nevidím nutně jako nějaký zlo. Pro Petru by to na rozehrání před TM možná mohlo bejt lepší než pouhej trénink. Navíc by tam mohla zúročit dobrou formu a nahrát si nějaký body, který by se jí mohly hodně hodit na začátku příští sezóny ... :)
Reagovat
Frick
ne! Moskva musí bejt Lucčina.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra už toho nahrála až až. Jenom ať si odpočine a na TM je řádně nažhavená .-) Moskvu ne-e.
Reagovat
Frick
Jako fakt. Kdyby to bylo v hale v Istanbulu, tak snad, ale do toho Singapuru snad bude třeba aklimatizace, ne?
Reagovat
FulnekUltras
přiletět aspoň tři čtyři dny před začátkem
Reagovat
blixa
Co to tam ta Terka vyvádí ? Podává na vítěztví v zápase a nakonec pro.ere druhej set ! Už mi ten Dulcinea team nějak začíná pít krev ! :D
Reagovat
Fanda67
Pozitivní je alespoň to, že je to jediná z čr v tom týmu. Ale pokud fandíš terce tak asi slabá útěcha :)
Reagovat
blixa
Ta Terka je ryzí psycho ! Se tam rozložila na anionty a kationty :D Jo, o trochu víc bych to přál Terce, ale což ;-)
Reagovat
Fanda67
no já zase Katce , ale spokojený nemůžeme být ani jeden :)
Reagovat
smazaný uživatel
Copak, tobě se nelíbí Kačenka? :) Snad už to nebereš tím stylem, že "té fandí Monty, takže ji nemám rád, i když je to Češka". :D
Reagovat
blixa
Je pravda, že členství v Dulcinea teamu je těžké mínus, ale je ještě mladá a nerozvážná, tak doufám, že z toho vyroste :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že zrovna v tomhle na Katce až tak nezáleží. Členky Dulcinea Teamu si vybírám já. :D
Reagovat
blixa
Bože ... :D :D Ano Monty, já vím že na ní nezáleží a že si je vybíráš ty ! To byl vtip, víš ;-)
PS. Kdysi jsem hrával divadlo, které mělo v podtextu svého názvu uvedeno "Lopatou do hlavy !". S tebou je to občas stejný :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že to byl vtip. Ale to bych nebyl já, abych ti na něj neodpověděl po svém... :D
Reagovat
Frick
PALEC NAHORU - Petra Kvitová

Pochopitelně, nelze jinak. Petra svoje působení v Asii ještě vylepšila, byť ten titul přišel na tom o něco hůře hodnoceném turnaji. Snad se na TM dočkáme i Petřiny výhry nad hráčkou letošní TOP 5 (kam i sama Petra patří). Zatím to je tedy tak, že tento kousek se podařil Báře Z. S. a překvapivě i Petře C. Obě porazily Li-Na, Bára dokonce jí "ukončila" kariéru. Čtyřikrát k tomu byla i velice blízko Lucka, proti Li to byly 3cm, proti Maše to byly dva míče na servise, proti Simoně to byly dvě hry na servise (+ proti Petře tři míče v TB při náskoku jednoho minibrejku). Naopak Petra ve (pouhých?) třech letošních soubojích s TOP 5 měla k výhře daleko. Sice 2x vzala set, ovšem v tom třetím již neměla nárok.

PALEC DOLŮ - Klára Koukalová

Je fakt, že proti Diyas nebyla favoritkou, ale i tak - 1:6 4:6.. To je dost tristní.

Karolína sice vypadla s kvalifikantkou Hercogovou, ale na ní se nějak prostě nechci zlobit, program musel být pro ni velmi náročný, a ta únavu už tam asi být musela...

Bára bohužel měla těžký los v podobě Simony, alespoň zabojovala ve 2. setu....

Lucka měla tradičně vražedný los, který možná ale tak vražedný v reálu být nemusel. Asi nebude vzpomínat na zápas se Serenou ráda. Palec dolů Sereně, pokud jí bylo jasný, že další zápas nedá. Dva W/O ve ČF nebude něco, na co se bude rádo vzpomínat. Snad se Lucka dá do kupy a napne všechny síly do Moskvy.

A samozřejmě gratulka Marii Bouzkové za první titul z ITF turnaje. Snad budou brzy další přibývat.
Reagovat
LukasH
S těma hráčkama top 10 to takový překvapení není. Letos obecně nemají formu a málokdy se stabilně dostávají do semifinále. Když to nešlo Petře, tak se k nim vůbec nedostala a teď když jí to jde, tak se k ní zase nedostanou ony - viz. Wuchan. A Petra hrála letos s těma, na který neumí - Maria, Simona. Naopak nízko postavený hráčky potkají tyhle z top 10 hodně brzy a pokud jsou topky z formy, není překvapení, že je porazí...
Reagovat
tommr
v kategorii PALEC DOLŮ by se o prvenství měla dělit Klára s Kristýnou Plíškovou, která zase vyhořela v kvalifikaci i když její soupeřka musela hrát dva zápasy v jednom dni. Už ani nechci myslet na to kolikátá prohra v řadě to byla ... :(
Reagovat
Frick
Působení v Linci (vč. kvaldy) promítnu až do hodnocení v příštím (41.) týdnu.
Reagovat
FulnekUltras
Včera proti Maše rozhodně Petra ve třetím setu zas tak daleko od vítězství nebyla. Vymazání jediného brejku Rusky bylo dvakrát opravdu na dosah. Velká škoda taky skoro deset minut trvajícího osmého game, po němž bohužel v hned následujícím devátém - a tudíž bez pauzy - Petra v podvědomé obavě z delší výměny hned na začátku trochu příliš zariskovala return druhého Mašina podání, a míč skončil těsně za základní čarou, stejně jako o chvíli později při velmi nadějně vyhlížejícím útočném úderu. No, však v Singapuru to teprve přijde !!! ;-)
Reagovat
FulnekUltras
ale celkově skvělé a pro Petru nesmírně povzbudivé před TM. Pokud náležitě zregeneruje (bez Moskvy) a potrénuje, může to být už za dva týdny zase velmi dobrý výsledek. Chuť do hry a vnitřní pohoda slibují mnohé - a pokud se Bumbrlíček i se svými příznivci za uplynulé tři roky něco naučil, tak je to umění čekat na tu SPRÁVNOU chvíli.
Nějaké komplexy z pár elitních hráček bych vůbec neřešil - tohle absolutně není Pétin styl; jen se prostě všechno musí v pravý čas sejít, a pak se i Mašena se Serenou nebudou stačit ohánět.
Pro dnešek tedy kamón a šáteček...za čtrnáct dní na Malajském poloostrově.
Reagovat
aligo
kolik je bodů za turnaj šampionek?...
Reagovat
VlS
Zadej si to ve wikipedii, tam jsou body za výhru i prohru ve skupině, za postup do SF a F. Maximálně lze získat 1.500 bodů za 3 výhry ve skupině, výhru v SF a celkovou výhru.
Reagovat
aligo
Nasel jsem to samé co ty, ale to je TM a ja septal na turnaj sampionek v Sofii....rozdil
Reagovat
VlS
Jo tak systém stejnej, ale bodů je míň. Na wikipedii to ale najdeš
Reagovat
aligo
jsem to nenašel tak jsem se zeptal... :)
Reagovat
VlS
A zkoušel jsi to na anglický?
Reagovat
VlS
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Archive/Draws/2013/1043.pdf
Reagovat
aligo
neumím anglicky... :P
Reagovat
blixa
Dobrá příležitost s tím začít ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
60 bodů za výhru, 25 za prohru. Postup do finále + 75, výhra + 195

=celkově 375 bodů za 5 vyhraných zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
čili něco mezi International a nejslabším Premier. Nic moc :-)
Reagovat
aligo
Dik... ja abych vedek kolik se odecte Simone H.
Reagovat
blixa
Bože, podívej se na Race, tam přece vidíš kolik bude mít Simona před TM ! :D
Reagovat
tommr
Halepová si ještě odečte 470 bodů za lonskou Moskvu a 375 bodů za lonskej TŠ, zatímco Petra jen 530 bodů za lonskej TM. Petra bude mít tudíž před začátkem letošního TM o 195 bodů víc než Halepová ... :)
Reagovat
aligo
jo když jsem zjistil kolik je za TŠ tak pak u je to jednoduchý :)
Reagovat
blixa
Kdyby ses podíval na Race, nemusel si nic hledat ani počítat :D
Reagovat
lars
Asi blbost jet do chladne Moskvy a pak do tropickeho Singapuru.
Reagovat
smazaný uživatel
vsadím boty na to, že nepojede. Bodíků má dost, nemusí vymetat kdejakej podnik.
Reagovat
blixa
Určitě nepojede ale nemůže to říct na plná ústa už teď. Odhlašuje se až těsně před turnajem ze zdravotních důvodů, jinak by tuším slízla pokutu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepojede určitě, Moskva byla jen pojistka pro případ, že by nevyšla Asie.
Reagovat
lars
Spis je to velke riziko jet do Moskvy
Reagovat
lars
Spis je to velke riziko jet do Moskvy
Reagovat
smazaný uživatel
radšej :)
sustreď sa na obhajobu SF na TM :) a na Fed Cup :) kde musíte vyhrať :)
Musite to nandať nemkam :D

Bol by som rád , keby si sa v roku 2015 predbiehali s Mariou a Serenou o post No.1 :) lebo od februára '13 nema k Serene , čo sa bodov týka, nikto blízko :D
na jednu stranu som rad :) a bral by som aby tak Serena vydržala ešte aspon rok a pol
ale zase na druhu stranu , chce to aj nejake napätie, rivalitu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena,Masha a Petra aktuálně nejlepší hráčky současnosti. (Simonu tam nějak ještě neumím zařadit) no a Viku bude čekat hodně dlouhá cesta, aby se dostala znovu na vrchol.
Reagovat
smazaný uživatel
Simonu tiež tam neviem zaradiť a tak isto Genie , pričom Genie je jedna z mojich naj hračiek ale jednoducho neviem ju tam zaradiť, možno ďalšiu sezonu

s najlepšími hračkami sučasnosti suhlasim :) (dufam, že budu ovladať tenisovy svet pol roka tak ako v roku 2012-2013 Serena, Vika, Maria )

a čo sa týka Viki , je mi ľuto že spadla až tak nízko . :/
ale zase na druhu stranu , obhajuje body len v Brisbane (finale) AO (QF) a potom až USO (QF) takže, ak sa dostane do formy , myslím si , že do TOP10 sa dotiahne rychlo. ale to 'ak sa dostane do formy' počiarkujem :D
dufam, že sa jej hlavne budu vyhýbať zranenia alebo ešte lepšie ona zraneniam :D
Reagovat
aligo
taky doufám že se vika co nejdřív dá do pořádku, hlavně fyzicky... pohyb není co bejval... to dělaj ta kila nevíc...:(
Reagovat
blixa
Baťůžek ... :D .. už mlčim, už mlčím ...
Reagovat
aligo
Petra o tom ví svoje, ale nechala si říct, nechala ho doma a je to zase paráda... :)
Reagovat
smazaný uživatel
toto ma inak zaujimalo už dlho
kedy tak Viktoria nabrala? lebo na Wimbledona '12 je taka chuda nenapadna myška :D a ešte aj na TM'12 mi príde chuda
Reagovat
aligo
To se tak nějak časem nabere... :D u Petry jsem to taky vnímal až když jí začalo břicho koukat z trička :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by Petra Moskvu vyhrála, posunula by se na 3. místo před Halepku?
Reagovat
EllNino
tam se posune stejně, SImoně se odečte TŠ a Moskva :)
Reagovat
Fandina
fajn. Odpočiň si a hrrrrrrrrrrrr na TM a FED Cup. Dneska škoda, ale pokud nejde servis jako ve třetím setu, tak se těžko vyhrává. Tak příště Peti držím palce ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Co mě potěšilo, že byl zápas velmi vyrovnaný. Mária získala jen o tři body víc ! Mohlo to být i opačně. Tohle k tenisu prostě patří. Pro mě je prostě Petra nejlepší a nejsympatičtější. Výborná čínská šnůra !
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak ti Číňani - parádní imitace Wimbledonu....imitace a imitace...
Reagovat
FulnekUltras
a čároví v tmavých sklech naprosto skvělí...škoda jen jestřábího oka... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No myslím si , že do Moskvy nejezdi
Reagovat
misa
raději ne, čekají ještě 2 důležité akce a byla by škoda, kdyby opět ve 3. setu některého důležitého zápasu servis nepomáhal. Hlavně, aby se jí líbil areál v Singapuru, to je vždy dobré znamení a předzvěst toho, že Petra může porazit každého. Jsem rád, že je teď v pohodě a baví ji hrát. Proč v první polovině roku tomu tak nebylo, nechci raději ani vědět a stejně je to už jedno. Jednou se třeba i před jejím jménem objeví ta kouzelná jednička :-)
Reagovat
FulnekUltras
Stane se - a je v podstatě úplně jedno, na jak dlouho nebo kolikrát to bude.
Reagovat
dadaft
no, vím úplně přesně, kde z toho nejsou odvázaní --- v Německu.
:-)))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky ti ji pochválím, hlava teď funguje výborně! A některé tvé výměny jsou vážně neskutečné. Malá rada, do Moskvy nechoď. Hezky si odpočiň na zápasy s těma nejlepšíma!
Reagovat
smazaný uživatel
k prvnímu titulu na okruhu ITF .-)
Reagovat
EllNino
skvělý ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělý, ale jestli sis nevšiml, je tu článek o Petře a o čínských turnajích a ne o Márii. Šup vedle, tam si piš gratulace a oslavné články na slečnu mediální....
Reagovat
Fandina
Já myslím, že se to týká Marušky Bouzkové a jejímu prvnímu titulu na ITF okruhu. Také gratulka. Je to super a pěkné pokračování jejího juniorského grandslamového vítězství na USO.
Reagovat
smazaný uživatel
zrovna jsem to chtěla fanynce napsat, že mě to taky napadlo jako první, ale pak mi došlo, že myslí jinou Marušku :D
Reagovat
blixa
Ale on gratuluje Marušce Bouzkový, ne Marfušce ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
taky jsem ho chtěl usměrnit, ale pak se mi tam nezdálo to ITF :)
Reagovat
smazaný uživatel
nevšimla jsem si ITF....A už mi Mášena dnes vlezla na mozek...Takže znovu : b. omluva... A uklidím se, jak lunejka říkala do tenisové hibernace....Myslím, že Petra do Moskvy asi nepojede....
Reagovat
pockerface
to já si taky Petro pochvaluji tvojí psychickou odolnost.Hlavně,aby ti vydržela po zbytek roku a pak celý rok 2015.Teď hlavně pořádný relax. Ta Moskva je taková ošemetná.Petra by mohla nasbírat body do žebříčku a trochu se rozehrát před TM.Ale je otázka jestli by jí to nevysálo moc sil,přece jenom se blíží konec roku a ještě potřebuje mít sílu na DC.Ale Petra a její tým se určitě rozhodnou správně.Tak Petro hodně štěstí.
Reagovat
aligo
FC!! :D :D
Reagovat
pockerface
a jo FC,ale do DC by jí taky mohly vzít.Hrála by s Tomem nebo Radkem smíšenou čtyřhru.Třeba to dají jako doplňkový zápasy na příští rok :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist