Kvitová prohrála s Muguruzaovou, Šafářová ji ale poslala do semifinále!

30. 10. 2015, 09:46
Aktuality 893
Petra Kvitová si na letošním Turnaji mistrů zahraje v semifinále. Česká jednička dnes sice prohrála zápas se Španělkou Muguruzaovou, ve kterém byla dva míče od vítězství, ale v posledním zápase porazila Lucie Šafářová Němku Kerberovou 2:0 na sety a své fedcupové kolegyni tak zařídila postup z Bílé skupiny.
Petra Kvitová

Dnešní program dvouher v Singapuru odstartoval souboj Petry Kvitové s dosud neporaženou Garbiňe Muguruzaovou. Úkol české jedničky byl jasný - vyhrát nejlépe 2:0 na sety. Jakýkoliv jiný výsledek by znamenal, že se bude muset spolehnout na to, že Lucie Šafářová v posledním utkání Bílé skupiny porazí Angelique Kerberovou.

O jakou bitvu mezi Kvitovou a Muguruzaovou půjde, naznačila už první hra, kterou česká tenistka při svém podání získala až po devíti minutách. Na servisu se trápila celé utkání, ale ukázala srdce bojovnice a předvedla nejlepší výkon v turnaji.

Podle své tradice Kvitová střídala skvělé vítězné údery se špatnými a v duelu dvou ranařek se dvaadvacetileté Španělce v ostrých výměnách od základní čáry vyrovnala. V úvodním setu dokázala odpovědět na první ztrátu servisu, ale v koncovce chybovala a sadu prohrála.

Statistiky zápasu
Muguruzaová - Kvitová:
4 esa 4
5 dvojchyby 7
61 % úspěšnost 1. podání 62 %
32 vítězné údery
40
28 nevynucené chyby 38
8/13 brejkboly 7/11
čas: 2:33

Ve druhém dějství se Kvitová úspěšně opírala do returnu při druhém servisu soupeřky, jenomže o první tři získané brejky vždy přišla. Muguruzaovou ale znejistěla, navíc dobíhala ztracené míče a i favoritka dokázala zkazit nahrané voleje. Kvitová si podržela servis na 5-4 a při dalším podání soupeřky proměnila druhý setbol.

Dominance returnů pokračovala i v rozhodujícím setu. A znovu šla dvakrát do vedení Kvitová, ale náskok pokaždé ztratila. Za stavu 5-4 a 30-0 při podání Muguruzaové byla dva míče od výhry, ale neuspěla. "Udělala jsem dvě blbé chyby To mě mrzí a jsem si toho vědoma, tam jsem to měla víc podržet," litovala.

Kvitová vzápětí ztratila podání a Španělka šla za stavu 6-5 podávat na vítězství. V dramatické koncovce Češka odvrátila za stavu 5-6 tři mečboly - při prvním přinutila soupeřku k chybě, další šanci zahodila Muguruzaová sama a třetí mečbol Kvitová smazala vítězným forhendem. Napočtvrté už ale Muguruzaová uspěla a po dvou hodinách a 33 minutách zvítězila 6-4 4-6 a 7-5.

"Nechala jsem tam všechno, co jsem mohla, ale bohužel to nestačilo. Byla jsem tam až do konce a bojovala jsem. Neurvala jsem to, ale zápas jako takový byl dobrý," prohlásila pětadvacetiletá Kvitová.

Je to týmová práce, smála se po výhře Šafářová
Porážka 1:2 české jedničce pořád dávala naději na postup, zachránit ji ale mohla už jen výhra Lucie Šafářové 2:0 na sety. Kvitová nechtěla před zápasem spekulovat nad výsledkem své krajanky. "Jsem v téhle situaci poprvé. Co má být, to bude. Nějak extra to neřeším. Samozřejmě Lucce fandím a ráda bych, kdyby vyhrála," řekla světová pětka.

3 esa 2
3 dvojchyby 0
55 % úspěšnost 1. podání 76 %
23 vítězné údery
30
18 nevynucené chyby 25
1/3 brejkboly 4/13

čas: 1:27

Šafářová odehrála proti Kerberové nejlepší zápas za poslední dva měsíce. Světová devítka hrála uvolněně a pomáhala si především z forhendu. Naopak Kerberová, které k postupu stačilo uhrát jeden set, byla nervózní a situaci neunesla. "Já to nedám. Jsem úplně rozhozená. Měly by se hrát dva zápasy najednou," stěžovala si Němka ve druhém setu svému trenérovi, když za ní přišel k lavičce.


Šafářová hrála bez nervů i ve druhé sadě. Za stavu 1-1 se v ní dostala do vedení, a to už udržela. V deváté hře si při podání své soupeřky vypracovala tři mečboly v řadě, které Kerberová postupně bodem z podání, esem a vítězným míčem u sítě odvrátila. Vzápětí ale u sítě bodovala česká tenistka, která čtvrtou šanci využila a připsala si tak první vítězství v Singapuru.

"Jsem nadšená," radovala se finalistka letošního Roland Garros, která dnes ukončila sérii šesti porážek. "Je to týmová práce," smála se v rozhovoru na dvorci, že pomohla Kvitové do semifinále. "Jsem za Petru ráda a mám radost i ze svého vítězství."

O finále si Petra Kvitová zahraje s Marií Šarapovovou, s níž má bilanci 3-6. Naposledy se utkaly před rokem právě v Singapuru ve skupině a česká jednička vyhrála ve dvou setech.

Výsledky - Turnaj mistryň (tvrdý povrch, dotace 7 milionů dolarů):
Bílá skupina - dvouhra:
Muguruzaová (2-Šp.) - Kvitová (4-ČR) 6:4, 4:6, 7:5
Šafářová (8-ČR) - Kerberová (6-Něm.) 6:4, 6:3

Tabulka:
1. Muguruzaová 3 3
0
6:1 3
2. Kvitová 3 1
1
3:4
1
3. Šafářová 3 1 2 2:4 1
4. Kerberová 3 1 2
2:4 1
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

893
Přidat komentář
Frick
Myslíte si, že to bude i příprava na mix v Riu?
Reagovat
smazaný uživatel
S takovýma úvahama bych počkal až bude jasné, kdo do toho Ria vlastně pojede..
Reagovat
Frick
Tak snad v TOP 64(?) bude, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka jo, ale kdo z chlapů kromě Berdycha, to se uvidí.
Reagovat
Frick
Veselka půjde nahoru. Věřim mu.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvalifikuje se top 56 (samozřejmě platí kvóta max 4 na 1 stát), k tomu 8 WC (6 ITF, 2 IOC). Ale Veselý by se tam vejít měl, pokud nepřijde vyloženě krize. U Rosola si tak jistý nejsem.

Já k tomu mixu nevím. Lucka tam asi díky postavení v deblovém rankingu bude mít místo, ale pokud by ho hrála, tak by to asi znamenalo, že nebude hrát ženský debl. Je fakt, že je v mixu k medaili blíž. Tak o tom možná můžou začít uvažovat, pokud jim to na HC bude klapat. Ale pro Lucku by měl být prioritou singl.

Nějak přehledně na netu jsem zatím našel jen ženský "Race to Rio" a je to zatím zajímavý: 1. Serena 4060, 2. Garbine 3112, 3. Aga! 2857, 4. Belinda. Karolína je 12., Petra 16. a Lucka kvůli té pauze až 33. (jedno místo za Marií) - je to bez bodů z TM. Např. Genie je pod hranicí cutu na 62. místě, ale ta by asi WC dostala.
Reagovat
Frick
Proč by nemohla hrát ženský debl? Lucka H. hrála oba debly.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde o to, že by nemohla, ale že by to byla dost velká zátěž už kvůli vysokým ambicím v singlu. Ale zatím je stejně dost brzy na spekulace, kdo ví, jak ten mix bude na Hopmanu vypadat.
Reagovat
FulnekUltras
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/719975-tohle-neni-fer-kerberovou-nastval-zpusob-jakym-kvitova-postoupila.html#hp-sez

ale nám teď přece jen - přes všechny ještě čerstvé a zčásti jistě i oprávněné pochybnosti o aktuální formě hráček - zkrátka prospělo, že jsme na TM v jedné skupině měli dvě navzájem propojené ;) zástupkyně...;)...měly se zkrátka Němky poslední rok víc snažit...
Reagovat
Frick
Já vim, co by pomohlo....

http://wl.static.fotolia.com/jpg/00/38/04/22/400_F_38042275_dWYsXEAzbUHakZa9sqrOvWf22IAVEUjh.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Co k té Angie říct.. měla to ve svých rukou, nemá proč to na někoho házet. Já když jsem ji viděl, když si v druhém setu zavolala trenéra, který se jí pokoušel poradit, zatímco ona ho prakticky ani nevnímala a jenom si stěžovala, jak to nedá, protože je Lucka víc v klidu a skoro se u toho rozbrečela.. zlatá Petra.
Reagovat
Frick
Taky jste si všimli toho, že Lucka má viditelně silnější nožky? :o)

Ale asi tedy smlouva s Ritmo Mundo bude celkem striktní a Petra ty kostelní hodiny musí nosit snad skutečně všude, kde může bejt vyfocena. Až na kurt, pochopitelně.
Reagovat
Frick
Nevšiml jsem si, že by to tu někdo vypíchl, pokud náhodou ano, omlouvám se za recyklaci.

Ta rivalita se stupňuje, protože zkrátka ta naše brněnská uličnice si dovolila tu "drzost" a začala Petru v žebříčku nahánět. Předloni (ale řekl bych i třeba před třemi lety, kdy Lucka byla v TOP 20) by to bylo nemyslitelné. Karty byly jasně dané - Petra jasná česká jednička a pak "ten zbytek" (ani vlastně nejde říct, že by Lucka byla kolem roku 2012-13 jasnou no. 2). No a čim je ta (dřive fantaskní) možnost toho, že Lucka bude českou no. 1, blíže, tím ta rivalita logicky stoupá. No a samozřejmě - Petra si na sebe plete bič tím, jak neustálé tu Lucku poráží, i když je nyní lepší tenistkou jen o prsa čínské gymnastky. No, Lucka se tedy před Petru na WTA žebříčku nedostala, ani ji neporazila, ale (pokud se o víkendu nestane něco nepravděpodobného) jedno VELKÉ prvenství by mít mohla - je podepsaná za největším letošním úspěchem české singlistky. GS finále je GS finále a PM titul ho nepřebije. Titul z TM asi ano, ale v ten Petře nevěřím. Docela jsem zvědav na první místo ve Zlatém kanárovi. Pokud Petra nevyhraje TM, tak by ho Lucka dostat měla. I za ty dva GS tituly z debla. I s jejich pomocí by se mohla stát Češkou s nejvyšší Prizemoney....

No a ještě tu máme tu třetí vzadu. Bůh ví, jak ona do toho ještě promluví. Více než letos? Nebo útlum a usazení kolem 20. místa?
Reagovat
smazaný uživatel
Zlatý kanár - moc šancí Lucce nedávám. Mezi hlasujícími novináři je Petra mnohem větší pojem. Ale spíš myslím, že pokud vyhrají FC, tak tu hlavní cenu dostane fedcupový tým (12,13 jí dostal DC tým, 11,14 dostala logicky přednost wimbledonská vítězka). Hráčka roku bude asi Petra.

S tou rivalitou souhlas - vystupňovala se tím, jak Lucka začala Petře žebříčkově šlapat na paty. Zajímalo by mě, jak se to (tady na TP) bude vyvíjet, pokud Lucka Petru někdy porazí. Snad bude brzy možnost to zjistit :)

U Karolíny myslím, že zatím narazila na svůj strop a momentálně hráčkou top 10 není. V podstatě do top 10 patří jen servisem, ve všem ostatním má rezervy. Ale má čas. Příští rok tipuju, že se bude motat kolem té dvacítky, ale pokud se jí konečně někde zadaří na GS (ideálně by to potřebovala hned na AO), tak jí to může psychicky posílit a třeba ještě překvapí.

"GS finále je GS finále a PM titul ho nepřebije. Titul z TM asi ano"

Souhlas. GS finále - 1300 bodů. PM titul 1000 bodů. TM titul 1500 (v případě plného zisku). Tady myslím, že ty body a prestiž jednotlivých dosažených met sedí.
Reagovat
Frick
Hm, tak asi daj Lucce cenu pro nejlepší deblistku a Petře daj pro hráčku roku.

Ale nelíbí se mi to - i když to úplně není správné, tak zkrátka k tomu přistoupit i tak, že Petra má těch cen už pět, tak by letos byly na ní trochu přísnější a na Lucku zase mírnější.

Ještě radši opět vypíchnu, že mimo Wimbledon jsme GS finalistku neměli 25 let...
Reagovat
Frick
má diskuze celkem úroveň. Pochvalme se :o)
Reagovat
Jabadu
Na idnes je pod jedním článkem o Lucce a Petře 389 postů, ale to je normálně kvalitní, vystajlovaný, regulérní šaškec!
:D
Reagovat
VlS
No, Fandina hlídá vnoučata a Frick má MTO :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda. Hoď sem nějakou úchylárnu, ať se to rozjede :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne ten tvuj z 30.10.2015 14:11

To je ovsem slusna uroven bahna;D)
A jeste to vydavas za genialni...
Reagovat
Frick
Bylo to hloupé. Lucka si s ním hraje po nocích šachy.
Reagovat
Jabadu
Mohli jsme mít letos radost. A krásnou!
Ale my Češi jsme si řekli: Ne!
Když hádky, tak pro všechny!
:-)
Reagovat
blixa
Já mám radost ;-) A kdo se chce hádat, nechť mi políbí ... :D
Reagovat
VlS
Nás Čechy nikdo neotráví,
my se otrávíme sami
Reagovat
FulnekUltras
Zítřek všechny sváry přebije... ;)
Reagovat
FulnekUltras
až utichne řev floridské harpyje... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozjela se tu plkarna na tema kamaradstvi v individualnim sporte, aneb pry se siri nenavist a mame si vzit priklad z Lucky a Petry...ehm...tak ja si tedy zadny priklady z nekoho brat nebudu, u koho ani nevim, jak to vlastne je... mne poslouzi priklad nejlepe ve vlastnim zivote...

Delal jsem zavodne individualni sport...jasne s raketou nad stolem, ale uplne stejna problematika. Jasne, ze jsem mel ruzne kamose...a jine jsem spis bral jako protihrace. Mel jsem ale fakt celkem dobreho kamose, ktery jeste k tomu hral za konkurencni klub...jasne, ze jsem se potkavali a hrali proti sobe. Ja jsem fakt mekej, tedy dost jsem byval mekej;)...a projizdel jsem kazdy zapas.
Jednou se kamos na mne nastval a nadal mne do bezvedomi...proste hadka, pro mne o nicem hadka...bylo to den pred zapasem, kde jsme vedeli, ze nastupujeme proti sobe...jako byl jsem tak na neho nastvanej...ze jsem hral jak o zivot;D))) a fakt jsem vyhral...po zapasech prisel za mnou do satny a rika, ze bych chtel dat se mnou rec...tak jsem se vnitrne pysnil...a rikal si no jooo, ted za mnou leze jak rupl a urcite mne rekne, ze to prehnal a takovy kydy jsem si myslel...tak jsme dali rec...;) A dost mne vyrazil dech...asi nikdy na to nezapomenu, jakou lekci mi ustedril. Rekl mne, ze byl strasne nastvanej, ze jsem takovy mekon v tech zapasech, a ze chtel, abych ze sebe vymackl proti nemu to nejlepsi, bo ho to kurde uz nebavilo se mnou ani hrat. Take mne rekl, ze ma velkou radost z meho vitezstvi a doufa, ze priste budu hrat tak stejne vehementne, nebo ho nastvu definitivne, a kasle na mne...tomu ja rikam kurde KAMOS!!! Ale tohle se jen tezko prenasi...tezko popisuje.
Podle mne tihle moralisti co tu vedou valku za vecnou lasku v individulanim sporte vubec nemaji ani potuchy o cem hovori...
Reagovat
smazaný uživatel
Dale jako epilog je nutno dodat, ze se uz nestykame, neb jak se rika, kazdy si vybral nejakou tu zivotni cestu...a rozdilnou...nic divneho...naucil mne, ze to je jen sport...a ten prave potrebuje tu zdravou rivalitu, ne fanatismus, ale rivalitu...bez te je to mrtvy...proste...jako maji vitezit vsichni???
Tohle si fakt muze myslet jen gaucak...nebo intelektualni sportovec...

Dale jsem si vsiml, ze najednou vadi, ze tu je rivalita mezi fans...tak pokud je zdrava a s nadhledem, je podle mne dobrym korenim...zivota, i toho plkoveho nekde na TP...

Kromne toho tu zadnou rivalitu vlastne nevidim...spis tady vidim vulgarniho uchyla Fricka, ktery se tu cely rok hlasi, jaky je narodni fanda, a pak tu breci jak male decko z materske skoly, ze Lucka rupla...no toho pokrytce proste brat vazne nikdy nebudu...jako jestli je narodni, tak at je narodni...

Pak tady vidim jeden nick, ktery spis nez ze ma rad Lucku tak nesnasi Petru...toz evidentne...a taky asi nejaka frustrace...

Jenze pak tu vidim vice nicku, kteri spis fandi Petre a hlasaji tu ty sve nesmysly...cili nemaj nic na praci nez moralizovat...krom toho fanaticky by chteli mit asi jeden laskuplny monolit...no tak proc ne, ale tohle je dobry tak opravdu mezi kamosema na dvorku...
Reagovat
smazaný uživatel
Otazka trebas pro Lunej....na co jako narikas??? Ze tady najednou ta rivalita je!!! A pred tim nebyla...jasne ze nebyla, nebot vsechno se tocilo kolem Petry tady...a jak tady nekdo napsal neco o Lucce a ze muze bejt dobra atd...tak tu cely roky spis sklizel posmech...mne to tedy nikdy nevadilo...ale nevim proc bych najednou mel neco menit, jen jak si nekteri vydupete...a jeste na zaklade takovych nerealnych blabolu...

Proto mam nejradeji PetruFans, ta byla aspon vzdycky uprimna, ve vsem...a hlavne se mne nikdy nesnazila nakukat, komu ja mam fandit, nebo nedej boze moralizovat....

Ja bych spis rekl, ze s ni byste si nekteri meli vzit priklad...rozhodne neni pokrytecka...a ma trochu toho zdraveho rozumu. Krom toho bych se nerad zbavil toho krasneho jiskreni mezi ni a mnou, kdyz hraje Petra proti Lucy...:)))
Reagovat
A.R.R.
Vlku, myslím že Kvitovci a Šafářovci nemusí být nutně kamarádi, stačilo by, kdyby se respektovali (ti co tu víří debaty ve smyslu Petra neudělala tohle, Lucka udělala tohle atd.) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No a vetsinou to tak je vpohode...nez nabehnou nekteri ti fanataci...ale ti tu byli vzdycky, vzdycynky se vyrojili po tom, co trebas Petra rupla...ted si jen berou Lucku nebo Karolinu jako nastroj...k tomu, aby hejtovali...to nejsou zadni fans Lucky nebo Karoliny, jako sorry.
Krom toho tady je jiz leta zavedeno, ze jak neco jen malo reknes vzhledem k Petre uz po tobe vyjedou...a vubec se nerozlisuje kdo je kdo, a nejlepe te nahazou do jednoho pytle s tema magorama...tak mne rekni kde vidis ten respekt;)
Reagovat
A.R.R.
Já neřekl, že je to válka Š vs. K, ano je to o jednotlivcích, kteří tu dělají zle, ale jak už jsem psal níže, tihle jsou bohužel nejvíce vidět a kazí diskuze, jelikož se na ně nabalují další a další reakce, zpočátku třeba mírné, později přerůstající v hádky. Mě by to mohlo být jedno, jelikož mám rád vlastně všechny naše hráčky, všem jim přeji...jen mě mrzí, že TP jde do háje.
Reagovat
a.magerova
Nezoufej, skončí Roger, Rafa, Petra.... a bude tu klid :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A pak tu uz jen zustane k rozlousknuti to Monako;)))
Reagovat
slacker
Monako taky skonci - anexi Francie
Reagovat
smazaný uživatel
Monako anektuje Francii? Tak u toho chci bejt!
Reagovat
blixa
Skvělá myšlenka ! Já bejt Francouz, tak se nechám hned anektovat :D
Reagovat
slacker
Jenze jses jen nejakej Kelt nebo za koho se prohlasujes
Reagovat
VlS
Kelt jsem já a jestli to bevíš, Francie byla Keltů
Reagovat
slacker
Tak se omlouvam vam obema, umis neco Keltsky kvaknout? :-D
Reagovat
VlS
Zhruba stejně, jako ty staroslověnsky :-)
Reagovat
slacker
Staroslovenstina byla liturgicky jazyk, praslovanstinu myslis?
Reagovat
Atoidi1
?????? ???, ??? ?? ??? ?? ????? ??????????.
Reagovat
Atoidi1
Hm, tak se cyrilice nechytla...
Reagovat
blixa
Už jsi psal "dobrou noc" :D TP bohužel podporuje asi jen jedinou "code page", takže milovníci azbuky a jiných speciálních písem si musí nechat zajít chuť.
Reagovat
FulnekUltras
anebo psát pěkně foneticky... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A pak z toho vznikají zbytečné hádky mezi zastánci českého a anglického přepisu u ruských jmen. Taky asi záměr TP :)
Reagovat
Jabadu
Hovoříš o těch "Keltech", kdy se za 2. světové války četa hrdinně vzdávala projíždějícímu německému motocyklu?
:-)
Reagovat
slacker
Kde je ta stara dobra Evropa kde bili Visigothi, Hunove, Frankove,Alemani. Kvadove, Vikingove, Kelti, Etruskove
Reagovat
VlS
Ne, mluvím o Keltech, kteří válčili s Cezarem za války Galské. Romanizované obyvatelstvo Francie od Karlovců do současnosti s námi Kelty nemá souvislost.
Reagovat
slacker
A bohemizovani keltove
Reagovat
VlS
Neskončí, kde by si Frantíci optimalizovali daně? Stejně jako všichni nechávají na pokoji Švýcarsko ( a není to kvůli domobraně ) Kdyby nebylo Monaco, museli bychom si ho vytvořit ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
"Neskončí, kde by si Frantíci optimalizovali daně?"

Třeba v Rusku, jako největší francouzský herec.
Reagovat
Frick
Frantíci tam rezidovat nesmí.
Reagovat
a.magerova
Já si taky myslím, že ve chvíli, kdy se jen objeví náznak české konkurentky Petry, tak je tu hned zle.... nějak to moc nechápu :-/
Reagovat
LukasH
Ta rivalita je hlavne proto, ze spouste lidem Petra lezi v zaludku. Ano, castecne se nedivim vzhledem k jeji blaznivy hre a letosnim vysledkum pri absenci uplnyho treninku. To, na co se Lucka musi tvrde nadrit, tak tim samym "zblaznena" Petra prolitne. Lucka je strasne mila, skromnay dre jak kun, pekne se na jeji hru diva, po Petrinych schizach je to balzam na dusi.:-) Presto ji Petra porazi a ted tomu vsemu Lucka nasadila korunu na TM, kdy Petre "pomohla" jednou tim, ze byla jeji souperkou a po druhy tim, ze ji poslala do semifinale.
Jenze jde o to, ze se kvuli tomu mnozi snazi Petru ocernovat vytvarenim domnenek na zaklad toho, co Petra rekla nebo nerekla. Pises, ze se neco napise o Petre a Kvitovci hned vyleti. Nevim, jestli do nich pocitas i me, ale abych to uvedl na pravou miru, mne nevadi objektivni zhodnoceni. Uznal bych Lucku jako jednicku, pokud by Petru predbehla, proste celkove ji preju, je obdivuhodny, jak se vypracovala, ale neni to moje uplna srdcovka. Mne vadi, kdyz se tu zacne probirat, co Petra rekla, ze Lucce neveri, atd. Pritom Petra o Lucce tak casto pekne mluvila a povidala, ze ji preje. Stejne jako kdyz se probiralo to letosni RG...ze ji Petra ani nepogratulovala...tohle stve me. Je to cileny navazeni se do Petry nicim nepodlozeny...
Reagovat
smazaný uživatel
+1000
Reagovat
FulnekUltras
Souhlas a celkově každé přespřílišné promítání svých vlastních představ do jakékoliv jiné osoby je obecně na guwno... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mne celkem dramatizujes;)

A opravdu si myslim, ze si to nekdy moc vsechno tzv. malujeme;)
Rikam to v mnoznem cisle v prvni osobe.

O RG nic nevim...to mne nejak uniklo. Jen si pamatuji tady IQE, ktery hlasal, ze Lucka mela lehky los....;D) K tomu jsem se ani nevyjadroval...

Osobne si opravdu myslim, ze Petra je hlavne v tomhle rozumnejsi;)
Proste si to tak asi nepripousti...
A ani se ji nedivim:D)))...
pochop, ze to co ti tzv. fans chteji..., by mozna sami nezvladli.

Lucce osobne nezavidim, nebot to kamaradstvi na kurtu...to je opravdu neco dost tezkeho, co se jen tezko da popsat...

Myslim, ze Petru David v tomhle tom skvele pripravil, mimo kurt si delejte co chcete, ale na kurtu ma byt tenis...a je to tva souperka.
Kdyz slysim jeho rady ((behem zapasu proti Lucce)), tak rozhodne ho nepodezrivam z nejake nenavisti k Lucce proboha...a rika mnohem neprijemnejsi veci, nez jsem si dnes dovolil jen zavtipkovat;))) A hned ze sirim nenavist...jiste...

V tomhle Lucka tzv. plave;) Jiz nekolikrat jsme tady psali, nejen ja, ale i sojka, vls atd. ze Lucka ji ma proste v hlave a Petra jaksi neee;)))
Reagovat
LukasH
Dobre, promin, s tou nenavisti to bylo ode me presprilis, vlastne ani nevim, jak mc vazne jsi to myslel. Ale jak jsem psal, jsem uz na to alegickej....v tv rozhovor s Petrou, ktera nejde na Luccin zapas a hned dramo...pritom ja to spis pochopil hned tak, ze ji na tom tolik nezalezi kvuli sobe. Ze to nebude prozivat, kdyz vi, ze si to sama neuhrala.
Jo, Jirku jsem mozna kvuli tomu i sepsul tenkrat. Uz se nepamatuju.:D Myslim to RG.:-) Na druhou stranu jsem si nevsiml, ze by se nejak negativne mluvilo o Lucce az na vyjimky. Proc taky, neni duvod. Ovsem kontroverzni Petra, to je jina a proto to vnimam tak, ze rada nicku tady ji ma tendenci branit. Mozna nekdy prehnane, ale to byva zase vyvolano tou negaci.
A jak to maji holky na kurtu, tzn. jestli ma skutecne Lucka blok nebo ne, to vi jen ona a to je prave to, o cem se muzeme jen dohadovat. Jinac to s tim kamosem, to je zajimavy. Napiseme Petre, at Lucku nejak nastve a uvidime...ale radsi az po FC.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nekolik smajlu jsem tam praskl, stejne nepomohlo;D)

Hele ja ti reknu asi takhle...ja jsem celkem znamy tim, ze mam rad i hru CSN, tedy Karlicka...a ctu si tady do zblbnuti ty komenty...Karel ten chlap zase rupl dobre mu tak apod. Uziva to tady nekolik uzivatelu uz...Skaredy Karel
A to je jako v poradku? Podle tebe? Ze tady nevidim ty slechetne machry branit tu nejakou uroven na TP... nebo si tady ctu do zblnuti, jaka je to mrcha a svine, spina, kdyz si vezme MTO....VSECHNO BEZ SMAJLU...a bez nadhledu. To je jako ok? Ze se nehlasite vzdycky...;D)

Petra je hracka, ktera je z CR...GS vitezka, hodne v zajmu lidi...prirozene. A take pochopitelne prirozene hrackou, ktera privedla vubec plno lidi k sledovani tenisu, a kteri se divaji na tu peknou hru jen prez tu optiku jeji hry.
Taky se mne to nejak uplne nezamlouva, neb to tvori obcas spis zvlastni fanatismus....jako by jiny styl byl menecenny...atd...ale je to tak, tak jako co s tim...;)?
Petre jsem fandil jeste drive nez nejaky GS vubec vyhrala...mam pro ni slabost, hlavne na trave;) neb jsem ultimatni travar;D) Ale nevim, co je na tom spatne, ze Lucy je mi milejsi...sakra;D)

Kdybych tady mel sesbirat to, co se o Lucce tady kdysi rikalo...to bud rad, ze s Petrou je to tak jak je...nebot ty komenty jsou evidentne pouze nejakou frustraci a zavisti...v porovnani s Luckou, se tady psaly nesmyslny veci opravdu vazne, bez tech frustracnich projevu;)))

Jedna z takovych perlicek tu letela, ze Lucka bez czopu v zivote nic nemuze vyhrat....kolik si myslis, ze z tech lidi, co to psalo ten czop fakt rozezna? :)

Muj nazor je, ze ti zavili fans Petry to proste vubec nerozlisuji...staci malo...a sup...jedno jestli tam mas usmev nebo ne....;) Zbytecne si tvoris proste alergii na lidi, kteri za to fakt nestoji...
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli jde o myslenku, aby Petra Lucku nastvala...nevim;)
Na tehle urovni je to tezke si predstavit;)
Spis Rob by musel zapracovat asi jak David Kotyza;)
Nemyslim si, zeby Lucka mela problem jen s Petrou...myslim ze i s Nastou, Karolinou atd. A uz vubec si ted nedokazu predstavit, co s ni udela, jak by nedej boze mela hrat proti te Betce...snad bude mit stesti a nepotka ji v pavouku...do konce kariery...;D)))
Reagovat
Frick
Já bych se nebál. Je třeba myslet na to, že Petra je nejen kamarádka, ale i tenisová hvězda. To Beth nebo Nasťa nejsou.

Nicméně ty dvě letošní porážky s Kájou, to trochu varovné bylo. S Terkou asi ne, prostě se Lucka tradičně na malý turnaj vys.rala (za což je legitimní ji průběžně kritizovat)
Reagovat
VlS
Vzhledem k tomu, že se osobně ( až na vzácné výjimky) neznáme, těžko můžeme být kamarády. Mohu za sebe mluvit o sympatiích či antipatiích k některým nickům. Relativně už historický respekt k Vlkovi a Sojce nechám bokem ( navíc jsme zakladateli 1GSL), ale mám rád racionální a zemitou Magerku, se kterou snad nemám jedinej společnej objekt fandění ( nejsem fanda RF a už vůbec ne Fabia Fogniniho) , mám rád Gigina a respektuju jeho úlet na Gulbise, kterýho mám vysloveně nerad ...... ) Montyho a Haitika, kteří fandí Šarapce, ze který mám kopřivku. Nemám prostě nejmenší problém respektovat a mít třeba i rád Nicka, kterej normálně fandí proti mě, pokud to dělá s jistou mírou nadhledu a je s ním zábava, či dokonce sranda.
Škatulkovat lidi na oblíbené a neoblíbené podle toho, komu fandí, to může snad jen úplnej blb.
Reagovat
Atoidi1
Hezky řečeno, souzním. Občas je tu na TP velice milo, leckrát se tu člověk i bujaře zasměje. Sem tam poškádlení může být kořením... Kéž by to takto dokázali pojímat i fšicí ostatní. Jo, a abych nezapomněl: taky jsem se tu přece jen o lecčems tenisovém i dozvěděl, ne že ne! Omlouvám se těm, které obtěžoval můj gnoseologický úlet - nezamýšlel jsem jej jako téma k širokému rozvíjení, jen jsem se nechal unést...
Reagovat
FulnekUltras
Jak člověk zabředne do vlákna, těžko se z něj vystupuje... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Haitik je super....jeden z mala, kdyz hraje moje oblibena hracka s Marii, tak muzem byt v pohode v jednom vlakne;) a se popichovat;)
Dost veci proste neresime;) A to litaji fakt tezke kalibry;) To ty dnesni jsou prkotina;D)

Doufam, ze zitra nebude chybet;)
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po všech odehraných zápasech ve skupinách na TM v Singapuru ...
Hvězdička (*) znamená, že hráčka postoupila na TM v Singapuru do semifinále ...
Křížek (x) znamená, že hráčka bude ještě hrát na ET v Zhuhai kde se dá získat až 700 bodů ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9945 (+6085)
2. Halep 6060 (+2200)
3. Muguruza 5200 (+1340) *
4. Sharapova 5011 (+1151) *
--------------------------------------------
5. Kvitová 3860 *
--------------------------------------------
6. Radwanska, A. 3690 (-170) *
7. Pennetta 3621 (-239)
8. Kerber 3590 (-270)
9. Šafářová 3590 (-270)
10. Bacsinszky 3133 (-727)
11. Williams, V. 3091 (-769) x
12. Suarez Navarro 3030 (-830) x
13. Plíšková, Karolína 2955 (-905) x
14. Bencic 2900 (-960)
15. Vinci 2655 (-1205) x
16. Ivanovic 2645 (-1215)
17. Wozniacki 2641 (-1219) x
18. Errani 2525 (-1335) x
19. Keys 2495 (-1365) x
20. Svitolina 2410 (-1450) x
21. Jankovic 2345 (-1515) x
22. Azarenka 2276 (-1584)
23. Makarova 2201 (-1659)
24. Petkovic 2106 (-1754) x
25. Stosur 1865 (-1995)
26. Kuznetsova 1847 (-2013) x
...
74. Zheng,S. 789 (-3071) x
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová zatím v žebříčku zůstává na 5.místě ...
Předstihnout už jí může pouze Aga Radwanska pokud by na TM udělala lepší výsledek než Petra ...

Lucka Šafářová zatím v žebříčku zůstává na 9.místě a už má jistotu, že z první desítky nevypadne.
O tom kolikátá nakonec bude rozhodnou dvě věci:
1. zatím ještě není jasný jak WTA vyřeší rovnost bodů mezi Luckou a Kerberovou ...
2. Lucku ještě může předstihnout bud Venus Williams nebo CSN pokud vyhrají ET bez jediný porážky ...

Karolína Plíšková je zatím na 13.místě a už má jistotu, že skončí nejhůř na 14.místě.
O tom kolikátá nakonec bude rozhodnou její výsledky na ET.
Pokud vyhraje ET bez jediný porážky skončí sezónu v první desítce na 10.místě. Pokud titul nezíská Venus Williams nebo CSN stačila by jí k tomu i účast ve finále ...
V případě špatných výsledků by jí naopak ještě mohla přestihnout jedna ze 6 hráček, které jsou v žebříčku těsně za ní (Vinci, Wozniacki, Errani, Keys, Svitolina, Jankovic) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě taky bude záležet na tom, kdy WTA vyškrtne Flavii.
Reagovat
tommr
Pennettaovou určitě vyškrtnou až příští rok. Přece by jí neobrali o životní výsledek v sezóně, kterou dohrála až do úplnýho konce. To by bylo naprostý šílenství ...
Reagovat
blixa
Já myslím, že to záleží na ní. Buď se nechá (někdy) sama vyškrtnout, a nebo prostě "doběhne".
Reagovat
tommr
já si myslím, že to nechá doběhnout. Nemá přece žádnej důvod k tomu, aby se nechávala vyškrtnout a zavírala si tak vrátka k případnýmu návratu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že jestli zrealizují to, co s Fabiem plánují, tak se nevrátí, protože bude mít jinší - příjemnější - starosti. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně vypadá reálně, že by Lucka mohla zůstat v osmičce při losování AO - největší hrozba je teda asi Venus.
Reagovat
tommr
jj pokud Venus Williams nebo CSN nevyhrajou ET tak by Lucka měla bejt na AO v první osmičce nasazenejch. Mrzí mě jen, že bude zase hrát HC místo Brisbane a nebude si tak moct pozici v osmičce nějak posichrovat ... :)
Reagovat
VlS
Mám pocit, že jsem už viděl, že se stejným počtem bylo dělené místo a taky jsem myslím viděl, že lepší pozici dostala hráčka s menším počtem turnajů.
Reagovat
tommr
po těch zmatcích spojených s kvalifikací na TM si už rozhodnutí WTA netroufám předvídat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zmatcích?
Reagovat
tommr
někdy fakt nevím jestli jen hraješ nechápavýho nebo jestli jsi opravdu tak natvrdlej. To už si nepamatuješ například ty dohady o udělení WC nebo o tom, který turnaje se budou do Race započítávat? Přitom si v nich byl sám velice aktivní ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo tohle.. To ale nejsou zmatky WTA, to my sami jsme si to dělali složitější než to bylo. O WC WTA pravděpodobně ani neuvažovala a že Lucemburk se nepočítá taky bylo jasné nějakou dobu dopředu.
Reagovat
tommr
o konečným pořadí mezi Luckou a Kerberkou už má WTA nejspíš taky jasno, ale fanouškům to zase nikdo neřekne ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
A proč by to říkali teď, když nový žebříček se standardně zveřejňuje v pondělí.
Reagovat
slacker
ad 1. mas napsat zatim MI neni jasny jak WTA ....
Reagovat
Mayo
Dobre Péťa, poď si pre titul.
Reagovat
FulnekUltras
Zítra a pozítří to už bude pořád víc o hlavě pod absolutním vrcholem, a tam bývá Peťa obvykle silná... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
O hlavu strach nemám, ale tělo aby poslouchalo :-)
Reagovat
FulnekUltras
Pokud to nebude příliš dlouhé, věřím... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně aby zítra vstala správnou nohou :-)
Reagovat
FulnekUltras
Nejlíp brzy po ránu
točit klikou rumpálu... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v sobotu hodně zdaru k nedělnímu repete pátečního zápasu.
Reagovat
FulnekUltras
A tam už to bude výsledkově naopak... ;)
Reagovat
A.R.R.
I prd v neděli bude Petra hrát s žabkou pinkalkou :-D
Reagovat
FulnekUltras
pravé slovanské finále... ;)
Reagovat
A.R.R.
Tak tak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
V neděli ať klidně zvítězí Lvice. I když výhra Kotěte by potěšila (skoro) stejně.
Reagovat
FulnekUltras
No hlavně nejdřív zdárně přežít sobotu... ;)
Reagovat
FulnekUltras
Měl jsem dneska naprosto šílený den - a opravdu teprve až teď vidím, že naše holky taky. Fed Cup prostě letos začal už v Singapuru a podobně jako loni to zas nejvíc odnesla Angie... Její "fotbalová" úvaha o současně hraných posledních zápasech ve skupinách je ovšem přinejmenším sporná - tenisové duely nemají pevně stanovený čas a vzhledem k dostupné technice by se v jejich průběhu stejně spekulovalo, a zřejmě ještě mnohem víc než u fotbalistů. Byť lze samozřejmě zvažovat, zda by nebyl spravedlivější TM o 16 účastnicích, hraný na čtyři kola klasickým vyřazovacím způsobem, nutno říci, že současný systém, umožňující odčinit i jednu případnou slabou chvilku, má právě na TM už dostatečně dlouhou tradici prakticky od počátku existence tohoto SPECIFICKÉHO vrcholu sezóny, a už jen proto bych jej do budoucna neměnil, nezávisle na tom, že zrovna teď výrazně pomohl právě Petře. Sport je už zkrátka někdy takový - fotbalisté mohou podobně žehrat na penaltové rozstřely (přece jen však pořád spravedlivější, než již zrušený zlatý gól v prodloužení) - a nějak rozhodnout se v něm nakonec musí.

Petře samozřejmě přeju co nejlepší regeneraci, ať může na Mašu hned od začátku pořádně vletět a neriskovat třetí set... ;) Přece jenom teď asi nemá takovou výdrž, jako před čtyřmi lety v Istanbulu, kde jsem CELÉ viděl taky až její poslední dva zápasy - což mám v plánu i tento víkend. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu její trpkost. Ale na ten tlak by měla být zvyklá, vždyť normálně k postupu potřebuje nejen jeden set, ale dva ! Jinak doufám, že si užiju zítra Peti zápas s Maruškou.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych tady ještě k té debatě tenis vs. fotbal zmínil jednu věc - zatímco počet vstřelených gólů ničím limitován není, počet možných získaných gamů omezen je. Neboli teoreticky nic nebrání tomu, aby zápas ve fotbale skončil třeba 16:0, tenista lepší výsledek než 2x6:0 prostě neudělá ani kdyby soupeři svázal tkaničky od bot a sebral raketu :-) Tenista tak po dvou zápasech ve skupině může být v situaci, kdy ví, že mu bez ohledu na výsledek druhého zápasu stačí určitý počet gamů. Jako včera sestry Chanovy.
Reagovat
smazaný uživatel
Někteří tzv. fandové Lucky se mi už zajídaj. Obdivují Lucčinu slunečnou, nepodrazáckou a kamarádskou povahu a jedním dechem jí nabádají, aby nebyla tak kamarádská.... A dále staví do antagonismu Lucku s Petrou, když ty evidentně spolu drží a mají se rády, což mnohokrát prokázaly. Tímto protestuji a zakládám klub fandů ryze Lucky a Petry, tzv ( F )KFLP!
Reagovat
blixa
A nás "plíškoultras" si vyloučila jo ? No počkej, doteď jsme byli hodní a mírní, ale taky můžeme ukázat zuby !!! :D
Reagovat
FulnekUltras
Hlásím se o členský průkaz... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) To už tu máme třetí klub - 1GSL, KZFFPK a nově (F)KFLP :)
Reagovat
A.R.R.
A můžu se přihlásit jako fanatický Agovec? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Přihlásit se může každý, kdo má rád Lucku a Petru. Dál může mít rád koho chce.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Beru i Káju a ruším , co jsem vyhlásila a vyhlašuju, co jsem zrušila.... Tedy ( fanatický ) klub našich bezvadných českých holek - ( F ) KNBČH . Přihlásit se může každý, kdo podporuje naše holky a má je rád.
Reagovat
blixa
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Dík, dlouho jsem nedostala + 1....
Reagovat
A.R.R.
O.k hlásím se, předsedo ;-)
Reagovat
blixa
Jojo, taky se připojuji ;-)
Reagovat
A.R.R.
Ale jako zítra si to svoje koťátko drž na oprátce jo :-D
Reagovat
blixa
Tssssssssssss, sek, kous ! :D
Reagovat
blixa
Žabky si dáváme k svačině ;-)
Reagovat
A.R.R.
Vony žabky mají taky velkou hubu :-D
Reagovat
a.magerova
http://1.bp.blogspot.com/-de2aT0KQbWA/VdmVWjJlVfI/AAAAAAAAKP8/yMTMMO8LQ7o/s640/%25C5%25BEab%25C3%25AD%2Bsteh%25C3%25BDnky.jpg
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
A.R.R.
:-D moje žabka má stehýnka v cajku :-D
Reagovat
blixa
No jo , safra ... snad bude koťátko dost rychlé ... ;-)
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))))
Reagovat
A.R.R.
Plán je následující, v sobotu jako předkrm Koťátko a v neděli jako hlavní chod Lvice :-D
Reagovat
blixa
Ty si to maluješ, teraristo ! :D
Reagovat
A.R.R.
No jo, zítra se z toho snu asi rychle probudím :-)
Reagovat
A.R.R.
Ale pěkné by to bylo, moc bych přál té své žabce jeden velký titul :-)
Reagovat
FulnekUltras
Já aspoň to finále ;)...ale beru i jako vítězku nad Petrou... ;)
Reagovat
vrabejka
http://www.livescore.in/cz/zapas/pEB4RMVe/?iframe_external=119358-11#prehled-zapasu
Serena už by měla skončit.
Reagovat
A.R.R.
Asi jsem mdlého rozumu, ale pořád se tu řeší, co by bylo kdyby nebylo....Já jsem toho názoru, že všechny holky jdou na kurt s tím, že chtějí vyhrát (včera Maria, dneska Lucka) bez ohledu na to, zda-li někomu pomohou nebo uškodí, myslím že tím jak se koncentrují na zápas, tak to vůbec nevnímají. Prostě hrají za sebe a pro sebe, jelikož tenis je individuální sport. Já na tom vidím spíše to pozitivní, Petra je v semifinále a Lucka po té dlouhé pauze odehrála tři kvalitní zápasy, ani v jednom vyloženě nepropadla, dnes si posílila psychiku, což je před FC velmi důležitý aspekt. Petra odehrála dva kvalitní zápasy, s Luckou se mi její hra velmi líbila, krásný pestrý tenis s minimem chyb, dnes sice měla šance na vítězství, rvala se o něj, ale Garbine není žádné ořezávátko a jak jsme psal před začátkem TM, tak ona jediná se mi jevila jako mírná favoritka turnaje.

A ještě poznámka ke vztahu Petra vs. Lucka, holky jsou asi velké kamarádky, bylo by fajn, kdyby si z nich jejich fans vzali příklad...
Reagovat
VlS
A tak neberte několik cvoků jako standard. Převážná většina pravidelných účastníků diskuse to nijak nehrotí, Frick a pár dalších výjímek rozhodně nejsou většina.
Reagovat
A.R.R.
Jenže oni ti cvoci jsou nejvíc vidět, jelikož jsou nejuřvanější :-)
Reagovat
petrulinka
S tím vším lze jedině souhlasit, krásně napsáno :-)
Reagovat
A.R.R.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Naprostý souhlas !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
http://m.tennis.com/pro-game/2015/10/evert-questions-kvitovas-hunger-says-halep-taking-one-step-forward-two-steps-back/56717/#.VjO-w5BNxDt
Reagovat
smazaný uživatel
Největší dnešní šok byl, když jsem v programu zápasů na livesport četl jméno S. Williams. Naštěstí to trvalo jen 3 vteřiny.
Reagovat
blixa
Ses lekl, že se Serena nechala přeřadit mezi chlapy ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
V první chvíli jsem si myslel, že asi ještě spím a zdá se mi, že Serena hraje na TM. Pak jsem viděl, že hraje s nějakou Uruguaykou, pak že hraje za Barbados a že je to DC, takže ta Uruguayka bude asi Uruguayec. No ale výsledek 2-6 2-6 1-6 - to věřím, že Serena by s hráčem 16. stovky uhrála víc :D
Reagovat
Atoidi1
Tuhle mě docela překvapila jedna z kolegyň zvláštním argumentem, jenž měl potvrdit její tvrzení (hezký pleonasmum mimochodem)... Docela nedávno se tu snažil blixa o gnoseologicko-epistemologickou osvětu. Už si to nepamatuju přesně, ale mám dojem, že mu šlo o to objasnit irelevantnost množství zastávajících vůči pravdivosti tvrzení - proti tomu stál koncept (s nímž bojuji docela často) totiž že "zmnohonásobená potažmo většinová subjektivita se stává objektivitou" ... jak říkali staří: VERITAS EST ADAEQUATIO REI ET INTELLECTUS
Reagovat
Atoidi1
*pleonasmus
Reagovat
blixa
To je trochu složitější. Tehdy šlo spíš o to, co je to objektivita a subjektivita. S terminem "pravdivý" je to ještě trochu jinak. Osobně se přikláním k interpretaci Dušana Třeštíka, který rozlišuje pojem "pravdivý" a "správný". Hodně zjednodušeně - správné je to se podle našeho poznání co nejvíce blíží realitě, pravdivé je pak to, na čem se lidé v nějaké skupině (ta může být různě velká, od npř. nějakého kmene až po stát či okruh států, a nebo nějaká třeba náboženská komunita) dohodnou, že pravda je. To znamená, že "pravdivý" se vůbec nemusí rovnat "správný".
Reagovat
Atoidi1
nj, ale můj jazyk třebas se zcela vzpírá, aby používal slovo pravda (a od něj odvozené deriváty) s pouhým "konsensuálním" obsahem ... Dám příklad jednoho tvrzení: "Ve vesmíru je více než miliarda na miliardtou hvězd" /neumím bez indexování napsat jinak nějaké velmi veliké číslo - myslím tak velké, aby s jistotou převyšovalo schopnosti našich nejvyvinutějších teleskopů - tudíž nikdy nebudeme schopni ono tvrzení OVĚŘIT. Přesto bude bez ohledu na počty jeho zastánců a odpůrců buď pravdivé nebo nepravdivé právě jen tím, že bude odpovídat skutečnosti
Reagovat
Atoidi1
ono "hvězdné" tvrzení se snaží ukázat, že pravdivost tvrzení nezávisí nikterak na našem poznání
Reagovat
VlS
Já pravdu vnímám jinak, než jako dohodu skupiny. Pravda by měla být objektivně a exaktně doložitelná a nemůže to být výsledek filozofických hrátek. Správnost a pravda jsou odlišné kategorie. Správný je postup, a současně je i pravdivý, ale nesprávný postup je taky pravdivý, jen nesprávný. Nechápu, k čemu je filozofování o pravdě, když téměř každému duševně zdravému človeku od 5 let výše do začátku demence je jasné, co je pravda, co je lež a co je správnost. Ale možná na toto bádání EU vypsala grant :-)
Pravda boží je však jiná kategorie.
Reagovat
Atoidi1
Řekl bych, že pravdu můžeme buď znát (budˇ jako výsledek nezpackaného empirického či racionálního úsilí) anebo věřit = tedy disponovat informací, vyjadřující skutečný stav věcí, aniž bychom onu adekvátnost ověřili (buď to není možné, anebo jsme se o to /dosud/ nepokusili).
Reagovat
VlS
Ale to zas trochu slučujete do jedné kategorie pravdu a víru. Chápu snahu věřícího obyvatelstva se z víry k pravdě tak trochu prolhat, ale to mému prostému rozumu nevyhovuje.
Reagovat
Atoidi1
nerozumím sousloví "prolhat se k pravdě" ať již je to odkudkoli... Když přijdu z ulice domů a v předsíni potkám maminku, řkoucí: "Táta spí v ložnici.", pak, pokud jí uvěřím, moje mysl se sladí se skutečností, aniž bych do té ložnice otevíral dveře a přesvědčoval se o tom. Nejsem si jist koho všeho měl zahrnout pojem věřící obyvatelstvo, ale sám neznám žádného člověka, jenž disponuje pouze ideami, které by měl VŠECHNY PROVĚŘENY.
Reagovat
VlS
Když mi někdo řekne, že někdo spí v ložnici, tak mu budu asi věřit a pokud k tomu není specifický důvod, tak si to nebudu ověřovat. A je jedno, že to je, nebo není pravda,( protože třeba jen leží, nebo si dokonce čte, ale o nic nejde). Tisíce informací denně bereme jako pravdivou skutečnost a nijak ji nezkoumáme. Kde jsou vajíčka? V lednici. V lednici nejsou, hm tak už žádný nemáme .....
X x denně taková tvrzení děláme a přijímáme, někdy jsou pravdivá, někdy jsou mylná a někdy přímo lživá. Nic to nemění na tom, co je pravda jako kategorie.
K věřícím - mysĺm k věřícím v boha - pár tisíc let byla existence boha (a pekla) považována za pravdu a nevěřit znamenalo v různých dobách různý následek - od normálního konstatování nevíry bez dalších následků po upálení - dle doby a místa. Existence boha nebyla prokázána a protože není jak, nelze prokázat ani jeho neexistenci a vnitřní přesvědčení pro či proti je tedy víra, s pravdou to nemá nic společného. Čás věřících se pseudorgumenty snaží exitenci nadpřirozena "prokázat" jako pravdu a to je to, čemu říkám, že se z víry k pravdě chtějí tak trochu prolhat.
Reagovat
slacker
stejny princip "viry a pravdy" se da aplikovat na stoupence ruznych politickych a filosofickych smeru
Reagovat
VlS
Nesporně ano, zaměňme podstatné jméno víra za ideologie a je to tak. Což neznamená, že všechno v rámci ideologie je lež.
Reagovat
Kozoroh
https://cs.wikipedia.org/wiki/Tom%C3%A1%C5%A1_Akvinsk%C3%BD #Cesty_k_d.C5.AFkazu_existence_Boha

Já to beru tak, že je pravda lidská-nedokonalá, omezená a boží-dokonalá, absolutní.
Reagovat
a.magerova
Jako fááákt?!

Ale jak mi Bůh tu svou pravdu sdělí? Určitě neberu nějakého prostředníka, pěkně z očí do očí ;-)
Reagovat
Atoidi1
Proč to nezkusit, jako to zkusili mnozí - má to ale smysl jen, je-li to míněno zcela vážně: zkus se doopravdy zeptat. Chce to odvahu a nikoli malou, chce to touhu po pravdě (v obvyklém smyslu toho slova) nade všechno a ochotu z onoho poznání vyvodit rozhodující důlsedky. Tedy žádné nezávazné provokativní vykřiknutí, ale oči vyhlížející ve tmě Světlo.
Reagovat
a.magerova
No nedávno jsem si koupila kyvadlo a po několika dnech se začlo se mnou "bavit", až mě u srdce píchlo, když poprvé reagovalo na mou prosbu a to vím na milión procent, že jsem s ním nemanipulovala..... představa, že se se mnou začne bavit TEN v jehož existenci nevěřím, mi docela zamete se životem.... ale představa velmi lákavá ;-)
Reagovat
Atoidi1
kyvadlo bych zrovna moc nedoporučoval (tedy ze všech sil od něj odrazuji tak jako bych odrazoval své vlastní dítě od pití koncentrované kyseliny) - důvody event. přiblížím podrobněji, ale asi spíše jinde - už teď čekám, kdy se sesype roj vyčítačů OT
Reagovat
a.magerova
Tak samo, že mám načteno, že kyvadlo můžou ovládat jak dobré, tak i zlé síly a nebo naše myšlenky či lépe řečeno naše vroucí přání.... jakože neberu to jako bernou minci, ale jako nevěřníka mě jeho pohyb šokoval....
Reagovat
a.magerova
Za těch 7 let co tu píšu už mě vyčítači OT nijak nerozhodí :-)))
Reagovat
Atoidi1
No, já se taky pomalu učím nenechat se rozházet dlouhými vlákny o hadrech nebo jiných variantách vzezření, nemluvě o soutěž o poslední slovo vzájemně se urážejících nenávistníků
Reagovat
a.magerova
Dlouhá vlákna o hadrech?!
No to si ani nepamatuju, že by to tu kdy bylo. A že já se toho ráda účastním. I jiné vzezření ráda řeším, ale je to vše k tématu TENISTÉ.

Jsou tu daleko horší debaty typu: Totalita vs dnešní doba.
O nekonečných diskusích nenávistníků či místní celebrity ani nemluvím.
Reagovat
VlS
a to ti věřím.
Reagovat
a.magerova
Tak proč bys mi nevěřil, říkám přece pravdu ;-)
Reagovat
VlS
Ale podlehnout vlastní víře neznamená poznat pravdu, naopak, víra pokryje i spoustu bludů a lží. Na té bázi fungují sekty a náboženské či politické instituce. (niterná vlastní víra nemá s konfesí nic společného).
Reagovat
Atoidi1
co znamená "pokryje" ? Abych si ujasnil pojmy: Blud = omyl? tedy neshoda myšlení a skutečnosti. Lež = neshoda mezi myslí a mluvou (či jinou signalisací)Mimochodem, mýlící se lhář může vyslovit pravdu: to jest výrok shodující se se skutečností. Člověk může uvěřit omylu, lži, pravdě.
Reagovat
VlS
Promiň, nemám chuť na tuhle debatu, nehodlám ti tvé přesvědčení vyvracet.
Reagovat
Atoidi1
Nevšiml jsem si, že bych tu doposud presentoval nějaké obsahové přesvědčení, které by mi bylo vyvraceno, ani, že by se k tomu schylovalo. Zatím jsme vedli spíše "propedeutickou" či "instrumentální" diskusi, nikoli obsahovou.
Reagovat
VlS
Přiznám se, že ač se cítím docela dobře vzdělán, fakt nevím co propedeutická diskuse je, instrumentální jsem si schopen nějak sémanticky ozřejmit, ale fakt nevím, co máš na mysli a ve slovnících se mi hledet nechce, jsem na to línej.
Reagovat
a.magerova
Tak hrabat se ve slovníku půl hodiny před půlnocí není lenost..... lenost by byla, kdybys dnes řekl, že Tě bolí hlava :-P
Reagovat
blixa
Pan kolega měl zřejmě na mysli "připravná" , či "úvodní", tedy že se jen motáme teprve okolo základních pojmů a k vlastní obsahové diskusi jsme se zatím nedobrali ;-) :D
Reagovat
VlS
Jo, to ale na TP rozhodně činit nehodlám.
Reagovat
smazaný uživatel
mne uz propedeuticky uvod taky postacil a zcela ozrejmil, ze si novy uzivatel zjevne spletl portal a priznavam bez muceni, ze pripadnou obsahovou diskusi taky preskocim.. :-))
Reagovat
blixa
No on zase tak moc nový není, on už se tu nějakou dobu vyskytuje. Ale taky je mi záhadou, co ho zaválo zrovna na TP ;-) I když ... podíváme li se na to , co všechno se tu probírá, tak nakonec proč ne i filosofie. I když chtělo by to přizpůsobit = počeštit slovník, jinak se od té propedeutické diskuse asi dále nedostaneme :D
Reagovat
Atoidi1
Díky za radu s tím slovníkem, vážně, je to tak - vím o tom, ale pořád mi to ujíždí. No, a na TP mě přivedlo - je to k nevíře, ale byl to zájem o tenis - nejdřív různé informace, poradit se streamem, taky jsem se tu dozvěděl např. že čop = slajz a jiné praktické věci. No, a když se někdy prokoušu pralesy zoufalých příspěvků - či spíše přispívajícími zoufalci, sem tam na mně vykoukne nějaká perla, která mne rozveselí, rozesměje a zvedne náladu... za což všem dotčeným děkuji!
Reagovat
Atoidi1
Ano, přesně tak - ale zdá se, že (minimálně pro dnešek) už toho bylo něco jako téměř akorát... :-) Tak zas někdy příště... Dobrou noc!
Reagovat
VlS
no, tak a jsme přesně u toho výše zmiňovaného pokusu :-(
Reagovat
Atoidi1
Budu vděčný za objasnění odlišnosti mezi argumenty a pseudoargumenty, případně též mezi "prokázat" a prokázat (možná se jedná o tentýž princip odlišnosti.
Reagovat
Atoidi1
dokázat neexistenci jakéhokoli x lze pouze dvěma způsoby: buď zjistit, že se nenachází tam, kde by se mělo údajně výhradně nacházet, anebo prokázat vnitřní nesmyslnost konceptu odpovídajícího pojmu x. O to se třebas snaží tzv. hospodský důkaz Boží neexistence - metodologicky a tudíž i obsahově ovšem nefunkční
Reagovat
VlS
Neřešme tady rozdíly mezi ateismem a agnosticismem, mezi hospodskými důkazy neexistence boha a kostelními důkazy jeho existence. Promiň, nejsem věřící, ale ani víroborec, a pokud někdo věří, nemám s tím problém. Jen odmítám brát vážně autority typu Tomáše Aquinského, věřím tomu, že vše myslel smrtelně vážně, ale dnes máme kapku jiný rozhled , než jaký byl v jeho době.
Reagovat
Atoidi1
Moudrý filosof nerespektuje se nepodřizuje vůbec žádne autoritě (ani starému slavnému mysliteli ani dějinnému hledisku). S oblastí ontologie nemá technologický ani jiný pokrok v empirických vědách (z důvodu metodologického míjení se) žádný vztah.
Reagovat
Atoidi1
s těmi pětiletými (a staršími dětmi i dospělými) jsem měl v tomto ohledu již leccos do činění a často jsem byl překvapen jak jedna a táž ústa dokázala v rychlém sledu za sebou vypustit dva vzájemně si zřetelně zcela odporující výroky: "KAŽDÝ MÁ SVOU PRAVDU" a "TY NEMÁŠ PRAVDU"
Reagovat
VlS
Ale já přece netvrdím, že každý pravdu zná, nebo že dokonce nelže, ale to nic nemění na podstatě pravdy.
Reagovat
Atoidi1
však také nereaguji na tvrzení, že každý zná pravdu/y (obsahově), ale na výrok, že "od 5 let výše do začátku demence je jasné, co je pravda, co je lež a co je správnost." Také bych řekl, že výše jmenované bytosti ve valné většině podvědomě chápou pojem pravda ve tradičním adekvačním smyslu a také podle toho v životě fungují, ale ve chvíli, kdy se k tomu mají explicitně vyjádřit, začnou si - pro okamžik diskuse, žít se s tím dost dobře nedá - nasazovat různé relativistické či agnostické masky
Reagovat
blixa
No , nehodlám tu vést nějaké disputace, ale pokud by si bral pravdu jako "objektivně a exaktně doložitelnou", tak by si dramaticky zúžil použití tohoto slova a odtrhl se od jeho jako historického, tak současného používání. Nejde o to "vymyslet a definovat", co zrovna pro tebe je pravda :D, ale popsat , jak je tento termín reálně používán a chápan. A tady je myslím Třeštík nejblíže realitě. Ale opravdu tu nehodlám vést nějakou další OT polemiku, takže toť vše.
Reagovat
VlS
No a to je právě ta Třeštíkova relativizace pravdy. Pokud se dohodneme, že bílá je černá a naopak, nu což, je to jen slovo, to jde. Pokud ale začneme oprovat na bázi dohody s fyzikální definicí světla a tmy, tak to už nelze.
Nemyslím, že by se historicky chápání toho, co je pravda měnilo. To bys taky musel měnit chápání slov omyl, lež a podvod.
Reagovat
Atoidi1
mimochodem díky za připomenutí: zajímalo by mne jak potom definovat omyl a jak lež
Reagovat
VlS
Omyl je poskytnutí nepravdivé informace, o které byl poskytovatel přesvědčen, že je pravdivá. Lež je nepravdivá informace, o které piskytovatel věděl, že je nepravdivá.
Reagovat
blixa
Ale Třešík pojem pravda přeci vůbec nerelativizuje. Ani v nejmenším. Ale ty permanentně zaměňuješ pojem "správný" a "pravdivý". Když tě čtu, tak to by bylo na hodně obsáhlou diskusi, včetně načtení klíčových materiálů oponenta, to opravdu není diskuse na TP ;-)
Reagovat
Atoidi1
Výčitka "zaměňuješ pojem" vyznívá jakoby tyto pojmy (a nejen ony,ale třebas i leccos jiného, ne-li vše)mělo přece jen nějaký objektivní, tedy skutečný, reálný základ. Je téměř až komické (s prominutím) slyšet zastánce jakéhokoli stupně relativismu či skepse, jak trvají na "správnosti" takovéhoto onoho konceptu, jehož obsahem je však popření předpokladu pro "bouchnutí do stolu" - tedy nerelativisovatelný výrok
Reagovat
VlS
Třeštík se zabýval něčím jiným - historickým pohledem na tyto věci. Ve 13. století tyto pojmy měly jistě jiný obsah a chápání než dnes. Nicméně jsme dál minimálně o Encyklopedisty a Darwina. Nemíním se pouštět do učené disputace, kolik andělů se vejde na špičku jehly, opravdu ne.
Reagovat
Atoidi1
no tak, no tak - taky tu nepředhazuji "člověka piltdownského"
Reagovat
blixa
No, jen ještě k Třeštíkovi, netuším co je "historický pohled na tyto věci". Třeštík se zabýval především současným pohledem na věci historické. Ale Třeštík byl jak historik, tak i filosof. A filosof veskrze současný.
Reagovat
Frick
https://instagram.com/p/9ZFyOmNVXX/?taken-by=terezamartinec

Se votrávila v tom Turecku. To má smůlu, holka :-/
Reagovat
adalv87
nevíte někdo kdy se losuje WTA Elithe Trophy?
Reagovat
Haitik
Hodně mimo, ale pls neznáte někdo nějaký dobrý film? :D Nemám večer na co koukat.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Terminator Genisys. Ale nevím, jestli je dobrý, budu si ho teprve v noci pouštět :D
Reagovat
Haitik
Vypadá to dobře, díky! :-)
Reagovat
Jabadu
Tady je Marťan (2015, Matt Damon, cz titulky) online.

Ale musíš si vyklikat pop-upy a olajkovat FB stránku.

http://filmy-serialy-online.tv/video/martan---the-martian-2015-cz-tit/watchv=dX3P9VFmlzY3e8U/12874/#c1
Reagovat
Lunej..
taková trochu pohádka :)
Reagovat
Jabadu
Já bych řekl, že se Scott snažil o realitu bez zbytečných "amerických příběhů", mimozemšťanů ... atd. Ostatně i ten start modulu bez střechy by prý v řídké marťanské atmosféře byl teoreticky možný. :-)
Reagovat
Haitik
Na Marťanovi jsem byl v kině! :D Pecka film!! Ale díky za návrh.. :-)
Reagovat
Lunej..
Nevím, ale že by někdo tak celkem v pohodě zůstal sám na Marsu, ještě měl humor, věděl si se vším rady, všechno mu skoro vycházelo, kromě ztráty úrody, nevím. To asi zvládají zřejmě jen Američané.. :)
Reagovat
Atoidi1
http://www.cross.tv/89091
Reagovat
bIbec
http://www.csfd.cz/film/221541-zabiti-jesseho-jamese-zbabelcem-robertem-fordem/prehled/

http://www.csfd.cz/film/15945-pariz-texas/prehled/

http://www.csfd.cz/film/226771-az-na-krev/prehled/
Reagovat
bIbec
a jinak doporučuju tředba todle:

http://www.csfd.cz/film/149068-lidsky-udel-1-cista-laska/prehled/

Nevím, jestli sem někdy viděl lepší válečný film.. asi spíš ne. Má to teda asi 9 hodin nebo tak nějak (6 DVD), ale je to bomba.
Reagovat
Haitik
Tak mám asi vybráno! :D Kouknu na "Až na krev".. :D

Jinak ten válečný.. To je na mě moc starý už.. :D Ale viděl jsi třeba film Železná srdce?
http://www.csfd.cz/film/339501-zelezna-srdce/prehled/

To je taky skvělý válečný film!
Reagovat
Lunej..
Hodně dobrý film je "Temné kouty", jestli máš rád psychodramatický žánr. Ale počkej si na zítřek, to budeš mít psycho jak blázen :D
Reagovat
bIbec
neviděl :-) Já sem schválně hodil hned 3 filmy, které sou trošku "novější", protože tak nějak tuším, že ty starší filmy mladší generace moc nemusí. Já sem teda taky ještě mladá generace, ale v zásadě tak ze 70% koukám spíš na ty filmy, které sou starší jak já.
Nové filmy nemám moc nakoukané :-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/tenis-turnaj-mistryn-angelique-kerberova-kritika-systemu-pam-/tenis.aspx?c=A151030_173419_tenis_bem
Reagovat
smazaný uživatel
Byl bych pro, aby se poslední den ve skupině hrály oba zápasy současně, ale vzhledem k organizačním možnostem je to neuskutečnitelné... Angie se ale nedivím, protože nevnímat to asi nejde a jít do zápasu s tím, že ti stačí získat jenom set, to není úplně dobré. To je jako ve fotbale, když týmu stačí k postupu remíza nebo prohra o gól a podle toho hraje. Taky to většinou nedopadne dobře (viz např. Plzeň - Maccabi)... Daleko větší kalkulace ale byly letos v deblu, kde sestry Chan uhrály potřebný počet gemů k postupu a potom už se prý tolik nesnažily...
Reagovat
slacker
me se 2 zapasy najednou nelibi, kdo to ma pak stihat sledovat. Jen kvuli tomu zby se vyhovelo nesmyslnemu breceni jedne porazene. Stezovat si na situaci ktera byla pro ni naopak vyhodnejsi tim moc porozumeni neziska.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to si podej ruku s Jarochem... :D
http://isport.blesk.cz/clanek/muj-isport-blogy-redaktori-jan-jaroch/250779/narek-kerberove-po-postupu-kvitove-spilat-muze-jen-sama-sobe.html
Reagovat
slacker
high five
Reagovat
a.magerova
No však má pravdu !!!
Reagovat
Haitik
Jaroch to napsal moc dobře, hlavně ten poslední odstavec.. Nedokázala vyhrát ten potřebný set, tak teď brečí..
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to vysvětlil jasně: Jít do zápasu s tím, že ti stačí vyhrát jeden set (remizovat, prohrát o gól atp.) je kolikrát horší než vědomí, že musíš vyhrát. To je právě hodně o tom, jak se s tím člověk vyrovná v hlavě a jak k tomu přistoupí. Proto Angie jako jeden z mála rozumím.
Reagovat
a.magerova
Ale já ji taky rozumím, klidně si takhle mohla stěžovat mamince nebo trenérovi, ale říkat novinářům, že je to není fér, tak to přestřelila fest.
Reagovat
smazaný uživatel
Já na tom teda nic zvláštního nevidím... Jak říkám: Záleží na tom, jak to člověk vnímá. Já už viděl v různých sportech x zápasů, kde byl někdo v podobné situaci jako dneska Angie a taky to nezvládl. V tomhle je to prostě někdy ošidné.
Reagovat
a.magerova
Tak pokud to někdo nezvládne, tak nemá co dělat v dalším kole, tenis není jen o bouchání do míčku, ale i o psychické odolnosti. A i to fňukání ukazuje její slabé stránky. Lendl by z toho vytěžil maximum při každém dalším zápase, kdyby trénoval nějakou babu :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasně. Já se tady jenom snažím vysvětlit, že hrát poslední dva zápasy ve skupině současně by podle mě bylo férovější a že Angie tak trochu rozumím. Nic víc.
Reagovat
a.magerova
opr. že to není fér
Reagovat
Haitik
Já tohle to prostě nemám rád.. To brečení po porážce novinářům, jak je všechno špatně, jak by se všechno mělo předělat atd..

Podmínky jsou pro všechny stejný, že to ona nezvládla? Asi na to nemá tedy potom..
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli nemáš rád brečení, tak to potom ve fotbale nemůžeš fandit Spartě... :D
Reagovat
Haitik
A přestav si, že mohu :DD Ale to brečení mi na nich taky vadí.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. :D Na druhou stranu je zase třeba rozlišovat mezi brečením a oprávněnou nespokojeností, když tě zařízne rozhodčí (jako např. Spartu v Tripolisu)... Ale jako po derby už to bylo fakt moc. Je fakt, že Sparta mohla kopat penaltu, ale když si vezmu, že Slavii tam odmávali dva neexistující ofsajdy, kdy mohli jít sami na bránu... Myslím, že tam si sparťani na výkon rozhodčího fakt nemohli stěžovat, na rozdíl od svého výkonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Angie mi je sice trochu líto, ale na druhou stranu je to i její a jejího týmu chyba. Ta informace se k ní neměla dostat, pak by třeba hrála líp a nebo by se neměla na co vymluvit.
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct, jestli se to dá nevnímat. Andrea Hlaváčková to prý dneska nevnímala, tak nevím... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno jde, když se chce. I když je pravda, že jí to mohl vykecat nějaký pisálek z novin... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky třeba... Každopádně si myslím, že kdyby musela vyhrát, tak by byla naladěná trochu jinak. Podle mě by to bylo spíš lepší než horší.
Reagovat
a.magerova
Jééžiš.... na jakémkoli jiném turnaji jde do zápasu, že musí vyhrát 2 sety a tady bude fňukat?!
Hrají za velké peníze díky divákům, sponzorům a televizím, tak taky chceme my diváci všechny zápasy vidět postupně live (stejně tak i sponzoři chtěj být viděni) nikoli současně a pak ze záznamu, fakt u mě klesla :-/
Reagovat
misa
Někteří tenisté občas neunesou prohru.
Reagovat
lars
a to mela asi 4 pokusy na postup - posledni 4 sety prohrala
Reagovat
smazaný uživatel
Tak z toho určitě dneska neusne, že u tebe klesla. :D Samozřejmě, že to měla ve svých rukou a mohla si to uhrát sama. Já jenom souhlasím s tím, že hrát poslední dva zápasy ve skupině současně by bylo férovější, protože by tam byl nulový prostor k nějakým kalkulacím. Ve fotbale si taky nikdo nestěžuje, že se poslední dvě ligová kola hrajou všechny zápasy současně...
Reagovat
a.magerova
A či je to tvoje favoritka nebo proč ji tak bráníš, je to kravina co řekla a basta, není tam druhý kurt, tak co votravuje :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Není to moje favoritka, ale řadím ji k těm nejsympatičtějším hráčkám na okruhu. Třeba žádná jiná hráčka nezatleská soupeřce za povedený úder tak často jako Angie... Prostě s ní v tomto souhlasím, ale zároveň jsem hned v první větě reakce na iqeho napsal, že je to neuskutečnitelné.
Reagovat
a.magerova
Né neuskutečnitelné, ale nesmysl.
Stačil ji jeden set, tak nechápu co má, Lucka potřebovala dva.
Opravdu hysterka, a možná to souvisí i s tím častým tleskáním, měla by se více soustředit na svou vlastní hru.
Reagovat
smazaný uživatel
Já už jsem svoje řekl. :D
Reagovat
a.magerova
Já taky a jsem se svým názorem ve většině na rozdíl od toho tvého ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je mi úplně jedno, že jsi ve většině. :D Já si nenárokuju žádný patent na pravdu a tady to podle mě ani není o tom, kdo má pravdu a kdo ne. Záleží na úhlu pohledu.
Reagovat
lars
spatny uhel pohledu to spatne vyhodnoti :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi jasné, že když nesdílím názor většiny, tak mám pro někoho hned špatný názor... :D
Reagovat
a.magerova
Jdi s tím svým názorem za organizátory a uvidíš co ti řeknou.
Slyšels jak jsou levné vstupenky? Do 4 tisíc Kč. A to by ještě měli stavět kvůli dvěma zápasům jeden kurt?!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Férovost soutěže je pro mě jako fanouška větší priorita.
Reagovat
smazaný uživatel
A čím podle tebe byla férovost vyloučená?
Reagovat
smazaný uživatel
Tím, že je možnost kalkulovat s výsledkem, jak tomu bylo letos hlavně v deblu...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud narážíš na sestry Chanovy, tak tam by ani to, co navrhuje Angie, nijak nepomohlo. Ony ten den hrály první zápas debla, takže s výsledky druhého zápasu nijak kalkulovat nemohly.
Reagovat
a.magerova
Obě hrály na stejném kurtu, stejnými míčky, strany si spravedlivě střídaly, takže v čem byla ta neférovost?

Neférovost by byla, kdyby hrály až zítra, ale né dnes.
Reagovat
rusedski
Férovější by to asi bylo, ale kvůli jiným zápasům než byl tento. Angie byla naopak ve výhodě, jen s ni nedokázala naložit a tak kolem sebe kope...
Reagovat
tommr
tak nesmyslnou výmluvu po prohře jsem už hodně dlouho neslyšel ... :)
Reagovat
pockerface
A ten set si mohla uhrát třeba s Garbinou. A nemusela mít nervy s Luckou. Vždy přece mají hrát na vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
A stejně jich je půlka domluvená, protože většině týmů už o nic nejde :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak není třeba to směřovat jenom na českou ligu. :D Hraje se to tak všude a myslím si, že třeba v Anglii nebo Německu nikdo nic nevypouští...
Reagovat
lars
osobni zkusenost ? :)
Reagovat
VlS
Angie je hysterka, to nemá smysl řešit.
Reagovat
pockerface
Přesně tak, měla to brát tak, že je ve QF GS a když vyhraje je v SF. Měla tedy hrát na vítězství ne na set.
Reagovat
a.magerova
Navíc jí šlo o body a o peníze za výhru, tak nechápu jakékoli taktizování....
Reagovat
lars
situace neni podobna jako ve fotbalu:
tenista ma hrat na max. mozny vykon
jde i o body do zebricku
tenis. zapasy mohou mit RUZNOU delku: jeden tenis. zapas uz muze byt ukoncen a v druhem jeste treba nedohraly 1.set
Reagovat
tommr
přesně tak. Kdyby zápasy začínaly ve stejnou dobu tak by pak Kerberová ještě musela požadovat, aby se nepřenášely v televizi a všem divákům v hale byly zabavený mobily, aby nikdo nemoh hráčkám hlásit průběžný skóre z druhýho zápasu ... :)
Reagovat
a.magerova
A druhý kurt by musel být hodně daleko od prvního, aby ani neslyšela reakce tamtěch diváků... za chvíli přijde s tím, že ve Wimbledonu jí vadí zvuky z vedlejších kurtů... :-/
Reagovat
VlS
Ale tyhle nářky nejsou u ní nic novýho, vždyť takhle hysterčí vždycky když prohrává. Druhá Terka Smytková. tak trochu se divím, kolik lidí jí považuje za mimořádně sympatickou, já nějak furt nevím čím.
Reagovat
lars
Smytkova si nekdy stezovala na spatna pravidla v tenisu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukal jsem se na ten článek, co jsi postoval Slackerovi a myslím, že Jaroch to zhodnotil celkem přesně. A to ho zrovna moc nemusím.
Reagovat
rib
Na druhou stranu - vloni byla ve stejné situaci Petra. Potřebovala uhrát na Caro jeden set... A taky se nestalo a nestěžovala si.
Reagovat
Atoidi1
Ne, musela jakkoliv vyhrát, jeden set by jí býval byl stačil, kdyby šaratice porazila radwu ve dvou, což se sice téměř stalo, ale nakonec vyhrála teprve ve třech po spektakulárním kolapsu ve druhým setu...
Reagovat
Kozoroh
Kerberová fňuká, protože si postup prohrála sama! Tenis není jen o trefování míčku, ale i o zvládnutí psychického tlaku!
Reagovat
PetaM
Nevím, jak je to ve fotbale ... Ale jsou i jiné sporty.

Nevšiml jsem si, že by v rychlobruslení jezdily všechny najednou.
Nevšiml jsem si, že by v hodu oštěpem hodili všichni najednou, aby to bylo fér.

Super, fotbal je jedna věc, ale není to jediný sport na světě.
Reagovat
smazaný uživatel
V rychlobruslení je disciplína, kdy startujou najednou... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, short track. A dá se v tom celkem snadno vyhrát... :D
https://www.youtube.com/watch?v=fAADWfJO2qM
Reagovat
smazaný uživatel
I long track, hromadný závod na 5000 metrů. I když je to celkem novinka. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Závod má 16 kol, tj. 6400m a závodí 12 závodníků :)
Reagovat
smazaný uživatel
No dokonce :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem nemyslela... :D

http://sport.idnes.cz/martina-sablikova-rychlobrusleni-svetovy-pohar-soul-pdx-/sporty.aspx?c=A141123_083420_sporty_ten
Reagovat
PetaM
Okey, tak je tam jedna disciplína, ale když sleduju Marťu, tak jsem si nevšiml, že by startovala s milionem dalších holek ...
Reagovat
a.magerova
A to ani nemluvě o lyžování, kde např u slalomu je trať postupem času rozrytá až běda :-/
Reagovat
smazaný uživatel
mi bylo trochu líto. Ale proč se vymlouvá na to, že hraje poslední zápas ? Jo, kdyby Petra neuhrála set, to by se jí to hrálo! Prostě měla vyhrát a bylo to. Ale tak trochu se uvařila a Lucka hrála nádherně, uvolněně.
Reagovat
pockerface
Už se někde objevil čas, kdy budou holky hrát? Já v kolik mám plánovat ranní vstávání.
Reagovat
PetaM
11:30 tuším :)
Reagovat
slacker
zkazeny cely den cumenim u televize. To nemuzou zacinat od 9:00? :-D
Reagovat
d@ve
Přesně tak.. Teď s tebou musím souhlasit. Raději bych si i přivstal, tak jako dnes. Musím taky přes den něco venku porobit, než přijde mráz a napadne sníh... :D
Reagovat
Kytka
Konečně v rozumnou dobu. Akorát vstát posnídat a pak bude hned tenis.
Reagovat
tommr
zítra se to hraje konečně v pro nás rozumnou dobu. Petra začíná zápas se Sharapkou v 11:30 a Háčka nastoupí na kurt hned po jejich zápase ... :)
Reagovat
pockerface
Díky
Reagovat
lars
Já to nedám. Jsem úplně rozhozená. Měly by se hrát dva zápasy najednou," stěžovala si Němka ve druhém setu svému trenérovi

Takhle nervozni Angie jsem dlouho nevidel. Ale jeji zapasy moc nesleduji
Reagovat
Empe
A neměla by to být spíše výhoda? Věděla, že stačí vyhrát jen set, že nemusí vyhrát ani zápas jako takový. Kdyby se hrály dva zápasy najednou, může ji rozptylovat pro změnu vědomí, že ani výhra jí nemusí nic zaručit... :)
Nemluvě o Fed Cupu, tam je navíc i zodpovědnost za celý tým a jeden set nestačí, bod je jen za zápas, ať už jasný nebo napínavý. Zrovna Angie s tím má zloňska velkou zkušenost. Dneska to bohužel tentokrát neunesla, co se dá dělat (z jejího pohledu, samozřejmě jsem hrozně ráda, že Lucka vyhrála).
Reagovat
milik254
Andrea Hlavackova ?@AndreaHlavackov 1h1 hour ago
Andrea Hlavackova Retweeted WTA
Too bad I had no idea @TennisTV,until after the match,that we just needed5 games,I thought we need to win it all ????????????
Reagovat
tommr
tak tomu snad ani není možný věřit? :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo jo :D http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/719969-happy-vzdyt-jsme-prohraly-hlavackova-nevedela-ze-uz-maji-jiste-semifinale.html#hp-sez
Reagovat
smazaný uživatel
Neuvěřitelný, ani jeden z dnešních zápasů jsem neviděla, jenom úplný konec toho prvního, co Petra prohrála, přitom hrála hodně dobře, pak už jsem si říkala, tak škoda, Lucka Angeliku určitě nedá, pak přijdu domů a zjistím, že pomohla Petře do semifinále, to jsou věci :D :) Paráda, sice Máša v semifinále není žádná výhra, ale třeba se zadaří, mám radost :))
Reagovat
FulnekUltras
Maša je pro Petru momentálně velmi příznivá semifinálová soupeřka... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Na postup to nevyšlo, ale aspoň nějaké pozitivum na závěr turnaje a sezóny, Lucka nebude muset celou zimu řešit nějakou "černou sérii". I před FC je to povzbuzení.

V turnaji plném paradoxů uhrálo 6 hráček 1 výhru a 2 z nich budou v SF. Očekávám, že to v podobném trendu bude pokračovat a na konci turnaje bude mít vítězka zápasovou bilanci 3-2, poražená finalistka 2-3 a poražené semifinalistky 3-1.
Reagovat
makro99
nikoliv paradox, ale zcela stylové vyústění letošní sezóny :)
Reagovat
Fandina
V obou tabulkách postoupily ty, které měly nejvíc vyhraných setů, takže nějaká spravedlnost v tom je.
Reagovat
tommr
takže věříš tomu, že ve finále si to rozdají Petra s Agou? Kéž by ti ten tip vyšel ... :)
Reagovat
Fandina
:-))) také by se mi to líbilo
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že jo. Teda u té Agy si jistý nejsem, tam záleží na tom, jak to Garbine zvládne v hlavě. Ale nedivil bych se, kdyby se vyházela. A Petra má jednu vlastnost společnou se Serenou - čím pozdější fáze turnaje, tím těžší je jí porazit. Loni navíc zápas s Marií vyhrála v Singapuru dost jednoznačně, takže to Máša může mít v hlavě. Hodně velkou roli v tomhle zápase bude hrát servis. Jedna i druhá jsou schopné tam sázet jednu DF za druhou, tak uvidíme.

Ale každopádně by to finále dvou hráček, které prošly ze skupiny s odřenýma ušima, tuhle bláznivou sezónu úspěšně korunovalo.
Reagovat
tommr
tak hlavně aby se to povedlo Petře. Aga ve finále bejt nemusí - mnohem víc by mě lákala odveta s Muguruzou ... :)
Reagovat
Fandina
Jak odešly ze skupiny s odřenýma ušima, v obou byly ty druhé nejlepší.
Reagovat
slacker
druhe nejlepsi z odrenymi usima, tak to bylo tesne
Reagovat
Fandina
nechaly za sebou dvě horší ze čtyř
Reagovat
slacker
v tech futrech do SF se srazily 3 holky najednou, a jen jedna byla trosku na pomocna kriteria lepsi
Reagovat
Fandina
ano postoupila ze tří ta nejlepší
Reagovat
slacker
Nepostoupila ta nejlepsi ale ta nejodrenejsi
Reagovat
Fandina
Z těch tří ta nejlepší.
Reagovat
Jan
Ta nejlépe odřená.
Reagovat
Fandina
Ta z těch tří nejlepší.
Reagovat
Fandina
Uhrála tři sety, ostatní mohly také, neudělaly to. Takže spravedlivý postup.
Reagovat
makro99
Já jsem rád, že Petra ten set vyhrála. Díky tomu se Lucka uvolnila a vyhrála nesmírně cennej zápas na prestižním Masters, se silnou soupeřkou, o hodně bodů... a hlavně o mentální tečku za nemocí.
A taky, že týden před FC nebudou Svačina s tommrem omílat klišé "ale Lucie Šafářová čeká na výhru od srpna..." :)
Reagovat
Fandina
Já jsem také ráda, že Petra vyhrála set a že Lucka vyhrála a hrála super, věřila jsem jí proti Kerber, že může vyhrát, před rokem jí také porazila. Na rozdíl od tebe si ale nemyslím, že se Lucka uvolnila díky tomu, že Petra vyhrála set. Tak to být nemusí. Lucka by třeba vyhrála i tak. Hrála dobře.
Reagovat
LukasH
Lucce jsem taky věřil, protože hráčka typu Angeliky jí vyhovuje. Má větší jistotu v úderech než Petra a hlavně o mnoho lepší pohyb, takže jí neustálý vracení nerozhodí.
Reagovat
makro99
já jsem jí začal věřit, poté co Petra dohrála; doteď měla v každým zápase (Linec, Moskva, Singapur) v hlavě musíš, musíš, masters, životní šance... a někde v pozadí mám už na to? zvládnu třetí set?
myslím, že tohle byl přesně ten zápas, co teď potřebovala; a ještě navíc s tím imiďžovým bonusem postup pro Petru :)
Reagovat
tommr
jakýpak klišé? To byl smutnej fakt, kterej určitě trápil i Lucku. Jsem proto moc rád, že to Lucka konečně prolomila a těší mě to možná víc než postup Petry ... :)
Reagovat
Frick
Protože Lucka nebo Kája jí musí nechat. Pro Černoška je Petra takový zlatý oslíček a nelze, aby její pozice české jedničky byla jakkoliv zpochybněna.

Proč asi jí porazila právě Hradecká, že jo...

Pokud mumie příští rok definitivně obživne, tak uvidíte - pokaď se setkaj.
Reagovat
George_Renel
Největší oslíček, no spíš velký osel, jsi ty.
Reagovat
Fandina
Třeba si dělal legraci.
Reagovat
Frick
Nedělal.
Reagovat
blixa
Ještě větší blbec než jsme doufali ... ;-)
Reagovat
Fandina
Varianta jako provokace by se mi věru líbila více.
Reagovat
smazaný uživatel
on není blbec, je jenom nepochopený. Díky bohu :D
Reagovat
blixa
Já bych to v tom hodnocení viděl na kompromis. Nepochopený blbec ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ještě tu diagnózu nějak šetrně sdělit pacientovi... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsi s tím byl u doktora?
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli tam chodí, ale jestli tohle myslí vážně, tak je to opravdu na pováženou.
Reagovat
Roger_Federer
No Vy byste tam meli byt vseci tri, nejlepe na jednom pokoji..
Reagovat
Fandina
Zato ty tam vůbec nepatříš. Co tvůj psychiatr, chodí sem ještě?
Reagovat
slacker
Ja bych jim soupnul jeste Tommra a blixu s renelem, at tam nemaji moc pohodlicka.
Reagovat
Fandina
Celkem dobrá společnost, na Fricka už jsem si zvykla a ostatní jsou super.
Reagovat
smazaný uživatel
V Singapuru maj zase nějakou party a Petra i toho samozřejmě nemůže chybět. To to zítra zase dopadne. :DD Ale chválím šaty, konečně barva i když červenou nemusím. :D

https://m.facebook.com/CeskeSrdceTenisoveSrdce/photos/a.250000751688276.60469.247405601947791/1023749984313345/?type=3&theater
Reagovat
a.magerova
Super barva, mohla mít k nim i boty stejné barvy nebo béžové :-))

Jo a doufám, že Petra myslí na tankové pivo pro Lucku čili celou cisternu a né jen jeden půllitr :-))
Reagovat
smazaný uživatel
zelený, Renčo-komplementarita barev
Reagovat
a.magerova
Tak když zelený, tak jedině tyhle :-P
http://louboutinky.cz/files/styles/full_custom_user_mobile_1x/public/pictures/15/22/56938a98c564f1daaccc62932206144e.jpg?itok=9Q55YOqo
Reagovat
smazaný uživatel
vínově červená vs lahvově zelinkavá
Reagovat
a.magerova
Sedíš někde v lokále, že máš tyto představy? :-)))
Reagovat
d@ve
:D
Reagovat
a.magerova
Tak jsem teda našla jedny vhodné lahvově zelinkavé :-))
http://mojenozky.cz/files/styles/zoom/public/pictures/3085-2670.jpg
Reagovat
lars
Ta mela byt povinna jen pro cervenou skupinu :(
Reagovat
Frick
že si Lucka cest(o)u na TM hodně zas(o)uložila.

----------------------------------------------

Ta čeština je geniální. Stejně jako já.
Reagovat
PetaM
Geniální .... Až na to, že slovo "zasuložila" neexistuje.
Reagovat
Frick
Ani v nějakym nářečí? :o)
Reagovat
PetaM
Nevím, ty vypadáš, že neznáš ani jedno. A i tak by to nebylo správně ;)
Reagovat
Lunej..
Pochybuju, že v reálu Frick zná význam tohoto slova.
Reagovat
slacker
slova nareci?
Reagovat
PetaM
Tak Serča se vrhla na okruh ATP :D

Dneska hraje v Davis Cupu proti S. Maresca :) :)
Reagovat
Frick
http://www.tenisportal.cz/hrac/williams-03610/?annual=2013

Tý ho. Na fjůšurech nevyhrál nikdy v hlavní souteži. Toho by moooožná ta Serena mohla porazit, ne?
Reagovat
Frick
https://instagram.com/p/9dYvxHJ4Js/

Přijde mi jako kdyby tam Ivet..... (to už nechám domyslet si vás)
Reagovat
Jabadu
Petruše, kdyby se náááááhodou stalo, že to celé vyhraješ, tak ten hrnec dáš Lucce, jasný?
Páč ty už jeden doma máš!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen at si ho klidne ten hrnec necha;D)
***
Hlavne aby to PIVO fakt bylo!!!:) To nas zajima;D)
My si to z 1GSL pekne prekontrolujeme, nevinnou recnickou otazkou na FB, "tak co jak ti chutnalo to pivco od Petry"?:)
A beda Vam, beda Vam, jak do FC ten slib nebude splnen;D)
Reagovat
Jabadu
"Slečno Kvitová, jak jste se připravovala na dnešní rozhodující zápas?"
"Nijak. Já mám Lucii. Aáááááchachachachacháááá ..."
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pouze zavolala do CR, aby pripravili v Brne pro Lucku dobrou chlazenou dvanactku;) Mozna Starobrno.... Takze priprava byla!!!:)
Takove zarizovani a telefonovani, neni zadna sranda;)
Reagovat
d@ve
I basa je málo! :)
Reagovat
VlS
To chče hekťák Plzně
Reagovat
d@ve
Tož já radši Svijany. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já zase kvasnicový z pivovaru ve městě, kde bydlím. :D
Reagovat
d@ve
Kvasnicový ležák Tři sestry? :)
Reagovat
smazaný uživatel
ne :D
Reagovat
d@ve
Jihlavský Ježek nebo Hubertus z Kácova?? :D
Reagovat
Fandina
podle google je kvasnicový ležák skoro v každém městě
Reagovat
smazaný uživatel
Neřeknu, protože tu nechci psát, odkud jsem. ;)
Reagovat
d@ve
Ale byl jsem fakt tak blízko.. :D
Reagovat
a.magerova
Jedině Radegast, nejlépe temně hořký :-))
Reagovat
a.magerova
http://www.jpeg.cz/obrazek/eCbH
Reagovat
blixa
Je fakt že vypadaj, jako by v sobě měly 3-4 kousky :D
Reagovat
Fandina
:-)))))
Reagovat
PetaM
Jedině Radka!!!! :)
Reagovat
blixa
Jsou i jiná pěkná děvčata ;-) :D
Reagovat
slacker
Odkdy je Radek holka? Kluk jako buk
Reagovat
a.magerova
No bo:
1. Jedině TA Radka
2. Jedině TOHO Radka

Prostě každý podle své orientace :-P
Reagovat
slacker
Jedine TU Radku
Jedine TEN Radek
Reagovat
a.magerova
Jedině Radka chce Radka.

Mám v tom Cimrmanův absolutní rým :-P
Reagovat
slacker
alho-holka Radka rada pije Radka, Sud kulaty, rys tu pije, tu je kara, ten to ryje.
Reagovat
a.magerova
OK to už je lepší :-))

Naše koza strakatá
měla pěkná kůzlata.
Sousedova vedlejší,
měla ještě pěknější.
Reagovat
smazaný uživatel
konecne kvalitni nazor;)
Reagovat
smazaný uživatel
myslim magerku...ono se ted ty reakce ve vlakne obcas ztracej;)
Reagovat
a.magerova
Já fandím JEN kvalitě, jako bys mě neznal :-))))
Reagovat
d@ve
Radegast Classic? :)
Reagovat
tedi
psenicny primator
Reagovat
d@ve
:D
Reagovat
tommr
Háčka nakonec prohrály v STB když v závěru dvakrát hloupě pokazily nalitý míče a připravily se tak o dva mečboly. Psychika rozhodně nepatří mezi jejich silný stránky ... :(
Reagovat
slacker
pozitivni komentare nejsou tvoje silna stranka
Reagovat
tommr
neotravuj demente ... :(
Reagovat
slacker
zmiz nebo zhebni hajzle
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, co tam holky dělaly... Takhle hloupej závěr utkání jim snad ani nemůže dovolit mít radost z postupu do semifinále...
Reagovat
d@ve
Lidově řečeno, to zazdily.
Reagovat
smazaný uživatel
no jo,STBáci mají pořád dlouhé prsty
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
Kytka
Co to je za šílenost? proč se hraje tiebreak, Na TM?
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň, že zrušily *no Ad.", to bylo horší. :D
Reagovat
Kytka
Škoda, že se nehrál poslední normální set. Vždyť snad šlo i o prachy a bod ne?
Reagovat
tommr
jj můžem bejt rádi, že se hrálo aspoň na výhody ... :)
Reagovat
lars
asi proto , ze uz jsou jisty postupujici
Reagovat
Lenca45
Jen jestli se Pála s tou nominací moc neukvapil. 4.11. by ta nominace asi vypadala trochu jinak...
Reagovat
VlS
Těžko, Ani Hradecká, ani Andrea nejsou použitelný pro singl, kdyby to bylo potřeba.
Reagovat
tommr
ony bohužel moc nepřesvědčujou ani v tom deblu. Ty jejich postupy na TM i ze skupiny byly velice štastný ... :(
Reagovat
Fandina
Háčka v semi proti Mugu s Carlou, to by bylo super, kdyby je porazily.
Reagovat
tommr
bude hodně záležet na tom jak to pojme Muguruza ...
Reagovat
tommr
z Háček spadla v okamžiku kdy si zajistily postup nervozita a začaly konečně hrát to co umí. Ještě je tam sice pořád dost chyb, ale už se na to dá aspoň koukat ... :)
Reagovat
Fandina
Dobře Andy hezky je tu set. Super Háčkované Holky, tak ještě ukažte, jak umíte hrát, předloni to bylo super a i tady první mač nádhera.

Pojďte!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy se budou hrát semifinále, nevíte?
Reagovat
tommr
Háčka se už uklidnily a hrajou znatelně líp než ze začátku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo by to řekl, že ta česká kvantita předvede poslední den i kvalitu :D.
A paradoxně jsem začal věřit, že Petra zítra Marii porazí :).
Reagovat
tommr
tomu nevěřím - aspoň ne na TM - Sharapka bude mnohem těžší oříšek než byla dneska Muguruza. Petra by jí ale mohla porazit ve finále FC ... :)
Reagovat
Frick
když jsem viděl, jak Angíně tekly nervy, tak se docela divim, že koncovky v Birminghamu a Stanfordu nebyly pro flegmatickou Káju. Aspoň v tom Stanfordu, kde Sluňátko ztrácelo servisy.
Reagovat
milik254
Matt Cronin ?@TennisReporters 2m2 minutes ago Central Region, Singapore
Kerber is mad cause wanted matches at the same time.'It's not fair, it's like on football. It's really counting. Should play like same time'
Reagovat
Frick
Jo a druhej velkej kurt se bude budovat kde?
Reagovat
smazaný uživatel
Angie chápu, že je naštvaná a zklamaná, ale tak to neměla sledovat. Mohla si někam zalést do kouta se sluchátkama v uších a nevnímat to...
Reagovat
Lunej..
Angie to nemá lehké, byla taky dost naštvaná, když si Mugu vzala přece MTO a pak jí dvěma gemy tuším doklepla.
Reagovat
VlS
Mě teda nejvíc ze všeho připomíná Terku Smitkovou , napůl v hysterickým rauši
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Trebas to tak udelala,
ale trener ji chtel namotivovat a rekl ji, ...mas to v kapse;D) Staci set proti Lucy, ktera hraje po nemoci slabe, to zvladnes...;) A ejhle...chyba...;D) Lucinka se konecne dostala do formy, a Angie nezbyvalo nic jineho nez triskat raketou o kurt;)
Ikdyz nevim na co si stezuje...nebot horsi je, kdyz nekdo hraje tzv. pred ni..., zahraje potrebny vysledek, a potom tzv. koncentraci;D) a tim te vyrazuje.... A neudelas s tim nic...
...jedina pomoc je vyhrat proste vsechny 3 zapasy;)
Reagovat
VlS
To z ní mluví frustrace a potřeba to na něco hodit. Nešlo o zápas typu Maša s Flávií, kde se mohla Marie rozhodnout, koho vezme do SF ( a neudělala to, hrála na plno) Naopak pro Angie mohla být výhoda, že Lucka už nemá o co hrát. Angie se tím u mě dost shodila.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jiste...mela to celkem dobre rozehrane, a Lucka ji slusne zmackla;)
Mne to nejak extra nevadi, ja ji obecne vubec nejak moc podrobne nesleduji a nefandim...ocenim, to jo, ale je mne celkem volna;)
Reagovat
smazaný uživatel
I am mad cause wanted a pony and got a washing machine instead
Reagovat
tommr
ona je opravdu prdlá, protože pro ní to byla velká výhoda že hrála poslední zápas ...
Reagovat
rusedski
Nejspíš jí ta situace, kdy jí zbývala "maličkost" v podobě jednoho setu, fakt nesedla. Ale přijde mi trapný se na to vymlouvat. Vyznívá to asi jako:"Pořadí zápasů bylo nefér, protože odhalilo moji labilitu":)
Reagovat
Fandina
Když se hraje na normálním turnaji, tak také musí vyhrát, aby postoupila. Dokonce dva sety.
Reagovat
peggy
Jeste,ze Ti Petro pomohla Safarova,jinak by si jela domu.Pojedes po prvnim zapase stejne,misto ovesena zlate by bylo lepsi se venovat hre a jeste lepsi skoncit.
Reagovat
Fandina
Petra si ale musela uhrát tři vítězné sety na TM, kdyby to nebylo, tak jí výhra Šafi bude k ničemu.
Reagovat
milik254
Dva z nich ale uhrála proti Lucce :D
Reagovat
Fandina
Myslíš, že jí je Šafi nechala?
Reagovat
smazaný uživatel
nevěřím, že tohle napsal člověk
Reagovat
Kytka
Osobně mám taky raději Lucku. Ale je jen dobře, že máme tolik holek co umí. Dvě v top ten, 3 ve dvacítce, 40. je Bára a ještě další holky ve stovce, ale bylo i líp.
Reagovat
Fandina
Andrejka je usměvavá, to se mi líbí. Tak teď se Háčka ukažte, víme, že umíte hrát super. Pojďdte!!!
Reagovat
Lunej..
Věřím, že babolat má velkou radost, tak to Háčkám přál :D
Reagovat
Fandina
Tak to vůbec nevím, komu přeje babolat, zas tak to tu nesleduji.
Když na mě reaguje, tak se ozvu, jinak to jde mimo mě.
Reagovat
Lunej..
Já jen trochu rýpu, že psal, že Háčka tam nemají co dělat a že budou dělat jen samá selfíčka.
Reagovat
d@ve
Tak upřímná ironie, jo? :D
Reagovat
Lunej..
ano přesně :D
Reagovat
Fandina
Aha.
Reagovat
slacker
A nepsal neco podobneho Tommr o ceskych singlistach kdyz jeste nemeli jistou ucast na TM? Ze by tam nemely jezdit pro 3 porazky.
Reagovat
Lunej..
Tak to nevím, ale nepřekvapuje mě to :)
Reagovat
tommr
mě zase nepřekvapuje, že pokud jde o mě tak si s tím dementem tak notuješ ... :)
Reagovat
slacker
Me prekvapuje ze si s tebou nekdo notuje.
Reagovat
Fandina
Já jsem si zase nevšimla, že s tebou si někdo notuje.
Reagovat
d@ve
Klid Tommre, Lunej je jen upřímně ironická. ;)
Reagovat
slacker
No to ja sem taky uprimne ironicky, takze by ses mel zastat i me pokud nejsi pokrytec,
Reagovat
Fandina
Ty nejsi ironický, ty jsi útočník a ty nemají lidi rádi.
Reagovat
slacker
tazke nemas rada utocici hracky jako petra, tos to teda tajila
Reagovat
Fandina
Nemám ráda lidi, jako jsi ty, kteří do druhých ryjí a nic jim není svaté.
Reagovat
d@ve
Zastanu se tě možná někdy jindy, Slackere. Až budeš v právu.. :)
Třeba až budeš tak jemně "upřímně ironickej", tak jako Lunej. ;)
Reagovat
slacker
v pravu jsem a o mire jemnosti ironie rec nebyla
Reagovat
d@ve
Tak to tedy nee, nejsi v tomhle případě v právu. To si možná myslíš jen a jen ty. ;)
Reagovat
slacker
Nemam pravo mit ironicke nebo sarkasticke poznamky? A jakpak to ze ja ne a druzi jo?
Reagovat
Fandina
On je rozdíl mezi ironickou poznámkou a mezi tím, když druhému napíšeš, že píše nesmysly. To snad chápeš, že se nedělá.
Reagovat
slacker
Tak kde pisu ze pise nesmysli? Na to si pockam.

No a ze ty nebo Iaqe pisete porad ze druzi pisou nesmysly, tak zase odtahni falesna pokrytecka rozumbradko a lharko
Reagovat
Fandina
v každé tvé reakci na tommra je útok, že neumí psát, píše blbosti, permanentně na něj útočíš, nic jiného z tvé reakce na něj nevyplývá
Reagovat
slacker
tak mi par tech reakci sem zkopiruj (i s tim na co sem reagoval, aby byl zachovan kontext) at muzeme spolecne udelat vetny rozbor.
Reagovat
Fandina
Když tu tommr něco napíše, tak jsi u něj a útočíš na něj ve stylu, proč to a to píše, komentuješ, jako by psal nějaké nesmysly, přitom to jsou jeho názory. Celkově jsi neslušný.
Reagovat
slacker
Ja pisu ironicke poznamky. Dobry/kvalitni nazor by ji prezil bez uhony a hloupy nebo spatny nazor diky tomu vice vynikne. Tak si vyber.
Reagovat
Fandina
Ty napíšeš názor, on napíše, že jsi dement a ty pak vyletíš, začneš na něj zmiz a další. Tak buď buď smířen s tím, že ti odpoví podle svého, že jsi dement a pak se nerozčiluj, že tě tak nazval. Nebo na něj nereaguj. Takhle vypadáš opravdu jako dement a pak ještě znovu toho dotyčného urážíš dalšími větami.
Reagovat
slacker
kdyz rikas ze pisu nazor a on na nej reaguje demenet tak priznavas ze ten kdo zacne urazet je Tommr a nikoliv ja. V ten moment je na mem uvazeni jak moc hruba bude zaplata na hruby tommruv pytel.
Reagovat
Fandina
Kdybs na něj nedorážel, nebude tě odrážet. Tomu doufám rozumíš.
Reagovat
slacker
neunasi kritiku a ironii, to je cele. Reaguje agraesivne a utokem.
Reagovat
Fandina
Napíše jen, že jsi dement, ty pak začneš zmiz a další věci a pořád pokračuješ, nechceš se smířit s tím, že si o tobě myslí, že jsi dement, nebo si to třeba nemyslí, ale chce tě odrazit a ty v tom pořád pokračuješ dál. Jako bys nechápal, že se s tebou nechce bavit, nezajímají ho tvoje poznámky. Něco jiného je, kdyby tady byl někdo, kdo se s tebou bude satiricky bavit, tak pak můžeš, ale ty se mu vnucuješ a přitom ho shazuješ. Uvědom si to.
Reagovat
Fandina
jinak ta tvoje věta odtahni rozmbradko a lhářko také nesvědčí o tom, že bys byl hodný a snášenlivý chlapec, už jenom představa, že druhý někomu napíše píšeš nesmysly tě popouzí
Reagovat
slacker
popouzi me ta neskutecna podlost a licomernost.
Reagovat
Fandina
jsi nesnášenlivý a netolerantní, nemáš rád lidi, proto tě duzí popouzí, nejsi v pohodě, jsi nespokojený
Reagovat
d@ve
V tvém případě to, Slackere hraničí až s trollingem. A neříkej, že nevíš proč. ;)
Reagovat
slacker
tak mozna nekdy hranici, ale od kdy je trolling smrtelny hrich?
Reagovat
d@ve
:D Díky aspoň za upřímnost.. ;)
Smrtelný hřích to asi není, ale smrtelná nemoc možná jo.
Můžeš umřít v koutě sám, bez kamarádů, smutný a nešťastný, umřít snadněji v zapomnění. Ani pes po tobě nemusí štěknout.. :D
Stále se to ale dá ještě léčit, Slackere, tak neváhej.. ;))
Reagovat
slacker
Kdyz si tak jeden precte v diskuzich co vsechno se da udajne lecit. Tak mam dojem ze se vsichni divali casto na Prelet pres kukacci hnizdo, aby se to nevylecilo nakonec tim ze jeden skonci jako slintajici prikurtovany lezak
Reagovat
d@ve
No právě, tak si dej bacha, ať neskončíš jak ten zkvašenej ležák.. :D
Reagovat
slacker
nekdo holt takovou eliminaci nepohodlnych nazyva lecbou
Reagovat
Lunej..
Aha, to máš teda špatnou paměť, když jsem se tě kolikrát zastala. :) Ale je pravda, že dobré činy jsou zapomenuty a ty špatné se neustále připomínají. A notovat si můžu klidně sama se sebou, pokud jde o tebe, k tomu nepotřebuju nikoho, ani slackera :)
Reagovat
tommr
mě vůbec nevadí, že do mě reješ, ale mrzí mě, že k tomu využíváš toho dementa a tak ho vlastně v těch jeho nenávistných tirádách podporuješ ...
Reagovat
slacker
Nenavistne tyrady tady produkujes ty, na moje ironicke poznamky. Takze se nediv ze po jedne z nich si na tebe taky plivnu.
Reagovat
Lunej..
Co povídáš? I kdyby to napsal někdo jiný, tak na to reaguju stejně. Já nepotřebuju nikoho využívat, dokážu ti to říct sama. Někdy se stane, že souhlasím s něčím co napíše slacker, ale to si zase neber tak osobně. Sama jsem mu osobně říkala, ať toho nechá, ale poroučet mu nemůžu. Spíš se divím, že tě to ještě dokáže od něj rozhodit, když víš, o co jde. A mě s nikým do pytle neházej. :)
Reagovat
tommr
Háčka si právě zajistily postup do semifinále! Jejich hra má ovšem dneska k dokonalosti hodně daleko ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale v tv o tom zatím nepadlo ani slovo, je to jistý? Před zápasem říkali, že musí uhrát set...
Reagovat
tommr
jj už mají postup jistej i bez vyhranýho setu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam, juchů! :)))
Reagovat
Fandina
Hráďo, nenervuj se, že musíš, pěkně dopodávej tenhle game. Bude jich pět. Pojďte holky!!!
Reagovat
Frick
Mi přijde jako takové hezké sluně. Souhlasíte?
Reagovat
tommr
Háčka dneska hrajou opravdu příšerně. K postupu jim sice chybí už jen dvě hry, ale vůbec není jistý, že si je dokážou uhrát ... :(
Reagovat
Kytka
Ještě jeden. Až ho urvou, tak se to třeba zlepší.
Reagovat
VlS
Už jen jedna :-). Andrea to uhraje :-)
Reagovat
Kytka
Ale je to bída.
Reagovat
Kytka
No, jeden míček, co Vám to udělá?
Reagovat
Kytka
A je to!!!! Teď to můžou jenom rozjet.
Reagovat
tommr
jj snad z nich ted ta zbytečná nervozita konečně spadne ... :)
Reagovat
Kytka
Když spadne nervozita, jak je to hned lepší.
Reagovat
lars
hrajou H+H nekdy lob ? :)
Reagovat
slacker
hrajou ale metr a pul za bejzlajnu
Reagovat
slacker
co mi prijde jako naprosto neomluvitelne od nekoho kdo neni rekreacni hrat
Reagovat
d@ve
jj, buď to buší do zdi a nebo to hodí za lajnu..
Škoda, to by asi jinak byla cesta..
Reagovat
d@ve
a nebo do sítě.. :/
Reagovat
Kytka
A umí lob.
Reagovat
VlS
No, a je to, ne?
Reagovat
tommr
ale bylo to utrpení sledovat ... :)
Reagovat
VlS
No to jo
Reagovat
Chrenda
neprohrála ve dvou setech. Bývala by postoupila Šafina a ta by měla větší šanci proti Máše než Petra a vůbec by si to i víc zasloužila. No tak snad příští rok. Každopádně titul přeji Garbině. Je fakt v laufu. Dokonce myslím, že by v horizontu roku, dvou, mohla brát z reklamy větší peníze než Máša, krasavice jedna. A taky by mohla začít porážet Serenu.
Reagovat
Kytka
Tak s tímhle přesně souhlasím. Taky jsem tu psala, že je škod, že Petra neprohrála ve dvou setech.
Reagovat
tedi
vy jste fakt zaslepenci. kdyby petra prohrala ve dvou, lucka by vubec nemusela ve dvou vyhrat. byla by pekne pod tlakem a rozhodne neni jisty, ze by ho ustala.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by docela zajímalo, jestli Lucka věděla, že musí vyhrát ve dvou, aby mohla pomoct Petře... nebo i jestli hráčky před závěrečnými zápasy ve skupině sleduju tabulku možnýho postupu...
Reagovat
tedi
co lucka v tomhle pripade, to nevim. ja bych ji to nerekla, aby v pripadne koncovce druheho setu neznervoznela. :) naopak, ze je venku a ze muzes hrat bez tlaku, ji snad rekli urcite. vsak tak i hrala. krasne.
mugu to dneska urcite vedela, ze ji staci set. angie? rekla bych, ze taky.
Reagovat
milik254
http://www.wtatennis.com/news/article/5105108/title/wta-insider-live-blog-friday
Angie asi jo
Reagovat
tedi
evidentne. no a hacka to taky mely presne spocitany. :)
Reagovat
tommr
jj ten rozdíl v jejich hře před a po zajištění postupu je do očí bíjící ... :)
Reagovat
Kytka
Jen by mně zajímalo, jestli by se Petra tak radovala z postupu Lucky, kdyby to bylo naopak. Jako Lucka za ní. Myslím, že ne. Byla by naštvaná, že nepostoupila sama.
Reagovat
vibbi
zvadni.
Reagovat
VlS
Tak mě víc mrzí, že Lucka nedokázala Petru porazit a nebylo by co řešit. Kdyby hrála jak dneska, tak by vyhrála, ale kdyby jsou chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze jednak ji ma Lucka hodne v hlave...a za druhe, opravdu ty navraty zpet nejsou jednoduche;)
Ja jsem rad, ze se ji konecne povedl zapas a je zpet herne;)
Uplne mi spadl sutr ze srdce;)
Reagovat
tommr
jj přerušení tý černý série proher je strašně důležitý - ted už věřím, že Lucka půjde pomalu nahoru a docela se už těším na AO kde může jen získat ... :)
Reagovat
Kytka
Taky už se těším na AO. Hlavně, že Lucka jede domů s výhrou a neskončila tam úplně poslední bez jediné výhry. Vždyť jen jedinou výhru má 6 hráček včetně Lucky. Mária a Garbine tam kralují. A Lucka je snad už zpátky. Teď odpočinout a nabrat sílu a potrénovat na další sezónu.
Reagovat
lars
Lucka mohla vyhrat TB s Mugu
Reagovat
Kytka
Lucce se forma teprve vrací. Škoda, že se nerozehrála dřív na těch přípravných utkáních. Mohla by pak dát jak Petru tak Garbine a nebylo co řešit.
Reagovat
bIbec
osobně nevím, jestli by měla větší šance, ale nelíbí se mi to slovíčko "zaslužila". (NE)ZASLOUŽIT je vůbec to nejhorší a nejstupidnější slovíčko, které se sem tam v tenisových diskuzích objevuje. Dokonce je ještě mnohem horší než slovíčko KDYBY.
Reagovat
Lunej..
Máš pravdu, slovo "Zasloužila" v tenise je hrozný. Já mám zase alergii na větu "no a co, chleba stejně levnější nebude" :D
Reagovat
Fandina
Já předpokládám, že zasloužil/a je jenom řečnická otázka. Každý přece ví, že ve sportu, v tenise, jde o to, který podá lepší výkon, kdo vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Se celkem bavim, tak na jednu stranu tady podsouvate, ze to jsou uzasne verny kamaradky atd. a jak Lucka na kurtu verne bojuje za Petru, jinak by ani tak nehrala((takove blaboly vam nevadi)) a na druhou stranu hrajete hru, ze Lucka by take nesledovala zapas...s Karlickou;)
Trochu tomu nerozumim...tak Karlicka je taky kamaradka...???
A kdyby ta situace nebyla, tak snad nechcete rict, zeby Lucka nevyhrala?...nebo tak nehrala...
...klasicky priklad Kvitocentrismu...

1/ Jsem si rypnul do toho neustaleho tvoreni vasich mentalnih uvah, jaky to je velky TEAMWORK ta Peta s Lucy...
2/ Pokud je tu teda teamwork, jak uvadite, tak bych rekl, ze Petra by odpovidala jinak, a ja ji to nema ani nejak za zle...ze reagovala tak jak reagovala;)
3/ Souhlasim s tim, ze sam bych to asi nesledoval, nebot bych si chtel uhrat vysledek sam, jenze tyhle situace stvari prave ten system TM...a prave ty komplikace tzv. kamoseni;)
4/ Vzpominam si na rozhovor s Masou o kamaradstvi na tenisovem okruhu...celkem rozumne a pragmaticke, to co rikala. Nebot uprimne uznala, ze by to bylo pro ni silene tezke...
...a urcite to je tezke i pro samotnou Lucku...tedy rozhodne tezsi nez pro Petru...a to je jako SPATNE??? co rikam:D))) Snad neee. Vzdyt je to evidentni, ale proto jeste nemusite z toho delat nenavist!!!! To si tvorite pouze vy...
5/ Libi se mi pohled scenaristu filmu Wimbledon na to, co to je kamaradstvi mezi hracema...a kdyz se ti dva setkaji na kurtu...no nevim na kolik tohle ty dve splnuji oboustranne...rekl bych, ze Petra ma v tom rozhodne vetsi rozum! A to je jako spatne;)))???
Reagovat
misa
Petra má na tenis lepší povahu než Lucka.
Reagovat
Lunej..
Myslim, že takovéhle drama tady děláme my. Vůbec nevíme, jak to spolu holky mají v soukromí, jak se baví, co spolu dělají a tak. Lucka působí víc mile, protože se netváří otráveně a celkově dělá dojem milé holky, což určitě je. A vzhledem k tomu, že i Petra patří mezi oblíbené tenistky, jak některé samy řekly, včetně Liny atd., tak to určitě nebude tak horké, jak to tady na TP vypadá. Osobně si myslím, že Lucka tak nehrála kvůli Petře, ale kvůli sobě, což je fajn. Byla v pohodě, má radost z vítězství, k tomu má možná bonus radosti, že pomohla Petře, ale to jsou jen zase naše dohady.
Reagovat
misa
Lucka už potřebovala zlomit sérii, takže měla na konci velkou radost hlavně sama za sebe a hrála pro sebe, rodiče a všechny, kteří ji mají rádi. A navíc, když může, tak pomůže :)
Reagovat
tedi
presne tak. zvedla si sebevedomi, dokazala sama sobe, ze zase muze po zraneni a nemoci hrat vyborne a porazet hracky top10.
Reagovat
Kytka
Kvitovci jsou jako běsní psi. Co chceš?
Reagovat
A.R.R.
A ty jsi pěkně jedovatá Kytka :-D
Reagovat
tedi
zrovna dneska tady ale besnis ty...
Reagovat
blixa
Spíš ty seš jako běsná čubka ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovci jsou vždycky nejhorší... Bože -_-
Reagovat
Lunej..
To sis za tu dobu, co tu jsi, ještě nezvykla? :)
Reagovat
smazaný uživatel
;D) boze;) Mate den;) Se radujete, mate postup;)

Ale fakt je, ze PetruFans mam z Kvitovcu nejradeji, uplne stejne jako Lucku....;) To je moje jasna nejmilejsi srdcova Kvitovcu;)

...Lunej taky neni spatna, ale tady si jeste pockam na tu pristi sezonu...;D) jsem celkem zvedavy teda...jak ty sliby budou plneny;) No jeste si je treba pockat na vykon Petry v SF...tam je moznost, ze se bude i preskrtavat Nr.1...;D)
Reagovat
Lunej..
Já mám PetruFans taky hodně ráda, ale ona to ví. :)

No, možná máš pravdu, že bude škrtání, protože Mašena je rozjetá jak Transsibiřský expres a naše česká lokálka bude mít co dělat, aby stačila :) Ale třeba si zase Mašena vybere den, kdy jí nepůjde první servis, protože s Flavií teda kralovala, kdežto s Agou těch DF bylo celkem dost. Ani nevím, jestli budu mít odvahu zítřek sledovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hej vy dva, nechte toho. Začínám se červenat...
Reagovat
Lunej..
bud rada, ze ti peceme dorty a nevarime nudlovky :)
Reagovat
Kytka
Carevna měla dnes volno, bude odpočinutější a navíc už měla jistotu.
Reagovat
smazaný uživatel
No pekne sis to navarila a upekla ;D)))
Ja jsem celkem na souboj Marie a Petry zvedavy...jak dlouho ne. Dost mne take zajima, jestli Marie mini pokracovat s tim stylem, s ktery tady vyrukovala...je to celkem navrat do pocatku jeji kariery. Tak uvidime, jak si s tim hlavne Petra poradi...ted by uz mela byt nejak v klidu...ne?;)
Reagovat
Lunej..
Tak Mašeně někteří prorokovali, že tady formu mít nebude, když měla tak dlouhou pauzu a ejhle. Navíc je o to víc namotivovaná, že neúčastí Sereny má šanci na titul a možná i na návrat Nr.1, kdo ví. :) Já obdivuju, jak začala hrát čopy a chodí k síti, což byla předtím u ní sci-fi a ty čopy jí jdou opravdu hodně dobře. Petra je klidná pořád ne? :D:D taky podle toho její hra vypadá :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle Marie hrala na zacatku kariery, nez presla ne ten dravy ultraagresivni styl...a tak potom promrhala, co mohla;D)
Je to celkem zajimave ji ted sledovat. Tak uvidime.
No s petrou nevim, ale trebas se stane zazrak;) A ten postup ji nakopne. Jinak celkem nic moc...tady...nemyslim si nejaky propadak, ale zeby to vyvolavalo ve mne nejake nadseni;) To asi ne...dokonce ji uz i sprdnul David;) A to je co rict teda;)))
Reagovat
slacker
tak ze david, ale az ji sprdne i iqe :-D
Reagovat
smazaný uživatel
toho jsem si tedy nevsiml...ale nectu vsechno.
Reagovat
slacker
Tak ja nepsal v minulem nebo pritomnem case.
Ale jak ji Kotyza sprdnul uz tu bylo hodne navrhu od adorantu ze by mel za tohle letet. Ne za to, ze ji uz ji trenersky nema par let co dat, ale za ten projev samostatne myslici a jednajici bytosti neslucitelsky s vynucene podrizenou roli do ktere ho chteji nacpat.
Reagovat
misa
V pravidlech ohledně bodování TM je napsáno:
+70 per Round Robin Match; +160 per Round Robin Win

Tím se myslí, že hráčka bere při výhře ve skupině jednak 70 bodů za účast + 160 bodů za výhru, tj. celkem 230 bodů?
Reagovat
milik254
Ano
Reagovat
tommr
jj 230 bodů za výhru a 70 bodů za prohru. Lucka i Petra získaly za 1 výhru a 2 prohry ve skupině shodně 370 bodů ...
Reagovat
misa
To je slušné, skoro jako za semifinále turnaje kategorie PM.
Reagovat
tommr
jj a navíc jim tyhle body zůstanou celej příští rok. Petře i Lucce to pomůže upevnit si postavení v desítce ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
mě dnes potěšily. Co mě vůbec netěší jsou nenávistné nebo nepřející komentáře vůči Petře. To je ostuda.
Reagovat
smazaný uživatel
Co by si Petra počala, kdyby tam neměla Lucku? Snad ji taky jednou nechá vyhrát... :D

Zítra semifinále Masha vs. Petra a já to bohužel neuvidím, protože budu na fotbale (kámošovi jsem to slíbil asi už před měsícem). Budu sledovat aspoň čísla na mobilu a večer bude na ČT Sport určitě záznam, tak se kdyžtak podívám. Snad se mi teda bude chtít dívat, to už záleží na výsledku. :D Abych řekl pravdu, tak mám malinko obavy, protože Petra může hrát první zápasy mizerně a pak se na konci turnaje vybičovat k super výkonům, což by u ní nebylo poprvé. Navíc loni v Singapuru Mashu porazila... Na druhou stranu, Masha hraje letos mnohem líp než loni a pokud zopakuje výkony z předchozích zápasů, tak věřím, že vyhraje. Finále Masha - Garbine (dvou neporažených hráček a taky nejhezčích :)) by bylo top!
Reagovat
misa
Uhrovitá Španělka zblízka je vážně "lahůdka" :)
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře, pleť možná nemá dokonalou, ale v obličeji je jinak hezká a to ani nemluvím o postavě... :)
Reagovat
misa
To je, hlavně se mi líbí oči :)
Reagovat
tommr
Háčka se už snad vzpamatovaly a vzaly si brejk zpátky. K postupu už jim stačí vyhrát jen 3 hry ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No a zase ztratily hru. Musím říct, že Kops Spears mě tím drkáním pozadí po dobrém míči už iritujou, ony to dělaj ale vždycky....
Reagovat
PetaM
Se divím, že Kops-Jones ještě neupadla ...
Reagovat
tommr
mě zase iritujou Bryanovci a ty jejich oslavný "chest bumps" ...
Reagovat
Frick
Jak paní Marta, dyž se seznámila s Klémou.
Reagovat
vrabejka
Petra Kvitova ?@Petra_Kvitova 10 sek.
Mas u me pivo Luci
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá Petra bezlepkovou dietu? :D
Reagovat
Frick
To má Hradecká.
Reagovat
PetaM
Už i Petra :)
Reagovat
PetaM
Má no :) Ale tak ona to pivo pít nemusí :D
Reagovat
Fandina
Takě nějakou, v posledních rozhovorech o tom něco bylo.
Reagovat
Frick
Super. To asi manažerka nepsala.

S tim "thanks" si nejsem jist.
Reagovat
misa
Výhra v příštím vzájemném zápase by byla lepší :)
Reagovat
sprchon
A to se vyplatí! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka je jednoduše Petřina 'nejky kamí'!
Reagovat
milik254
Omg říká se bestovní kámošenky.
Reagovat
smazaný uživatel
haha:)) mně se líbí víc to moje!
Reagovat
smazaný uživatel
best frend forevr
Reagovat
smazaný uživatel
dnes excelentně. Ne, že pomohla Petře do SF, ale hrála opravdu exkluzivně. Paráda. Peťa vydřela ten jeden potřebný set, stačilo to. Pozitivum je , že vydržela tři sety. Jinak s Máriou zítra nevím, spíše Peťu utaví. Ale nevadí. Dnes se mi to fakt líbilo víc, holky se patřičně rozehrávaj. Háčka zatím nic moc.
Reagovat
VlS
Obě holky dneska hrály dobře. Peťa s Koťátkem - hodně vyrovnanej zápas ( a podle mojeho gusta - pěkná střelba) . A Lucinka super.
Reagovat
Pe3k
Gratulačka! Petra je asi taky ráda :)
Reagovat
tommr
Háčka zatím hrajou hrůzostrašně ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
těch 5 gamů přece jenom nebude taková pohodička :D
Reagovat
tommr
začátek zápasu byl ze strany Háček šílenej, ale už se snad probraly ... :)
Reagovat
Michaelus
Jinak Maria by teoreticky mohla Petře více sedět, když jsem viděl co včera předváděla Aga. Ta by ji uštvala jako zvíře :))
Reagovat
misa
Dnes velmi důležitý zápas vůbec nezvládla v hlavě. V takových bojích se nejlépe pozná charakter hráče a pokud úvážím, že na gs. turnajích za ní nemůže přijít trenér, bude to mít s dalším případným úspěchem na grandslamech dost těžké.

Když někdo napíše, že má Lucka vydřenou hru, co si pak myslí o Němce? Proti ní je Šafářová kreativní královna :) Navíc si dnes chodila Lucka i na síť, pěkný zápas.
Reagovat
Lunej..
Angie mi bylo až líto, jak tam mluvila s trenérem, byla nervozní, říkala, že ona musí, kdežto Lucka hraje bez nervů.
Reagovat
misa
Není to vůbec lehké. Když si vzpomenu, jak se Lucka trápila, když měla poprvé dopodávat sf. v Paříži s Anou Ivanovič... Ale třeba Petra zvládla první finále Wimbledonu v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo Péta je tam,kde je hlavně díky těmto momentům
Reagovat
Kytka
Nehrála ale se Serenou jaku Lucka v Paříži.
Reagovat
misa
No, nehrála, ale titul tím nejde snížit. Třeba si to ještě na gs. někdy vyzkouší, i když s postupujícím časem to bude asi stále méně pravděpodobné. Co se týče French Open, je škoda, že Serena třeba nevypadla se Sloane :)
Reagovat
Kytka
Musíme si počkat do ledna na AO. Přála bych jí, aby se dala zcela do kupy do své formy z června jako měla na RG. Ženský tenis končí tenhle týden, mužský koncem listopadu a pak bude pauza a mohou zase potrénovat a nabrat sil.
Reagovat
misa
Lucka se s každým zápasem zvedá. Škoda její nemoci, jinak by se dnes z postupu radovala ona. Hlavně, aby byla zdravá, letos si dokázala, že umí velké věci. Její tenis není vůbec tak špatný, jak někteří tvrdí a pokud bude zase v kondici, v desítce by se měla udržet.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak doufám Lunej, že příští rok budeš ve fans Lucy :). Závazek je závazek :D
Reagovat
Lunej..
Ale já nejsem žádný Lucčin hater, fandím jí, jen ji neprožívám jako ostatní, po Petře ji mám jako Češku nejraději spolu s Barčou Strýcovou. A jak jsem psala dole Vlkovi, slib je slib přece :)
Reagovat
blixa
Ty hejtuješ hlavně moje koťátko, žárlivko jedna ! :D ;-)
Reagovat
Lunej..
Na co bych jako měla žárlit? Že fandíš Žirafce? Proč by mi to mělo vadit? :D
Reagovat
blixa
Na to že je mladá, krásná a je to koťátko moje ! :-P :D
Reagovat
Lunej..
Aha, takže jsi mě zařadil mezi staré ošklivé rakety, co žárlí na všechno mladé :D tak díky. Ale já jsem zase stará a krásná a máš mě stejně nejraději, tak tady nehraj zase komedii :D:D A na rozdíl od koťátka bych ti podala i hůl, která ti upadne. :D
Reagovat
blixa
No jo, safra, máš mě prokouknutýho :D :D Jen jestli by si s tou holí na poslední chvíli neucukla a pak mě s ní nepřetáhla .. :D ;-)
Reagovat
Lunej..
To máš zase přečtenou ty mě :D
Reagovat
blixa
Si piš ! :D :D ;-)
Reagovat
milik254
Já to říkal! :D
Reagovat
Frick
Já to taky říkal. Kvitka mne sere s timhle huž.
Reagovat
milik254
Tos měl domluvit Lucce, aby vyhrála ve třech setech
Reagovat
Jabadu
"Leontýnko, podej otci kámen, on Frickovi něco ukáže!"
:-)
Reagovat
rusedski
Vidim v tom určitý nádech submisivnosti aneb vše pro mou Paní Petru...
Reagovat
Kytka
Taky mně s tím Petra sere. Ostatní holky by se měly zvednout a pěkně jí sejmout, Jedna po druhé. V SF fandím carevně Márii.
Reagovat
smazaný uživatel
a říkal jsem i to druhý! I to třetí! A všecko jsem to řekl! A ono to vyšlo!
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
milik254
A tys mi nevěřila :D
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň :D A jak tipuješ SF? :)
Reagovat
Kytka
Carevna Petru spláchne. Ta uhraje maximálně set.
Reagovat
milik254
"Koťátko" a Lvice :D
I když mače s Agou na TM jsou klasika
Bude záležet na Petře, jaký bude mít den a to je padesát na padesát.
Reagovat
Jan
Petra má štěstí. Dnes, stejně jako 2. výhru ve Wimbledonu jí pomohly vybojovat Češky, kolikrát v sezóně nehrála nic moc a držela se v top10 nebo i po prohrách stoupala žebříčkem. A přitom hraje často tak, že mi to trhá žíly a spoustě dalších lidí, co to sledují taky.
Reagovat
Fandina
To chceš říct, že všechny výhry, které Petra má a tituly a všechny ty úspěchy, co má za sebou jsou proto, že jí to vybojovaly Češky?
Reagovat
Jan
2. titul ve Wimbledonu jí Češky pomohly. Protože Petra s Češkami neprohrává a čtvrtfinále, semifinále hrála s Bárou a Luckou, jinak to mohlo dopadnout i jinak.
Reagovat
rib
možná tedy nechápu, proč vlastně nastupovala na kurt, když stačí přítomnost Češky a Petra automaticky podle tebe postupuje...
Reagovat
Jan
Automaticky ne, ale většinou a hodně často.
Reagovat
Fandina
Když je porazí? To jim to má nechávat?
Reagovat
Jan
Jistě že ne, ale s cizinkami zahraje často průser. S Češkami snad nikdy.
Reagovat
Fandina
V Madridu Hráďa porazila Petru, která byla tuším druhá nebo třetí na žebříčku a tuším tam obhajovala titul. Ty děláš, jako by nešlo o to, která momentálně vyhraje, ale všechno jenom o chtění. Tak to není, chtějí všechny, ale je potřeba k chtění umět tenis zahrát. A Petra je ranařka, není divu, že když moc nechybuje, tak druhé přemlátí.
Reagovat
Fandina
Petra už hru Šafi zná, je pro ní předvídatelná, tak není divu, že má nad ní má takovou bilanci, když se jí s Šafi dobře hraje. Než stačí Šafi zaútočit, tak to udělá Petra.
Reagovat
Jan
O žádném chtění jsem nepsal. To chceš jenom ty :)
Reagovat
Fandina
Ale píšeš to, jako by Petra porážela jenom Češky a nad ostatními nevyhrávala.
Reagovat
Jan
Psal jsem s cizinkami zahraje často průser, což neznamená vždycky. Máš těžký den ? :)
Reagovat
Fandina
Evidentně máš těžký den ty, když píšeš o průserech.

Petra umí na Češky zahrát, když je má přečtené. Tak se nediv, že je poráží. Nebo nejsou tak dobré, jako ona, pokud s nimi nikdy nehrála. Je to tak těžké pochopit?
Reagovat
Fandina
V tom případě, škoda pro Petru, že nejsou všude Češky, měla by těch titulů víc.

Děláš, jako by Petra nad jinými hráčkami nevyhrávala, dneska hrála dobře, ale Mugu byla lepší. Bohužel.
Reagovat
Jan
Nedělám, Petra si to všechno vybojovala. Ale v tom Wimbledonu 2014 jí Češky pomohly a umetly jí cestičku to finále. Ve Wimbledonu 2013 měla také snadný los, ale proti Flipkensové to nezvládla.
Reagovat
Fandina
Nikdo nemůže za to, koho mu los určí. Pokud chce vyhrát, musí porazit všechny, kamarádky, nekamarádky. V každém souboji v kterém hrály Češky, tak obě bojovaly, každá chtěla vyhrát. Vyhrála ta lepší. Děláš, jako bys nepřemýšlel hlavou.
Reagovat
Jan
Jenom jsem konstatoval statistiku. Petra drtivou většinu zápasů s Češkami vyhrává. Nevím, co je na tom k nepochopení.
Reagovat
Kytka
V podstatě ano. V ženském tenise je jen jedna hvězda. A to je bezpochyby Serena Williams. A když kočka není doma, myšky mají pré. To pak může kterákoliv porazit jakoukoliv. Prostě Serena nemá konkurenci. Z těch dalších žádná nijak nevyniká. Máriu Serena vždycky spláchne. Jen jednou ji porazila Petra letos, ale to ještě neznamená, že když jí jednou porazila, může jí porážet. Trochu zatopit jí umí i Lucka. Až se Serena v lednu vrátí plná síly, tak ten kurník zase srovná!
Reagovat
smazaný uživatel
Serena už nikdy nebude to, co bývala, květino. Každá kytka jednou zvadne.
Reagovat
Kytka
Jenže těch další 10 - 12 holek za Serenou je tak v podstatě na stejné úrovni. Nevidím tam žádnou, která by zvlášť vynikala. Až skončí Serena, bude zase taková bezzubá jednička jako byla Caroline Wozniacki.
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně ta jednička ale bude skutečná ženská... ;)
Reagovat
Kytka
Lucka by měla být trochu potvora a dát do souboje s ní trochu víc rivality a nějaký ten podrázek, tak jak umí Petra s Kotyzou.
Reagovat
Lunej..
Nechceš se jít někam uklidnit? Sice tě to štve, ale nemusíš tu plivat zase takový nenávistný kecy.
Reagovat
Lina
to chce klid. Takových ..divných komentářů" je tu víc. Petra je prostě neschopná, dělá podrazy a způsobuje Lucce zranění.
Reagovat
Lunej..
Vím, proč se pořád divím, že jo? Někdy je až fakt šílený, co dokáže lidský mozek vyprodukovat. Hlavně virtuálně.
Reagovat
Jan
Nemyslím. Lucka je dobrá právě taková jaká je. To ji ctí. Proč by měla dělat podrazy ? Když bude zdravá příští sezónu, projeví se to i bez podrazů.
Reagovat
George_Renel
Jakých podrazů? Ty jsi fakt jednoduchý.
Reagovat
Jan
Žádných podrazů. Reagoval jsem na příspěvek Kytky. Ty jsi jednoduchý, když jsi to nepochopil.
Reagovat
George_Renel
Reagoval jsi tichým souhlasem, že Kotyza a Kvitovou dělají podrazy.
Stejně jako před tím, že Kvitová může za Lucčino zranění....
Reagovat
Jan
No, když sis to vykonstruoval ve své mysli, tak to bude pravda :)
Reagovat
LukasH
Lucinko nase zlata!!!:-) Jesteze te ta Petra ma.:-) Safarovci, mate to daleko jednodussi. Je tak uklidnujici sledovat Lucku a nechat odpocinout nase Petrinou nevyzpytatelnosti rozdrasany nervy.:-)
A co se tyka zitrka, Petra muze jen prekvapit. Celej TM tu ma problemy se servisem a bez toho ro proti Mase nepujde...
Reagovat
misa
Ten zápas bude mimořádně prestižní vzhledem k blížícímu se Fed Cupu. Petra půjde do boje s maximální motivací.
Reagovat
Kytka
Petra se umí vyhecovat leda tak na ten pitomý FC.
Reagovat
Lunej..
A ty se umíš, Kytko, vyhecovat jen na TP co? Tak si to užij, když jsi tak plná jedu.
Reagovat
misa
Kdyby měla Lucka takové myšlení, tak bych ji neměl rád.
Reagovat
kada.tom
Aga zítra všechny překvapí a vyhraje docela přesvědčivě ve dvou setech ...
A pak nastane tenisové peklo, to co dnes Petra prohrála, zítra vyhraje ...

:-))
Reagovat
Haitik
Maria s Petrou zítra v 18:30 místního času..
Reagovat
Kytka
Mária s ní zamete.
Reagovat
smazaný uživatel
Těšim se ;))
Reagovat
smazaný uživatel
ted na streamu jsem chytl s ni rozhovor...zapas s Luckou ji tedy nejak moc netrhal zily;D)))
....takze ani nesledovala...asi ji vubec neverila,,, pryy nejak se to dovim...takovy uter...

ale nastesti Betuska nezradila, na tribunu se dostavila, potlacila a Lucka Kerberovnu paraaaadne sejmula;D)

Jinak Lucko teamwork vypada jinak!!!!:) Hlavne musi byt zajem i z druhe strany;D)
Reagovat
Kytka
Je to kravča nafoukaná.
Reagovat
rib
a ty? Zkus si říct totéž při pohledu do zrcadla :-)
Reagovat
Lunej..
Máš hezkej nick a tak blbý kecy.
Reagovat
Nola
podla toho rozoznas clena isteho fanklubu
Reagovat
rib
a Kytka vypadá na fanclub "nenávistí proti všem, a to v každém případě"
Reagovat
PetaM
Řekla, že má nějaké povinnosti v hale, takže těžko mohla sledovat zápas :) Musela dát rozhovory, což kdyby nedala, dostane pokutu. Jako Serena. Myslím, že nejlepší je to vůbec neřešit. My to řešit můžeme, protože na práci nemáme nic jiného :D
Reagovat
rib
možná musí na antidoping, což po zápase fakt trvá...
Reagovat
Lunej..
Teď zase cloumají emoce, takže Petra bude nafoukaná, že to nesledovala, přitom my víme kulový co musela a nemusela, ale přitom víme všechno :D
Reagovat
smazaný uživatel
asi bych taky nesledoval, zbytečné nervy navíc.
Reagovat
rib
Vlku, já myslím, že každý hráč raději postoupí vlastními silami, takže chápu, že Petra nesledovala... Na druhou stranu - i Aga postoupila "po haluzi" a ani ten její tenis nestál za nic. Petra hrála dnes výborně, Garbine parádně, zápas byl moc pěkný a kvalitní dámský tenis. Lucie hrála báječně a výhru nad Kerber potřebovala, protože po nemoci bylo třeba, aby zase uvěřila, že se ve světové 10 může udržet déle :-)
Reagovat
VlS
A nevím, jestli sledovala, nedivím se jí, že neřekla, že jí to má Lucka uhrát a jak bude přilepená na sesli a čekat se sešmoulaným kapesníčkem. To by tady chudák dostala kartáč. Trochu bych bral na vědomí, že člověk novinářům říká něco a neznamená to, že to tak úplně je.
Reagovat
LukasH
Tvl, prestan rtu zas virit nejakou nenavist. Prej..asi ji vubec neverila...
Reagovat
misa
Vlk nikdy nešíří nenávist...
Reagovat
LukasH
Jakto? Staci nejaka domnenka a la "Petra ani Lucce nepogratulovala za finale RG" a uz se toho spoustu lidi chyta. Dobrey nenavist je prehnany slovo, ale je pravda, ze se Petra neustale z necoho podezira...
Reagovat
Lunej..
Vlk Petru nemá ráda, chápu, že je fandou Lucky, ale myslím, že jeho koment je trochu moc ostrý, ten rozhovor jsem taky slyšela a nemám pocit, že je to Petře jedno. Něco jiného je mluvit na kameru a něco jiného v soukromí. Věřím, že má radost a s Luckou to probere osobně. Jen my tu zase šíříme nepříjemnou náladu, vůbec nevím proč.
Reagovat
Lunej..
No, čtu trochu mezi řádky. :)
Reagovat
blixa
A tam ty někdy vyčteš věci .... :D ;-)
Reagovat
Kytka
Zase to český jinak se mluví doma a jinak navenek. Já myslela, že pádem bolševiků tohle skončilo.
Reagovat
Lunej..
až budeš mediální hvězda, čehož se snad nedožiju, tak jsem zvědavá, jak budeš mluvit do kamery. A vůbec, kdo ví, co říkáš v reálu a tady na TP, takže se běž raději zalejt, ať nám lépe pokveteš.
Reagovat
misa
Ne, ne. To jsou takové drobné šťouchance směrem k fanouškům Petry, navíc okořeněné emotikony. :)
Reagovat
rusedski
Tohle říká vždycky každej, že to neřešil/nesledoval apod. (viz Lucka/Kasatkina). Asi je blbý přiznat, že jsem si kousal nervozitou nehty, jestli to pro mě druhej vyhraje...
Reagovat
rib
jj, i Lucka říkala, že nesledovala, jak bude hrát Karlička, a přitom na tom závisela její účast na TM
Reagovat
George_Renel
Asi se ti ten Stream sekal, a tak ti něco vypadlo.....;-)
Reagovat
Nola
Lucka pomohla Petre, odohrala velmi kvalitny zapas, sranda turnaj... do semi idu hracky s 1 vyhrou, som velmi zvedava na zlozenie finale....
Reagovat
PetaM
Petra vs. Aga

:D :D :D Už to vidím úplně :D :D
Reagovat
Michaelus
Vůbec bych se nedivil :D
Reagovat
smazaný uživatel
dvě holky štěstěny :D
Reagovat
milik254
El Clasiko turnaje mistryň nesmí chybět :D
Reagovat
tommr
jj je to docela kuriózní situace - po skončení skupin má 6 hráček po 1 výhře a nejspíš to tak zůstane i po semifinále ... :)
Reagovat
Nola
pesimizmus nie je namieste, favoritky su asi jasne, ale to bola dnes aj Angelika...
Reagovat
Kytka
Mária versus Garbine. Tak by to mělo být.
Reagovat
bIbec
pokud vyhrají svoje semifinálové zápasy, tak určitě. Pravidla sou taková, jaká sou.
Reagovat
smazaný uživatel
Už se připravuje Lucčino svatořečení :-) v plánu je na rok 2115.
Reagovat
vrabejka
Šafi tleskám. Naprosto zasloužené vítězství. Konečně se dostává zpět. Výborná mezihra. Asi rozhodl první servis Šafi měla téměř 80% a Angie 55%. Ale i vzhledem k tomu, že se obě holky zvedají je skvělá zpráva pro Fed Cup.
Zítra generálka na FC proti Máše, tak všichni povinně držet palce :)
PS: Petra by měla pozvat Lucku na 2 velké pizzy :D
Reagovat
smazaný uživatel
ano ,servis byl tím,co vyhrávalo a projelo zápasy
Reagovat
smazaný uživatel
aspoň na 3 i s malým pivem
Reagovat
Jan
A na kotel zmrzliny.
Reagovat
smazaný uživatel
ta bude v Singapuru asi dostupnější
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/Petra_Kvitova/status/660043623736717313
Reagovat
tommr
a dobrá rada pro Petru:
let her win next time you face each other ...
Reagovat
Kytka
Ale aspoň pojede Lucka domů s výhrou a ne jako to poslední co nevyhrála ani jeden zápas v singlu. Škoda té nemoci, jinak by tam uhrála asi víc.
Reagovat
blue
Škoda, že už Lucka nemohla postoupit... nejmilejší tenistka.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby Péta neuhrála set,tak s tímto stavem postupuje Lucka
Reagovat
Kytka
Právě. To bych si přála víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko, omluva za nevíru,
krásně´s Polku vyřídila,
bohužel je věčná škoda,
žes sama nepostoupila.

Bezzubé "lvici" Iqeové,
postup dál jsi vydobyla,
ač by sis jenom ty sama,
postup další zasloužila!
Reagovat
Jan
Je to tak. Postup by si zasloužila Lucka.
Reagovat
misa
Co víc si přát? Lucka ukončila sérii porážek, získala porci sebevědomí, důležité body do žebříčku a zařídila postup kamarádky do semifinále. Navíc všichni příznivci Petry musí dnes milovat svatou Lucinku :-)) Skvělý den.
Reagovat
tommr
po dnešku už má Lucka na 99% jistý, že skončí sezónu v první desítce ... :)
Reagovat
Chrenda
může Lucce líbat nohy. Jestli to ale v SF nevyužije a Mášu nespláchne, tak to bude frustrace. Máša velká favoritka i když...
Reagovat
Frick
Je nebo ne? Pokud to Petra nedá, tak bude stejně bodů jako Lucka?
Reagovat
misa
není
Reagovat
adalv87
Lucka má po dnešku 3590 bodu?petra 3860
Reagovat
milik254
získaných
ano, mají stejně
Reagovat
adalv87
aha,já myslel žebříček,beru tedy zpět
Reagovat
sprchon
Chudák Petra. :D Ta ani neví, jak k tomu postupu přišla. S Angie byla mimo, českou hráčku by porazila i ve spaní a s Garbine po boji prohrála... Lucka je pro Petru prostě dar z nebes. :) Od Angie jsem dneska čekal víc, ale Lucka příjemně překvapila.
Reagovat
pingwin
no, ,myslím, že kdyby Garbin neměla jistý postup po prvním setu, tak ji ve druhým dá taky.
Reagovat
PetaM
Postoupila stejně, jako Aga. Takže polovina účastnic v SF si nemají co vyčítat :D
Reagovat
sprchon
Já nevyčítám nikomu nic. Jen jsem čekal, že si to dneska Angie uhraje. Neuhrála, tak holt v SF nemá co dělat. :D
Reagovat
Jan
Lucka je boží. Hrála skvěle a vypadá to, že je zpátky se svou formou. TM jí zřejmě pomohl. Hrála jako letos na RG a bylo to skvělé sledovat. škoda toho zranění a nemoci, jinak s touto hrou mohla postoupit do semifinále. Je to i příslibem před FC. Před utkáním jsem nevěřil, že to Lucka dokáže. Je skvělá. Uvidíme, jak Petra, jestli tu šanci pokoní.
Reagovat
Kytka
Co do semifinále, kdyby byla zpět ve formě dřív, nebylo by vyloučeno ani to, že by dala i carevnu. Ty jejich zápasy jsou těsné a poslední vyhrála Lucka. Pro mně asi TM skončil. Tu práskací hru Petry, kdy to lítá kde všude, jen ne do kurtu, fakt nemusím.
Reagovat
Jan
To je pravda, že s takovou hrou mohla Lucka myslet i na finále, případně celkové vítězství.
Reagovat
misa
Psal jsem před startem skupin, že Lucka v optimální formě by z této skupiny postoupila. A nebyla k tomu daleko ani tak, stačilo třeba udržet brejky ve 2. setu proti Petře.
Reagovat
letityfanousek
A Petra může pozvat Lucku na zmrzlinu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Lucy zachránila turnaj v singlech :). Dobré trumfy :D.
Zápas odehrála v dobrém tempu, a snad už to půjde dobrou cestou. Takže píšeme si malou změnu, Máša- Petra :D.
Reagovat
rusedski
...nezabojovat Petra ve druhém setu. Ale nevíme jak by se Lucy hrálo kdyby "musela"...
Reagovat
Frick
To je pravda. Ale hlodá to. Hlodá.
Reagovat
rusedski
A přesně na tenhle scénář jsem tě (i když spíš z legrace) připravoval :)
Reagovat
EllNino
Joooooo :-D
Reagovat
Lina
Lucce gratulka. TM zakončila skvělým výkonem.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka to odehrála skvěle :-) Za ten rok se neskutečně vyšvihla.
Reagovat
bIbec
pěkně Lucka.
Reagovat
smazaný uživatel
.......LUCINKA je zpet!!!!!

\O/\O/\O/\O/\O/\O/\O/\O/\O/
Reagovat
tommr
fantazie! Nádhernej závěr TM pro Lucku i když ze skupiny nepostoupila. A Petra by měla Lucce opravdu hodně poděkovat ... :)
Reagovat
George_Renel
A nejde jen o výsledek. Ještě důležitější je, že dnes to byla Lucka z léta. Lucka je zpět a akcie na získání FC stoupají silně nahoru.
Reagovat
tommr
přesně tak. Dneska to konečně byla zase ta Lucka jak jsme jí znali z letoška než se tak neštastně zranila ... :)
Reagovat
Kytka
Škoda, že Kvitová neprohrála ve dvou setech, mohla postoupit Lucka, Ta kravka Kvitová umí porazit jen naše. Lucka by měla být větší mrcha.
Reagovat
smazaný uživatel
Luciii, děkuju!!! A ode dneška budu Lucce říkat pouze křestním jménem, slibuju. :D Luck hrála skvěle, snad jí to vydrží na FC. ;)
Reagovat
pingwin
U mě bude Kvitová pořád Kvitová, ale té španělce nemůžu přijít na jméno za ten 2 set.
Reagovat
Jabadu
Píšu si ...
:-)
Reagovat
misa
Skvělé :-)
Reagovat
Jabadu
Jak je důležité míti Lucii.
:-)
Reagovat
tommr
jj co by si Petra bez tý Lucky počala ... :)
Reagovat
Lunej..
Velký respekt k tobě, opravdu, ne kvůli Petře, za bojovnost. A jestli Petra prohraje s Agou a nenechá na kurtu duši, tak ji škrtám z Nr. 1. A Lucku tlačím příští rok o sto šest. :) Velká gratulka.
Reagovat
VlS
No, Petra prvně musí přehrát Marii ( první hrají proti druhejm)
Reagovat
Lunej..
Aha, nemyslí mi to. I tak by tam Petra měla nechat duši, nicméně Mašena má skvělou formu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ti to pripomenu, a celou sezonu ti budu pripominat;D)))) O to se neboj:D)
Reagovat
Lunej..
klidně, já držím slovo, upletla jsem si veřejný bič :)
Reagovat
sprchon
Zápas s Agou vůbec není jistý, nicméně tě beru za slovo. :D Hlavně s tím vypuštěním duše a s tvým n°1.
Reagovat
A.R.R.
Lunejka už vidí ve své křišťálové kouli finálovou dvojici :-D
Reagovat
Lunej..
Omlouvá mě nemoc, tentokrát. :D
Reagovat
A.R.R.
Však je to v pořádku, mě se to složení finále velmi zamlouvá, ale garantuji ti, že příští rok budeš fandit Lucce :-D
Reagovat
VlS
už máš objednanej náklaďák zmrzky?
Lucííííí, jóóóóó, dneska byla naše kočka ( skoro) zpátky , gratulace.
Reagovat
pockerface
Omlouvám se Lucce, protože jsem jí prostě nevěřil, že dá Angeliku ve 2.setech.
Reagovat
Fandina
Šafi!!!!!!! Nádhera, nádhera, nádhera. Krásně, s přehledem, entuziasmem. Pěkné pěkné pěkné!!!!!!!!!!

Jsi nejhodnější kamarádka na světě!!!
Reagovat
kada.tom
Juchůůůůůů, paráda :-)
Lucka vyhrála pěkně ve dvou setech, to se jí opravdu povedlo :-)
A Petra jistě jásá, že proklouzla do SF, zítra bitka s Šarapovovou :-)
Reagovat
Frick
V příštim zápase si od Lucky necháš dát dva kanáry!
Reagovat
pockerface
Jooooooooo je to tam. Tak Petra a Aga musí Lucku a Mášenu pozvat na skleničku :-)
Reagovat
mikimaus321
može jí Kvitka líbat všecko
Reagovat
smazaný uživatel
Česku Marquez pomohl českému Lorenzovi
Reagovat
Michaelus
Jou jou jou
Reagovat
pockerface
Tak a teď brejk ať nemáme pak při případném podání Lucky nervy.
Reagovat
pockerface
Tak ještě 2 míčky, Lucíku pooooojď.
[ Reagovat ]
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká škoda, že s takovou hrou Lucka nepostoupí... :-)
Reagovat
d@ve
To je teda fakt.. :/
Reagovat
pingwin
Tak a teď jsem naštvanej na Garbin, že tu Petru nedala ve dvou setech.
Reagovat
kada.tom
:-D
Reagovat
Fandina
Už jen jeden game ... Šafinko pojď!!!
Reagovat
Fandina
a v game dva krásne winery jeden do rohu
Reagovat
Fandina
tři fiftýny
Reagovat
Fandina
dva fiftýny
Reagovat
Fandina
jedennnnnnnnnnnnnn
Reagovat
Fandina
Reagovat
pockerface
Že by jsem přece jenom měli zastoupení v SF jak v singlu, tak v deblech? Lucka to snad už nepustí a H+H ten 1.set snad taky dají.
Reagovat
smazaný uživatel
v Linci to neukázaly
Reagovat
Lina
klid a nepomáhej jí.
Reagovat
rusedski
Petře? :(
Reagovat
Lina
Samo Kerberový. Skvělé, nepomohla jí.
Reagovat
pockerface
Teda dneska obě holky, jak Lucka, tak Petra zaslouží pochvalu. Dneska jejich hra je opravdu dobrá.
Reagovat
d@ve
Napětí stoupá.. Dalo by se krájet? :D
Reagovat
pockerface
Mě se taky zrychlil tep :-)
Reagovat
tommr
Lucka podruhý za sebou promarnila příležitost na další brejk, ale pořád jí stačí udržet servis - už jen dvakrát ... :)
Reagovat
pockerface
Škoda, Angelika ten druhý servis má slaboučký. Určitě by se Lucce podávalo lépe za stavu 5:2. No nic, tak ještě dva svoje servisi, nebo jeden brejk Angeliky. Lucko pooooojď.
Reagovat
janek_da
Neni mozne, aby Lucka tak dlouho drzela servis.
Reagovat
rusedski
Chtělo to druhej brejk. Je skoro nemožný držet pomalu dva sety servis a hlavně doservírovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Andělka to ještě otočí, 7:5.
Reagovat
janek_da
:)))
Reagovat
Herbert_Hoover
Teď škoda Lucka, forehandy vyhnané ven z kurtu alá Rafa a pak taková zbytečná chybka..alá současný Rafa :/ :D
Reagovat
rusedski
Tohle bude ještě mrzet :/
Reagovat
smazaný uživatel
zdá se,že servis jede,tak snad ne
Reagovat
smazaný uživatel
zdá se,že servis jede,tak snad ne
Reagovat
milik254
I ten FedCup po dnešních výkonech se zdá být světlejší, zítra generálka :D

Ale teď to pokonila:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ouuuu :(((
Reagovat
sprchon
Komu teď fandíš? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucce, to je jasný. :D
Reagovat
sprchon
Najednou, najednou... :( :D
Reagovat
pockerface
Tak teď by to chtělo brejknout rozhozenou Angeliku. Přijde mi, že nemá daleko k pláči.
Reagovat
pockerface
Na Lucku je radost pohledět. Dneska jí to šlape. Jsem rád nejen za Petru, ale hlavně za Lucku, že už se snad z toho marastu dostala a její hra půjde už jen na horu. Těším se na příští sezonu co nám Lucka zase ukáže. Hlavně musí držet zdraví.
Reagovat
Fandina
Ještě dva game ... Šafinko pojď!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
konečně píše servis v pravou chvíli
Reagovat
milik254
Já tady včera psal, že Petra bude hrát s Mášou. :D
Pokud to Lucka nepokazí, ale nepokazí, protože ji všichni fandíme
Reagovat
smazaný uživatel
PŠT!!!!
Reagovat
Haitik
No, když Angie v těch zápasech musí, tak se hodně často "posere"..
Lucka hraje parádně! Kerber se trošku zvedá, ale Lucka zatím jede.. No, ale ještě to bude zajímavé.. :-)
Reagovat
tommr
Lucka vede pořád o brejk a Kerberka se začíná vztekat. To by mohla bejt pro Lucku výhoda ... :)
Reagovat
d@ve
Až mi je Angi i líto..
Reagovat
tommr
to mě teda vůbec ne ... :)
Reagovat
Jabadu
Angelína se vzteká a to nevěstí pro Lucku nic dobrého. Teď se bude lámat chléb.
Reagovat
janek_da
No, tak dost Lucko. Navnadilas Kvitovce a ted jeden set pust
Reagovat
smazaný uživatel
asi tě pošlem ukamenovat k arabům
Reagovat
smazaný uživatel
Na Kvitovce totalne kaslu;D)

Ale ja chci aby Lucy vyhrala jak nelepe to jde!!! Takze pokud ve dvou, tak sakra at ji sejme ve dvou;)!!!

No jo, ale chapu, ty mas Angie rad...a zatim dostava dost na frak...
Reagovat
smazaný uživatel
snad cítí to tlačení z Česka
Reagovat
Lina
Lucka válí, jen udržet nervy. Moje dostávají zabrat. :)
Reagovat
pockerface
Vypadá to, že se Lucka konečně našla a její hra se zvedá. Vypadá to, že se z té nemoci už dostala. A pokud vyhraje, tak ta výhra jí určitě hrozně nakopne a to vzhledem i k FC by bylo úžasné.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Najednou vidim tu hru z letosniho roku...uz to nejsou jen naznaky, je tam i trochu te konzistence;) Uznavam, ze v prvnim setu byla Angie dost down psychicky, ale ve druhem uz hraje dobre...a Lucy drzi. Lucy drzi:)
Ja mam uz vanoce;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
A Betuska v hledisti...to mne take nadchlo...uz mohla nekde se lecit atd. Ale holka verna zustala a Lucku tlaci...;) Respect!!!
Reagovat
d@ve
Jsou to přece partačky. Lucka by ji taky podpořila. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt;)
Reagovat
smazaný uživatel
Řeknu vám, není nic horšího než sledovat takovej dramarickej zápas (Petra-Mugu) na mobilu na sekajícímse onlinu se sekajícímse internetem za 29Kč. :D Popravdě jsem ani nevěřila, že by Petra ještě mohla postoupit. Příjdu domů a vidím, že Lucka vede 1:0 na sety s breakem a čumím jako blázen. :D
Reagovat
smazaný uživatel
When will those dark clouds disappear? With no lovin' in our souls and no money in our coats... You can't say we're satisfied...
Reagovat
Jabadu
Dopodávat 3 gamy. Nic složitého.
:-)
Reagovat
pockerface
Lucka mi přijde, že když hraje nejen za sebe (sebevědomí,body,peníze,)a bojuje ať už za Betku nebo snad i Petru, tak hraje o třídu lépe.
Reagovat
smazaný uživatel
pochybuju, že dneska to bere jako boj za Petru :-)
Reagovat
pockerface
No vždyť píšu "snad", samozřejmě, že bojuje za sebe, za své body a hlavně to vítězství potřebuje jako sůl.
Reagovat
Fandina
Ještě tři game. Šafi pojď!!!
Reagovat
LukasH
Lucce ta pomala hra vyhovuje. Petre naopak...:-)
Reagovat
Fandina
Přesně tak, Šafi vhodně zatlačí a je to.
Reagovat
tommr
Lucka měla překvapivě dobrej vstup do druhýho setu ... :)
Reagovat
d@ve
Lucka dnes hraje velmi dobře.. ;)
Reagovat
Fandina
Výborně Šafinko, ještě čtyři game a je to táááááááááááááám.
Reagovat
pockerface
Lucka mi přijde, že když hraje nejen za sebe (sebevědomí,body,peníze,)a bojuje ať už za Betku nebo snad i Petru, tak hraje o třídu lépe.
Reagovat
Fandina
Třeba ano, hlavně není Kerber takový rychlík a Šafi si jí stačí zpracovat, udeřit.
Reagovat
kada.tom
breeeejk!!
Reagovat
janek_da
twl, cvokhaus TM finále
Reagovat
janek_da
tedy "Cvokhausen TM final"
Reagovat
smazaný uživatel
Šikovný čárový :-) Ale Angie si to dá.
Reagovat
smazaný uživatel
toz Kerberovna zabrala, ale nedari se Lucku prolomit...je to frustrujici...
Lucyyyy drz se;)!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dobry returna na 2.servis Angie....no supa...;)
Ale bude to jeste tuhyyyy boj;)
Reagovat
dadaft
to je pokoukáníčko. ))
parádní tenis.
Lucka je ďábel.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to nasa bohyna;)))))
Reagovat
d@ve
Taky se tou pohlednou hrou kochám.. :)
Lucka už se nám vrací!!
Reagovat
tommr
jj dneska je to snad poprvé od toho návratu po nemoci co hraje Lucka opravdu dobře. Snad jí vydrží síly až do konce zápasu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
výhodu"leváctví" má Angie
Reagovat
Jan
Jak byl záběr kamery na sedící Lucku a její záda, bylo vidět jak je svalnatá. Kerberová nakonec taky. Je to pěkný souboj dvou atletických tenistek.
Reagovat
rusedski
Copak asi teď běží hlavou Frickovi?
Tipnul bych si něco jako:"No, Lucko, vítězství by bylo samozřejmě skvělé...ale nešlo by to kdyžtak až ve třech?"
:)
Reagovat
LukasH
Lucinko, jeste jeden....:-)
Reagovat
VlS
moc pěkně
Reagovat
tommr
zatím se Lucka drží překvapivě dobře ... :)
Reagovat
Fandina
Šafi pěkně, hezky Kerber přehrávej a ještě jeden. Šafi pojĎ!!!
Reagovat
Frick
Rob, tata, Bethanin starej, Lucčin mladej.

Pak nemá její pleť bejt taková rozdrbaná.....
Reagovat
Jabadu
Co se to děje? Vo co tady de?
:-)
Reagovat
Fandina
Ještě jeden set Šafi pojď!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
no dějou se docela zajímavý věci. Lucka by mohla hodně pomoct nejen sobě, ale i Petře ... :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Fakt pěkně Lucie hraje. Tak to by bylo ukázkové české vyšachování Angeliky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A LUCY ma prni set na turnaji!!!! Yeaaah!!!:)
Jupi:) Pekne Lucinko;)
Reagovat
kada.tom
Juchůůů, Lucka má set, to je fajn, tak ještě jeden přidat a zavládne, myslím, všeobecná spokojenost :-)))
Reagovat
adalv87
skvěle! tak ještě jeden!
Reagovat
smazaný uživatel
A jéje, Lucka jde podávat do setu, tak schválně, bude to 5:7 nebo se půjde do TB (samozřejmě 6:7)?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěřím vlastním očím:)
Reagovat
mikimaus321
kde je Kvitka?
Reagovat
d@ve
Ve vaně?
Reagovat
PetaM
Tak po zápase se většinou chodí na rotoped, pak třeba do sprchy, na masáž svalů a tak ... To není jako pinkání si někde na kurtu ve městě, kde po zápase se jde domů a sednout si před telku ... :)
Reagovat
mikimaus321
měla by fandit jinak jede domů
Reagovat
Fandina
Hezky se na hru Šafi dívá. Moc nechybělo a útočnice Lucka vyhrála set na returnu. Tak držím palce Šafi dopodávej první set.
Reagovat
Jabadu
Jako bys ji neznala. :-)
Reagovat
Fandina
je to tam
Reagovat
d@ve
Škoda těch dvou SB. :( Teď to bude ještě o něco těžší..
Reagovat
d@ve
Tak další 2 SB!
Reagovat
d@ve
Hm, tak hned ten 1. Lucka dala. Super. :)
Reagovat
Jabadu
Chválit Lucii je cesta do pekla.
Reagovat
smazaný uživatel
Co ti tam ta Angelika vyvadi...?;) Nejak nervaci, nebo co;)
Ale ja su rad...jak by se na tomhle Lucinka chytla...paraaada;)
Reagovat
Jabadu
No to snad není možnýýýýýý!
:-)
Reagovat
slacker
ten out od Kerberove?
Reagovat
slacker
nebo ty 2 prohospodarene SP?
Reagovat
kada.tom
Lucka je s Petrou asi opravdu kamarádka, zatím se hodně snaží vyhrát, neztratit set i pomoct Petře :-))

Jen tak dál, chtěl bych, aby Lucka zakončila sezónu (vyjma FC samozřejmě) dvousetovým vítězstvím a ještě by pomohla jiné Češce :-)
Reagovat
Jan
Kdybych měl být na Petru škaredý, napsal bych, že Petra způsobila Lucce v New Havenu zranění břicha a pak už jen vyhučela v TM spolu s nepříliš přesvědčivými výsledky na předchozích turnajích a Lucka jí za to možná pomůže do semifinále TM.
Reagovat
Lina
Doufám, že nemyslíš vážně, že Petra působila Lucce zranění břicha?
Reagovat
Jan
Nepřímo. Hrála tak dobře, že jak se ji Lucka snažila porazit, natáhla si to břicho.
Reagovat
George_Renel
Nejsi úplnej vůl. Je nepřímo....
Reagovat
Jan
Ty jsi vrchol dokonalosti, viď.
Reagovat
Lina
Tvoje teorie je tedy, že pokud si hráč (ka) způsobí zranění při zápase, je to vina soupeře. Co k tomu dodat.
Reagovat
Jan
No, Lucka se zranila zrovna při zápase s Petrou a jaké to mělo dopady.
Reagovat
George_Renel
Určitě ne, ale tvé úvahy jsou mimoňské. A co je horší, myslíš je vážně...
Reagovat
Jan
A tím zraněním Lucky jí znemožnila dosáhnout na TM lepších výsledků.
Reagovat
EllNino
Jasne
Reagovat
Lina
Bylo by to fantastické, kdyby se Lucce povedl, vyhrát tenhle zápas a ve dvou by to byl ještě sladký bonbónek navrch. Moc jí to přeji.
Reagovat
d@ve
zatím moc dobrý. Jen tak dál. To podání super..
Reagovat
d@ve
Jen to, Lucko, udržet. Angi má tradičně ty rozjezdy v zápase pomalejší. Myslím, že to bude časem ještě tužší boj.
Reagovat
Herbert_Hoover
Nyní vidím paralelu naší Lucky s méně úspěšnější ze sester Williams z poslední doby. :) Lucka dostává od Petry čouda za každé situace, ale když jí může pomoci, tak jde do toho po hlavě. Samozřejmě bojuje i za sebe (prestiž, peníze)..ale i tak je to velice zajímavá situace, velice. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pohadkaris;)
Podle mne ted hlavne hraje za sebe, aby konecne uz vyhrala a chytla se...jak by se ji nekdo jeste snazil vysvetlit, ze ma na rakete postup Petry...tak bych rekl, ze by to byl spis prusvih...;D)
Reagovat
Herbert_Hoover
Takže si myslíš, že na to vůbec nemyslí? ;) Těžko si to myslet u tenistky, ty prostě z hlavy podobný faktor nevymažou. :) Samozřejmě hraje i za sebe, ale zdálo by se, že motivace by sama o sobě nebyla tak velká, aby takhle vlítla na Angeliku.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne bych se zeptal primo Lucky jak to je...ale tolik tomu neverim, ze az tak na to mysli...hlavne Angie je dost taky svazana tim, ze musi ten set uhrat...od toho bych zacal;D)
Reagovat
smazaný uživatel
a na dodatek, Lucka uz nema co ztratit, ale herni jistotu proste musi najit...sama o tom hovorila, ze moc chce!!!
Reagovat
Herbert_Hoover
Heh :) Tolik neupřímnosti ze slušnosti v tenisovém světě :) Že chce, to je jasně vidět, zatím je to o ní, ani ne tak o Angelice, hraje na riziko a padá jí to tam. Angelika přitom nehraje vůbec zle. Chce, to nelze popřít, ale prostě podle mě chce za sebe a i myslí na to, že pomůže Petře. Neumím si představit, že zrovna Lucka to vymaže z hlavy a tentokrát ji to pohání, očividně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nerozumim te prvni vete. Ale podle mne si fandove nekdy moc maluji nektere veci;)
Kalkulacemi hlavne zije ten fanda. Potvrzeni na to, co Lucku pohani nemas;)
Suse mohu rizt. Angie hraje totalne zbrkle, nervozne, a neni divu, ze Lucy vede o jeden brejk;) Tedy vychazim pouze z toho, co na tom kurtu vidim...
Reagovat
Herbert_Hoover
Suše to samozřejmě říct můžeš, ale nebude to tak úplně pravda. :) Protože Lucka hraje hodně dobře. :) A trvám si stále na svém, že to je spíše o Lucce dnes. Angelika měla slabší chvíli ve svém last servisním gemu v setu. Potvrzení nemám stejně jako ty nemáš potvrzení, co Lucku pohání. Můžeš jí napsat na FB po zápase a doufat, že ti upřímně odepíše nebo vůbec odepíše. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vidis;)
Ale uprimne...celkem by mne to zajimalo;) Takze ji musime napsat;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Proč vlastně je tento problém přiznat, že by se mohla Lucka snažit i kvůli Petře? Derby? :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Je divu, že Lucka vyhrála set jen o jeden brejk. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm a ted muzes videt, jak to vypada, kdyz Angie pritlaci na uder a jde si take hloubeji do kurtu...bohuzel se Lucy ve druhem nechava zatlacit...
...doufam ze to ustoji;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Ustojí. :) A zase je to o ní.
Reagovat
smazaný uživatel
jooooo, jed krasko;)!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A uz si Angelina vola trenera;D) Je videt, ze ma s Lucy bobky;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pohybově se mi Lucy dneska hodně líbí, snad ji to vydrží :)
Reagovat
smazaný uživatel
rekl bych, ze konecne se dostava do hry.....sice dooost pozde v turnaji;D) Ale co...moc potrebuje vyhrat, jedno jak, jedno kolik...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka s Angie ted krossujou;)))
Reagovat
rusedski
Lucka 2:0 na sety v live kurz 2,5...sice pořád nevěřím, ale už to není takové sci-fi :)
Reagovat
Fandina
Petra Mugu byl celkem pěkný mač, jen mi chyběla Petry výhra. Škoda, že Petre zápas nedopodávala za stavu 5:4. Tam mi chybělo víc přesnosti ze strany Petry. Zbylé gamy pak zase byla o chlup lepší Garbine a i celý zápas trochu líp podávala. To podle mě rozhodlo.
Reagovat
PetaM
Petra za stavu 5:4 nepodávala nikdy :) Vždy musela doreturnovat. Jednou to zvládla, po druhé nevyužila šanci 0:30 :)
Reagovat
slacker
a to se lajnovy s empirovym tak snazily Petru protlacit k viteztvi :_D
Reagovat
Fandina
narážky na lajny mě neberou, pokud je v zápase, tak to konstatuju a tim to pro mě končí
Reagovat
Fandina
Zpět, nedotahla zápas za stavu 5:4 ve třetím. Sorry.
Reagovat
pockerface
No dneska těm holkám to potvrzování brejků prostě nejde. Snad je to jen oťukávání a Lucka to rozjede.
Reagovat
Lunej..
Jestli dneska porazis Angie 2:0 tak te tlacim cely pristi rok vic nez ted. Sice jsem mrcha, ale uprimna :D:D
Reagovat
pockerface
Jsme na tom stejně :-)
Reagovat
milik254
jj
Reagovat
Herbert_Hoover
Reagovat
d@ve
Upřímnost se cení.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aaaaa, Kvitovci vylezaji z der;D) kdyz jim tece do bot;D)))
Reagovat
Lunej..
to víš, krysy vylézají, ať je den nebo noc. :)
Reagovat
slacker
Myslimze jsme nestacili jeste ani zalezt
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavne aby uz zacal biatlon, bude aspon od tech pseudokvitovcu vetsi klid;)
Reagovat
adalv87
tak to hezky začíná :-)
Reagovat
Pavlis
Ze strany Petry žádná ostuda, ale s podáním měla problémy celý zápas. Vedení ve druhém setu fuč, protože ani jednou nevyužila udržení svého servisu. Stav 5-4 30-0 ve prospěch Petry byl sice nadějnej, ale když nepodávala, nebylo jí to nic platné. Strhující odvrácení prvních tří mečbolů obecně dojem ze zápasu zlepšilo, stejně jako pár velkých hrubek Muguruzy :) Jinak škoda této prohry, no :(
Reagovat
pockerface
Lucce moc fandím a přeji, ale bojím se, že to nedokáže. Vyhrát 2:0 je v současném fyzickém rozpoložení asi nad její síly. Kéž bych se mýlil, ale Angelika není ořezávátko. Jasně, má občas zápasy, že prohraje třeba 6:2,6:1, ale dnes do toho dá všechno. Ten jeden set bude chtít urvat za každou cenu a obávám se, že bude chtít Lucku utavit, tak jak se to včera podařilo Aze proti Simoně. Ale přece jen Lucko bojuuuj a pooooojď!
Reagovat
George_Renel
aby zápas skončil s opačným výsledkem. Škoda.
Ale pojďme brát i pozitiva. Petra vydržela 3 sety ve slušném tempu.
Svůj výkon dokázala vystupňovat.
V rozhodujících momentech hrála svůj nejlepší tenis za hodně dlouho.
To vše je velkým příslibem pro Fed Cup.
Reagovat
pockerface
jj, dnes se mi líbila. I přes prohru tam bylo vidět velké zlepšení za poslední týdny. Snad se zdraví ustálilo a Petra konečně dostane zelenou od doktorů k plné zátěži a věřím, že jí Vydra připraví dobře na příští sezonu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist