Kvitová porazila Zvonarevovou a přiblížila se Top 10. Šafářová si poradila s Jankovičovou

4. 5. 2011, 12:53
Aktuality 53
Petra Kvitová je na štědře dotovaném turnaji v Madridu už ve čtvrtfinále. Českou tenistku nezastavila ani třetí hráčka světa Věra Zvonarevová, kterou Kvitová porazila 6-1 a 6-4. Pokud ve Španělsku zvládne i souboj o semifinále, může poprvé v kariéře postoupit do elitní světové desítky. Teprve do osmifinále, za to přes bývalou jedničku Jankovičovou postoupila i Lucie Šafářová.
Petra Kvitová

Petra Kvitová v dnešním souboji tenistek, které na sebe mohou narazit v listopadovém finále Fed Cupu, Věře Zvonarevové oplatila porážku ze čtvrtfinále letošního Australian Open. "Určitě mám radost, porazila jsem třetí hráčku světa a oplatila jí Melbourne. Ale ne že bych z toho skákala do nebe. Jsem ráda, co jsem předvedla za tenis, a teď se koukám dál. Doufám, že tímto zápasem neskončím," řekla po svém vítězství česká tenistka.

Za postupem mezi nejlepších osm šla Kvitová důrazně od samého začátku: Rusce už v úvodní sadě sebrala dvakrát podání a po necelé půlhodině podávala na vítězství v setu. Zvonarevová se ještě nechtěla vzdát, Kvitová ale odvrátila čtyři brejkboly a set získala poměrem 6-1.

"Šla jsem do ní, aby byla pod tlakem," řekla česká hráčka. Levou rukou hrající Kvitová se nemohla trefit do prvního servisu, menší procento úspěšnosti ale nakonec velkým problémem nebylo. "Někdy jí víc vadil můj druhý servis s rotací, což nečekala. Jinak jsem hrála docela chytře protipohyby a dohrávala míče na síti," uvedla Kvitová.

I v následujícím dějství se jako první dočkala rodačka z Bílovce, která ve třetím gamu znovu sebrala Zvonarevové servis a ujala se vedení 2-1. Druhá nasazená hráčka ještě zápas zdramatizovala, když srovnala na 4-4, vzápětí ale znovu přišla o podání a po hodině a čtvrt si Kvitová vypracovala svůj první mečbol. Ten proměnila a po výhře 6-1 6-4 je už ve čtvrtfinále.

O postup do třetího semifinále v sezoně si momentálně 18. hráčka světa zahraje se Slovenkou Dominikou Cibulkovou, která v duelu plném ztracených servisů zdolala stejně jako před dvěma lety ve čtvrtfinále French Open bývalou světovou jedničkou Marií Šarapovovou.

Cibulková, jež má na svědomí také vyřazení Kuzněcovové, vedla už 7-5 a 4-0, náskok dvou získaných servisů ale neudržela a dovolila soupeřce vývoj druhé sady vyrovnat. Slovenka, jež v pátek - v den čtvrtfinálového duelu - oslaví 22. narozeniny, ale další své podání nepustila a následně sedmým využitým brejkem zápas ukončila. 

"Je jedno, proti komu budu hrát," nevybírala si svou soupeřku Kvitová, která má velkou šanci poprvé v kariéře proniknout do první světové desítky, pokud znovu uspěje a postoupí. Z jejích konkurentek totiž zbývá ve hře už jen Ruska Anastasia Pavljučenkovová, která by musela turnaj vyhrát, aby v žebříčku rodačku z Bílovce předstihla.

Kvitová už letos Cibulkovou dvakrát hladce porazila; poprvé na cestě za titulem z Brisbane a podruhé ve čtvrtfinále Fed Cupu. Na antuce se tenistky utkají poprvé.

"Je super, že jsem ve čtvrtfinále, ale ještě jsem neskončila," cituje server sportky.sk Cibulkovou. "Soupeřce mám co vracet, na antuce to bude úplně jiný zápas. Petra tu také podává velmi dobré výkony, máme se na co těšit. Mým jediným cílem je abych zopakovala dosavadní výkony."

Šafářová poprvé zdolala Jankovičovou
Lucie Šafářová si před rokem Madridu zahrála překvapivě v semifinále a nebýt svalového zranění, kdo ví, kde by se zastavila. Oblíbenost turnaje potvrzuje i letos, když zvládla už druhou třísetovou bitvu.

Čtyřiadvacetiletá rodačka z Brna dnes poprvé přehrála Jelenu Jankovičovou, aktuální sedmičku a královnu světového žebříčku ze srpna 2008. Na pátý pokus se jí to povedlo vydřeným vítězstvím 6-4 4-6 7-5 po dvou hodinách a 20 minutách.

Česká tenistka před zraky svého přítele Tomáše Berdycha po vyhraném prvním setu skvěle podávala, ovšem Jankovičové ve druhé sadě stačilo uhrát šest fiftýnů na returnu a na servisu odvrátit všechny čtyři brejkboly, aby si vynutila rozhodující dějství. V něm naopak musela o podání pořádně bojovat Šafářová, jež nakonec tlaku za stavu 5-4 neodolala, když povolila až po desátém brejkbolu. Následně ale prolomila soupeřčin servis a výhru si už napodruhé uniknout nenechala.

O čtvrtfinále se Šafářová utká s Australankou se slovenským původem Jarmilou Gajdošovou.

Hůř než její krajanky si dnes vedla další Češka Iveta Benešová. Ta už počtvrté v kariéře nastoupila proti Číňance Na Li, na kterou ještě nikdy nevyzrála. Neuspěla proti ní ani v souboji o osmifinále v Madridu, ve kterém už za 20 minut prohrávala 1-6. V úvodu druhého setu si sice česká hráčka vypracovala brejkboly, ty ale neproměnila, a když v páté hře znovu ztratila podání, bylo rozhodnuto. Čínská tenistka už žádné drama nepřipustila a za pouhých 58 minut zvítězila 6-1 6-4.

Výsledky - Madrid - ženy (antuka, dotace 3,5 mil. eur):

Dvouhra - 2. kolo:
Šafářová (ČR) - Jankovičová (7-Srb.) 6-4 4-6 7-5
Li Na (6-Čína) - Benešová (ČR) 6-1 6-4
Cibulková (SR) - Šarapovová (8-Rus.) 7-5 6-4
Vinciová (It.) - Klejbanovová (Rus.) 6-2 6-2
Görgesová (Něm.) - Safinová (Rus.) 6-4,4-6 6-4

Dvouhra - osmifinále:
Kvitová (16-ČR) - Zvonarevová (2-Rus.) 6-1 6-4

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

53
Přidat komentář
smazaný uživatel
Bože, to tedy musel být výkon: 0:6, 2:6 za cca 50 min.

Její sestra Kristýna dostala divokou kartu na Sparta Prague Open, tak snad bude mít příznivý los a tentokrát uhraje aspoň jedno kolo.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro velký "úspěch" mé tipovačky z Fesu a Stuttgartu zkusím totéž ohledně dnešních zápasů v Madridu:

Görges vs. Wozniacki

Viděl jsem set a půl ze zápasu Julie se Safinovou, moc přesvědčivě nehrála. Wozniacká s Jovanovskou sice také ne, ale nevěřím tomu, že Julia zopakuje svůj výkon ze Stuttgartu, i když jí samozřejmě budu fandit.

Azarenka vs. Parra Santonja

Azarenka ji předpokládám rozdrtí ve dvou relativně snadnách setech.

Na Li vs. Roberta Vinci

Na Li zdá se se poněkud vzchopila, ale Roberta Vinci má formu, řekl bych, že to bude třísetový zápas, ale nakonec ji Na Li zdolá.

Pavljučenkova vs. Stosur

Hm, Samantha vede na zápasy 2:0, naposledy ji loni doslova rozdrtila 6:3, 6:0 v IW. Pavjlučenkova ale s Bartoliovou od stavu 2:5 v prvním setu hrála neskutečně dobře -- z následujících 12 her vyhrála 11, zatímco Stosurová stále nemá ani zdaleka loňskou formu. Budu přát sice Stosurové, ač je mi nepříliš sympatická, ale jen proto, že bych rád viděl její případný zápas s Wozniackou. Myslím si, že to bude těsný zápas, ale Pavjlu nakonec pohraje, jak to u ní bývá obvyklé )viz zápas s Azarenkou v Miami nebo Zvonarevou ve Stuttgartu).

Bethanie Mattek-Sands vs. Francesca Schiavone

Hm, hm, asi by měla vyhrát Francesca, ale Mattek-Sands má podle všeho formu, zatímco Fran se celkem trápila s Erraniovou. Ale myslím, že ji Fran nějak nakonec udolá.

Jarmila Gajdošová vs. Lucie Šafářova

Další vyrovnaný zápas, dufám, že to Lucka zvládne, ale spíš to záleží na tom, jak bude hrát Gajdošová a kolik udělá chyb, protože v minulosti už několikrát ukázala, že když hraje dobře, je schopna Lucku svou razancí přehrát, i když Lucka hraje taky dobře. Doufám ale, že se opět jako v K..la Lumpur nevyhne pár slabším pasážím a Lucka ji udolá 2:1 na sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, hm, hm... :-)
Matěj to zase zkouší, podívejme! Matěji to je milý, moc ti fandím, jenom takovou malou poznámku bych měl - tohle vypisování všech kursových favoritek, který tady (zase:) praktikuješ, to není tipování, to je alibismus ve smyslu "měla by vyhrát, je přeci favoritka, tak tam nabastlím nějaký popis k tomu zápasu, nějak to zdůvodním, no a budu věřit..."

Jinak mi do toho nic není, ale zůstaň radši u tohoto "tipování" nízkých kursů nanečisto, hlavně nesázej na tenis za peníze. Protože tohle vybírání pouze kursových favoritů (plus obvykle vyrábění ako tiketů z nich) dělá asi 99% všech sázkařů, a světe div se (!?!?), sázkové kanceláře tady stále jsou a daří se jim náramně. :-)

Tak hodně štěstí, dneska by to s těma tvýma "tipnutýma hráčkama" (= všema opsanýma kursovýma favoritkama z dnešní nabídky) mělo být lepší, než minule, kdy jsi taky napsal jen "tipy" na kursové favoritky a ze snad šesti nebo pěti (nerad bych ti křivdil:) ti vyšla myslím jen Dinara Safina.
Asi si to pamatuješ, ty uvozovky v první větě tvého příspěvku na to ukazují.

Držím pěsti, pak prosím tě zase po zápasech napiš, proč to dopadlo, jak to dopadlo... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já zásadně nevsázím, zejména ne na zápasy, u nichž mi záleží na výsledku / jsem na nich citově angažován. :-) A na kurzy jsem se opravdu nedíval, nezajímají mě. A až na zápas Azarenky mi ty ostatní zápasy nepřipadají, že by měly vyloženého favorita. Kdyby Görges hrála se Safinou podstatně lépe, favorizoval bych ji, protože Wozniackou rozhodně dokážě přehrát a nedivil bych se, kdyby ji v budoucnu pravidelně porážela. Co se týče zápasu Stosur vs. Pavljučenkova, vzhledem k momentální formě mi jako favoritka zápasu připadá Pavlju, ale přesto věřím, že to Stosur nějak usmolí. A v zápase Gajdošová vs. Šafářová je podle mě mírnou favoritkou Gajdošová.

Co se týče Stuttgartu: vyšla mi Radwanska a Wozniacká, v druhých dvou zápasech jsem favorizoval Lisickou (tj. rozhodně ne kurzovou favoritku) a Zvonarevu (která možná sice kurzovou favoritkou byla, ale vzhledem ke vzájemným zápasům se Stosurovou v mých očích favoritkou nebyla).

Ve Fesu to dopadlo hůře, ale Polona Hercog do zápasu vůbec nenastoupila a jestli byla Ksenia Pervak kurzovou favoritkou, tak jej hodně mírnou, protože jsou s Albertou Brianti velmi vyrovnané soupeřky.
Reagovat
VlS
Gorges- Wozniacky 0:2
Azarenka - Parra Santoja 1:0 skreč Azarenka
Na Li- Roberta 1:2
Pavlju-Stossur 0:2
BMS-Schiavone 2:0
Jarmila-Lucka 1:2
Reagovat
smazaný uživatel
Dojemná, hezká obhajoba. Jsem tak mladý, že se ti budu snažit uvěřit (zejména to s těmi kursy, na které ses nedíval)..?
Nevím, je to myslím fuk.

Každopádně Matěji - v minulé reakci ti v nadpisu píšu 'Tipovačka číslo dvě', ne číslo tři. Viděl jsem myslím jen tvou tipovačku na Fes (pokud se ale pletu a zaregistroval a následně tedy pak komentoval jsem ti i Stuttgart, tak mi to prosím najdi, omluvím se ti pak), kde jsi tak trošku shořel i s tipy na samé favoritky (náhoda asi, ..zase..), takže pokud jsi opravdu 'tipoval' i Stuttgart a byl jsi úspěšnější (což po tom Fesu zas tak pracné nebylo:), tak to gratuluju (a omlouvám se). :-)

Jinak pokud je pravda, co píšeš (že se na kursy nedíváš), tak to zase gratuluju, máš asi cit pro práci bookmakerů, odhalils totiž už i velmi mírnou favoritku, kterou jsi pak taky 'tipnul'. :-)

Hodně štěstí dneska, pár favoritů by vyhrát mělo, je tam sice taky nějaký 'hot dog' v nabídce, no ale uvidí se, asi to bude lepší, než byl Fes.

::::::::::::::

VIS

Takhle podle mě vypadá tipování.
Hodně štěstí i tobě.
Reagovat
smazaný uživatel
Tipoval jsem Stuttgart i Fes zároveň -- v jednom příspěvku.Viz: http://www.tenisportal.cz/zpravy/stuttgart-zvonarevova-vydrela-postup-pet-nasazenych-konci-7818

A ty to furt stavíš, jako kdyby mé tipy byly ve prospěch vyložených favortek, ale zápas Pervak vs. Brianti byl zhruba 50:50 + Jarka Švédova po zranění není stále eště v dobré formě, nebyla vyložená favoritka -- vzhledem ke svým letošním výkonům.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, Julia mě příjemně překvapila a po strašném začátku, kdy prohrávala 0:3, úplně jednoznačně v prvním setu Wozniackou přehrávala a právě jej vyhrála 6:4. Doufám, že bude v předveném výkonu od stavu 0:3 pokračovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach, ta má hlava.. :-) No jasně, tys to tehdy shrnul do jednoho, proto jsem tu dnešní tipovačku označil číslem 'dvě' a ne tři. Ten Fes mi nějak utkvěl, snad pro ten jediný tip na Dinaru, který vyšel.
Jinak ta Lisická, kterou zmiňuješ, že jsi ji tehdy tipoval, byla také favoritka v tom Stuttgartu, viz
http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=853967

Přesto platí má omluva z předchozího příspěvku, protože na tu německou tipovačku jsem zapomněl, paradoxně mi více uvízl v hlavě ten zastrčený Fes.

S těmi favoritkami - jinak to ani stavět nemůžu, je sice hezký, že něco vidíš 50/50, ale kursově to bylo tak, jak to bylo. Pervak prostě byla něco kolem 1,5 a byla zahrnuta mezi tvé tipy, jako i ostatní favoritky.
Dostáváme se k podstatě věci: píšeš, že Pervak - Brianti podle tebe byly tak 50:50, přitom na Pervak byl vypsán nízký kurs (favoritka). Z pohledu tipéra/sázkaře bys tedy měl automaticky tipnout/koupit Brianti. Kurs byl přes 2 a podle tebe byly šance 50:50, čili je zde hodnota v Brianti.
No ale tys vybral Pervak.
Proč?
Reagovat
smazaný uživatel
No, vidím. :-)

A moc jí fandím.
Reagovat
smazaný uživatel
Odpověď je přece zřejmá, tipuji vítěze, nesnažím se tipovat tak, abych vyhrál peníze.:-)

Viděl jsem to zhruba 50:50, ale dle výkonů v prvním kole to vypadalo, že Pervak má momentálně větší formu, což ale v zápase nepotvrdila.

Čili: nejde o sázkové tipy, ale jak vidím ten zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha.. :D
Tak bych ti snad asi poradil, abys tipoval outsidery - nejen, že se téměř vždycky trefíš, ale ještě si i můžeš hezky vydělat. :D

....

Jinak nic ve zlém, jsem rád, že to nebereš proti sobě, je fajn, že mě bereš s nadhledem.

Docela rád si čtu tvoje komentáře po zápasech..
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jo, jo -- Görges právě porazila Wozniackou 6:4, 1:6, 6:3. Siper, super, super. :-) Jsem nadšenej, že mi můj tip mevyšel. :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, přál jsem si na čtvrtfinále Šarapku, jednak je to (stále ještě) cenný skalp, kt. Petře zatím chybí, jednak by byla Maria papírovou favoritkou. S Cibulí, vzhledem k tomu, že je výše postavená, má lepší výsledky a letos ji dvakrát doslova rozdrtila, jakýkoliv jiný výsledek než vítězství bylo zklamáním a překvapením. No, ale snad Petra roli favoritky zvládne.

Když bude slušně podávat a returnovat, nebude mít s Cibulí asi větší problém -- včera s Mašou přišla Cibule o podání pětkrát nebo kolikrát.
Reagovat
VlS
Cibulková poslala domů Vuvuzelu číslo 2 Mašu
Reagovat
smazaný uživatel
Šafářová - Kvítová, jaký je na to kurs?
Reagovat
smazaný uživatel
No tohle kdyby se stalo, tak si neumím vzpomenout kdy naposledy tu bylo něco podobnýho na větším turnaji :))
Reagovat
smazaný uživatel
ženský tenis je přece nevyzpytatelný :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by to pěkné, ale i kdyby Lucka porazila Gajdošovou, nevěřím, že je schopna porazit ve formě hrající Azarenku. V dosavadních pěti zápasech s ní neuhrála ani set.
Reagovat
VlS
Tak dneska potěšilůa i výsledkem, ale především předvedenou hrou. Agresivita z ní doslova stříkala, Lucko super zápas a přeju, aby ti hra vydržela. pokud ano, můžeš se zase dostat daleko.
Reagovat
majkl005
Nevíte někdo proč Petra nebude hrát příští týden v Římě ? :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Neboť je přihlášena na ITF turnaj v Praze, je to určitě škoda, že nejede do Říma, protože body jsou velmi důležité, ale určitě má turnaj v domovině nějaké pro!
Reagovat
majkl005
aha děkuji....já si to ani neuvědomil
Reagovat
Ananas
Oprava v nadpise místo Kvitoví má být Kvitová. :)
Reagovat
Ananas
Od Petry výborný výkon. Gratulace!! Jinak k tobě Lopato už nemám slov. :DD)
Reagovat
smazaný uživatel
je to bomba. jinak skoda že šafářová chytla jankovič, která má životní formu.
Reagovat
smazaný uživatel
lopato už radši drž hubu fakt že jo a omlouvám se, že už jsem sprostej, ale každej tvůj příspěvek je úplně stupidní!
Reagovat
smazaný uživatel
to ti akosi nevyšlo
Reagovat
smazaný uživatel
jako vždy
Reagovat
kohlik
Kvitová by se měla dostat už příští týden do 10 protože ¨Peerová i Williamsvá stratí body a propadnou se za Petru .
Reagovat
VlS
Lopata to zase chce "zakřiknout", aby Lucka vyhrála :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Citát: "Kvitová, která má velkou šanci poprvé v kariéře proniknout do první světové desítky, pokud znovu uspěje a postoupí. Z jejích konkurentek totiž zbývá ve hře už jen Ruska Anastasia Pavljučenkovová, která by musela turnaj vyhrát, aby v žebříčku Kvitovou předstihla."
__________

Upozorňuji jen, že pokud Petra prohraje ve ČF, tak se desítkou stane Radwanská (ledaže by Pavlju dokráčela tuším do finále).
Reagovat
Administrator
Dobrý den, proto tam je podmínka "pokud znovu uspěje a postoupí".
Reagovat
smazaný uživatel
Je zajímavé, že u jiných hráček nepíšete, kde se narodily. Pište raději, že je Petra z Fulneku. V Bílovci se opravdu jen narodila a pak chodila na gympl. Vždy byla Fulnečanka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježišmarjá, není to jedno? Jsem si jist, že 99, 9999999 % čtenářů je úplně šumafuk, zda se narodila ve Fulneku nebo v Bílovci, stejně ani nevědí, že tyto obce vůbec existují a kde přesně se nacházejí. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, je to jedno. Je to kdesi na východě, kde lidi mluví legračním jazykem, podobným češtině :-D
Reagovat
VlS
Nejste chlapci náhodou z hromady betonu někde ve středních Čechách, kterou standardní Amík hledá někde kolem Jugoslávie, protože jediný důležitý město na světě je NY a potom snad ještě LA? Neš že by mi záleželo na tom, jestli je Petra z Fulneku nebo z Bílovce. Broži, strašně směšnouým jazykem se mluví v Praze, jen se do toho pořádně zaposlouchej.
Reagovat
EllNino
S timhle by se melas vy*rat na nakou Stromovku v Praze a jet radši do Rima, ale je to samozrejme na ni, jak se rozhodne.
Doufam, ze dneska Lucka dopadne lip nez Iveta ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si myslím, že půjde až do finále a tam si to rozdá s Azarenkou nebo Wozniackou či Goergesovou
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte jestli bude stream ze zapasu Mashy a Dominiky??ten zápas by se mel hral na Centr kurtu ale na livescorehunter.com tam ten zapas neni!pls poradte...
Reagovat
smazaný uživatel
Právě jsem se vrátil z terénu a hnedka takové dobré zprávy! Paráda!!:)
Teď jsem zvědav s čím přijde, po včerejších kecech, náš dvorní šašek lopata43:))
Reagovat
smazaný uživatel
Že by Petra začala vyhrávat i na antuce?? To jsou mi věci. Asi je to tam fakt rychlý..
Reagovat
smazaný uživatel
Já nechápu, odkud se bere mýtus, že Petra neumí hrát na antuce. Vždyť už v roce 2008 byla ve 4. kole na RG (rozdrtila Sam Stosurovou a udolala i Agnes Szavay, tehdy 13. na světě a výbornou antukářku) a v Praze sehrála velmi vyrovnaný zápas s Azarenkou (tehdy 26. na světě), která na antuce umí hrát skvěle.

Když hraje dobře, není jediný důvod, proč by nemohla být úspěšná i na antuce, podobně jako Mary Pierce nebo Andre Agassi.
Reagovat
smazaný uživatel
i když skončí ve čtvrtfinále, posune se minimálně na 12. místo
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mezi 10. a 18. (resp. de facto 22.) místem jsou tak minimální bodové odstupy, že tyto posuny jsou téměř bezvýznamné.
Reagovat
smazaný uživatel
Upřesňuji, že hovořím o relativní bezvýznamnosti aktuálního postavení na žebříčku v tomto rozmezí z hlediska srovnávání výkonnosti jednotlivých hráček, jinak samozřejmě z hlediska nasazování na turnaje to bezvýznamné vůbec není. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Super, ale škoda, že to nebylo na streamu, takhle člověk ani neví, jestli Petra hrála tak skvěle, nebo Vera tak mizerně. Ze statistiky jsem si akorát povšimnul, že Petra měla zhruba o 20 procentních bodů nižší úspěšnost prvního podání než v prvních dvou zápasech, kdy se % prvních podání do dvorce pohybovalo kolem 70 %. Ale třeba se snažila podávat razantněji.

Doufám, že Šarapka nějak udolá Cibuli a bude na streamu čtvrtfinálový zápas s Mashou. :-) Myslím si, že by nemusela být zdaleka bez šance ani v tomto zápase.
Reagovat
VlS
Server píše:
Rusce už v úvodní sadě sebrala dvakrát podání a po necelé půlhodině podávala na vítězství v setu. Zvonarevová se ještě nechtěla vzdát, Kvitová ale odvrátila čtyři mečboly a set získala poměrem 6-1.

V prvním setu se mečboly dají odvracet těžko:-D, zvláš´t když vedete 5:1, tak můžete těžko odvracet i setboly. Tak a teď jsem zvědavej, jak se zase článek změní. Není náhodou autorem Lopaťák?
Reagovat
smazaný uživatel
Se treba poser,ze se nekdo prepsal,de.bile...
Reagovat
smazaný uživatel
který server?
Reagovat
smazaný uživatel
Tento. Mezitím ale opravili "odvrátila čtyři mečboly" na "odvrátila čtyři setboly" a pak na to napotřetí trefili správně na "odvrátila čtyři breakboly". :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře tenisportále :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist