Kvitová se na Kirilenkovou připravila i videem z Fed Cupu

21. 1. 2012, 23:15
Aktuality 16
S dobrou taktickou přípravou a s větším klidem a jistotou zvládla tenistka Petra Kvitová třetí kolo Australian Open. Češka dnes v Melbourne přešla přes Rusku Marii Kirilenkovou, která po po sedmi odehraných gamech vzdala..
Profily hráčů
Petra Kvitová

"Po trápení v minulém kole mi zkrácený zápas nevadil. Nebyla jsem hektická a hrála jsem velmi dobře. Doufám, že v tom budu pokračovat," řekla novinářům Kvitová. 

Na Kirilenkovou si věřila. Rusku jasně přehrála loni ve finále Fed Cupu, což svěřenkyni trenéra Davida Kotyzy pomohlo. "Den před zápasem jsem se ještě na pár šotů z toho souboje dívala, takže jsem byla dobře připravená," řekla Kvitová.

"Věděla jsem, co mám hrát, a všechno vycházelo podle plánu. Moc dobře jsem returnovala, tím jsem se dostala do tlaku a chodila si pro vítězné míče dopředu k síti," podotkla druhá nasazená hráčka turnaje.

V druhém kole se Kvitová trápila se Španělkou Carlou Suárezovou, hodně chybovala a výhru vydřela. Proto wimbledonskou vítězku výkon v odehraných sedmi gamech s Kirilenkovou potěšil. "Určitě mě uklidnil. Sama jsem nečekala, že to půjde až tak dobře," řekla Kvitová, která drží v Melbourne tradici a jí vítězné rizoto.

"Žádné jiné rituály nedržím. Občas si pustím nějaký film, sem tam si i čtu, ale jinak je to běžná turnajová rutina," popsala Kvitová program v čase, kdy nehraje nebo netrénuje. "Možná se půjdu podívat do města, ale čeká mě ještě fitko."

Jasno má Kvitová o olympijském programu. "Chci hrát singla a případně mixa, do debla se nechystám," řekla jednadvacetiletá tenistka směrem k Londýnu.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

16
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
nevíte prosim nekdo jestli eurosport bude vysilat ten nocní zápas petry???Dekuji
Reagovat
smazaný uživatel
bude ale nemůžu zjistit který...
Reagovat
smazaný uživatel
Přeji Peťulce, ať se tím rizotem může cpát až do konce příštího týdne. :-)))
Vítězný schnitzel si dá potom až ve Stuttgartu.
Reagovat
freeteepek
Jak může jíst pořád to rizoto. Celkem nudný jídlo. A blbě vypadá:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ať su jí třeba pirožky........ hlavně, že vyhrává..... to určitě nuda není.
Reagovat
smazaný uživatel
No, rizoto v zavodce nebo menze je fakt nuda, ale kulinarstvi v zemich, jako je USA nebo Australie, je kapku nekde jinde. Rizoto de udelat na miliardu zpusobu a nekdy to muze bejt slusna basta. Rek bych, ze tohle je ten pripad. Jinak, mne je Petra hodne sympaticka, dokonce ani to jeji mirne pandero mi nevadi.:-]
Reagovat
vendulkabendulka
Promin, ale nemas vubec poneti co risotto je.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou jsem jed i malinovy rizoto a na to budu s laskou vzpominat do smrti.
Reagovat
smazaný uživatel
ať si jí, co chce, hlavně že jí to chutná a vyhrává... já měl v Anglii rizoto, to fakt byla chuťovka:-) větší hnus jsem fakt nejedl:-) a to to byl hodně slušný a dražší hotel:-)
Reagovat
smazaný uživatel
muzu se zeptat, podle jakych indicii te napadlo to neuveritelny spojeni kulinarstvi a USA? :-)

Jinak Petre preju samozrejme dobrou chut!
Reagovat
VlS
No kulinářství, to tam přece dovezli Fathers pilgrims na May Flower ze své vlasti :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Zil jsem v DC 6 let a tak moc dobre vim, ze predstava, ze USA jsou jen hambace a krocan na Thanskgiving Day, je naprosto mimo realitu. Napriklad lepsi vietnamskou kuchyni nebo mexickou jsem jeste nikde jinde neokusil. A to zminovane malinove rizoto jsem jed v Seattlu, v zradelne ciste specializovane jen na rizota. Ale to je na dlouhe povidani.
Reagovat
smazaný uživatel
dobre, ale jak vietnamska kuchyne souvisi s USA? A zminovana zradelna mela urcite italskeho majitele! ;-) Mne v Parizi taky moc chutnalo v recke restauraci, ale vypovida to neco o francouzske kuchyni? Moc jsi me nepresvedcil, ja byla za morem jen na skok a uzila jsem si predevsim barbecue...... pro zmenu indianska kuchyne, jestli se nemylim.... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Souvisi s USA velice jednoduse: restaurace mnou navstivene se nachazi v USA, a to nejen vietnamske, ale vseho druhu. Ja jsem vubec nemluvil o nejake americke kuchyni (co to vlastne je?), ale o kulinarstvi v USA, to jsou dve zcela odlisne kategorie. Je to obrovska multikulturni zeme, kde zije 300 milionu lidi, a s tim souvisi i tenhle obor. Zkratka, obecne muzu rict, ze tyhle sluzby jsou v USA na mnohem vyssi urovni nez u nas. A propos, zradelna mela americkeho majitele nemeckeho puvodu, ostatne toto by se dalo rict o temer kazdem Amikovi, vetsina z nich je nejakeho PUVODU, ale ziskem US obcanstvi jsou z nich Americane. U nas muze Vietnamec mit ceske obcanstvi celej zivot, ale furt to bude Vietnamec, nikoli Cech. To je ale obycejnemu Evropanovi velmi tezke vysvetlovat. Jo, a jeste jednu vec, nikdy jsem nejedl lepsi stejky nez v Texasu, to k te echt americke kuchyni, tedy vytvorene bilejma rodilejma texasanama, jestli jsi si myslela, ze mluvim o tomhle. A bizoni hamburgery ve Wyomingu take nebyly k zahozeni, on totiz skutecny poctivy hamburger je uplne neco jineho, nez se da poridit v CZ. Ale jak rikam, to je na dlouhe povidani.
Reagovat
smazaný uživatel
pockej, co jsi to na me vytahl, neobycejny Evropane.... nic ve zlem :-)))). Mimochodem, ja to tusila, ze zradelna bude mit evropsky PUVOD... :-) Promin, je to opravdu na dyl a nejen netem ziv je clovek. Bude-li prilezitost...... "ja se vratim, D.B.!!!" :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist