Kvitová si čas před prvním turnajem zpestřila v koalí rezervaci

28. 12. 2012, 13:58
Aktuality 5
Petra Kvitová si přípravu na první turnaj sezony v Brisbane zpříjemnila návštěvou chráněné koalí rezervace na okraji města, kde měla možnost si pochovat medvídka koalu. Pro web WTA také prozradila, jak letos změnila svou přípravu.
Profily hráčů
Petra Kvitová s koalou

"Bylo to moc příjemné. Bylo to vlastně poprvé, co jsem měla možnost si na koalu sáhnout a držet ho v náručí. Byl těžší, než jsem si myslela," řekla Kvitová na webu WTA Tour. "Užila jsem si po tréninku legraci a získala nového kamaráda," napsala hráčka na Twitteru k přiložené fotografii

Kvitová turnaj v Brisbane vyhrála v roce 2011. Loni akci vynechala a letos je jednou z osmi hráček elitní světové desítky, které jsou v pavouku.

"Los tady v Brisbane bude opravdu dost těžký - je tu osm hráček z Top 10. Téměř všichni tu chtějí hrát, protože chtějí mít tu nejlepší přípravu pro Melbourne a vědí, že Brisbane je velká akce. Je to pro nás skvělé, čekají nás dobré zápasy a alespoň uvidíme, jak jsme na tom před Melbourne," řekla dvaadvacetiletá Češka.

"Jsem ráda, že jsem zase zpátky v Austrálii, zejména tady v Brisbane - mám tu z vítězství z roku 2011 spoustu skvělých vzpomínek," připomněla Kvitová. "Je to velký turnaj a pro mě to byl tehdy začátek skvělé sezony." 

Česká jednička v Brisbane také prozradila, v čem byla jiná její příprava na novou sezonu. "V předchozích letech jsem byla vždy na kondičním tréninku někde ve vysoké nadmořské výšce, ale letos jsem se rozhodla připravit se na novou sezonu doma v Česku v Prostějově. S tenisovým tréninkem jsem nic nezměnila, ale bylo to opravdu příjemné trénovat a zůstat přitom doma. Byla to dobrá změna oproti tomu, co jsem dělala předtím."

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
freeteepek
Ale Vika se Serenou jsou na druhý straně pavouka!
Chudák Lucka Šafářová.
http://www.brisbaneinternational.com.au/wp-content/uploads/2012/12/womens-draw.pdf
Reagovat
freeteepek
Petra právě zveřejnila článek věnovaný vzpomínce na svůj první titul 2011. Píše tam něco o své kondiční přípravě s Bajzou...http://www.courierm ail.com.au/sport/tennis/kvitova-memories-of-my-first-title/story-fngme4ln-1226544795895
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra vyfasovala pro první kolo v Brisbane nepříjemnou Carlu Suárezovou Navarovou. Budu držet palce, ať to dopadne alespoň jako loni v Melbourne.
Reagovat
Bob
Turnaj v Brisbane mám taky rád, zejména kvůli roku 2011. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Turnaj v Brisbane mám taky rád, zejména kvůli roku 2009. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist