Kvitová se v Paříži poprvé 'uhnízdila' se svým týmem v apartmánu

27. 5. 2015, 09:21
Aktuality 4
Pohodlí pronajatého prostorného bytu zvolila letos poprvé v Paříži Petra Kvitová. Se svým realizačním týmem, čtyřmi muži, bydlí v pětipokojovém apartmánu v klidné uličce uprostřed města.
Profily hráčů
Šafář, Šodek, Kotyza a Kvitová

"Je to super. Je to hezký a klidný bez velkého provozu," pochvalovala si čtvrtá hráčka světa po včerejší vydřené výhře v 1. kole grandslamového Roland Garros bydlení deset minut od Champs Élysées. "Dřív jsem nenašla něco, co by ladilo, co by se mi tady líbilo. Takže jsme to letos zkusili a agent to našel přes web." 

Petra Kvitová v apartmánu v Paříži pózuje s kytarouV bytě mají pět pokojů, kuchyň a velký obývák. "Takže Riči (vyplétač Richard Šodek) má prostor na pleténi a vařéni," imitovala Kvitová ostravský přízvuk Šodka, který nejen vyplétá rakety, ale je tradičně i kuchařem týmu. Ten čítá ještě trenéra Davida Kotyzu, psychologa Michala Šafáře a mezinárodního manažera Marijna Bala. 

Den před zápasem upoutala Kvitová na sociálních sítích fotkou, jak drží kytaru s popiskem, že ladí formu. Hudební nástroj ale není nikoho z nich. "To byla sranda. Nikdo z chlapů bohužel na kytaru neumí. Jsme v apartmánu, kde asi normálně bydlí hudební rodina, protože tam mají hned dvě kytary," řekla Kvitová. 

V pronájmu Kvitová obyčejně bydlí ve Wimbledonu, kde si většinou pronajímá nedaleko All England Clubu, kde už dvakrát vyhrála, celý domek.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
FulnekUltras
kde se dají kvalitně "dobíjet baterky", je pro Petru hodně důležitým předpokladem celkové a tedy i herní pohody, tak snad ho konečně našla i v Paříži.
Reagovat
Fandina
To s tou kytarou na FB a laděním mě pobavilo. Vtipné. Tak laďte dál, první kolo je a držím palce do dalších. Peti pojď!!!
Reagovat
LukasH
Petro, přeju ti, abyste si ten apartmán užili co nejdéle.:-)
Reagovat
Jan
No Petro, ještě musíš ladit :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist